Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

27+ parasta WordPress-valokuvateemaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 27+ parasta WordPress-valokuvateemaa vuodelle 2023

Täydellisen WordPress-teeman valitseminen valokuvaussivustollesi ei ole koskaan helppoa. Saatavilla on satoja vaihtoehtoja upeilla ominaisuuksilla, minkä valitset?

Tässä viestissä käsittelemme markkinoiden parhaat valokuvaus WordPress-teemat, jotka vievät valokuvasi seuraavalle tasolle.

Sukellaan…

Haluatko lisätä valokuvagallerian WordPress-verkkosivustollesi vaihtamatta teemaa? Katso Modula-laajennus.

Parhaat WordPress-valokuvateemat, joita kannattaa harkita

1. Thrive Theme Builder

Jos haluat suunnitella kokonaan unelmiesi valokuvaussivuston, Thrive Theme Builder voi auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Se ei ole vain teema, vaan myös verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit hallita täysin, miltä valokuvaussivustosi näyttää. Voit muokata ylä- ja alatunnistettasi, suunnitella blogitekstimalleja, järjestää sivupalkin, luoda 404 sivua ja paljon muuta.

Mukana saat pääsyn useisiin WordPress-teemoihin. Shapeshift, Bookwise, Omni ja Kwik. Jokaiseen WordPress-teemaan on ladattu suuri valikoima malleja verkkosivustosi jokaiselle alueelle.

Et esimerkiksi saa vain yhtä valmiiksi suunniteltua kotisivua, vaan sinulla on laaja valikoima, joista valita. Tai voit aloittaa alusta suurella valikoimalla valmiita lohkomalleja.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Yli 100 suunnittelu- ja rakennuselementtiä
 • Integroituu suosittujen markkinointityökalujen kanssa

Hinta: 99 $/vuosi (uusitaan sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erilliselle tuotteelle tai 299 $/vuosi (uusitaan 599 $/vuosi sen jälkeen) osana Thrive Suite (sisältää kaikki Thrive-tuotteet).

Lue Thrive Theme Builder -arvostelumme.

2. Divi All-In-One -teema

Divi on tunnettu ja suosittu WordPress-teema sekä WordPress-sivujen rakentaja.

Voit käyttää sitä täysin mukautetun valokuvaussivuston luomiseen vedä ja pudota -visuaalisen editorin avulla. Etkö halua aloittaa alusta? Ei ongelmaa. Löydät valtavan valikoiman malleja, joita voit muokata tarpeidesi mukaan.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen valokuvaussivuston haluat luoda, Divin sallima räätälöintivapaus helpottaa aloittamista.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Yli 40 verkkosivuston elementtiä, kuten toimintakehotuksia, liukusäätimiä, gallerioita jne.
 • Yli 800 valmiita verkkosivustoasetteluja, jotka voit vetää ja pudottaa verkkosivustollesi

Hinta: Elegant Themes -jäsenyys maksaa 89 dollaria vuodessa ja sisältää pääsyn kaikkiin WordPress-teemoihin ja -laajennuksiin.

Lue Divi-arvostelumme.

3. Astra

Valokuvaussivustojen kuvat voivat hidastaa verkkosivustoasi, joten kevyt ja nopeasti latautuva WordPress-teema on hyvä idea. Astra täyttää nämä vaatimukset, sillä sen ilmainen WordPress-teema on alle 50 kt (etuosassa).

Astra sopii valokuvausblogeihin, valokuvaportfolioihin, yrityssivustoihin ja WooCommerce-sivustoihin. Se integroituu myös hyvin suosittujen sivunrakennusohjelmien, kuten Elementor ja Beaver Builder, kanssa.

Astralla on myös pro-versio, joka tarjoaa lisää mukautusvaihtoehtoja verkkosivustollesi, kuten lisää ylä- ja alatunnisteen asetuksia, enemmän blogiasetteluja, lyhytkoodeja, WooCommerce- ja Learndash-integraatiota ja paljon muuta.

Ominaisuudet:

 • Kaaviokoodi integroitu ja natiivi AMP valmis
 • Käännös valmis
 • Yli 60 ilmaista aloitusmallia

Hinta: Vapaa. Pro-versio alkaen 59 dollaria/vuosi.

Lue Astra-arvostelumme.

4. Kadence-teema

Kadence on ilmainen WordPress-teema, jossa on premium-vaihtoehto mukauttamiseen. Se on nopeasti latautuva, reagoiva, Gutenberg-valmis teema, jota on helppo käyttää.

Kadence-teemassa on 6 kauniisti suunniteltua aloitusmallia, jotka on optimoitu suorituskyvylle; sinun tarvitsee vain muuttaa tekstiä, väriä ja kuvia brändiisi sopivaksi.

Premium-versio tarjoaa sinulle lisäominaisuuksia, kuten 20 otsikkolisäosaa, täydelliset valikot ja WooCommerce-lisäosa.

Ominaisuudet:

 • Otsikon rakentaja
 • Live-editointi WordPress-editorissa
 • Globaali väripaletti

Hinta: Vapaa. Pro-versio osa Essentials Bundlea ja Full Bundle alkaen 149 dollaria/vuosi.

5. Avada

Avada on monikäyttöinen responsiivinen WordPress-teema, joka on suunniteltu WooCommercea ajatellen. Jos aiot myydä valokuviasi tai myydä painettuja muotokuvia taideteoksistasi, Avada WooCommerce Builder voi luoda tuotesivusi ilman, että sinun tarvitsee opetella yhtä koodiriviä.

Siinä on myös ylä-, asettelu-, lomake- ja alatunnisteen rakennustyökalu, joten voit rakentaa nämä elementit haluamallasi tavalla tai tuoda yhden 76 valmiista verkkosivustosta muutamalla napsautuksella.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Yli 70 sisustuselementtiä
 • 19 lomakerakentajan suunnitteluelementtiä

Hinta: 60 dollaria

6. X – Teema

Themecon tiimiltä tulee X Theme, WordPress-teema, joka on juuri parantunut 8 vuoden aikana ja on erittäin suosittu yli 217 000 myynnin ansiosta.

🔥 Empfohlen:  8 parasta tapaa käyttää ponnahdusikkunoita verkkokaupassa

X Theme sisältää useita ainutlaatuisia malleja, jotka tunnetaan nimellä “Stacks”, joita on tällä hetkellä neljä (Integrity, Renew, Icon ja Ethos).

Mukauta teemaa käyttämällä Cornerstone-editoria, joka sisältää ominaisuuksia, kuten suoran tekstin muokkauksen, pimeän tilan, dynaamisen sisällön, yleiset lohkot ja mukautetun työtilan.

Mukana on myös joukko hyödyllisiä laajennuksia, kuten sähköpostilomakkeet, mukautettu 404, sujuva vieritys, Envira Gallery ja paljon muuta.

Ominaisuudet:

 • Yli 20 laajennuslaajennusta, mukaan lukien UberMenu, Video Lock, Envira Gallery ja LayerSlider.
 • WooCommerce-integraatio
 • 24/7 tuotetuki

Hinta: 59 dollaria

7. Kiinnitä

Jos et ole tietokonetaito ja tarvitset käyttäjäystävällisen WordPress-teeman valokuvaamiseen, älä etsi enää Enfoldia. Kun sinulla on WordPress, joka voi luoda valokuvaussivuston sinulle muutamassa minuutissa, voit viettää enemmän aikaa tekemällä sitä, mistä pidät eniten, etsimällä ja ottamalla täydellisen valokuvan.

Ydinominaisuuksiin kuuluvat asettelu, joka reagoi laitteesta riippumatta, yksinkertainen ja helppokäyttöinen vedä ja pudota -editori sekä perusteellinen dokumentaatio ja video-opetusohjelmat, jos tarvitset apua.

Ominaisuudet:

 • Yli 30 demo tuontia
 • Käännös valmis
 • WooCommerce valmis

Hinta: 59 dollaria

8. Huomattava

Salient on monikäyttöinen, responsiivinen WordPress-teema, jossa on yli 330 mallia, jotka auttavat sinua valokuvaussivustosi luomisessa. Näitä mix ‘n’ match -malleja voidaan mukauttaa makusi mukaan, esimerkiksi vaihtaa värejä ja fontteja.

Esittele työsi tyylikkäästi ja juuri nyt, heidän demotuojansa avulla saat valokuvaussivustosi toimimaan muutamassa minuutissa, jolloin voit rakentaa portfoliosi ja esitellä töitäsi ruudukkotyylillä liukusäätimen tai karusellin avulla. animaatioiden lisääminen.

Ominaisuudet:

 • WooCommerce-integraatio
 • Mobiiliresponsiivinen
 • Otsikkomallit

Hinta: 60 dollaria

9. KingSize

Etsitkö koko näytön WordPress-teemaa valokuvauksen esittelyyn? KingSize on responsiivinen WordPress-valokuvausteema, jossa on koko näytön liukusäädin ja video, 7 erilaista galleriatyyliä ja WooCommerce-yhteensopivuus.

Siinä on laajasti mukautettuja värejä, se tukee kaikentyyppistä mediaa kuvista, mp4:stä YouTubeen, ja siinä on perusteellinen dokumentaatio ja video-opetusohjelmat avuksi.

Ominaisuudet:

 • Kuvan koon muuttajat
 • Mukautetut portfolion viestityypit
 • Yli 35 lyhytkoodia upotettavaksi verkkosivustollesi

Hinta: 57 dollaria

10. Ydin

Core on minimalistinen valokuvauksen WordPress-teema, jota voidaan käyttää portfoliona, henkilökohtaisena blogina tai yrityksen verkkosivustona. Siinä on 3 erilaista kotisivutyyliä, joita voit mukauttaa oman suunnittelusi mukaan, koko näytön kuvagalleria ja 8 mukautettua widgetiä, jotka sisältävät: viimeisimmät viestit, yhteydenottolomakkeen ja sosiaalisen median kuvakkeet.

Core sisältää 6 galleria-asettelua sekä videosalkkutuen. Voit muokata värejäsi ja fonttejasi sekä käyttää yli 300:aa Google-verkkofonttia.

Ominaisuudet:

 • Vaaleat ja tummat ihot
 • Sosiaalisen jakamisen tuki
 • jQuery-tehosteet

Hinta: 39 dollaria

11. Photolux

Muotoilu ja tyylikkyys ovat WordPress-valokuvateeman avainvaatimuksia, ja Photolux tarjoaa molemmat. Edistyksellisellä Pexeto-paneelilla varustettu Photolux on täydellinen valokuvaajille ja luoville tekijöille, jotka haluavat esitellä töitään maailmalle ja pystyä mukauttamaan mitä tahansa teeman osa-aluetta.

Photoluxissa on myös Adobe Lightroom -integraatio, joka pitää mediasi jatkuvasti synkronoituna. Valokuvausteemassa on myös 3 sivupohjaa: vasen sivupalkki, oikea sivupalkki ja koko leveys.

Ominaisuudet:

 • Dynaaminen AJAX-galleria
 • Mobiiliresponsiivinen
 • Koko näytön diaesitys

Hinta: 49 dollaria

12. Jalusta

Jos etsit ammattimaista WordPress-valokuvausteemaa, tutustu Tripodiin. Sen useiden galleriamallien, vedä ja pudota -rakennustyökalun ja houkuttelevien animaatiotehosteiden avulla voit näyttää valokuvasi ja saada vierailijasi koskaan haluamaan poistua.

Jalustalla on useita asetteluja valokuvausblogillesi, kuten aikajana, ruudukko ja muuraus. Valokuvausteemassa on myös rajattomasti sivupalkkeja, joilla voit lisätä widgettejäsi, kuten uusimpia julkaisuja, luokkia ja sosiaalista mediaa, sekä yli 100 lyhytkoodia.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Sisäänrakennettu korppujauho
 • Kuvan koon muuttaminen

Hinta: 65 dollaria

13. DK

DK on portfoliovalokuvauksen WordPress-teema, joka on suunniteltu luoville henkilöille, jotka haluavat vangita hetken still-kuvaan tai videoon.

4 kotisivutyyliä, 6 galleriasivumallia ja valokuvagalleriasi koko näytön diaesitys mahdollistavat kaiken, mitä tarvitset kauniin valokuvaussivuston luomiseen. Seitsemän mukautetun widgetin, tyylitellyn typografian ja värien mukauttamisen lisäksi et voi mennä pieleen.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 parasta digitaalista markkinointitoimistoa Pakistanissa vuonna 2023

Ominaisuudet:

 • jQuery-tehosteet
 • Facebookin ja Twitterin integraatio
 • Rajoittamaton sivupalkki

Hinta: 29 dollaria

14. Skylab

Skylab on valokuvaajille ja luovan alan ammattilaisille suunniteltu portfolioteema. Teema on erittäin muokattavissa ja joustava valokuvaussivustosi tarpeiden mukaan. Siinä on 12 demoa, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tarjoavat sinulle loistavan lähtökohdan valokuvaussivustosi luomiseen.

Se käyttää WPBakery Page Builder -ohjelmaa, joten voit vetää ja pudottaa elementtejä sivuille helposti ja antaa haluamasi asettelun, ja se on käännösvalmis.

Ominaisuudet:

 • Gallerian lohkot
 • Slider Revolution
 • Mobiiliresponsiivinen

Hinta: 49 dollaria

15. Fluxus

Fluxus on valokuvateema, joka keskittyy suuriin vaakasuuntaisiin kuviin minimalistisella muotoilulla ja kauniilla typografialla. Sen koko sivun liukusäätimen avulla voit esitellä suositeltuja tai viimeaikaisia ​​töitäsi, jotka sisältävät myös laiska lataus- ja animaatiovaihtoehtoja.

Tämä valokuvausteema on kevyt, täysin reagoiva ja siinä on kolme mukautettua valikkoaluetta: ylä- tai oikea ylätunniste ja oikea alatunniste. Viesteille ja portfolioille on myös sosiaalisten verkostojen kuvakkeet ja videotuki.

Ominaisuudet:

 • Lightbox videotuella ja kahdella kuvan katselutilalla
 • Erilaisia ​​lyhytkoodeja nappeille, haitarille ja gallerioille
 • Vaaleat ja tummat ihot

Hinta: 49 dollaria

16. Ilmaisu

Jos keskitytään siihen, että verkkosivustosi esittelee työsi portfoliona, Expression on ihanteellinen työhön, sillä se sopii parhaiten luojille, suunnittelijoille ja valokuvaajille, jotka haluavat esitellä projektejaan portfolion muodossa.

Edistyneen Pexeto-paneelin tehon ansiosta voit muokata tai mukauttaa mitä tahansa teeman osaa vastaamaan brändiäsi tai suunnitteluasi.

Ominaisuudet:

 • AJAX-galleria
 • Koko näytön liukusäädin animaatioilla
 • Mobiiliresponsiivinen

Hinta: 59 dollaria

17. Tempo

Tempo on valokuvauksen ja portfolion WordPress-teema, jonka ansiosta kuvasi esittely on ensisijaista. Sen minimaalinen ja elegantti muotoilu keskittyy valokuviin, mutta tarjoaa silti paljon muokkausvaihtoehtoja, kuten 3 otsikkoasettelua, 2 valmiiksi rakennettua värimallia tai valinnanvaraa luoda oma ja edistynyt teemaasetuspaneeli.

Valokuvausteema on helppokäyttöinen yhden napsautuksen asennuksella, sinun tarvitsee vain muokata tekstiä, värejä ja kuvia ja valokuvaussivustosi on valmis.

Ominaisuudet:

 • 3 pikkukuvien kuvasuhdetta kuville
 • Mobiiliresponsiivinen
 • Käännös valmis

Hinta: 69 dollaria

18. Inspiro

Inspiro on ammattimainen WordPress-video- ja valokuvateema, jossa on koko näytön diaesitys, joka tukee videoita YouTubesta ja muista videoiden isännöintialustoista. Siinä on galleriamoduuli, jossa voit esitellä valokuviasi ja videoitasi, olivatpa ne sitten otsikossa, diaesityksenä tai viesteissä ja sivuilla.

Tällä hetkellä saatavilla on 9 demoa, jotka tekevät valokuvaussivustosi luomisesta ja julkaisemisesta helppoa ja helppoa. Siinä on myös sisäänrakennettu sivunrakennusohjelma, joten voit myös lisätä uusia asetteluja ja luoda omia.

Ominaisuudet:

 • Live-muokkaaja
 • Mobiiliresponsiivinen
 • Liukuva sivupalkki

Hinta: 79 dollaria

19. PhotoNote 2.0

PhotoNote 2.0 on valokuvauksen WordPress-teema, jonka etusivulla on kosketuskäyttöinen diaesitys. Tai jos haluat hieman räätälöidympää, kotisivu on widgetoitu, jotta voit tehdä asettelun itse.

Valokuvausteemassa on myös 2 valmiiksi rakennettua värimaailmaa; vaalea ja tumma, tai voit luoda oman väripaletin Teemavaihtoehdoista. Siinä on live-muokkaustoiminto, joten näet muutokset välittömästi, ja se tukee videota.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Helppo asennus ja demo tuonti
 • Käännös valmis

Hinta: 69 dollaria

20. Koko näyttö

Fullscreen on minimaalinen valokuvagalleria WordPress-teema, joka on suunniteltu valokuvaajia ajatellen. WordPress-teemojen koko näytön galleria on uskomattoman toimiva, koska voit määrittää sen yksittäisille viesteille tai sivuille tai käyttää sitä tavallisena galleriana, jossa on kaksi näyttövaihtoehtoa: Photoswipe tai lightbox.

Voit mukauttaa ylätunnistetta ja valita enintään 4 saraketta alatunnistewidgeteillesi. Voit myös muokata tervetuloviestiä ja valita takaisin alkuun -painikkeen.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Sosiaalisen median kuvakkeet
 • Lista- ja ruudukkoasetteluvaihtoehdot

Hinta: Alkaen 59 dollaria

21. Jaettu

Jos olet valmis ryhtymään rohkeisiin töihin valokuvaajana ja pääsemään parrasvaloihin, tarvitset WordPress-teeman, jossa on galleriat, kuvasuodattimet ja optimoitu kuville ja videoille. Split täyttää nämä tarpeet.

Splitissä on sisäänrakennettu ainutlaatuinen split-vieritysominaisuus, jonka avulla voit selata jokaista saraketta erikseen. Mukana on myös 8 mallisivumallia, 9 eriväristä skiniä (tai luo itse) sekä ylä- ja alatunnistevaihtoehdot.

🔥 Empfohlen:  20 parasta Shopify-teemaa vuonna 2023

Ominaisuudet:

 • Loputon selaaminen
 • Mobiiliresponsiivinen
 • WooCommerce-tuki

Hinta: Alkaen 59 dollaria

22. Parallaksi

Parallax on WordPress-teema, joka sisältää parallaksivierityksen yhdellä sivulla. Jos olet valokuvaaja ja haluat esitellä työsi potentiaalisille asiakkaille, he voivat katsella ja nauttia työstäsi tämän kauniin suunnittelun avulla.

Teemassa on yli 60 valmiiksi suunniteltua asettelua vedä ja pudota -editorilla sekä 11 otsikko- ja sivumallia lisähallintaa varten. Siinä on myös ääretön vieritys-, luettelo- ja ruudukkoasettelu sekä RTL-tuki.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Portfolio ja tiimin postin tyyppi
 • Kuvasuodattimet

Hinta: Alkaen 59 dollaria

23. Zelle Pro

Zelle Pro (aiemmin Zerif) on ensiluokkainen yhden sivun WordPress-teema, jossa on parallaksivieritys ja live-muokkaus, joka tekee valokuvaussivustosi muokkaamisesta helppoa. Se on yhteensopiva suosittujen sivunrakennusohjelmien, kuten Elementor ja Beaver Builder, kanssa mukauttajien ja suunnittelun lisäämiseksi.

Käytössäsi on rajoittamaton valikoima värejä ja väriteemoja sekä mukautettuja taustoja, kuten kuva, video ja liukusäädin. Zelle Pro on nopea ja helppo asentaa ja asentaa.

Ominaisuudet:

 • Woocommerce valmis
 • Käännös ja RTL valmiina
 • Mega menut

Hinta: alkaen 63 puntaa

24. Twenty Seventeen

Kaksikymmentä seitsemäntoista on suosittu ilmainen WordPress-teema, jossa on yli miljoona asennusta. Siinä on tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu, ja siinä on ainutlaatuinen otsikko, joka sisältää videoita tai kuvia.

Ominaisuudet:

 • Erilaisia ​​widgetejä
 • Sosiaaliset menut
 • Värien mukauttaminen

Hinta: Vapaa

25. Hestia

Hestia on monikäyttöinen, yhden sivun ilmainen WordPress-teema, joka sopii valokuvaajille. Se on yhteensopiva lisäosien, kuten Elementor, Photo Gallery ja Flat Parallax Slider, kanssa.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • SEO ystävällinen
 • Widgetoitu alatunniste

Hinta: Vapaa

26. Sydney

Sydney on yrityskäyttöön tarkoitettu WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat luoda verkkonäkyvyyden valokuvaustaitojensa vuoksi.

Sydneyssä on kolme käyttövalmis demo-tuontia, joista valita, mikä helpottaa valokuvaussivustosi käyttöönottamista ja valmistelemista.

Ominaisuudet:

 • Yhteensopiva Elementorin kanssa
 • Muokattavissa, kuten väri, teksti ja asettelu
 • Tahmea navigointi

Hinta: Vapaa

27. Kaksikymmentä neljätoista

Kaksikymmentä neljätoista on ilmainen WordPress-lehden teema, joka on vahvasti kuviin suuntautunut. Siinä on tyylikäs ja moderni muotoilu, ja siinä on kaksi kotisivumallia; ruudukkoasettelu tai liukusäädinnäkymä.

Ominaisuudet:

 • Kolme widget-aluetta
 • Mobiiliresponsiivinen
 • Osallistujien sivu

Hinta: Vapaa

28. Ashe

Ashe on ilmainen WordPress-blogiteema, jolla on minimaalinen ja tyylikäs ulkoasu. Siinä on koko näytön liukusäädin valokuviesi näyttämistä varten, ja se integroituu suosittuihin sivunrakennusohjelmiin, kuten Elementor, Beaver Builder ja Divi.

Ominaisuudet:

 • Mobiiliresponsiivinen
 • Instagramin liukusäädin-widget
 • Teksti & kuva logo

Hinta: Vapaa

Parhaat valokuvauksen WordPress-teemat

Luovuudella ei ole rajoja, eikä sinun pitäisi myöskään keskittyä valokuvaukseen. Olitpa ammattivalokuvaaja tai pidät valokuvaamisesta harrastuksena, tarjolla on helppokäyttöisiä WordPress-teemoja, jotka sopivat jokaiseen kulmaan, jota haluat tutkia.

Saatavilla on niin monia valokuvateemoja upeilla galleria-asetteluilla ja sivumalleilla, jotka antavat sinulle luovan vapauden valokuvaussivustollasi.

Jos haluat saada kaiken irti valokuvaustoiminnastasi, harkitse tutustumista Thrive Theme Builderosa Thrive Suite. Voit luoda WordPress-teemoja, mutta Thrive Suiten avulla voit viedä yrityksesi seuraavalle tasolle luomalla aloitussivuja, osallistumislomakkeita, rakentamalla sähköpostilistan ja paljon muuta.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:

Table of Contents