Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 syytä, miksi ChatGPT:stä tuli kaikkien aikojen nopeimmin kasvava sovellus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 syytä, miksi ChatGPT:stä tuli kaikkien aikojen nopeimmin kasvava sovellus

OpenAI:n sensaatiomainen AI-chatbot, ChatGPT, on nauttinut ennennäkemättömästä ja räjähdysmäisestä noususta sen jälkeen, kun se julkaistiin marraskuussa 2022.

Vaikka chatbot tuli julkisuuteen aikaan, jolloin muut tekoälytyökalut, kuten DALL-E ja Midjourney, menestyivät hyvin, ChatGPT onnistui jotenkin houkuttelemaan valtaosan huomiosta tekoälyavaruudessa.

Mutta kuinka ChatGPT keräsi niin paljon käyttäjiä ja julkisuutta hyvin lyhyessä ajassa?

Onko ChatGPT kaikkien aikojen nopeimmin kasvava sovellus?

UBS:n analyytikoiden tutkimuksen mukaan ChatGPT on todennäköisesti nopeimmin kasvava sovellus Internetin historiassa. UBS-tutkimus vertasi viimeisen 20 vuoden aikana julkaistujen sovellusten verkkosovellusliikennetietoja ChatGPT:n virallisen verkko-osoitteen chat.openai.com liikenteeseen. Tiedot osoittivat, että ChatGPT:llä oli noin 25 miljoonaa päivittäistä käyntiä, joista 13 miljoonaa oli ainutlaatuisia (eli eri vierailijoilta).

Kaiken kaikkiaan tutkimus osoittaa, että ChatGPT:llä on noin 100 miljoonaa käyttäjää vain 2,5 kuukautta sen julkaisun jälkeen. Ymmärtääkseen kuinka vaikuttavia nämä luvut ovat, kesti Facebook 4,5 vuotta, WhatsApp 3,5 vuotta, Instagram 2,5 vuotta ja Google melkein vuosi saavuttaa 100 miljoonaa käyttäjää. Lisäksi vain viisi päivää julkaisun jälkeen ChatGPT:llä oli ensimmäinen miljoona käyttäjää, mikä on virstanpylväs, jonka saavuttaminen Twitterissä kesti lähes kaksi vuotta.

Joten miten ChatGPT:stä tuli kaikkien aikojen nopeimmin kasvava sovellus?

3 syytä ChatGPT:n räjähdysmäisen kasvun takana

Mietitkö, mikä auttoi ChatGPT:tä saavuttamaan niin vertaansa vailla olevan kasvun?

1. ChatGPT on monipuolinen ja uskomattoman hyödyllinen

Kaksi tärkeimmistä tekijöistä ChatGPT:n räjähdysmäisen kasvun takana ovat sen hyödyllisyys ja monipuolisuus. OpenAI ei vain pystynyt luomaan teknologiaa, jota ihmiset halusivat käyttää, vaan he loivat jotain, josta melkein jokainen voisi pitää hyödyllisenä.

Ajattele sitä, kun Facebook tuli ensimmäisen kerran mukaan, se oli ensisijaisesti suunnattu yliopisto-opiskelijoille, erityisesti niille, jotka halusivat tutustua toisiinsa. Kaikki kampuksella eivät kuitenkaan halua tietää, kuka asuu vieressä. Näin ollen tämä merkitsi rajallista käyttäjäkuntaa ja rajallista hyödyllisyyttä tuolloin. Samoin kun Spotifyn kaltainen sovellus tuli käyttöön, se kohdistui ihmisiin, jotka halusivat suoratoistaa musiikkia verkossa. Rajoitus? No, kaikki eivät halua suoratoistaa musiikkia.

🔥 Empfohlen:  Voitko saada potkut ChatGPT:n käytöstä? 10 mahdollisen skenaarion analysointi

Toisaalta ChatGPT on yleiskäyttöinen chatbot, joka ei ole suunnattu kenellekään erityisesti mutta kaikille. Joten riippumatta siitä, mitä teet, löydät ChatGPT:lle erilaisia ​​käyttötapoja jokapäiväisessä elämässäsi. Opettajat, opiskelijat, insinöörit, lakimiehet, ohjelmoijat, kirjailijat, toimitusjohtajat – kaikki. Hyödyllinen oleminen kaikille on valtava etu, josta vain harvat sovellukset voivat ylpeillä, jopa vuosia.

2. ChatGPT on ilmainen ja helppokäyttöinen

Jotain, joka estää ihmisiä käyttämästä verkkopalvelua, on käytön helppous ja hinta. ChatGPT:llä ei ole ongelmia millään näistä alueista.

Vaikka monet ihmiset eivät ehkä ole tietoisia, ChatGPT ei ole ensimmäinen laatuaan eikä kehittynein saatavilla oleva tekoälytekstigeneraattori. OpenAI:n toinen tekoälytekstin luontityökalu, joka on saatavilla GPT-3 Playgroundista, on paljon tehokkaampi ja se on ollut olemassa kauan ennen kuin ChatGPT yleistyi.

Kuitenkin, mikä tekee ChatGPT:stä eron muista, on sen helppokäyttöisyys, saavutettavuus ja nollakulut käyttäjälle. Vaikka ChatGPT Plus, maksullinen versio ChatGPT:stä, julkaistiin 3. helmikuuta 2023, ChatGPT:n ilmainen käyttömalli nosti ChatGPT:n miljooniin muutamassa päivässä.

Tämän lisäksi ChatGPT on uskomattoman helppokäyttöinen. Puhelinnumeron ja sähköpostin avulla kuka tahansa voi rekisteröityä tilin selaimellaan, ja se on juuri se, mitä sinun tarvitsee aloittaaksesi ChatGPT:n käytön. Muiden yritysten samankaltaiset tekoälytyökalut ovat joko hyvin valitun yleisön saatavilla tai vaativat pitkän jonotuslistan.

Yksi ChatGPT:n salaisista kasvuaseista on se, että se on vahvasti yhteisövetoinen. Useimpien nykypäivän suosittujen verkkosovellusten kasvu johtuu laajoista mainoskampanjoista. Päinvastoin, ChatGPT:n kasvu on ollut enimmäkseen arkikäyttäjien jakamassa kokemuksiaan yhteisönsä kanssa.

Sosiaalisen median alustoista, kuten Twitteristä, Facebookista ja Redditistä, ChatGPT-kokemuksensa henkilökohtaisissa blogeissa jakaviin ihmisiin, ChatGPT:n kasvua ovat edistäneet ensisijaisesti tekoäly-chatbotia käyttäneiden ihmisten suositukset. Mainoskampanjat voivat olla tehokkaita, kun ne tehdään oikein, mutta mikään ei voita luotettujen ihmisten suositusten ja lausuntojen tehokkuutta.

🔥 Empfohlen:  3dcart tarjoaa resursseja, jotka auttavat verkkokauppojen omistajia menestymään

Onko ChatGPT:llä tilaa nopeammalle kasvulle?

Huolimatta nopeasta kasvusta lyhyessä ajassa, ChatGPT:llä on edelleen valtavat mahdollisuudet kasvaa entisestään.

Kun OpenAI-tiimi parantaa ChatGPT:tä jatkuvasti, AI-chatbotista tulee entistäkin haluttavampi työkalu ihmisille ja siten todennäköisesti ylläpitää kasvuaan.