Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

30 parasta työpaikkaa 14-vuotiaille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 30 parasta työpaikkaa 14-vuotiaille

Oletko teini-ikäinen, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa samalla kun käyt koulua? Jos kyllä, tämä artikkeli on sinua varten! Meillä on laaja valikoima töitä, jotka sopivat erinomaisesti nuorille, jotka haluavat ansaita rahaa ja saada työkokemusta. Tuomme sinulle joitain parhaista työpaikkoja 14-vuotiaille jotta voit alkaa ansaita varhain ja saada tärkeää työkokemusta. Ei tarvitse lähteä etsimään töitä 14-vuotiaille lähelläni, sillä tänään katamme laajan valikoiman työpaikkoja, jotka sisältävät verkkotöitä 14-vuotiaille ja osa-aikatöitä myös 14-vuotiaille.

14-vuotiaat työskentelevät lait ja rajoitukset

Yhdysvaltain Fair Labour Standards Act (FLSA) -laki asettaa seuraavat rajoitukset 14- ja 15-vuotiaille. FLSA:lla on tiettyjä rajoituksia sille, minkä tyyppistä työtä he voivat tehdä, kuinka monta tuntia viikossa he voivat työskennellä tai millaista työtä voidaan tehdä. Tässä on joitain alla luetelluista rajoituksista:

  • Voit työskennellä 8 tuntia viikonloppuisin ja vain 3 tuntia koulupäivinä.
  • Työajan tulee olla klo 7-19 välillä.

30 parasta työpaikkaa 14-vuotiaille

Jos haet “töitä 14-vuotiaille lähelläni”, löydät nykyään useita vaihtoehtoja verkosta. 14-vuotiaille on tarjolla monia verkkotöitä, koska sen avulla teini-ikäiset voivat hallita työtä ja koulua helposti mukavasti kotoa käsin. Tässä oppaassa olemme yrittäneet koota luettelon kolmestakymmenestä parhaasta työpaikasta 14-vuotiaille, jotta jokaiselle löytyy jotakin.

Viisi parasta verkkotyöpaikkaa 14-vuotiaille

Tässä on luettelo parhaista online-työpaikoista 14-vuotiaille tai 15-vuotiaille.

1. 3D Mallintaja

Kuva: Maxim Tolchinskiy Unsplashissa

Jos olet luova teini-ikäinen, 3D-mallinnus voi olla loistava vaihtoehto verkossa aloittaaksesi urasi. 3D-mallintajana voisit olla vastuussa tuotemallien luominen, rakennuksia tai jopa ihmisiä. Tämä on erittäin vaativa, joka voi auttaa sinua saamaan terveet tulot. Lisäksi se voi olla myös mahdollinen alku tuottoisalle uralle.

2. Animaattori

Valokuva: Windows Unsplashissa

Tietyt työpaikat palkkaavat 14-vuotiaan, joka on intohimoinen animaatioon. Animaattorina voit tutkia monia online-töitä. Olitpa kiinnostunut työskentelemään projekteissasi tai yhteistyöstä muiden kanssa, animaatioteollisuudessa on monia tapoja osallistua.

Kaikenikäisille animaattoreille on omistettu online-foorumit ja -yhteisöt, joissa voit jakaa töitäsi, antaa ja vastaanottaa palautetta sekä löytää muita samanhenkisiä luovia tekijöitä, joiden kanssa voit olla yhteydessä. Koska suurin osa animaatiotyöstä vaatii tietokoneita ja on helposti suoritettavissa etänä, tämä työ on yksi parhaista nettitöistä 14-vuotiaille.

3. Graafinen suunnittelija

Kuva Thanzi Thanzeer Unsplashista

Graafinen suunnittelu on orastava ala, jolla on valtava potentiaali tulevaisuudessa. Tämä ala tarjoaa monia osa-aikatöitä 14-vuotiaille. Graafiset suunnittelijat ovat luovia mieliä monien nykypäivän menestyneimpien takana mainoksia, esitteitä ja muuta oheismateriaalia.

He käyttävät taitojaan paitsi layoutien kehittämiseen, myös tuotannon suunnitteluun erilaisiin sovelluksiin. Heidän tehtävänsä on tehdä värikkäitä, mielenkiintoisia malleja, jotka välittävät viestejä, jotka kiinnittävät asiakkaiden huomion. Graafinen suunnittelu on luova ala, joka tarjoaa 14-vuotiaille mahdollisuuden ilmaista itseään ja saada työstään palkkaa.

4. Music Reviewer

Kuva: Dillon Shook on Unsplash

Oletko musiikin ystävä? Jos näin on, saatat olla kiinnostunut musiikin arvostelijaksi ryhtymisestä. Musiikin arvioijana sinun tehtäväsi olisi kuunnella uutta musiikkia ja kirjoittaa siitä arvosteluja. Voit työskennellä missä tahansa; tarvitset vain hyvän internetyhteyden. Parasta on, että voit määrittää omat työaikasi aikataulusi mukaan.

Lisäksi se on hauska tapa saada palkkaa tekemästä jotain, jota rakastat! Jos olet kiinnostunut musiikin arvostelijaksi ryhtymisestä, sinun tulee pitää mielessä muutama seikka. Varmista ensin, että sinulla on a vahva ymmärrys musiikkiteollisuudesta. Toiseksi, ole valmis kirjoittamaan yksityiskohtaisia ​​ja hyvin harkittuja arvosteluja. Ja kolmanneksi, ole ammattimainen lähestymistavassasi äläkä anna puolueellisia arvioita.

5. Internet-tutkija

Kuva: Benjamin Dada Unsplashissa

Internet-tutkijana voit työskennellä missä tahansa ympäri maailmaa ja korjata työaikasi saatavuuden mukaan. Tämä työ sisältää tiedon etsiminen ja yhteenveto raportissa tai esityksessä. Menestyäksesi tässä roolissa sinun on osattava käyttää hakukoneita tehokkaasti ja navigoida verkkomaailmassa. Internet-tutkijana oleminen voi olla loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Lisäksi se on helppoa.

Lue myös: 11 Copy Paste -työtä verkossa ilman investointeja

Viisi kesätyöpaikkaa 14-vuotiaille

Monille 14-vuotiaille kesäaika merkitsee laiskoja päiviä, jotka viettävät nukkumassa ja ystävien kanssa hengailla. Joillekin teini-ikäisille kesä on kuitenkin aikaa ansaita ylimääräistä rahaa koulujen loman aikana. Tässä on joitain 14-vuotiaiden parhaista kesätöistä.

🔥 Empfohlen:  7 toimintakehotuksen parasta käytäntöä suppilon tulosprosentin kasvattamiseksi

1. Maatilan työntekijä

Kuva Zoe Schaeffer Unsplashista

Maataloustyöntekijöillä on tärkeä rooli elintarvikeketjun liikkeessä pitämisessä, ja heidän työnsä on usein fyysisesti raskasta. Sadonkorjuun lisäksi maataloustyöntekijät ovat vastuussa myös laitteiden kunnossapito, aitojen korjaaminen ja karjanhoito. Haastavista olosuhteista huolimatta monet maataloustyöntekijät viihtyvät ulkona ja ovat osa tiivistä yhteisöä. Vaikka työ voi olla fyysisesti vaativaa, siitä on hyvä palkka.

2. Koiran ulkoiluttaja

Kuva: Blue Bird Pexelsissä

Koiran ulkoiluttajana sinun vastuullasi on huolehtia näistä karvaisista ystävistä ja antaa heille kävelyretkiä. Se on helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa ollessasi itse aktiivinen. Sinun on oltava koiraystävällinen ja osattava käsitellä erityyppisiä ja -kokoisia koiria voidaksesi ottaa tämän tehtävän vastaan. Se on hauska tapa ansaita rahaa, tavata uusia ihmisiä ja saada karvaisia ​​ystäviä.

3. Leipuri

Kuva: Taylor Grote Unsplashista

Leipominen on loistava tapa ansaita rahaa kesätauoilla. Voit kokeilla käsiäsi keksien, kakkujen tai leipäpalojen tekemisessä, joille on aina ollut kysyntää. Jos sinulla on luova mieli, voit kokeilla tätä työtä ja suunnitella kauniita kakkuja, joista voidaan lopulta tehdä yritys.

4. Taiteilija

Kuva: laura adai Unsplashissa

Jos etsit kesätyötä, joka on sekä hauskaa että luovaa, harkitse taiteilijaksi ryhtymistä. Olitpa sitten seinämaalausten maalaus tai suunnittelemalla tatuointeja, siellä on runsaasti mahdollisuuksia taiteelliseen ilmaisuun. Ja mikä parasta, voit määrittää työaikasi ja työskennellä kotoa, jos haluat, mikä tekee tästä työstä yhden parhaista verkkotöistä 14-vuotiaille.

14-vuotiaana sinulla on paljon energiaa ja intoa laittaa työhön. Joten jos etsit tavallisesta poikkeavaa kesätyötä, harkitse taiteilijaksi ryhtymistä.

5. Puutarhuri

Kuva: CDC Unsplashista

Jos pidät kasveista, puutarhanhoito on loistava tapa tulla toimeen luonnon kanssa ja nauttia raikkaasta ilmasta. Vaikka puutarhuri vaatii kovaa työtä, ja tietoa erilaisista kasveistaon myös hauskaa olla luonnon keskellä.

Koska tämä on kausityötä, se on yksi parhaista osa-aikatöistä 14-vuotiaille. Joten jos olet kiinnostunut viettämään kesälläsi maaperää, puutarhanhoito voi olla sinulle täydellinen työ.

Lue myös: 32 parasta online-työpaikkaa opiskelijoille rahan ansaitsemiseksi

Viisi talvityötä 14-vuotiaille

Talvi voi olla vaikeaa aikaa 14-vuotiaille työtä etsiville. Loman ja koulun alkaessa monet yritykset sulkeutuvat tai niillä on lyhennetty työaika. Tässä on viisi hienoa talvityötä 14-vuotiaille, joiden avulla voit ansaita rahaa.

1. Lomasisustaja

Kuva: Pavel Danilyuk Pexelsissä

Yksi talven parhaista asioista on joululoma. Jos etsit tapaa ansaita ylimääräistä rahaa tänä talvena, miksi et ryhtyisi lomasisustajaksi? Voit koristella ripustamalla jouluvalot koteihin ja liikkeisiin. Se on yksi suosituimmista lomasisustajien tarjoamista palveluista.

Voit veloittaa tunti- tai sopimuskohtaisesti; useimmat ihmiset antavat juomarahaa hyvästä työstä. Se on loistava keikka kaikille, jotka rakastavat luovien näyttöjen luomista. Sinun tarvitsee vain työskennellä nopeasti ja tehokkaasti saadaksesi lisää mahdollisuuksia ansaita rahaa. Se on hauska työ, joka voi näyttää lomahenkesi ja sisälläsi olevan luovuuden.

2. Lumilapio

Kuva: Karolina Grabowska Pexelsissä

Lumen lapio voi olla tapa ansaita ylimääräistä rahaa talvella. Jos asut alueella, jolla on paljon lunta, voit ansaita hyvän osan rahaa lapioimalla ajotietä ja jalkakäytäviä. Muista vain pukeutua lämpimästi.

Lumenpuhallus on myös toinen hyvä vaihtoehto, jos sinulla on lumilinko. Voit tarjota palveluitasi ajo- ja jalkakäytävien raivaamiseen. Tämä on loistava työ 14-vuotiaille, jotka ovat tarpeeksi vahvoja käsittelemään konetta. Tämä työ on yksi parhaista osa-aikatöistä 14-vuotiaille.

3. Talvivaatteiden luoja

Kuva Dan Gold Unsplashista

Voit tehdä talvesta lämpimiä ja mukavia luomalla kauniita talvivaatteita. Ja jos olet valmis näkemään hieman ylimääräistä vaivaa, voit ansaita lisää rahaa perustamalla oman talvivaateyrityksen. Muutamalla yksinkertaisella tarvikkeella, voit luoda mukavia villahattujahuivit, neuleet ja käsineet, jotka pitävät ystäväsi ja perheesi lämpiminä koko kauden ajan ja tienaavat paljon rahaa.

4. Keittomyyjä

Kuva: Henrique Felix Unsplashissa

Jos asut viileässä paikassa, sinun on tiedettävä kuuman talvikeiton merkitys. Mikä olisikaan parempi työ 14-vuotiaalle kuin ryhtyä keittomyyjäksi? Voit pystyttää osaston paikalliselle viljelijän markkinoille tai jopa mennä ovelta ovelle naapurustossasi. Joka tapauksessa löydät varmasti paljon asiakkaita, jotka etsivät lämmintä keittoa kylmänä talvipäivänä.

🔥 Empfohlen:  Paras blogi startup-yrityksille: täydellinen luettelo

5. Sanomalehtien jakaja

Kuva: Annie Spratt Unsplashissa

Toinen loistava vaihtoehto on ryhtyä sanomalehtien jakajaksi. Työ sisältää sanomalehtien toimittamista asiakkaiden kotiin aikaisin aamulla ennen koulun alkua. Se on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Tämä työ voi olla varsin haastavaa talvella, sillä se vaatii kylmän sään kestämistä ja toisinaan lumen ja jään käsittelemistä.

Lue myös: 18 parasta osa-aikaista online-työtä opiskelijoille rahan ansaitsemiseksi

Viisi osa-aikaista työpaikkaa 14-vuotiaille

14-vuotiaille osa-aikatyö voi olla loistava tapa ansaita ylimääräistä käyttörahaa. Ja meillä on muutama niistä, joita voit tarkistaa:

1. Autopesula

Kuva nick Kaufman Unsplashista

Autopesurin työ on täydellinen työ jokaiselle, joka rakastaa autoja ja nauttii rahan ansaitsemisesta vapaa-ajallaan. Autonpesumiehenä olet vastuussa autojen ulko- ja sisäpintojen puhdistus tarvittaessa. Sinun tulee myös imuroida matot ja pestä ne shampoolla verhoiluja pese ikkunat. Autonpesunhoitajana saat enemmän tietoa erityyppisistä autoista.

2. Nurmikonhoito

Kuva: Magic K Pexelsissä

Yksi parhaista osa-aikatöistä 14-vuotiaille voi olla nurmikonhoito. Nurmikonhoito voi olla täydellinen työ, jos pidät ulkoilusta ja puutarhanhoidosta. Nurmikonhoitotyöntekijät ovat vastuussa nurmikon leikkaamisesta, pensasaitojen leikkaamisesta ja muista yleisistä maisemointitehtävistä pitääkseen nurmikon puhtaana.

3. Uima-altaan puhdistusaine

Uima-altaan siivoojana sinun tehtäväsi on huoltaa uima-allas ja pitää se puhtaana. On ihmisiä, joilla on suuria kiinteistöjä ja jotka tarvitsevat ihmisiä ylläpitämään sitä, kuten uima-altaan puhdistamista. Voit joko hakea verkossa Craigslistissa tai ottaa yhteyttä paikalliseen urakoitsijaan, joka voi tarjota sinulle tällaisia ​​​​töitä. Hyvä puoli on, että tällaisissa töissä palkka on kunnollinen ja saat rahat heti työsi suorittamisen jälkeen.

4. Lastenvahti

Kuva Gustavo Fring Pexelsistä

Lastenvahti on yksi parhaista osa-aikatöistä 14-vuotiaille ansaitakseen lisärahaa. Sinun tarvitsee vain huolehtia vauvasta kunnolla ja ruokkia vauva ajoissa, kun vauvan vanhemmat ovat poissa. Jos pidät lasten kanssa olemisesta, leikkikentän monitorina työskentely voi olla täydellinen työ sinulle.

5. Autotallin puhdistusaine

Kuva Gustavo Fring Pexelsistä

Ammattitallin siivoojana sinun tehtäväsi on auttaa purkamaan, syväsiivoamaan ja järjestämään tilaasi, jotta voit pysäköidä autosi takaisin autotalliin. Sinun on myös poistettava kaikki ei-toivotut esineet ja vaaralliset materiaalit varmistaaksesi, että autotalli on turvallinen ja puhdas. Lisäksi ammattimainen autotallin siivooja voi auttaa sinua luomaan tehokkaamman tilan asentamalla hyllyt ja organisaatiojärjestelmät.

Lue myös: Yli 50 tapaa ansaita rahaa lapsena

Viisi työpaikkaa 14-vuotiaille ilman kokemusta

Jotkut työt eivät vaadi tällaista asiantuntemusta tai aikaisempaa kokemusta, mutta ne voidaan suorittaa hyvin pienellä mielen läsnäololla ja kovalla työllä. Jotkut työt, jotka eivät vaadi kokemusta, on lueteltu alla:

1. Toimitusohjaimet

Kuva Tima Miroshnichenko Pexelsissä

Jos etsit työtä 14-vuotiaille, joilla ei ole kokemusta, niin kuljetuskuljettajaksi tuleminen voi olla loistava vaihtoehto. Kuljetuskuljettajat ovat vastuussa pakettien nouto ja jättäminen ja muut tavarat määrätyllä alueella. Ajaminen on työn tärkein osa, mutta myös jakelukuljettajien tulee osata seurata karttoja ja reittiohjeita sekä käsitellä asiakaspalvelukyselyitä.

2. Astianpesukone

Kuva: MART PRODUCTION Pexelsissä

Vastaat astioiden ja ruokailuvälineiden puhdistamisesta ja steriloinnista astianpesukoneena. Sinua saatetaan myös pyytää suorittamaan muita tehtäviä, kuten lattioiden lakaisua ja pyyhkimistä, roskien viemistä ja hyllyjen varastointia. Astianpesukoneet toimivat tyypillisesti ravintoloissa, kahviloissa ja muissa ravintoloissa.

3. Huoltoasemanhoitaja

Kuva Erik Mclean Unsplashista

Huoltoasemanhoitajan työ ei ehkä kuulosta maailman loistoisimmalta työltä, mutta se voi olla 14-vuotiaille loistava tapa saada ensimaku työvoimasta. He eivät vain opi vastuullisuutta ja asiakaspalvelutaitoja, vaan he myös ansaitsevat rahaa. Tietysti on muutamia asioita, jotka mahdollisten työntekijöiden on tiedettävä ennen työhön hakemista. Huoltoasemanhoitajana sinun tulee pystyä siihen nosta raskaita esineitä ja seiso pitkiä aikoja.

4. Talonvahti

Kuva: cottonbro Pexelsissä

Voit myös ryhtyä talonhoitajaksi, jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa ja mikä parasta, se ei vaadi kokemusta. Kotona istumiseen voi sisältyä erilaisia ​​tehtäviä, alkaen kasvien kastelua, roskien viemistä, lemmikkien ruokkimistaja postin kerääminen. Vaikka jokainen työ on erilainen, useimmat talonhoitajat voivat odottaa ansaitsevansa noin 10 dollaria tunnissa.

On olemassa useita online-sivustoja, joissa voit hakea tätä työtä tai ottaa yhteyttä paikalliseen asunnonomistajayhdistykseen. Hyvällä tuurilla olet pian matkalla ansaitsemaan ylimääräistä rahaa.

🔥 Empfohlen:  7 parasta OptinMonster-vaihtoehtoa vuodelle 2023

5. Lahjakorin luoja

Kuva Kira auf der Heide Unsplashista

Harkitse lahjakorin luojaksi ryhtymistä! Tämä on loistava tapa käyttää luovuuttasi ja ansaita ylimääräistä rahaa. Aloitaksesi sinun on kerättävä tarvikkeita. Tarvitset erikokoisia koreja tai astioita, silputtua paperia tai pehmopaperia sekä erilaisia ​​pieniä esineitä, joita voidaan käyttää täyteaineena. Kun sinulla on tarvikkeet, voit alkaa koota täydellisiä lahjakoreja mihin tahansa tilaisuuteen ja ansaita kunnollista rahaa kotona istumalla.

Lue myös: 55 parasta osa-aikaista viikonlopputyötä, joista maksetaan yllättävän hyvin

Hyvin palkattuja töitä 14-vuotiaille

14-vuotiaalle on tarjolla monia uskomattomia hauskoja työmahdollisuuksia, mutta olemme listanneet sinulle joitain parhaiten palkatuista työpaikoista, joihin voit tutustua:

1. Verkkosivuston kehittäjä

Kuva: Fatos Bytyqi Unsplashissa

Vastaat verkkosivustojen luomisesta ja ylläpidosta verkkosivustojen kehittäjänä. Tämä edellyttää yhteistyötä asiakkaiden kanssa heidän tarpeidensa määrittämiseksi, sivuston suunnittelua ja rakentamista sekä sen varmistamista, että se on saavutettavissa ja helppokäyttöinen. Sinun tulee myös tehdä pitää sivuston ajan tasalla viimeisimmällä tiedolla ja tekniikka. Verkkosivustojen kehittäminen on 14-vuotiaille loistava tapa ansaita rahaa, sillä se on erittäin ammattitaitoinen ja kysytty ammatti.

2. Sovelluskehittäjä

On olemassa uskomattomia työpaikkoja 14-vuotiaille, joista maksetaan hyvin, ja yksi parhaista on työskentely sovelluskehittäjänä. Jos olet intohimoinen sovellusten kehittämiseen, tämä voi olla täydellinen työ sinulle. No, sovelluskehittäjänä on monia etuja, kuten voit työskennellä kotona tai missä tahansa, tarvitset vain oikean Wi-Fi-yhteyden ja voit työskennellä joustavasti omilla ehdoillasi. Joten jos etsit paremmin palkattua työtä 14-vuotiaana, harkitse sovelluskehittäjäksi ryhtymistä.

3. Blogger

Kuva Kenny Eliason Unsplashista

Bloggaaja on loistava tapa 14-vuotiaalle ansaita ylimääräistä rahaa. Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden, ja voit alkaa kirjoittaa artikkeleita mistä tahansa sinua kiinnostavasta aiheesta. kirjoittaa tuotearvioita tai luoda mielenkiintoisia artikkeleita mistä tahansa sinua kiinnostavasta aiheesta. Voit myös ansaita rahaa sijoittamalla mainoksia blogiisi tai myymällä tuotteita blogisi kautta.

4. Logon suunnittelija

Logosuunnittelijana et vain pääse olemaan luova, vaan saat myös auttaa yrityksiä mainostamaan itseään. Ja mikä parasta, voit ansaita melko hyvän palkan. Tietysti, kuten kaikissa töissä, on haasteita.

Sinun on kyettävä työskentelemään asiakkaiden kanssa ymmärtääksesi heidän näkemyksensä ja muuntaaksesi sen ammattimaiseksi ja huomiota herättäväksi logoksi. Mutta jos sinulla on taitoa ja intohimoa, logosuunnittelijana oleminen on loistava tapa ansaita rahaa ja se on nykyään erittäin kysyntää. Toinen hieno asia tässä työssä on, että se voidaan tehdä etänä, mikä asettaa sen 14-vuotiaiden parhaiden verkkotöiden luokkaan.

5. Äänieditori

Kuva: James Kovin Unsplashista

Äänieditorit ovat vastuussa siitä, että tallenteiden äänenlaatu on ennallaan. Sinun on varmistettava, että tallennus on puhdas ja virheetön. Äänieditorina olet myös vastuussa miksaa erilaisia ​​raitoja ja lisää tehosteita. Jos olet hyvä käyttämään erilaisia ​​ohjelmistoja, tämä työ on ehdottomasti sinua varten. Se on yksi 14-vuotiaan korkeapalkkaisimmista töistä.

14-vuotiailla on kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia ansaita rahaa. Verkkoyrityksistä perinteisiin kivijalkatöihin – nuorilla ei ole pulaa tavoista ansaita ylimääräistä rahaa. Olemme koonneet luettelon parhaista työpaikkoja 14-vuotiaille jotka maksavat hyvin, joten sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja tutkia eri aloja. Toivotamme sinulle menestystä ensimmäisen työpaikkasi saamiseen teini-iässä.