Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 esimerkkiä interaktiivisesta sisällöstä luovien kausiluonteisten kampanjoiden tukemiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 esimerkkiä interaktiivisesta sisällöstä luovien kausiluonteisten kampanjoiden tukemiseksi

Houkuttelevien kampanjoiden luominen on yksi markkinoinnin ammattilaisten suurimmista haasteista. Koska on niin monia tavoitteita, jotka on saavutettava tietyillä rajoituksilla, kuten aika, työvoima ja budjetti, luovuus saattaa tuntua pienemmältä haasteelta.

Kausiluonteiset kampanjat antavat meille suuremman kannustimen olla luovia ja tutkia erilaisia ​​kertomuksia monilla eri kiinnostavilla tavoilla. Rock Contentin markkinointitiimi tutkii myös tätä, mutta lisäominaisuuksilla, jotka ylittävät upeita kuvia ja hauskoja kopioita: luotamme Interaktiiviset sisältökokemukset.

Tässä artikkelissa tuon 3 esimerkkiä siitä, kuinka käytimme interaktiivisuutta kausittaisissa kampanjoissa.

Ennen kuin siirrymme kausittaisiin kampanjoihin, tärkeä asia interaktiivisessa sisällössä

Ennen kuin sukeltaamme esimerkkeihin, käydään nopeasti läpi interaktiiviset sisältönäkökohdat.

Vuorovaikutteisten sivujen luomiseksi meidän on luotettava kehittäjään tai interaktiiviseen sisältöalustaan.

Käytämme Rock Contentilla tähän omaa tuotettamme: Ion Interactive.

Parasta siinä on se se ei vaadi koodausta sisällön luomiseen, ja sen mukana tulee hyvä valikoima käyttövalmiita malleja. Työ helpottuu huomattavasti markkinoijien ja suunnittelijoiden tiimimme kanssa.

Toinen mielenkiintoinen seikka on, että tekemällä nämä sivut Ionissa, ne voidaan optimoida hakukoneoptimointia varten ja suunnitella tavalla, joka sitoo ja kerää ensimmäisen osapuolen tietoja vierailijoilta. Tämän mielessä, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa e-kirjan, laskimen tai infografiikan kanssa, tarjoamme yksilöllisen kokemuksen, joka tallentaa tarvitsemamme tiedot.

Nyt kun tiedät enemmän interaktiivisesta sisällöstä, olemme valmiita tutustumaan esimerkkeihin:

Musta perjantai

Tämä on maailmanlaajuinen kampanja, jonka toteutimme vuonna 2022 ja joka koostuu pohjimmiltaan keskuksesta, johon lisäsimme kolme istuntoa monipuolisilla materiaaleilla.

Täytettyään aloitussivulla olevan lomakkeen vierailija saa ilmaisen pääsyn auttaakseen markkinoijia johtamaan taktiikoita kohti vahvempaa Black Friday -kautta.

Yksi Hubin resursseista on Black Friday -strategiaopas, joka näyttää yksinkertaiselta tietokilpailulta.

Täytettyään perustiedot yrityksestä vierailija voi saada henkilökohtaisia ​​ehdotuksia onnistuneen Black Friday -kampanjan toteuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Outlook-käyttäjät hälyttävät, kun postilaatikot tulvii roskapostia

Molemmissa kokemuksissa vierailijat saavat joitain tarjouksia, jotka liittyvät tuotteisiimme ja palveluihimme.

Jos he haluavat edetä esimerkiksi tuotedemon kanssa, he ovat lomakkeen lähetysprosessin puolivälissäkoska he ovat antaneet tietonsa juuri saamansa kokemuksen kautta.

Mielenkiintoinen asia siinä on, että loimme sivut brändi-identiteetillämme. Joten se ei vain näytä kauniilta, koska siinä on animoituja elementtejä, vaan se on myös yhteydessä brändi-identiteettiisi. Voit myös lisätä kausiluonteisia elementtejä tehdäksesi kokemuksesta houkuttelevamman.

Lopulta voimme nähdä kuinka sivu menestyi luovassa hallintapaneelissa, joka antaa meille käsityksen tuloksista ja voimme tarvittaessa sukeltaa sivulle syvemmälle selvittääksemme, missä ihmiset olivat vuorovaikutuksessa eniten tai vähiten. mukauttaa seuraava aalto vastaavasti.

Napsauta tätä nähdäksesi Hubin päivitetyn version!

Markkinoinnin suunnittelupaketti – kesä

Marketing Planning Bundle on yksi menestyneimmistä materiaaleistamme, ja sitä on ladattu yli kahdeksantuhatta pelkästään englanninkieliseltä pohjalta sen jälkeen, kun lanseerattiin sen ensimmäisen kerran vuonna 2020.

Päivitämme sen ja julkaisemme sen joka vuosi. Sen tarkoituksena on auttaa markkinoijia suunnittelemaan, organisoimaan ja toimimaan taktiikkansa mukaan alkavana vuonna tai vuosineljänneksellä.

Se on täynnä laskentataulukoita, oppaita, malleja ja muita resursseja, jotka tarjoavat ammattilaisille ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla he voivat helpottaa työtään.

Vuonna 2022 julkaisimme sen interaktiivisessa muodossa, joten henkilö täyttää lomakkeen ja pääsee Black Fridayn kaltaiseen keskukseen, josta hän löytää kaiken tarvitsemansa omaisuuden.

Auttaaksemme ammattilaisia ​​pääsemään eteenpäin H2 2023 -tehtävissä, etenkin kesäisin, kun ihmiset lähtevät lomalle ja asiat voivat olla hieman monimutkaisempia, lanseerasimme uudelleen suunnittelupaketin kesän kerronnalla.

Kuten Black Friday -esimerkissä mainittiin, interaktiivisten kokemusten parissa työskenteleminen antaa meille mahdollisuuden kerätä asiaankuuluvaa palautetta yleisöltä.

Markkinoinnin suunnittelupaketissa havaitsimme, että ihmiset sitoutuivat paljon enemmän kokemuksen ensimmäiseen vaiheeseen, erityisesti interaktiivisen How to Create a Marketing Plan -e-kirjan kanssa, joka oli keskuksen eniten napsautettu resurssi.

🔥 Empfohlen:  6 parasta B2B-sähköpostimarkkinoinnin esimerkkiä vuonna 2023

On syytä huomata, että interaktiivinen e-kirja, kuten muutkin Ionissa luodut interaktiiviset kappaleet, tarjoaa a rikkaampi lukukokemusjoka ohjaa lukijan sisällön läpi kiehtovalla tavalla ja kerää samalla oleellista tietoa mieltymyksistään.

Markkinointisuunnitelman luomista varten jaoimme luvut lohkoihin, joissa oli muita interaktiivisia elementtejä.

Sen avulla markkinoijat voivat myös ohjata sisällön sinne, missä he tarvitsevat lukijan tietoja tarjotakseen arvoa oikeaan aikaan.

Kerätyt tiedot auttavat meitä tekemään enemmän datalähtöisiä päätöksiä käyttökokemuksen uudelleenkäytön ja käynnistämisen suhteen.

Samalla se antaa meille käsityksen siitä, mitä yleisö todella tarvitsee, ja näyttää meille uusia mahdollisuuksia.

Hyvä esimerkki tästä on, että kampanjan seuraavaa vaihetta varten voimme optimoida halutuimmat resurssit Marketing Planning Bundle Hubista ja luoda uusia osia tuottaaksemme entistä enemmän tuloksia.

Samalla se antaa meille välähdyksen mahdollisista parannuksista, kuten materiaaleista, jotka eivät saaneet niin paljon huomiota koko kokemuksen aikana.

MM-kisat 2022

Tämä oli toinen maailmanlaajuinen kampanja, jossa hyödynsimme MM-aaltoa.

Se on maailmanlaajuinen tapahtuma, joka kiinnittää markkinoijien ja kuluttajien huomion kaikkialla maailmassa, joten päätimme saada ratkaisuillemme näkyvyyttä tällä kerronnalla.

Suunnittelijatiimimme onnistui luomalla kuvituksia, jotka ovat todella sopusoinnussa jalkapalloteeman kanssa, ja työskentelivät väreillä, jotka muistuttaisivat ihmisiä uusimmasta MM-paletista ja kaikista kokemukseen lisätyistä interaktiivisista elementeistä.

Napsauta tätä nähdäksesi koko kokemuksen.

Tässä vaiheessa, aivan kuten kaikki interaktiivisen sisällön vaiheet, kopiot, symbolit, tausta ja kaikki kerronnalliset elementit eivät ole vain linjassa brändimme kanssa, vaan myös viestinnän jalkapallopuolen kanssa, mikä tekee siitä houkuttelevamman ja kiinnostavamman.

Loimme Idea Generatorin auttamaan markkinoinnin ammattilaisia ​​inspiroitumaan uusien sisältökappaleiden ja muiden tarjousten julkaisemisessa nykyisen strategiansa mukaisesti.

Käyttäjän tarvitsee vain valita 11 “pelaajasta” ne, jotka sopivat hänen strategiaansa.

Valittuaan pääkanavat, joissa työskentelee, kuten jalkapallovalmentajat, kävijä saa henkilökohtaiset neuvot ja ehdotukset onnistuneiden kampanjoiden luomiseksi edellisen sivun syötteiden pohjalta.

🔥 Empfohlen:  Yhdysvaltain hallitus pyytää Googlea ja Applea poistamaan kiinalaisen sovelluksen TikTok - selviääkö TikTok nyt?

Tämä on loistava tilaisuus tarjota vierailijalle arvokkaita suosituksia ja resursseja samalla, kun hän kerää ensimmäisen osapuolen tietoja. Samalla saamme ihmiset tutustumaan brändiimme, tuotteisiimme ja palveluihimme.

Esimerkki siitä on WriterAccessin 14 päivän kokeilu, freelance-markkinapaikkamme, joka auttaa ammattilaisia ​​skaalaamaan sisältömarkkinointituotantoaan. Muuten, sinun kannattaa kokeilla sitä nyt nähdäksesi, kuinka tekoälyominaisuudet yhdistettynä ihmisen luovuuteen voivat viedä sisältöstrategiasi uudelle tasolle!

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka interaktiivinen sisältö voi auttaa markkinoijia kehittämään luovia kampanjoita, jotka kiinnittävät yleisön huomion loputtomilla kerrontamahdollisuuksilla.

Luotamme interaktiiviseen sisältöön luodaksemme webinaareja, laskimia, infografioita, tietokilpailuja ja monia muita resursseja, jotka saavat ihmiset todella kiinnostumaan sisältömme käyttämisestä.

Haluatko nähdä, kuinka voit lisätä interaktiivisuutta markkinointiisi? Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen esittelyn asiantuntijamme kanssa!