Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 tapaa tarjota asiakkaillesi paras ostoskokemus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 tapaa tarjota asiakkaillesi paras ostoskokemus

Kun kaikki verkkokaupat lisääntyvät, miten ihmeessä voit varmistaa, että asiakkaasi tulevat takaisin eivätkä mene seuraavalla kerralla toiseen kauppaan? Sen lisäksi, että sinulla on korkealaatuisia tuotteita, jotka tarjoavat jotain ainutlaatuista, sinun on myös varmistettava, että jokaisella asiakkaalla on hauskaa tehdä ostoksia verkkokaupassasi.

Ilmaisbonukset, alennukset ja tarjoukset

Ihmiset eivät vain voi olla saamatta ilmaislahjoja! Mikset jakaisi ilmaista tuotetta joka 100. kävijälle, joka ostaa jotain kaupastasi? Tai ehkä voit valmistaa tervetuliaislahjoja ensikertalaisille.

Lisäksi erilaisten tarjousten keksiminen pitää ostajat innostuneena ja innokkaasti vierähtämään ja selaamaan tarjontaasi. Voit esitellä palkinto-ohjelman, viikoittaisia ​​valtavia alennuksia valituista tuotteista tai osta One Take One -tarjouksia, jotka ilmestyvät satunnaisesti. Ole luova temppuillasi!

Sosiaaliset kokoontumiset ja tapahtumat

Jopa verkko-ostajat haluaisivat mahdollisuuden seurustella ja osallistua hauskaan tapaamiseen myymälässäsi. Kutsu heidät virtuaalijuhliin uuden tuotteen lanseeraamiseksi. Järjestä keskustelufoorumi, jossa keskustellaan uusimmista trendeistä. Järjestä kuukausittain muotinäytös, jossa esittelet kuvia todellisista asiakkaistasi, jotka käyttävät tai käyttävät tuotteitasi, ja ihmiset voivat äänestää verkossa parhaita asuja, luovimpia kuvia ja paljon muuta!

Tällaisissa hauskoissa tapahtumissa tulet yllättymään osallistujien, osallistujien, palaavien asiakkaiden ja uusien seuraajien aktiivisuudesta.

Räätälöidyt tuotteet

Antamalla ostajille mahdollisuuden muokata suosikkituotteitaan, heidän ostokokemuksensa tulee varmasti aivan uudelle tasolle. Jos esimerkiksi myyt tossuja, eikö olisi hienoa, jos voisit antaa asiakkaiden suunnitella ne ja tilata sitten omia luomuksiaan? He voivat valita värin, painatuksen ja koristeet. He voivat jopa muokata tarroja.

Tämä unelma on nyt totta Doogma Designer -ohjelmiston ansiosta, joka on nyt kaikkien 3dart-verkkokauppiaiden saatavilla. Kumppanuutemme ansiosta Doogman kanssa voit nyt hyödyntää tätä huippuluokan tuotteiden räätälöintiratkaisua, josta ostajasi rakastavat. Sinun tarvitsee vain lähettää meille tuotteesi ja mahdolliset suunnitteluvaihtoehdot, jotta voimme luoda ohjelmiston ja sisällyttää sen verkkokauppaasi.

🔥 Empfohlen:  Intercom: parhaat vaihtoehdot ja vaihtoehdot

Anna asiakkaillesi äärimmäinen ostokokemus — tee heistä tuntemaan olonsa erityiseksi, anna heille hauskaa ja tarjoa heidän rahoilleen vastinetta. Jätä vaikutus ja kasvatat varmasti uskollista asiakaskuntaasi.

Oppia lisää – Klikkaa tästä.