Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

27 parasta työpaikkaa, joista maksetaan 200 000 vuodessa (Ultimate 2023 Guide)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 27 parasta työpaikkaa, joista maksetaan 200 000 vuodessa (Ultimate 2023 Guide)

On kiistatonta, että 200 000 dollarin ansaitseminen on paljon rahaa.

Etsitpä sitten tarpeeksi elättääksesi perheesi tai haluat jäädä varhaiseläkkeelle, hyvin palkatulla uralla on ratkaiseva merkitys.

Kuuden numeron tekeminen vuodessa on varmasti mahdollista joissakin töissä, eivätkä kaikki vaadi kandidaatin tutkintoa.

Tässä viestissä Tutkin joitain parhaista töistä, jotka maksavat 200 000 dollaria tai enemmän, kuinka voit saada työpaikan ja paljon muuta. Aloitetaan!

200 000 dollaria maksavia töitä

Alla on joitain parhaista töistä ansaitaksesi 200 000 dollaria vuodessa tai enemmän. Jotkut näistä voivat vaatia korkeakoulututkinnon, koska osa niistä on teknisiä töitä tai lääketieteen asiantuntijoita. Halusitpa sitten varaa Lamborghiniin tai mukavamman kodin, korkeapalkkainen työ on loistava tapa saavuttaa tavoitteesi.

Web-kehittäjä

Verkkokehittäjät ovat kriittisiä ihmisiä nykypäivän teknologisessa yhteiskunnassa. He luovat verkkosivustoja, joita useimmat ihmiset näkevät, ja varmistavat, että asiat ovat hyödyllisiä ja toimivat.

Se on tekninen työ, joka tarjoaa palvelun, jonka vain harvat ymmärtävät.

Parhaiten palkatut verkkokehittäjien ammattilaiset tienaavat yli 200 000 dollaria vuodessa joissakin yrityksissä.

Esimerkiksi Applella – jotkut heidän verkkokehittäjistä ansaitsevat yli 250 tuhatta dollaria vuodessa.

Parasta tässä urassa on, että et tarvitse korkeakoulututkintoa menestyäksesi.

Kokopäivätyösi lisäksi voit myös ansaita ylimääräistä rahaa rakentamalla verkkosivustoja alueesi yrityksille.

Sinun on opittava joitain suosittuja koodauskieliä, kuten HTML, CSS ja Javascript, mutta siinä se.

On paljon online-resursseja, jotka voivat opettaa sinulle, kuinka voit kehittää verkkosivustoja alle parissa vuodessa. Katso alla oleva video oppiaksesi rakentamaan verkkosivusto tyhjästä!

Oikomislääkäri

Oikomislääkäri on hammaslääketieteen ala, joka työskentelee ahtaissa suussa ja väärän muotoisissa hampaissa.

He voivat korjata kaikki ongelmat ja ryhtyä toimenpiteisiin varmistaakseen, että suu ei palaa takaisin myöhemmin elämässä.

Työskentelet lasten ja aikuisten kanssa parantaaksesi heidän elämänlaatuaan hampaidensa kautta. Se on vuorovaikutteinen työ, jossa tarvitaan kommunikointia ja erityistaitoja.

The keskipalkka oikomislääkärille on 296 000 dollaria, mikä tekee siitä mahtavan korkeapalkkaisen työn.

Jos sinulla on mukava työskennellä elantosi eteen, tämä ura tarjoaa sinulle kaiken rahan, jota saatat tarvita elämässä. Se on hankala ja kysytty ura, joka on alan ammattilaisen paikan löytämiseen tarvittavan koulutuksen arvoinen.

Oikomislääkäriksi päästäksesi tarvitset kandidaatin tutkinnon maisterin ja tohtorin tutkinnon lisäksi.

Prothodontti

Prothodontti on hyvin samanlainen kuin oikomislääkäri siinä mielessä, että he korjaavat puuttuvien tai vaurioituneiden hampaiden aiheuttamia kasvojen ja hampaiden ongelmia.

He saattavat käsitellä esineitä, kuten rikkoutuneita kruunuja, siltoja ja muita tärkeitä implantteja ja toimenpiteitä kasvojen suualueella.

Sinun tehtäväsi on korjata ja korvata luonnollisia ja tekohampaita, muotoilla ja korjata niitä uudeksi.

The tyypilliset tulot protentisille on 208 000 dollaria, joten jos haluat korjata suuta ja parantaa elämääsi, tämä ura voi olla erinomainen valinta elämääsi.

Se on korkeapalkkainen työ, joka sopii hyvin ammattitaitoisille, innostuneille ammattilaisille.

Nukutuslääkäri

Anestesiologi on lääketieteen ammattilainen, joka tarjoaa anestesian potilaille leikkauksessa.

Anestesiologin työ voi olla erittäin vaarallista. Jos jokin menee pieleen (kuten liian paljon nukutusta), olet vastuussa loukkaantuneesta henkilöstä.

Tarvitset lääketieteellisen korkeakoulututkinnon ansaitaksesi korkean palkan tässä tehtävässä. Jos stressi ei ole sinun juttusi, on luultavasti parempi välttää tätä asentoa.

The keskipalkka anestesialääkärille on 408 000 dollaria – mikä tekee siitä yhden eniten palkatuista töistä monille.

Tässä kuusinumeroisessa työssä saat hyvän korvauksen jokaisesta avustamasi toimenpiteestä ottamasta riskistä.

Käyttökokemussuunnittelija

Käyttäjäkokemus toimii kaikilla elämän osa-alueilla. Käyttökokemussuunnittelija hallitsee kaiken, mikä liittyy verkkosivuston tai sovelluksen suunnitteluun ja toimivuuteen.

Ne, joilla on silmää siitä, mistä ihmiset pitävät, nauttivat tästä asemasta.

Sinun on varmistettava, että asiakkaat saavat ihanteellisen käyttökokemuksen aina ja missä tahansa he käyvät sivustollasi, olipa kyse sitten pöytätietokoneesta, matkapuhelimesta tai tabletista. Se voi tarkoittaa ainutlaatuisten painikkeiden lisäämistä, maksuprosessin nopeuttamista tai pelaamista muilla suunnitteluelementeillä käyttökokemuksen parantamiseksi.

🔥 Empfohlen:  6 parasta kunnostettua kannettavaa tietokonetta pelaamiseen (A-luokan käytetyt Core i3-, i5- ja i7-kannettavat)

Vaikka matalapalkkaiset käyttäjäkokemuksen suunnittelijat voivat tienata alle 100 000, ammattilaisilla on keskipalkka yli 200 000 dollaria. Se on mielenkiintoinen työ, joka helpottaa monien ihmisten navigointia maailmassa.

Ydininsinööri

Ydininsinööri tekee monimutkaisia ​​töitä, jotka voivat olla vaarallisia, mutta palkka tekee riskin sen arvoiseksi.

Tässä tehtävässä vastaat ydinprosessien kannalta kriittisten prosessien tutkimuksesta ja kehittämisestä.

Ne, jotka haluavat auttaa maailmaa tai ovat intohimoisia uusiutuvan energian suhteen, rakastavat tätä työtä. Autat pitämään ihmiset turvassa ja voit pelastaa ihmishenkiä arvokkaalla tutkimuksella.

Keskimäärin a ydininsinööri ansaitsee 243 000 dollaria, mutta ydintekniikan johtajat voivat ansaita vielä enemmän. Jos etsit parhaiten palkattua energiatyötä, tämä voi olla sinulle. Erinomainen palkkarakenne tekee työn riskin pätevän.

Markkinointipäällikkö

Markkinointijohtaja on johtaja, joka hoitaa kaikki markkinointitoiminnot yrityksessä.

He suunnittelevat, luovat ja optimoivat markkinointistrategioita ja kampanjoita yritykselle.

Teet yhteistyötä muiden markkinoinnin ammattilaisten, tuotekehittäjien ja myyntitiimien kanssa varmistaaksesi yrityksesi menestyksen.

Jos kestät stressiä, pidät vastuullisuudesta ja sinulla on intohimo testaukseen ja optimointiin, sinusta tulee erinomainen markkinointijohtaja. He palkitaan hyvin kaikesta kovasta työstä, jonka he ovat tehneet työhönsä.

Keskimäärin markkinointipäällikkö tekee tehdä noin 222 000 dollaria vuodessa, mutta jotkut markkinointipäälliköt ovat ansainneet miljoonia dollareita.

Esimerkiksi, Spectrumin CMO tienasi yli 15 miljoonaa dollaria pelkästään vuonna 2016.

Jos et välitä yritysympäristöstä, työmarkkinajohtajana työskentely on valtava työ, joka maksaa 200 000 dollaria tai enemmän.

AI-kehittäjä

Tekoälykehittäjä vastaa tekoälysovellusten jäsentämisestä ja kehittämisestä.

Työskentelet koneoppimisen, luonnollisen kielen käsittelyn ja ennakoivan analytiikan parissa.

Jos olet tekniikan asiantuntija, jolla on kokemusta, tämä työ voi olla ihanteellinen sinulle. Tekoälyn parissa työskenteleminen vaatii ammattilaista.

Tekoälyn kehittäjät tehdä noin 195 000 dollaria spektrin alimmassa päässä. Tienaat enemmän, jos työskentelet Piilaakson kaltaisessa paikassa.

Data-arkkitehti

Data-arkkitehti on henkilö, joka työskentelee tyypillisesti yrityksen IT- tai BI-osastolla.

He työskentelevät sellaisten käytäntöjen ja menettelyjen parissa, jotka auttavat tietoarkkitehtuuria toimimaan johdonmukaisesti. Data-arkkitehti on kriittinen nykyaikaisen teknologiayrityksen rakenteelle.

Jos haluat olla teknologian asiantuntija, harkitse data-arkkitehdiksi ryhtymistä. Voit auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaasti ja tienaamaan enemmän.

Data-arkkitehtien vuosipalkka on keskimäärin noin 150 000 dollaria. Huippuluokan ansaitsevat reilusti yli 200 000 dollaria vuodessa.

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri on lääketieteen ammattilainen, joka on vastuussa lasten hoidosta.

He tekevät tarkastuksia, diagnosoivat sairauksia ja varmistavat, että lapset ovat mahdollisimman terveitä. Ura on nousussa ja tarjoaa runsaasti palkkaa työstä.

Jos rakastat lapsia ja haluat tehdä jotain hyvää, harkitse lastenlääkäriksi ryhtymistä. Olet vastuussa nuorten elämästä ja heidän terveytensä tulevaisuudesta.

Lastenlääkärien keskipalkka on keskimäärin noin 212 000 dollaria vuodessa. Voit tehdä hyvää ja ansaita elantosi samaan aikaan.

Synnytyslääkäri ja gynekologi

Lääkäri/GYN on vastuussa kaikesta naisen lisääntymisterveyteen liittyvistä asioista. Ne voivat auttaa sairauksien hoidossa ja jopa tehdä vauvan synnyttämisestä turvallisempaa oikeissa olosuhteissa.

Jos haluat auttaa naisia, tulet rakastamaan tätä työtä. Lääkärit ja GYNit työskentelevät pelastaakseen ihmishenkiä ehkäisevien perustoimenpiteiden avulla, mikä tekee siitä loistavan työn, joka maksaa yli 300 tuhatta dollaria vuodessa.

The keskipalkka OB/GYN on 300 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että saat hyvän korvauksen työstäsi, jos olet valmis suorittamaan lääketieteellisen koulun.

Psykiatri

Psykiatri on ammattilainen, joka vastaa mielenterveyden hoidosta, mukaan lukien päihderiippuvuudet.

He keskustelevat potilaidensa kanssa ja varmistavat, että heillä on työkalut toipua ja elää onnellista elämää. He voivat jopa määrätä lääkkeitä ja lisätoimenpiteitä tarvittaessa.

Jos haluat auttaa ihmisiä toipumaan mielenterveysongelmista, tämä työ voi olla sinua varten. Työlläsi voit auttaa parantamaan monia elämää.

Keskimäärin psykiatri tekee tehdä noin 239 000 dollaria. Tämä ura maksaa hyvin ja palvelee instrumentaalista tarkoitusta maailmassa.

Lennonvalvoja

Lentokoneet eivät nouse ilmaan itsestään – ne tarvitsevat hieman apua lennonjohtajalta.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostimarkkinointitilastot: yllättäviä oivalluksia ja vinkkejä

Tämä tehtävä edellyttää, että vastuuhenkilö ilmoittaa lentokoneille heidän lentoaikataulustaan ​​ja pitää kaiken linjassa – mikä voi olla erittäin stressaavaa.

Ne ohjaavat lentoaseman liikenteen huomioimaan jokaisen koneen laskeutumisen ja nousun.

Jos kestät hyvin stressiä ja osaat ratkaista ongelmia, tämä työ voi olla sinulle sopiva. Istut huoneessa koko päivän ja katsot lentokoneiden nousua ja laskeutumista varmistaaksesi, että lentoasema toimii tehokkaasti.

Keskimäärin lennonjohtajia tehdä 120 000 dollaria. Palkkaluokan korkeammalla olevat voivat kuitenkin ansaita jopa 200 000 dollaria vuodessa.

Päivystyksen lääkäri

Päivystyslääkäri hoitaa hätätilanteita sairaalassa.

He ovat vastuussa tilanteista, jotka vaihtelevat sydämenpysähdyksestä, munuaisongelmista, raskaudesta ja kaikesta muusta, mikä heidän tielleen tulee.

He vastaavat potilaiden stabiloinnista tarvittaessa ja auttamaan trauman hoidossa mahdollisimman pian.

Jos haluat auttaa ihmisiä ja kestää kovaa painetta ja stressiä, tämä työ voi olla sinua varten.

Vaatii jonkun, jolla on vakaat kädet ja vahva vatsa, huolehtimaan ihmisistä, joilla on aikaraja elämän ja kuoleman välillä.

Päivystyslääkäri ansaitsee keskimäärin 337 000 dollaria vuodessa.

Lääkärit saavat hyvän korvauksen ensiapupoliklinikalla kokemastaan ​​stressistä, koska heillä on yksi maailman parhaiten palkatuista töistä.

Ihotautilääkäri

Ihomme on yksi kehomme kriittisimmistä osista (puhumattakaan suurimmasta).

Ihotautilääkäri tutkii ja hoitaa iho-ongelmia.

Ihotautilääkärit ovat mukana lääketieteen uralla, jonka avulla he voivat diagnosoida tuhansia ihosairauksia.

Se vaatii lisäkoulutusta, mukaan lukien lääketieteen koulun, mutta se on sen arvoista.

Keskiverto ihotautilääkäri tekee noin 363 000 dollaria. Ansaitset paljon rahaa onnistuneen työskentelyn jälkeen lääketieteellisessä koulussa.

talousjohtaja

Talousjohtaja tai talousjohtaja vastaa kaikesta, mikä liittyy yrityksen talouteen.

Tämä voi vaihdella kirjanpidosta sijoituksiin ja mitä tahansa yrityksen taloudellisen toiminnan johtamisen väliltä.

Talousjohtajan keskimääräinen vuosipalkka on noin 415 000 dollaria mutta jotkut talousjohtajat saavat vielä enemmän palkkaa riippuen yrityksestä ja toimialasta, jolla he työskentelevät.

Jos pidät liiketoiminnasta ja wall streetistä – tämä työ voi olla sinua varten.

Direct Response Copywriter

Suoravastaus copywriter on ainutlaatuinen työ, josta monet eivät ole kuulleet. He ovat vastuussa sanojen ja rakenteen käyttämisestä vakuuttaakseen yleisön ryhtymään jonkinlaiseen toimintaan.

Jos olet kirjoittamisen asiantuntija ja luotat kykyysi suostutella, tämä ura saattaa olla vastaus.

Suoran vastauksen tekstikirjoittajan keskimääräinen vuosipalkka on alle 100 000 dollaria. Rojaltien ja lisämyyntien lisäksi voit kuitenkin ansaita helposti yli 200 000 dollaria vuodessa.

Lisäksi tämä on yksi harvemmista etänä suoritettavista töistä listalla. Joten jos haluat työskennellä kotoa käsin ja haluat tienata suuria summia – tämä työ voi olla sinua varten!

Markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkö strategoi ja luo markkinointikampanjoita luodakseen kysyntää asiakkaalle tai tuotteelle.

He pyrkivät kiinnittämään huomiota yritykseen, tuottamaan tuloja ja asiakkaita yrityksen tulevaisuutta varten.

Jos olet organisoitu, luova ja sinulla on vahvat taidot markkinoinnissa – tämä voi olla täydellinen työ sinulle.

Markkinointipäälliköiden keskimääräinen vuosipalkka on noin 128 000 dollariamutta korkeamman tason palkkaasteikon työntekijät voivat ansaita 200 000 dollaria tai enemmän.

Optometristi

Optometristi on lääkäri, joka auttaa näön kanssa. He tutkivat näköä ja voivat auttaa määrittämään, tarvitsetko työkalua näön parantamiseen.

Monet optometristit omistavat toimistonsa ja voivat tuottaa liiketoiminnastaan ​​miljoonia tuloja.

Voit ansaita rahaa ja parantaa samalla elämänlaatuasi – mistä monet ihmiset nauttivat.

Optometristin keskipalkka on lähes 200 000 dollaria vuodessa, mutta suuri osa siitä voi riippua siitä, missä Yhdysvalloissa työskentelet. Esimerkiksi optometristi Kaliforniassa tienaa enemmän kuin optometristi Alabamassa.

Suukirurgi

Suukirurgi on vastuussa suuleikkauksen suorittamisesta.

He voivat suorittaa yksinkertaisia ​​ja monimutkaisempia operaatioita, kuten viisaudenhampaiden poistamista.

Jos haluat auttaa ihmisiä ja olet tyytyväinen leikkaukseen, suukirurgiksi ryhtyminen saattaa olla oikea valinta.

Keskimäärin nämä lääkärit tehdä noin 208 000 dollaria, mutta ne, jotka omistavat oman yrityksen, voivat ansaita paljon enemmän.

🔥 Empfohlen:  7 helppoa vaihetta vakuuttavan artikkelin kirjoittamiseen

Hammaslääkäri

Kaikki tarvitsevat hammaslääkärin.

Tässä työssä olet vastuussa kaikesta, mikä liittyy hampaisiin. Voit suorittaa puhdistusta, täyttää onteloita ja diagnosoida yleisiä terveysongelmia suussa.

Jos haluat auttaa ihmisiä pysymään terveinä, hammaslääkärin ammatti voi olla sinua varten.

Sinun on ensin mentävä hammaslääketieteen kouluun, ja monet hammaslääkärit avaavat omat vastaanottonsa varmistaakseen, että he hallitsevat uraansa.

Keskimäärin hammaslääkärit tehdä noin 208 000 dollaria vuodessa.

Talousjohtaja

Talouspäällikkö on kriittinen kaikille yrityksille.

He ovat vastuussa yrityksen taloudellisesta tilasta ja pyrkivät varmistamaan, että organisaatio ansaitsee rahaa eikä kuluta liikaa.

Jos haluat työpaikan rahoitusalalta, talouspäälliköksi ryhtyminen on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Keskimäärin talouspäällikkö tekee noin 200 000 dollaria heidän pelinsä huipulla, mutta tulosi riippuvat suurelta osin yrityksestäsi, jossa työskentelet markkinoilla.

Lakimies

Lakimiehet ovat kriittisiä yhteiskunnallemme. He auttavat meitä navigoimaan laissa ja voivat tarvittaessa edustaa meitä tuomioistuimessa.

Jos haluat tulla lakimieheksi, sinun on mentävä lakikouluun ja läpäistävä asianajajakoe. Kun olet asianajaja, voit työskennellä useissa eri tilanteissa, kuten asianajotoimistossa, hallitukselle tuomarina tai yrityksessä yrityslakimiehenä.

Jos pidät haasteesta ja kestät stressiä, harkitse asianajajaksi ryhtymistä.

Keskimäärin lakimiehet tehdä noin 189 000 dollaria. Parhaat asianajajat voivat tehdä vielä enemmän riittävällä työllä.

Henkilökohtainen talousneuvoja

Henkilökohtainen talousneuvoja toimii yksityishenkilölle ja auttaa häntä hallitsemaan rahojaan. Ne auttavat ihmisiä sijoittamaan tulonsa osakemarkkinoille ja muuhun omaisuuteen parantaakseen taloudellista tulevaisuuttaan.

Jos olet hyvä talouden ja sijoittamisen kanssa, talousneuvojan työskentely voi olla hienoa työtä, joka maksaa 200 000 dollaria tai enemmän.

Henkilökohtainen taloudellinen neuvonantaja tienaa vain 80 000 dollaria, mutta voi tienata yli 1 000 000 dollaria vuodessa. Palkkaus riippuu asiakkaista, joiden kanssa työskentelet, ja markkinoista.

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjät ovat teknologisesti perustuvan maailmamme perusta.

He rakentavat sovelluksia ja pelejä myytäväksi tai niitä tarvitseville yrityksille.

Menestyneen kehityksen perusvuosipalkka on korkea, eikä ohjelmistokehittäjäksi aina tarvita kandidaatin tai maisterin tutkintoa.

Jos olet hyvä tekniikan kanssa, ohjelmistokehittäjä on loistava valinta elämääsi. Ohjelmistokehittäjät voivat kokeilla ja luoda uusia asioita maailmalle.

Keskimääräinen ohjelmistokehittäjä ansaitsee noin 200 000 dollaria, jos hän työskentelee onnistuneen sovelluksen tai verkkosivuston parissa ja jos etsit työtä, jossa työskentelet yksin – tämä on loistava keikka sinulle.

Lentoyhtiöiden lentäjät

Jotkut lentoyhtiöiden lentäjät voivat ansaita yli 200 000 dollaria vuodessa oikean kokemuksen ja aseman avulla.

Lentäjät lentävät lentokoneita ja ovat vastuussa matkustajiensa elämästä.

Työ on stressaavaa, mutta voi olla jännittävää ja tarjoaa upeat näkymät. Se on täydellinen työ, joka maksaa matkat ja joskus asumisen.

Lentäjäksi ryhtyäksesi sinulla on oltava kaupallisen lentäjän lupakirja ja lentää tietty määrä tunteja. Kun sinulla on kokemusta, voit hakea lentäjäksi.

Palkka riippuu yrityksestä, jolle lennät, mutta jotkut lentoyhtiön lentäjät tienaavat yli 200 000 dollaria.

Viimeisiä ajatuksia töistä, jotka maksavat 200 000 dollaria vuodessa

On monia työpaikkoja, joissa maksetaan kuusinumeroista palkkaa koulutuksestasi ja kokemuksestasi riippuen.

Monet näistä tehtävistä edellyttävät vähintään kandidaatin tutkinnon, mutta osa vaatii tohtorin tutkinnon.

Työpaikat, jotka maksavat 200 000 dollaria vuodessa tai enemmän, ovat yleensä lääketieteen ja lakimiesammatteja – mutta on monia muita työpaikkoja, joissa on kuusinumeroinen palkka.

Esimerkiksi myyntijohtajat, lentoyhtiöiden lentäjät ja verkkokehittäjät voivat ansaita 200 000 dollaria tai enemmän.

On tärkeää löytää yritys ja toimiala, joka palkitsee työntekijöitään kovasta työstä ja omistautumisesta – ja sieltä löydät kuusinumeroisen palkkasi.