Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

30 eniten stressaavaa työtä Yhdysvalloissa – Onko palkka korkean loppuunpalamisasteen arvoinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 30 eniten stressaavaa työtä Yhdysvalloissa – Onko palkka korkean loppuunpalamisasteen arvoinen?

Kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä, että joissakin stressaavimmissa töissä on korkea työuupumus. Loppujen lopuksi ei ole ihme, että jotkut ihmiset eivät enää kestä sitä jatkuvan stressin ja määräaikojen noudattamisen aiheuttaman paineen vuoksi.

Olemme koonneet luettelon joistakin yleisimmistä työuupumuksellisista töistä, joten jos tunnet olosi stressaantuneeksi töissä, et ole yksin.

1. Myynti

Jos etsit korkeapalkkaisia ​​töitä ilman tutkintoa, myynti saattaa sopia. Paine kiintiöiden täyttämiseen voi kuitenkin olla kovaa missä tahansa myyntityössä, ja paine voi nopeasti johtaa loppuunuuttumiseen. Myyjät työskentelevät usein pitkiä päiviä yrittäessään tehdä seuraavan suuren alennusmyynnin, mikä voi olla erittäin masentavaa, jos he eivät saavuta tavoitteitaan.

2. Opetus

Opettajilla on yksi maailman kriittisimmistä tehtävistä, mutta se on myös yksi stressaavimmista. Opettajat yrittävät jatkuvasti sovittaa työmääränsä oppilaidensa tarpeisiin, ja hyvän tasapainon löytäminen voi olla haastavaa.

3. Hoitotyö

Sairaanhoitajat joutuvat kohtaamaan paljon stressiä päivittäin. He ovat vastuussa potilaiden terveydestä ja hyvinvoinnista, ja he työskentelevät usein pitkiä päiviä. Tämän seurauksena ei ole harvinaista, että sairaanhoitajat tuntevat itsensä loppuun palaneiksi työnsä vaatimuksista.

4. Sosiaalityö

Sosiaalityöntekijät käsittelevät usein vaikeita tilanteita ja voivat altistua stressille. Tämä johtuu siitä, että he työskentelevät säännöllisesti ihmisten kanssa vaikeina aikoina ja käsittelevät usein vaikeita tunteita.

5. Hammashygienisti

Kuka tykkää käydä hammaslääkärissä? Ei varmaan montaa ihmistä. Mutta jonkun on tehtävä se, ja se on usein suuhygienisti. Hammashygienistit joutuvat tekemisiin monien erilaisten potilaiden kanssa, ja he joutuvat usein työskentelemään epämukavissa asennoissa.

6. Lainvalvonta

Sinun ei tarvitse olla poliisiohjelmien fani tietääksesi, että lainvalvontaviranomaisena oleminen on stressaavaa. Poliisi joutuu usein kohtaamaan vaarallisia tilanteita, ja heidän on myös oltava tekemisissä yleisön kanssa.

LUE LISÄÄ: Kuinka ansaita 20 dollaria nopeasti – 20 tapaa ansaita rahaa nopeasti verkossa

7. Armeija

Armeija on stressaava ympäristö, ja jatkuvaan muutokseen sopeutuminen voi olla haastavaa. Sotilashenkilöstöä lähetetään usein eri paikkoihin, ja heidän on oltava pitkiä aikoja poissa perheistään.

8. Tietotekniikka

Yllättäen koko päivän tietokoneen edessä istuminen voi olla stressaavaa, mutta se on totta. IT-alalla työskentelevät ihmiset joutuvat usein käsittelemään tiukkoja määräaikoja, ja heidän on usein tehtävä pitkiä työpäiviä.

🔥 Empfohlen:  Hunter.io - Onko se täydellinen työkalu tavoittamiseen?

9. Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupassa työskentely voi olla vähän kiittämätöntä työtä. Vähittäiskaupan työntekijät käsittelevät usein vihaisia ​​tai järkyttäviä asiakkaita, ja heidän on oltava jatkuvasti jaloillaan.

10. Kiropraktikko

Kiropraktikot joutuvat usein käsittelemään paljon fyysistä stressiä. He nostavat ja siirtävät jatkuvasti potilaita, ja heidän on usein työskenneltävä kiusallisissa asennoissa. Jos tämä ei riitä, heidän on myös selvitettävä oman yrityksensä hoitamisesta aiheutuva stressi.

11. Lennonjohtaja

Vaikka lennonjohtaja on yksi työ, josta maksetaan hyvin pienellä tai ei ollenkaan kokemusta, ei luultavasti ole yllättävää, että heillä on korkea stressitaso. He ovat vastuussa lentokoneen matkustajien turvallisuudesta, ja heidän on oltava jatkuvasti hereillä. Joten kun seuraavan kerran olet lentokoneessa, mieti hetki lennonjohtajaa ja kuinka vaikeaa hänen työnsä on.

12. Tapahtumasuunnittelija

Tapahtumasuunnittelijat joutuvat käsittelemään paljon viime hetken muutoksia, ja heidän on usein työskenneltävä pitkiä päiviä. He ovat myös vastuussa siitä, että kaikki menee suunnitelmien mukaan, mikä voi aiheuttaa paljon painetta.

13. Toimittaja

Et luultavasti kadehdi toimittajan työtä. He käsittelevät usein vaikeita ihmisiä ja ovat jatkuvasti määräaikojen paineen alaisena. Mutta toimittajana oleminen voi olla myös erittäin palkitsevaa ja loistava tapa saada aikaan muutos.

14. PR

PR on stressaavaa työtä, jossa on kyse muiden sotkujen siivoamisesta. Jos olet hyvä siinä, voit usein joutua kriisin keskelle. Mutta jos et ole hyvä siinä, voit nopeasti löytää itsesi työttömäksi.

15. Kokki

Televisio on tehnyt kokin rocktähdeksi, mutta todellisuudessa kokin työ on täynnä kovaa työtä ja stressiä. Ravintolatyö on monimutkaista, eikä siitä usein makseta kovin hyvin. Kokkina oleminen ei ole niin lumoavaa kuin televisiossa näyttää.

16. Psykologi

Sinun täytyy olla hullu, jotta haluat psykologiksi. Psykologit käsittelevät usein potilaita, jotka joutuvat kokemaan vaikeita aikoja, ja heidän on oltava varovaisia, etteivät ne joutuisi liian emotionaalisesti sekaantumaan.

17. Sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijät käsittelevät usein joitain haastavimmista kuviteltavissa olevista tilanteista. Ei ole ennenkuulumatonta, että sosiaalityöntekijät käsittelevät lasten hyväksikäyttöä, perheväkivaltaa ja muita traumaattisia tilanteita. Tarvitset paksun ihon ollaksesi sosiaalityöntekijä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa yhdessä tunnissa

18. Tuomari

Kukaan ei ole tyytyväinen tuomarin päätökseen, oli se mikä tahansa. Tuomarin on oltava puolueeton ja usein tehtävä päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa muiden elämään ja vapauteen. Se on painava vastuu ja voi olla hyvin stressaavaa.

19. Ydininsinööri

Kuvittele, miltä tuntuisi katsoa ydinsulkua päivittäin. Valitettavasti se on ydininsinöörien todellisuutta. Heidän täytyy jatkuvasti etsiä mahdollisia ongelmia ja valmistautua pahimpaan.

20. Lääkäri

Lääkäreillä on yksi maailman tärkeimmistä tehtävistä, mutta se on myös yksi stressaavimmista. Heidän on käsiteltävä sairaita ja loukkaantuneita potilaita, ja heidän on usein tehtävä elämästä tai kuolemasta päätöksiä.

21. Lakimies

Riippumatta siitä, mitä lain alaa harjoitat, se on varmasti stressaavaa. Lakimiehet käsittelevät usein vaativia asiakkaita ja ovat jatkuvasti huolissaan menettävistä tapauksista. Jopa yritysmaailman lakimiehet joutuvat käsittelemään paljon stressiä.

22. Sähköteknikko

Jos pelkäät sähköä, sähköteknikon työ ei todennäköisesti ole sinun tehtäväsi. Tämä johtuu siitä, että sähköteknikot joutuvat usein työskentelemään korkeajännitteisellä sähköllä ja olemaan erittäin varovaisia, etteivät he loukkaantuisi.

23. Koulun rehtori

Koulun rehtori on paljon kuin vanhempana oleminen. Sinun täytyy käsitellä huonosti käyttäytyviä lapsia ja sinun on yritettävä saada heidät oppimaan. Se on kiittämätöntä työtä, ja näyttää siltä, ​​​​että kaikki vihaavat sinua.

24. Kirurgi

Kirurgien tulee olla erittäin varovaisia ​​leikkauksessa, ja pienelläkin virheellä voi olla vakavia seurauksia. Kirurgin on myös kyettävä käsittelemään stressiä, joka johtuu siitä, että tietää, että ihmisten elämä on heidän käsissään. Jos kaikki tämä ei riitä, on myös verta ja rohkeutta käsitellä.

25. Oikeuslääketieteen teknikko

Oikeuslääketieteen teknikoista on esitetty miljoona TV-ohjelmaa, mutta todellisuudessa se ei ole niin hohdokas kuin miltä näyttää. Oikeuslääketieteen teknikot joutuvat usein käsittelemään hirvittäviä rikospaikkoja ja pitämään päänsä kylmänä.

26. Putkimies

Kukaan ei halua ajatella, mitä tapahtuu, kun wc palautuu, mutta se on todellisuutta putkimiehille. Putkimiehet joutuvat käsittelemään inhottavia asioita ja työskentelemään usein epämukavissa asennoissa. Putkimiehen työ on työtä, joka voi helposti ansaita 100 000 dollaria, mutta putkimiesten on usein työskenneltävä lomilla ja herättävä kaikkina vuorokaudenaikoina.

🔥 Empfohlen:  Matkustava notaari: Kaikki mitä tietää

27. Roskakori

Jätteiden kerääjät joutuvat käsittelemään haisevaa roskaa, ja heidän on usein työskenneltävä kuumalla säällä. Se on likainen ja vaarallinen työ, eikä se ole sellainen, jota useimmat ihmiset haluaisivat. Ei myöskään ole ennenkuulumatonta, että jätteenkeräilijät törmäävät ruumiisiin ja muihin hirveisiin asioihin. Ei ihme, että se on niiden korkeapalkkaisten töiden luettelossa, joita kukaan ei halua tehdä.

28. Taksinkuljettaja

Taksinkuljettajat joutuvat usein kohtaamaan aggressiivisia ja humalaisia ​​matkustajia. Heidän on myös siedettävä liikennettä, ja heidän on usein tehtävä pitkiä työpäiviä. Jos kaikki tämä ei riitä, on olemassa myös vaara joutua ryöstetyksi.

29. Kuorma-autonkuljettaja

Kuorma-autonkuljettajat elokuvissa näyttävät olevan täydellinen työ, mutta se ei aina ole niin hienoa. Kuorma-autonkuljettajat joutuvat olemaan pitkiä aikoja poissa kotoa ja joutuvat usein käsittelemään liikennettä ja huonoa säätä. Heidän on myös oltava erittäin varovaisia, etteivät he joutuisi onnettomuuksiin.

30. Korjausupseeri

Jonkun on tarkkailtava pahiksia, ja se työ jää vankeustoimihenkilöille. Rikosviranomaiset työskentelevät joidenkin maailman vaarallisimpien rikollisten kanssa, ja heidän on oltava jatkuvasti valppaina. He voivat loukkaantua vakavasti tai jopa kuolla, jos he tekevät yhden yksinkertaisen virheen.

Stressittävimmät työt – ovatko ne sen arvoisia?

Näillä 30 työpaikalla on korkein työuupumus, ja on helppo ymmärtää miksi. Nämä työt ovat erittäin stressaavia ja sisältävät usein pitkiä työpäiviä ja vaikeita työoloja.

Joten jos harkitset työn saamista jollekin näistä aloista, sinun on varauduttava pahimpaan.

Lisää Wealthy Nickelistä: