Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

30 kauniin yksinkertaista portfoliosivustoa inspiraatioksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 30 kauniin yksinkertaista portfoliosivustoa inspiraatioksi

Tarvitsetko inspiraatiota suunnitellaksesi kauniin verkkosivuston, joka esittelee työsi, houkuttelee verkkosivustosi kävijöitä ja rohkaisee heitä ottamaan sinuun yhteyttä?

Olet oikeassa paikassa!

Tällä sivulla sukeltaamme 30 kauniin yksinkertaiseen portfolioverkkosivustoon vuonna 2023, jotta saat inspon, jota tarvitset oman luoksesi!

Sukellaan sisään!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

30 parasta yksinkertaista portfoliosivustoa, jotka inspiroivat suunnitteluasi vuonna 2023

Tutustu alla olevaan luetteloomme 30 yksinkertaisen portfolion verkkosivustoesimerkistä vuodelta 2023:

 1. Julian Weidenthaler
 2. Belancio
 3. Hangaari
 4. Michael Schmid
 5. Koko
 6. Tehty yhdessä
 7. Justin Aguilar
 8. Bukwild
 9. Strategik
 10. Traktoripalkki
 11. Jacky Winter -ryhmä
 12. David Yeiser
 13. Mukautuva
 14. Studio XVI
 15. Cedric Vella
 16. Michel de Graaf
 17. Lisää ilmaa
 18. Roy Veldkamp
 19. Burciaga
 20. Kenttätyöt
 21. Katharine Peachey
 22. Simon McCade
 23. Sähkömassa
 24. Box Clever
 25. Mixd
 26. Cales Palacio
 27. Maier ja Maier Photography
 28. Nurun
 29. Studio MPLS
 30. Katrin Kazakova

1. Julian Weidenthaler

Julian Weidenthaler on itävaltalainen suunnittelija ja web-kehittäjä, joka on erikoistunut vahvojen visuaalisten konseptien luomiseen.

Tällä sivustolla on yksinkertainen muotoilu, eikä sivuilla ole valikkoa. Sinun tarvitsee vain selata jokaista visuaalisesti näyttävää kuvaa Julianin työstä ja napsauttaa linkkiä saadaksesi lisätietoja projektista.

2. Belancio

Belancio on putiikkistrategia- ja suunnitteluyritys, joka sijaitsee Kaliforniassa. Belancio esittelee brändinsä ainutlaatuisella ja suoraviivaisella tavalla ja sisältää lyhyen ja suloisen tervetuloviestin heti kun päädyt sivulle.

Vieritä alas nähdäksesi silmiinpistäviä kuvia heidän suunnitteluprojekteistaan, ja napsauta vain saadaksesi lisätietoja ja nähdäksesi lisää kuvia projektista.

3. Hangaari

Kolmanneksi parhaiden yksinkertaisten portfoliosivustojen luettelossamme on Hangar. Hangar on yrittäjien brändäys- ja designstudio.

Hangerin visuaaliset suunnitteluprojektit erottuvat välittömästi joukosta ja täyttävät lähes koko näytön, joten heidän menneiden töidensä katseleminen on erittäin helppoa.

4. Michael Schmid

Michael Schmidin portfoliosivustolla on yksinkertainen mutta elegantti musta taustaväri ja valkoinen tekstifontti, joten sivuston vierailijoiden on helppo oppia Michaelista ja hänen aiemmasta työstään.

Esimerkiksi kun vierailet verkkosivustolla, saat viestin: “Hei, nimeni on Michael. Olen digitaalinen suunnittelija ja web-kehittäjä Saksassa. Näet myös kuvia Michaelista ja hänen työstään tekstiin kudottuina, joten näet nopeasti Michaelin aiemmat projektit.

5. Kokonainen

Whole auttaa yrityksiä optimoimaan Shopify-verkkosivustonsa kauniilla, huomiota herättävillä malleilla, jotka kannustavat kävijöitä tekemään ostoksia.

Harmaa-valkoista väripalettia hyödyntäen Wholen nettisivut ovat sekä modernit että silmää vaivaton. Vieritä sivua alaspäin nähdäksesi Wholen aiemmat Shopify-myymäläsuunnitelmat ja asiakastapaustutkimukset saadaksesi lisätietoja heidän työstään ja kokemuksistaan.

6. Tehty yhdessä

Jos tarvitset edelleen inspiraatiota portfoliollesi, tutustu Made Togetheriin. Made Togetherin verkkosivustolla on yksinkertainen valkoinen tausta mustalla tekstillä, joka muuttuu vaaleanvihreäksi, kun vierität sivua alaspäin.

Tämä brändi- ja tuotestudio varmistaa myös, että heidän aiemmat projektinsa erottuvat sivulla käyttämällä yhden sarakkeen asettelua, jossa yksi kuva vie suuren osan näytöstäsi.

7. Justin Aguilar

Kuten heidän portfolioverkkonsa asiantuntevasti toteaa, Justin Aguilar on tuotesuunnittelija, jolla on yli 10 vuoden kokemus heti kun päädyt kotisivulle.

🔥 Empfohlen:  Propagandan luominen ja tunnistaminen koneoppimisen avulla

Sieltä voit vierittää alas ja viedä hiiren osoittimen Justinin projektien päälle nähdäksesi kuvan heidän työstään ja saadaksesi lisätietoja kustakin mallista.

8. Bukwild

Bukwild on itsenäinen suunnittelu- ja teknologiastudio, joka auttaa asiakkaitaan luomaan moderneja verkkosivustoja.

Sinun ei tarvitse etsiä kauas, jos haluat nähdä Bukwildin design-portfolion. Heti kun päädyt heidän verkkosivustoonsa, näet kiinnostavan videon, joka esittelee heidän asiakkaitaan ja heidän verkkosivustojaan, mikä tekee Bukwildin työn näkemisestä helppoa.

9. Strategia

Mietitkö, kuinka parhaiten esittelet projektejasi sivustollasi? Katso Strategikin verkkosivustolta inspiraatiota.

Strategik on web-suunnitteluyritys, joka sijaitsee Sheffieldissä, Englannissa. Heidän verkkosivuillaan on heidän viimeisimmät suunnittelutyönsä kolme kertaa kaksi lohkomuodossa. Voit yksinkertaisesti napsauttaa projektia, josta haluat lisätietoja, nähdäksesi entistä enemmän heidän aiemmista malleistaan.

10. Traktoripalkki

Tractorbeamin verkkosivut tallentavat välittömästi heidän aiemmat suunnittelutyönsä, kun päädyt heidän etusivulleen. Käytä nuolia selataksesi heidän töitään tai katsomalla videota, niin saat täysin kädet pois katselukokemuksen.

Voit myös vierittää sivua alas nähdäksesi lisää heidän suunnitteluprojektejaan ja napsauttamalla linkkejä saadaksesi lisätietoja jokaisesta.

11. Jacky Winter Group

Jacky Winter Group on suunnitteluryhmä, johon kuuluu suuri joukko taiteilijoita ja suunnittelijoita. Kun vierailet The Jacky Winter Groupin sivustolla, näet silmiinpistävän videon, joka esittelee monia heidän aikaisempia mallejaan ja taideteoksiaan.

Kun olet katsonut videon, näet luettelon ryhmän artisteista sekä kokoelman malleja. Vie hiiri minkä tahansa mallin päälle nähdäksesi sen tehnyt taiteilija. Napsauta kuvaa saadaksesi lisätietoja taiteilijasta ja nähdäksesi hänen aikaisemmat työnsä.

12. David Yeiser

David Yeiserin verkkosivustolla on valkoinen ja musta väripaletti sekä yksinkertainen navigointijärjestelmä, joten sinun kannattaa tutustua, jos etsit portfolio-inspiraatiota omaa verkkosivustoasi varten.

David Yeiser on kokopäiväinen suunnittelija ja kehittäjä Kentuckyssa, kuten saat selville heidän sivustonsa kotisivulta. Siirry Työ-välilehdelle nähdäksesi Davidin aiemmat suunnitelmat lohkokuvamuodossa ja napsauta kutakin saadaksesi lisätietoja projektista ja nähdäksesi lisää malleja.

13. Mukautuva

Adaptable on digitaalinen tuotestudio, joka auttaa asiakkaidensa tuotteita erottumaan joukosta ja menestymään.

Yksinkertaisen kuvalohkoasettelun ja lyhyen tekstikappaleen avulla jokaista mallia selitetään, Adaptable varmistaa, että heidän projektinsa erottuvat verkkosivustollaan huomiota herättävillä visuaaleilla, jotka kattavat koko näytön.

14. Studio XVI

Studio XVI vie yksinkertaisen portfolion web-suunnittelun täysin uudelle tasolle verkkosivuillaan.

Heidän verkkosivustonsa esittelee heidän aiempia töitään diaesitysvideolla heidän kotisivunsa yläosassa. Voit myös napsauttaa Studio XVI:n aiempia projekteja sivun yläreunan avattavasta valikosta löytääksesi nopeasti lisätietoja heidän aiemmasta suunnittelutyöstään.

15. Cedric Vella

Cedric Vella on videoiden luoja, joka auttaa asiakkaita luomaan luovia konseptivideoita, minidokumentteja ja paljon muuta.

Cedric Vellan verkkosivuilla on helppo navigoida pelkällä kotisivulla ja yhteystietosivulla. Voit katsoa heidän aiempia videoluomuksiaan suoraan kotisivulta, jolloin on helppo tarkastella aikaisempia projekteja ja päättää, haluatko työskennellä heidän kanssaan videoluomuksissasi tulevaisuudessa.

16. Michael de Graaf

Michiel de Graaf on Alankomaissa toimiva suunnittelija, joka on erikoistunut käyttökokemuksen suunnitteluun, prototyyppien luomiseen, brändäykseen ja toteutukseen sekä moneen muuhun.

Kun verkkosivustolla on vain yksi kotisivu, sinun tarvitsee vain selata sivua alaspäin nähdäksesi useita projekteja, joiden parissa Michiel de Graaf on työskennellyt, sekä linkkejä kyseisille verkkosivustoille, jotta voit itse nähdä mallit toiminnassa.

🔥 Empfohlen:  2 yksinkertaista tapaa käyttää WordPressiä GoDaddy Hostingin kanssa

17. Lisää ilmaa

More Air suunnittelee digitaalisia tuotteita asiakkaille. Ja jos haluat nähdä heidän viimeaikaiset tuotesuunnittelunsa, sinun ei tarvitse mennä kauas.

Vieritä vain heidän tervetuloviestinsä ohi nähdäksesi suuria, värikkäitä kuvia heidän aikaisemmasta suunnittelutyöstään, ja napsauta sitä, josta haluat lisätietoja nähdäksesi lisätietoja suunnittelusta.

18. Roy Veldkamp

Valittavana on vain kaksi valikkovälilehteä, joten Roy Veldkampin verkkosivustolla on ainutlaatuinen muotoilu ja ulkoasu.

Tuskin tarvitset vieritystä tai navigointia, joten voit helposti oppia lisää Roy Veldkampista ja heidän tekemisistään sekä katsella värikkäitä kuvia aiemmista töistään nostamatta sormea.

19. Burciaga

Seuraava yksinkertaisten portfoliosivustoesimerkkien luettelossamme on Burciaga. Burciagan verkkosivustolla on myös siisti valkoinen tausta mustalla tekstillä, ja se varmistaa, että kävijät löytävät nopeasti tarvitsemansa tiedot, kuten Ismaelin tarjoamat valokuvaus- ja suunnittelupalvelut.

Voit napsauttaa “näytä portfolio” -painiketta siirtyäksesi verkkosivulle, joka esittelee Ismaelin aiempia töitä kiinnostavin kuvin. Napsauta yhtä saadaksesi lisätietoja projektista ja katsoa lisää kuvia Ismaelin suunnittelu- ja valokuvaustöistä.

20. Kenttätyöt

Fieldwork on suunnittelu- ja teknologiastudio, jonka käyttäjäystävällinen verkkosivusto on helppo navigoida ja selata.

Käytä etusivun yläreunassa olevaa valikkoa siirtyäksesi nopeasti haluamallesi sivulle, kuten tietosivulle tai työportfolioon. Tai vieritä alas nähdäksesi kuvia Fieldworkin aiemmista projekteista ja napsauta “näytä projekti” -painiketta saadaksesi lisätietoja siitä ja katsellaksesi lisää kuvia.

21. Katharine Peachey

Katharine Peacheyn uskomattoman yksinkertaisen ja tyylikkään portfoliosivuston saat mitä näet.

Selaamista ei vaadita lainkaan. Napsauta nuolia selataksesi Katharine Peacheyn valokuvatyötä tai napsauta sivun yläreunan valikkovälilehtiä nähdäksesi valokuvia tietyistä tapahtumista ja tiloista, kuten häistä tai sisustuksista.

22. Simon McCade

Jos tarvitset edelleen yksinkertaista portfoliosivuston inspiraatiota, katso Simon McCaden sivustoa.

Simon McCade auttaa ohjelmistona palveluna (SaaS) yrityksiä suunnittelemaan tuotesuunnittelua. Nähdäksesi Simonin aikaisemmat suunnittelutyöt, napsauta “työ” -välilehteä etusivun yläreunassa olevasta valikosta ja valitse haluamasi työn tyyppi, kuten ennen ja jälkeen, purkaminen tai tapaustutkimukset.

23. Sähkömassa

Seuraavaksi luettelossamme yksinkertaisten portfoliosivustojen esimerkkejä on Electric Pulp. Electric Pulpin verkkosivuilla on yksinkertainen valkoinen tausta ja hyödyllisiä painikkeita, jotka auttavat sinua navigoimaan koko sivustolla.

Napsauttamalla valikon “työ”-välilehteä avautuu ponnahdusikkuna, jossa on neljä kuvaa ja luettelo linkeistä, jotka esittelevät Electric Pulpin aiempia projekteja ja kokemuksia.

24. Box Clever

Box Clever on web-suunnitteluyritys, jonka kotipaikka on Edmonton. Sen sijaan, että vierittäisivät luetteloa projekteistaan, Box Cleverin verkkosivusto käyttää linkeillä varustettuja kuvakkeita, jotka ohjaavat kävijöitä erityyppisten web-suunnitteluprojektien läpi tyypin mukaan, mukaan lukien verkkokauppa ja brändäys.

Voit napsauttaa asianmukaista suunnittelutyyppiä, josta haluat lisätietoja, nähdäksesi heidän suunnittelukuviaan ja lisätietoja projektista.

25. Sekoitus

Mixd on seuraava yksinkertaisten portfoliosivustojen esimerkkiluettelossamme. Verrattuna joihinkin muihin luettelossamme oleviin verkkosivustoihin, Mixd käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa esitelläkseen aiempia suunnittelutyötään.

Sinun on napsautettava “työ”-välilehteä sivun yläosassa valikossa nähdäksesi Mixdin aiemmat mallit.

Kun olet sivulla, näet suuria katkelmia kustakin projektista, jonka parissa he ovat työskennelleet ja jotka sisältävät tietoa projektista, suunnittelua esittelevän kuvan luettelon, joka korostaa heidän verkkosivustolla tekemänsä työtä, ja linkin itse sivusto, jotta voit nähdä Mixdin suunnittelun toiminnassa.

26. Carles Palacio

Carles Palacio on freelance-valokuvaaja Espanjassa ja esittelee kauniisti menneitä valokuvausprojektejaan verkkosivuillaan.

🔥 Empfohlen:  Bosch: Kasvanut vuodesta 2015

Voit napsauttaa sivun yläreunassa olevaa “pika portfolio” -linkkiä nähdäksesi helposti Carles Palacion portfolion yhdellä napsautuksella.

27. Maier ja Maier Photography

Etsitkö lisää esimerkkejä yksinkertaisista portfoliosivustoista? Meillä on katettu. Katso Maier and Maier Photographyn verkkosivuilta inspiraatiota.

Vieritä sivua alaspäin nähdäksesi katseenvangitsija, värikkäitä valokuvia eri puolilta maailmaa. Jos haluat nähdä lisää kuvia kyseisestä sijainnista, napsauta kuvaa nähdäksesi kaikki albumin valokuvat.

28. Nurun

Tummansinisen taustavärin sisältävä Nurunin yksinkertainen portfoliosuunnittelu antaa sinulle kaiken tarvittavan inspiraation portfoliosivuston luomiseen, jonka avulla potentiaalisten asiakkaidesi tai asiakkaidesi on helppo tarkastella aiempia töitäsi.

Nurun jakaa portfolionsa neljään osaan, jotta voit valita, mitä projekteja haluat tarkastella tai tarkastella niitä kaikkia kerralla. Sieltä voit vierittää alas nähdäksesi kuvia kustakin projektista ja napsauttamalla niitä saadaksesi lisätietoja.

29. Studio MPLS

Studio MPLS suunnittelee tuotepakkauksia, kuvituksia ja brändäyksiä asiakkaille.

Tämän suunnittelustudion avulla potentiaalisten asiakkaiden on helppo tarkastella aiempia mallejaan näyttämällä heti suuria, huomiota herättäviä kuvia heidän malleistaan ​​kotisivullaan. Sinun tarvitsee vain vierittää alas jatkaaksesi kuvien katselua heidän töistään ja napsauttaa niitä, joista haluat lisätietoja.

30. Katrin Kazakova

Katrin Kazakova on web-suunnittelija ja -kehittäjä, joka keskittyy verkkosivustojen luomiseen toimivalla käyttäjäkokemuksella ja ottaa ainutlaatuisen lähestymistavan portfolioverkkoihinsa.

Katrin Kazakovan verkkosivuston taustan kaunis värimaku, joka vaihtuu vierittäessä, pitää vierailijat kiinnostuneina kauniista väreistä ja silmiä piirtävistä visuaalisista elementeistä.

Sen sijaan, että napsauttaisivat linkkejä eri sivuille saadakseen lisätietoja projekteistaan, Katrin Kazakovan verkkosivuilla käyttäjät voivat pitää hiiren osoitinta interaktiivisten kuvien, kuten kannettavien tietokoneiden tai hauskanpidon, päällä nähdäkseen hänen suunnittelunsa toiminnassa suoraan etusivulla.

Emme halua kertoa sinulle työstämme, me haluamme NÄYTÄ sinä.

Katso portfoliomme

Olemme rakentaneet yli

1 100

Verkkosivustot

eri toimialoilla.

Luo kauniin yksinkertainen portfoliosivusto WebFX:n avulla

Tarvitsetko apua verkkosivustosi portfolion suunnittelussa, joka korostaa työsi tavalla, joka saa verkkosivustosi vierailijat ottamaan sinuun yhteyttä? WebFX voi auttaa!

Verkkosuunnittelijoillamme on yli 25 vuoden kokemus yli 1 128 verkkosivuston luomisesta, jotka tuovat tuloja asiakkaille.

Tutustu suunnitteluvalikoimaamme nähdäksesi aiemmat työmme, ja ota sitten yhteyttä keskustellaksesi yhden suunnittelijamme kanssa siitä, kuinka web-suunnittelupalvelumme voivat auttaa sinua rakentamaan unelmiesi verkkosivuston!