Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 laillista tapaa saada Netflix ilmaiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 laillista tapaa saada Netflix ilmaiseksi

Netflix on yksi suosituimmista maksullisista suoratoistovaihtoehdoista yli 230 miljoonalla tilaajalla.[1]

Sen alkuperäiset ohjelmat ja elokuvat ovat auttaneet yritystä kasvattamaan suosiota hinnankorotuksista huolimatta. Vaikka suoratoistopalvelu on halvempi vaihtoehto kaapelitelevisiolle, monet budjettitilaajat eivät ole tyytyväisiä Netflix nostaa kustannuksia… taas.

Olen ollut Netflixin pitkäaikainen fani ja hyödynsin sen vuokrauspalvelua 2000-luvun alussa. Maaseudulla asuminen merkitsi sitä, että minulla ei ollut Internetin nopeutta liittyäksesi suoratoistopalveluun sen ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä, mutta sitten vuonna 2013 pääsin vihdoin mukaan. Netflixin kustannusten nousu viime vuosina on saanut minut miettimään, onko se edelleen sen arvoista. Seuraan kaikkia budjetin kuluja, ja jokainen pienikin leikkaus auttaa.

Mutta entä jos olisi tapa säilyttää Netflix-tilauksesi maksamatta siitä? Ilmainen 30 päivän kokeilujakso oli aiemmin loistava lähtökohta, mutta nyt on vähemmän tapoja saada Netflix ilmaiseksi.

Kuinka paljon Netflix yleensä maksaa?

Netflixillä on neljä tilaustasoa eri hintaluokissa. Suunnitelmat alkavat 6,99 dollarista kuukaudessa ja nousevat 19,99 dollariin kuukaudessa.

Perus mainoksilla Perus Vakio Premium
Kuukausihinta 6,99 dollaria 9,99 dollaria 15,49 dollaria 19,99 dollaria
Vuotuiset kustannukset 83,88 dollaria 119,88 dollaria 185,88 dollaria 239,88 dollaria
HD-suoratoisto Joo Joo Joo Joo
Full HD -suoratoisto Ei Ei Joo Joo
Ultra HD Ei Ei Ei Joo
Samanaikaiset laitteet 1 1 2 4

Vaikka kuukausittaiset kulut eivät ehkä vaikuta suurilta, voit säästää jopa 239,88 dollaria vuodessa, jos löydät tavan saada Netflix ilmaiseksi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka toimia Netflix-taggerina, plus hakkerit ansaitaksesi ylimääräistä rahaa katsomalla videoita

3 tapaa saada Netflix ilmaiseksi

Vaikka jotkut maat tarjoavat edelleen a Netflix ilmainen suunnitelma, Yhdysvalloissa asuvat lukijat ovat surullisia kuullessaan, ettei tällaista vaihtoehtoa ole saatavilla. Sen sijaan sinun on hyödynnettävä jotakin näistä kolmesta viimeisestä vaihtoehdosta saadaksesi ilmaisen Netflixin.

1. Vuokraa DVD-levyjä ilmaiseksi kuukaudeksi.

Netflix tarjoaa heidän ilmaisen kuukauden kokeilujakson DVD-vuokrauspalvelu. Voit kirjautua joko Standard- tai Premier-sopimukseen, jotka ovat tyypillisesti 7,99 dollaria ja 11,99 dollaria kuukaudessa.

Molemmissa suunnitelmissa voit vuokrata rajoittamattoman määrän DVD-levyjä kuukaudessa. Niissä on myös ilmainen toimitus ja palautus, nolla myöhästymismaksua ja mahdollisuus peruuttaa milloin tahansa. Sinulta kysytään maksutietosi, kun kirjaudut ilmaiseen kokeiluun. Jos et peruuta tilaustasi ennen kokeilujakson päättymistä, Netflix alkaa veloittaa sinulta valitsemasi suunnitelman vakiokuukausimaksua.

2. Liity ystävän tai perheenjäsenen Netflix-tilaukseen.

Jos sinulla on ystävä tai perheenjäsen, jolla on Netflix-tili, kysy, haluavatko he jakaa kirjautumistietonsa kanssasi. Tämä on yksi yleisimmistä käytännöistä saada ilmainen Netflix, ja monien opiskelijoiden harjoittama.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Amazon-videoneuvottelunäyttöä verkkokameralla – Dellin, HP:n ja Samsungin kameranäytöt

Kun kysyt, ole valmis vastaanottamaan ei. Jotkut ystävät tai perheenjäsenet eivät halua jakaa sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa, ja toiset saattavat pyytää sinua maksamaan puolet kuukausittaisesta tilaushinnasta.

3. Hyödynnä ilmaisia ​​Netflix-tarjouksia matkapuhelinoperaattorisi tai Internet-palveluntarjoajasi kanssa.

Jos olet T-Mobilen asiakas, ilmaisen Netflixin saaminen on helppoa. Langattomalla yhtiöllä on ohjelma nimeltä Netflix meillä jossa T-Mobile maksaa Netflix-tilisi.

On olemassa muutamia rajoituksia, eivätkä kaikki suunnitelmat ole oikeutettuja tähän tarjoukseen. Sinulla on oltava vähintään kaksi linjaa kelpoisuuden saamiseksi, ja T-Mobile-sopimuksesi määrittää, saatko Netflix Basic- vai Standard-paketin.

Magenta- ja Magenta Military -suunnitelman haltijat voivat saada 8,99 dollarin perustilauksen. Magenta Plus ja T-Mobile ONE ONE Plus -sopimuksilla voivat saada vakiotilauksen hintaan 13,99 dollaria.

Aiheeseen liittyvä: 13 laillista tapaa ansaita rahaa katsomalla videoita

Ei enää ilmaisia ​​Netflixin suoratoistokokeiluja

Helpoin tapa saada Netflix ilmaiseksi ennen oli rekisteröityä 30 päivän kokeilujaksolle. Jokainen sopimus antoi sinulle ensimmäisen kuukauden ilmaisen, mikä auttoi sinua päättämään, oliko palvelu sen arvoinen sinulle. Lokakuusta 2020 lähtien Netflix ei kuitenkaan enää tarjoa ilmaisia ​​kokeiluversioita yhdysvaltalaisille käyttäjille.

Voit silti muuttaa tai peruuttaa Netflix-tilauksesi milloin tahansa maksutta. On myös mahdollista, että jos rekisteröidyt ja peruutat tilisi myöhemmin, Netflix saattaa lähettää sinulle sähköpostitse rajoitetun ilmaisen kokeilutarjouksen, jotta voit pysyä asiakkaana.

5 tapaa pienentää Netflix-laskuasi

Netflix-lahjakortin tai -tarjouskoodin jäljittäminen voi auttaa sinua säästämään tässä suositussa suoratoistopalvelussa.

1. Osta alennettuja Netflix-lahjakortteja.

Alennus Netflix-lahjakortit ovat loistava tapa säästää rahaa tilauksessasi. Raise.com on erikoistunut ostoon ja myyntiin alennetut lahjakortit. Ihmiset voivat myydä käyttämättömät tai osittain käytetyt lahjakorttinsa Raiselle, joka myy ne muille kuluttajille alennuksella.

Sen sijaan, että maksaisit täyden hinnan, hanki lahjakortti halvemmalla Raise.com-sivustolta ja lunasta se jäsenyyttäsi varten. Raisella on myös alennettuja iTunes- tai Google Play -lahjakortteja, jos Netflix-tilauksesi on sidottu iTunes- tai Google Play -tiliin.

2. Etsi Netflix-tarjouskoodi.

Voit alentaa Netflixin kustannuksia etsimällä ilmaisia ​​Netflix-koodeja alennusten aktivoimiseksi. RetailMeNot on suosittu sivusto, jonka avulla yhteisön jäsenet voivat ladata tarjouksia ja tarjouskoodeja.

Slick tarjoukset ja Coupons.com erikoistuneet myös kupongeihin ja tarjouskoodeihin. Jokainen sivusto listaa tarjoukset helposti luettavassa muodossa ja ilmoittaa, onko kuponki vahvistettu vai ei. Voit myös nähdä kuinka moni on käyttänyt alennuskoodit onnistuneesti.

3. Peruuta, jos et käytä sitä.

Netflixillä ei ole vuosittaisia ​​sopimuksia tai sitoumuksia. Se on tilauspalvelu, jonka ostat kuukausittain. Ilman pitkäaikaista velvoitetta on helppo peruuttaa jäsenyytesi, kun et käytä sitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa yhteyttä Instagram-tukeen

Voit löytää elokuvia tai TV-ohjelmia kirjastosta sen sijaan, että säilytät Netflix-tilauksesi ja kirjaudut takaisin, kun Stranger Things -sarjan uusin kausi julkaistaan. Voit helposti aktivoida jäsenyytesi uudelleen kirjautuessasi tilillesi, ja kun olet lopettanut sen, peruuta se uudelleen.

Aiheeseen liittyvä: Kaapeli-TV:n vaihtoehdot: Kuinka katkaista johto ja säästää tonnia rahaa

4. Jaa kustannukset perheen ja ystävien kanssa.

Jos asut perheen tai ystävien kanssa, harkitse kuukausittaisen tilauksen jakamista. Netflixin käyttöehdot sallivat sinun jakaa tilisi kotitaloudesi jäsenten kanssa.

Jos sinulla on vakiosopimus, voit suoratoistaa enintään kaksi laitetta samanaikaisesti. Jos sinulla on Premium-sopimus, voit suoratoistaa neljä laitetta kerralla. Käytä sovellusta, kuten Splitwise tai Venmo, tehdäksesi rahan keräämisestä helppoa, jos olet laskun maksaja.

5. Pyöritä halpoja Netflix-vaihtoehtoja.

Netflix on suosittu suoratoistovaihtoehto, mutta se ei ole ainoa. Muut tilauspohjaiset palvelut tarjoavat samanlaisen pääsyn televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Joitakin ilmaisia ​​vaihtoehtoja ovat Pluto TV, Crackle, Vudu ja Roku Channel.

Hulu

Hulu on ilmainen asiakkaille, joilla on rajoittamaton Sprint-sopimus. Siirry tilisivullesi ja aktivoi Hulu-sopimus saadaksesi rajoittamattoman pääsyn sen suoratoistokirjastoon.

Spotify on toinen tapa ladata elokuvia ilmaiseksi verkosta Hulun avulla, vaikka sinun on oltava opiskelija saadaksesi kelpoisuuden. Opiskelijatilaus Spotifyyn antaa sinulle pääsyn Hulun mainostuettuun suunnitelmaan ja Showtime-sarjoihin. Tämä maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Voit myös ostaa Hulun, Disney+:n ja ESPN+:n hintaan 12,99 dollaria kuukaudessa. Jos pidät live-urheilusta tai Marvel-elokuvien katselusta, tämä paketti saattaa sopia paremmin kuin Netflix.

Amazon Video

Amazon Primella on enemmän etuja kuin saatat ymmärtää, ja niitä on jopa ilmaisia ​​tapoja saada Amazon Prime -tilaus. Ilmaisen kahden päivän toimituksen lisäksi saat pääsyn Amazon Videoon, jossa on tuhansia elokuvia ja TV-ohjelmia. Se saa säännöllisesti Oscar-palkittuja elokuvia omien palkittujen Amazon Original -elokuvien ja -ohjelmien lisäksi.

HBO nyt

HBO:lla on useita vaihtoehtoja ilmaiseen sisältöön verkkosivuillaan, mutta ne rajoittuvat ensi-iltajaksoihin. Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittipalveluntarjoaja, rajoittamaton pääsy HBO Go -palveluun voi kuulua televisiopakettiisi.

HBO Now on sen erillinen suoratoistopalvelu. Voit luoda uuden tilin saadaksesi 7 päivän ilmaisen kokeilun, mutta tämä edellyttää eri sähköpostiosoitetta, jos olet lunastanut kokeilujakson aiemmin.

Tubi TV

Jos haluat ilmaisen suoratoistokokemuksen, harkitse Tubi TV:tä. Palvelulla on yli 20 miljoonaa aktiivista käyttäjää, ja se tarjoaa kirjaston, jossa on yli 15 000 elokuvaa ja televisio-ohjelmaa. Joudut katsomaan muutamia mainoksia, sillä näin Tubi pitää palvelunsa maksuttomana. Yhtiö on tehnyt sopimuksia MGM:n ja Warner Brosin kanssa, mikä mahdollistaa suurten ohjelmien ja elokuvien kuljettamisen.

🔥 Empfohlen:  Paras ASUS-emolevy

Disney+

Jos olet Verizon Unlimitedin asiakas tai sinulla on Verizon Fios tai 5G-kotiinternet, saat vuoden ilmaisen Disney+:n. Siirry tilillesi ja lisää sitten Disney+ siihen. Vuoden päätyttyä se maksaa normaalihinnalla 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria, jos ostat vuoden tilauksen.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmainen kaapelitelevisio

Kuinka tehdä tilaa budjetissasi Netflixille

Jos et löydä tapaa saada ilmainen Netflix, seuraavaksi paras vaihtoehtosi on kasvattaa tulojasi tai leikata muita kulujasi tehdäksesi sille tilaa.

Neuvottele kuukausittaiset laskut.

Ei ole melkein mitään tapaa saada ilmaista Netflixiä ikuisesti. Kun ilmainen kokeilujaksosi päättyy tai vaihdat puhelinpalveluntarjoajaa, sinun on palattava palvelun maksamiseen.

Sen sijaan, että ohittaisit suoratoistotilauksesi, yritä pienentää muita laskujasi esimerkiksi palvelulla Rocket Money tai Trim. Nämä sivustot ottavat yhteyttä laskuntarjoajiisi neuvotellakseen alhaisemmasta hinnasta. Maksat heille vain, jos he onnistuvat neuvottelemaan paremmasta hinnasta. Voit käyttää tämän kustannussäästöjä Netflix-tilauksen maksamiseen.

Ansaitse yli 16 dollaria kuukaudessa maksaaksesi Netflixistä.

Jos yritit leikata laskujasi ja tarvitset silti rahaa Netflixin maksamiseen, etsi tapoja ansaita ylimääräistä rahaa tilauksesi kulujen kattamiseksi. Voit esimerkiksi ilmoittautua ottamaan maksulliset online-kyselyt ja käytä ansaitsemasi ylimääräiset rahat kuukausittaisen Netflix-laskun maksamiseen.

Jos kyselyiden tekeminen ei kuulosta hauskalta, kokeile toista sivuhuutoa joka maksaa Netflixin ja muut toistuvat laskut.

Ilmaista Netflixiä on vaikea saada

Netflix on kasvanut suosituksi suoratoistopalveluksi, minkä vuoksi yritys on haluton tarjoamaan ilmaisia ​​tai alennettuja vaihtoehtoja. 30 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit vaihtaa T-Mobileen jatkaaksesi suosikkitelevisio-ohjelmiesi katselua ja elokuvia ilmaiseksi. Tai voit lunastaa kyselyn palkintopisteitä lahjakortilla ja lunastaa ilmaista Netflixiä.

Vaikka vaihtoehdot ovat rajalliset, voit silti säästää rahaa Netflix-tilauksestasi, jos otat käyttöön yhden tai useamman näistä strategioista.