Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

33 Pinterestin uusimmat tilastot vuodelle 2023: Lopullinen lista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 33 Pinterestin uusimmat tilastot vuodelle 2023: Lopullinen lista

Pinterest ei ehkä ole maailman suosituin sosiaalisen median verkosto, mutta sillä on uskomatonta potentiaalia markkinoijille.

Käyttäjiä kaikkialta maailmasta kerääntyy niin sanottuun “visuaaliseen löytömoottoriin” selatakseen tuhansia kuvia ja videoita, löytääkseen inspiraatiota ja löytääkseen uusia ideoita ja estetiikkaa – kaikki tämä tekee Pinterestistä täydellisen paikan tuotteidesi esittelyyn.

Jos kuitenkin haluat saada kaiken irti Pinterestistä, on hyvä tietää mahdollisimman paljon alustasta ja sitä käyttävistä ihmisistä.

Tästä viestistä löydät uusimmat Pinterest-tilastot ja trendit, jotka sinun on tiedettävä.

Nämä tilastot paljastavat hyödyllisiä näkemyksiä siitä, kuinka kuluttajat ja markkinoijat käyttävät Pinterestiä, ja voivat auttaa strategiaasi laatimisessa.

Valmis? Aloitetaan!

Toimittajan suosituimmat valinnat – Pinterestin tilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme Pinterestistä:

  • Pinterestillä on kuukausittain 454 miljoonaa aktiivista käyttäjää.
  • 85 % Pinterestin käyttäjistä käyttää mobiilisovellusta.
  • Yhdysvalloissa on enemmän Pinterest-käyttäjiä kuin missään muussa maassa.

Pinterestin käyttötilastot

Katsotaanpa ensin Pinterestin käyttöön liittyviä tilastoja. Nämä tilastot kertovat meille enemmän alustan tilasta tänä vuonna.

1. Pinterestillä on 454 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää (MAU)

Jos Pinterest olisi maa, se olisi maailman kolmanneksi suurin maa ja sen väkiluku olisi suurempi kuin Yhdysvalloissa. Alustalla oli 454 miljoonaa MAU:ta vuoden 2021 toisella neljänneksellä. Mielenkiintoista kyllä, tämä on itse asiassa noin 24 miljoonaa vähemmän kuin viimeisellä neljänneksellä.

On kuitenkin syytä huomata, että käyttäjien vähäinen lasku viimeisellä vuosineljänneksellä johtuu nopeasta kasvusta kahden edellisen vuoden aikana, mikä johtui pandemian seurauksena muuttuneista kulutustottumuksista. Pinterestin yleisö kasvoi vuoden 2019 alun 291 miljoonasta 478 miljoonaan vuoden 2021 alussa.

Lähde: Tilasto1

2. Pinterest on maailman 14. suosituin sosiaalinen verkosto…

Pinterest ei voita yhtään palkintoa sosiaalisen median suosiokilpailussa. Kuukausittain aktiivisten käyttäjien osalta se ei aivan yltänyt kymmenen parhaan joukkoon. Facebookilla, maailman suosituin sosiaalinen verkosto, on yli 8 kertaa enemmän käyttäjiä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Pinterest olisi arvokas markkinoijille. Loppujen lopuksi tavoittavuus ei ole kaikki kaikessa.

Lähde: Tilasto11

3. …Ja toiseksi nopeimmin kasvava sosiaalisen median alusta

Pinterest ei ehkä ole maailman suosituin alusta, mutta se on yksi nopeimmin kasvavista. Vuosina 2019–2021 Pinterestin kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät kasvoivat nopeammin kuin mikään muu alusta paitsi TikTok ja kasvoi 32 % vain kahdessa vuodessa.

Vertailun vuoksi, Instagram – yksi Pinterestin lähimmistä kilpailijoista – kasvoi vain puolet nopeammin ja lisäsi käyttäjäkuntaansa 16 prosenttia samana ajanjaksona. TikTok kasvoi nopeimmin ja lisäsi kuukausittaista aktiivisten käyttäjien määrää 38 %, Facebook kasvoi 19 % ja Twitter vain 8 %.

Lähde: Statista6

4. Pinterest-käyttäjät ovat tallentaneet yli 240 miljardia Pin-merkkiä tähän mennessä

Jos et jo tiennyt, Pin-merkit ovat kuin kirjanmerkkejä Pinterestissä. Kun ihmiset näkevät kuvan tai videon, josta he pitävät, he voivat “kiinnittää” sen tallentaakseen sen taululleen, jotta he voivat palata siihen myöhemmin.

Tähän mennessä Pinterestin käyttäjät ovat säästäneet yli 240 miljardia näistä pinneistä, mikä osoittaa, kuinka valtava alusta todella on. Se toimii noin 528 Pinsillä kuukausittaista aktiivista käyttäjää kohden.

Lähde: Pinterest Newsroom1

5. Pinnerit katsovat lähes miljardi videota päivittäin

Jos luulit, että Pinterest on vain kuvien jakamiseen, mieti uudelleen. Se on itse asiassa myös videoalusta. Videot ovat olleet alustan kasvava vertikaali jo jonkin aikaa, ja käyttäjät katsovat nyt lähes miljardi videota alustalla joka päivä.

Tämä on vielä kaukana erillisestä videon isännöintialustasta, YouTubesta, jolla käyttäjät katsovat 5 miljardia videota päivässä, mutta se on silti vaikuttava.

Lähde: Pinterest-blogi

6. 91 % Pinnereista kirjautuu sisään vähintään kerran kuukaudessa

Suurin osa Pinterestin käyttäjistä vierailee sovelluksessa vähintään kerran kuukaudessa. 68 % käyttäjistä vierailee myös viikoittain, mutta vain hieman yli neljäsosa (26 %) käy niin päivittäin.

Lähde: Statista2

7. 85 % Pinterestin käyttäjistä käyttää mobiilisovellusta

Pinterest näyttää olevan mobiili-ensisijainen sosiaalisen median alusta, koska suurin osa käyttäjistä kirjautuu sisään mobiilisovelluksen kautta.

Vain 15 % vierailee Pinterestissä työpöydän kautta. Lopputulos? Varmista, että optimoit Pinterest-sisältösi katselua varten pienellä näytöllä.

Lähde: Pinterest Newsroom1

8. 4/10 Pinterest-käyttäjää käyttää alustaa tuotemerkkien ja tuotteiden tutkimiseen

Tuoreen raportin mukaan yleisin syy Pinterestiin on löytää tietoa tuotteista tai brändeistä, ja 4/10 ihmistä käyttää alustaa tähän tarkoitukseen.

🔥 Empfohlen:  Freelancer vs. In-House: Mikä on paras tapa palkata ammattilaisia?

Toiseksi suosituin syy käyttää Pinterestiä oli “hauskan tai viihdyttävän sisällön löytäminen”; ja kolmas, “julkaista/jakaa videoita”.

Tämä eroaa kilpailevista sosiaalisen median alustoista, kuten Facebookista, joissa ykköstapaus on viestien lähettäminen perheelle ja ystäville; ja Instagram, jossa se on tarkoitettu kuvien ja videoiden julkaisemiseen/jakamiseen. Tämä viittaa siihen, että Pinterest on enemmän tuotelöytöalusta kuin perinteinen sosiaalinen verkosto.

Lähde: Global Web Index

9. Yhä useammat Pinterest-käyttäjät käyttävät alustaa löytääkseen inspiraatiota kodin sisustukseen kuin mikään muu

Kodin sisustus on iso juttu Pinterestissä, ja suurin osa käyttäjistä sanoo käyttäneensä sivustoa löytääkseen inspiraatiota kotiprojekteihin viimeisen kuukauden aikana. Muita suosittuja käyttökohteita alustalle ovat resepti-ideoiden, kauneus-/vaateinspiraation tai terveyteen ja kuntoiluun liittyvän inspiraation löytäminen.

Lähde: Global Web Index

10. Pinterest-trendit kasvavat nopeammin kuin missään muualla Internetissä

Trendit nousevat Pinterestissä jopa enemmän kuin muilla alustoilla, kuten Facebookilla ja Instagramilla. Keskimäärin Pinterest-trendit lisääntyvät noin 56 % kuudessa kuukaudessa verrattuna 38 %:iin muualla. Trendit kestävät myös 20 % pidempään Pinterestissä.

Lähde: Pinterest Insights

11. 97 % suosituimmista Pinterest-hauista on ilman tuotemerkkiä

Pinterestin käyttäjät eivät etsi tiettyjä tuotteita, he etsivät inspiraatiota. Koska lähes kaikki alustalla haetuimmat ovat ilman tuotemerkkiä, se tarjoaa uusille yrityksille ja pienemmille brändeille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ilman, että brändiharha vaikuttaa ostopäätöksiin.

Lähde: Pinterest for Business

12. 85 % käyttäjistä sanoo, että Pinterest on heidän aloitusalustansa aloittaessaan uuden projektin

Pinterest on erittäin suosittu luovien tekijöiden keskuudessa, koska sen avulla he voivat suunnitella visuaalisesti projekteja, löytää inspiraatiota ja paljon muuta. 85 % käyttäjistä sanoo, että se on ensimmäinen paikka, johon he menevät aloittaessaan uusia projekteja.

Lähde: Pinterest-yleisö

13. 8 Pinterestin käyttäjästä kymmenestä sanoo, että alusta saa heidät tuntemaan olonsa positiiviseksi

Mitä tulee sosiaaliseen mediaan, monilla käyttäjillä on rakkaus-viha-suhde, ja jotkut uskovat, että sillä voi olla negatiivinen vaikutus positiivisuuteen ja mielenterveyteen.

Pinterestillä ei kuitenkaan näytä olevan tätä vaikutusta ihmisiin. 80 % käyttäjistä sanoo, että Pinterestin käyttö saa heidät tuntemaan olonsa positiiviseksi.

Tämä on tärkeää, koska 6 kuluttajasta kymmenestä kokee todennäköisemmin muistavansa, luottavansa ja ostavansa tuotemerkkejä, joita he kohtaavat positiivisessa ympäristössä.

Lähde: Pinterest-blogi

Pinterest-käyttäjien demografiset tiedot

Seuraavaksi tutustutaan ihmisiin, jotka käyttävät alustaa. Tässä on joitain Pinterest-tilastoja käyttäjien demografisista tiedoista.

14. 60% Pinterestin käyttäjistä on naisia…

Pinterest on ainutlaatuinen sosiaalisten alustojen joukossa, koska siinä näkyy hyvin selkeä sukupuolijakauma. Se on erittäin suosittu naiskäyttäjien keskuudessa, ja alustaa käyttää noin 1,5 kertaa enemmän naisia ​​kuin miehiä.

Lähde: Pinterest-yleisö

15. …mutta se on saanut vetoa miesten keskuudessa

Vaikka Pinterest on perinteisesti suosittu naisten keskuudessa, alustaa käyttävien miesten määrä on kasvussa.

Miespuolisten pinnereiden määrä on kasvanut 40 prosenttia vuodessa, mikä viittaa siihen, että Pinterest tekee lujasti töitä kaventaakseen tätä sukupuolten välistä kuilua.

Lähde: Pinterest-yleisö

16. Yhdysvalloissa on enemmän Pinterest-käyttäjiä kuin missään muussa maassa

Pinterestin yleisömäärä Yhdysvalloissa on 89,9 miljoonaa, mikä on yli kolminkertainen muihin maihin verrattuna. Brasilia on kaukaisella toisella sijalla 27,5 miljoonalla Pinterest-käyttäjällä ja Meksiko kolmannella 14,5 miljoonalla.

Mielenkiintoista on, että kaikki listalle päässeet maat olivat joko Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta tai Euroopasta. Pinterestin käyttö muilla suurilla alueilla, kuten Aasiassa ja Afrikassa, on edelleen suhteellisen vähäistä.

Lähde: Statista4

17. Lähes neljännes Pinterestin käyttäjistä on 30-vuotiaita

Iän mukaan segmentoituna 30–39-vuotiaat ihmiset muodostavat suurimman osan Pinterestin käyttäjäkunnasta. 23,9 % kuuluu tähän ikäluokkaan. 40–49-vuotiaat ovat toiseksi suurin ryhmä, 20,1 prosenttia.

Ikäjakauma on edelleen melko tasainen, kun vertaa sitä muihin sosiaalisiin alustoihin.

Lähde: Statista3

18. 40 % yhdysvaltalaisista yli 46-vuotiaista internetin käyttäjistä käyttää Pinterestiä

Mielenkiintoista on, että Pinterestillä on itse asiassa suurin levinneisyysaste vanhemmissa ikäryhmissä. 40 % 46–55-vuotiaista käyttäjistä ja 40 % yli 56-vuotiaista käyttää Pinterestiä. Vertailun vuoksi vain 23 % 15–25-vuotiaista käyttää alustaa.

Mitä tämä kertoo meille? Pinterest on yksi harvoista sosiaalisen median alustoista, joka palvelee menestyksekkäästi sekä vanhempia kuluttajasukupolvia että nuorempaa yleisöä.

Lähde: Statista5

19. Z-sukupolven käyttäjien määrä on 40 % enemmän kuin vuosi sitten

Huolimatta siitä, että Pinterest on erittäin suosittu vanhempien ikäryhmien keskuudessa, se on selvästi tunkeutumassa myös nuoremman sukupolven pariin. Z-sukupolven käyttäjien määrä (eli 13–24-vuotiaat) on kasvanut 40 % vuositasolla. Myös Millennial Pinterestin käyttäjien määrä Yhdysvalloissa on kasvanut 35 % vuotta aiemmasta.

🔥 Empfohlen:  Tim Ferriss Net Worth 2023: 10 tehokasta opetusta Timiltä

Lähde: Pinterest-yleisö

Pinterestin tulotilasto

Harkitsetko sijoittamista Pinterestiin? Tai oletko vain kiinnostunut tietämään, kuinka paljon tuloja alusta tuottaa? Katso Pinterestin tilastot alta!

20. Pinterest ansaitsi lähes 1,7 miljardia tuloa vuonna 2020

Kuten useimmilla sosiaalisilla alustoilla, Pinterestillä oli loistava vuosi taloudellisesti vuonna 2020. Pelkästään vuonna 2020 yritys ansaitsi lähes 1,7 miljardia dollaria – tarkkaan ottaen 1692,66 miljoonaa dollaria. Se on yli 500 miljoonaa dollaria enemmän kuin vuosi ja yli viisi kertaa enemmän kuin vuonna 2016.

Lähde: Statista7

21. Pinterestin globaali ARPU (keskimääräinen tulo käyttäjää kohti) on 1,32 dollaria…

Globaali APRU on Yhdysvaltain dollareiden määrä, jonka alusta tuottaa neljännesvuosittain käyttäjää kohti. Vuonna 2020 tämä luku oli 1,32 dollaria käyttäjää kohti. Se ei ehkä vaikuta paljolta, mutta se on itse asiassa erittäin terve figuuri. APRU kasvoi edellisvuoden 1,04 dollarista.

Lähde: Statista8

22. …Mutta se nousee 5,08 dollariin Yhdysvalloissa

Mielenkiintoista kuitenkin, että jos katsomme vain Yhdysvaltoja, Pinterestin ARPU on paljon korkeampi. Suurin osa Pinterestin käyttäjistä on Yhdysvalloissa, ja tämä luku osoittaa, kuinka paljon yhdysvaltalaiset käyttäjät haluavat tehdä ostoksia. Alustan keskimääräinen tulo käyttäjää kohti Yhdysvalloissa on 5,08 dollaria verrattuna 0,36 dollariin muualla.

Lähde: Statista9

Pinterest tilastot markkinoijille

Oikein käytettynä Pinterest voi olla tehokas markkinointityökalu. Tässä on joitain Pinterest-tilastoja, jotka jokaisen markkinoijan pitäisi tietää

23. 25 % sosiaalisen median markkinoijista käyttää Pinterestiä

Vaikka Pinterestillä on jonkin verran markkinointipotentiaalia, se ei ole läheskään yhtä suosittu sosiaalisen median markkinoijien keskuudessa. Vain ¼ markkinoijista käyttää Pinterestiä, kun taas 93 prosenttia käyttää Facebookia ja 78 prosenttia Instagramia.

Tämä osoittaa, että alusta on edelleen massiivisesti vajaakäytössä, mutta tämä voi olla hyvä asia, koska kilpailua on vähemmän.

Lähde: Statista10

24. Pinterestin mainoskattavuus on noin 200 miljoonaa

Vaikka vain pieni osa markkinoijista käyttää alustaa, sillä on silti melko suuri kattavuus mainonnassa. Noin 200,8 miljoonaa ihmistä voidaan tavoittaa alustalla olevien mainosten kautta.

Tämä on noin 3,3 prosenttia yli 13-vuotiaista maailman väestöstä. Mainosyleisöstä 77,1 prosenttia on naisia ​​ja vain 14,5 prosenttia miehiä.

Lähde: Hootsuite

25. Pinterest-mainokset ovat 2,3 kertaa kustannustehokkaampia verrattuna muihin sosiaalisiin mainoksiin…

Pinterest Advertisen mukaan mainokset alustalla voivat olla kustannustehokasta markkinointibudjettisi käyttöä. Artikkelissa todettiin, että Pinterest-mainokset ovat noin 2,3 kertaa “tehokkaampia hinta per tulos kuin mainokset sosiaalisessa mediassa”. Tämä viittaa suuriin sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebook ja Instagram.

Lähde: Pinterest Mainosta

26. …Ja tuottaa 2x suuremman tuoton

Sen lisäksi, että Pinterest-mainokset ovat kustannustehokkaampia, on arvioitu, että ne tarjoavat myös vähittäisbrändeille kaksi kertaa korkeamman tuoton mainoskuluille verrattuna sosiaalisen median alustoihin. Tämä on hieno uutinen markkinoijille, jotka työskentelevät kenkäbudjetin parissa ja haluavat maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Lähde: Pinterest Mainosta

27. Pinterestin käyttäjät kuluttavat 2x enemmän kuukaudessa verrattuna muiden alustojen käyttäjiin…

Pinterestin käyttäjät ovat ostajia. Tilastojen mukaan he kuluttavat 2x enemmän joka kuukausi kuin muiden alustojen käyttäjät. Heillä on myös 35 % todennäköisemmin viikko tai enemmän ostopäätöksen tekemiseen – he haluavat viettää aikaa ja selata, eikä heillä ole kiire konvertoida.

Pinterestin käyttäjät yleensä pitävät hitaasta ostoksista, mutta tämä on positiivista markkinoinnin kannalta. Hitaat ostajat tekevät valistuneita ostopäätöksiä ja ovat siksi valmiita kuluttamaan enemmän ostoksiinsa.

Lähde: Pinterest Shopping

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Uusimmat verkkokauppatilastot ja -trendit, jotka sinun on tiedettävä.

28. …Ja kuluta 6 % enemmän per tilaus

Tilauskohtaisesti Pinterestin käyttäjät ovat myös suuria kuluttajia. Pinterest Shopping raportoi, että Pinterestin käyttäjät kuluttavat noin 6 % enemmän per tilaus kuin muiden sosiaalisten alustojen ostajat. He laittavat myös 85 % enemmän koriinsa.

Lähde: Pinterest Shopping

29. Pinterestin käyttäjät sanovat 75 % todennäköisemmin tekevänsä ostoksia muihin alustoihin verrattuna

Pinterestin käyttäjät rakastavat shoppailua – se on selvää. He sanovat 75 % todennäköisemmin tekevänsä aina ostoksia, mutta he myös 40 % todennäköisemmin sanovat rakastavansa ostoksia.

Ei ole ollenkaan yllättävää, että Pinterestin käyttäjät tekisivät mielellään ostoksia, koska alusta on suunniteltu ostoksille, ja siinä on sisäänrakennettuja ostosominaisuuksia.

Lähde: Pinterest Shopping

🔥 Empfohlen:  Kuinka BNPL-yritykset ansaitsevat rahaa? | Osta nyt, maksa myöhemmin Intiassa

30. Brändit, jotka käyttävät Pinterest Shopping -mainoksia, tuottavat kolminkertaisesti konversioita

Pinterest Shopping -mainokset ovat loistava tapa saada ihmiset klikkaamaan tuotteitasi ja tekemään ostoksia. Pinterest Shoppingin mukaan “Kun brändit lisäävät kokoelmia tai muita Pinterest Shopping -mainoksia kampanjoihin, ne lisäävät konversioita ja myyntiä kolminkertaisesti ja kaksinkertaistavat positiivisen mainostuoton.”

Pinterestin Shopping-mainosten avulla ihmisten on helppo löytää etsimänsä tuotteet ja siirtyä myyjän luo tehdäkseen ostoksen.

Lähde: Pinterest Shopping

31. Pinterestin käyttäjät ovat noin 50 % todennäköisemmin avoimia uusille brändeille

Mitä tulee ostoksille, Pinterestin käyttäjät ovat avoimia uusille trendeille ja uusille brändeille, jotka tulevat markkinoille. Pinterest-ostosten mukaan he ovat 50 % todennäköisemmin avoimia uusille brändeille ja tuotteille kuin muut sosiaalisen median käyttäjät. He ovat myös todennäköisemmin uskollisia brändeille, joista he pitävät, tehdessään ostoksia verkossa.

Lähde: Pinterest Shopping

32. 80 % viikoittaisista Pinterest-käyttäjistä on löytänyt alustalta uuden tuotteen tai brändin

Pinterest on loistava paikka käyttäjille löytää uusia rakastamiaan brändejä ja tuotteita. Itse asiassa noin 80 % alustaa viikoittain käyttävistä käyttäjistä on löytänyt uuden tuotemerkin tai tuotteen, josta he pitävät, nastaja selatessaan.

Lähde: Pinterest-yleisö

33. Pinterest-käyttäjät ostavat 7 kertaa todennäköisemmin tuotteita, jotka he ovat tallentaneet

Tuotteiden kiinnittäminen antaa käyttäjille mahdollisuuden miettiä ostopäätöksiään ja palata helposti heitä kiinnostaviin asioihin. Tämän seurauksena käyttäjät ostavat todennäköisemmin kiinnittämiään asioita kuin asioita, joita he eivät ole ostaneet. Pinterest on pyrkinyt helpottamaan pinnerien tallentamiensa tuotteiden ostamista ottamalla käyttöön ostoslistaominaisuuden.

Lähde: Pinterest Newsroom2

Pinterest tilastolähteet

Lopulliset ajatukset

Kuten näet, Pinterest on edelleen houkutteleva sosiaalinen verkosto markkinoijille, ja sillä on suuri, aktiivinen ja kasvava käyttäjäkunta “hidasteista ostajista”, jotka etsivät aktiivisesti uusia tuotteita.

Toivottavasti yllä olevat Pinterest-tilastot auttavat sinua suunnittelemaan parempaa, dataan perustuvaa sosiaalisen median markkinointikampanjaa.

Jos haluat oppia lisää Pinterestistä, muista tutustua Pinterestin hashtageihin, kuinka saada lisää Pinterest-seuraajia ja Pinterest-työkaluihin liittyviä viestejä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tutustua enemmän tilastoihin, suosittelen artikkeleitamme sisältömarkkinoinnin tilastoista, vaikuttajamarkkinoinnin tilastoista ja viittausten luontitilastoista.

Table of Contents