Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

29 Viimeisimmät liidien sukupolven tilastot vuodelta 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 29 Viimeisimmät liidien sukupolven tilastot vuodelta 2023

Liidien luominen on keskeinen tavoite monille markkinoijille, mutta digitaalisen markkinoinnin kehittyessä yritysten on yhä vaikeampaa saada laadukkaita liidejä ja kilpailla muiden yritysten kanssa.

Siksi on tärkeää pysyä ajan tasalla viimeisimmistä liidien luomiseen liittyvistä faktoista ja tilastoista, jotta voit kehittää onnistuneen strategian korkealaatuisten liidien luomiseksi ja vaalimiseksi yrityksellesi.

Tässä artikkelissa tarkastellaan viimeisimpiä liidien luomisen tilastoja ja vertailuarvoja, joiden avulla voit pysyä kärjessä liidien luomisessa ja niiden muuntamisessa myyntiin.

Valmis? Aloitetaan.

Toimittajan parhaat valinnat – liidien luontitilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme liidien luomisesta:

  • 53 % markkinoijista käyttää 50 % tai enemmän budjetistaan ​​liidien luomiseen.
  • Markkinoinnin automaatioohjelmiston käyttäminen voi lisätä päteviä liidejä jopa 451 %.
  • Yritykset, jotka julkaisevat 15 blogitekstiä kuukaudessa, tuottavat keskimäärin noin 1 200 uutta viittausta kuukaudessa.

Yleiset liidien luontitilastot

Liidien luominen on monimutkainen aihe, joten on tärkeää tietää alasta mahdollisimman paljon. Tässä on joitain yleisiä liidien luontitilastoja, jotka auttavat sinua pääsemään vauhtiin.

1. 85 %:n B2B-yrityksistä mukaan liidien luominen on tärkein markkinoinnin tavoite

Siitä ei ole epäilystäkään – liidien luominen on iso juttu. Ilman merkittäviä ponnisteluja liidien luomiseksi yrityksesi voi jäädä paitsi tärkeimmiltä markkinoilta, jotka toisivat valtavia määriä myyntiä, ja tämä pätee erityisesti B2B-yrityksiin.

Content Marketing Instituten julkaiseman tutkimuksen mukaan useimmat yritykset ovat tietoisia liidien luomisen tärkeydestä. Raporttien mukaan 85 % B2B-yrityksistä pitää liidien luomista tärkeimpänä markkinointitavoitteenaan.

Lähde: Content Marketing Institute

2. 53 % markkinoijista käyttää 50 % tai enemmän budjetistaan ​​liidien luomiseen

Markkinointibudjetit ovat nykyään usein hajallaan, ja valittavana on niin monia eri kanavia. Useimmat markkinoijat ovat kuitenkin samaa mieltä yhdestä asiasta – suurin osa budjetistasi tulisi käyttää liidien luomiseen.

Authority Website Income -yhtiön julkaiseman tutkimuksen mukaan 53 % markkinoijista käyttää yli puolet koko markkinointibudjetistaan ​​liidien luomiseen. 34 % markkinoijista ilmoitti käyttävänsä alle puolet budjetistaan ​​liidien luomiseen, ja 14 % ei ollut varma budjetin tarkkasta jakautumisesta.

Lähde: Authority Website Income

3. Vain 18 % markkinoijista uskoo, että lähtevien liidien luominen tarjoaa arvokkaita liidejä

Vaikka liidien luominen on edelleen yritysten keskeinen painopiste, lähtevien liidien luominen on yhä vähemmän suosittua. HubSpotin markkinoinnin tilaraportin mukaan vain 18 % markkinoijista katsoi, että heidän lähtevien liidien luomisponnistelunsa tuottivat arvokkaita liidejä.

Tämän seurauksena yhä useammat yritykset keskittyvät saapuvien liidien vaalimiseen sen sijaan, että kuluttaisivat liikaa aikaa ja rahaa lähtevien mahdollisten asiakkaiden seuraamiseen.

Lähde: HubSpot

4. Sähköpostimarkkinointi on yleisin liidien luontistrategia…

APSIS:n julkaisemien tilastojen mukaan yleisin liidien luontistrategia on sähköpostimarkkinointi. Noin 78 % yrityksistä käyttää sähköpostimarkkinointia ensimmäisenä liidien luomisessa.

Vaikka monet markkinoijat kokeilevat uusia liidien luontimenetelmiä, kuten sosiaalista mediaa, sähköpostimarkkinointi on edelleen suosituin ja tehokkain tapa luoda laadukkaita liidejä erityisesti B2B-yrityksille.

Lähde: APSIS

5. … Tämän jälkeen tapahtumamarkkinointi ja sisältömarkkinointi

Muita suosittuja B2B-yritysten käyttämiä liidien luontitaktiikoita ovat sisältömarkkinointi ja tapahtumamarkkinointi. APSIS:n mukaan 73 % yrityksistä käyttää tapahtumamarkkinointia liidien luomiseen, kun taas 67 % harjoittaa tällä hetkellä sisältömarkkinointia liidien luomiseksi.

Tapahtumamarkkinointiin kuuluu myynninedistämistapahtumien, seminaarien tai jopa webinaarien hyödyntäminen liidien luomiseen ja myynnin tekemiseen. Sisältömarkkinointi kattaa kaiken bloggaamisesta videotuotantoon ja sosiaaliseen mediaan.

Lähde: APSIS

Huomautus: Lue lisää sisältömarkkinoinnin tilastoistamme.

6. 66 % markkinoijista loi uusia viittauksia sosiaalisen median kautta sitoutumalla siihen vain 6 tuntia viikossa

Sosiaalinen media on kasvattamassa suosiotaan liidien luomisen työkaluna, ja yhä useammat markkinoijat päättävät omistaa merkittävän osan ajastaan ​​ja budjetteistaan ​​sosiaalisen median kampanjoihin.

Social Media Examinerin julkaiseman tutkimuksen mukaan 2/3 markkinoijista pystyi luomaan uusia liidejä yrityksilleen sitoutumalla vain 6 tuntia viikossa sosiaaliseen mediaan.

Tämä tarkoittaa, että voit helposti toteuttaa sosiaalisen median liidien luontikampanjoita muiden kampanjoiden rinnalla ilman, että budjettiasi ja aikarajoituksiasi ylitetään.

Lähde: Social Media Examiner

Huomautus: Katso lisää sosiaalisen median tilastoistamme.

7. LinkedIn on hyödyllisin sosiaalisen median alusta B2B-liidien luomiseen

Jos markkinoit B2B-yritystä, unohda Instagram ja Facebook. LinkedIn on oikea paikka olla. LinkedIn on suhteellisen vajaakäytössä oleva alusta markkinoinnissa. B2B-yrityksille se on kuitenkin olennainen työkalu liidien luomiseen.

Oktopostin mukaan LinkedIn tuottaa noin 80 prosenttia kaikista sosiaalisen median liideistä B2B-tuotteille ja -palveluille. LinkedInissä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan liidien luontityökalun, kuten esittelysivut, jotka auttavat yrityksiä kohdistamaan tarjouksilla tietyille yleisöille.

Lähde: Oktopost

8. Markkinoinnin automaatioohjelmiston käyttäminen voi lisätä päteviä liidejä jopa 451 %

Jos haluat tehostaa ponnistelujasi liidien luomiseksi, sinun kannattaa harkita markkinoinnin automaatiotyökalun käyttöä.

APSIS:n mukaan markkinoinnin automaatioohjelmiston käyttäminen kampanjoiden automatisoimiseen voi lisätä luomiesi pätevien liidien määrää jopa 451 %.

Automaatioohjelmistot voivat auttaa sinua optimoimaan asiakaspolun, vastaamaan liideihin nopeasti ja tehokkaasti ja pätevöimään liidejä, mikä vähentää liidien luonti- ja myyntitiimesi rasitusta.

🔥 Empfohlen:  10 parasta paperia, joista voit oppia MLOpsista

Lähde: APSIS

9. 68 % B2B-yrityksistä kamppailee liidien luomisen kanssa

Vaikka liidien luominen on erittäin tärkeä osa minkä tahansa yrityksen markkinointistrategiaa, monien markkinoijien on vaikea saada se oikein. APSIS:n julkaiseman tutkimuksen mukaan yli puolet yrityksistä ilmoittaa kamppailevansa liidien luomisen kanssa – tarkkaan 68 %.

Vaikka yrityksillä on paljon työkaluja ja kanavia, joita he voivat hyödyntää parantaakseen liidien luomista, vaatii paljon yritystä ja erehdystä toimivan strategian kehittämiseen, ja tämän kanssa monet markkinoijat kamppailevat.

Lähde: APSIS

B2B-liidien sukupolven tilastot

Liidien luominen on erittäin tärkeää B2B-yrityksille. Tässä on mielenkiintoisia faktoja ja liidien luontitilastoja B2B-yrityksiin liittyen.

10. Keskimääräinen B2B-myyntijohto maksaa 31–60 dollaria

Liidien luominen voi olla kallis peli, ja B2B-yrityksille on tärkeää varmistaa, että liidien luontistrategia tarjoaa hyvän sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Marketing Insider Groupin mukaan B2B-myyntijohdon keskimääräiset kustannukset ovat 31–60 dollaria.

Summa, jonka voit odottaa maksavan liidistä, riippuu siitä, mihin toimialaan yrityksesi kuuluu. Esimerkiksi teknologiayritykset voivat odottaa maksavansa vähemmän liideistään (keskimäärin noin 30 dollaria), kun taas terveydenhuoltoyritykset voivat maksaa jopa 60 dollaria liideistä.

Lähde: Marketing Insider Group

11. Lähes 60 % B2B-yrityksistä sanoi, että hakukoneoptimoinnilla on suurin vaikutus heidän liidien luomiseen…

Monille B2B-yrityksille heidän yrityksensä verkkosivusto antaa voiman liidien luomiseen, ja siksi SEO on erittäin tärkeä huomioitava tekijä.

Marketing Chartsin mukaan yli puolet B2B-yrityksistä sanoi, että hakukoneoptimoinnilla oli suurin vaikutus heidän liidien luomiseen. Sen varmistamisen, että verkkosivustosi on optimoitu sujuvaa asiakaspolkua varten ja että heidän sivunsa sijoittuvat hakutuloksissa, tulisi olla B2B-yritysten etusijalla.

Lähde: Marketing Charts

12. …Ja 21 % sanoi, että sosiaalinen media vaikuttaa eniten heidän liidien luomiseen liittyviin tavoitteisiinsa

Mitä tulee liidien luomiseen, sosiaalinen media on melko uusi markkinointikanava yrityksille. Siitä on kuitenkin tulossa suositumpi ja sillä on hyvät mahdollisuudet luoda korkealaatuisia liidejä.

Marketing Chartsin mukaan 21 % yrityksistä sanoi, että sosiaalinen media vaikutti eniten heidän liidien luomiseen.

Vaikka tämä luku on kalpea verrattuna liidien luomisen kanaviin, kuten SEO, se on todiste siitä, että yhä useammat yritykset hyödyntävät sosiaalista mediaa liidien luomiseen ja myynnin kasvattamiseen.

Lähde: Marketing Charts

13. 68 %:lla B2B-yrityksistä on strategiset aloitussivut erityisesti liidien luomista varten

Strategiset aloitussivut ovat erittäin hyödyllisiä B2B-yrityksille, ja ne ovat edelleen yksi tehokkaimmista tavoista luoda liidejä. Erään tutkimuksen mukaan jopa 68 % B2B-yrityksistä käyttää strategisia aloitussivuja liidien luomiseen.

Hyvät viittaukset tuottavat aloitussivut sijoittuvat korkealle Googlessa ja ne on optimoitu konversioille. Halusitpa sitten ihmisten rekisteröityvän postituslistallesi tai tekevän ostoksia, strategiset aloitussivut ovat erittäin tehokkaita.

Sivuhuomautuksena voidaan todeta, että jos tarvitset apua aloitussivujen luomisessa markkinointikampanjoita varten, tutustu parhaiden aloitussivujen rakentajien luetteloomme.

Lähde: Startup Bonsai

14. 56 % B2B-yrityksistä tarkistaa liidit ennen niiden lähettämistä myyntiin

Kaikki liidit eivät ole laadukkaita, joten on tärkeää hyväksyä ja vahvistaa liidit ennen kuin lähetät ne erikoistuneille edustajille, kuten myyntitiimillesi. Vaikka liidien vahvistaminen voi säästää aikaa ja rahaa, monet yritykset kuitenkin luopuvat tästä vaiheesta. Marketing Sherpan mukaan vain 56 % B2B-yrityksistä tarkistaa liidit ennen kuin luovuttaa ne myyntitiimille.

Lähde: Marketing Sherpa

Liidien luomisen sisältötilastot

Sisältömarkkinointi on yleisesti käytetty viittausten luomisstrategia ja yksi tehokkaimmista. Tässä on joitain blogeihin ja sisältömarkkinointiin liittyviä viittausten luontitilastoja.

15. 80 % B2B-yrityksistä tuottaa viittauksia sisältömarkkinoinnin kautta

Sisältömarkkinointi on erittäin suosittua sekä B2B- että B2C-yritysten keskuudessa. Se antaa yrityksille tavan tavoittaa uusia liidejä ja samalla tarjota tietoa ja oivalluksia, jotka ovat arvokkaita potentiaalisille asiakkaille. Content Marketing Instituten mukaan noin 80 % B2B-yrityksistä hyödyntää sisältömarkkinointia liidien luomiseen, mikä tekee siitä toiseksi käytetyin kanavan sähköpostin jälkeen.

Lähde: Sisältömarkkinointiinstituutti 2017

16. Yritykset, joilla on blogi, tuottavat 67 % enemmän viittauksia kuin yritykset, joilla ei ole blogia

Sisältömarkkinointi on erittäin tehokasta, joten ei ole yllätys, että niin monet yritykset käyttävät innokkaasti markkinointibudjettinsa bloggaamiseen.

Marketon julkaiseman artikkelin mukaan omaa blogia pitävät yritykset tuottavat 67 % enemmän viittauksia kuin ne, joilla ei ole blogia. Joillekin ihmisille bloggaaminen saattaa tuntua vanhentuneelta välineeltä sosiaaliseen mediaan verrattuna, mutta sillä on silti paljon vaikutusvaltaa, kun on kyse liidien luomisesta.

Lähde: Marketo

17. Yritykset, jotka julkaisevat 15 blogitekstiä kuukaudessa, tuottavat keskimäärin noin 1200 uutta viittausta kuukaudessa

Yksi monien sisältömarkkinoijien kohtaamista haasteista on päättää, kuinka paljon sisältöä julkaistaan ​​kuukaudessa. Lyijyn sukupolven näkökulmasta yleinen nyrkkisääntö näyttää olevan, mitä enemmän, sen parempi.

LinkedInin julkaiseman artikkelin mukaan yritykset, jotka julkaisevat 15 blogitekstiä kuukaudessa, tuottavat noin 1200 uutta viittausta kuukausittain.

Keskimäärin se on noin 80 viittausta jokaista julkaistua blogitekstiä kohden. Teoriassa mitä enemmän blogikirjoituksia julkaiset, sitä todennäköisemmin ihmiset löytävät verkkosivustosi, ja näin ollen sitä enemmän viittauksia blogisi tuottaa kaiken kaikkiaan.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi käyttää kilpailuja markkinointityökaluna liidien luomiseen yrityksellesi

Lähde: LinkedIn

18. Sisältömarkkinointi tuottaa 3x enemmän viittauksia kuin perinteinen markkinointi ja maksaa 62 % vähemmän

Sisältömarkkinointi ei ole vain voimavara liidien luontityökalu – Se on myös erittäin edullinen. Demand Metricin mukaan sisältömarkkinointi tuottaa keskimäärin noin 3 kertaa enemmän viittauksia kuin muut perinteiset liidien luontikanavat.

Tämän lisäksi sisältömarkkinoinnin kerrotaan olevan 62 % halvempaa kuin muut markkinointikanavat. Siksi sisältömarkkinointi on täydellinen valinta yrityksille, jotka etsivät kirjalleen lisää räjähdystä liidien luomiseen.

Lähde: Demand Metric

19. Markkinoijat, jotka käyttävät bloggaamista ja sisältömarkkinointia, saavuttavat 13 kertaa todennäköisemmin positiivisia investointeja

Sisältömarkkinointi helpottaa myös markkinoijien positiivisen sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. HubSpotin mukaan blogia pitävät markkinoijat saavuttavat 13 kertaa todennäköisemmin positiivisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin kuin ne, jotka eivät sitä tee. Tämä on erittäin merkittävää ja havainnollistaa, kuinka tehokasta yrityksen blogin pitäminen voi todella olla.

Lähde: HubSpot

Sähköpostimarkkinoinnin liidien luontitilastot

Sähköpostimarkkinointi on yleisesti käytetty liidien luontitaktiikka B2B- ja B2C-teollisuudessa. Tässä on mielenkiintoisia sähköpostimarkkinointiin liittyviä viittausten luontitilastoja.

20. Sähköposti on tehokkain liidien luontityökalu ROI:n parantamiseksi

Sähköpostimarkkinointi on pitkään tunnettu tehokkaana liidien luontityökaluna. Campaign Monitorin mukaan sitä pidetään itse asiassa tehokkaimpana työkaluna ROI:n lisäämiseksi.

Tutkimus osoitti, että jokaista sähköpostin liidien luomiseen ja markkinointiin käytettyä dollaria kohden voit ansaita jopa 44 dollaria palautuksia. Tämä on noin 4400 %:n ROI, joten ei ole yllätys, että sähköpostimarkkinointi on kaikkien toimialojen markkinoijien suosikki.

Lähde: Campaign Monitor

21. Lähes 80 % markkinoijista uskoo, että sähköposti on tehokkain kysynnän luomistyökalu

Kysynnän luominen on kattotermi markkinointitoiminnalle, kuten liidien luomiseen, liidien hoitoon, myyntiin, tietoisuuden lisäämiseen ja muuhun.

Content Marketing Instituten julkaiseman raportin mukaan 79 % yrityksistä on sitä mieltä, että sähköpostimarkkinointi on tehokkain saatavilla oleva kysynnän luomistyökalu. Se on monikäyttöinen ja voi auttaa sinua hallitsemaan ja kasvattamaan liidejä, kasvattamaan myyntiä ja pitämään asiakkaasi ajan tasalla yrityksesi viimeisimmistä tapahtumista. Se on myös edullinen ja tarjoaa erinomaisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lähde: Content Marketing Institute

22. 56 % markkinoijista sanoo, että houkutteleva sisältö ostoprosessin jokaisessa vaiheessa on avain B2B-sähköpostin menestykseen

Authority Website Income -yhtiön tekemässä tutkimuksessa vastaajilta kysyttiin, mikä heidän mielestään oli avain B2B-sähköpostin menestykseen. Suosituin vastaus oli “kiinnostava sisältö jokaisessa vaiheessa”.

Tämä tarkoittaa mielenkiintoisen ja hyödyllisen sisällön tarjoamista sähköpostitse kaikissa suppilon vaiheissa liidien luomisesta liidien hoitoon ja myyntiin. Tämän tavoitteen saavuttavan sähköpostikampanjan luominen ei ole helppoa, mutta sinun tulee yrittää varmistaa, että kaikki sähköpostikampanjasi ovat houkuttelevia ja tuottavat arvoa lukijoillesi.

Myös luotettava sähköpostimarkkinointipalvelu on avainasemassa sen varmistamisessa, että sähköpostit toimitetaan tehokkaasti.

Lähde: Authority Website Income

23. 49 % markkinoijista uskoo, että ladattavan sisällön tarjoaminen liidien luomiseen liittyvissä sähköposteissa on tehokas taktiikka

Jos sinulla on vaikeuksia luoda sähköpostilistaa, ladattavan sisällön tarjoaminen on loistava tapa koota sähköpostilistaa ja luoda liidejä.

Noin 50 % markkinoijista ilmoitti, että tämä oli tehokas taktiikka, ja se on loistava tapa kannustaa lukijoita ryhtymään toimiin verkkosivustollasi tai sähköpostitse. Jos sinulla on sisältöä, kuten uutiskirje, raportti tai tutkimus, voit tarjota sitä ladattavana sähköpostisisältönä tapana avata sähköpostivuoropuhelu.

Lähde: Authority Website Income

Huomautus: Haluatko oppia lisää? Tutustu sähköpostimarkkinoinnin tilastotietoihimme.

Liidien luominen haastaa tilastot

Jos olet markkinoija, tiedät, että korkealaatuisten liidien luominen ei ole helppoa. Tässä on joitain viittausten luontitilastoja, jotka kertovat meille enemmän haasteista, jotka liittyvät liidien luomiseen ja niiden muuntamiseen myyntiin.

24. Yli 40 % markkinoijista uskoo, että suurin este liidien luomiselle on resurssien, budjetin ja henkilöstön puute

Liidien luominen ei ole aina helppoa, ja oikean strategian laatiminen ja tulosten alkaminen vie paljon aikaa ja rahaa.

B2B Technology Marketingin mukaan markkinoijien suurin este on kuitenkin resurssien puute, mukaan lukien budjettirajoitukset ja henkilöstöongelmat.

Suunnitellessasi liidien luomisstrategiaa on tärkeää ottaa huomioon budjettisi ja henkilöstötarpeesi, jotta sinulla on tarpeeksi resursseja kokeilla erilaisia ​​strategioita päättääksesi, mikä niistä toimii parhaiten yrityksellesi.

Lähde: B2B Technology Marketing

25. ¼ markkinoijista kamppailee muuntokurssien laskemisessa

Tulosprosentit voivat usein olla vaikeasti havaittavissa, varsinkin jos käytät monikanavaisia ​​liidien luomiskampanjoita. Ei ole aina helppoa selvittää tarkalleen, mistä viittaukset tulivat ja mitkä muuttuivat myyntiksi.

Tarkan muuntoprosentin saaminen vaatii paljon analytiikkaa ja dataa. Joillekin markkinoijille näiden lukujen laskeminen on erittäin vaikea tehtävä, ja noin 1/4 markkinoijista sanoo, että he eivät pysty laskemaan tulosprosentteja tarkasti.

Tämän haasteen torjumiseksi on hyvä idea käyttää markkinointianalytiikkaa ja automaatiotyökaluja, jotta voit seurata kampanjoitasi tarkasti.

Lähde: B2B Technology Marketing

26. 61 % markkinoijista uskoo, että korkealaatuisten liidien luominen on heidän suurin haasteensa

Liidien luominen ja korkealaatuisten liidien luominen ovat kaksi täysin erilaista pallopeliä, ja tämä on este, jota monet markkinoijat kamppailevat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa: Passiivinen kiinteistösijoittaminen

B2B Technology Marketingin mukaan yli 60 % markkinoijista kamppailee tuottaakseen laadukkaita liidejä ja kertovat, että tämä on heidän suurin haasteensa. Valitettavasti ei ole aina helppoa selvittää, mitkä viittaukset ovat tavoittelemisen arvoisia, ja yllättävän pieni määrä liidejä johtaa itse asiassa myyntiin.

Lähde: B2B Technology Marketing

27. 79 % markkinoinnin viiteistä ei koskaan muutu myyntiksi

Marketing Sherpan mukaan vain noin 21 % liideistä muuttuu myyntiin, mikä voi olla hieman ongelmallista yrityksille, varsinkin kun on kyse budjetin suunnittelusta ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin laskemisesta.

Jotta voit yrittää vähentää ajan ja rahan määrää, joka kuluu liideihin, jotka eivät johda myyntiin, on hyvä idea ottaa käyttöön jäykkä liidien kelpuutusprosessi. Tämä auttaa sinua päättämään, mitkä liidit ovat tavoittelemisen arvoisia ja mitkä eivät.

Lähde: Marketing Sherpa

28. 68 % B2B-yrityksistä ei ole tunnistanut suppiloaan kunnolla

Saman Marketing Sherpan tutkimuksen mukaan noin 68 % yrityksistä ei ole tunnistanut myyntisuppiloaan kunnolla. Tämä tarkoittaa, että heillä ei ole hyvää käsitystä asiakkaidensa ostopolusta.

Liidien sukupolven näkökulmasta tämä on ongelmallista, koska ilman kunnollista suppiloa on haastavaa tietää, mikä on paras tapa kasvattaa liidejä, etkä tiedä, kuinka lähellä ostosten tekemistä he ovat. Suppilon luomatta jättäminen voi maksaa sinulle sekä aikaa, rahaa että päteviä liidejä.

Lähde: Marketing Sherpa

29. 65 %:lla B2B-yrityksistä ei ole vakiintuneita liidinhoitoprosesseja

Yllättäen jopa 65 prosentilla yrityksistä ei ole käytössään liidien hoitoprosessia, ja tämä on erittäin ongelmallista. Aivan kuten suppilon luominen, liidien hoitoprosessin luominen on välttämätöntä, jos haluat liidien luomiskampanjasi onnistuvan.

Liidejäsi on tuettava ja kannustettava keräämispisteestä lähtien jatkamaan suppilon kautta ostopaikkaan. Jos sinulla ei ole liidien hoitoprosesseja, saatat huomata, että monet ihmiset jäävät pois suppilosta, koska heillä ei ollut oikeaa apua ja tukea oikeaan aikaan.

Lähde: Marketing Sherpa

Liidien luomisen tilastolähteet

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää artikkelimme liidien luomisen tilastoista ja vertailuarvoista, jotka jokaisen markkinoijan tulisi olla tietoinen. Jos sinulla on vaikeuksia saada liidejä yrityksellesi, nämä tilastot voivat auttaa strategiaasi vahvistamisessa ja tulosten parantamisessa.

Jos haluat oppia lisää liidien luomisesta, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten Nosta konversiosi räjähdysmäisesti näiden WordPressin liidien luontilaajennusten avulla ja Bloggerin opas aloitussivun optimointiin.

Vaihtoehtoisesti voit katsoa nämä muut tilastot:

Table of Contents