Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

31 parhaista johtajuuselokuvista, jotka voit löytää inspiroimaan ja viihdyttämään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 31 parhaista johtajuuselokuvista, jotka voit löytää inspiroimaan ja viihdyttämään

Elokuvat voivat olla uskomattoman tehokkaita työkaluja oppituntien opettamiseen ja inspiroimiseen. Tämä pätee inspiroimaan meitä johtajina ja opettamaan tehokkaita johtamistaitoja. Tässä on 31 parasta johtajuuselokuvaa.

Nämä elokuvat kattavat monenlaisia ​​genrejä, mutta välittävät voimakkaita oppitunteja, jotka voivat auttaa sinua terävöittämään johtamistaitojasi ja tuomaan esiin tiimisi parhaat puolet.

Parhaat johtajuuselokuvat inspiraatiota varten

Jokainen parhaista johtajuuselokuvista tarjoaa sinulle erilaisen oppitunnin. Jotkut näistä ovat positiivisia ja jotkut negatiivisia johtajuuden oppitunteja, mutta ne kaikki ymmärtävät tehokkaasti asian.

Monet näistä elokuvista kuvaavat kuuluisia yrittäjiä. Nämä elokuvat kattavat laajan valikoiman genrejä, eivätkä kaikki välttämättä sovi kaiken ikäisille, joten ole tietoinen.

1. Invictus

Jos pidät politiikasta, urheilusta ja tietysti johtajuudesta, tämä inspiroiva elokuva on oikea valinta. Elokuva seuraa tarinaa vuoden 1995 rugbyn MM-kisoista Etelä-Afrikassa. Mandela, Etelä-Afrikan ensimmäinen afroamerikkalainen presidentti, pyrkii lopettamaan rotujännitteet maassaan edistämällä rugbya.

Tämä elokuva näyttää, mitä inspiroiva ja tehokas johtaminen on ja kuinka korkealle organisaatio voi nousta, kun sen johtajat näyttävät esimerkkiä kaikille muille. Tämä elokuva paljastaa kaikki tehokkaan johtajan salaisuudet.

Key Takeaway

Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa, ja pidä aina kiinni tästä visiosta.


2. Sosiaalinen verkosto

tutkii Mark Zuckerbergiä ja Facebookin perustamista. Näet kuinka Zuckerberg ja toinen perustaja Eduardo Saverin ratkaisivat konfliktin, joka auttoi määrittelemään yrityksen.

Elokuvan tunnuslause oli “Et saa miljoonaa ystävää tekemättä vihollisia”, ja vaikka tämä on epäilemättä tarttuva elokuvajulisteisiin, se on loistava opetus siitä, miten yritystäsi ei pidä käsitellä.

Sosiaalinen verkosto tekee hienoa työtä osoittaessaan, että suhteiden rakentaminen on parempi kuin siltojen polttaminen.

Key Takeaway

Siltojen palamisella voi olla kielteisiä seurauksia pitkällä aikavälillä, joten arvosta aina suhteitasi.


3. Muiden ihmisten rahat

osoittaa, kuinka suuret yritykset usein valtaavat pienet yritykset, erityisesti vihamielisissä yritysostotilanteissa.

Elokuva osoittaa, että jokaisen yritysorganisaation takana on perhe ja ihmiset, joiden toimeentulo on sen toiminnasta riippuvainen.

Se osoittaa myös, kuinka johtajien on huolellisesti tasapainotettava omat luottamusvelvollisuutensa osakkeenomistajia kohtaan työntekijöiden ja heidän perheidensä tarpeiden ja prioriteettien kanssa.

Key Takeaway

Johtajana päätöksesi voivat vaikuttaa moniin ihmisiin. Kaikkien yrityksen osapuolten tarpeet on tasapainotettava huolellisesti.


4. Perustaja

kertoo kuinka myyjä Raymond Kroc tapasi McDonald’s-ravintolan omistajat Etelä-Kaliforniassa ja muutti innovatiivisesta ideasta maailman suurimman ravintolatoiminnan.

Johdonmukaisuuden priorisointi oli yksi tärkeimmistä McDonald’sin menestykseen vaikuttaneista tekijöistä. Samoin olivat kunnianhimo, sinnikkyys ja häikäilemätön päättäväisyys.

Ensisijainen opetus tässä: sinulla ei tarvitse olla maailman parasta tuotetta. Mutta jos pystyt tarjoamaan johdonmukaisuutta, voit mennä pitkälle.

Key Takeaway

Kunnianhimo, johdonmukaisuus ja päättäväisyys voivat viedä sinut pitkälle. Lisäksi joskus kannattaa ajatella laatikon ulkopuolella.


5. Rahapallo

seuraa tarinaa ammattilaispesäpallojoukkueen pääjohtajasta, joka vastustaa vuosikymmenten tavanomaista viisautta muuttaakseen joukkueen ja voittaakseen häntä vastaan.

Tämä tositarina osoittaa, että voit uhmata normia ja tulla huipulle. Voit viedä organisaation pitkälle alustavassa ajattelussa ja oikean joukkueen kokoamisessa. Joskus tarvitset vain päättäväisyyden mennä matkalle.

Key Takeaway

Out-of-the-box-ajattelu on välttämätöntä selviytyäkseen kilpailevassa ympäristössä rajoitetuilla resursseilla.


6. Glengarry Glen Ross

New Yorkin kiinteistöjen myyntitoimiston agentteja painostetaan tekemään niin paljon myyntiä kuin mahdollista säilyttääkseen työpaikkansa. Tämä johtaa siihen, että jotkut toimistossa käyttävät moraalisesti kyseenalaisia ​​ja suoraan laittomia taktiikoita voittaakseen.

Työskenteletpä sitten myynnin tai johtamisen parissa, tämä on loistava elokuva. Elokuva antaa arvokkaan opetuksen siitä, miksi vahva etiikka on aina etu sekä johtajana että työntekijänä. Se voi viedä sinut läpi vaikeiden aikojen.

Key Takeaway

Varmista moraalisi ja periaatteisi, ennen kuin ajat muuttuvat vaikeaksi estääkseen sinua harhautumasta ja tekemästä epäeettisiä päätöksiä.


7. Steve Jobs

Applen toinen perustaja Steve Jobs on ollut useiden johtajuuden luentoja ja tapaustutkimuksia aiheena. Tässä on elokuva, joka kuvaa alan ikonisen titaanin tärkeitä vaiheita. Se tarjoaa sinulle tilannekuvan hänen elämästään.

Elokuva kertoo tarinan kolmesta kriittisestä tuotelanseerauksesta Steve Jobsin uralla ja taistelusta Applen viemiseksi seuraavalle tasolle.

Jobs voitti taitojen puutteensa horjumattoman näkemyksen ja puhtaan tahdonvoiman avulla. Tämä elokuva inspiroi sinua tavoittelemaan unelmiasi ja olemaan niistä intohimoisia.

Key Takeaway

Vastoinkäymisessä sinun on pysyttävä lujina tavoitteissasi ja visioissasi ja johdonmukaisena uskomuksissasi kestääksesi.


8. Wall Streetin susi

kertoo tositarinasta Jordan Belfortista ja pahamaineisen Long Islandin kattilahuoneen Stratton Oakmontin perustamisesta, joka huijasi lukemattomilta ihmisiltä rahansa.

Älä etsi inspiraatiota elokuvan epäeettisistä liikekäytännöistä ja hämärästä toiminnasta.

Mutta Belfortin tarina on enemmän kuin vain rahan ansaitseminen. Karismaattinen johtaja voi motivoida ihmisiä saavuttamaan mitä tahansa, mihin he päättävät, oli se sitten hyvä tai huono. Käytä siis vaikutusvaltaa viisaasti.

🔥 Empfohlen:  Uskomattomia faktoja, joita et tiedä Red Bullista, jotka räjäyttävät mielesi

Key Takeaway

Kunnianhimo ja suostutteluvoima voivat viedä organisaation pitkälle. Tiedä siis, minne olet menossa, ja käytä tiukkaa koodia vaikutusvallan väärinkäytön välttämiseksi.


9. Katwen kuningatar

on yksi parhaista johtajuuselokuvista nuoresta ugandalaistytöstä, joka huomaa intohimonsa shakin pelaamiseen nuorena. Valmentajansa avulla hän pystyy nousemaan kansainväliseksi mestariksi kaikkia vastaan.

Elokuva korostaa hyvän johtamisen tarvetta ja sitä, kuinka se auttaa tuomaan ihmisistä parhaan irti. Se osoittaa myös, kuinka pitkälle voit edetä elämässä kovalla työllä ja päättäväisyydellä menestyä riippumatta siitä, mistä olet aloittamassa.

Key Takeaway

Sillä ei ole väliä, mistä aloitat, kunhan sinulla on suunnitelma ja pyrit jatkuvasti saavuttamaan sen.


10. Lentäjä

kertoo legendaarisen ilmailupomaatti Howard Hughesin tarinan. Elokuva kuvaa miehen kahta puolta, hänen omalaatuista julkisuuttaan ohjaajana, liikemiehenä ja ilmailun pioneerina sekä hänen kidutettua yksityiselämäänsä.

Johtajille elokuva toimii jyrkänä muistutuksena siitä, että vaikka kova työ vie sinut pitkälle, tasapainoa tarvitaan. Et voi johtaa yritystäsi kovin hyvin, jos et ole hyvässä kunnossa henkisesti ja fyysisesti.

Key Takeaway

Johtajien tulee pyrkiä tasapainoon liike- ja yksityiselämässään varmistaakseen, että he voivat pysyä johdonmukaisina pitkällä aikavälillä.


11. Onnen tavoittelu

perustuu tositarinaan Chris Gardnerista, onnenyrittäjästä, joka joutuu kodittomaksi poikansa kanssa San Franciscossa. Päättäväisyyden ja menestymishalun avulla hän voi saada työpaikan pörssivälittäjänä ja lopulta avata oman välitystoimiston.

Elokuvassa on lukemattomia johtajuusoppitunteja. Mutta ehkä ilmeisin on sinnikkyys ja omistautuminen. Oikea Chris Gardner osoitti, että kaikki on mahdollista oikealla asenteella ja asenteella.

Key Takeaway

Riippumatta siitä, kuinka vaikeaksi tilanteesi tulee, omistautuminen ja positiivinen asenne ovat välttämättömiä eteenpäin pääsemiseksi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi.


12. Valmentaja Carter

on yksi parhaista johtajuuselokuvista ja tositarina kiistanalaisen lukion koripallovalmentajan Ken Carterista, joka vuonna 1999 jätti voittamattoman koripallojoukkueensa huonon akateemisen suorituskyvyn vuoksi.

Carterin johtamistaidoista ainutlaatuisia tekee hänen aito halunsa vaikuttaa ja luottamus siihen, että hän pystyy siihen.

Suurimmalla osalla joukkueesta on alhaiset odotukset elämälleen, mukaan lukien heidän vanhempansa. Mutta Carter todella uskoo, että hänen oppilaansa voivat tähdätä korkeammalle ja inspiroi heitä tulemaan parhaaksi versioksi itsestään.

Key Takeaway

Todelliset johtajat voivat saavuttaa tuloksia ja työntää tiiminsä olemaan paras versio itsestään kaikilla elämänsä osa-alueilla.


13. Hoosiers

on jälleen yksi koripalloelokuva, joka perustuu löyhästi Milan High Schoolin koripallojoukkueeseen, joka voitti 1954 Indianan osavaltion mestaruuden. Elokuva kertoo altavastaajasta, jolla on levoton menneisyys ja joka onnistuu saamaan kaupungin lukion koripallojoukkueen voittoon.

Tämä sydäntä lämmittävä tarina valmentajasta ja hänen tiimistään opettaa meille, että jokaisella ihmisellä on jotain arvokasta annettavaa organisaatiolle. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudelleen, ja jatkuva kehitys on menestyksen salaisuus.

Key Takeaway

Epäonnistuminen on otettava rauhallisesti. Johtajan merkki on henkilö, joka voi nousta ylös ja yrittää uudelleen menestyäkseen.


14. Kolmetoista päivää

on dramatisointi tapahtumista, jotka johtivat Kuuban ohjuskriisiin ja silloisen presidentti John F. Kennedyn vastaukseen Neuvostoliitolle. Tänä jännittyneenä aikana, kun Kuuban ohjuskriisi oli kehittymässä, presidentti Kennedyn ja hänen neuvonantajiensa oli päästävä sopimukseen ydinsodan estämiseksi.

Elokuva on loistava esimerkki ryhmätyöstä ja osoittaa, kuinka tärkeää on tehdä hyvää yhteistyötä stressin aikana. On helppoa olla johtaja, kun asiat menevät hyvin, mutta kriisin hallinta voi olla haastavaa.

Key Takeaway

Todelliset johtajat voivat toimia yhtä tehokkaasti kriisin aikana kuin he voivat, kun asiat ovat helppoja.


15. Viimeinen linna

on yksi parhaista johtajuuselokuvista. Se seuraa Eugene Irwiniä, häpeällistä kenraalia vankilassa käskyjen tottelematta jättämisestä.

Saavutettuaan muiden vankien luottamuksen hän pystyy johtamaan onnistunutta kapinaa vankilan tyrannimaista vartijaa vastaan.

Tässä elokuvassa on paljon arvokkaita oppitunteja johtajuudesta. Mutta se, joka erottuu eniten ja jonka monet köyhät johtajat unohtavat, on, että paras tapa johtaa on esimerkki.

Key Takeaway

Jos haluat organisaatiosi jäsenten kunnioituksen, sinun on oltava valmis näyttämään esimerkkiä ja tekemään samaa työtä.


16. Cool Runnings

perustuu löyhästi vuoden 1988 talviolympialaisissa kilpailijoihin jamaikalaisiin. Jamaikan kelkkajoukkue harjoitteli lujasti ja kehitti tyyliään tullakseen vakavaksi joukkueeksi, joka pääsi viimeiselle kierrokselle.

Elokuva on loistava esimerkki siitä, mitä johtaja voi saavuttaa, kun hän todella uskoo joukkuehenkeensä ja motivoi heitä jatkamaan vastoinkäymisissä.

Key Takeaway

Johtajana sinulla on oltava uskoa ja luottamusta, vaikka kukaan muu ei uskoisi sinuun tai tiimiisi.


17. Kwai-joen silta

on yksi parhaista johtajuuselokuvista ja tositarina kahdesta vastakkaisesta johtamismallista. Elokuva seuraa eversti Nicholasia, englantilaista armeijan upseeria, joka on vangittu japanilaiselle työleirille eversti Saiton komennossa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat sosiaalisen median hallintatyökalut, jotka markkinoijan on tiedettävä

Kun Nicholson käyttää motivoivaa tyyliä kootakseen miehiään kohteliaisuuden ja keskinäisen kunnioituksen ideoiden ympärille, Saito valitsee brutaaleja ja autoritaarisia menetelmiä.

Se on arvokas tutkimus siitä, kuinka erilaiset johtamistavat voivat tuottaa huomattavasti erilaisia ​​​​tuloksia, ja katsojat jäävät tutkimaan ja perustelemaan kaikkia johtamistyyliä.

Key Takeaway

Johtamiseen ei ole olemassa yksiselitteistä lähestymistapaa. On tärkeää oppia oikea tapa johtaa tiimiäsi konfliktien läpi.


18. Apollo 13

on elokuva, joka kertoo tarinan Amerikan viidennestä miehitetystä matkasta kuuhun. Apollo 13 -tehtävän aikana räjähdys aiheutti sen, että avaruusalus menetti suurimman osan ilmansyötöstään ja sähkötehostaan. Tämä johti siihen, että NASA keskeytti tehtävän ja kamppaili tuodakseen astronautit takaisin turvallisesti.

Huolimatta suurista välimatkoista, näyttää uskomattomia asioita, joita voi tapahtua, kun kaikki tekevät yhteistyötä ja yrittävät saavuttaa yhteisen tavoitteen.

Key Takeaway

Erinomaisella johtajuudella on voima ylittää etäisyys ja muut ylitsepääsemättömältä vaikuttavat esteet.


19. Patton

on eeppinen fiktiivinen kertomus tunnetusta kenraali George Pattonista ja hänen sodanaikaisista toimistaan ​​ja saavutuksistaan ​​toisen maailmansodan aikana. Elokuva on lähes kolmen tunnin syvä sukellus yhteen sodan kiistanalaisimmista johtajista.

Yksi asia, jota elokuva ei tee, on yrittää sokeroida toisen maailmansodan kenraalin elämää. Niin paljon kuin häntä arvostettiinkin, elokuva kuvaa hänen puutteitaan, kuten empatian tai itsetietoisuuden puutetta.

Key Takeaway

Raaka lahjakkuus ja kyky eivät voi korvata johtamistaitoja, kuten empatiaa ja laaja-alaista tietoisuutta.


20. Kummisetä

on klassinen syvällinen tutkimus järjestäytyneestä rikollisuudesta New Yorkissa 1940-luvulla. Elokuva seuraa kuvitteellista Corleonen rikosperhettä ja vallan siirtymistä sukupolvelta toiselle, kun poika palaa toisesta maailmansodasta ja hänen on autettava perhettään.

Vaikka elokuvan teemana on rikollisuus ja pahe, elokuvan opetukset on otettu suoraan johtajuuden klassikoista, kuten tai . Elokuva on usein lainattu oodi poikkeukselliselle johtajuudelle ja strategiselle ajattelulle, joka voi johtaa organisaatiota, olipa se sitten hyvä tai huono, eteenpäin.

Key Takeaway

Jopa vaikeimpina aikoina johtajien on pysyttävä rauhallisina ja pidettävä järkensä heidän suhteensa tehdäkseen vankkoja strategisia päätöksiä, jotka edistävät organisaatiotaan.


21. Muista The Titans

on tositarina äskettäin palkatusta afroamerikkalaisvalmentajasta ja hänen lukion jalkapallojoukkueesta 1970-luvun alussa.

Elokuvan johtajuuden haasteet tuntuvat kaikki hyvin nykyaikaisilta, olipa kyseessä sitten päävalmentajan haaste yhdistää lukion jalkapallojoukkue rotujännitteen vuoksi tai kamppailu apuvalmentajan hyväksymisestä huipulle nousemisesta. on erinomainen tutkimus siitä, kuinka suuret johtajat voivat yhdistää ja innostaa muita.

Key Takeaway

Suuret johtajat voivat yhdistyä, vaikka kaikki todennäköisyydet olisikin pinottu heitä vastaan.


22. Lawrence of Arabia

on tositarina Thomas Edward Lawrencesta, englantilaisesta upseerista, joka onnistui yhdistämään ja johtimaan erilaisia, usein sotivia arabiheimoja ensimmäisen maailmansodan aikana taistelemaan turkkilaisia ​​vastaan.

Lähes neljätuntinen eeppinen elokuva tarjoaa syvällisen tarkastelun johtamistyylistä, joka johti Lawrencen menestymiseen sodan aikana.

Lawrence saavutti tavoitteensa suostuttelemalla ja yhdistämällä, vaikka muut eivät uskoneet häneen tai hänen tiimiinsä.

Key Takeaway

Suuret johtajat ovat usein vakuuttavimpia, ja heidän on kyettävä yhdistämään tiiminsä kaikin mahdollisin tavoin.


23. Rocky

on tarina pienimuotoisesta Philadelphia-nyrkkeilijästä, joka saa harvinaisen mahdollisuuden taistella raskaansarjan maailmanmestarin kanssa ottelussa, jossa hän pyrkii ylittämään itsekunnioituksensa. Elokuva oli niin inspiroiva, että se loi koko franchising-sarjan, hyvässä tai pahassa.

Vaikka Rocky ei ole älykkäin mies eikä lahjakkain johtaja, hän opettaa yhden perusopetuksen pyrkiville johtajille: sinnikkyyttä vastoinkäymisissä.

Key Takeaway

Jos minä voin muuttua ja sinä voit muuttua, kaikki voivat muuttua.


24. Sully

on yksi parhaista johtajaelokuvista, joka perustuu uskomattomaan tositarinaan ja seuraa lentäjä Chesley Sullenbergeriä ja hänen ihmeellistä Airbus A320:n laskeutumista Hudson-joelle New Yorkissa.

“Ihme Hudsonilla” -nimetty lento ansaitsi Sullenbergerin rauhallisen ja kerättynä johtajan maineen, joka pystyi ajattelemaan paineen alaisena.

Joskus johtajaroolissa joudut tilanteisiin, joissa joudut reagoimaan nopeasti tai kohtaat vakavia ja jopa kohtalokkaita seurauksia. Sully tarjoaa esimerkin näiden tilanteiden käsittelemisestä rauhallisella ja kylmällä mielellä.

Key Takeaway

Johtajana saatat joutua tilanteisiin, joissa ihmisten ura tai elämä on vaarassa. Tällaisina hetkinä sinun täytyy pysyä rauhallisena ja toteuttaa.


25. Crimson Tide

on tarina nuoresta upseerista Yhdysvaltain ydinsukellusveneessä. Kun sukellusveneen kapteeni on iloinen, ensimmäisen upseerin on koottava muut miehet yhteen estääkseen esimiehensä tekemästä kohtalokasta virhettä.

Johtajan näkökulmasta kapinan suorittaminen ja esimiehen kaataminen eivät ehkä vaikuta johtajuuden ominaisuuksilta, Crimson Tide on sitä, mikä on oikein.

Joskus johtajia voidaan pyytää tekemään epäeettisiä tai jopa rikollisia päätöksiä. Hyvän johtajan merkki on sellainen, joka voi lykätä ja pysyä oikeudenmukaisena.

🔥 Empfohlen:  Parhaat osakkeet, joihin voit sijoittaa Cash App -sovelluksella (2023)

Key Takeaway

Hyvä johtajuus tarkoittaa joskus sitä, että tietää, milloin saamasi käskyt ovat vääriä, ja kykyä sanoa ei vastoinkäymisissä.


26. Lukko

on tarina perhemiehestä ja menestyneestä rakennusjohtajasta uransa suurimman haasteen kynnyksellä. Sen lisäksi, että elokuva on ainutlaatuinen elokuva, se on loistava hahmotutkimus johtajan joutumisesta kohtaamaan virheidensä seuraukset.

Päähenkilö tekee fantastista työtä havainnollistaessaan, että johtajana teet virheitä henkilökohtaisessa ja työelämässäsi, ja nämä ovat kaikki arvokkaita oppitunteja.

Se, mikä erottaa osaamattomat tai korruptoituneet johtajat, on se, kuinka hyväksyt nämä virheet riippumatta siitä, kuinka epämiellyttävät seuraukset ovat sinulle itsellesi.

Key Takeaway

Johtajat tekevät virheitä. Suuret johtajat ovat kuitenkin vastuussa niistä ja kohtaavat seuraukset askel askeleelta.


27. Kunnia

on elokuva 54. Massachusetts Volunteer Jalkaväkirykmentistä, Unionin armeijan ensimmäisestä mustasta rykmentistä, joka taisteli Yhdysvaltain sisällissodassa.

Vaikka rykmentillä ei ole turvallista tulevaisuutta, se suorittaa sankarillisia tekoja. Elokuva on tapaustutkimus voittavan joukkueen rakentamisesta, kun todennäköisyys on pinottu sinua vastaan, ja siitä, miten yhdistyä vastoinkäymisessä sisällissodan taustalla.

Key Takeaway

Johtajaroolissa olevien on kuunneltava alaistensa tarpeita ja luotava yhtenäisyyttä riveissä.


28. Nojaa minuun

on yksi parhaista johtajuuselokuvista, joka kuvaa jengien, huumeiden, köyhyyden ja masennuksen repimää lukiota. Joe Clark, jota näyttelee Morgan Freeman, on päällikkö, joka tuodaan kääntämään asioita.

Freeman tekee erinomaista työtä näyttelemällä hahmoa, joka osoittaa, että uhrautuminen ja intohimo voivat vaikuttaa johtamiisi ihmisiin syvästi ja auttaa oikeaan suuntaan, kun kaikki näyttää menetettyltä.

Key Takeaway

Vankka johtajuus vaatii intohimoa ja kykyä uhrautua tiimisi parantamiseksi.


29. Wall Street

seuraa nuorta ja kunnianhimoista pörssinvälittäjä Bud Foxia, joka etsii häikäilemättömän ja säälimättömän yritysryöstäjän Gordon Gekon mentoria.

Bud oppii vaikean tavan olla varovainen siitä, mitä haluaa, kun hän joutuu yhä useammin sekaan laittomiin ja salaperäisiin suunnitelmiin, jotka vaikuttavat kielteisesti muihin.

On helppo sanoa, mitä tekisit ja mitä et tekisi hypoteettisessa tilanteessa. Entä sitten, kun linjalla on oikeaa rahaa? Johtajana saatat kohdata tällaisia ​​tilanteita, mutta vakaat periaatteet eivät koskaan johda sinua väärään.

Key Takeaway

Tarvitset periaatteita, jotka ohjaavat sinua mahdollisesti houkuttelevien tilanteiden läpi ja estävät sinua harhautumasta väärälle tielle.


30. Kapteeni Phillips

kertoo tositarinasta yhdysvaltalaisesta konttialuksesta Maersk Alabamasta, jonka merirosvot valtasivat Somalian rannikolla. Elokuva seuraa aluksen kapteenia, jonka merirosvot sieppasivat ja pitävät lunnaita vastaan.

Elokuva perustuu tositarinaan vuonna 2009 tapahtuneesta kaappauksesta. Yksi elokuvassa erottuvista asioista on protokollaa noudattava kapteeni ja hänen vaatimuksensa miehistölle, että he ovat valmiita tällaisiin tilanteisiin.

Key Takeaway

Vahvana johtajana sinun vastuullasi on varmistaa, että tiimisi on valmis pahimpaan ja priorisoida heidän turvallisuutensa.


31. Mikä tahansa sunnuntai

on jalkapalloelokuva, joka seuraa ikääntyvän valmentajan ja pelinrakentajan johtamaa jalkapallojoukkuetta, joka selviytyy useiden tappioiden kaudesta huipulla.

Elokuva vangitsee ammattilaisurheilun korkean panoksen maailmaa ja siihen liittyviä ylä- ja alamäkiä.

Avainteemoja koko elokuvassa ovat joukkuehenki, yhtenäisyys ja se, kuinka vaikeaa tahdissa olevan joukkueen on suoriutua. On tärkeää, että johtaja, olipa hän johtanut suurta tai pientä joukkuetta, motivoi ja inspiroi tiimiään varmistamaan voiton.

Key Takeaway

Vastuullasi johtajana on pitää tiimisi yhtenäisenä varmistaaksesi kaikkien parhaan suorituskyvyn.

Viimeisiä ajatuksia parhaista johtajuuselokuvista

Vaikka niin monet muut elokuvat voivat päästä parhaiden johtajuuselokuvien luetteloon, tämä on vankka kokoelma motivoimaan sinua ja oppimaan muutamia johtajuusoppitunteja.

Näiden elokuvien hahmot ovat uskomattoman erilaisia, ja tarinat kattavat eri genrejä. Kuitenkin jokainen tekee erinomaista työtä välittäessään eri oppitunteja johtajuudesta, sekä positiivista että negatiivista.

Käyttämällä näiden elokuvien keskeisiä poimintoja voit alkaa toteuttaa omassa elämässäsi johtajuusoppitunteja, jotka auttavat sinua voittamaan vastoinkäymiset ja työntämään tiimisi uusiin korkeuksiin, kuten monet näiden elokuvien hahmot.

Etsitkö lisää inspiraatiota johtamiseen? Saatat myös olla kiinnostunut luettelostamme parhaista yrityspodcasteista.