Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

30 tapaa käyttää sisältöä uudelleen optimaalisiin tuloksiin [with examples]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 30 tapaa käyttää sisältöä uudelleen optimaalisiin tuloksiin [with examples]

Uudelleenkäyttö on käytäntöä käyttää jotain muuhun kuin alkuperäiseen tavoitteeseen.

Uudelleenkäyttöön kuuluu joko sen muuttaminen uuteen sovellukseen sopivaksi tai sen hyödyntäminen alkuperäisessä muodossaan. Mukautettu ei koske vain aineellisia esineitä.

Sisällön ja muun sisältömarkkinointimateriaalin uudelleenkäyttö on tyypillistä.

Sen sijaan, että markkinointiyritys keksisi upouusia visuaaleja uudelle kampanjalle, se voi käyttää sisältöä uudelleen hyödyntämällä aiemman, menestyneen mainoskampanjan sisältöä.

Tässä on 25 luovaa tapaa käyttää sisältöä uudelleen parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä sisällön uudelleenkäyttö tarkoittaa?

Uudelleenkäyttö antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa jotain, mikä oli hyvää, mutta ei ehkä osunut täysin perille tai päivittää vanhaa sisältöä.

Asiat muuttuvat, eivätkä käyttäjät halua käyttää vanhaa materiaalia. Oletko koskaan etsinyt artikkelia julkaistavaksi tai viittaukseksi sanomalla vain “hmmm… tätä tarvitsen, mutta se on vuodelta 2011!” Ja sitten jatkat etsimistä ja valitset vain toisen sijan, joka ei ole aivan yhtä täydellinen tarpeisiisi, koska se on kirjoitettu viimeisen vuoden aikana.

On olemassa eräänlainen sisällön sanomaton viimeinen voimassaolopäivä. Kyse ei ole siitä, että kukaan ei käytä tai viittaa artikkeliin, mutta sen arvo laskee merkittävästi vuoden tai kahden jälkeen. Ja viimeinen käyttöpäivä riippuu paljon sisällön tyypistä.

Millainen sisältö saattaa vaatia uudelleenkäyttöä?

Saatat olla osa hyvin öljyttyä sisältömarkkinointikoneistoa, mutta mikään sisältökampanja ei ole vailla puutteita. Ehkä sinulla oli muutamia kappaleita, jotka eivät aivan vastanneet odotuksiasi, tai ehkä sinulla ei vain ole ideoita.

On mahdollista, että blogisi sisällön kirjoittajat saattavat tarvita hieman suunnanmuutosta, jotta sisältösi saavuttaisi potentiaalinsa. Ja saatat löytää sen kipinän katsomalla menneisyyttä.

Kaikenlainen vanha sisältö voi olla hyvä ehdokas uudelleenkäyttöön. Ajattele COVID-19-päivityksiä – jaatko edelleen lääketieteellisiä artikkeleita, jotka on kirjoitettu maaliskuussa 2020?

Tässä jotain, mikä olisi ollut relevanttia silloin, kun Facebook oli vielä uutuus:

Facebookilla on kuitenkin tällä hetkellä yli 3 miljardia aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Artikkelissa on myös rikkinäinen kuvalinkki ja laitetaan tykkäyksiä lainausmerkkeihin, koska termi on uusi ja tuntuu edelleen kieliopillisesti oudolta.

Otsikko ja luultavasti jotkin vinkit eivät kuitenkaan ole väärät. Sen viimeinen käyttöpäivä on juuri ohi. Ja kuka sitä todella käyttää, paitsi markkinoija, joka tarkoituksella pyöristää vanhentuneita sisältöesimerkkejä?

Monet brändit tekevät näin – ne joko jättävät vanhan sisällön muovautumaan sivustolle tai poistavat sen jättäen rikkinäisiä linkkejä ja turhaa työtä. Saatat hukata parasta sisältöäsi.

Mitä hyötyä sisällön uudelleenkäytöstä on?

Yksi parhaista asioista sisällön uudelleenkäytössä on, että sitä ei brändätä sellaiseksi. Lukijat välittävät vain siitä, että he saavat tarvitsemansa tiedon silloin, kun he sitä tarvitsevat. He eivät ole huolissaan teoksen alkuperästä. Ja vaikka he huomasivatkin yhtäläisyyksiä muuhun sisältöön, he ovat iloisia saadessaan kaikki olennaiset tiedot yhdestä lähteestä.

Joku, joka juuri oppii yrityksestäsi, arvioi sinut aina sen perusteella, mitä hyötyä he voivat saada sisällöstäsi juuri nyt. Sillä ei ole väliä, jos sinun on ajoittain päivitettävä vanha artikkeli, jotta se tapahtuu. Ainoa tavoitteesi pitäisi olla tarjota parasta mahdollista sisältöä. Uudelleenkäyttö auttaa sinua tekemään juuri sen.

  • Sinä pystyt säästää aikaa käyttämällä aiemmin julkaistua materiaalia uudelleen tai suunnittelemalla uutta sisältöä uudelleenkäyttöä ajatellen.
  • Sinulla saattaa jo olla tiedot, joiden avulla voit tunnistaa tehokkaita sisällön osia uudelleen muotoiltavaa ja uudelleen jaettavaa varten.
  • Hakukoneiden indeksointirobotit pitävät sinua usein arvovaltaisena lähteenä, kun sinulla on useita artikkeleita, jotka keskittyvät läheisesti toisiinsa liittyviin kohdistetuihin avainsanoihin.
  • Tarjoat lukijoillesi olennaista tietoa useissa eri muodoissa.
  • Sisällön uudelleenkäytön avulla voit nopeasti skaalata sisällön määrää ja yleisön kokoa.
🔥 Empfohlen:  7 parasta tapaa luoda buzzia käynnistyksen ympäriltä

Mitä eroa on uudelleenkäytön ja plagioinnin välillä?

Plagiointi kaikissa muodoissa on väärin. Olipa kyseessä plagiointi toisesta lähteestä tai itsensä plagiointi, tämä käytäntö vahingoittaa vain plagiointia.

Se ei ole vain epäreilua alkuperäistä sisällöntuottajaa kohtaan, vaan se on paheksuttavaa Google, joka rankaisee plagioitua sisältöä käyttäviä sivustoja.

Toisaalta uudelleenkäyttö ei ole sisällön kopioimista.

Uudelleenkäyttö tarkoittaa olemassa olevan sisällön ottamista ja sitä joko lisäämistä tai muuttamista olennaisesti tai sen saattamista toiseen muotoon julkista käyttöä varten.

Kuinka käytät sisältöä uudelleen?

Sisällön uudelleenkäyttö tarkoittaa yhden sisällön käyttämistä useissa paikoissa tai vaihtoehtoisissa muodoissa.

Aloita katsomalla tilastojasi, jos haluat käyttää nykyistä sisältöä useille alustoille.

Pidä mielessä, mikä on onnistunut, ja keksi uusia tapoja tarjota samaa materiaalia eri kohderyhmillesi.

Tässä on joitain ehdotuksia, joiden avulla pääset alkuun:

  • Olemassa olevan artikkelin muuntaminen luettelopohjaiseksi artikkeliksi on loistava tapa antaa uutta elämää jo ennestään kiinteälle teokselle.
  • Yhden palan jakaminen useisiin olennaisiin artikkeleihin voi laajentaa kattavuuttasi ja lisätä organisaatiosi maineen uskottavuutta.
  • Vanhempaan artikkeliin tai luetteloon lisääminen ei ainoastaan ​​tuo sinulle aivan uutta sisältöä vähällä työllä, vaan se myös osoittaa lukijoille, että olet ensimmäinen, joka reagoi nouseviin trendeihin.
  • Erilaisten markkinointikanavien käyttäminen voi auttaa saavuttamaan massiivisen näkyvyyden vain yhdellä sisällöllä. Esimerkiksi YouTube-videon aikana puhuttuja sanoja voidaan käyttää verkkosivustollasi olevan artikkelin tekstinä.

Jos uskot, että jo olemassa olevaa tai tulevaa sisältöä ei voi käyttää uudelleen, ota inspiraatiota seuraavista ideoista.

30 tapaa käyttää sisältöä uudelleen esimerkkien avulla

Sisältö on luonteeltaan uskomattoman monipuolinen. Ole luova ja kokeile ensin olemassa olevan sisällön helpoimpia muuntavia menetelmiä. Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon lisäkilometrejä on tarjolla!

1. Muunna se skriptiksi selostuksia ja tekstityksiä varten

Sosiaalisen median ”media” laiminlyödään surkeasti – blogit ja aloitussivut ovat välttämättömiä, mutta kaikki potentiaaliset asiakkaasi eivät pidä lukemisesta, etenkään jos heillä on kiire.

Yritä sen sijaan järjestellä uudelleen sisältösi muotoa käyttämällä alaotsikoita keskustelunaiheina tai yksinkertaisesti lukemalla artikkeli suoraan selostuksena videoille, joissa näytetään asianmukaista työtä, valmistelua tai näkemyksiä tuotteistasi.

Kun yhdistät äänimerkin ja videon aikatunnisteet, voit myös ladata artikkelin tekstityskäsikirjoituksena, jolloin videosi – ja jo kirjoitettu sisältö – ovat kuurojen yhteisön ja huonokuuloisten katsojien saatavilla.

2. Tarjoa se asiakkaille ladattavana e-kirjana

Ilmaiset tarjoukset kiinnittävät aina huomion, joten jo omistamasi ja jo maksamasi tuotteen uudelleen pakkaaminen luo siistin win-win-tilanteen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta prosenttia teinistä käyttää sosiaalisten verkostojen sivustoja, kuten Facebook, Snapchat, Instagram?

Eristä aloitussivu ja liitä se myyntiarkkiin tai digitaaliseen esitteeseen alkuperäisen artikkelin kanssa ja tarjoa se rajoitetun ajan ilmaisena tarjouksena.

Saat lämpimien liidien yhteystiedot, asiakkaasi kokevat, että heillä on tuotteidesi ostoarvo, ja voit saada lisäkäyttöä sisällöstä, joka muuten päätyisi visuaaliseen takapolttimeen. kun aika venytti.

3. Uuden sisällön linkit

Rakennusviranomainen on kova taistelu Google-haun aikakaudella, mutta se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi yrittää pysyä ajan tasalla. Aina kun olet kirjoittanut uutta sisältöä, ohjaa freelance-kirjoittajasi käsittelemään aiempaa aihetta, johon sinulla on jo sisältöä, ja linkitä takaisin kyseiseen viestiin.

Tämä auttaa tukemaan molempien sisältöosien liikennettä ja pitämään vanhemman sisällön merkityksellisenä ilman kalliita fanfaari- tai hyperbolisia bannerimainoksia.

4. Sisällytä se asiakkaan perehdyttämiseen

Lähetätkö tervetulosähköpostin? Mikset täsmennä sitä pienellä leikkaa ja liitä (tai vielä parempaa, linkki liikenteen seurantaan) avulla suoraan nykyisestä sisällöstäsi? Voit jopa mainita lähteen tervetuloviestissäsi ja kannustaa lukijoitasi “lukemaan loput napsauttamalla” katkaistulla kappaleella sähköpostin lopussa.

Opit heitä tutustumaan käsitteeseen kääntyä sivuillesi ja blogiisi saadaksesi vastauksia asiantuntija-aiheeseesi ja aloittaa suhteesi oikealla jalalla.

5. Piristä sähköpostikampanjoita

Viikoittaiset tai kuukausittaiset sähköpostiuutiskirjeet ovat erinomainen tapa pysyä ajan tasalla ja olla asiakkaasi mielen kärjessä, mutta niiden täyttäminen sisällöllä voi olla haaste.

Vanhojen blogiviestien käyttäminen on erinomainen tapa poistaa vaivaa prosessista. Sen avulla voit tehokkaasti “pakata” olemassa olevat artikkelit ja viestit uuteen muotoon. Toisin kuin tavalliset sisällön “säännöt”, mitä vanhempi, sitä parempi tälle sovellukselle. Jos haluat optimoida sisältöäsi, muista se tarkoittaa

6. Linkki tuote/palvelusivuilta

Tuotesivusi ovat rikas, vuorovaikutteinen alusta asiakkaidesi houkuttelemiseksi – mutta vain, jos ne ovat täynnä sisältöä, joka parantaa heidän ostokokemustaan.

Vaikka tuotekuvaukset herättävät kiinnostusta, sisällön linkittäminen tai sisällyttäminen auttaa brändiäsi vahvistamaan auktoriteettia markkinoilla ja auttaa ostajia hyppäämään alas – suoraan kassalle.

7. Muuta se aloitussivuksi

Nöyrä A/B-testi voi kertoa sinulle paljon – asiakkaistasi, yrityksestäsi ja eri tuotteidesi menestyksestä. Lopullisimmat reitit alkavat kohdistetusta aloitussivusta, jota on helppo konkretisoida, kun nojaat olemassa olevaan sisältöön.

Sekoita se vain muutamalla hyvin määritellyllä “osta nyt”- tai “klikkaa tästä” -painikkeella tai -bannerilla, ja olet jo matkalla päättämään parhaan tavan kiinnittää huomiota ja lisätä myyntiä.

8. Tarjoa Udemy-kurssi

Jos sisältösi on tarpeeksi pitkä, harkitse sen laajentamista entisestään ja sen muuntamista verkkominikurssiksi Udemyssa tai muulla kurssialustalla.

9. Muuta se diaesitykseksi

Koska asetat blogisi sisällön vain esitysmuotoon, tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista käyttää sitä uudelleen.

10. Luo infografiikka

Jos blogikirjoituksesi sisältää paljon dataa, faktoja tai tilastoja, siitä voi muodostua mielenkiintoinen infografiikka.

11. Lähdeviranomaisen lainaukset

Sisältääkö sisältösi lainauksia johtajuudesta? Jos näin on, voit poimia ne ja suunnitella sitten sosiaalisen median viestejä niiden avulla.

12. Nauhoita podcast

Nauhoita podcast-jakso sisällön perusteella. Lisää sisältöön paljon keskustelua, jotta se ei olisi niin kuin toistaisi blogitekstiä.

13. Muokkaa arkistokuvia

Kantakuvat ovat usein tylsiä, mutta jos otat vanhoja arkistokuvia ja teet mielenkiintoisia muokkauksia, tämä on eräänlainen sisällön uudelleenjärjestely, jolla voi olla hyviä tuloksia.

🔥 Empfohlen:  Ilmainen välitys Demat-tili: käsitteiden ja etujen ymmärtäminen

14. Lähetä videosisällön katkelmia

Tee pieniä videoita vanhoista sisältövideoista, joita sinulla on jo. Julkaise ne Keloina Facebookissa tai Instagram Shortsissa.

15. Post Video Outtakes

Selaa romutettuja videoitasi ja hyödynnä hyvät sisällöt hauskoiksi tai mielenkiintoisiksi videosisällöiksi julkaistavaksi YouTubeen tai sivustollesi.

16. Post Transcripts

Jos sinulla on podcasteja tai webinaareja, voit käyttää sisältöä uudelleen tekstitranskriptioiksi.

17. Muunna YouTube-videot blogiteksteiksi

Voit myös muuttaa videoiden transkriptiot blogiteksteiksi lisäämällä muotoilua ja siihen liittyvää sisältöä.

18. Tee videoita podcasteista

Aina kun tallennat uuden podcast-jakson, tee siitä video sellaisena kuin se tapahtuu. Sitten voit julkaista podcast-videon verkossa.

19. Upota podcastit

Käytä podcasteja uudelleen upottamalla ne kokonaan tai osittain blogikirjoituksiisi.

20. Päivitä vanhempi sisältö

Tarkista vanha sisältö, joka on toiminut hyvin ja käytä sitä uudelleen päivittämällä se ja lisäämällä uusia tietoja.

21. Muuta suosittelut sosiaalisen median viesteiksi

Suunnittele ja käytä kokemuksiasi houkuttelevina sosiaalisen median julkaisuina.

22. Tee tippakampanja

Käytä vanhoja blogikirjoituksia sähköpostitippauskampanjan sisältönä.

23. Tee demo

Tee demosta lyijymagneetti.

24. Muunna infografiikka

Muuta olemassa oleva infografiikka listablogiksi.

25. Tee tietokilpailu

Muunna infografiikka tietokilpailuksi.

26. Käytä asiakaspalvelukysymyksiä uudelleen

Tee verkkosivustollesi UKK-sivu kysymyksistä, joita asiakaspalvelutiimillesi on kysytty.

27. Käytä blogiviestien faktoja uudelleen

Tee verkkosivustollesi pieniä “Tiesitkö” -sivuja vanhojen blogiviestien tiedoista.

28. Tee uutiskirje

Käytä vanhaa blogikirjoitusta uutiskirjeen tekemiseen.

29. Tee lehdistötiedote

Tee blogikirjoituksesta lehdistötiedote

30. Bundle blogitekstit

Kerää parhaiten menestyneet blogikirjoituksesi ja tee niistä e-kirja.

On olemassa lukemattomia tapoja käyttää sisältöä uudelleen niin, että se toimii edelleen markkinointitavoitteidesi saavuttamiseksi.

Anna asiantuntijoiden huolehtia sisältösi uudelleenkäytöstä. Voit ulkoistaa kaikki nämä sisältötyypit luetteloiden luomisesta lehdistötiedotteiden kirjoittamiseen WriterAccessin freelance-kirjoittajien avulla.

Aloita heti rekisteröitymällä a ilmainen 14 päivän kokeilu!

Table of Contents