Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3 yritystä, jotka maksavat sinulle mainonnasta autossasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 yritystä, jotka maksavat sinulle mainonnasta autossasi

Ellet asu kaupungissa tai paikassa, jossa on hyvät julkiset kulkuyhteydet, vietät todennäköisesti paljon aikaa autossasi.

Kaiken tuon ajamisen – töihin ja sieltä pois, asioiden hoitaminen, ystävien luona käyminen, kuntosalilla käyminen – polttoaineen ja auton huoltokustannukset voivat alkaa nousta. Mutta entä jos voisit kompensoida nämä kustannukset?

Jos etsit ylimääräistä rahaa, harkitse ainutlaatuisen passiivisen tulovirran lisäämistä.

Saat rahaa mainostaessasi autoasi näiden kolmen yrityksen kanssa

Jos et halua kiinnittää tarroja tai kääreitä ajoneuvoosi, on useita yrityksiä, jotka maksavat sinulle mainostamisesta autossasi.

1. Nickelytics

Tilassa, jossa on huijauksen näköisiä verkkosivustoja ja tyhjiä lupauksia, Nickelytics on selkeä erottuva välittömän luottamuksen kannalta. Voit kuunnella toimitusjohtajan haastattelun (yllä) ja kuulla hänen puhuvan syvällisesti liiketoimintamallista ja siitä, miten kuljettajat voivat hyötyä.

Kuinka ohjelma toimii:

Ensimmäinen askel kohti rahaa Nickelyticsillä on ladata sovellus ja rekisteröityä kuljettajaksi. Sieltä täytät lyhyen kyselylomakkeen, jossa vastataan kysymyksiin itsestäsi ja ajotottumuksistasi, vakuutusturvastasi jne. Sen jälkeen sinun on vain aktivoitava sovellus ajon aikana, jotta Nickelytics voi yhdistää sinut mainontaan. kampanjoita, joihin olet oikeutettu.

Kun olet löytänyt kampanjan, sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä kampanja. Jos päätät siirtyä eteenpäin, kampanjan rivitystyylistä riippuen sinulle lähetetään joko itseasennuspaketti tai sinulle suoritetaan mukautettu asennus.

Plussat:

 • Hyvämaineisten nimien tukena: Luottamus on valtava tässä tilassa. Nickelyticsia tukevat eräät merkittävimmistä riskipääomayhtiöistä, ja sillä on mm pinottu joukkue.
 • Keskittynyt tehokkaiden mainontatulosten tuottamiseen: Niiden perusteella asiakaslähtöistä lähestymistapaaon todennäköistä, että Nickelyticsin suosio kasvaa edelleen (mikä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia kuljettajille)

Haittoja:

 • Ajokilometrivaatimukset: Jotta voit ajaa Nickelyticsille, sinun tulee ajaa vähintään 30 mailia päivässä, 150 mailia viikossa ja 450 mailia kuukaudessa.
 • Uudempi malli vaaditaan: Ajoneuvosi ei saa olla yli 10 vuotta vanha ilman suuria runkovaurioita, jotta voit saada Nickelyticsin.

Kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi

Nickelytics raportoi, että useimmat heidän kuljettajistaan ​​ansaitsevat 175–250 dollaria kampanjaa kohden, ja jotkut kampanjoivat kuljettajat tienaavat jopa 500 dollaria. Useimmat kampanjat kestävät 7 päivän ja kolmen kuukauden välillä.

2. Kääri

Vuonna 2015 perustettu Wrapify tekee yhteistyötä mainostajien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita pyörivistä mainostauluista. Se palkkaa kuljettajia, jotka eivät välitä mainosten sijoittamisesta autoonsa ja maksavat heille sen mukaan, kuinka pitkän matkan he ajavat.

🔥 Empfohlen:  Yritykset, jotka tarjoavat parhaita yrityspuhelinpalveluita Intiassa

Kuinka ohjelma toimii:

Työskennellä jonkun kanssa Kääri, lataa sovellus ja rekisteröidy kuljettajaksi. Aja sitten paikkoihin, joissa käyt tavallisesti, ja vastaanota tarjouksia kampanjoista. Tarjouksesi perustuvat ajotottumuksiisi, joita sovellus seuraa.

Kun näet kampanjan, joka herättää kiinnostuksesi, rekisteröidyt, laitat mainoksen autoosi ja alat ansaita rahaa.

Kampanja-alueella, joka on yleensä 50 mailin sisällä mainostajan sijainnista, ajamasi kilometrit määräävät tulosi.

Plussat:

 • Helppoja, johdonmukaisia ​​maksuja: Wrapify maksaa sinulle joka toinen viikko suoratalletuksella.
 • Ei pitkäaikaisia ​​sitoumuksia: Useimmat kampanjat ovat 1–3 kuukauden pituisia, joten sinun ei tarvitse tehdä pitkäaikaisia ​​sitoumuksia.

Haittoja:

 • Sinun on läpäistävä taustatarkastus ja oltava vähintään 21-vuotias: Wrapifylle ajaaksesi sinun on läpäistävä taustatarkastus, joka edellyttää enintään kahta onnettomuutta viimeisen kolmen vuoden aikana.
 • Uudempi malli vaaditaan: Sinulla on oltava vuoden 2010 tai uudempi ajoneuvo ilman suuria korivaurioita, jotta voit saada Wrapifyn.
 • Ennenaikaisen irtisanomisen maksut: Jos rikot sopimuksen ennen sen päättymispäivää ja poistat kääreen, sinulta veloitetaan ennenaikaisen irtisanomisen maksu.

Kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi

Wrapify-kuljettajat raportoivat ansaitsevansa 196–452 dollaria kuukaudessa ajetusta kilometrimäärästä riippuen.

Aiheeseen liittyvät: 18 passiivisen tulon ideaa jatkuvan vaurauden luomiseen

3. Carvertise

Carvertise on Delawaressa toimiva mainostoimisto. Se perustettiin vuonna 2012, ja se palkkaa tuhansia kuljettajia ympäri maata.

Kuinka ohjelma toimii:

Hakemukseen Carvertise, kirjoitat nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sen verkkosivustolla olevalle lyhyelle lomakkeelle. Yritys yhdistää sinut brändiin, joka on kohdistettu alueille, joille normaalisti ajat.

Kun sinut on hyväksytty kuljettajaksi, yritys laittaa autosi kääremainoksia ja maksaa sinulle suorana talletuksena. Yritys maksaa 100 dollaria kuukaudessa kampanjan ajan. Jos osallistut esimerkiksi kolmen kuukauden kampanjaan, ansaitset yhteensä 300 dollaria. Kampanjan päätyttyä poistat mainoksen.

Plussat:

 • Mahdollisuudet ansaita enemmän pysäköimällä: Jos pysäköit autosi tiettyihin paikkoihin tietyn ajan kuluessa, saatat pystyä kasvattamaan tulojasi.
 • Voi hyväksyä tai hylätä kampanjoita: Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn määrään kampanjoita ja voit osallistua niin paljon tai vähän kuin haluat.

Haittoja:

 • Täytyy ajaa 30 mailia päivässä: Jos ajat alle 30 mailia päivässä, Carvertise ei palkkaa sinua kuljettajaksi.
 • Uudemman auton vaatimus: Autosi tulee olla vuoden 2008 tai uudempi malli.
🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon tietoa TikTok käyttää?

Kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi

Palkkaus vaihtelee noin 300 dollarista 1 200 dollariin kampanjaa kohden.

Aiheeseen liittyvä: 28 online-työtä, jotka ovat laillisia, helppoja ja joustavia

Yritykset, joista emme ole varmoja, mutta olemme nähneet mainitun

Nopea Google-haku antaa sinulle pitkän luettelon autojen kääreitä mainostavista yrityksistä, mutta se ei tarkoita, että ne kaikki olisivat aikasi arvoisia. Alla olevassa luettelossa olevat nimet ilmestyivät jatkuvasti muihin artikkeleihin verkossa, mutta emme voi taata niiden aitoutta. Suosittelemme, että yrität työskennellä Nickelyticsin, Carvertisen tai Wrapifyn kanssa ennen kuin kokeilet muita yrityksiä.

Ilmainen automedia

Miksi jätimme ne pois listaltamme:

❌ Hyvin vanhentunut verkkosivusto sekä outo “aloita online-liiketoimintasi tänään” -linkki heidän etusivullaan, joka ei liity auton kääreeseen. Napsauttamalla rekisteröitymissivua pääset täysin eri URL-osoitteeseen.

ReferralCars

Miksi jätimme ne pois listaltamme:

❌ Vaikka kömpelö verkkosivusto ei aina ole automaattinen epäonnistuminen, ReferralCarsin verkkosivusto jättää paljon toivomisen varaa. Ensinnäkin sivusto ei ole turvallinen, mikä on punainen lippu. Näyttää myös siltä, ​​että linkki kampanjoihin rekisteröitymiseen vain ohjaa takaisin etusivulle, joten rekisteröityminen on mahdotonta. On mahdollista, että sivusto oli aiemmin laillinen, mutta ei ole enää aktiivinen.

StickerRide

Miksi jätimme ne pois listaltamme:

❌ App Store -arvostelujen mukaan asiakaspalvelu on ollut laskussa. Käyttäjien mukaan sovellus näyttää myös erittäin bugiselta. Etene varovaisesti.

Aiheeseen liittyvä: 13 tapaa ansaita rahaa toimittamalla ruokaa, paketteja ja muuta

Millaisia ​​mainoksia autoosi laitetaan

Jokaisella yrityksellä on oma strategiansa mainosten sijoittamiseksi autoihin. Vaikka jotkut yritykset maksavat mainostamisesta käyttämällä yksinkertaisia ​​tarroja, monet heistä valitsevat auton vinyylikääreen. Käärimisvaihtoehdon ansiosta näyttää siltä, ​​että mainokset olisi todella maalattu autoihin.

Ilmoituksen koosta riippuen kääre voi kattaa koko ajoneuvosi tai pienen osan siitä. Auton kääre ei ole pysyvää, joten automainostoimisto voi helposti poistaa sen autostasi, jos ja kun päätät lopettaa työskentelyn sen hyväksi. On epätodennäköistä, että vinyylikääre aiheuttaa vahinkoa autollesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia kalliista korjauksista tai uudesta maalista.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa Airbnb-isäntänä

🔥 Empfohlen:  Yli 60 sähköpostimarkkinoinnin tilastoa, jotka sinun on tiedettävä [2023]

Kuinka löytää laillisia automainosyrityksiä

Tosiasia on, että auton käärehuijaukset ovat rehottavia. Tee due diligence ja tarkasta yritys varmistaaksesi, että se on laillinen, ennen kuin suostut työskentelemään sen kanssa.

Hakuprosessi: Laillisella automainosyrityksellä on yleensä virallinen hakuprosessi ja se arvioi autosi merkin, mallin ja vuoden sekä ajohistoriasi. Jos yritys ei esitä tällaisia ​​kysymyksiä, saattaa olla parasta mennä toiseen suuntaan.

Ei hakemusmaksua: Sinulta ei pitäisi veloittaa hakemus- tai vuosimaksuja työskentelystä automainosyritysten kanssa.

Vakuutusvaatimukset: Jos yritys on hyvämaineinen, se vaatii sinua näyttämään todisteen autovakuutuksesta. Yritys ei palkkaa sinua ajamaan mainoksillaan, ellet täytä osavaltiosi vähimmäisautovakuutusvaatimuksia.

Se maksaa auton kääreen: Jos automainosyritys pyytää sinua kattamaan auton kääreiden kiinnittämisestä tai poistamisesta aiheutuvat kustannukset tai ilmoittaa hyvittävänsä sinulle, kyseessä voi olla autopäällysteiden mainoshuijaus. Laillinen yritys maksaa tämän prosessin.

Hyvä asiakaspalvelu: Varmista, että valitsemasi yritys tarjoaa asiakaspalvelun puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, jonka avulla voit ottaa siihen yhteyttä, kun sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita. Jos asiakaspalvelutietoja ei ole, harkitse etsimistä muualta.

Muita tapoja ansaita rahaa autollasi

On olemassa useita muita tapoja ansaita passiivisia tuloja autollasi. Voit toimittaa Amazon Flex – tai ravintola-aterian paketteja Uber Eatsin tai DoorDashin kautta. Jos olet kotona asuva vanhempi, asut kaupungissa tai työskentelet kotoa käsin, voit myös vuokrata autosi Getaroundin kaltaisen yrityksen kanssa ansaitaksesi rahaa, kun et käytä ajoneuvoasi.

Voit maksimoida ansaintapotentiaalin yhdistämällä muutamia näistä vaihtoehdoista. Vain pienellä vaivalla ja vaivalla voit muuttaa autostasi rahantekokoneen.

Aiheeseen liittyvä: DoorDash Driver Review: Kuinka ansaita rahaa ajamalla DoorDashilla

Table of Contents