Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

29 parasta sivutyötä verkossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 29 parasta sivutyötä verkossa

Kun haluat ansaita ylimääräistä rahaa, sinun kannattaa etsiä ensin verkko. Parhaat online-sivutyöt tarjoavat joustavat työajat, kätevän kotoa työskentelyn, ja niistä maksetaan käteisellä.

Sillä ei ole väliä, onko sinulla vain 15 minuuttia päivässä vai koko ilta, voit alkaa ansaita rahaa verkossa välittömästi!

Online-puolen hälinät ohjaavat koko pelitoimintaa verkkokyselyistä suuryritysten freelancerina.

Parhaat sivutyöt verkossa

Helpottaaksesi työnhakuasi, voit käydä seuraavilla verkkosivustoilla aloittaaksesi online-puolen touhusi. Muutamassa minuutissa voit alkaa ansaita ensimmäisen dollari.

Jokaisella alustalla on erilaiset maksuvaihtoehdot, mutta yleensä voit pyytää maksua seuraavilla tavoilla:

 • Suora talletus
 • PayPal
 • Lahjakortit

Jotkut verkkosivutyöt maksavat viikoittain, mikä on myös valtava etu, jos tarvitset rahaa nopeasti. Mikä parasta, jotkut voivat maksaa erittäin hyvin ja voivat lopulta korvata kokopäivätyösi.

1. Suorita Micro Tasks verkossa

Jos haluat sivuston, jossa on kaikki, Swagbucksin on oltava luettelosi kärjessä. Voit myös ansaita 5 dollarin bonuksen, kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran.

Saat palkkaa seuraavista toiminnoista:

 • Kyselyt
 • Ostokset
 • Videoiden katsominen
 • Pelaa pelejä
 • Viittaus ystäviin
 • Näytteenotto uusista tuotteista
 • Internetissä surffailu

Voit pyytää PayPal-käteismaksua, kun tilisi saldo saavuttaa 25 dollaria. Tai voit pyytää lahjakortin suosikkiravintolallesi tai jälleenmyyjällesi jopa 3 dollarilla.

Swagbucks tarjoaa jopa bonuspistemahdollisuuksia ja myy säännöllisesti lahjakortteja, jotta voit pyytää maksua entistä nopeammin. Tämä tekee siitä loistavan sivutyön ansaita ylimääräistä rahaa.

2. Osallistu online-kyselyihin

Jos haluat vain osallistua online-kyselyihin, nautit todennäköisesti Survey Junkie Voit osallistua useisiin kyselyihin päivässä ja saada maksun PayPalilla tai digitaalisilla lahjakorteilla.

Monet kyselyt kestävät 15 minuuttia tai vähemmänjoten voit täyttää kyselyn sitoumusten, lounastauon välissä tai vapaa-ajalla.

Kyselyjen aiheet voivat vaihdella kuluttajabrändien mielipiteistä päivittäisiin rutiiniasi koskeviin kysymyksiin vastaamiseen.

Aiheesta ja taustastasi riippuen saatat päästä online-fokusryhmiin ja laajennettuihin tutkimuksiin, jotka edellyttävät päiväkirjan pitämistä. Nämä maksulliset kyselyt vaativat enemmän aikaa, mutta maksavat myös enemmän vaivannäöstäsi.

Joillakin kyselysivustoilla voit myös ansaita vaivattomasti rahaa asentamalla mobiilisovelluksen, jonka avulla voit jakaa, mitä verkkomainoksia näet tai ostamasi tuotteet.

Tämä online-sivutyö maksaa muutaman dollarin kuukaudessa, eikä sinun tarvitse vastata kysymyksiin ansaitaksesi rahaa.

3. Pelaa pelejä ja testaa sovelluksia

Haluatko ansaita rahaa pelaamalla videopelejä tai testaamalla sovelluksia? Banaanimainen tekee juuri niin. Ansaitset “banaaneiksi” kutsuttuja palkintopisteitä, jotka lunastat lahjakorteiksi, tavaroiksi ja pelikrediiteiksi.

Ansaitaksesi palkintopisteitä sinun on suoritettava tehtäviä jokaisessa pelissä ja jätettävä rehellinen arvostelu. Tämä voi olla yksi hauskimmista online-sivutöistä.

Useimmissa tapauksissa voit pelata pelejä ilmaiseksi ja ansaita bonuspisteitä. Jotkut pelit edellyttävät kuitenkin pelin sisäisiä ostoksia saadakseen täyden voiton.

Suurin osa näistä maksullisista mahdollisuuksista koskee matkapuhelinpelejä. Voit löytää joitain uusimpia pelejä useista markkinaraoista, kuten seikkailusta, strategiasta ja pulmapelistä.

Muut sovellukset voivat maksaa sinulle sijoittamisen aloittamisesta, budjetin laatimisesta tai luottotietosi tarkistamisesta.

Suurin osa peleistä maksaa 10–100 dollaria täyttämällä kaikki vaatimukset. Android-käyttäjillä on yleensä enemmän mahdollisuuksia Applen yksityisyydensuojan ansiosta.

4. Testaa tuotteet

Tuotetestaus on toinen hauska tapa saada palkkaa poistumatta kotoa.

On pari eri tapaa tulla tuotetestaajaksi ilman, että sinun tarvitsee ajaa läheiseen tutkimuskeskukseen.

Ipsos I-Say

Ipsos I-Say tarjoaa enemmän kuin 7 000 tuotetestausmahdollisuutta vuosittain. Kun testattavia tuotteita ei ole, voit tehdä kyselyitä ansaitaksesi rahaa joka viikko.

Kauppiaat lähettävät sinulle fyysisiä tuotteita, kuten ruokaa, kosmetiikkaa, leluja ja työkaluja.

Tuotteen käytön jälkeen jaat mielipiteesi ja palautettasi käytetään mahdollisten parannusten tekemiseen.

Mieliläimet

Jos et ole kamera ujo, voit myös saada maksun PayPalin kautta 10 minuutin videon luomisesta Mieliläimet.

Tienaat 50 dollaria testiä kohden ja tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai verkkokameran, jossa on äänentallennusominaisuus.

5. Testaa verkkosivustoja

Verkkosivustojen testaus on toinen kiinnostava ja nopea sivutyö, jonka avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa.

Sinä pystyt saat 10 dollaria 10 tai 20 minuutin testistä kun suoritat sarjan testejä ja kerrot suullisesti käyttäjäkokemuksestasi samaan aikaan.

Jos sinut valitaan reaaliaikaiseen verkkosivustotestiin, voit ansaita vielä enemmän rahaa ajallasi (jopa 120 dollaria). Live-testeissä moderaattori määrittää tehtäviä reaaliajassa, kun annat palautetta.

Nämä testit eivät vaadi koodauskokemusta tai vastaavia taitoja. Sen sijaan tarvitset vain yhteensopivan tietokoneen tai puhelimen toimivalla kameralla ja mikrofonilla.

Voit harkita näitä testejä enemmän maksavana vaihtoehtona verkkokyselyille. Tunnetut yritykset haluavat nähdä, kuinka asiakkaat ovat vuorovaikutuksessa heidän palvelunsa kanssa parantaakseen kokemusta.

6. Osta verkossa Rakutenilla

Tiesitkö, että voit saada palkkaa ostoksista? Vaikka et ansaitse tarpeeksi ylimääräistä rahaa lopettaaksesi päivätyösi, voit täyttää pankkitilisi.

Teet luultavasti ostoksia verkossa, koska se on kätevää ja säästät rahaa verrattuna kivijalkakaupassa käyntiin.

Et ehkä ymmärrä, että voit saada ylimääräistä rahaa takaisin ostamalla verkossa Rakutenin avulla.

Voit tehdä ostoksia Rakuten-sovelluksella, verkkosivustolla tai selainlaajennuksella saadaksesi vaivattomasti jopa 40 % takaisin jokaisesta ostoksestasi.

Rakutenin kautta ostaminen verkossa ei nosta tuotteiden hintoja, koska jälleenmyyjät kilpailevat yrityksestäsi.

Teetkö ostoksia henkilökohtaisista syistä tai olet ammattiostaja, Rakuten on yksi parhaista tavoista säästää rahaa jokaisesta verkko-ostoksestasi.

Hanki 10 dollarin käteisbonus ensimmäisestä 25 dollarin ostoksestasi Rakutenilta!

7. Suunnittele ja myy vaatteita verkossa

CafePress on yksi helpoimmista tavoista myydä luovia mallejasi seuraaville vaatetuotteille:

 • T-paidat
 • Sandaalit
 • Kahvimukit
 • Kodin sisustus
 • Pienet lahjat
🔥 Empfohlen:  7 parasta Shopify-markkinointisovellusta vuonna 2023 myynnin lisäämiseksi [Content, Analytics, Ads, SEO]

Sinä lataat mallisi ja CafePress hoitaa loput! Se on yksi luovimmista online-sivutöistä, joita voit tehdä.

Kun myyt ei-toivottua henkilökohtaista omaisuuttasi verkossa, tiedät, kuinka paljon vaivaa voi joskus olla tuotteen lähettäminen tai maksun odottaminen.

CafePressin avulla voit keskittyä yksinomaan katseenvangitsevien mallien luomiseen ja ansaita toistuvia tuloja.

8. Dropship tuotteet

Jos et halua luoda upouusia tuotteita, voit myös tehdä yhteistyötä valmistajien kanssa ja mainostaa heidän tuotteitaan verkossa.

Kun asiakas tekee ostoksen yritystietojesi kautta Amazonissa, eBayssa tai Wish-sovelluksessa, ansaitset pienen välityspalkkion ja valmistajat lähettävät tuotteen varastostaan ​​ostajan etuovelle.

Voit harkita dropshipping-toimitusta, joka on digitaalinen vastine paikallisesti ostamiesi fyysisten tavaroiden kääntämiselle, joita myyt verkossa voittoa saadaksesi.

Sinun tarvitsee vain helpottaa myyntiä, eikä sinun tarvitse koskaan koskea tuotteeseen. Voit tehdä yhteistyötä kauppiaiden kanssa SaleHoo.

Jotkut yrittäjät pitävät dropshippingistä mieluummin kuin affiliate-markkinointia, koska sillä on suurempi välitön etu.

Heti kun teet yhteistyötä yrityksen kanssa, voit alkaa listata heidän tuotteitaan digitaalisille kauppapaikoille tehdäksesi myynnin, eikä sinun tarvitse rakentaa omaa sivustosi liikennettä tai verkkotunnuksen valtuuksia.

Siitä huolimatta ei ole huono idea rakentaa oma myyntisivustosi Shopify jotta voit monipuolistaa tulojasi.

9. Aloita blogi

Oman blogin perustaminen on loistava tapa avata ovi tulevalle verkkotyölle. Jotkut näistä ehdotuksista mainitaan tulevissa suosituksissa.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on rakentaa verkkosivusto luodaksesi online-näkyvyyden, joka myös kertoo maailmalle, kuinka haluat ansaita rahaa verkossa.

Jos olet luomassa blogia, sinun on valittava tietty markkinarako, kuten:

 • Vanhemmuus
 • Matkustaa
 • Ruoanlaitto
 • Fitness
 • Henkilökohtainen talous

Kun olet valinnut osaamisalueesi, kirjoita hyödyllistä sisältöä, jota ihmiset haluavat lukea.

Kun verkkosivustosi liikenne kasvaa, voit ansaita rahaa affiliate-linkeillä ja julkaisemalla mainoksia, jotka maksavat pienen palkkion jokaisesta napsautuksesta. Näin voit ansaita ylimääräistä rahaa.

Verkkosivustosi voi myös auttaa sinua saamaan yhteyden tuleviin asiakkaisiin. He voivat vierailla verkkosivustollasi tarkastaakseen työsi laadun ja henkilökohtaisen tyylisi.

Jos he pitävät näkemästään, älä ylläty, jos saat sähköpostin, jossa kysytään, oletko freelance-henkilöiden käytettävissä.

10. Freelance Online

Yksi joustavimmista tavoista ansaita rahaa verkossa on freelance-työ. Kaksi suurimmista freelance-sivustoista ovat Fiverr ja Upwork, ja voit löytää monia online-sivutöitä alustoilta.

Molempiin alustoihin voi liittyä ilmaiseksi, ja voit saada maksun seuraavien toimintojen suorittamisesta:

 • Graafinen suunnittelu
 • Video tuote
 • Ohjelmointi
 • Voice Overs
 • Musiikki
 • Asiakaspalvelu
 • Virtuaalinen avustaja
 • Markkinointi

Valitse osaamisalueesi ja aloita yhteydenpito asiakkaisiin tämän sivutyön kautta. Sinulla on sekoitus kertaluonteisia asiakkaita ja käynnissä olevia projekteja, joiden avulla voit työskennellä niin paljon kuin haluat.

Ennen kuin rakennat online-läsnäoloa omien asiakkaidesi esittelyyn, nämä ovat hyviä alustoja kokemuksen hankkimiseen.

Ehkä voit saada palkkaa verkkosivustojen rakentamisesta, e-kirjojen kansien suunnittelusta, blogitekstien kirjoittamisesta tai sovelluksen luomisesta. Kaikki on mahdollista, kun työskentelet verkossa.

11. Kirjoita sähköisiä kirjoja

Vanha sanonta väittää, että jokaisella on kirja sisällään. Mutta entä jos sinulla on useampi kuin yksi kirja? Jos näin on, saatat olla yksi parhaista sivutöistä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa passiivisten tulojen kautta.

Internetin ansiosta omien nimikkeiden julkaiseminen on helpompaa kuin koskaan. Paras tapa on kirjoittaa e-kirja, jota voidaan myydä Amazonissa tai Smashwordsissa.

Houkuttelevan kannen suunnittelu voi auttaa potentiaalisia ostajia havaitsemaan kirjasi. Graafisen suunnittelijan palkkaaminen Fiverrin kautta on edullinen tapa löytää ihanteellinen kuvasi.

Voit myös harkita ystävien ja työtovereiden julkaisutiimin antamista lukea, arvostella ja mainostaa kirjaasi. Tämä julkisuus voi auttaa parantamaan arvioitasi online-markkinapaikoilla.

12. Suunnittelugrafiikka

Monet yritykset ja aloittelevat yrittäjät käyttävät freelance-graafisia suunnittelijoita, koska he ovat edullisempia kuin täysimittainen suunnittelustudio.

Kanssa 99 malliavoit suunnitella grafiikkaa seuraavan tyyppisiin projekteihin:

 • Logot
 • E-kirjojen kannet
 • Verkkosivustot
 • Tuotteiden etiketit
 • Vaatetus
 • Pakkaus

Voit tarjota palveluitasi yli 90 eri suunnittelukategoriaan. Joten laita ajattelulakki päälle ja valmistaudu ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tällä sivutyöllä.

13. Myy valokuvia verkossa

Kanssa SmugMug, voit myydä valokuvasi Flickrissä. Tämä voi olla valokuvaajien unelmatyö.

Voit myydä aiemmilla lomilla otettuja valokuvia tai kuvia kauniista takapihastasi, jos sinulla on sellainen.

Nyt kun älypuhelimen kameratekniikka on parantunut huomattavasti, joillakin verkkosivustoilla voit jopa myydä mobiililaitteella otettuja valokuviasi ja videoitasi, jos sinulla ei ole vielä varaa ammattimaiseen huippuluokan kameralaitteisiin.

Useilla alustoilla voit myös myydä 4K-videoita, drone-materiaalia ja vektorigrafiikkaa. Jos sinulla on taitoa, useiden kuvatyyppien käyttäminen voi auttaa sinua tavoittamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita.

14. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Jos pidät monien tehtävien suorittamisesta, olet hyvin organisoitu ja pidät verkkosivustojen rattaiden pyörittämisestä, sinun kannattaa harkita virtuaaliassistentiksi ryhtymistä. Tästä etätyöstä maksetaan hyvää rahaa.

Vastuut voivat sisältää seuraavia tehtäviä:

 • Blogiviestien ja sosiaalisen median julkaisujen ajoittaminen
 • Blogitekstien ja sosiaalisen median postausten kirjoittaminen
 • Asiakaspalvelu
 • Sähköpostin hallinta
 • Sosiaalisen median tilien hallinta
 • Potentiaalisten asiakkaiden esittely
 • Kirjanpito
 • Tiedon syöttö

Voit työskennellä tämän joko osa-aikaisena tai kokopäiväisenä yhdelle tai useammalle verkkosivustolle. Virtuaaliassistenttina toimiminen voi olla erittäin palkitsevaa, kun saat auttamaan muita.

🔥 Empfohlen:  Umpikorikuorma-autoyrityksen perustaminen: Lopullinen opas menestykseen

Ja sinä olet tärkein kuljettaja vaihteiden pyörittämisessä olemalla vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja verkkosivustojen vierailijoiden kanssa.

15. Sosiaalisen median johtaja

Jos olet aktiivinen jollakin sosiaalisen median alustalla, luonnollinen askel voi olla työskentely sosiaalisen median johtajana.

Sosiaalinen media on tärkeä osa brändin rakentamista ja uusien kävijöiden houkuttelemista.

Olemalla vuorovaikutuksessa nykyisten seuraajien kanssa, houkuttelemalla uusia seuraajia ja julkaisemalla säännöllisesti uutta sisältöä sosiaaliseen mediaan, voit viimein muuttaa sosiaalisen median aikasi tuottavaksi tarkoitukseksi sosiaalisen median johtajana.

Voit ansaita rahaa Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä tai jopa jakamalla Sponsoroidut twiitit Izealta Twitterissä.

Henkilökohtaisen seuraajasi koosta riippuen saatat saada palkkaa tuotteiden mainostamisesta ilman, että työskentelet sosiaalisen median johtajana.

16. Freelance-kirjoittaja

Toinen suosittu tapa ansaita online-tuloja on tulla freelance-kirjailijaksi.

Voit kirjoittaa lyhyitä 500 sanan blogiviestejä, julkaista e-kirjan Amazon Kindlessä tai jotain siltä väliltä.

Nettisivuja ja blogeja on olemassa lähes jokaiselle aiheelle. Sen lisäksi, että kirjoitat omaan henkilökohtaiseen blogiisi, ansaitse aktiivista tuloa kirjoittamisesta myös muille blogeille.

Se on palkitseva tapa jakaa tietosi muiden kanssa. Ja opit jopa jotain uutta, kun olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja tutkit uusia aiheita.

17. Oikoluetut kirjat ja blogitekstit

Löydätkö helposti kielioppivirheet, kun luet kirjaa tai ravintolan ruokalistaa? Entä blogikirjoitus? Saatat nauttia online-oikolukijasta.

Oikoluettu missä tahansa on hyvä lähtökohta, sillä voit oppia oikolukemaan yleiset tekstit ja lailliset tekstit puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta.

Yksikään kirjoittaja ei ole täydellinen, ja koska hän tuntee sisällön liian hyvin, hän saattaa jäädä huomaamatta tärkeimmät kielioppivirheet ja kontekstiongelmat, jotka aivan uudet silmät (sinun!) huomaavat.

Tämä on yksi parhaista sivutöistä, joita voit tehdä missä tahansa Internet-yhteyden avulla.

18. Literoi äänitallenteet

Et ehkä pidä alkuperäisen sisällön kirjoittamisesta, mutta voit laittaa toisen henkilön sanat paperille.

Literoi missä tahansa opettaa sinulle, mitä transkriptionistiksi tuleminen vaatii ja kuinka saada ensimmäiset asiakkaat.

On mahdollista litteroida lyhyitä yhden tai kahden minuutin nauhoituksia tai pidempiä tallenteita, jos haluat litteroida esimerkiksi työtapaamisen.

Jos sinulla on lääketieteellistä tai juridista kokemusta, sinulla on mahdollisuus ansaita enemmän, koska nämä kaksi alaa edellyttävät taustaosaamista. Tämä voi tehdä tekstikirjoituksesta yhden tuottoisimmista sivutöistä.

Vielä parempi, jos voit ansaita tarpeeksi rahaa, saatat pystyä lopettamaan päivätyösi.

Aiheeseen liittyvä: 10 sivustoa, joille maksetaan kirjoittamisesta

19. Online-chat-edustaja

Jos sinulla on aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja olet valmis tuomaan työsi kotiin, voit hankkia online-chat-työpaikan ansaitaksesi lisärahaa.

Tämän online-sivutyön avulla voit työskennellä kotona, eikä se aina vaadi hiljaista työympäristöä, kuten puhelinpohjaisia ​​asiakastukitehtäviä.

Puhelinpohjaiset työt ovat edelleen yleisempiä ja voivat olla välttämätön ponnahduslauta, jos sinulla on vähän asiakaspalvelukokemusta.

Jos voit työskennellä häiriöttömässä ympäristössä, harkitse myös näitä tehtäviä kokemuksen kasvattamiseksi ja rahan ansaitsemiseksi.

20. Sijoita joukkorahoitettuun kiinteistöön

Vaikka useimmat online-sivutyömahdollisuudet verkossa vaativat aktiivista osallistumista, voit myös ansaita ylimääräistä rahaa passiivisilla tuloilla. Yksi suosittu puoli on kiinteistösijoittaminen.

Ehkä sinulla ei ole aikaa, rahaa tai taitoja olla vuokranantaja tai kääntää taloja.

Joukkorahoituskiinteistöt voivat tarjota samanlaista tuottoa kuin yksityiset kiinteistöt, mutta ilman itsehallinnollisten sijoituskiinteistöjen vaivaa.

Tämä online-sivutyö tarjoaa sinulle altistumisen moniperheasuntoihin ja liikekiinteistöihin, jotka ovat liian kalliita useimmille sijoittajille. Voit saada neljännesvuosittaisia ​​osinkoja passiivisen tulon kautta.

Vaikka sinun ei tarvitse käyttää vapaa-aikaasi työskentelyyn, nämä alustat voivat vaatia viiden vuoden investoinnin välttääkseen varhaisen noston sakkoja. Lisäksi tämä sijoitusidea ei ole riskitön.

Rahankeräys

Sen sijaan, että yrittäisit sijoittaa kiinteistöprojekteihin itse, voit harkita Fundrisen käyttöä.

Rahoitussijoittajana voit ansaita 8–12 % korkoa vuosittain.

Tarvitset vain 10 dollaria aloittaaksesi, ja Fundrise sijoittaa rahasi useisiin kiinteistöprojekteihin ympäri Yhdysvaltoja.

Kärki: Sinun tulisi sijoittaa Fundriseen vain sellaisia ​​varoja, joita et aio käyttää lähitulevaisuudessa.

Syy, miksi Fundrise tarjoaa niin korkean tuoton, on se, että rahasi sijoitat projekteihin, jotka vaativat pitkäaikaista sitoutumista.

Investoinnin takaisin saaminen voi kestää useita kuukausia.

21. Sijoita vertaislainoihin

Toinen tapa, jolla käyttämättömällä rahallasi voi ansaita enemmän, on sijoittaa vertaislainoihin Prosperin kanssa. Vertaislainoilla sijoitat kolmen ja viiden vuoden henkilökohtaisiin lainoihin 10 dollarin vähimmäissijoituksella.

Pieni sijoitusminimi helpottaa varojen hajauttamista, jotta vältytään rahan menettämiseltä lainanottajan väistämättä laiminlyönnin yhteydessä. Keskimääräinen vuosituotto on 5,7 % Prosperin mukaan (tulokset voivat vaihdella).

Ansaitset kuukausittaisen koron, joka voidaan sijoittaa uudelleen tai kotiuttaa. Jotta voit ansaita korkokorkoa, sinun on sijoitettava kuukausitulosi uudelleen.

Alusta voi myös tarjota automaattisia sijoitustyökaluja, jotka voivat automaattisesti sijoittaa ilmaiset rahasi kriteerisi mukaisiin lainoihin.

Kunnes rahamarkkinakorot nousevat edelleen, vertaislainat ovat tehokas tapa monipuolistaa passiivisia tulojasi.

22. Kauppa osakkeilla ja ETF:illä

Olitpa aktiivinen osakekauppias tai mieluummin osta ja pidä -lähestymistapa, TD Ameritrade on yksi odotetuimmista sijoitusalustoista tee-se-itse-sijoittajille.

Ne tarjoavat palkkiottomia kauppoja yli 300 ETF:lle, runsaasti tutkimustyökaluja ja vankan koulutuskirjaston aloitteleville ja kokeneille sijoittajille.

Vaikka et ole taattu, että ansaitset rahaa jokaisella sijoituksella, hyödyt, jos pysyt markkinoilla pitkällä aikavälillä.

Toinen syy harkita TD Ameritradea on se, että voit avata tilin 0 dollarilla. Ehkä haluat sijoittaa osan sivutuloistasi, jotta ne voivat jatkaa kasvuaan.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 parasta herätyskelloa, jotka karkaavat vuonna 2023

Älä unohda tutustua näihin sijoitussovelluksiin, joiden avulla et enää koskaan maksa sijoitusmaksuja!

23. Opeta englantia verkossa

Kansainväliset opiskelijat haluavat oppia englantia parantaakseen tulevaa tulopotentiaaliaan.

Kanssa VIPKid voit opettaa englantia videochatin kautta aamu- tai iltatunneilla yhdelle tai useammalle kiinalaisopiskelijalle.

Koska Kiina on noin 12 tuntia edellä Yhdysvaltoja, opetustunnit voivat olla kätevät osa-aikatyönä ennen tai jälkeen normaalin työajan.

VIPKidin lisäksi on olemassa useita muita verkko-oppimisluokkahuoneita, joiden avulla voit opettaa englantia myös verkossa. Tämä voi olla loistava sivutyö ansaita ylimääräistä rahaa, jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä.

24. Tutor Online

Voit myös auttaa kaikenikäisiä oppilaita oppimaan jotain uutta olemalla verkkotutorina Kurssin sankari.

Voit ohjata seuraavilla aloilla:

 • Kirjanpito
 • Liiketoimintaa
 • Rahoittaa
 • Tilastot ja todennäköisyys
 • Taloustiede
 • Tietokone Tiede
 • Matematiikka
 • Biologia
 • Kemia
 • Psykologia
 • Fysiikka
 • Yhdysvaltain historia
 • Calculus
 • Hallinto

Jos pidät ihmisten auttamisesta, työn valitsemisesta ja rahan tienaamisesta, tutorointi on todennäköisesti yksi parhaista sivutöistä sinulle.

25. Luo verkkokurssi

Jos pidät opettamisesta, mutta et voi sitoutua säännöllisesti pitämään verkkotunteja, voit myös tehdä videokurssin ja tarjota sitä joillakin seuraavista alustoista:

Sinun tulisi lisätä säännöllisiä videopäivityksiä ja vastata kaikkiin opiskelijoiden kysymyksiin pitääksesi sisällön tuoreena, jotta voit jatkaa “ikivihreiden” tulojen ansaitsemista tällä sivutyöllä.

Kun olet julkaissut ensimmäisen kurssisi, harkitse lisäkurssien luomista samanlaiseen materiaaliin, joka on silti tarpeeksi erilainen kerätäksesi toistuvia opiskelijoita.

Jos pidät ruoanlaitosta, ensimmäinen ruokalajisi voi olla pastaruokien valmistaminen.

Jatkokurssina voi olla opettaa opiskelijoillesi merenelävien valmistusta, muodollisten illallisjuhlien järjestämistä tai muiden gourmet-ruokien valmistamista.

26. Myy lahjakortteja verkossa

Tämä saattaa olla satunnaista verkkotyötä, mutta voit myydä käyttämättömät lahjakortit verkossa käyttämällä Lahjakortti mummo. Voit saada välittömiä takaisinostotarjouksia ja palkintopisteitä, jotka voidaan lunastaa tuleviin lahjakortteihin, joita todella käytät.

Ehkä voit vaihtaa ystäviesi kanssa heidän ei-toivotuista lahjakorteistaan ​​ja kääntää ne voittoa saadaksesi. Tämä online-sivutyö on helppo tapa ansaita rahaa verkossa pienellä vaivalla.

27. Myy ei-toivottuja kohteita kotoa

Voit myös myydä kotoa tavaroita, joita et enää tarvitse. Tai voit kääntää autotallimyynnistä ja säästökaupoista ostamiasi tavaroita sivutyönä.

Mahdollisuuksia on monia, mutta voit aloittaa seuraavista tuotteista:

 • Antiikki
 • Kirjat
 • CD- ja DVD-levyt
 • Vaatetus
 • Elektroniikka
 • Käsitöitä
 • Kengät

Jos tarvitset rahaa nyt, sinun tulee harkita Decluttria kirjoillesi, CD-levyille, DVD-levyille ja elektroniikalle. Voit skannata ladata ennakkoon maksetun lähetystarran ja saada seuraavan päivän maksun tuotteistasi.

28. Jaa tietosi

Kun kirjaudut JustAnswer.com-sivuston asiantuntijaksi, voit työskennellä kotona milloin tahansa, niin paljon kuin haluat.

Tiedät luultavasti, että JustAnswer on verkkosivusto, jolla voit käydä saadaksesi vastauksia todellisten asiantuntijoiden kysymyksiin melkein mistä tahansa aiheesta.

No, jos satut olemaan tietyn aiheen asiantuntija, JustAnswer voi olla paikka, jossa voit käyttää tätä asiantuntemusta ansaitaksesi rahaa sivutyön kautta.

Kun olet JustAnswerin asiantuntija, voit valita kysymykset, joihin vastaat. Suunniteltuja työvuoroja ei ole; valitse vain tehdä töitä milloin haluat.

Saat kuukausimaksun HyperWalletin kautta. JustAnswer-verkkosivuston mukaan asiantuntijat tienaavat keskimäärin 2 000–7 000 dollaria kuukaudessa.

Huomaa, että sinulla tulee olla todistettavissa oleva pätevyys alasi asiantuntijana. JustAnswer tarkistaa heille antamasi tiedot, joten tämä on yksi intensiivisemmistä sivutöistä, joihin voit saada.

29. Vuokraa käyttämätön tilasi

Jos sinulla on käyttämätöntä tilaa kotonasi, autotallissasi, pihalla tai aitassa, miksi et harkitse sen vuokraamista?

Tämä online-sivutyö vaatii sinulta hyvin vähän työtä. Aloitat tekemällä yhteistyötä Naapurin kaltaisen yrityksen kanssa.

Neighbour on turvallinen verkkokauppapaikka, joka yhdistää ihmiset, joilla on vuokrattavaa tilaa, ja vuokralaiset, jotka tarvitsevat vuokraa.

Ilmoitat tilasi, haluamasi vuokrahinnan ja muut tiedot. Kun saat vuokralaisen, naapuri hoitaa kaikki yksityiskohdat.

Pyydät vain maksua, kun haluat käyttää tulojasi tästä sivutyöstä. Naapuri ei veloita palkkioita.

He kuitenkin veloittavat 4,9 % plus 0,30 dollarin käsittelymaksun, kun pyydät tulojasi tilan vuokraamisesta, mikä tekee siitä yhden maksuvaltaisimmista sivutöistä.

Yhteenveto

Mahdollisuuksia on monia, jos etsit sivutyötä verkossa. Haluatpa sitten vaihtaa päätyötäsi tai tarvitset vähän ylimääräistä rahaa päästäksesi eroon velasta, voit käyttää vapaa-aikasi tulojesi kasvattamiseen.

Verkkosivutyöt sopivat täydellisesti monille, koska voit työskennellä kotona ja aloituskustannukset ovat minimaaliset.

Kaikki tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajia. Meille maksetaan korvauksia tässä artikkelissa mainituilta yrityksiltä tytäryhtiölinkkien kautta.