Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

29 helppoa verkkotyötä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa kotoa käsin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 29 helppoa verkkotyötä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa kotoa käsin

Haluatko ansaita rahaa mukavasti omalta sohvaltasi? Internetin kasvaessa päivä päivältä enemmän ja enemmän, tarjolla on runsaasti helppoja verkkotöitä, joita voit tehdä sivutoimina tai jopa kokopäiväisen tulon saamiseksi.

Verkkotyö sopii erinomaisesti kotona oleville vanhemmille, korkeakouluopiskelijoille ja melkein kaikille, joilla on laite ja vakaa internetyhteys.

Oletko valmis oppimaan lisää siitä, kuinka voit ansaita rahaa verkossa muutamalla yksinkertaisella vaiheella?

Sukeltakaamme sisään.

Eikö aikaa hukattavaksi?

Swagbucksiin rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa, ja sen avulla voit ansaita rahaa verkossa missä tahansa suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä. Lukemattomat samanhenkiset käyttäjät luottavat siihen, joten miksi et kokeilisi sitä?


Helppoja online-töitä aloittelijoille

Kyselyt

Kyselyjen tekeminen on yksi suosituimmista online-töistä, koska sinulle maksetaan periaatteessa mielipiteesi mainoksista, tuotteista ja muusta. Monet ihmiset alkavat turhautua kyselyihin, koska ne on tarkistettava ennen niiden suorittamista. On kuitenkin runsaasti sivustoja, jotka yhdistävät sinut yrityksiin, jotka tarvitsevat tiettyjä demografisia tietojasi.

Survey Junkie on yksi luotettavimmista kyselysivustoista, joita voit käyttää, mutta on myös muita, kuten:

Kyselyn pituudesta riippuen saatat pystyä tienaamaan 1–5 dollaria kyselyä kohden. Vaikka tämä ei ansaitse paljon rahaa verkossa, se on helppo keikka tehdä vapaa-ajalla katsoessasi elokuvaa.


Mikrotehtävät

Oletko koskaan miettinyt, kuinka yritykset saavat ihmiset ottamaan pieniä ja helppoja askeleita tuotteidensa mainostamiseksi? Yksi tapa, jolla yritykset tekevät tämän, on tarjota mikrotehtäviä. Näin käyttäjät voivat tehdä yksinkertaisia ​​asioita, kuten kirjautua sähköpostilistalle, tehdä ostoksia linkin kautta tai ladata sovelluksen puhelimeen.

Jotkut suosituimmista mikrotehtäväsivustoista ovat Swagbucks ja Inbox Dollars.

Nämä voidaan tehdä milloin tahansa yöllä tai päivällä, ja ansaitset pienen summan rahaa jokaisesta suorittamastasi. Suurin osa näistä helpoista verkkotöistä maksaa alle 3 dollaria toimintoa kohden. Tehtävien määrä määrää, kuinka paljon ansaitset, mutta se on usein noin 5 dollaria tunnissa.


Verkkosivuston testaus

Niille, jotka etsivät kunnollisia tuloja ja helppoa verkkotyötä, he saattavat haluta harkita verkkosivustojen testaamista. Saat palkan etätyöstä, kun navigoit Internetissä tietokoneen perustaitojen avulla.

Sovellukset, kuten Userlytics, ilmoittavat, että verkkosivustotestin suorittamiseen kuluu keskimäärin 20–40 minuuttia, mikä tekee useiden testien suorittamisesta helppoa päivässä. Jos sinulla on kokonainen vapaa päivä, voit ansaita vankoja tuloja yhdellä näistä parhaista verkkotyöpaikoista.

Hyvä uutinen on, että verkkosivustojen testaus on paljon tuottoisampaa kuin muut helpot verkkotyöt, kuten kyselyiden tekeminen. Monet näistä online-työpaikoista antavat sinun ansaita noin 10 dollaria verkkosivustotestiä kohden.


Tuotteen testaaja

Yliopisto-opiskelijoiden ja kotona työskentelevien ammattilaisten upeita töitä ovat tuotetestaustyöt. Saat ilmaisia ​​tuotteita vastineeksi rehelliseen arvioon niiden toiminnasta, tunteistasi niiden pakkauksesta ja kaikista kokemuksistasi niiden käytöstä. Usein sinua pyydetään täyttämään kysely tuotteen testauksen jälkeen tai sinua saatetaan pyytää kirjoittamaan arvostelu.

Ainoa haittapuoli on, että tuotetestaajat tienaavat usein hyvin vähän rahaa verkossa. Sen sijaan ne saavat enimmäkseen korvauksen näiden ilmaisten tuotteiden kautta.

Saat paremman käsityksen siitä, miten pääset alkuun, tutustu oppaaseemme Amazonin tuotetestaajaksi tulemisesta.


Online-työpaikat myynnissä

Käytettyjen tavaroiden myynti netissä

Jos haluat etsiä kätkettyjä helmiä säästäväiskaupoista tai haluat kääntää vanhoja Facebook Marketplacesta löytyviä esineitä, saatat pystyä myymään käytettyjä tavaroita verkossa eBayn kaltaisilla sivustoilla.

Rahan määrä, jonka voit ansaita, riippuu siitä, mitä tarkalleen myyt. Jos myyt korkealuokkaista muotia kaapistasi Poshmarkin tai TheRealRealin kautta, saatat ansaita satoja dollareita. Huonekalujen kääntäminen ansaitsee samanlaisen tuoton esineen koon vuoksi.

Jos kuitenkin käännät pienempiä esineitä, kuten pelejä tai pieniä antiikkiesineitä, saatat pystyä vetämään vain satoja dollareita kuukaudessa.


Dropshipping Amazonissa

Jos haluat perustaa oman yrityksen, mutta et halua avata verkkokauppasivustoa, dropshipping Amazonissa saattaa olla sinulle oikea valinta. Voit ansaita rahaa myymällä tuotteita ilman, että sinun tarvitsee koskaan hoitaa tuotteiden täyttämistä itse.

Tarvitset vain tuotteen (joka löytyy sivustoilta, kuten Alibaba ja Ali Express), vähän hakukoneoptimointia, jotta ihmiset löytävät sinut, ja kovaa työtä.

Vaikka se ei välttämättä nouse heti, voit ansaita noin 15 %:n marginaalin tuotteillesi, jos asetat hintalapun oikein.


T-paidan myynti

Niille, joilla on graafisen suunnittelun taitoja, kannattaa harkita, voitko luoda myytäviä t-paitamalleja. Print-on-demand-yritykset, kuten Printful ja Printify, antavat sinun tulostaa vain myytyjä paitoja, mikä vähentää yleiskustannuksia ja pienentää alkusijoituksesi pelkkään suunnittelun luomiseen liittyvään pääomaan.

🔥 Empfohlen:  10 parasta medianostotoimistoa, jotka parantavat sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

Voit perustaa oman julkisivun Shopifyssa myynnin helpottamiseksi, ja rahat siirretään suoraan pankkitilillesi.

Oikealla markkinoinnilla ja brändäyksellä voit ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa melko käytännönläheisellä liiketoimintatavalla.


Etsy käsintehtyille tuotteille

Monilla ihmisillä on piilotettuja kykyjä ja vähän luovaa hohtoa, jota he voisivat hyödyntää. Etsyn kaltaiset luovat markkinapaikat antavat sinun tehdä taidettasi ja myydä sen valmiille markkinoille ihmisille, jotka haluavat olla tekemisissä sellaisten tavaroiden kanssa, joita sinulla on myynnissä.

Halusitpa sitten virkata huopia, maalata kahvimukeja tai myydä digitaalisia latauksia, Etsyn avulla voit myydä mitä tahansa käsintehtyjä tuotteita, joista voit unelmoida.

Riippuen siitä, kuinka kauan kunkin tuotteen valmistaminen kestää ja mihin myyt sen, on täysin mahdollista ansaita kokopäiväistä tuloa myymällä Etsyssä. On kuitenkin parasta olla realistinen sen suhteen, mitä voit ansaita, sillä seuraajien kerääminen vie aikaa.


Luovat online-työpaikat

Freelance-kirjoitus

Verkkokirjoitustyöt voivat olla helppo tapa muuttaa sanojen intohimosi osa-aikaiseksi tai jopa kokopäiväiseksi tuloksi – kaikki mukavasti sohvallasi. Et välttämättä tarvitse kandidaatin tutkintoa ansaitaksesi enemmän rahaa tällä tavalla.

Sen sijaan voit vierailla sivustoilla, kuten Upwork, Fiverr ja Toptal, löytääksesi rakastamiasi kirjoitustöitä. Valitse useista kirjoitusmahdollisuuksista:

  • Hakukoneoptimoinnin (SEO) kirjoittaminen
  • Tekstinkirjoitus tai mainostyö
  • Valkoiset paperit tai tekninen kirjoitus
  • Ghostwriting e-kirjoja tai muita asiakirjoja

Palkka vaihtelee sen mukaan, haluatko tehdä tunti- vai sanatyötä. Yleensä se on kuitenkin noin 10–50 dollaria tunnissa.


Graafinen suunnittelija

Onko sinulla silmää suunnittelulle? Jos näin on, voit viettää päreäsi graafisena suunnittelijana joillakin näistä parhaista freelancereiden graafisen suunnittelun verkkosivustoista.

Suunnittele logoja, tarjoa mukautettuja kuvia NFT:ille tai suunnittele markkinointimateriaaleja. Mahdollisuudet ovat rajattomat, jos sinulla on hyvä suunnittelutaito ja pääsy suosittuihin ohjelmiin, kuten Adobe Photoshop tai Illustrator.

Kokopäiväinen graafinen suunnittelija voi ansaita missä tahansa 30 000 – 70 000 dollaria vuodessa taitotasosta riippuen.


Nettisivujen suunnittelija

Läheisesti graafiseen suunnitteluun liittyvät verkkosivustojen suunnittelijat voivat myös ansaita kunnollista rahaa. Yhtenä parhaista helpoista verkkotöistä niille, joilla on tekniset taidot, voit työskennellä WordPress-verkkosivuston luomisessa muille yrityksille tai jopa henkilölle, joka haluaa henkilökohtaisen verkkosivuston.

Kokopäiväiset web-suunnittelijat tienaavat yleensä noin 55 000 dollaria vuodessa.


Bloggaaminen

Bloggaaminen on ollut suosittu tapa ansaita rahaa verkossa jo vuosia, mutta markkinat tuntuvat jo kyllästyneiltä. Jos sinulla on jotain ainutlaatuista sanottavaa ja ainutlaatuinen tapa sanoa se, sinulla voi silti olla aikaa lunastaa pala piirakasta.

Sisällön kirjoittaminen ei todennäköisesti ansaitse paljon, mutta voit hyödyntää muita tapoja ansaita rahaa verkossa tytäryhtiömarkkinoinnin ja sponsoroinnin avulla.

Parasta bloggaamisessa on, että sen aloittaminen on suhteellisen halpaa. Jos käsittelet kirjoittamista itse sen sijaan, että ulkoistat sen sivustoille, kuten Upwork ja Fiverr, se maksaa sinulle vain:

Ensimmäisenä vuonna blogisi aloittamisen jälkeen saatat ansaita ylimääräistä 500 dollaria kuukaudessa, jos pystyt ohjaamaan liikennettä sivustollesi.


Luo niche-verkkosivusto

Täällä Niche Pursuitsissa olemme intohimoisia siitä, kuinka voit ansaita rahaa luomalla omia erikoissivustojasi. Bloggaamisen tapaan tämä edellyttää, että luot sisältöä, josta ihmiset todella välittävät, alalla, josta sinulla on syvällinen asiantuntemus – tai jossa olet valmis oppimaan.

Tässä on muutamia resurssejamme niche-verkkosivuston luomiseen:

Jos haluat luoda niche-sivuston ja kääntää sen, voit usein saada sivustollesi 32-kertaisen moninkertaisen. Tämä tarkoittaa, että jos se tuo 1 000 dollaria kuukaudessa tuloja, voit kääntää sen 32 000 dollarilla. Aika vaikuttavaa, jos osaat ohjata liikennettä!


Kurssin luominen

Verkkokurssin luominen on helppo tapa ansaita passiivisia tuloja ja luoda itsellesi helppo verkkotyö. Mieti, mitä sinulla on syvää kokemusta ja asiantuntemusta, onko kyseessä osakemarkkinoille sijoittaminen, gourmet-kakkujen leipominen tai kitaransoitto.

Sinun tarvitsee vain keksiä videoita, jotka osoittavat, kuinka noudattaa vaiheita näiden taitojen saavuttamiseksi muille, ja voila – sinulla on verkkokurssi!

Parasta verkkokurssissa on, että sinun tarvitsee tehdä se vain kerran ja isännöidä se sitten Teachablen kaltaisella alustalla. Sillä on minimaaliset käynnistyskustannukset ja jatkuvat yleiskustannukset. Lisäksi voit ansaita satoja dollareita jokaisesta myynnistä riippuen siitä, kuinka paljon sisältöä kurssisi sisältää.


Kirjoita e-kirja

Jos freelance-kirjoittaminen ei ole sinua varten, miksi et kirjoittaisi kirjaa itsellesi? E-kirjan kirjoittaminen on kannattava tapa ansaita rahaa, ja se vaatii vain vähän taitoa. Vaikka et olisikaan kirjasi aiheen asiantuntija, voit silti tutkia sinua kiinnostavaa aluetta ja oppia siitä lisää.

🔥 Empfohlen:  15 tapaa saada palkkaa mainonnasta: sekä passiivinen että ei-passiivinen

Sen itse julkaiseminen Amazonissa on nopeaa ja helppoa, ja se vaatii vain vähän teknisiä taitoja.

Jos kirjan muotoilu saa sinut jumiin, voit aina palkata freelancerin Upworkilta tai Fiverrilta auttamaan.


Valokuvaus (Arkistovalokuvasivusto)

Pidätkö kuvien ottamisesta, mutta et tiedä mitä tehdä niille, kun ne ovat valmiit? Jos sinulla on kunnollinen kamera ja silmä valokuvaamiseen, voit lähettää kuvia arkistokuvasivustolle tai perustaa oman arkistovalokuvasivustosi.

Oman aloittaminen lupaa olla tuottoisampaa, koska kukaan ei ota leikkausta voitoista. Siitä huolimatta se vaatii myös alkusijoituksen, jotta verkkosivustosi asetetaan kuvien ja vaaditun maksun kanssa.

Useimmat ihmiset tienaavat noin 0,25 dollaria per kuva kuukaudessa, mutta voit ansaita enemmän, jos myyt omalla verkkosivustollasi kuukausimaksuilla.


Voiceover tai Voice Acting

Onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että sinulla on loistava ääni? Ei välttämättä laulamiseen, mutta YouTube-videoon tai mainokseen? Ääninäyttelijä on yksi parhaista helpoista online-töistä, koska se vaatii vain hiljaisen tilan (täydellinen yksin asuville opiskelijoille) ja mikrofonin.

Monet ihmiset jopa tallentavat selostuksensa suoraan älypuhelimensa muistiinpanosovelluksesta.

Aloitustason ääninäyttelijät voivat tienata 13 000 dollarista 30 000 dollariin vuodessa, ja kokeneemmat ammattilaiset ansaitsevat enemmän.


Videon editoiminen

Jos sinulla on joitain teknisiä taitoja ja pääsyä ohjelmistoihin, kuten Final Cut Pro, saatat pystyä toimimaan videoeditorina. Tämä voi olla aikaa vievä yritys, eivätkä kaikki sisällöntuottajat ole hyviä tai tehokkaita videoiden editoinnissa. Muuta taitosi todelliseksi palkaksi näillä laillisilla verkkotyöpaikoilla.

Videoeditorien maksaminen on kaikkialla kartalla riippuen siitä, työskenteletkö suurten brändien vai pienempien vaikuttajien kanssa heidän YouTube-kanavillaan. Voit ansaita missä tahansa 30 000–90 000 dollaria, jos työskentelet kokopäivätyönä.


Kokemusta vaativat verkkotyöt

Tiedon syöttö

Oletko nopea kirjoittaja ja hyvä numeroiden kirjoittaja? Tiedonsyöttö on aliarvostettu tapa ansaita rahaa kotoa, ja se voi olla loistava keikka opiskelijoille. Tämä verkkotyö voi joskus olla hieman tylsää, mutta se maksaa tarpeeksi hyvin ja voidaan tehdä nopeasti, etenkin korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat yleensä tekniikkataitoisempia.

Jos olet kiinnostunut tiedonsyöttötyöstä, voit yleensä ansaita noin 10–15 dollaria tunnissa. Jotkin työt voivat maksaa hieman vähemmän riippuen siitä, minkä tyyppistä dataa syötät ja kuinka vakiintunut työtä tarjoava yritys voi olla.


Transkriptiotyöt

Asiakirjojen litterointi on toinen verkkotyö, josta maksetaan melko hyvin, jos olet nopea näppäimistöllä. Se maksaa yleensä hieman paremmin kuin tietojen syöttäminen, mutta vaadittava taito on pitkälti sama. Saatat tarvita koulutusta, jotta voit hyödyntää tätä verkkotyötä parhaalla mahdollisella tavalla, varsinkin jos kirjoitat lääketieteellisiä asiakirjoja.

Onneksi tähän tarvittavat taidot opetetaan usein teknisissä korkeakouluissa.

Odota, että sinulle maksetaan noin 20 dollaria tunnissa valmistumisen jälkeen.


Englannin opetusta tai tutorointia

Yliopisto-opiskelijoiden tuottoisimpia töitä on tutorointi tai jopa englannin opettaminen. Ei ole väliä mikä erikoisalasi on, voit nauttia tietosi ja asiantuntemuksesi jakamisesta muiden kanssa virtuaalisten tutorointiistuntojen kautta. Voit opettaa englantia VIPKidin kaltaisten ohjelmien kautta tai toimia matematiikan ohjaajana lukiolaisille.

Tutorit tienaavat usein 20–25 dollaria tunnissa.


Oikolukija

Jos huomaat usein huomauttavan virheistä sanomalehdissä tai kirjoitusvirheitä lukemissasi kirjoissa, sinulla saattaa olla tuottoisa tulevaisuus oikolukemisessa. Tämä verkkotyö voidaan tehdä missä tahansa ja milloin tahansa. Sinun tarvitsee vain huomauttaa kirjoitus- ja kielioppivirheistä, jotta katsomasi asiakirjat ovat virheettömiä.

Voit saada koulutusta tästä suorittamalla verkkokurssin.

Oikolukijat voivat ansaita kokemuksella missä tahansa 25 000–65 000 dollaria vuodessa.

Ja meillä on koko luettelo parhaista paikoista löytää oikolukutöitä kotoa käsin!


Sosiaalisen median johtaja

Sosiaalisen median johtaja voi olla kutsumasi, jos huomaat selaavasi jatkuvasti Facebookia, Instagramia ja TikTokia. Olet varmasti poiminut muutamia ideoita siitä, millainen sisältö toimii näillä alustoilla ja kuinka yritykset voivat kasvattaa brändiään tavoittaakseen enemmän ihmisiä sosiaalisen median kautta.

Sinun tarvitsee vain suunnitella uutta sisältöä, olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa ja hallita sitoutumista yrityksen sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median johtajan keskipalkka on noin 50 000 dollaria kokopäivätyöstä. Sinun tarvitsee vain löytää asiakkaita. Aloita paikallisista yrityksistä tai ota yhteyttä online-yrityksiin löytääksesi sopivia verkkotöitä itsellesi.

🔥 Empfohlen:  Missä ja kuinka myydä kakkasi pikarahalla (2023)

Mainosten hallinta

Samoin sosiaalisen median johtajiin liittyvä mainosten hallinta on toinen helppo online-työ, jota voit harkita. Voit hallita mainoksia sosiaalisessa mediassa, Googlessa ja jopa painetussa mediassa liiketoimintatyypistä riippuen.

Usein yritykset haluavat nähdä markkinoinnin taustan tai kandidaatin tutkinnon jollakin liiketoiminnan osa-alueella ennen kuin palkkaavat mainospäällikön. Tämä tekee siitä ihanteellisen yhdeksi parhaista online-työpaikoista korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat ajan tasalla viimeisimmistä markkinoinnin suuntauksista.

Koska saatat tarvita lisäkoulutusta mainosten hallintaan, voit myös ansaita enemmän rahaa. Mainosjohtajat tienaavat usein 80 000–90 000 dollaria vuodessa.


Sosiaalisen median vaikuttaja

Jos sinulla on paljon seuraajia millä tahansa sosiaalisen median kanavalla, saatat pystyä viimeistelemään tiesi sosiaalisen median vaikuttajaksi. Nämä vaikuttajat ovat mahtavia mainostamaan muita tuotteita ja palveluita yleisölleen vastineeksi neuvoteltua maksua tai provisiota tuotteen myynnistä.

Lisäksi voit ansaita rahaa vain mainonnalla tai hyödyntää yleisöäsi menestyvän blogin pitämiseksi. Yhdistä sosiaalisen median vaikuttajana oleminen joihinkin muihin yliopisto-opiskelijoille ja kotona oleville ammattilaisille tarkoitettuihin verkkotöihin saadaksesi todellista tuottoa aikasijoituksellesi.


Aloita YouTube-kanava

YouTube on toinen sosiaalisen median kanava, joka voi maksaa suuria osinkoja pelkästään kunnollisesta yleisöstä. Saat maksun videosi katselukertojen perusteella ja sen perusteella, miten katsojasi ovat vuorovaikutuksessa mainosten kanssa, jotka toistetaan ennen videotasi, sen aikana ja sen jälkeen.

Maksu riippuu videosi markkinaraosta, mutta se voi olla melko suuri, jos sinulla on suuri yleisö, jolla on satoja tuhansia katselukertoja (tai enemmän!).


Online-työt muiden kanssa

Asiakaspalvelun edustaja

Monilla yrityksillä ei ole enää asiakaspalvelutehtäviä suurissa toimistorakennuksissa. Sen sijaan he luottavat etäammattilaisten tiimiin, joka pystyy tarjoamaan saman tason palvelua, johon heidän asiakkaat ovat tottuneet. Asiakaspalvelun edustajat työskentelevät tehdäkseen asiakkaat mahdollisimman onnelliseksi ja korjatakseen heidän ongelmansa, mikä voi olla sinulle erittäin palkitsevaa.

Toinen samanlainen työ on työskennellä puhelinkeskuksessa ja tavoittaa asiakkaita varmistaakseen, että he ovat tyytyväisiä yrityksen tarjoamiin palveluihin tai tuotteisiin.

Riippumatta siitä, millä tavalla käytät asiakaspalvelua, voit ansaita noin 30 000–40 000 dollaria vuodessa, mutta se ei ole yhtä joustavaa kuin freelance-työ.


Virtuaalinen avustaja

Virtuaalinen avustaja tarjoaa monia samoja palveluita, joita henkilökohtainen avustaja voi tarjota:

  • Tapaamisten asettaminen
  • Puheluiden soittaminen
  • Matkajärjestelyjen järjestäminen
  • Sähköposteihin vastaaminen
  • Arvostelujen käsittely ja asiakaspalvelu
  • Mikä tahansa hallinnollinen tehtävä

Suuri ero on siinä, että virtuaaliassistentti voi tehdä kaiken kotitoimistosta käsin, jos hänellä on riittävästi tilaa ja hiljaisuutta ammattipuheluiden soittamiseen, jos tämä kuuluu työnantajasi työnkuvaan.

Muista tutustua sivustoluetteloomme löytääksesi virtuaalisen avustajan työpaikkoja täältä.

Voit ansaita missä tahansa 20 000 dollarista 60 000 dollariin vuodessa riippuen siitä, kuinka paljon työskentelet.


Konsultointi

Onko sinulla jokin tietty taito, jonka voit opettaa muille? Ehkä sinulla on jo kokemusta markkinoinnista, brändin rakentamisesta, verkkokurssin luomisesta tai sosiaalisen median tilien hallinnasta.

Voit tarjota asiantuntemustasi toiselle yrittäjälle, joka saattaa tarvita aikaa ja huomiota yrityksensä kasvuun.

Jonkun konsultointi tai valmennus hänen vaikeuksistaan ​​ei ole pelkästään palkitsevaa; se myös maksaa erittäin hyvin! Oikealla koulutuksella ja kokemuksella voit helposti tyhjentää kuusi numeroa vuodessa ilman, että sinun tarvitsee koskaan poistua kotoa.


Tuomio: Helppojen online-töiden löytäminen

Oletko valmis etsimään parhaita verkkotöitä, jotka voivat tukea sinua ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa tai asuntolasta? Nämä 29 helppoa verkkotyötä auttavat sinua miettimään, mitä taitoja sinulla on tarjota maailmalle.

Riippuen siitä, kuinka paljon haluat työskennellä (kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai jossain siltä väliltä), voit ansaita kunnollisia tuloja valitsemalla yhden näistä uusista hankkeista!