Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 parasta affiliate-markkinointiverkostoa aloitteleville bloggaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 parasta affiliate-markkinointiverkostoa aloitteleville bloggaajille

Jos olet vasta aloittamassa, voi olla hyödyllistä tietää, että helpoin tapa ansaita rahaa bloggaamalla on tulomalli, joka tunnetaan nimellä affiliate markkinointi.

Koska blogin perustamisen yleiskustannukset ovat niin alhaiset, käytännöllisesti katsoen kuka tahansa voi luoda blogin ja aloittaa välittömästi hakemisen tytäryhtiömarkkinointiverkostoihin (ja sitten yksittäisiin kumppaniohjelmiin näissä verkostoissa oleville yrityksille).

Ja vaikka rahan ei pitäisi olla ensisijainen tavoitteesi, kun rakennat blogia tai verkkosivustoa, se on tärkeä näkökohta.

Ensimmäisen kuukauden aikana, kun Ben ja minä aloimme harjoittaa aktiivisesti affiliate-markkinointia blogimme kanssa, toimme yli 1 100 dollaria. Tervetullut kehitys blogissa, joka oli tuonut 29,00 dollaria edellisen 18 kuukauden aikana.

Tämä pieni menestys motivoi meitä kaksinkertaistamaan ponnistelumme tällä rintamalla (ja inspiroi meitä myöhemmin opettamaan muille bloggaajille, kuinka he voivat tehdä saman).

Puhutaan siis ilman pitkiä puheita parhaista affiliate-markkinointiverkostoista ja -ohjelmista, joihin voit osallistua ansaitaksesi rahaa blogillasi.

Mitä affiliate-markkinointi oikein on?

Affiliate-markkinointi, joka tunnetaan myös nimellä Toimenpidekohtainen hinta (CPA) mainonta, jossa bloggaaja saa palkkion “toiminnan” helpottamisesta toisen yrityksen (tai bloggaajan) puolesta.

Nämä “toiminnot” määritellään yleensä ostoksi tai sähköpostiosoitteen kirjoittamiseksi osallistumissivulle.

Tämä prosessi käynnistyy yleensä, kun bloggaaja sijoittaa johonkin artikkeliinsa kumppanilinkin, joka ehdottaa hienovaraisesti (tai ehdottaa suoraan), että lukijan tulisi ostaa tuote kolmannelta osapuolelta.

Tämä on hieman erilaista kuin näyttömainonta napsautuskohtaisesti (CPC) (kuten Google AdSense), jossa ansaitset muutaman sentin joka kerta, kun joku napsauttaa mitä tahansa mainosta, jonka Google päättää näyttää sivustossasi kyseiselle käyttäjälle.

Joten miten tämä on parempi kuin napsautuskohtainen mainonta (CPC)?

No yhdelle. Palkkiot ovat paljon korkeammat.

Koska saat maksun vain, kun mainoksesi tuottavat todellisia tuloksia, mainostajat (yritykset, joille markkinoit) ovat paljon halukkaampia maksamaan julkaisijoille korkeamman palkkion.

Koska he ovat tehneet myynnin tai muunnoksen, jota he eivät olisi tehneet, ellet olisi ohjannut lukijaa, sinulle maksetaan ylimääräistä.

Affiliate-markkinoinnin yksi haittapuoli on, että konversioita on paljon vaikeampi saada aikaan kuin vain saada joku klikkaamaan mainosta. Siksi hämmästyttävän sisällön saaminen on niin tärkeää; se on jokaisen menestyvän affiliate-markkinoijan selkäranka.

Upea sisältö tuo suuria määriä liikennettä ja sitoutunut lukijakunta – kaksi avaintekijää vakavien tytäryhtiötulojen luomisessa.

Hienoa rahan ansaitsemisessa affiliate-markkinoinnin avulla on, että ansaintapotentiaalisi on lähes rajaton.

🔥 Empfohlen:  7 parasta peliä, kuten Dark Souls Androidille ja iOS:lle [Free and Paid]

Ainoa rajoittava tekijä on se, kuinka kovasti olet valmis työskentelemään sivustosi kasvattamiseksi.

Kuinka aloittaa affiliate-markkinointi

Ennen kuin sukeltaa affiliate-markkinoinnin maailmaan, mielestäni on tärkeää astua taaksepäin ja varmistaa, että blogillasi on vankka perusta. Se tarkoittaa:

1. Sinulla pitäisi jo olla kunnollinen kokoelma korkealaatuista sisältöä markkinarakoasi varten.

2. Sinulla on oltava jatkuvaa liikennettä blogiisi. Haluaisin vähintään 5 000 kävijää kuukausittain ennen kuin alat viettää aikaa affiliate-markkinointiin. Voit aloittaa vähemmällä, mutta liikenteen on oltava etusijalla tässä vaiheessa, ei rahan.

3. Sinun tulisi olla aktiivinen (jossain määrin) sosiaalisessa mediassa.

Jos voit rehellisesti sanoa, että sinulla on nämä kolme asiaa alas, niin mielestäni on oikea aika alkaa liittyä joihinkin tytäryhtiömarkkinointiverkostoihin ja alkaa ansaita rahaa blogistasi.

Mitä ovat affiliate-markkinointiverkostot?

Joten sen sijaan, että työskennettäisiin yritysten kanssa erikseen affiliate-markkinointiohjelmissa, monet tuotemerkit ovat alustoilla, joita kutsutaan kumppaniverkostoiksi. Nämä verkot toimivat keskipisteenä sadoille – jopa tuhansille – yrityksille, joilla ne voivat ajaa affiliate-ohjelmiaan.

Bloggaajat rekisteröivät sivustonsa näihin verkkoihin (ilmaiseksi) ja hakevat sellaisten yritysten ohjelmiin, joiden kanssa he haluavat tehdä yhteistyötä ja mainostaa blogissaan.

Siellä on useita suuria affiliate-markkinointiverkostoja, ja mielestäni paras strategia on liittyä kunnolliseen kouralliseen niistä.

Yhdellä alustalla ei ole kaikkia yrityksiä, joiden kanssa haluat työskennellä, joten on parasta levittää verkkosi. Jotkut yritykset ovat myös useissa verkoissa, mutta ne maksavat eri palkkioita eri verkoissa.

Ansaitset todennäköisesti enemmän käyttämällä linkkejä kumppaniverkostosta, joka maksaa eniten kyseisestä yrityksestä tai brändistä.

Parhaat tytäryhtiömarkkinointiverkostot

CJ.com

Jos olet ollenkaan perehtynyt affiliate-markkinointiverkostoihin, olet todennäköisesti kuullut niistä CJ (aiemmin Commission Junction). Huolimatta siitä, että kauppiaita on vähemmän kuin ShareASalella, heillä on käytännössä kaikki merkittävät tuotemerkit.

Plussat:

 • Lajike. Koska CJ:llä on niin suuria brändejä (brändejä, joilla on kokonaisia ​​markkinointitiimiä, jotka ovat omistautuneet mainosten luomiseen), se tarkoittaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja bannerien ja näyttömainosten suhteen. Valtava plussa.
 • Hyvä raportointi. CJ:n raportointiominaisuudet ovat poikkeuksellisen hyviä. Jos haluat viettää paljon aikaa lukujen puristamiseen ja myynnin optimointiin, ihastut CJ:hen.
 • Parempia merkkejä. Brändeillä on korkeampi käyttöstandardi. Teet liiketoimintaa yritysten kanssa, joilla on maine, että ne maksavat tytäryhtiöille ajallaan, joka kerta.

Haittoja:

 • Jyrkempi oppimiskäyrä. En todellakaan suosittelisi niitä ensimmäiseksi kumppaniverkostoksesi. Kun kuitenkin tunnet olosi mukavammaksi koko kumppanipelin toiminnassa, sanon, että anna heille mahdollisuus.
🔥 Empfohlen:  Raise Review 2023: plussat, miinukset ja miten se toimii

Muista myös tarkistaa kauppiaat varmistaaksesi, ettei heillä ole sinulle parempaa tarjousta toisella alustalla. Olen törmännyt ainakin yhteen tapaukseen. Swagbucks maksoi 21 % korkeamman palkkion FlexOffersista kuin CJ:stä.

Rekisteröidy nyt: CJ-julkaisijasovellus

FlexOffers

Voi olla FlexOffers on yksi suosikeistani, koska meillä oli varhainen menestys heidän kanssaan, mutta se on minulle hyvä.

Plussat:

 • Käyttäjäystävällinen. Yksi asia, josta pidän todella FlexOffersissa, on se, että ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä, varsinkin jos olet uusi affiliate-markkinoinnin parissa. He olivat ensimmäinen verkosto, johon liittyimme, silloin kun meillä ei ollut aavistustakaan, mitä olimme tekemässä.
 • Hyvä käyttöliittymä. Käyttöliittymä on puhdas ja järjestelmällinen, ja he saavat päivittäin kymmeniä uusia yrityksiä mainostamaan heidän kanssaan. Ja kuten edellä sanoin, jotkin heidän maksuistaan ​​ovat korkeampia kuin muissa verkostoissa (samalle mainostajalle). Monipuolinen kiinteä kumppaniverkosto.

Haittoja:

 • Asiakaspalvelu puuttuu. He voivat olla hitaita vastaamaan tiedusteluihin.

Rekisteröidy nyt: FlexOffers-julkaisijasovellus

ShareASale.com

Kuten sanoin aiemmin, ei ole yhtä kumppaniverkostoa, joka palvelisi kaikkia tarpeitasi.

Joillakin kauppiailla on tuotteensa vain yhdessä kumppaniverkostossa, mikä tarkoittaa, että julkaisijoiden (se olet sinä) on yleensä liityttävä useille alustoille saadakseen parhaan hyödyn kumppanimarkkinointitoimistaan.

ShareASale on meille tärkeä, koska se on koti useille yrityksille, jotka auttavat yritysten omistajia menestymään paremmin sosiaalisessa mediassa. Koska tällaiset yritykset liittyvät markkinarakoon, meidän oli järkevää liittyä verkostoon.

Plussat:

 • Maksut ajoissa. ShareASale on pätevä verkosto, jossa asuu noin 4 000 kauppiasta, joista 1 000 on vain heille. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ShareASalen kanssa (mikä on enemmän kuin voidaan sanoa useista yrityksistä, joiden kanssa työskentelemme) ja ne ovat aina maksaneet ajoissa.
 • Alhaisten varojen ilmoitukset. Yksi niistä asioista, joista pidän ShareASalessa, on se, että he ilmoittavat minulle, jos julkaisijan varat ovat vähissä – tämä on minulle tärkeää, koska jos tiedän, että tietty yritys kieltäytyy maksamasta maksuja tytäryhtiöilleen, voin päättää katkaista suhteet heidän kanssaan. tai korvaa heidän mainoksensa toisella, hyvämaineisella yrityksellä. Sitä ei tapahdu usein, mutta se on tapahtunut, joten pidän todella ShareASalesta, joka antaa meille huomion.

Haittoja:

 • Huono seuranta. Jotkut heidän edistyneistä seurantaominaisuuksistaan ​​ovat hieman vanhentuneita (heidän SubID-seurantajärjestelmässä on ärsyttäviä rajoituksia).
 • Huono käyttäjäkokemus. Suurin valitukseni olisi, että alustan visuaalinen ulkoasu on hieman vanhentunut ja välillä hieman hankala käyttää. He voisivat todennäköisesti hyötyä verkkosivuston uudistamisesta.
🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen Sirin kanssa iPhonessa

Kaiken kaikkiaan edelleen hyödyllinen sivusto affiliate-markkinointiohjelmistossamme. Suosittelen rekisteröitymistä heidän kanssaan.

Rekisteröidy nyt: ShareASale-kumppanisovellus

Mitä tehdä, kun sinut on hyväksytty

Kaikkiin näihin verkostoihin liittyminen voi olla ylivoimaista. Tiedän, koska siltä minusta tuntui ensin! Ota se askel kerrallaan.

Koska FlexOffers on helpoin navigoida, suosittelen aloittamaan niistä. Kun sinut on hyväksytty julkaisijaksi heidän kanssaan, on aika alkaa selata mainostajia, joita haluat mainostaa.

Vaihe 1. Hae useisiin eri affiliate-ohjelmiin omalla markkinaraollasi

Monet mainostajat vievät aikaa hakemusten tarkistamiseen, ja jotkut jopa hylkäävät sinut. Ei se mitään.

Heittäkää jälleen verkkosi leveäksi ja katsokaa, kuka hyväksyy teidät. Sieltä voit selvittää, kuinka haluat mainostaa niitä sisällölläsi.

FlexOffersin avulla on helppo selata eri luokkia:

Vaihe 2. Aloita matalan tuloskynnyksen kumppaniohjelmilla

Kun aloitat, on helppo saada tunnelinäkymä korkeimmista välityspalkkioista. Niiden ongelmana on kuitenkin se, että näiden tulosten saaminen on erittäin vaikeaa (siksi sinulle maksetaan enemmän).

Sinun on parempi lisätä vauhtia alussa mainostamalla jotain, joka on helppo muuntaa. Löysin omalta kapealtani ohjelmia, jotka tarjosivat pari taalaa vain sähköpostiin kirjautumisesta. Sitä on helpompi mainostaa ja muuntaa kuin yli 100 dollarin tavaraa.

Kun alat saada kunnollista liikennettä, pienet palkkiot alkavat todella kasvaa. Voin maksaa vuokrani kuukausittain alle 3 dollarin palkkioista ansaitsemillani tuloilla. Älä jätä näitä huomiotta.

Oletko siis valmis ottamaan haasteen vastaan ​​ja aloittamaan affiliate-markkinoinnin? Voin kertoa sinulle ensi käden, että sillä on todella voima muuttaa elämäsi. Jos sinulla on ollut vaikeuksia ansaita rahaa blogistasi, suosittelen sinua kokeilemaan erilaisia affiliate-markkinointistrategioita.

Niin kauan kuin pysyt uskollisena arvoillesi ja keskityt sellaisten yritysten mainostamiseen, joihin uskot (ja jotka ovat merkityksellisiä omalle markkina-alueellesi), voit menestyä tällä alalla erittäin hyvin.