Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

30 parasta kysymystä, joita markkinoijat kysyvät siitä, kuinka tekoälysisältö muuttaa hakukoneoptimointia [+Expert Answers]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 30 parasta kysymystä, joita markkinoijat kysyvät siitä, kuinka tekoälysisältö muuttaa hakukoneoptimointia [+Expert Answers]

Nykypäivän digitaaliaikana tekoälyn (AI) vaikutusta eri toimialoihin ei voida sivuuttaa. Hakukoneoptimoinnin alalla tekoäly on tuonut mukanaan merkittäviä muutoksia ja mullistanut sisällön luomisen, analysoinnin ja optimoinnin paremman sijoituksen ja näkyvyyden saavuttamiseksi.

Tekoälypohjaisten työkalujen ja algoritmien kehittyessä yhä kehittyneempiä, herää kysymyksiä ja keskustelua tekoälysisällön vaikutuksista, eduista ja haasteista SEO-ympäristössä.

Pyydimme vastaamaan näihin huolenaiheisiin Mordy Oberstein, WIX:n SEO-brändäyksen johtaja esittelemään webinaarin Jam Session -sarjaamme varten. Webinaari, jonka otsikko on “How AI Content is Changing the SEO Landscape” käsittelee tekoälyn luoman sisällön ja hakukoneoptimoinnin monitahoista suhdetta, ja se sisältää monia oivalluksia ja näkökulmia.

Sitoutumisen lisäämiseksi ja keskustelun rikastamiseksi pyysimme osallistujia lähettämään kysymyksensä ennen webinaaria, jotta niihin voitaisiin vastata livenä. Saimme yli 50 ehdotusta, emmekä ehtineet vastata niihin kaikkiin webinaarin aikana.

Mutta kysymykset olivat niin mielenkiintoisia, ettemme voineet jättää niitä vastaamatta. Joten Mordy ja Giuseppe Caltabiano, markkinointijohtajamme ja webinaarin isäntä, kävivät läpi yleisön lähettämät kysymykset, valitsivat niistä parhaat ja vastasivat niihin tässä Q&A-osiossa.

Näissä vastauksissa Mordy ja Giu antavat arvokkaita näkemyksiä tekoälyn luoman sisällön mahdollisuuksista ja rajoituksista ja korostavat ihmisen luovuuden ja kokemuksen merkitystä kiinnostavan ja merkityksellisen sisällön tuottamisessa. He keskustelevat tavoista, joilla tekoäly voi tehostaa SEO-ponnisteluja, tarjoten työkaluja ja tekniikoita tekoälyn kykyjen hyödyntämiseen säilyttäen samalla sisällön eheyden ja aitouden.

Olitpa sisällön kirjoittaja, markkinoija, hakukoneoptimoinnin asiantuntija tai vain utelias tekoälyn ja hakukoneoptimoinnin risteyskohdasta, tämä Q&A-sarja tarjoaa ajatuksia herättävää tutkimusta siitä, kuinka tekoälysisältö muuttaa hakukoneoptimointia. Liity kanssamme tutkimaan tekoälyn tuottaman sisällön monimutkaisuutta ja sen vaikutuksia hakukoneoptimointistrategioihin ja paljastamaan sekä mahdollisuudet että haasteet, jotka ovat edessäpäin tässä kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä.

Tämän postauksen lopussa jaamme otteita webinaarista joihinkin kysymyksiin, joita käsiteltiin suorana!

Tämän interaktiivisen e-kirjan avulla voit myös ymmärtää edut ja haitat ja oppia käyttämään tekoälyä tehokkaasti.

Joten aloitetaan!

Mitä kehotteita suosittelet SEO-optimoidun sisällön kirjoittamiseen?

Mordy Oberstein: Yksi tapa, jolla tykkään leikkiä tekoälyllä, on hyödyntää sitä ideointivaiheessa. Sen sijaan, että jalostaa tuloksia avainsanatutkimustyökalulla, kuten Semrush, voit täydentää sitä pyytämällä tekoälygeneraattorilta suoraan aiheeseen liittyviä avainsanoja ja osallistumalla keskusteluun asioiden tarkentamiseksi. Lisäksi semanttisesti toisiinsa liittyvien käsitteiden maailmassa, eli Google Knowledge Graphissa, voit hyödyntää tekoälyä kysymällä siltä, ​​mitkä aiheet/kokonaisuudet liittyvät toisiinsa.

Kuinka tunnistaa, onko sisältö tekoälyn luomaa?

Mordy: On olemassa useita työkaluja, jotka yrittävät profiloida sanavalintaa ja kielen rakennetta tunnistaakseen todennäköisyyden, että tekoäly on luonut osan sisältöä. Mikään työkaluista ei ole täydellinen, mutta älä anna hienon olla hyvän vihollinen. Glenn Gabella on mukava luettelo näistä työkaluista.

Giuseppe Caltabiano: Tämä oli (ja on edelleen) WriterAccess-asiakkaidemme hyvin yleinen pyyntö, minkä vuoksi olemme ottaneet käyttöön ja julkaisseet tekoälysisällöntunnistimen. Työkalu varmistaa omaperäisyyden tekoälyn luoman sisällön tunnistamisessa. Tekoälytyökalut ovat erinomaisia ​​aiheiden ehdottamisessa, kirjoittajien löytämisessä ja ideoiden herättämisessä, mutta ihmiset ovat loistavia kehittämään hyvin jäsenneltyä, ainutlaatuista ja luovaa sisältöä. Tekoälyn sisällöntunnistimemme tunnistaa poikkeuksellisen tarkasti markkinoillamme olevan tekoälyn luoman sisällön, mikä varmistaa alkuperäisen ihmissisällön joka kerta.

Pystyvätkö hakukoneet todella havaitsemaan tekoälyn tuottamaa sisältöä, varsinkin jos käytetään kaikkia oikeita avainsanoja?

Giuseppe: Kyllä, hakukoneet voivat havaita tekoälyn luomaa sisältöä. Se ei välttämättä vaikuta sijoituksiisi, kunhan sisältösi luodaan ensisijaisesti ihmisille, ei hakukoneille.

Vanheneeko sisällön kirjoittaminen tekoälyn myötä?

Mordy: Ei todellakaan, mutta saattaa kestää jonkin aikaa tajuta se. Tekoäly ei koskaan pysty esimerkiksi toistamaan todellista kokemusta. Se saattaa yrittää matkia kokemusta, mutta se on luonnostaan ​​aina lyhyt.

Esimerkiksi baseball on minulle hyvin nostalginen. Se oli iso osa lapsuuttani ja suhteitani tärkeisiin ihmisiin elämässäni. Pelkkä baseball-otteluun meneminen on minulle erittäin merkityksellistä. Voin välittää sen kokemuksen ja merkityksen muille. AI ei voi tehdä sitä. Ja kun pyydämme sitä, saamme hyvin pinnallisen yrityksen todella edistää todellista kokemuksen ja merkityksen tunnetta.

Mikä on paras tapa sisällyttää tekoäly sosiaalisen median viesteihin samalla, kun sisältö säilyy ainutlaatuisena?

Mordy: Mielestäni tämä on hyvin samankaltaista kuin suosittelen, että käytät tekoälyn luomaa sisältöä kokonaisuudessaan. Jos annat tekoälyparametrit, voit tehdä joitain hyödyllisiä asioita. Tässä tapauksessa voit saada sisältöideoita ja jopa tarkentaa ja muotoilla osan sosiaalisen median kopiostasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda mukautettuja vaihtoehtoja ohjelmallisesti Magento 2:ssa

Miten Rock Content käyttää tekoälyä sisällön tuottamiseen?

Giuseppe: Olemme täällä Rock Contentissa ja WriterAccessissa seuranneet tiiviisti kehitystä ja testanneet Tekoälyllä toimivat ominaisuudet WriterAccessille. Itse asiassa uskomme, että tekoäly voi tehdä markkinapaikastamme älykkäämpiä ja tehokkaampia – ja silti käyttää ihmisen luovuutta kiehtovimman sisällön luomiseen. Seuraavassa on luettelo jo toteutetuista ominaisuuksista ja uusista, jotka otetaan käyttöön pian

  • AI-Powered Writer Search: saada täydellinen kirjoittaja projektiisi – nopeasti. Tekoälyllä toimiva työkalumme avulla on nopea ja helppo yhdistää sisältö täydelliseen luovaan kirjoittajaehdokkaaseen. Yksi napsautus on kaikki, mikä on sinun ja brändillesi ihanteellisen kirjoittajan löytämisen välissä.
  • AI Stylemetrics: yhdistää helposti merkkiäänen ja äänen kanssa. Työkalu varmistaa, että brändisi on helposti tunnistettavissa jokaisesta luomastasi sisällöstä. Tekoälyavusteinen työkalumme poistaa arvauksen etsiessäsi kirjoittajia, jotka vastaavat brändisi sävyä ja ääntä ja takaavat asiakkaiden luotettavuuden.
  • AI Content Idea Generator, juuri julkaistu ja vielä betavaiheessa, jotta löydät oikeat aiheet toimituksellesi. AI Content Idea Generator -työkalumme tuottaman idealuettelomme avulla voit löytää ajankohtaisia ​​ja osuvia aiheita kohdeyleisöillesi. Anna tekoälyn olla inspiraation lähde, joka auttaa sinua rakentamaan mukaansatempaavan ja harkitun sisältökohteen.
  • AI sisällön ilmaisin, varmistaakseen omaperäisyyden tekoälyn luoman sisällön tunnistamisessa. Tekoälytyökalut ovat erinomaisia ​​aiheiden ehdottamisessa, kirjoittajien löytämisessä ja ideoiden herättämisessä, mutta ihmiset ovat loistavia kehittämään hyvin jäsenneltyä, ainutlaatuista ja luovaa sisältöä. Tekoälyn sisällöntunnistimemme tunnistaa markkinoillamme tekoälyn luoman sisällön poikkeuksellisen tarkasti ja varmistaa alkuperäisen ihmissisällön joka kerta.
  • AI-sisällön ohjattu toiminto. Tämä on erittäin tehokas työkalu. Sisältöstrategina olin yksinkertaisesti vaikuttunut leikkiessäni työkalun alfaversiolla. Pian julkaistavan AI Content Wizardin tavoitteemme on auttaa asiakkaita löytämään parhaita liikennettä tuottavia ideoita ja viemään sisältöä uudelle tasolle muutamalla napsautuksella. Lopputuloksena on yhdistelmä strategisia ehdotuksia, joilla brändiä viedään kohti ne “valkoiset sisältötilat”, jotka on helppo voittaa kilpailua vastaan.

Kuinka voin hyödyntää tekoälyä verkkosivustoni sisällössä ilman, että sisällöllä ei ole ääntäni ja sävyä tai se on epämääräistä?

Mordy: Kaikki riippuu siitä, kuinka käytät tekoälyä tässä tapauksessa. Jos vain annat generatiiviselle tekoälytyökalulle kehotteen ja pyydät sitä luomaan aloitussivun, sinulla ei todennäköisesti ole paljon onnea. Voit jakaa esimerkkejä muista jo kirjoittamistasi sivuista nähdäksesi, voiko työkalu sylkeä takaisin jotain, joka sisältää äänensävyn, jonka olet jo ottanut aikaisemmilla itse kirjoittamillasi sivuilla.

Tämän lisäksi suosittelen tekoälyn käyttämistä lyhyen yhteenvedon kirjoittamiseen tuotteesta tai otsikon, jonka voit sisällyttää koko sivulle, ei kokonaisten sivujen kirjoittamiseen kerrallaan.

AI on vaarallinen. Se voi mukautua erilaisiin “ääniin” ja kopioida kuvioita. Uskon, että se pakottaa kirjailijat, jotka käyttävät tiettyä “ääntä tai tyyliä” lopettamaan liiketoiminnan, etenkin SEO:n osalta.

Giuseppe: En todellakaan usko, että näin on. Itse asiassa asia on juuri päinvastoin. Tekoäly ei voi mukautua tiettyihin ääniin ja ääniin, ja useat testit ovat osoittaneet sen. Tämä voi tietysti muuttua.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin äänekkäitä pyytäessään ei-AI-sisältöä. Tästä syystä olemme myös ottaneet käyttöön joitain tekoälytyökaluja auttaaksemme heitä ja takaamaan kirjoittajillemme “turvallisemman” ympäristön markkinapaikallamme.

Tekoälyn sisällöntunnistimemme tunnistaa poikkeuksellisen tarkasti markkinoillamme olevan tekoälyn luoman sisällön, mikä varmistaa alkuperäisen ihmissisällön joka kerta. AI Stylemetrics -työkalumme löytää kirjoittajat, jotka vastaavat asiakkaiden brändin sävyä ja ääntä ja takaavat täydellisen tyylin.

Onko olemassa riskiä, ​​että tekoälyn luomasta sisällöstä SEO:lle tulee “samallisuuden meri”, jos sitä aina pyydetään optimoimaan nykyisen hakualgoritmin mukaan?

Mordy: Ehdottomasti. Mielestäni on perusteltu kysymys siitä, kuinka ainutlaatuinen tietyn sisällön tulee olla. Haluan tehdä selväksi, että pääsääntöisesti olen vankkumaton kannattaja löytää tapoja tehdä sisällöstäsi ainutlaatuista, kohdistetumpaa ja parempaa kuin mitä verkossa tällä hetkellä on saatavilla.

Joskus sinulla voi kuitenkin olla sivu, joka käy läpi joitain perusmääritelmiä tai vastaa katkelmatason kysymyksiin, jotka on tehty 100 kertaa ja joihin ei välttämättä ole paljon lisättävää erottaakseen toisistaan.

Se ei tarkoita, että et voisi – voit aina. Näissä tapauksissa saatamme nähdä paljon hyvin samankaltaista sisältöä, joka on luotu generatiivisen tekoälyn avulla (paljolti niin, että suuri osa tästä sisällöstä ei ole jo kovin hyvää ja hyvin samankaltaista).

🔥 Empfohlen:  Osta Audiomack-seuraajia: 10 parasta sivustoa

Kuinka huonoa on tekoälyn luoma sisältö EEAT-pov:sta? Onko olemassa muita generatiivisia tekoälytyökaluja ChatGPT:n lisäksi, joita voisit suositella SEO-sisällön luomisessa/inspiroinnissa?

Mordy: Ajatus tekoälyn luoman sisällön rinnastamisesta EEAT:iin on mielestäni ristiriitainen. Tekoälyllä ei voi olla kokemusta eikä asiantuntemusta. Se voi sylkeä tietoa, joka saattaa kuvastaa asiantuntemusta, mutta sillä itsellään ei ole sitä asiantuntemusta sinänsä. Sillä ei tietenkään voi olla todellista kokemusta, koska “se” ei ole olemassa sillä tasolla.

Muuttaako tekoäly työelämää? Mitä uusia työpaikkoja tästä vallankumouksesta voidaan odottaa?

Mordy: AI ei katoa mihinkään. Lyhyellä aikavälillä olen huolissani yrityksistä, jotka tekevät hätiköityjä päätöksiä siitä, mitä he tekevät ja eivät tarvitse. Uskon, että se tasoittuu ajan myötä ja tekoälyn rajat paljastuvat (varsinkin kun keskivertokäyttäjä muuttuu skeptisemmäksi verkossa kuluttamansa suhteen).

Mielestäni työnkulkuja ja alueita on kuitenkin muutettava. Siinä mielessä voimme nähdä paljon enemmän esimerkiksi kopiointieditointiin liittyviä töitä.

Miten OG-kirjoittajat voivat jatkaa kilpailua maailmassa, jossa kaikki käyttävät ChatGPT:tä avainsanatutkimukseen ja kirjoittamiseen heidän puolestaan? Ja onko tuotannossa indeksointirobotteja, jotka voivat tunnistaa tekoälyn luoman sisällön?

Giuseppe: Kuten Mordy mainitsi useaan otteeseen, mikään ei korvaa ihmisen kosketusta. Tekoäly ei korvaa ihmiskirjoittajia, vaan pikemminkin heidän avustajansa. Tekoäly ei koskaan pysty esimerkiksi toistamaan todellista kokemusta. Se saattaa yrittää matkia kokemusta, mutta se on luonnostaan ​​aina lyhyt. Tekoälysisällön luojat eivät myöskään voi kirjoittaa tapahtumista tai vaihtuvista aiheista.

He kamppailevat myös aiheiden kanssa, joista yhteiskunta ei ole muodostanut yleistä yksimielisyyttä, muun muassa sosiaalisia, poliittisia ja uskonnollisia kysymyksiä. Jos yrität luoda tekstiä näistä aiheista, saatat päätyä erittäin epätarkkaan tai vanhentuneeseen sisältöön.

Kuinka käyttää tekoälyä blogeissa, jotka ovat SEO-ystävällisiä ja auttavat parantamaan sijoitusta ja analytiikkaa?

Mordy: On olemassa monia tapoja käyttää tekoälyn luomaa sisältöä SEO-ponnistelujesi vahvistamiseen. Nämä vaihtelevat tekoälyn käyttämisestä sisällön ääriviivojen luomiseen, yksinkertaisen usein kysyttyjen kysymysten kirjoittamiseen (jota sinun pitäisi paljon muokata) tekoälyn syöttämiseen yhteenvedon, jota se voi käyttää metakuvauksen tai jopa otsikkotunnisteen ja otsikoiden luomiseen. .

Tekoäly ei ole paha – se on työkalu, jolla on rajat ja jota on käytettävä oikein.

Koska avainsanatutkimus on jo optimoitu ja koneoppimisen helpotettu, auttaako tekoäly todella analysoimaan hakutermejä ja -käyttäytymistä vai viekö meidät kauemmaksi käyttäjien aikeista?

Mordy: Sanotaan ensin, että tekoäly on todella väärä termi – tarkoitamme koneoppimista. Google on käyttänyt koneoppimista vuodesta 2015 lähtien ymmärtääkseen paremmin asioita, kuten käyttäjien aikomuksia, mitkä sisällön elementit ovat tärkeitä käyttäjille tietyntyyppisissä kyselyissä, sisällön kokonaiskontekstia jne.

Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi RankBrain, BERT ja vähän Google MUM:ia.

Lyhyesti sanottuna Google on käyttänyt koneoppimista erittäin tehokkaasti ymmärtääkseen paremmin sisältöä sinänsä ja eri aiheiden toisiinsa liittyvää luonnetta jne.

Tämän seurauksena olemme nähneet, että kaikki sijoitusjärjestelmät osuivat SERP:iin (esimerkiksi hyödyllinen sisältöpäivitys), ja olen nähnyt tulosten kokonaisuutena vain paranevan.

Käytämme tekoälysisältöä markkinointimateriaalissa ja harkitsemme lisää tekoälysisältöä ja tekoälykuvituksia. Onko olemassa sääntöä siitä, kuinka paljon tekoälyn tuottamaa sisältöä alkaa olla haitallista SEO:lle? Sisältömme on suunnattu alan ammattilaisille. esim. palkanlaskenta ja kirjanpito.

Mordy: En taaskaan usko, että on olemassa kovaa ja nopeaa sääntöä. Kysymys on enemmänkin sisällön laadun säilyttämisestä. Voitko tarjota vivahteikkaan ja asiantuntijalähtöisen kohdistetun sisältökokemuksen – se on peruskysymys.

Millä hakukoneoptimoinnin osa-alueella tekoäly on todella hyvä? Ja yksi alue, jolla se on todella huono?

Mordy: Kuten mainittiin, tekoäly ei ole hyvä välittämään kokemuksesta saatua tietoa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sillä on mahdotonta saada todellista kokemusta. Suljettujen tehtävien, kuten “kirjoita otsikko tälle kappaleelle” tai “juhlasuunnitteluun liittyvien entiteettien luettelointi”, antaminen on paremmin kohdistettu käyttämään tekoälyä oikealla tavalla.

Olen lukenut, että tekoäly tekee tyhjäksi hakukoneoptimoinnin tarpeen, onko se totta?

Mordy: AI ei voi tehdä hakukoneoptimointia. Se ei voi varmistaa, että hakukoneet löytävät sivusi tai että sivustosi on rakennettu käyttäjien ja robottien kannalta tehokkaalla tavalla, eikä se voi perustaa sivuston sisältöä oikealla yksityiskohtaisuudella ja EEAT:lla.

🔥 Empfohlen:  13 parasta UX-suunnittelun oppimisresurssia aloittelijoille

Voiko tekoälyn sisältö olla tekijänoikeuksilla suojattua?

Giuseppe: Tekoälysisältöä ei voi suojata tekijänoikeuksilla. Yhdysvaltain lain mukaan että henkistä omaisuutta voidaan suojata tekijänoikeuksilla vain, jos se on ihmisen luovuuden tuotetta, ja USCO tunnustaa tällä hetkellä vain ihmisten tekemiä töitä. Koneet ja generatiiviset tekoälyalgoritmit eivät siksi voi olla tekijöitä, eivätkä niiden tuotokset ole tekijänoikeudella suojattuja.

Live-kysymykset webinaarista

Tässä ovat kysymykset, joihin Mordy vastasi suorana webinaarissa

Miten tekoälyn sisältö toimii vuorovaikutuksessa SEO-algoritmien kanssa ja miten voin parhaiten luoda tehokkainta sisältöä?

Kuinka odotamme Googlen ja Bingin mukauttavan hakutuloksia yksinkertaisiin ja monimutkaisiin vastauksiin?

Tuleeko BARDin ja AI:n kehityksen ansiosta kaksi hakukonetta? – yksi suoraa vaihtoehtoa varten ja yksi vaihtoehtojen tutkimista varten

Entä tekoälyn luoman sisällön tekijänoikeudet?

Kuinka voin käyttää tekoälysisältöä parantamaan räätälöityä käsin kirjoitettua sisältöäni?

Yleisesti ottaen, onko tekoäly tarpeeksi älykäs korvaamaan ihmiset lähitulevaisuudessa?

Mikä on tekoälyn pitkän aikavälin vaikutus hakukoneoptimointiin?

Kuinka sisällönhallintajärjestelmät, kuten Webflow ja Wix, luovat tavan sisällöntuottajille todentaa ja roskapostista/AI-merkinnästä?

Miten selaimen tekoälytyökalujen käyttö muuttaa yritysten SEO-peliä?

Tarkoittaako tekoälyn luoma sisältö sitä, että hakukoneoptimointimarkkinat ovat (jopa) kylläisempiä, ja onko uuden sisällön sijoittuminen vaikeampaa? Vai pitäisikö meidän harkita kokonaan uudelleen erityisesti kirjoitetun sisällön muotoa?

Jos haluat sukeltaa syvemmälle keskusteluun, voit katsoa koko webinaarin tallenteen täältä.

Table of Contents