Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 Ps of Content Pipeline onnistuneen strategian rakentamiseen tyhjästä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 Ps of Content Pipeline onnistuneen strategian rakentamiseen tyhjästä

Digitaalisen markkinointistrategian ensisijainen tavoite on selvittää, kuinka saada liikennettä verkkosivustollesi ja muuntaa liidejä asiakkaiksi.

Vaikka markkinointimenetelmiä on paljon, sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se houkuttelee kävijöitä paremmin kuin muut perinteiset myyntitaktiikat.

Pelkkä sisällön tuottaminen ei kuitenkaan riitä – sinun on myös tiedettävä, mitä tehdä näille liideille, kun ne tulevat sivustollesi.

Sieltä tulee sisään sisältöputki.

Sisältöputken avulla markkinointi- ja myyntitiimisi voivat kasvattaa liidejä ja ymmärtää heidän matkaansa mahdollisesta asiakkaaksi.

Sen avulla voit myös keskittyä sisältöpaloihin, jotka saavat eniten vetoa, joten voit aina siirtää neulaa eteenpäin.

Tarkastellaanpa siis tarkemmin sisältöputkia, mukaan lukien niiden toimintaa ja niiden hyödyntämistä.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä putkistot markkinoinnissa ovat?

Liukuputki on rakenne, joka keskittyy yksinomaan lyijyn muuntamiseen. Kun sinulla on kestävä liidien luontistrategia, tavoitteena on siirtää mahdollisimman monta liidettä prosessin läpi ja toivottavasti muuntaa useimmat niistä asiakkaiksi.

Todellisuudessa tarvitset useita putkia vetoaaksesi erilaisiin väestöryhmiin.

Usein yksi putki keskittyy tietyn henkilön tai väestörakenteen ympärille. Tällä tavalla voit luoda useita sisältökappaleita, jotka mahtuvat liukuhihnaan ja siirtää liidejä yksitellen.

Jos yrität siirtää erityyppisiä liidejä saman putkilinjan kautta, koet paljon korkeamman vaihtuvuussuhteen (menetät liidejä).

Mikä on sisältöputki?

Markkinointiputkistot on suunniteltu muuttamaan liidejä asiakkaiksi, kun taas sisältöputkisto on suunniteltu muuttamaan markkinointiideat todeksi.

Sisältöputken eri vaiheet ovat siis vertailukohtana yksittäisten kappaleiden luomiselle.

Kun idea menee läpi koko matkan, sinun pitäisi pystyä käyttämään lopputuotetta välittömästi brändisi mainostamiseen.

Kuten kerromme myöhemmin, sisällönkäsittelyn kolme päävaihetta ovat valmistelu, tuotanto ja julkaisu.

Jotkin ideat voivat saada nopean prosessin läpi, kun taas toiset voivat juuttua tiettyyn vaiheeseen. Oletetaan esimerkiksi, että haluat kuvata videosisältöä, mutta sinun on odotettava, että käsikirjoitus tai kameran käyttäjä saa sen valmiiksi.

Mikä on putkilinjan tarkoitus?

Tärkein syy kehittää ja hyödyntää putkistoja yrityksesi sisällä on seurata edistymistä ja ylläpitää vauhtia.

Ilman putkilinjaa, jolla on tietyt, saavutettavissa olevat tavoitteet, on helppo menettää keskittymiskyky ja alkaa tallata vettä.

Liukulinja antaa visuaalisen kuvan siitä, missä henkilö on muunnosprosessissa ja voidaanko häntä siirtää eteenpäin vai pitääkö hänet pudottaa.

Sisältöputkesta puhuttaessa näet kaikki erilaiset tuotannossa olevat ideat ja voit päättää, mitkä niistä ovat ensisijaisia ​​ja mitkä voivat odottaa hetken toteutumistaan.

Toinen markkinointi- ja myyntiputkien käytön etu on, että ongelmat on helpompi havaita ja korjata tarpeen mukaan.

Jos esimerkiksi huomaat, että suurin osa liideistäsi vaihtuu tietyssä kohdassa, voit selvittää, mikä on vialla, ja tehdä korjauksia vuodon poistamiseksi.

Mikä on putkistrategia?

Liukulinjastrategia on kattava opas siihen, mitä haluat putkilinjalla saavuttavan, sekä menetelmistä ja prosesseista, jotka ovat tarpeen tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rikastua tyhjästä (2023-opas)

Sinun tulisi kehittää strategia jokaiselle haluamasi putkilinjalle, jotta voit olla varma, että et menetä mitään elementtejä.

Joitakin putkistrategian ydinkomponentteja ovat:

Yleisö

Yksi arvokkaimmista kysymyksistä putkea luotaessa on “kenelle tämä on tarkoitettu?” Mitä paremmin ymmärrät kohdedemografiaa, sitä helpompi on siirtää ne seuraavaan vaiheeseen.

Toinen kysyttävä kysymys on “miksi tämä on arvokasta kohdeyleisölleni?”

Sinun on vastattava näihin kysymyksiin putkilinjan jokaisessa vaiheessa varmistaaksesi, että pystyt ylläpitämään vauhtia.

Muutoin putki voi poiketa tangentista ja menetät paljon johtoja, kun se katkeaa päälinjasta.

Toinen tapa tarkastella näitä vaiheita on kysyä, miksi liidi ei muutu asiakkaaksi juuri nyt.

Mikä pidättelee heitä, ja miten voit ratkaista nämä huolenaiheet?

Esimerkiksi liidillä ei ehkä ole tällä hetkellä pakottavaa tarvetta tuotteillesi tai palveluillesi. Tässä tapauksessa parasta, mitä voit tehdä, on ylläpitää tätä yhteyttä niin, että heillä on selkeä kommunikaatiolinja yrityksesi kanssa.

Kun kehität putkistrategiaasi, sinun tulee tarkastella jokaista vuorovaikutusta yleisösi näkökulmasta. Tällä tavalla voit varmistaa, että he eivät tunne kiirettä tai painostusta siirtyessään seuraavaan vaiheeseen.

Ihannetapauksessa henkilö pyytää lisätietoja tai sisältöä, joten voit lähettää materiaalit tarpeen mukaan.

Viestit

Yleisön tunteminen on yksi asia – heille suoraan puhuminen on toinen asia.

Kaiken kaikkiaan viestien tulisi pysyä johdonmukaisena koko putkilinjan ajan.

Jos esimerkiksi myyt liidejäsi tuotteesi kustannustehokkuuden perusteella, jokaisen putkilinjan kosketuspisteen pitäisi vahvistaa tätä etua.

Jos päätät vaihtaa toiseen markkinointitaktiikkaan (eli tämä tuote on niin tyydyttävä) kesken, se voi tuntua hajaantuneelta ja rehellisesti sanottuna epätoivoiselta.

Tarvittaessa saatat joutua luomaan kullekin markkinointiviestille ainutlaatuiset putkistot yhtenäisen rakenteen varmistamiseksi.

Tämän jälkeen tavoitteena on pätevöittää liidejäsi mahdollisimman paljon, jotta tiedät, mitä ominaisuuksia ja etuja he arvostavat eniten, ja asetat ne oikeaan ketjuun sen mukaisesti.

Kaiken kaikkiaan viestin tulisi resonoida liidien kanssa ja pakottaa heidät siirtymään eteenpäin. Vaikka he eivät olisi valmiita ostamaan, he eivät halua menettää yhteyttä.

Sisältöpalat

Vaikka sisältöputki on erilainen kuin markkinointi- tai myyntiputkisto, tarvitset silti yksittäiset sisältökappaleet jokaiselle.

Joitakin esimerkkejä voivat olla diakuvat, pitch-esitykset, tuote-esittelyt, esitteet, valokuvat, infografiat ja paljon muuta.

Kun kehität strategiaasi, sinun tulee tietää, mitkä osat ovat välttämättömiä putkilinjan jokaisessa vaiheessa.

Alussa tarvitset todennäköisesti enemmän myytäviä markkinointimateriaaleja liidien kiinnittämiseen ja heidän kiinnostuksensa pitämiseen.

Sitten kun ne liikkuvat putkilinjan läpi, voit sukeltaa syvemmälle heidän kipupisteisiinsä ja siihen, kuinka tuotteesi tai palvelusi lievittää näitä ongelmia.

Muista myös, että voit laittaa potentiaaliset asiakkaat valmiiksi, vaikka sinulla ei olisikaan kaikkea sisältöä heti valmiina.

🔥 Empfohlen:  Cash Giraffe Review 2023

Markkinointi- tai myyntitiimisi voi täyttää kaikki aukot, kunnes olet valinnut kaiken. Sieltä voit automatisoida suurimman osan prosessista, joten tiimisi on enimmäkseen keskittyä asiakasvuorovaikutukseen, ei konversioihin.

Mitä eroa on putken ja suppilon välillä?

Tyypillisesti ihmiset yhdistävät putkistoja ja tunneleita, koska ne seuraavat samanlaisia ​​polkuja ja voivat olla päällekkäisiä identtisten kosketuspisteiden kanssa. Ero on kuitenkin näkökulmassa.

Suppilo keskittyy asiakkaan matkaan ja syihin, miksi hän siirtyy pisteestä toiseen. Putkilinja on myyntitiimin näkökulmasta, ja se näyttää heille toimet, jotka heidän on tehtävä kussakin vaiheessa siirtääkseen liidin seuraavaan osaan.

Joten, kun suppilot ja putket seurata samaa polkua, he ovat kahdesta ainutlaatuisesta näkökulmasta. Molemmat osat ovat kuitenkin tärkeitä korkean muuntoprosentin varmistamiseksi.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi ensin luoda asiakassuppilo ja sitten käännellä sen jälkeen putki.

Tämä menetelmä toimii hyvin, koska voit toimittaa sisältöä ja viestejä sen perusteella, mitä asiakas tuntee tai kokee.

Pohjimmiltaan haluat ojentaa kätesi oikeaan paikkaan oikeaan aikaan joko siirtääksesi neulaa tai muuttaaksesi johdon välittömästi.

Tässä on nopea esimerkki havainnollistamaan eroa näiden kahden välillä:

Markkinointisuppilo

 • Vaihe yksi: Tietoisuus – Pienten lasten kanssa työskentelevä ammattilainen näkee tuotteesi mainoksen Facebookissa ja siirtyy aloitussivulle napsauttamalla linkkiä. He näkevät tuotteen, joka näyttää mielenkiintoiselta, ja kirjautuvat postituslistalle saadakseen alennuksia.
 • Vaihe kaksi: Harkinta – Johtaja saa säännöllisesti sähköposteja yritykseltä, joissa puhutaan tuotteesta ja muista vastaavista tuotteista, joista hän saattaa pitää. Lomat lähestyvät, ja johtaja etsii lahjaideoita.
 • Kolmas vaihe: Muuntaminen – Henkilö päättää ostaa tuotteen loma-alennuskupongin takia, ja hän on siitä innoissaan.
 • Vaihe neljä: Uskollisuus – Asiakas palaa yritykseen aina alennuksessa ostamaan muita tuotteita lapsilleen.

Markkinointiputki

 • Vaihe yksi: Lead Generation – Joukkueesi saa uuden liidin sosiaalisen median viestissä olevan aloitussivulinkin kautta. Automaattinen ohjelmisto lähettää tervetuliaisviestin, jossa on rajoitetun ajan tarjous ostaa viestissä mainittu tuote.
 • Vaihe kaksi: Johdon pätevyys – Uudet liidit lajitellaan luokkiin niiden vuorovaikutuksen perusteella sähköpostiesi kanssa. Jokainen luokka perustuu tiettyyn tuotteeseen tai tunteeseen.
 • Kolmas vaihe: Lead Nurturing – Kun liidit on luokiteltu, markkinointi- ja myyntitiimit voivat tavoittaa uusia materiaaleja ja tarjouksia. Ehkä lähetät videosisältöä sähköpostitse tai ehkä lähetät ainutlaatuisia alennuskoodeja.
 • Vaihe neljä: liidin muuntaminen – Kun liidi lopulta ostaa tuotteen, hänet siirretään toiseen kategoriaan uudelleenkohdistamista ja asiakasmarkkinointia varten. Tavoitteena on saada henkilö palaamaan lisää.
 • Viides vaihe: Asiakasuskollisuus – Ehkä olet kehittänyt kanta-asiakasohjelman, jonka avulla asiakkaat voivat tallettaa pisteitä tai ansaita erikoisalennuksia. Haluat pitää yhteyttä varmistaaksesi, että he ostavat yritykseltäsi yhä uudelleen ja uudelleen.

Kuten näet, jokaisen järjestelmän kanssa on merkittäviä päällekkäisyyksiä. Lisäksi sinulla on erityisiä toimintoja ja sisältökappaleita kehitettäviksi sekä suppilon että putkilinjan jokaisessa vaiheessa.

🔥 Empfohlen:  14 parasta sosiaalisen median työkalua B2B-yrityksille vuonna 2023

Mitkä ovat Content Pipeline -prosessin 3 P:t

Sisällönkäsittelyprosessin kolme P:tä ovat valmistelu, tuotanto ja julkaisu. Tässä on yleiskatsaus jokaisesta osiosta.

Valmistautuminen

Tämä on sisältöputken tärkein osa, sillä se varmistaa, että teet parhaat mahdolliset päätökset tuloksesi kannalta. Tässä vaiheessa sinun tulee keskittyä vastaamaan näihin kysymyksiin:

 • Kenelle tämä sisältö on tarkoitettu?
 • Mihin se sopii markkinointi- tai myyntiputkeen?
 • Mikä on tämän sisällön tavoite? (eli toimintakehotus)
 • Mitä työkaluja ja resursseja tarvitaan tämän sisällön tuottamiseen?
 • Kuinka pian tarvitset tätä sisältöä? Onko se prioriteetti?
 • Mitä kanavia tai alustoja käytämme tämän sisällön julkaisemiseen?

Kun olet vastannut kaikkiin näihin kysymyksiin, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Tuotanto

Tilanteesta riippuen sisällöntuotanto voi olla nopeaa ja tehokasta tai pitkäkestoista ja monimutkaista. Esimerkiksi blogitekstejä on usein melko helppo tuottaa, mutta videoleikkeet ja infografiikka vaativat enemmän ihmisiä ja resursseja.

Mieti myös, kenen on oltava mukana tuotantoprosessissa.

Jos käytät markkinointibudjettia, tarvitseeko teos hyväksynnän? Onko tiukkoja rajoituksia sille, mitä saa tai ei saa sanoa teoksessa? Tarvitseeko sinun käyttää herkkyyslukijoita tarkistaaksesi sisältösi ennen julkaisemista?

Jokaisella sisällöllä tulee olla oma tuotanto- ja hyväksymisaikataulunsa. Sitten kun pala on kiillotettu ja valmis käytettäväksi, se voi siirtyä putkilinjan seuraavaan osaan.

Julkaisu

Ennen kuin julkaiset sisältösi, sinun tulee tietää, mihin se menee ja millainen vaikutus sillä on.

Esimerkiksi jotkut kappaleet voivat olla myyntitiimin käytettäväksi omissa putkissaan. Muuta sisältöä voidaan käyttää sosiaalisessa mediassa, tai se voi olla parasta julkaista omalla verkkosivustollasi.

Julkaiseminen on aivan yhtä tärkeää kuin toinenkin vaihe, koska se määrittää, onko sisällöstäsi hyötyä vai ei.

Jos esimerkiksi julkaiset väärään aikaan, teos ei välttämättä tule huomaamaan, joten et voi saavuttaa mittaritavoitteitasi.

Muista myös, että saatat joutua tarkentamaan julkaisuprosessia käyttäjätietojen ja palautteen perusteella.

Jos et onnistu heti, voit aina julkaista kappaleen uudelleen saavuttaaksesi tavoitteesi myöhemmin.

Hanki parempaa putkistosisältöä WriterAccessin avulla!

Koska sisältömarkkinointi on niin arvokasta yrityksellesi, haluat luottaa huipputason sisällöntuottajiin.

WriterAccess voi yhdistää sinut valtavaan joukkoon lahjakkaita kirjoittajia, jotka voivat tehdä blogitekstejä, aloitussivuja ja jopa sosiaalisen median viestejä sisältöputkellesi.

Saada ilmainen kahden viikon kokeilu ja katso, kuinka Rock Content ja WriterAccess voivat tehostaa markkinointistrategiaasi.