Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

33 tapaa mainostaa YouTube-videota (ja saada lisää katselukertoja)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 33 tapaa mainostaa YouTube-videota (ja saada lisää katselukertoja)

Haluatko saada enemmän katselukertoja ja sitoutumista YouTube-videoihisi?

YouTube on loistava alusta näkyville. Vaikka jotkin sosiaalisen median alustat ovat tulleet ja menneet, YouTube on pysynyt jatkuvasti läsnä Internetissä.

Mutta sen suosion ja tulojen jakamisominaisuuksien vuoksi alustalla on nyt paljon enemmän kilpailua. Ja jos haluat saada enemmän katselukertoja videoillesi, sinun on omaksuttava ennakoivampi lähestymistapa.

Tässä viestissä esittelemme parhaita tapoja mainostaa YouTube-videoitasi. Nämä taktiikat auttavat sinua saamaan enemmän näyttökertoja, tilaajia ja tuloja.

Aloitetaan:

1. Kirjoita optimoituja videootsikoita

Niiden, jotka haluavat saada YouTube-videonsa paremmuusjärjestykseen, on hallittava optimoitujen videonimien kirjoittaminen. Optimoidut videootsikot sisältävät tärkeitä avainsanoja ja ovat samalla tarttuvia.

Tässä vaiheessa haluat myös miettiä, mitä videotunnisteita aiot käyttää.

Haluat, että videoilla on optimoitu otsikko, koska se on yksi niistä tekijöistä, joita Google käyttää videoiden sijoittumiseen hakutuloksissa. Optimoidut ja kuvaavat videootsikot sijoittuvat korkeammalle käyttäjien kyselyissä, mikä johtaa enemmän napsautuksia ja katselukertoja.

Jos olet kilpailevalla alalla, nimesi määräävät, minkä videon käyttäjät katsovat. Varmista siis, että nimikkeesi erottuvat muista.

2. Käytä silmiinpistäviä pikkukuvia

Vaikka videoiden nimet ovat erittäin tärkeitä, käyttäjät näkevät todennäköisesti pikkukuvasi ensin. Joten sinun kannattaa sijoittaa upeisiin pikkukuviin. Jos sinulla ei ole graafisen suunnittelun osaamista, sinun kannattaa palkata ammattilainen tekemään pikkukuvat puolestasi.

Hieno pikkukuva tuottaa näkymiä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä luokissa, joissa sisältö on usein sama, kuten pelaamisessa. Kun pelaat samaa peliä joka päivä, pikkukuvasi voivat auttaa pitämään seuraajasi kiinnostuneena.

Hyvä pikkukuva voi myös asettaa videon sävyn. Vakava pikkukuva kertoo käyttäjille, millaista sisältöä he voivat odottaa. Ja jos käyttäjät näkevät hauskan pikkukuvan, he tietävät, että heillä on todennäköisesti hyvä aika.

3. Lisää videoiden kuvaukset

Hyödylliset videokuvaukset ovat hyödyllisiä sekä sinulle että yleisöllesi. Voit tehdä paljon YouTube-kuvauksessa. Voit käyttää sitä lisäkontekstin tarjoamiseen. Se voi selventää tiettyjä asioita, jotka olisit voinut salata videossa.

Viime aikoina sisällöntuottajat ovat lisänneet aikaleimoja kuvausosaan. Siinä voi jopa olla linkkejä lähteisiin, jos olet uutisalalla.

Kuvauskenttä on hyvä paikka lisätä avainsanoja, joita et voinut lisätä otsikkoon. Voit myös linkittää YouTube-kanavasi muihin videoihin. Ja jos haluat, voit lisätä myös hashtageja kuvaukseen.

4. Lataa korkearesoluutioisia videoita

Ei ole mitään tekosyytä kuvata matalaresoluutioisia videoita tänään. Jopa lähtötason puhelimissa on kamerat, jotka pystyvät tallentamaan YouTube-sisältöön sopivia videoita. Joten jos aiot ladata sisältöä, varmista, että asetat kamerasi käyttämään korkeimpia mahdollisia asetuksia.

Liian korkean resoluution lataamisessa on kuitenkin joitain haittoja. 4K- ja 8K-materiaalin muokkaaminen voi olla hankalaa, jos tietokoneesi ei pysty käsittelemään suuria tiedostokokoja. Myös varastointi voi olla ongelma.

Myös kamerat, jotka pystyvät kuvaamaan 8K, ovat melko kalliita. Kaikki katsojat eivät kuitenkaan hyödy siitä, koska useimmat käyttäjät katsovat videoita älypuhelimillaan. Pysy siis 1080p:n ja 4K:n välillä, niin sinun pitäisi olla kunnossa.

5. Esitä toimintakehotus

Huomaatko, kuinka jotkut YouTube-käyttäjät aina muistuttavat ihmisiä tykkäämään, kommentoimaan ja tilaamaan? No, he tekevät sen syystä. Vaikka videolla voi olla tuhansia katselukertoja, olisit yllättynyt kuullessani, että kyseiset katsojat eivät ole tilaaneet kanavaa. Ja jos katsoja on passiivinen, hän ei pidä videosta tai kommentoi sitä.

Käyttäjien ehdottaminen YouTube-kanavan tilaajaksi lisää käyttäjien mahdollisuuksia katsoa tulevia videoitasi. Tämä tarkoittaa enemmän kanavan katselukertoja.

Toimintakehotus voi kuitenkin ylittää YouTuben. Voit esimerkiksi pyytää ihmisiä menemään verkkosivustollesi.

6. Vastaa kommentteihin

Kommenttiosio ei ole vain katsojia varten vuorovaikutuksessa videosi kanssa. Siellä voit myös olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa.

Yhä useammat ihmiset katsovat YouTube-videoitasi, jos he näkevät sinun olevan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan kommenttiosiossa. Sinun ei tarvitse vastata pitkiä vastauksia. Jopa yksinkertainen kiitos osoittaa, että välität katsojien mielipiteestä.

Voit myös yrittää esittää kysymyksiä keskustelun jatkamiseksi. Voit kertoa vitsejä, pyytää suosituksia tai vain tervehtiä kaikkia osallistujia.

Jos et pysty hallitsemaan kommenttiosiota itse, voit palkata sosiaalisen median asiantuntijan auttamaan. Varmista vain, että kaikki osallistuvat käyttävät samaa sävyä vastatessaan kommentteihin.

7. Kokeile suoratoistoa

YouTuben live-suoratoisto ei ole kaikille – ei ainakaan vielä. Löydettävyys live-suoratoistosisällön alustalla ei ole siinä, missä sen pitäisi verrata Twitchiin. Se voi kuitenkin toimia tietyntyyppisille sisällöntuottajille.

Mutta miksi haluaisit suoratoiston?

On useita syitä, miksi se voi auttaa. Sen lisäksi, että ihmiset voivat löytää kanavasi toisen tavan, se on myös paljon interaktiivisempi kuin tallennettujen videoiden julkaiseminen.

Saat myös hyödyn YouTuben live-chat-ominaisuudesta. Ja bonuksena katsojat voivat lahjoittaa sinulle, jos he haluavat.

8. Mainosta sosiaalisessa mediassa

Se, että ihmiset seuraavat sisällöntuottajia sosiaalisessa mediassa, ei tarkoita, että he ovat myös heidän YouTube-kanaviensa tilaajia. Käytä sosiaalisia kanaviasi YouTube-kanavasi mainostamiseen aina, kun lataat uutta videosisältöä.

Voit jopa mainostaa YouTube-videota etukäteen. Kerro kaikille, kun videosisältösi vähenee. Ja anna seuraajillesi maistaa, mitä he aikovat katsoa.

Kokeile myös ladata vanhoja YouTube-videoita sosiaalisiin kanaviin, jotta voit käyttää niitä uudelleen. Tämä ei ainoastaan ​​anna vanhoille videoillesi uusia videoita, vaan se antaa kaikille tietää, mitä odottaa, jos heistä tulee YouTube-tilaajia.

9. Suorita kilpailuja

Kukapa ei rakasta ilmaisia ​​juttuja? Voit mainostaa YouTube-kanaviasi järjestämällä kilpailuja tai lahjoituksia. Pyydä käyttäjiä tilaamaan kanavasi osana liittymismekaniikkaa. Tämä auttaa sinua saamaan lisää tilaajia ja näyttökertoja.

🔥 Empfohlen:  Neljä parasta tapaa ostaa Tripadvisor-arvosteluja

Varmista vain, että kilpailusi ei riko YouTuben käytäntöä. Loppujen lopuksi et halua joutua ongelmiin ja riski saada kielto alustalla.

Voit myös pyytää katsojia lähettämään käyttäjien luomaa sisältöä, jota voit käyttää tulevissa viesteissä. Voit vapaasti olla niin luova kuin haluat. Saa ihmiset liittymään tarjoamalla palkinto, josta he eivät voi kieltäytyä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää erityistä kilpailusovellusta, kuten SweepWidget, hallitaksesi koko prosessia puolestasi.

10. Työskentele vaikuttajien kanssa

YouTube tunnetaan yhtenä parhaista yhteistyöalustoista. Vielä tänäkin päivänä se on yksi parhaista tavoista saada kaikki katsomaan video. Jos työskentelet vaikuttajan kanssa, jolla on paljon tilaajia, on hyvä mahdollisuus, että jotkut heistä tulevat lopulta tarkistamaan sinut.

Jos olet itse vaikuttaja, sinun voi olla vaikeaa tehdä yhteistyötä YouTube-käyttäjien kanssa, joilla on paljon enemmän tilaajia kuin sinulla. Mutta se on silti mahdollista. Voit kysyä heiltä suoraan tai voit aloittaa online-kampanjan tai vetoomuksen sen toteuttamiseksi.

Mutta paras tapa olisi ystävystyä sisällöntuottajien kanssa offline-tilassa ja pyytää tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, kun suhteesi saavuttaa tietyn tason.

11. Hanki YouTube-vahvistus

YouTuben vahvistaminen on enemmän luottamuksen rakentamista kuin mitään muuta. Oletetaan, että henkilö etsii opetusvideota YouTube-haun avulla. Jos hakutuloksissa näkyy vahvistettujen käyttäjien videoita, hakija asettaa ne katselemaan ensisijaisesti.

He katsovat vain vahvistamattomien käyttäjien videoita, jos he eivät ole tyytyväisiä aikaisempiin merkintöihin.

Kaikki eivät kuitenkaan voi saada vahvistusta. Sinulla tulee olla vähintään 100 000 tilaajaa. Jos olet vasta aloittamassa, sinun on ponnisteltava kovasti, ennen kuin olet oikeutettu vahvistukseen. Mutta se ylimääräinen uskottavuuden lisäys, jonka vahvistus antaa sinulle, voi saada lisää näyttökertoja. Joten se olisi varmasti odottamisen arvoinen.

12. Kokeile videoformaatteja

Voit kokeilla erilaisia ​​videomuotoja nähdäksesi, mikä tyyppi sopisi parhaiten yleisöllesi. Esimerkiksi jotkut YouTube-kanavat toimivat paremmin, kun ne lataavat vlog-tyylistä sisältöä. Toiset saavat enemmän katselukertoja, kun he tuottavat dokumentteja.

On myös sisällöntuottajia, jotka menestyvät julkaisemalla opetusvideoita YouTubessa.

Mitä videomuotoa käytetään, riippuu tyylistäsi luojana ja kohdeyleisösi.

Voi kestää hetken, ennen kuin löydät itsellesi sopivan muodon. Sinun on kiinnitettävä huomiota analytiikkaasi nähdäksesi, kuinka muutokset vaikuttavat katsojamäärääsi. Voit myös katsoa kommenttiosiossa, kuinka tilaajasi pitävät uudesta videomuodostasi.

13. Lähetä lyhytmuotoisia videoita

Ei ole mikään salaisuus, että YouTube yrittää kilpailla TikTokin kanssa. Siksi se esitteli YouTube Shortsit.

YouTube Shortsin käytön etuna on, että voit ladata videosisältöä, jota on helppo sulattaa. Voit myös käyttää Shortseja vanhojen YouTube-videoiden uudelleenkäyttöön. Shortsit kuvataan myös pystysuunnassa, mikä tarkoittaa, että ne soivat hyvin mobiililaitteilla, mikä on tapa, jolla useimmat YouTube-videot kulutetaan joka tapauksessa.

Jos kohdistat ensisijaisesti nuoremmille katsojille, YouTube Shorts on luultavasti paras tapa saada nämä käyttäjät mukaan. Se auttaa katsojia olemaan anteeksiantavaisempia videon laadun suhteen, kun he ovat Shortseja. Pääpaino on itse sisällössä.

14. Aloita videosarja

Itsenäiset videot ovat hyviä, mutta videosarjan luomisessa on suurempi potentiaali. Sarja on kokoelma videoita, jotka keskittyvät teemaan.

Miksi haluaisit sarjan YouTubeen?

Jos katsoja katsoo videosi ja sattuu pitämään konseptista, hän tarkastelee kaikkea YouTube-sisältöäsi nähdäkseen, onko muita vastaavia. Ja jos et, katsoja poistuu sivultasi ja siirtyy toiseen videoon – luultavasti toiselta YouTube-kanavalta. Se on niin tuhlausta.

Luo sarja, jotta ihmisillä olisi jotain mitä odottaa kanavallasi.

15. Luo soittolistoja

Voit koota erilaisia ​​videoita soittolistoiksi, jotta tilaajiesi on helpompi etsiä sisältöä, jota he haluavat katsoa.

Sen lisäksi, että se auttaa pitämään YouTube-kanavasi järjestyksessä, se antaa katsojillesi mahdollisuuden valita, mitkä videoistasi he voivat katsoa peräkkäin. Ajattele sitä videovalikon esittelemisenä katsojille. Se vain helpottaa heidän löytämään sisältöä, joka muuten voisi haudata syvälle kirjastoosi.

Saat myös hyödyn siitä, että videot toistetaan mahdollisesti automaattisesti. Se on pieni asia, mutta automaattinen toistotoiminto voi joskus estää käyttäjää napsauttamasta pois videon katselun jälkeen. Tämä tarkoittaa ylimääräistä katselukertaa kanavallesi.

16. Upota videoita verkkosivustoille

Kyllä, voit upottaa YouTube-videon omistamallesi verkkosivustolle. Joten jos sinulla on blogikirjoitus, voit käyttää sitä YouTube-kanavasivusi mainostamiseen.

Jos videosi on valmis toistettavaksi verkkosivustollasi, voit saada lisää katselukertoja. Miksi? Koska se tarkoittaa, että katsojan ei tarvitse mennä YouTubeen löytääkseen sisältösi. Sen sijaan he voivat jäädä sivustollesi ja katsoa sitä sieltä.

Mutta on muita paikkoja, joihin voit upottaa videosi.

Esimerkiksi joillakin foorumeilla käyttäjät voivat upottaa YouTube-videoita. Ja vaikka et voi upottaa niitä, voit aina linkittää videoihin. Redditissä julkaiseminen voi tuoda liikennettä YouTube-kanavallesi.

17. Pysy keskittyneenä

Sisällön tulee olla johdonmukaista. Jos olet pelikanava, pysy siinä. Lataatko elokuva-arvosteluja? Älä sitten puhu kauneustuotteista. Pysy kaistallasi.

Vloggaajilla on enemmän joustavuutta, koska heidän sisältönsä pyörii heidän elämäntyylinsä ympärillä. Mutta heillä ei ole varaa muuttaa tyyliään milloin tahansa. Muuten he uhkaavat menettää katsojia. Ja he eivät todellakaan halua sen tapahtuvan.

Muista, että tilaajasi ovat paikalla syystä. He pitävät tuomastasi sisällöstä. Jos vaihdat sitä liian monta kertaa, heidän on vaikea muistaa, miksi he alun perin tilasivat sinut.

🔥 Empfohlen:  YouTube vuonna 2023: mitä suunnitelmia alustalla ja sisällöntuottajilla on?

Pysy siis keskittyneenä. Älä tee äkillisiä muutoksia, varsinkin jos se, mitä sinulla on, toimii jo.

18. Mainosta videoita sähköpostitse

Jos sinulla on sähköpostiliidejä ja sinulla on parhaillaan käynnissä sähköpostikampanja, voit aina lisätä YouTube-videosi osaksi uutiskirjettäsi. Voit käyttää tilaisuutta esitelläksesi liidit YouTube-kanavallesi. Varmista vain, että sisältösi on jotain, mitä he haluavat nähdä.

Mutta entä jos et halua lähettää videoitasi sähköpostitse? Entä jos haluat olla hienovaraisempi asian suhteen?

No, voit aina lisätä YouTube-kanavasi sähköpostin allekirjoitukseen. Näin ihmisillä, jotka huomaavat, on mahdollisuus tarkistaa se omana aikanaan.

19. Ajattele brändiäsi

Verkkopersoonallisuutesi tunteminen auttaa sinua rakentamaan YouTube-yleisösi. Ihmisten on tiedettävä kuka olet. Näetkö itsesi juontajana? Vai haluatko toimia rennosti, kun kamera on lähellä? Oletko sitä tyyppiä, joka keksi vitsin aina kun mahdollista? Tai ehkä pidät enemmän vakavammasta lähestymistavasta videoihisi?

Menestyneimmät YouTube-vaikuttajat ovat ne, joilla on paras brändäys. He pysyvät uskollisina itselleen ja heidän sisältönsä heijastelee sitä. Ja tästä syystä heillä on valtava määrä tilaajia ja videoita, jotka ylittävät miljoonan rajan.

Mieti, millaisen YouTube-näkyvyyden haluat.

20. Luo kanavatraileri

Kanavan trailerit ovat videoita, jotka toistetaan automaattisesti, kun käyttäjä tarkistaa YouTube-kanavaprofiilit. Useimmat sisällöntuottajat käyttävät sitä YouTube-videoiden mainostamiseen. Voit käyttää YouTube-kanavasi traileria kertoaksesi itsestäsi. Voit selittää kaikille, mistä kanavalla on kyse.

Voit todella käyttää sitä miten haluat. Mutta koska se näkyy profiilisi näkyvällä alueella, kannattaa käyttää sitä YouTube-mainontaan.

Kanavatrailerit näyttävät menneen pois muodista viime aikoina. YouTube-käyttäjät päättävät käyttää tätä tilaa mainostaakseen vahvimpia tai uusimpia videolatauksiaan. Sillä reitillä voit myös mennä. Mutta sinun pitäisi ainakin harkita kanavatrailerin tekemistä, koska ne auttavat esittelemään uusia kanavia maailmalle.

21. Tarkista analytiikkatietosi

Voit käyttää analytiikkatietoja ymmärtääksesi paremmin, kuinka hyvin suoriudut sisällöntuottajana. Se esimerkiksi antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, mitä avainsanoja ihmiset käyttävät löytääkseen sinut.

Käytä näitä tietoja oppaana selvittääksesi, mistä aiheista tilaajasi haluavat sinun tekevän videoita.

22. Osallistu trendeihin

Trendit ovat hyviä sisällöntuottajille. Jos jokin trendi kiinnittää kaikkien huomion, voit osallistua hauskanpitoon joko puhumalla siitä tai osallistumalla siihen itse.

Haasteet ovat täydellisiä esimerkkejä. Jos haaste on tarpeeksi suosittu, on mahdollista, että sinut löytää kyseisiä videoita etsivien keskuudessa.

Älä vain tee haasteita, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä. Käytä harkintasi. Jos tulet huolimattomaksi, se kostautuu sinuun. Sen sijaan, että he saisivat katselukertoja, seuraajasi saattavat huutaa sinua vaarallisen sisällön julkaisemisesta.

23. Tee podcast

On syy, miksi podcastit ovat niin suosittuja YouTubessa. Jopa sisällöntuottajat, joilla on miljoonia seuraajia, tuottavat edelleen podcasteja. Miksi? Syitä on useita. Podcastit keräävät yleensä paljon katselukertoja. Se antaa isännälle mahdollisuuden liittää muuta videosisältöä kanavalle. Ja se on hyvä tapa olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa.

Jotkut podcasterit myyvät esityksiään ja mainostavat tulevia projekteja. Käyttäjät kuuntelevat myös podcasteja ollessaan liikkeellä tai taustameluna työskennellessään. Ihmiset voivat siis toistaa videoitasi, eikä heidän tarvitse edes katsoa niitä – mikä on hienoa sinulle.

Joten jos sinulla on aikaa ja resursseja siihen, mainosta YouTube-videoita podcastin kautta.

24. Viesti teaserit

Jos sinulla on tuleva video, joka ansaitsee erityistä huomiota, sinun on tehtävä teaser-video tai traileri mainostaaksesi sitä kunnolla. YouTube-markkinointi toimii parhaiten, jos sinulla on jotain näytettävää ihmisille ennen viimeisen videon ilmestymistä.

Teaserit ovat hyvä tapa kuroida tämä kuilu.

Voit jakaa teaserin sosiaalisen median kanavillasi, mukaan lukien TikTok. Jos sinulla on verkkosivusto, voit asettaa sen toistumaan automaattisesti siellä. Teaserit ovat hyödyllisiä myös niille, jotka yrittävät saada YouTube-videonsa tehtyä varainkeruualustojen kautta.

Sosiaalisen median aikataulut, kuten SocialBee, tekevät tästä prosessista paljon helpomman skaalata, mutta silti tuottavat.

25. Pidä banneritaidetta

Banneritaide on ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat katsoessaan YouTube-kanavasi profiilia. Se on vaakasuuntainen kuva, jonka sijoitat sivusi yläosaan. Ihannetapauksessa käytät banneria näyttääksesi kaikille kanavan sisällöstä mahdollisimman lyhyesti.

Haluat banneritaidetesi olevan visuaalisesti miellyttävää ja informatiivista samanaikaisesti. Joten palkkaa ammattilainen, jos tarvitset.

Olisi parasta, jos pidät bannerisi puhtaana. Et halua lisätä tarpeettomia elementtejä. Lisää linkkejä sosiaalisen median kanaviisi samalla kun olet siinä.

26. Käytä YouTube Premiere -ominaisuutta

Tuntemattomille YouTube Premiere -ominaisuus on työkalu, jonka avulla voit ajoittaa YouTube-videon etukäteen. Se tekee siitä niin hyödyllisen, että se antaa katsojien odottaa videon nousua. Ajattele sitä kuin astuisit sisään elokuvateatteriin ennen elokuvan alkua.

Ensiesitys-ominaisuus saa YouTube-käyttäjät innostumaan videon alkamisesta. Ja koska ajoitetut videot näkyvät jonkun syötteessä, seuraajasi tietävät, että julkaiset uuden videon pari tuntia aikaisemmin.

27. Lisää tekstityksiä

Monet YouTube-sisällöntuottajat eivät lisää tekstityksiä videoihinsa. Ja siksi sinun pitäisi. Monet ihmiset haluavat katsoa sisältöä, mutta eivät pysty siihen, koska he ovat kuulovammaisia ​​tai haluavat vain katsella mykistettynä.

Lisäämällä tekstityksiä omiin videoihisi annat uusille käyttäjille syyn tilata kanavasi. Lisäät lisäarvoa. Ja asetat muiden tarpeet etusijalle.

Myös ne, jotka katselevat äänenvoimakkuuden ollessa päällä, voivat hyötyä tekstityksestä. Tekstitykset varmistavat, että saat viestisi perille.

28. Pyydä yhteisöltä palautetta

Jos mietit, millainen sisältö tuo katsojia kanavallesi, niin miksi et kysy heiltä?

🔥 Empfohlen:  6 tapaa käyttää ChatGPT:tä tietoanalyytikkona

Voit tehdä galluppeja saadaksesi seuraajiesi mielipiteet siitä, mitä videoita he haluavat nähdä YouTube-kanavallasi. Tai voit vain ladata YouTube-videon ja pyytää katsojia kommentoimaan, mitä aiheita he haluavat sinun käsittelevän.

Jos yhteisösi näkee, kuinka vastaanottavainen olet ehdotuksille, he pysyvät varmasti mukana. YouTube-yhteisö tukee mielellään sisällöntuottajia, jotka ottavat heidän tunteensa huomioon.

29. Reagoi muille tekijöille

Kun katsojat löytävät sisältöä, josta he pitävät, he haluavat joskus etsiä YouTubesta muita sisällöntuottajia, jotka ovat ladanneet reaktiovideon juuri näkemäänsä videoon. Jos olet avoin sille, voit yrittää reagoida suosittuihin videoihin, kunhan ne liittyvät omaan markkinarakoon. Muuten se tuntuisi valtavalta katkeamiselta.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen, kun teet reaktioita. Haluat varmistaa, että videosi ei ole vaarassa tulla poistetuksi mistään syystä. Olisi parasta saada lupa sisällöntuottajalta, johon aiot reagoida.

On YouTubereita, jotka vain reagoivat. Ja he saavat paljon katselukertoja ja tilaajia tekemällä juuri niin.

30. Hanki katsojia Twitchistä

Jotkut Twitch-striimaajat käyttävät tätä alustaa saadakseen yleisönsä seuraamaan heitä muilla sosiaalisilla kanavilla, mukaan lukien YouTube.

Se on myös osa heidän strategiaansa suoratoistaa Twitchissä ja ladata koko stream myöhemmin YouTubeen. He joko lataavat koko videon tai jakavat sen osiin saadakseen lisää sisältöä ja katselukertoja.

Tämä strategia on erityisen suosittu pelaajien keskuudessa. He hajottavat päivän pelejä ja keksivät nokkelaa (joskus clickbaity) otsikkoa napsautusten saamiseksi.

Se voi toimia myös toisinpäin. Jotkut YouTube-sisällöntekijät menestyvät hyvin YouTubessa, mutta haluavat myös tutustua Twitchin tarjontaan. Tässä tapauksessa he kutsuvat ihmisiä YouTubessa katsomaan heitä Twitchissä.

31. Työskentele hyvän toimittajan kanssa

Ihmiset odottavat nyt korkealaatuisia YouTube-videoita – ei vain resoluution ja sisällön, vaan myös editoinnin suhteen. Jos et ole hyvä videoiden editoinnissa, harkitse kurssille ottamista tai jonkun, joka voi tehdä työn puolestasi, palkkaamista.

Perusmuokkaus on tarpeeksi kovaa. Mutta jos haluat lisätä erikoistehosteita parantaaksesi sisältöäsi, tarvitset kaiken avun. Voit keskittyä muihin tehtäviin, kuten tutkimukseen, käsikirjoittamiseen ja isännöintiin, kun joku muu hoitaa jälkituotantotyöt.

Muokkaus tarkoittaa myös sitä, että voit tuottaa enemmän videoita. Voit kuvata seuraavan videon, kun viimeistä editoidaan. Se on vain tehokkaampi tapa tehdä asioita. Monilla YouTubereilla on omat toimittajansa tai he työskentelevät toimistojen kanssa.

32. Lataa johdonmukaisesti

Youtube-sisällöntuottajien on ladattava videoita jatkuvasti, jos he haluavat ylläpitää alustalla saamaansa liikennettä. Jos et lataa sisältöä pitkään aikaan, yleisösi unohtaa sinut tai peruuttaa tilisi tilauksen.

Poikkeuksia toki on. Mutta näillä YouTube-sisällöntuottajilla on seuraajia, jotka ymmärtävät, miksi heidän latauksensa kestää niin kauan.

Jos olet vasta uusi pelin parissa, älä odota seuraajiesi olevan lempeitä. Työskentele lujasti varmistaaksesi, että pystyt tarjoamaan heille sisältöä säännöllisesti.

Sinun ei tarvitse ladata joka päivä. Jopa kerran viikossa on hyvä, jos se on parasta mitä voit tehdä. Mutta haluat ladata videosi samana päivänä ja kellonaikana. Jos käyttäjät ovat tottuneet siihen, että lataat uusia videoita joka perjantai klo 9.00, lataa ne aina tuohon aikaan.

Näin ihmiset tietävät, milloin palata YouTube-sivullesi.

33. Mainosta YouTube-videoita mainosten avulla

Jos mikään muu epäonnistuu, voit aina saada lisää näyttökertoja mainostamalla YouTube-kanavaasi YouTube-mainosten avulla.

Maksullisten kampanjoiden tulisi olla viimeinen keino, koska haluat käyttää rahojasi videoidesi parantamiseen. Mutta todellisuus on, että joskus tarvitset kaiken avun, jonka voit saada. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa, suorita videomainoskampanja saadaksesi ihmiset huomaamaan kanavasi ja sisältösi.

Voit myös kokeilla näyttö- ja peittokuvamainoksia. Puskurimainokset ovat myös vaihtoehto.

Voit ottaa yhteyttä mainostoimistoihin, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät kampanjaa. Heidän pitäisi pystyä kertomaan sinulle, mikä strategia on paras kanavallesi.

Lopulliset ajatukset

Tilastot osoittavat, että YouTube on suosituin videonjakoalusta ja toiseksi suosituin hakukone.

Mutta kilpailua on paljon. Sinun täytyy tehdä työtä ja olla luova.

Valitse siis muutama edellä käsitellyistä taktiikoista ja aloita. Joillakin taktiikoilla voi olla välitön vaikutus kanavasi kasvuun, toisilla kestää kauemmin.

Muista tarkistaa YouTube-analytiikkasi, jotta saat paremman käsityksen siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Jotkut YouTuberit ovat rakentaneet kanaviaan vuosia. Nämä asiat vievät aikaa. Mutta kuten heidän menestyksensä osoittaa, se voi olla kannattavaa.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: