Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

32 YouTube-tilastomarkkinoijalla ei ole varaa sivuuttaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 32 YouTube-tilastomarkkinoijalla ei ole varaa sivuuttaa vuonna 2023

Etsitkö ajankohtaisia ​​ja trendaavia YouTube-tilastoja vuodelle 2023?

YouTube on toiseksi suurin hakukone Googlen jälkeen.

Itse asiassa YouTube käsittelee yli 3 miljardia hakua kuukaudessa. Lähes joka toinen YouTuben internetin käyttäjä. Sen verran iso se on.

Olitpa markkinoija, bloggaaja, pienyrityksen omistaja tai videoiden luoja – YouTube on PARAS alusta yleisön kasvattamiseen. Paras osa? YouTuben väestötiedot sisältävät pääasiassa nuoria käyttäjiä.

Jos etsit uskomattomimpia YouTube-tilastoja vuodelle 2023, tämä viesti on juuri sinua varten.

Selvitetään mielenkiintoiset YouTube-tilastot ilman paljon puhetta.

Yli 30 peliä mullistavaa YouTube-tilastoa taitaville markkinoijille

YouTuben käyttötilastot

Etsitkö YouTuben käyttötilastoja saadaksesi selville, kuinka moni käyttää maailman suurinta videomarkkinointialustaa? Tutustu tähän osioon.

1. Kuinka moni käyttää YouTubea?

YouTubella on yli 2 miljardia kuukaudessa kirjautunutta käyttäjää. Tämä tarkoittaa, että YouTuben kuukausittaisia ​​aktiivisia käyttäjiä on maailmanlaajuisesti yli 2 miljardia. (Lähde: YouTube)

2. Kuinka suosittu YouTube on?

YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone ja toiseksi vierailluin verkkosivusto Googlen jälkeen. YouTube on tällä hetkellä saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa 80 kielellä.

Jos etsit videoalustaa tavoittaaksesi miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, sinulla ei ole varaa sivuuttaa YouTubea.

3. Kuinka monta videota julkaistaan ​​YouTubessa minuutissa?

Joka minuutti ladataan yli 500 tuntia sisältöä. Tämä tarkoittaa, että yli 12 000 tuntia videosisältöä ladataan päivässä.

4. Mikä on tilatuin YouTube-kanava?

Eniten tilattu YouTube-kanava on T-Series, joka isännöi musiikkivideoitaan ja jolla on tällä hetkellä yli 235 miljoonaa tilaajaa.

T-Series on Intian suurin levy- ja elokuvastudio, jonka omistaa Bhushan Kumar.

5. Kuinka monta kanavaa YouTubella on?

Vuodesta 2023 lähtien YouTube-kanavaa on yli 55 miljoonaa. Yleensä useimmat YouTube-kanavat eivät julkaise videoita ollenkaan, ja useimmilla näistä kanavista ei ole tilaajia.

🔥 Empfohlen:  Luettelo suurimmista käynnistystietovuodoista

6. Lisääntyvätkö YouTube-käyttäjät?

Kyllä, YouTuben ennustetaan tavoittavan lähes 3 miljardia käyttäjää vuoteen 2025 mennessä. Jos harkitset uran luomista YouTubessa, tämä on oikea aika, sillä YouTuben odotetaan vain kasvavan videoiden kulutuksen, myynnin ja suoratoiston suhteen.

7. Katsovatko useimmat ihmiset YouTubea puhelimilla tai tietokoneilla?

Think With Google raportoi, että 70 % maailmanlaajuisesta YouTube-katseluajasta tapahtuu älypuhelimilla ja tableteilla. 30 % katseluajasta tulee työpöydältä.

Tämä johtuu enimmäkseen YouTube-mobiilisovelluksesta, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa voivat käyttää YouTube-videoita.

8. Kuinka monta latausta YouTube-sovelluksella on vuonna 2023?

Tällä hetkellä YouTube on ladattu yli 10 miljardia kertaa Google Playstoresta. Valtava kasvu johtuu pääasiassa siitä, että miljoonat ihmiset ovat yhteydessä Internetiin, erityisesti Intiassa. Kiitos Jiolle!

9. Mikä YouTube-brändikanava on suosituin?

Lego on YouTuben suosituin brändikanava, jolla on yli 15,7 miljoonaa tilaajaa. Legon YouTube-kanavalla on tähän mennessä katsottu 19 881 116 940 katselukertaa.

Jos olet utelias, Legot ovat muovisia rakennuspalikkaleluja, jotka ovat enimmäkseen lapsiystävällisiä.

10. Mitä sisältöä katsotaan eniten YouTubessa?

Useimpien YouTube-käyttäjien katsomat neljä videoluokkaa ovat komedia, musiikki, viihde/pop-kulttuuri ja “miten tehdä”. (Lähde: Think With Google)

11. Kuinka suuri osa YouTube-yleisöstä on miehiä?

Statistan raporttien mukaan YouTuben käyttäjistä maailmanlaajuisesti 45,6 % tunnistaa olevansa naisia ​​ja 54,4 % miehiä vuonna 2023.

Statista raportoi myös, että Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Alankomaat ovat niitä maita, joissa monet ihmiset käyttävät YouTubea verrattuna muihin maihin maailmanlaajuisesti.

Table of Contents