Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

29 parasta WordPress-portfolioteemaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 29 parasta WordPress-portfolioteemaa vuodelle 2023

WordPress-portfolion teemat ovat helpoin tapa esitellä työtäsi WordPress-sivustollasi.

Haluatpa sitten näyttää työn tyyliteltynä ruudukkona tai yksinkertaisena kolmisarakerivinä, portfolioteemat ovat paras tapa toteuttaa tämäntyyppinen suunnittelu sivustossasi.

Siksi tässä viestissä olemme listanneet alan parhaat WordPress-teemat.

Jotkut tämän luettelon teemoista ovat omistettuja portfolioteemoja, kun taas toiset ovat sivun/teeman rakennusteemoja, joilla voidaan luoda portfoliosuunnitelmia.

Mennään asiaan.

Parhaat WordPress-portfolion teemat

#1 – Kadence

Kadence on WordPress-teemaa rakentava sivu ja teema, jossa on tarpeeksi ominaisuuksia, jotta voit käyttää sitä WordPress-salkun teemana.

Sen mukana tulee oma lisäosa nimeltä Starter Templates, jonka avulla voit tuoda täysin suunnitellun verkkosivuston muutamalla yksinkertaisella napsautuksella.

Portfolioihin sopivia malleja ovat verkkotoimisto (kuvassa alla), elokuvantekijä ja sisustussuunnittelu.

Tietysti Kadence antaa sinun rakentaa myös mukautettuja sivumalleja sen teemanrakennusominaisuuksien ja Kadence Blocks -ominaisuuden avulla, joista jälkimmäinen tekee alkuperäisestä WordPress-muokkaajasta intuitiivisen sivun rakentajan.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä portfoliosivuston rakentamiseen, vaikka et löydä haluamaasi aloitusmallia.

Hinnoittelu

Saatavilla on rajoitettu ilmainen versio. Premium-version hinta alkaa 59 dollarista. Tämä suunnitelma uusitaan hintaan 79 $/vuosi. Hyvitykset ovat käytettävissä jopa 30 päivää oston jälkeen.

#2 – Astra

Astra on toinen monikäyttöinen sivunrakennusteema, vain tämä on suunniteltu toimimaan suosittujen sivunrakennusratkaisujen Elementor ja Beaver Builder sekä oletuslohkoeditorin kanssa.

Kuten Kadence, sen mukana tulee lisäosa nimeltä Starter Templates, jonka avulla voit tuoda kokonaisia ​​sivustosuunnitelmia.

Astra tarjoaa monia muita valmiita malleja portfoliosivustojen osalta.

Suosittelemme muun muassa Freelance Digital Designer (kuvassa yllä), Personal Portfolio, Web Developer Portfolio, Photographer Portfolio, Portfolio & CV, Painter ja Photographer.

Lisäksi, koska Astra on suunniteltu toimimaan useiden sivujen rakentajien kanssa, voit käyttää sitä myös omien portfoliosivujesi luomiseen.

Teemassa on myös monia mukautusvaihtoehtoja, jotka antavat sinulle täyden hallinnan sivustosi ulkoasusta.

Hinnoittelu

Tästä teemasta on saatavilla rajoitettu ilmainen versio. Premium-version hinta alkaa 47 dollarista. Tämä suunnitelma uusitaan hintaan 59 $/vuosi. Kaikilla suunnitelmilla on 14 päivän palautusoikeus.

Lue arvostelumme Astrasta

#3 – Luo Pressi

GeneratePress on toinen monikäyttöinen teema, joka on suunniteltu toimimaan sivujen rakentajien, kuten Elementor ja Beaver Builder, kanssa.

Tässä on ominaisuus nimeltä Site Library, jonka mukana tulee useita valmiita sivustomalleja, joita voit käyttää.

Portfolioissa suosittelemme käyttämään Elegant- (kuvassa yllä), Freelance-, Portfolio-, Studio 7-, Imprint-, Digital Creative-, Bold- ja Pixel-versioita.

Tässä teemassa on myös teemanrakennus ja runsaasti muokkausvaihtoehtoja määritettäväksi, joten voit hallita täysin sivustosi suunnittelua.

Voit myös käyttää sen integraatioita Elementorin ja Beaver Builderin kanssa luodaksesi omia mallejasi.

Hinnoittelu

GeneratePressistä on saatavilla ilmainen versio. Premium-versio maksaa 59 dollaria vuodessa, ja saatavilla on myös elinikäinen lisenssi. Saatavilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

#4 – Divi

Divi on sivu- ja teemanrakennusteema, jolla on oma sivunrakennusohjelma (ja teemanrakennus).

Siinä on satoja demoja, joista valita, mukaan lukien useita, jotka sopivat täydellisesti portfoliosivustolle.

Näitä ovat digitaalinen markkinointi (kuvassa alla), Agency, Design Agency, Graphic Illustrator, Web Freelancer, Portfolio, Freelance Writer ja useita CV-tyylisiä demoja, mukaan lukien Creative CV, Actor CV ja Model CV.

Divilla on täydet sivunrakennusominaisuudet sekä runsaasti teemanrakennus- ja sivuston muokkausvaihtoehtoja, joten voit suunnitella omia portfoliosivujasi, mutta voit myös hallita täysin sivustosi yleistä suunnittelua ja tyylejä.

Hinnoittelu

Divi maksaa 89 dollaria vuodessa, ja saat myös pääsyn Elegant Themesin sosiaaliseen jakamiseen ja liidien luomiseen. On myös elinikäinen vaihtoehto. Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue arvostelumme Divi-teemasta

#5 – Kunnostaa teemanrakentaja

Thrive Theme Builder on Thrive Themesin teemanrakentaja, joka sisältää kuusi perusteemaa, joita voit muokata.

Vaikka siinä ei ole portfoliokohtaisia ​​aloitussivumalleja, useita sen malleista voidaan käyttää uudelleen portfoliosuunnitelmiin, mukaan lukien Omni-teeman Service Business 02 -malli (kuvassa alla).

Lisäksi Thrive Themesin mukana tulee oma sivunrakennusohjelma (Thrive Architect), joten voit aina luoda omia mallejasi “tyhjästä” tarvittaessa.

Teemanrakentajana Thrive Theme Builder antaa sinulle pääsyn vaihtoehtoihin, joiden avulla voit luoda oman sivustosi suunnittelun.

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 99 dollarista. Tämä suunnitelma uusitaan 199 dollarilla vuodessa. Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue arvostelumme Thrive Theme Builderista

#6 – Hello + Elementor Pro

Hello on ilmainen WordPress-teema, jonka kehittäjät ovat valmistaneet Elementorsuosittu sivu- ja teemanrakennuslaajennus WordPressille.

Elementor Prolla on satoja aloitussivumalleja, mukaan lukien portfolioon kohdistetut mallit, kuten 3D Designer Portfolio (kuvassa alla), Marketing Studio, Photography Portfolio ja Art Gallery.

Siinä on myös Portfolio-widget, jonka avulla voit lisätä portfolion mille tahansa sivulle, jonka luot Elementorilla.

Kun yhdistät Hello-teeman Elementor Pron teemanrakennusominaisuuksiin, voit mukauttaa sivustoasi ylhäältä alas.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Kryll-vaihtoehtoa vuonna 2023 (sivustot ja sovellukset, kuten Kryll.io)

Hinnoittelu

Hello-teema on ilmainen ikuisesti, ja ilmainen versio Elementorista on saatavilla. Premium-suunnitelmat alkavat 59 dollarista vuodessa.

Lue Elementor-arvostelumme | Lue Elementor Theme Builder -arvostelumme

#7 – Éternel

Éternel on MaitreArtin luova portfolioteema.

Omana portfolioteemana kaikki sen demot on optimoitu portfolioille, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Visual Studio -demo.

Sen mukana tulee myös valmiita malleja lisäsivuille, mukaan lukien Tietoja meistä, yksittäinen tuote ja palvelumme.

Se on tehty yhteensopivaksi lohkoeditorin kanssa ja mukana tulee jopa 45 lohkoa.

Tämä teema käyttää hienovaraisia ​​animaatioita ja tehosteita luodakseen joitain tämän luettelon ainutlaatuisimpia portfoliomalleja.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 69 dollarin kertamaksulla ja jatkuva tuki alennettuun hintaan.

#8 – Vältä

Avoir on Plethora Themesin pieni luova portfolioteema ja yksi parhaista WordPress-portfolioteemoista, joita voit käyttää, jos haluat työsi muodostavan suurimman osan suunnittelustasi.

Siinä on kaksi demoa: Creative Design Firm Demo (kuvassa alla) ja Tattoo Studio & Artist Demo.

Se on tehty yhteensopivaksi ThemeForestin valitseman WPBakery Page Builderin sivunrakennuslaajennuksen kanssa ja optimoitu lohkoeditorille.

Siinä on myös tuki parallaksi- ja videotaustalle, joten voit luoda työlläsi entistä upeampia malleja.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 39 dollarin kertamaksulla, ja laajennettu tuki on saatavilla alennettuun hintaan.

#9 – Manon

Manon on Edge Themesin minimalistinen portfolio- ja toimistoteema.

Sen mukana tulee 12 portfoliopohjaista kotisivudemoa, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Stacked Portfolio -demo.

Jokainen demo on optimoitu kahdelle sivunrakennuslaajennukselle: WPBakery Page Builder ja Elementor.

Siinä on myös lukuisia portfolion asettelumalleja, joista voit valita, sekä lukuisia malleja sisä-, blogi- ja kauppasivuille.

Teeman mukana tulee myös useita sivutustyylejä, joista voit valita, mukaan lukien vakiosivutus, vieritä sivutus ja lataa lisää sivutusta.

Lisäksi se on optimoitu Qi Blocksilla, jotta se on täysin yhteensopiva lohkoeditorin kanssa.

Hinnoittelu

Manon maksaa 79 dollaria. Laajennettu tuki on saatavilla alennettuun hintaan.

#10 – Marceau

Marceau on Select Themesin luova portfolioteema, joka käyttää demoissaan yksinkertaisia, minimalistisia malleja, jotka nostavat työsi sivustosi yleisen suunnittelun etusijalle.

Siinä on 10 kotisivudemoa, jotka on rakennettu portfoliotyylien ympärille, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Portfolio Masonry -demo.

Siinä on myös muutamia demoja luoville verkkokaupoille ja tuleville sivuille.

Teema on yhteensopiva Elementorin kanssa, ja siinä on useita salkun asetteluja, joista valita, mukaan lukien galleria, muuraus, liukusäädin ja tasattu.

Hinnoittelu

Marceau on saatavana hintaan 79 dollaria ja laajennettu tuki alennettuun hintaan.

#11 – Kenozoik

Kenozoik on Edge Themesin eloisa portfolioteema, joka käyttää suurta typografiaa ja sulavia animaatioita täydentämään työtäsi.

Sen mukana tulee yli tusina ainutlaatuista portfolion kotisivudemoa, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Interactive Links -liukusäädindemo.

Muutama demo on optimoitu verkkokauppaa ja tulevia sivuja varten.

Teema on yhteensopiva WPBakery Page Builderin kanssa, ja siinä on sivutustyylejä ja lähes tusina portfolion asettelua.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 89 dollarin kertamaksulla. Lisätukea on saatavilla alennettuun hintaan.

#12 – Ilmoitus

Notio on yksi parhaista WordPress-portfolioteemoista, joita voit käyttää, jos haluat käyttää laajaa valikoimaa ainutlaatuisia portfoliosuunnitelmia.

Siinä on 18 portfoliopohjaista demoa, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Adam Warlock -demo.

Demoissa käytetään ainutlaatuisia asettelutyylejä ja sulavia animaatioita upeiden portfoliosuunnitelmien luomiseen.

Monet demot tukevat jopa videotaustaa.

Tämä teema on yhteensopiva Elementorin kanssa, ja sen mukana tulee monia mukautettuja elementtejä, joita voit käyttää.

Siinä on myös kahdeksan portfolion asettelua, joista voit valita.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 89 dollarin kertamaksulla.

#13 – TAIDE

TAIDE on SeaThemen portfolioteema. Se on suunniteltu taiteilijoille ja valokuvaajille, jotka suunnittelevat upeita töitä, koska suurin osa jokaisen demon suunnittelusta riippuu lataamistasi kuvista.

Siinä on yli tusina kotisivudemoa, jotka on optimoitu portfolioille, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Freelancer-demo.

Sen mukana tulee myös muutama kotisivudemo verkkokauppaliikkeille, sovellusten aloitussivuille ja sisäsivuille.

Sen mukana tulee oma sivunrakennusohjelma nimeltä BM Content Builder, ja siinä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja, joita voit määrittää luomaan oman tyylisi.

Vielä tärkeämpää on, että valittavana on lukuisia portfolion asetteluja sekä sivutusvaihtoehtoja.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 69 dollarin kertamaksulla. Laajennettu tuki on saatavilla alennettuun hintaan.

#14 – Skylith

Skylith on monikäyttöinen lohkopohjainen teema, joka sisältää yli tusinaa portfolion kotisivumallia.

Monet käyttävät minimalistista muotoilua, kuten alla olevassa kuvassa oleva Minimal Split Portfolio -demo.

Valittavana on runsaasti teemavaihtoehtoja, kuten otsikko- ja blogiasetteluvaihtoehtoja, ja käytettävissäsi on myös noin tusina portfolion asettelua.

Hinnoittelu

Skylith on saatavilla 69 dollarin kertamaksulla, ja tuki on saatavilla alennettuun hintaan.

#15 – Ilma

ilmaa on SeaThemen tyylikäs, minimalistinen portfolioteema.

🔥 Empfohlen:  8 parasta ruoan toimitustyötä ja sovellusta rahan ansaitsemiseen nopeasti

Siinä on yli 10 portfoliokeskeistä kotisivuasettelua, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva yksinkertainen mutta tyylikäs Classic Slider + Portfolio -demo.

Valittavana on myös yhdeksän portfolion asettelua ja vielä enemmän projektiasetteluja.

Teeman mukana tulee myös useita tyylivaihtoehtoja, sisäsivujen asetteluja ja tuki kehittäjän omalle BM Content Builderille.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 59 dollarin kertamaksulla ja lisätukea alennettuun hintaan.

#16 – Laurits

Laurits on portfolio- ja toimistoteema, joka käyttää ohuita mustia viivoja yksilöllisten tyylien lisäämiseen tyypillisiin minimalistisiin web-malleihin.

Siinä on useita kotisivun asetteluja portfolioille, mukaan lukien päädemo alla olevassa kuvassa.

Teema on yhteensopiva Elementorin ja Qi Blocksin kanssa.

Siinä on myös useita portfolion asetteluja ja sivutustyylejä, ja se käyttää tasaisia ​​hover-animaatiotehosteita.

Portfolioominaisuuksien lisäksi teemassa on ulkoasuja blogi- ja aikakauslehtisivustoille sekä verkkokauppoihin.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 89 dollarin kertamaksulla. Lisätukea on saatavilla alennettuun hintaan.

#17 – Arnold

Arnold on SeaThemen minimalistinen portfolioteema, joka käyttää pehmeitä, taiteellisia tyylejä ja asettaa painopisteen sinne, missä se kuuluu: työsi.

Tämä näkyy alla olevassa kuvassa olevassa Architecture Portfolio -demossa, jossa käytetään suuria paneeleja ja sujuvasti vieriviä liukusäätimiä kauniin portfoliosuunnittelun luomiseen.

Teemassa on myös muita portfolion asetteluja, jotka ovat aivan yhtä ainutlaatuisia.

Se on yhteensopiva laajennuksen oman BM Content Builderin kanssa, ja siinä on useita projekti-, otsikko- ja portfolioasetteluja, joista valita.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 59 dollarin kertamaksulla. Lisätukea on saatavilla alennettuun hintaan.

#18 – Awa

Awa on Fox Themesin monikäyttöinen portfolioteema, jonka mukana tulee lukuisia kotisivudemoja eri portfoliotyyleissä, mikä tekee siitä joustavan WordPress-salkkuteeman. Tämä tekee siitä yhden sopivimmista WordPress-portfolioteemoista niille, jotka tarvitsevat monia tyylejä.

Meillä on alla olevassa kuvassa oleva Tile Masonry -demo. Se käyttää muurattua ruudukkoa, jossa on pieniä otsikkolohkoja ja yksinkertaisia ​​animaatioita, jotka tekevät sivusta interaktiivisemman.

Tarjolla on myös demoja verkkokauppaliikkeille sekä yli 10 portfolion asettelua, joista valita.

Teema on yhteensopiva WPBakery Page Builderin kanssa.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavana hintaan 39 dollaria, ja laajennettu tuki on saatavilla alennuksella.

#19 – Suuri salkku

Suuri salkku on ThemeGoodsin monikäyttöinen portfolioteema, joka sopii useille eri luoville tyypeille.

Portfoliodemoja on taiteilijoille, graafisille suunnittelijoille, toimistoille, valokuvaajille, bloggaajille ja muille.

Meillä on Creative & Design Agency -demo kuvassa alla.

Tällä teemalla on rajattomat vieritysominaisuudet, oma “vedä ja pudota sisällönrakennus” ja runsaasti mukautusvaihtoehtoja, joista valita.

Se on myös yksi tämän luettelon laajimmista WordPress-portfolioteemoista, koska siinä on yli 70 galleria- ja portfolioasettelua, joista valita.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 59 dollarin kertamaksulla. Laajennettu tuki on saatavilla alennuksella.

#20 – Werkstatt

Werkstatt on WordPressin luova portfolioteema, jonka mukana tulee muutama tusina kotisivudemoa useissa eri tyyleissä ja useisiin eri tarkoituksiin.

Koko näyttö – pystysuuntainen demo on kuvassa alla. Siinä on, kuten saatat arvata, koko näytön pystysuora liukusäädin sivun ensisijaisena painopisteenä.

Lukuisten portfolion asettelujen lisäksi tähän teemaan kuuluu monia projektiasetteluja.

Se on yhteensopiva Visual Composer -verkkosivustojen rakennuslaajennuksen kanssa.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 89 dollarin kertamaksulla.

#21 – Onovo

Onovo on bslthemesin luova portfolio- ja toimistoteema, joka sisältää neljä kotisivudemoa, jotka palvelevat erilaisia ​​tyylejä ja tarkoituksia.

Alla olevassa kuvassa on Creative Portfolio -demo, jossa on interaktiivinen paneelimainen liukusäädin sivun yläosassa.

Tämä on paljon yksinkertaisempi teema verrattuna muihin tämän luettelon WordPress-salkun teemoihin.

Se on yhteensopiva Elementorin kanssa ja mukana tulee vain pieni kourallinen portfolion asetteluja.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 29 dollarin kertamaksulla ja laajennettu tuki alennettuun hintaan.

#22 – Oshine

Oshine on monikäyttöinen luova teema ja yksi sopivimmista WordPress-portfolioteemoista kehittäjille ja toimistoille, jotka tarvitsevat demoja monenlaisille verkkosivustotyypeille.

Tämä johtuu siitä, että tämän teeman mukana tulee yli 50 kotisivudemoa, joista yli 20 on rakennettu portfoliotyylien ympärille, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Designer Portfolio -demo.

Tämän teeman mukana tulee oma Tatsu-niminen sivunrakennusohjelma.

Se sisältää myös yli 50 muotoilumoduulia ja kymmeniä portfolio- ja projektisivuasetteluja.

Hinnoittelu

Oshine on saatavilla 69 dollarin kertamaksulla ja laajennettu tuki alennettuun hintaan.

#23 – Drake

Drake on WordPressRiverin henkilökohtainen portfolioteema, joka sopii sekä freelancereille että toimihenkilöille ansioluettelon rakentamiseen esittelemällä online-salkkua.

Teemassa on pieni kourallinen minimalistisia, pimeän tilan demoja, joista valita, mukaan lukien alla oleva päädemo.

Tämä on yksinkertainen teema, joka on yhteensopiva Elementorin kanssa, ja mukana tulee muutama oma lisäosa sivun rakentajalle.

Siinä on jopa mukautusvaihtoehtoja, joita voit määrittää, jotta voit valita omat tyylisi.

Hinnoittelu

Tämä teema maksaa 29 dollaria, ja lisätukea on saatavilla alennettuun hintaan.

🔥 Empfohlen:  Vintage-inspiroidun elokuvajulisteen tekeminen Photoshopissa

#24 – Pura koodi

Pura koodi by Undsgn on yksi suosituimmista luovista WordPress-teemoista ThemeForestissa.

Siinä on kymmeniä kotisivudemoja, jotka sopivat useisiin erilaisiin luoviin tarkoituksiin.

Noin tusina on optimoitu portfolioita varten, mukaan lukien alla olevassa kuvassa oleva Portfolio Essential -demo, joka käyttää hover-link-tehosteita työsi esittelyyn.

Tässä teemassa on yli 60 portfolion asettelua, joista valita, sekä oma sivunrakennusohjelma.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 59 dollarin kertamaksulla. Laajennettu tuki on saatavilla alennuksella.

#25 – Massiivinen dynaaminen

Massiivinen dynaaminen on Pixflow:n monikäyttöinen WordPress-teema, joka sisältää yli 70 kotisivudemoa, joista valita.

Demoissa käytetään minimalistisia malleja, ja monet on tehty erityisesti portfoliosivustoille, mukaan lukien alla oleva Portfolio Web Design -demo, joka käyttää yksinkertaista ruudukkoasettelua.

Tässä teemassa on oma verkkosivustojen rakennustyökalu sekä kolme portfolion asettelua.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla hintaan 39 dollaria. Lisätukea on saatavilla alennettuun hintaan.

#26 – Protoni

Protoni on Neuron Themesin yksinkertainen, minimalistinen portfolion WordPress-teema.

Siinä on yksi kotisivudemo, joka käyttää ruudukkoportfolion asettelusuunnittelua, vaikka teemaan kuuluu myös useita muita portfolion asettelumalleja, joista valita.

Tämä teema on yhteensopiva WPBakery Page Builderin kanssa, ja siinä on useita teemavaihtoehtoja.

Niin yksinkertainen kuin teema onkin, siinä on myös sujuvat hover-tehosteet, joten portfoliosi verkkosivustot tuntuvat interaktiivisemmilta käyttäjän näkökulmasta.

Hinnoittelu

Proton on saatavilla 59 dollarin kertamaksulla ja laajennettu tuki alennettuun hintaan.

#27 – Lensation Pro

Lensation Pro on Catch Themesin lohkopohjainen portfolioteema.

Se on monikäyttöinen mainosteema, joka sisältää useita suunnitteluvaihtoehtoja.

Lohkopohjaisena teemana, joka on optimoitu WordPressin oletuslohkoeditorille, siinä on yli 20 lohkomallia, 17 koko sivuston muokkausmallia ja seitsemän mallin osaa.

On myös mukautettuja lohkoja, “osien” lajittelija, jonka avulla voit järjestää uudelleen teeman valmiita osia ja alatunnisteen muokkaus.

Hinnoittelu

Tämä teema maksaa 79 dollaria/vuosi. Tätä suunnitelmaa tukee 30 päivän palautuskäytäntö.

#28 – Kalium

Kalium on Laboratorin luova monikäyttöinen teema, joka sisältää kymmeniä kotisivudemoja, mukaan lukien muutama portfoliodemo.

Tämä sisältää alla kuvassa olevan Agency-teeman, joka käyttää yksinkertaista ruudukkoasettelua ja minimalistista tyyliä.

Jokainen tämän teeman demo toimii Elementorin ja WPBakery Page Builderin kanssa, jolloin voit valita haluamasi sivunrakennusohjelman.

Valittavana on myös useita portfolion asetteluja.

Hinnoittelu

Tämä teema on saatavilla 69 dollarin kertamaksulla. Laajennettu tuki on saatavilla alennuksella.

#29 – Inspiro Blocks Pro

Inspiro Blocks Pro on moderni teema, erityisesti lohkopohjainen teema. Tämän on WPZOOM.

Tässä on vain kolme kotisivudemoa, joista yksi on suunniteltu portfolioille.

Se käyttää ruudukkoasettelua ja sisältää jopa suodattimia projektiluokille. Se tukee myös videota, joten se on yksi parhaista portfolion WordPress-teemoista videoeditoreille ja videokuvaajille.

Teema käyttää koko sivuston muokkausta, ja mukana tulee ylä-, alatunniste- ja sivuosioiden mukauttajassa olevat teemavaihtoehdot.

Lohkoeditorissa siinä on yli 40 lohkomallia ja WooCommerce-tuki.

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 69 dollarista vuodessa. Kaikilla suunnitelmilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Lopulliset ajatukset

Kaikki tämän luettelon WordPress-salkkuteemat antavat sinun luoda portfoliotyylejä helposti, mutta miten valitset niiden välillä?

Niillä kaikilla on samanlaiset hintapisteet, joten hinta ei ole luotettavin tapa erottaa ne toisistaan.

Jos haluat hallita enemmän verkkosivustosi suunnittelua etusivusi tai portfoliosivusi lisäksi, valitse jokin mainitsemistamme sivun/teeman rakennusteemoista.

Niiden avulla voit hallita täysin sivustosi suunnittelua ja jopa luoda upeita aloitussivuja, joilla voit markkinoida palveluitasi ja jakaa tietoja aiemmista projekteista.

Jos pidät WordPressin oletuslohkoeditorista, valitse lohkopohjainen teema.

Muuten tässä luettelossa on runsaasti omistettuja portfolion WordPress-teemoja, joista valita. Ne tarjoavat yksinkertaisimman tavan perustaa WordPress-portfoliosivusto, mutta antavat sinulle vähemmän hallinnan sivustosi suunnitteluun.

Katso muutama lisäviesti, jonka olemme julkaisseet alla saadaksesi lisää WordPress-teemaehdotuksia sekä ehdotuksia valittavista WordPress-isännöistä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut


Table of Contents