Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

31 ilmaista avainsanatutkimustyökalua: parhaat SEO-avainsanatyökalut 0 dollaria

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 31 ilmaista avainsanatutkimustyökalua: parhaat SEO-avainsanatyökalut 0 dollaria

Tästä oppaasta löydät luettelon ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista.

Sivun ensimmäinen osa sisältää ilmaisia ​​avainsanatyökaluja SEO-tutkimukseen ja -analyysiin, kuten hakumäärän ja avainsanan vaikeuden mittaamiseen. Tämän oppaan toisessa osassa on luettelo ilmaisista avainsanan luontityökaluista, jotka voivat luoda nopeasti suuren joukon aiheideoita, joita voidaan sitten analysoida muilla SEO-avainsanatutkimustyökaluilla.

Perimmäisenä tavoitteena on tarjota sinulle parhaat avainsanatyökalut, jotka ovat 100 % ilmaisia ​​elintärkeän tiedon keräämiseen hakukoneoptimointia ja digitaalisia markkinointikampanjoita varten. Jos etsit hyvää vaihtoehtoa maksullisille työkaluille, tällä sivulla on parhaat vaihtoehdot, joita voit harkita verkkosivustollesi maksutta.

Ilmaiset avainsanatutkimustyökalut

Hanki Keywords

GetKeywords on yksi parhaista ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista paikalliseen hakukoneoptimointiin. Sinun on luotava ilmainen tili, jotta voit aloittaa työkalun kokeiluversion, joka sisältää reaaliaikaisen data-analyysin, maailmanlaajuisen avainsanahaun, kaupunkitason avainsanatiedot, yli 45 kieltä, hakumäärät, hakukoneoptimoinnin vaikeuspisteet, napsautuskohtaiset hinnat, trendit ja paljon muuta.

Googlen automaattinen täydennys

Googlen automaattinen täydennys on nopea ja helppo ilmainen avainsanatyökalu, jonka avulla voit keksiä aiheideoita verkkosivustollesi. Kirjoita vain sana Googlen hakupalkkiin, niin saat välittömän luettelon ensisijaisen avainsanasi pitkähäntäisistä versioista, jotka perustuvat Googlen todellisiin käyttäjätietoihin.

Google Avainsanojen suunnittelija

Google Keyword Planner on ilmainen avainsanojen luontiohjelma, jota voidaan käyttää Google Ads -tililläsi (aiemmin AdWords). Tämä avainsanan optimointityökalu tarjoaa aiheehdotuksia, hakumääriä, napsautuskohtaisia ​​hintatietoja (CPC), mainostajien kilpailutason, trenditietoja ja paljon muuta, joita voidaan käyttää sekä orgaanisissa hakukoneoptimoinnissa että maksullisissa hakukampanjoissa. Voit saada uusia ideoita syöttämällä alkuavainsanoja tai kilpailijan URL-osoitteen.

Google Search Console

Google Search Console on toinen ilmainen hakukoneoptimoinnin avainsanatyökalu, joka on kaikkien verkkosivustojen omistajien käytettävissä. Kun olet yhdistänyt sivustosi Google Search Consoleen, voit saada arvokasta tietoa SEO-avainsanoista, jotka sivustosi sijoittuu hakukoneiden tulossivuilla (SERPs). Google Search Console näyttää näyttökertojen kokonaismäärän, napsautukset, napsautussuhteen (CTR) ja keskimääräisen hakusijainnin jokaiselle verkkosivustollesi seuraamalle avainsanalle. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta lisää Googlen SEO-työkaluja.

Google Trends

Google Trends on ilmainen työkalu, joka tarjoaa avainsanatietoja tietyistä Googlessa ja YouTubessa käytetyistä hakutermeistä. Voit käyttää sitä löytääksesi trendikkäitä aiheita, paikallisia hakutrendejä ja niihin liittyviä avainsanoja, joiden suosio kasvaa. Google Trends auttaa sinua myös välttämään avainsanoja, jotka menettävät vauhtia, jotta voit tehdä parempia päätöksiä siitä, mihin termeihin kohdistat verkkosivustosi sisällön.

Näistä aiheeseen liittyvistä oppaista saat lisätietoja tästä työkalusta: mihin Google Trends -ohjelmaa käytetään ja miten Google Trends toimii. Tai vieraile tällä sivulla, jossa on vinkkejä trendaavien SEO-avainsanojen löytämiseen, jos haluat optimoida tämän tyyppisen sisällön.

Avainsana kokki

Keyword Chef on Ben Adlerin luoma avainsanatutkimustyökalu. Se etsii ja suodattaa automaattisesti vähän kilpailua aiheuttavat avainsanat puolestasi. Reaaliaikaisen SERP-analyysin avulla Keyword Chef auttaa sinua löytämään parhaat SEO-avainsanat verkkosivustollesi, jotka ovat lähes taatusti korkealla Googlessa. Voit kokeilla Keyword Chefiä 0 dollarilla ja saada 1 000 hyvitystä rekisteröitymällä ilmaiselle kokeilutilille ja testata sitä. Saat lisätietoja alhaisen kilpailun avainsanojen löytämisestä täältä.

Avainsana Surfer

Keyword Surfer on ilmainen SEO avainsanatyökalu, jonka on kehittänyt Surfer SEO. Se on saatavana ilmaisena Chrome-laajennuksena, joka lisää uusia toimintoja Google-selaimellesi. Kun Keyword Surfer on asennettu, se näyttää sinulle liittyvien avainsanojen hakumäärän, napsautuskohtaisen hinnan (CPC) tiedot, samankaltaiset avainsanat, käänteisten linkkien korrelaatiokaavion ja paljon muuta.

Avainsanatyökalu Dominator

Avainsanatyökalu Dominator on ohjelmisto, joka on täynnä 9 työkalua avainsanatutkimukseen. Sen avulla voit analysoida verkkosivustoja, kuten Amazon, Bing, eBay, Etsy, Google, Google Shopping, Home Depot, Walmart ja YouTube löytääksesi suosittuja avainsanoja, joita haetaan kyseisillä alustoilla, sekä poimimalla termejä tuoteluetteloista, jotka auttavat sinua parantamaan sisältömarkkinointiin ja hakukoneoptimointiin. Työkalun ilmaisen version avulla voit tehdä 2 hakua päivässä.

🔥 Empfohlen:  AppSumo-salkku: Yksityiskohtainen opas uskomattomille työkaluille yrityksille

Keyworddit

Keyworddit on yksi parhaista ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista pitkän pyrstön ja siemenavainsanojen poimimiseen Redditin subredditeistä. Keyworddit toimii hakemalla avainsanaideoita viestiketjujen otsikoista ja kommenteista ja raportoi näiden termien kuukausittaiset hakumäärätiedot. Yleensä, jos avainsana on suosittu Redditissä, se voi olla hyvä aihe hakukoneoptimointi- ja sisältömarkkinointitarkoituksiin, koska on osoitettu tarvetta (tai suuntausta) osuville avainsanahauille verkossa. Ei ole olemassa toista avainsanan optimointityökalua, joten kokeile sitä.

Avainhaku

Keysearch on tehokas ilmainen avainsanatutkimustyökalu, joka toimitetaan myös muiden SEO-analyysiohjelmistojen mukana. Voit etsiä aiheeseen liittyviä avainsanoja useilla alustoilla, kuten Google, Yahoo, Bing, Etsy, Pinterest, eBay jne. Ilmainen kokeilu tarjoaa 5 avainsanahakua ja -analyysiä päivässä sekä rajoitetun pääsyn muihin työkaluihin, kuten sijoitusseurantaan, käänteisen linkin tarkistamiseen. , verkkosivuston tarkastaja, kilpailuanalysaattori, sisältöassistentti ja paljon muuta. Katso tämä aiheeseen liittyvä opas ilmaisilla käänteislinkkien tarkistustyökaluilla, jos olet kiinnostunut tämän tyyppisestä SEO-työkalusta.

KeywordTool.io

KeywordTool.io on yksinkertainen avainsanatutkimustyökalu, joka tarjoaa tuhansia avainsanaehdotuksia todellisista käyttäjien kyselyistä alustoilla, kuten Google, Bing, YouTube, Amazon, eBay, Apple Store, Google Play Store, Instagram, Twitter, Pinterest ja Google Trends. Voit kokeilla KeywordTool.ioa ilmaiseksi ja analysoida esimerkkiavainsanojesi hakumääriä, trendejä, napsautuskohtaisia ​​hintatietoja (CPC) ja kilpailutasoa.

KWFinder

KWFinder on Mangoolsin tarjoama avainsanatutkimustyökalu. KWFinderin avulla voit etsiä kolmella tavalla: liittyvillä avainsanoilla, Googlen automaattisella täydennyksellä ja kysymyksillä. Tämän jälkeen voit analysoida keskimääräistä kuukausittaista hakumäärää, napsautuskohtaista hintaa (CPC) koskevia tietoja, napsautuskohtaista (PPC) -kilpailua ja avainsanojen vaikeuspisteitä löytääksesi parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollesi. KWFinder toimitetaan myös muiden SEO-ohjelmistojen mukana, mukaan lukien sijoitusseuranta, käänteislinkkien tarkistus, SERP-analysaattori ja sivuston profilointi. Tämä on suosikki SEO-työkaluni markkinoilla, ja käytän sitä päivittäin avainsanatutkimukseen. Voit kokeilla KWFinderiä ILMAISEKSI täällä käyttämällä affiliate-linkkiäni ilman lisäkuluja. Ansaitsen palkkion vain, jos päivität maksulliseen suunnitelmaan. Voit myös lukea KWFinder-arvosteluni saadaksesi lisätietoja.

Vähäiset hedelmät

LowFruits on hämmästyttävä avainsanatutkimustyökalu, joka auttaa sinua löytämään SEO:sta avainsanoja, joilla on heikkoja kohtia SERP:n kärkisijoilla. Tämä sisältää avainsanat, joissa foorumit ja heikot verkkosivustot, joilla on alhainen Domain Authority -pistemäärä, sijoittuvat Googlen 1-10 parhaan joukkoon. Käytän LowFruits-sovellusta löytääkseni alhaisen kilpailun avainsanoja, jotka voidaan luokitella nopeasti ilman paljon vaivaa. Voit kokeilla LowFruitsia ilmaiseksi täällä käyttämällä affiliate-linkkiäni ja saada 10 ilmaista krediittiä työkalun testaamiseen. Voit käyttää avainsanatutkimustoimintoja veloituksetta niin kauan kuin haluat. Ainoa kerta, kun sinun on käytettävä krediittejä, on silloin, kun haluat analysoida hakukoneoptimointitietojen termejä, kuten hakumäärää, napsautuskohtaista hintaa, heikkoja kohtia jne.

MerchantWords

MerchantWords on yksi parhaista ilmaisista hakukoneoptimointityökaluista, jos omistat Amazon-kaupan. Tämä verkkokaupan avainsanatutkimustyökalu kerää ja analysoi miljardeja maailmanlaajuisia tietopisteitä, jotta sinulla on parhaat saatavilla olevat tiedot menestyvän brändin rakentamiseen ja osuvimmat avainsanat, jotka voivat tarjota yrityksellesi parhaan sijoitetun pääoman tuoton (ROI).

Moz Keyword Explorer

Moz Keyword Explorer on aikaa säästävä avainsanatutkimustyökalu, joka auttaa sinua löytämään kannattavia avainsanoja ja järjestämään avainsanasi luetteloiksi. Se on osa Moz Pro SEO -analytiikkaalustaa, ja voit käyttää sitä maksutta rekisteröimällä ilmaisen Moz-tilin. Voit kuitenkin tehdä 10 ilmaista kyselyä kuukaudessa, ellet päivitä maksulliseen sopimukseen.

Semrush Keyword Magic Tool

Semrush Keyword Magic Tool on tehokas ilmainen työkalu, jonka tarjoaa SEO-teknologiajätti Semrush. Voit kokeilla Semrush Keyword Magic Toolia ILMAISEKSI täällä affiliate-linkilläni. Ansaitsen palkkion vain, jos päivität maksulliseen suunnitelmaan. Sinun on rekisteröidyttävä ilmainen jäsentili testataksesi sitä. Kun teet sen, pääset käyttämään yli 20 miljardia avainsanaa yli 120 maantieteellisestä tietokannasta. Ilmainen tili rajoittaa sinut 10 hakuun päivässä.

🔥 Empfohlen:  9 helppoa vaihetta oman verkkosivuston luomiseen Wix.com-sivustolla

SEO Powersuite

SEO Powersuitessa on Rank Tracker -työkalu, joka sisältää yli 20 avainsanan optimointityökalua yhdessä ohjelmistossa. Ja mikä parasta, se on 100% ilmainen käyttää. Kaikki suositut avainsanatutkimustyökalut on integroitu suoraan Rank Tracker -avainsanojen sijoitustyökaluun, mukaan lukien Google Adsin avainsanojen suunnittelija, kilpailututkimus, avainsanojen ero, liittyvät haut, automaattisen täydennyksen työkalut, aiheeseen liittyvät kysymykset ja monet muut. SEO Powersuite voi auttaa sinua löytämään parhaat SEO-avainsanaideat, joita ei muuten löytyisi Internetistä.

SpyFu

SpyFu on avainsanatutkimuksen ja kilpailutiedon työkalu, jota käyttävät digitaaliset markkinoijat, jotka haluavat kilpailla maksuttomissa hauissa ja maksetuissa mainonnan kanavissa, kuten Google Ads. Sen lisäksi, että löydät uusia avainsanamahdollisuuksia avainsanatutkimustoiminnolla, voit myös etsiä ja varastaa kilpailijoiden huippuluokan avainsanoja. Lisäksi saat käyttöösi PPC-analysaattorin, historialliset tiedot, käänteisen linkin analyysin ja mukautetun raportoinnin. Voit kokeilla SpyFua ilmaiseksi testataksesi kaikkia SEO-kampanjoidesi ominaisuuksia.

TagCrowd

TagCrowd on ilmainen SEO-avainsanatyökalu kilpailijan sivun SEO-analyysien tekemiseen. Tämän työkalun idea on yksinkertainen: liitä verkkosivuston URL-osoite TagCrowdiin ja saat sanapilven, joka näyttää sivun tärkeimmät aiheideat ja kuinka monta kertaa kutakin sanaa on käytetty sisällössä. TagCrowdin avulla voit määrittää tarkan haun avainsanojen optimaalisen käyttötiheyden sivun hakukoneoptimoinnissa tarkistamalla kilpailijoiden artikkeleita.

Ubersuggest

Ubersuggest on Neil Patelin ilmainen työkalu, joka tarjoaa hyviä avainsanaideoita SEO- ja digitaalisiin markkinointikampanjoihin. Voit tehdä jopa 3 hakua päivässä kirjautumatta sisään. Kun kirjoitat hakutermin, Ubersuggest näyttää hakumäärän, hakukoneoptimoinnin vaikeuden, maksetun vaikeuden ja napsautuskohtaisen hinnan.

Wordtracker

Wordtracker on paras ilmainen vaihtoehto Google Keyword Plannerille. Voit käyttää Wordtrackeria kirjautumatta paljastaaksesi 1 000 kannattavaa longtail-avainsanaa ja jopa 10 000 tulosta hakua kohden. Kuitenkin vain ensimmäiset 50 hakutulosta ovat ilmaisia, ellet päivitä maksulliseksi tiliksi.

Ilmaiset avainsanageneraattorit

Ahrefs-avainsanojen luontitoiminto

Ahrefsin ilmainen avainsanageneraattori on markkinoiden paras työkalu, jolla voit luoda paljon avainsanoja ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä tai maksaa tämän tyyppisestä ohjelmistosta. Voit kirjoittaa termin ja löytää välittömästi asiaankuuluvia avainsanoja sen tietokannasta, joka sisältää yli 8 miljardia hakukonetta, kuten Google, Bing, YouTube ja Amazon. Voit myös vaihtaa lausevastaavuuden tai kysymysten välillä suodattaaksesi edelleen ilmaisia ​​hakukoneoptimoinnin aiheideoita ja uutta sisältöä verkkosivustollesi.

Myös kysytty

AlsoAsked on avainsanatutkimustyökalu, jonka avulla voit tutkia kysymyksiä, joita yleisösi kysyy tietyistä aiheista. Pohjimmiltaan AlsoAsked kaivaa kysymykset Googlen hakukoneen People also Ask -ruudusta, jotta saat nopeasti luettelon tärkeimmistä kysymyksistä, joihin voit vastata sisällössäsi hakukoneoptimointia ja ajankohtaista merkitystä lisäämiseksi.

VastausPublic

AnswerThePublic on yksi Internetin suosituimmista avainsanageneraattoreista. Se toimii siten, että syötät hakusanan työkaluun, ja sitten se näyttää yleisiä kysymyksiä, joita ihmiset kysyvät kyseiseen aiheeseen liittyen. Voit tarkastella tuloksia visuaalisena esityksenä tai taulukkona, jossa tiedot on jaettu seuraaviin luokkiin: kysymykset, prepositiot, vertailut, aakkosjärjestys ja niihin liittyvät avainsanat. AnswerThePublic rajoittaa sinut 3 ilmaiseen hakuun päivässä.

Keyword.io

Keyword.io on automaattinen täydennysgeneraattori, jonka avulla voit löytää uusia avainsanoja SEO- ja PPC-kampanjoissasi. Tämä avainsanan optimointityökalu voi hakea aiheideoita tietyistä hakukoneista, kuten Googlesta, Bingistä, Amazonista, Yandexistä, Wikipediasta ja muista.

Avainsanataulukko

Keyword Sheeter on toinen suosittu työkalu, joka voi hakea tuhansia automaattisen täydennyksen ehdotuksia Googlelta. Se on salamannopea ja hyväksyy yhden tai useamman siemenavainsanan ideoiden luomiseksi. Keyword Sheeter on täysin ilmainen käyttää ilman rekisteröitymistä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka maksaa 30 000 dollaria opintolainoja 4 vuodessa

KysymysDB

QuestionDB on nopea ja helppokäyttöinen avainsanageneraattori. Se hakee useilta Kysymys ja vastaus -sivustoilta, mukaan lukien Reddit ja Quora, ja antaa sinulle luettelon suosituista kysymyksistä, joita ihmiset kysyvät SEO-avainsanoihisi liittyen. Voit käyttää QuestionDB:tä 100% ilmaiseksi rajattomille etsijöille päivässä; Tuloksissasi on kuitenkin vain 50 avainsanaehdotusta hakua kohden. Maksulliseen sopimukseen päivittäminen antaa sinulle rajattomasti avainsanoja jokaiseen hakuun.

SEOScout

SEOScoutilla on ilmainen avainsanaehdotustyökalu, jota voit käyttää kirjautumatta heidän ohjelmistoonsa. Se tarjoaa samanlaisia ​​tietoja kuin AnswerThePublic, mutta ei rajoita sitä, kuinka monta kertaa voit käyttää avainsanaideoiden luomiseen päivittäin.

SEOStack

SEOStack on avainsanojen luontityökalu, joka on saatavana ilmaisena Chrome-laajennuksena. Se toimii keräämällä avainsanatietoja useista eri lähteistä, mukaan lukien Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, YouTube, Amazon, Pinterest ja Ebay. SEOStack on perusavainsanojen luontiohjelma, joka voi toimittaa nopeasti paljon uusia aiheideoita. Sinun on kuitenkin analysoitava kyseiset avainsanat toisessa SEO-analyysityökalussa saadaksesi tarkkoja tietoja mittareista, kuten hakumäärästä ja hakukoneoptimoinnin kilpailusta.

Soovle

Soovle toimii kahden avainsanan tutkimustyökaluna ja avainsanageneraattorina. Kun kirjoitat sanoja hakupalkkiin, se listaa suositut avainsanat useissa hakukoneissa, mukaan lukien Google, Yahoo, Bing, Amazon, Wikipedia, YouTube jne. Kun avainsanaideat on luotu, voit napsauttaa termiä ja automaattisesti viedään hakukoneeseen SERP-analyysiä varten. Soovle sisältää rajattomasti ilmaisia ​​hakuja.

WordStream

WordStream on avainsanatyökalu, jonka avulla voit luoda ideoita kahdella tavalla: käyttämällä aloitusavainsanaa tai analysoimalla kilpailijan URL-osoitetta osuvien termien poimimiseksi. Tämä on ensisijaisesti ilmainen työkalu uusien avainsanojen keksimiseen pay-per-click (PPC) -kampanjoihin, mutta oivalluksista voi olla hyötyä myös SEO-sisällössä. WordStream näyttää kunkin luodun avainsanan hakumäärän, kilpailutason, napsautuskohtaisen hinnan (CPC) ja mahdollisuuspisteet.

Jos nyt tarvitset apua selvittääksesi, mikä avainsana on hyvä kohdistaa verkkosivustollesi hakukoneoptimointia varten, tutustu tähän linkitettyyn oppaaseen. Se kattaa tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun on otettava huomioon valitaksesi sisällöllesi hyvät avainsanat.

Lisätietoja avainsanatutkimuksesta

Alla olevista linkeistä kerrotaan lisää avainsanatutkimuksesta ja sen oikeasta käytöstä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Ilmaiset avainsanatyökalut SEO-yhteenvetoon

Toivottavasti pidit tästä luettelosta parhaista ilmaisista avainsanatutkimustyökaluista.

Kuten huomasit, SEO-tutkimukseen ja -analyyseihin on olemassa monia ilmaisia ​​avainsanatyökaluja, joiden avulla voit tarkistaa kuukausittaisen hakumäärän ja avainsanojen vaikeuden mahdollisten termien kohdistettavaksi verkkosivustollesi. On myös nopeita ja helppokäyttöisiä ilmaisia ​​avainsanageneraattorityökaluja, jotka voivat tuottaa nopeasti suuren erän aiheideoita, joita voidaan myöhemmin analysoida muissa SEO-avainsanatutkimustyökaluissa. Toivottavasti löysit tältä sivulta hyvän vaihtoehdon maksullisille työkaluille, jotka voivat auttaa sinua SEO- ja digitaalisissa markkinointikampanjoissasi maksutta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents