Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

31 autoihin ja autoihin liittyvää liikeideaa käyntiin vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 31 autoihin ja autoihin liittyvää liikeideaa käyntiin vuonna 2022

Intian autoteollisuus on noususuhdanteessa talouden ja teknologian nousun vuoksi. Ne ovat avanneet portteja monille startup- ja yritysideoille kukoistaa. Autonhoitoyritykset kasvavat jatkossakin yleistä taloutta nopeammin. Tulevaisuuden indikaattorit viittaavat siihen, että tulevaisuudessa on runsaasti mahdollisuuksia lisäkasvuun.

Intian autonvalmistajien yhteiskunta on kuljetusalan kruununjalokivi, ja niiden luomia työpaikkoja ja liiketoimintamahdollisuuksia on lukemattomia. Syynä on autojen määrän kasvu. Toinen syy on yksittäisen ajoneuvon omistajan keskimääräisten kilometrien lisääntyminen. Autoteollisuus on Pandoran lipas monille innovatiivisille ja luoville yrittäjille. Joten olemme täällä joidenkin kanssa mahtava autoihin ja autoihin liittyviä liikeideoita sinulle.

Autoihin ja autoihin liittyvät liikeideat

 1. Avaa auton sisustusliike
 2. Voiteluöljyjen vähittäiskauppa
 3. Sähköajoneuvojen latausasema
 4. Autojen franchising-sopimukset
 5. Autonpesuliiketoiminta
 6. Kuljetusliiketoiminta
 7. Pakkaajat ja muuttajat
 8. Autojen ruiskutus- ja tuotemerkin työpaja
 9. Moottoriajoneuvovakuutusten myynti
 10. Autolukkosepän yritys
 11. Ajoneuvojen lupien välityspalvelu
 12. Rengaskaupan vähittäiskauppa
 13. Ruokarekka
 14. Akkujen kunnostusliiketoiminta
 15. Vuokra- ja yhteiskyytiautot
 16. Auto-lehti
 17. Vehicle Review Blogging
 18. Mobiili tuulilasin korjaus
 19. Lentokenttäbussikuljetuspalvelu
 20. Autotarvikekauppa
 21. Lentopolttoaineen huolto
 22. Auton osien vienti
 23. Autokorin myymälä
 24. Hinauspalvelu
 25. Autokorjauspalvelu
 26. Autokoulu
 27. Restaurointiliiketoiminta
 28. Kuljetuspalvelu
 29. Kippiauto/jätteenkäsittelypalvelu
 30. Limusiinipalvelu
 31. Mobiilimekaanikkopalvelu

1. Avaa Auton sisustusliike

Auton on tarkoitus tarjota mukava, muhkea ja henkilökohtainen kokemus, joka voi olla räätälöity siinä määrin kuin haluaa sen tekevän. On totta, että auton ulkopinnat on otettava huomioon muiden kannalta, mutta silloin sinun on harkittava ajoneuvosi sisätilat itse, ellei kenenkään muun vuoksi.

Autotarvikekaupat tunnetaan ilahduttavan ajoneuvojen omistajia, ja niistä on tulossa todella suosittuja näinä päivinä. Sisustusliike voi siis olla loistava valinta, jos etsit autoon liittyvää yritystä.

2. Voiteluöljyjen vähittäiskauppa

Polttoöljyt ovat varmasti välttämättömyys autossa, mutta usein unohdamme voiteluöljyn, joka on myös yhtä tärkeä kuin edellinen, ellei enemmän. Voiteluöljyllä on tärkeä rooli ajoneuvon toiminnan tukemisessa. Kuitenkin, voiteluöljyä myyviä öljykauppoja ei löydy kaikkialtapaitsi bensapumpuissa, mikä tekee siitä vaativamman kuin koskaan.

3. Sähköajoneuvojen latausasema

Sähköiset ajoneuvot tai sähköajoneuvot (EV) ovat nopeasti näkyvissä. Lisäksi sähköajoneuvojen valmistus saa myös kaiken maailman tuen jättääkseen hyvästit kiroileville hiilijalanjäljille ja tuodaksemme meille kestävän tulevaisuuden. Sähköajoneuvot vähentäisivät ehdottomasti kokonaiskustannuksia ja päästöjen kokonaismäärää, mutta ne vaativat myös kunnollisia latausasemia menestyäkseen. Sähköajoneuvojen latausasemien luominen tai niihin käyttäminen voi siksi olla innovatiivinen ja idioottivarma idea kaikille, jotka haluavat rakentaa autoon liittyvää yritystä. Hanki yksityiskohtainen opas sähköautojen latausasemien liiketoiminnan aloittamiseen Intiassa.

4. Autojen franchising-sopimukset

Autoteollisuus kukoistaa hälyttävää vauhtia, ja autofranchising-sopimukset ovat tulossa yhä suositummiksi joka päivä, kun autojen määrä lisääntyy tien päällä. Siksi, jos aiot aloittaa autoliikeidealla, niin autofranchising-sopimuksen aloittaminen on turvallinen ja tuottoisa vaihtoehto. Nämä ovat parhaat vuonna 2021 alkavat autofranchise-yritykset.

5. Autonpesuliiketoiminta

Juoksemassa a liikkuva autopesuliike on älykäs tapa ansaita paljon rahaa ottamatta suurta pääomasijoitusriskiä. Liiketoiminta poistaa myös vähittäiskaupan toimipaikan vaatimuksen. Lue lisää autonpesuyrityksen avaamisesta.

6. Kuljetusliiketoiminta

Autoliiketoimintasuunnitelma sisältää tavaroiden kuljetuksen valmistuspaikalta kulutustilaan. Ne kuljettavat raaka-aineita, koneita, jalostettuja elintarvikkeita jne. Tämä voi olla erittäin palkitsevaa Intian autoteollisuudelle.

7. Pakkaajat ja muuttajat

Elämä muuttuu jatkuvasti, jos emme tiedä tätä hetkeä, mihin päätyisimme seuraavaan. Lupaavilla pakkaaja- ja muuttajapalveluilla voimme kuitenkin aina varmistaa omaisuutemme turvallisuuden. Tarve luotettaville pakkaajille ja muuttajille ei lopu koskaan ja siksi pakkaaja- ja muuttajapalvelut pysyvät aina yhtenä erän arvokkaimmista ajoneuvoliikeideoista, jotka takaavat positiivisen tuoton.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä Gurugram-pohjainen AI-startup mullistaa lasten englannin opetuksen


8. Autojen ruiskutus- ja tuotemerkin työpaja

Autoja ei pidetä hyödyllisinä matkakavereina, mutta ne ovat myös synonyymejä luokalle ja statukselle, ja ennen kaikkea niitä tulee aina pitää hyvässä kunnossa, jotta saat tarvitsemasi palvelun. Lisäksi jokainen haluaa saada autonsa näyttämään raikkaalta ja ainutlaatuiselta tiellä, ja juuri tästä syystä suurin osa heistä valitsee autojen ruiskutuspalvelut, mikä erottaa ajoneuvonsa yleisestä kalustosta. Lisäksi, autojen ruiskuttaminen merkkisi väreillä voi myös johtaa tehokkaaseen tuotemerkkiin. Siksi, jos olet kiinnostunut autoista ja odotat innolla tuottoisten liikeideoiden luomista autoteollisuudessa, ruiskutus- ja brändäyspajan perustaminen voi olla sinulle hyvä vaihtoehto!

9. Moottoriajoneuvovakuutusten myynti

Kun ajoneuvoja on, on oltava tehokkaita tapoja suojella omistajia varkauksilta, onnettomuuksilta tai niille aiheutetuilta vahingoilta. Lisäksi autot ovat melko kalliita, jos niille ei ole erityisiä vakuutuksia. Vakuutussopimukset hyödyttävät paitsi omistajia, myös niitä myyviä, niin paljon, että ihmiset voivat toivoa omaisuuden ansaitsemista autovakuutusten myynnistä. Katso Intian parhaat vakuutusfranchising-yritykset.10. Autolukkoseppäliiketoiminta

Autot on turvattu vakuutuspalveluilla ja niiden lukoilla. Voitko kuvitella auton ilman lukkoja? Todella painajainen, eikö?

Huippuluokan ja kalliiden ajoneuvojen markkinoille tuomisen myötä myös niiden turvallisuudesta on tulossa kasvava huolenaihe joka päivä. Emme voi oikein sanoa, milloin automme lukot hajoavat yhtäkkiä. Kokeneiden ja luotettavien lukkoseppien ansiosta voimme kuitenkin olla varmoja. Autolukkosepän palvelua tarvitaan kaikille, joilla on autoja, joiden kysyntä ei ole lähitulevaisuudessa vähäisempää, joten autolukkoseppäliiketoiminta on harvinainen mutta tuottoisa valinta.

11. Vehicle Licensing Brokerage Service

Ajokortti on välttämätön riippumatta siitä, missä asut ja millaista ajoneuvoa sinulla on. Lisäksi se on erittäin tuottoisaa. Tunnetko kokonaisen alan ihmisiä, jotka työskentelevät ajoneuvojen lisensointialalla?

Kyllä, voit myös harkita ajoneuvojen lisensointia ja välityspalveluja autoteollisuuden liikeideoiden muistiinpanon yhteydessä, edellyttäen, että viime aikoina nousevat vaatimukset.

12. Rengasliikkeen vähittäiskauppa

Rengaskauppa liiketoimintamahdollisuus edellyttää varaston täydellistä hallintaa ja riittävästi tietoa erityyppisistä rengastyypeistä, joissa on eri yksilöllinen numero. Tämän yrityksen voi aloittaa pääkaupunkiseudulla tai pienessä kaupungissa.

13. Ruoka-auto

Autojen elintarvikkeiden liiketoimintasuunnitelma on Intiassa uuden aikakauden käsite, ruokakauppa on aina kannattavaa. Nämä ruoka-autot houkuttelevat monenlaisia ​​kuluttajia, etenkin rantojen lähellä.

14. Akkujen kunnostusliiketoiminta

Akkujen kunnostusliiketoiminta tarjoaa palvelun energiattomien akkujen palauttaminen täyteen alkuperäiseen kapasiteettiinsa. Se voidaan tehdä lisäämällä joitain kemikaalit ja käyttämällä joitain yksinkertaisia ​​​​menetelmiä. Koska ajoneuvojen määrä kasvaa ja kuluttajat ovat yhä kustannustietoisempia, tämän liiketoiminnan kasvattamisen mahdollisuudet ovat ilmeiset.

15. Vuokra- ja yhteiskäyttöautot

Eniten kasvoivat autovuokraamon ja -ajoneuvojen autojen liiketoimintasuunnitelma, polkupyörävuokrauksen startup. Klassinen esimerkki samasta on uber ja ola. Ajatus vuokra-autoista ja kyytien jakamisesta on Intian autoteollisuuden seuraava iso alusta.

16. Automobile Magazine

Automobile-lehti on yksi kannattavimmista autoliiketoiminnan ideoista. Markkinoilla on erittäin hyvä kysyntä. Keskittymällä niche-yleisöön henkilö voi aloittaa tämän liiketoiminnan asianmukaisella toimituksellisella ja markkinointiinfrastruktuurilla.

17. Vehicle Review Blogging

Ajoneuvoarvostelubloggaaminen on kotipohjainen edullinen liikeidea, jonka kuka tahansa voi aloittaa. Tämän arvostelublogin avulla autat ihmisiä tekemään päätöksiä siitä, mikä auto tai ajoneuvo sopii heille täydellisesti.

18. Siirrettävän tuulilasin korjaus

Mobiilituulilasien korjausliiketoiminnan voi aloittaa kotoa käsin pienellä aloituspääomalla. Pienellä varastolla ja alhaisilla käyttökustannuksilla kuka tahansa voi aloittaa tämän liiketoiminnan asianmukaisella markkinointistrategialla.

🔥 Empfohlen:  10 parasta BNPL-palveluntarjoajaa verkkokaupalle vuonna 2023

19. Lentokenttäbussikuljetuspalvelu

Lentokenttien kuljetuspalvelu ei esittelyjä kaipaa. Nopeampi liikkuvuus suurempien ajoneuvojen, kuten linja-autojen, kanssa on välttämätöntä, jotta melko suuri joukko kuljetetaan nopeasti omille lennoilleen lentokenttien sisällä. Siksi lentokenttäbussikuljetuspalvelu voi toimia myös erinomaisena ajoneuvoliikeideana, jos sellaista odotat!

20. Autotarvikekauppa

Nelipyöräiset pyörät laajenevat enemmän kuin koskaan, ja autojen määrän kasvaessa myös niiden huoltotarve kasvaa harppauksin. Autokorjaus- ja lisävarusteliikkeet ovat moninkertaistaneet tulonsa parin viime vuosikymmenen aikana, ja kysyntä on täällä pysyäkseen, mikä tekee siitä hämmästyttävän liiketoimintasuunnitelman niille, jotka haluavat rakentaa autoon liittyvän yrityksen.

21. Lentopolttoaineen huolto

Rakastamme matkustamista. Matkustatpa sitten kotimaassamme tai ulkomailla, lentokoneet lyhentävät matkaamme ja tekevät siitä niin mukavan kuin haluamme sen olevan kustannustehokkain hinnoin. Tämä ilmailualan laajentuminen on nostanut myös polttoaineen tarjonnan vaatimuksia yleisesti. Siksi, jos mietit ajoneuvojen liikeideoita, voit sisällyttää lentopolttoaineen toimituspalvelut suunnitelmaasi!

22. Autonosien vienti

Autojen liiketoimintasuunnitelma johtaa niiden osien vientiin. Monet ulkomaiset valmistajat luottavat Intiaan varaosien hankinnassa eri tekijöiden vuoksi, jotka tekevät heidän tuotteistaan ​​paljon tehokkaampia. Suuret maailmanlaajuiset luksusbrändit hankkivat varaosat Intiasta.

23. Auto-Body Store

The autokoriliiketoiminta tarjoaa auton korin korjaus- ja uuden päällirakentamisen palveluita sekä ajoneuvojen koriin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden myyntiä. Ajoneuvojen määrän kasvaessa myös autokorikaupan liiketoimintamahdollisuudet kasvavat maailmanlaajuisesti.24. Hinauspalvelu

A Hinausautojen huoltoliiketoiminta tarjoaa palveluita auttaakseen vaurioituneita tai hylättyjä ajoneuvojen omistajia ajamaan autonsa huoltoasemalle tai haluttuun pysäköintipaikkaan. Henkilö, jolla on demografisia ideoita ja tietoa viallisen ajoneuvon hinausjärjestelystä, voi aloittaa tämän liiketoiminnan huomattavalla pääomasijoituksella.

25. Autonkorjauspalvelu

Autoliiketoimintaideoiden joukossa tämä liikeidea on perineaalinen ja kukoistava. Se on pohjimmainen liiketoimintamalli tällä alalla, joka voi olla erittäin palkitsevaa. On sanomattakin selvää, että autot vaativat säännöllistä huoltoa ja jatkuvan käytön vuoksi niitä on korjattava.

26. Autokoulu

Perustetaan a autokoulu voi olla itsensä palkitseva ja voittoa tuottava hanke. Markkinoinnista tunteva henkilö voi aloittaa autokoulutoiminnan kohtuullisella pääomasijoituksella.

27. Restaurointiliiketoiminta

Vanhojen autojen elvyttäminen on ollut monille luksusta kunnostusalan ammattilaisten niukkuuden vuoksi. Intian Internet-buumin jälkeen autojen entisöinti on kiihtynyt jonkin verran muiden autoliiketoiminnan ideoiden ohella. Kun talous muutti kulkuaan, on myös Intian ihmisten maku, mikä johtaa “räätälöintiin” heidän henkilökohtaisten tarpeidensa mukaan. Myös metrokaupungit isännöivät monia esittelyfestivaaleja vintage autoja. Aiemmin käyttämättömät autot on nyt palautettu koskemattomaan kuntoon. Autojen entisöinti voi olla erittäin kannattavaa Intian autoteollisuuden työn laadun perusteella.

28. Kuriiripalvelu

Tiesitkö, että Intian vanhin kuriiripalvelu on Intian postipalvelu? Kuriiripalveluyritys perustettiin maahan 15. huhtikuuta 1774. Toimiala, jolla on rikas, noin 224 vuoden historia, on vain parantunut ja kasvanut laajasti koko maassa. Lisäksi on ollut ja on jatkossakin valtava mahdollisuus jokaiselle startup-yritykselle perustaa tälle alalle ajoneuvot, joilla on keskeinen paikka näissä palveluissa. Siksi se on varmasti yksi tuottoisimmista ajoneuvoliikeideoista, joihin kannattaa sijoittaa aikaa! Napsauta tätä saadaksesi tietoa Intian parhaista kuriiri- ja toimitusfranchising-liiketoiminnasta.29. Kippiauto/jätteenkäsittelypalvelu

Tuoretoimitus- ja hävityspalvelut kulkevat käsi kädessä. Tehokas hävityspalvelu on hetken tarve, ja tämä tarve pakottaa alaa kutsumaan lupaavia uusia tulokkaita kohtuullisella ROI:lla. Jätehuollosta on tullut välttämättömyys. Jos mietit innovatiivisia ja lupaavia autoliiketoimintaideoita, kippiautot tai jätehuoltopalvelut voivat hyvinkin olla sinun vaihtoehtosi, kun otetaan huomioon viime vuosien nousu.

🔥 Empfohlen:  4 parasta VPN:ää kryptokaupankäynnille vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

30. Limusiinipalvelu

Autoteollisuus on kasvanut ajan myötä haitallisuuden, mukavuuden, kustannustehokkuuden ja ylellisyyden myötä. Edullisten ja suuren yleisön tarpeisiin soveltuvien autojen ohella nelipyöräiset eivät ole tuottaneet pettymystä ylempään luokkaan tai yhteiskunnan rikkaaseen alan ylpeillä premium-ajoneuvoilla. Limusiinipalvelu on yksi huippuluokan palveluista autoteollisuuden mallin mukaisesti ja se voi toimia loistavana ideana autoihin liittyvissä yrityksissä.

31. Mobile Mechanic Service

Autot toimivat hyvin vain, kun niitä huolletaan hyvin. Auton korjaus tai huolto on siksi avain jokaiselle hyvin toimivalle autolle. Autojen mekaanikkopalvelut ovat aiemmin olleet paikallaan. Mobiilimekaanikkopalvelujen ilmaantumisen myötä se on yksinkertaisesti vallankumous, jota ala on nyt todistamassa. Tämä tuo myös monia uusia työllistymismahdollisuuksia ja samalla ajaa tätä nykyistä yrittäjäsukupolvea.

Johtopäätös

Toivomme, että yllä oleva autoliiketoimintaideoiden luettelo auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Päivitämme ehdottomasti tätä autoihin ja autoihin liittyvien liikeideoiden luetteloa, kun saamme lisää tietoa toimialasta. Pysy siis kuulolla!

UKK

Mitkä ovat Intian parhaat autoyritykset?

Jotkut Intian parhaista autoalan yrityksistä ovat:

 • Tata Motors Ltd
 • Maruti Suzuki India Ltd
 • Mahindra Group
 • Hero MotoCorp Ltd
 • Bajaj Auto Ltd
 • Ashok Leyland Ltd
 • TVS Motor Company Ltd
 • Force Motors Ltd

Mikä autoliiketoiminta on kannattavinta?

Jotkut kannattavimmista autoliikeideoista ovat:

 • Auton sisustusliike
 • Voiteluöljyjen vähittäiskauppa
 • Autonpesuliiketoiminta
 • Ajoneuvojen lupien välityspalvelu
 • Vuokra- ja yhteiskäyttöautot
 • Autotarvikekauppa
 • Autokorjauspalvelu
 • Autokoulu

Mitkä ovat yleisimmät autoteollisuuden työpaikat?

Autoteollisuus laajenee lukuisilla työtarjouksilla, joita monet ihmiset valitsevat. Jotkut yleisimmistä autoteollisuuden työpaikoista nykyään liittyvät:

 • Autonvuokrauspalvelut
 • Ajoneuvojen katsastuspalvelut
 • Auton suunnittelu
 • Autojen valmistus
 • Autojen myynti
 • Autojen korjaus
 • Laivasto toimii

Miten autoteollisuus kasvaa?

Ajoneuvoteollisuus kasvaa tänä päivänä ennennäkemättömällä vauhdilla. Autojen maailmanlaajuisen myynnin arvioidaan olevan noin 70 miljoonaa yksikköä vuonna 2021.

Onko hinausautoyrityksen perustaminen hyvä idea?

Hinausautoyrityksen perustaminen saattaa kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta on tärkeää oppia, että hinausautoyritys voi osoittautua suureksi ajan- ja rahasijoitukseksi joillekin ihmisille. Siksi on olennaista suunnitella pitkän aikavälin muuntaminen saman kautta.

Mitkä ovat tuottoisia autoalan franchising-sopimuksia Intiassa?

Jos mietit joitain Intian kannattavimmista autoalan franchising-sopimuksista:

 • EV Techo Electra Motors
 • Mahindran ensimmäinen valinta
 • Feynlab
 • AAMCO Vaihteistot ja Total Care
 • EV Motors Intia
 • COZI AUTOT
 • AUTO YRTTI
 • Pyörän puhdistusaine