Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

33 luovaa tapaa säästää rahaa juuri nyt!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 33 luovaa tapaa säästää rahaa juuri nyt!

Luovien tapojen löytäminen säästää rahaa voi vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteen. Rahan säästäminen aina kun mahdollista on tärkeää. Se voi auttaa rakentamaan hätärahastoasi, säästämään lomaa varten tai jopa vapauttamaan rahaa, jotta voit aloittaa sijoittamisen.

Esimerkiksi, jos säästät vain 10 dollaria viikossa palkastasi, se lisää jopa 520 dollaria vuodessa. On varmasti ainakin yksi tai kaksi asiaa, jotka voit toteuttaa parantaaksesi talouttasi.

Palkan tai kahden viikon palkan säästämisen ei tarvitse olla vaikeaa, ja kun aloitat, siitä voi itse asiassa tulla melko riippuvuutta ja hauskaa!

33 parasta luovaa tapaa säästää rahaa!

Oletko valmis aloittamaan kovalla työllä ansaittujen rahojesi säästämisen? Aloita näillä fantastisilla luovilla tavoilla säästää rahaa!

1. Häiriö

Yksi suosituimmista luovista tavoistamme säästää rahaa on turvottaa elämäsi. Decluttering on erinomainen tapa oppia lisäämään tulojasi.

Käy esimerkiksi kaappisi ja talosi läpi ja myy tavarat, joita et tarvitse tai käytä. Sijoita ansaitsemasi rahat säästöihin tai käytä niitä velkojen maksamiseen.

On paljon esineitä, joita et todennäköisesti käytä ja joista voit ansaita rahaa, kuten käyttämättömät kodinkoneet, elektroniikka ja paljon muuta.

2. Detox

Tee inbox-detox. Peruuta jälleenmyyjien sähköpostien tilaus, jotta et joutuisi houkuttelemaan tekemään impulssiostoksia aina, kun he ilmoittavat alennuksesta. Luota minuun – aina tulee uusia alennuksia!

3. Tee itse hiuksesi ja kyntesi

Leikkaa salongissa käyntisi puoleen tekemällä omat hiuksesi ja kynnesi. Säästät tonnin rahaa ja näytät silti kauniilta. Tämä on yksi suosikkini luovista tavoista säästää rahaa.

Lisäksi voit luoda minimalistisen ihonhoitorutiinin säästääksesi aikaa ja rahaa tuotteissa.

4. Harkitse kulumista kohti

Kysy itseltäsi jokaisen ostamasi vaateostoksen yhteydessä: “Kuinka usein käytän tätä?” Harkitse kulumistasi. Jos et aio käyttää sitä tarpeeksi, se ei todennäköisesti ole sen arvoista.

5. Ompelusarja on ystäväsi

Yksi parhaista luovista tavoista säästää rahaa on pitää vaatteesi huippukunnossa investoimalla ompelusarjaan. Kun seuraavan kerran jokin repeytyy, katso, voitko korjata sen, ennen kuin ostat uuden. Lisäksi ompelusarjat ovat superhalpoja.

6. Liity paikalliseen kirjastoosi

Rakastatko lukemista? Liity paikalliseen kirjastoosi ja lainaa kirjoja ilmaiseksi sen sijaan, että ostaisit uusia nimikkeitä. Yllätyt kuinka säästöt kasvavat.

Olla varma katso sovelluksia, kuten Libbyjossa voit lainata digitaalisia ja myös äänikirjoja paikallisesta kirjastostasi ilman, että sinun tarvitsee mennä sisään!

7. “Peruuta” iloiseksi

Jos et käytä kyseistä tilauspalvelua, peruuta se! Liian monet ihmiset ovat istuneet ympäriinsä maksavia tilauksia, joita he tuskin käyttävät. Päästä eroon tarpeettomista suoratoistopalveluista ja muista kaapelivaihtoehdoista ja katso sitten, kuinka rahaa alkaa kertyä.

8. Ylikulutus? Pakasta muovi

Tässä on yksi hauskimmista henkilökohtaisen rahoituksen vinkeistä: Jäädytä luottokorttisi! Niiden saaminen ulos jääpalasta on haitta (erittäin ärsyttävää), joka hidastaa huonoja tapoja, kun sinun on osattava lopettaa rahankäyttö. Se on yksi äärimmäisistä luovista tavoista säästää rahaa.

9. Suunnittele ateriat etukäteen

Haasta itsesi pakata lounas joka päivä viikon tai kuukauden ajan. Ateriasuunnittelu ja kylmälounasideat ovat terveellisiä ja myös helppoja! Sijoita säästämäsi rahat säästöihin tai velkaan.

10. Luo päivittäistavaraluettelo

Tee luettelo ennen ruokaostoksille menoa sen perusteella, mitä tarvitset kotona! Lista auttaa sinua välttämään impulssikulutusta, etenkin ruokakaupassa.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa lisätä ulkoista liikennettä Amazon-listallesi

Yksi minun suosikkisovellus säästää rahaa on Ibotta. Käytän sitä nähdäkseni, mistä tarjouksista voin saada cashbackia paikallisessa ruokakaupassani.

He lähettävät sinulle rahat Paypal-talletuksen tai lahjakortin kautta, kun tilisi saavuttaa 20 dollaria. Aina kiva etu!

Ja jos pidät vanhasta koulusta, voit silti löytää kuponkeja kaikkeen pullovedestä pastaan ​​ja muihin ruokakomeroin.

11. Vertaa aina hintoja

Yksi parhaista henkilökohtaisen talouden vinkeistä erityyppisiin vakuutuksiin? Tee ostoksia vuosittain ja vertaa vakuutushintojasi nähdäksesi, voitko saada paremman tarjouksen nykyisistä vakuutustarpeistasi.

12. Säilytä vaihto

Kerää kaikki irtonaiset vaihtorahat talostasi ja autostasi ja tee sitten talletus säästötilillesi tai maksu, jos sinulla on velkaa. Tämän kaltaisella luovalla säästämismenetelmällä voit ansaita 10–50 dollaria tai enemmän riippuen siitä, kuinka paljon muutosta löydät. Tee tämä useita kertoja vuodessa maksimoidaksesi säästöt.

13. Mene elokuviin; ota iso laukku

Etsitkö henkilökohtaisia ​​​​rahoitusvinkkejä, jotka vähentävät lasten kanssa matkustamisen kustannuksia? Ohita ylihinnoiteltu tarjous/välipalakioski elokuvissa. Pakkaa omat välipalasi isoon käsilaukkuun säästääksesi luovasti rahaa.

14. Aloita kulutuspäiväkirja

Mietitkö mihin rahasi menevät? Luova tapa säästää rahaa on aloittaa kulutuspäiväkirja ja seurata kulutustasi 30 päivän ajan. Alat nähdä, mihin se on menossa, ja sitten voit tehdä muutoksia.

15. Järjestä laskusi eräpäivät

Stressaantunut eri laskujen eräpäivistä? Soita palveluntarjoajillesi ja pyydä sitten siirtämään laskusi eräpäiviä niin, että ne ovat kaikki samaan aikaan. Maksusi ovat samat, mutta kuukauden laskujen maksaminen kerralla voi helpottaa ahdistusta ja auttaa sinua näkemään, millä rahoilla sinulla on vielä työskenneltävä.

16. Uusi kuukausi, uusi budjetti

Luo uusi budjetti jokaiselle uudelle kuukaudelle yhtenä luovista tavoista säästää rahaa. Mikään kaksi kuukautta ei ole täysin samanlaista, joten muokkaa budjettiasi vastaavasti.

Etkö ole budjetoinnin fani? Sinun on luultavasti kokeiltava useita eri menetelmiä löytääksesi paremman budjetoinnin, joka toimii sinulle.

17. Maksa enemmän kuin vähimmäisvelka

Maksa velkojasi enemmän kuin vähimmäismäärä aina kun mahdollista nopeuttaaksesi velkojen maksamista. Kokeile velan lumipallolaskentataulukkoa voittaaksesi todella velalla.

Lue lisää luottokorteistasi, opintolainojen toiminnasta, asuntolainoista jne. – varmista, että ylimääräiset maksusi menevät pääomasaldollesi ja tiedät, kuinka paljon olet velkaa.

18. Tunne korkotasi, priorisoi velkasi

Oletko tietoinen velkojen koroista? Sinun on määritettävä voittoprioriteettisi.

Lisäksi maksuprioriteetti auttaa sinua luomaan tehokkaan suunnitelman päästäksesi eroon velastasi nopeasti velkavähennysstrategian avulla.

19. Hanki hätärahasto paikalleen

Hätärahaston olemassaolo vähentää todennäköisyyttä, että otat velkaa hoitaaksesi suunnittelematonta tilannetta. Toinen suosikkini henkilökohtaisista rahoitusvinkeistäni on aloittaa 1 000 dollarilla.

Kun pääset eroon omasta korkeakorkoinen velkanosta se 3 kuukauteen ja sitten 6 kuukauteen peruselämiskuluistasi.

20. Neuvottele kaikesta

Onko sinulla työtarjous pöydällä? Neuvottele muustakin kuin vain palkastasi – ajattele lomapäiviä, bonuksia, työtunteja jne.

Hyödyllisin ja luovin tapa säästää rahaa on tiedä arvosi ja saat edut ja myös ansaitsemasi palkan! Ymmärrä kuinka pyytää korotusta ja tiedä mikä on ammattisi tyypillinen palkka.

Joidenkin laskujen ja kulujen neuvotteleminen on myös mahdollista, joten katso, mitä maksat tällä hetkellä ja katso, löydätkö tarjouksia.

21. Säästä eläkkeelle

Todennäköisesti yksi parhaista henkilökohtaisen rahoituksen vinkeistä on aloittaa eläkesäästösi heti kun voit. Jos työnantajasi tarjoaa ottelun, ota se vastaan ​​– se on ilmaista rahaa. Pitkän aikavälin eläkesäästösuunnitelmalla varmistetaan myös, että eläkkeellä eläkkeellä elät sellaisen elämän, josta unelmoit.

🔥 Empfohlen:  Katsooko FBI puhelintani? Kuinka kertoa, tarkkaileeko hallitus sinua juuri nyt

22. Älä odota sijoittamista

Kun keskustelet sijoittamisesta, sinun ei tarvitse olla miljonääri aloittaaksesi. Aloita pienestä siitä mitä sinulla on ja hyödyntää alustoja, kuten Acornsja myös Stashja a suosikkini, Stockpile. Yllätyt kuinka nopeasti asiat kasvavat.

23. Hanki oikea vakuutus

Tarvitset oikeantyyppisen ja riittävän määrän vakuutuksia: auto-, sairaus-, vamma-, henki-, koti-, vuokra-, lemmikki- jne. Vakuutuksen puuttuminen tai riittämätön vakuutus voi sotkea rahoitussuunnitelmasi siinä tapauksessa, että jotain odottamatonta tapahtuu.

Vakuutus auttaa sinua valmistautumaan, joten varmista, että ymmärrät henkivakuutuksen tärkeyden ja sen, miksi autosi ja kotisi vakuutus on välttämätöntä.

24. Ryhdy vastuuseen

Vastuullisuus auttaa sinua pysymään tavoitteidesi tasolla. Löydä vastuullisuuskumppani, joka pitää sinut keskittyneenä rakentaessasi vaurautta, ja löydä myös luovia säästämismenetelmiä. Onnistut todennäköisemmin, kun asetat tavoitteesi.

25. Luo rahansäästökaavio

Rahansäästökaaviot ovat toinen tapa pitää itsesi vastuullisena, ja tämä menetelmä auttaa sinua seuraamaan säästöjä. On olemassa monia kaavioita, joita voit tulostaa ja käyttää sitten tiettyihin säästötavoitteisiin.

Yrität sitten säästää ensimmäistä 1 000 dollaria tai viettää joulun budjetilla, nämä kaaviot auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi helpommin.

26. Kokeile rahaa säästävää haastetta

Yksi hauskimmista ja luovimmista tavoista säästää rahaa on osallistua rahansäästöhaasteeseen! Rahansäästöhaaste on, kun säästät tietyn määrän rahaa sääntöjen mukaan.

Esimerkiksi 52 viikon rahahaasteessa säästät tietyn summan joka viikko 52 viikon ajan. Kun haaste on ohi, säästät $1378! Valitse haaste, joka innostaa sinua ja jonka voit sisällyttää kuukausibudjettiisi.

27. Automatisoi säästösi

On aivan liian helppoa unohtaa siirtää viikoittaisia ​​säästötalletuksiasi. Siksi taloutesi automatisoinnin tietäminen varmistaa, että säästät jatkuvasti rahaa joka viikko.

Voit määrittää tietyn summan tai jopa prosenttiosuuden palkastasi. Ota käyttöön automaattiset siirrot, jotta voit kasvattaa säästöjäsi nopeasti.

28. Etsi ilmaisia ​​asioita

Meidän kaikkien pitää pitää hauskaa, mutta ulkona käyminen voi tulla kalliiksi. Et kuitenkaan uskoisi kuinka paljon halpaa ja ilmaista tekemistä on. Yksinkertaisesti googleta ilmaisia ​​tekemistä ja kaupunkisi nimi ja löydä ilmaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja pienellä budjetilla.

Kuka tietää? Saatat löytää konsertteja, ilmaisia ​​museopäiviä ja paljon muuta. Löydä hauskoja asioita ilmaiseksi ystävien ja perheen kanssa.

29. Aseta raha-asiasi varten päivittäinen rutiini

Yksi parhaista luovista tavoista säästää rahaa on laatia päivittäinen rutiini aikataulu taloudellesi. Hyvien rahankäyttötottumusten luominen tarkistamalla taloutesi päivittäin pitää sinut vastuullisena ja keskittyy myös taloudellisiin tavoitteisiisi.

30. Muista – kiitollisuus aina

Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Kiitollisuus tekee sinut tyytyväiseksi. Ja tyytyväisyys hillitsee tarpeettomia kuluja.

Kun tunnet houkutusta lähteä ostoksille tai kuluttamaan enemmän kuin tarvitset, mieti sen sijaan muutamia asioita, joista olet kiitollinen, ja ehkä jopa kokeile päivittäistä kiitollisuuslistaa.

31. Käyttökulut

Sähkölaskusi maksaa sinulle rahaa joka kuukausi, mutta sinulla on paljon valtaa kuinka paljon.

Mieti esimerkiksi, kuinka säästää rahaa vedessä pesemällä pyykkiä vain tarvittaessa, ei vain t-paitaa tai sukkia varten. Ja sähkölaskujen pienentämisen selvittäminen on helppoa. Voit aloittaa sammuttamalla valot ja olemalla tietoisempi kustannuksista.

32. Epätavanomaiset ruokasäästöt

Vaikka ruokalaskusi olisi mahdollisimman pieni, voit säästää enemmän puutarhanhoidolla, purkittamalla ja syömällä ylijäämiä.

Sen sijaan, että laittaisit esineitä jääkaappiin ja ne muuttuvat ruokajätteeksi, varmista, että teet aterioita, joissa käytetään kaikkia saatavilla olevia ainesosia. Opi hoitamaan puutarhaa ja kasvattamaan vihanneksia. Voit myös voi ruokaa ja säilyttää sitä.

🔥 Empfohlen:  Yrityksen perustaminen Espanjassa

33. Shoppaile säästäväisesti

Yksi parhaista luovista tavoista säästää rahaa? Harkitse kulutustottumustesi muuttamista. Aloita käytettyjen tavaroiden, kuten vaatteiden ja huonekalujen, ostaminen ja tutustu tavaratalojen sijasta käytettyihin liikkeisiin.

Myöskään ostosten säästämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kun sinulla on ostoslista, tutustu vaihtoehtoihin, jotka maksaisivat sinulle vähemmän samasta asiasta.

Asiantuntijan vinkki

Älä hurahdu säästämisvaihtoehtoihin. Valitse sen sijaan yksi ja tee se. Kasvata itseluottamustasi lisäämällä elämääsi yksi rahansäästöidea, sitten toinen ja niin edelleen.

Tulet rohkaisemaan, kun näet, kuinka paljon rahaa saat pitää sen sijaan, että kuluttaisit.

Kuinka voin jatkuvasti säästää rahaa luovasti?

Säästä johdonmukaisesti pitämällä asiat mielenkiintoisina. Kokeile erilaisia ​​luovia ideoita joka kuukausi tai viikko ja haasta itsesi säästämään. Se näyttää hauskemmalta niin, ja haluat jatkaa.

Jotain, joka sinun tulee aina ottaa huomioon, on budjettien tarkoitus. Varmista, että sinulla on sellainen taloudellesi, vaikka etsit muita tapoja säästää.

Onko luovien säästöjen löytäminen helppoa?

Kyllä, säästämismahdollisuuksia on luultavasti kaikkialla. Voit löytää tapoja säästää enemmän rahaa sähkön kuluttamisesta pienempään virrankulutukseen. Ja sinun ei tarvitse miettiä sitä liikaa, valitse vain tapa säästää ja aloita!

Auttaako luova säästäminen minua säästämään suuria summia?

Joo! Saattaa tuntua, että nämä säästöt ovat vain pieniä summia, mutta ajan ja johdonmukaisuuden myötä ne voivat kasvaa! 5 tai 10 dollarin säästö siellä täällä voi johtaa lisää säästöihin, ja voit myös oppia kasvattamaan rahaa, jos sijoitat!

Ole luova ja säästä enemmän rahaa jo tänään!

Kulujen leikkaaminen ja luovien säästöideoiden löytäminen rahan säästämiseksi on yksi parhaista tavoista päästä eroon velasta ja kasvattaa pankkitiliäsi. Kokeile yhtä tai kahta vinkkiä aloittaaksesi ja rakenna sitten sieltä. Kun näet kuinka paljon säästät, olet motivoitunut tekemään enemmän!

Kiinnostaako päästä eroon velasta, säästää rahaa ja menestyä myös taloudellisesti? Ilmoittaudu ilmaisille talouskursseillemme ja laskentataulukoillemme aloittaaksesi matkasi taloudelliseen menestykseen!

Table of Contents