Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

34 Uusimmat WhatsApp-tilastot vuodelle 2023: täydellinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 34 Uusimmat WhatsApp-tilastot vuodelle 2023: täydellinen opas

Maailman suosituimpana messenger-sovelluksena sinun on vaikea löytää joku, joka ei ole vielä kuullut WhatsAppista.

Itse asiassa on todennäköistä, että se on luultavasti asennettu puhelimeesi lukiessasi tätä – mutta kuinka paljon tiedät siitä?

Tässä viestissä jaamme viimeisimmät WhatsApp-tilastot ja trendit tästä mobiiliviestintäpalvelusta. Viestin loppuun mennessä tiedät melkein kaiken, mitä sinun tulee tietää.

Valmis? Aloitetaan:

Toimittajan suosituimmat valinnat – WhatsApp-tilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme WhatsAppista:

  • WhatsAppilla on tällä hetkellä yli 2 miljardia aktiivista käyttäjää.
  • WhatsApp on kolmanneksi eniten käytetty sosiaalinen alusta maailmassa.
  • Myös WhatsAppin käyttö verkkokaupan yrityksissä kasvoi 352 %.

WhatsAppin käyttötilastot

Katsotaanpa ensin joitain WhatsApp-tilastoja, jotka kertovat meille enemmän WhatsAppin käyttäjäkunnasta ja tavoista, joilla he ovat vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa.

1. WhatsAppilla on tällä hetkellä yli 2 miljardia aktiivista käyttäjää

Mieti sitä hetki. Maapallolla on hieman yli 7,5 miljardia ihmistä, mikä tarkoittaa, että yli neljännes koko maailman väestöstä käyttää WhatsAppia.

Aina se ei kuitenkaan ollut niin. Huhtikuussa 2013 (ennen kuin Facebook osti WhatsAppin), sillä oli vain 200 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain. Helmikuussa 2016 se oli viisinkertaistunut miljardiin. Ja neljän vuoden aikana se on taas kaksinkertaistunut.

Lähde: Statista1

2. Noin 100 miljardia WhatsApp-viestiä lähetetään joka päivä…

WhatsApp:n toimitusjohtaja Will Cathcartin tuoreen twiitin mukaan WhatsApp pystyy toimittamaan noin 100 miljardia viestiä joka päivä. Se on noin 50 viestiä jokaista aktiivista käyttäjää kohden.

Tämä luku oli luultavasti korkeampi vuonna 2020 kuin koskaan ennen, koska pandemian ja kansallisten rajoitusten vuoksi meidän kaikkien on täytynyt turvautua yhä enemmän viesteihin kommunikoidaksemme ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa.

Lähde: Twitter1

3. … Ja yli 100 miljoonaa soitettua puhelua

Se on noin 1 100 puhelua sekunnissa. Vaikka luku on edelleen erittäin suuri, on mielenkiintoista huomata, että se on huomattavasti pienempi kuin päivittäin lähetettyjen viestien määrä. Vain yksi äänipuhelu soitetaan tuhatta WhatsAppissa lähetettyä viestiä kohden karkeasti sanottuna.

Tämä kertoo meille, että vaikka WhatsApp on saattanut valloittaa pikaviestimaailman, se kamppailee edelleen tunkeutuakseen puhepuhelusektoriin, jota hallitsevat mobiiliverkot. Verizon yksin raportoi käsittelystä 800 miljoonaa puhelua päivässä, mikä on 8x WhatsAppin kautta tehtyihin verrattuna.

Lähde: WhatsApp-blogi

4. Keskimääräinen Android WhatsApp -käyttäjä viettää sovelluksessa noin 19 tuntia kuukaudessa

Tämä tekee siitä toiseksi suosituimman median mobiilisovelluksen maailmanlaajuisella kumulatiivisella käytetyllä ajalla, jonka vain Facebook voittaa. Se vain hädin tuskin jäi myös kärkipaikalle; Keskimääräinen käyttäjä viettää 19,4 tuntia kuukaudessa WhatsAppissa, kun se Facebookissa on 19,5 tuntia.

Instagram sijoittui kaukaiseksi kolmanneksi, kun käyttäjä käyttää keskimäärin vain 10,3 tuntia kuukaudessa. On myös syytä huomata, että myös WhatsApp Business sijoittui 10 parhaan joukkoon, ja käyttäjät viettävät sovelluksessa keskimäärin 9,3 tuntia kuukaudessa.

Lähde: Hootsuite/WeAreSocial

5. WhatsApp on kolmanneksi eniten käytetty sosiaalinen alusta maailmassa

WhatsAppin tunnustuslistalle lisättäväksi se on myös kolmanneksi suosituin sosiaalinen alusta maailmanlaajuisesti. 2 miljardin käyttäjän WhatsApp seuraa tiiviisti YouTuben (2,2 miljardia käyttäjää) ja Facebookin (2,7 miljardia käyttäjää) jälkeen. Sen lähin kilpailija markkinoilla, Facebook Messenger, jää paljon jälkeen vain 1,3 miljardilla käyttäjällä.

Nähtäväksi jää, pysyykö WhatsApp niin suosittu vai ohittavat sen uudet kasvavat sosiaaliset alustat, kuten TikTok, mutta koska se kasvaa edelleen nopeasti, näyttää siltä, ​​​​että se tulee jatkossakin olemaan suuri osa kulttuurisen ajan tunnetta vuosia. tule.

Lähde: Hootsuite/WeAreSocial

6. Suurin osa WhatsApp-käyttäjistä on miehiä

Mielenkiintoista on, että WhatsAppin käyttäjäkunta ei vastaa odotettua 50/50 sukupuolijakoa. Sen sijaan se on vinossa hieman mieskäyttäjiä kohti. Miehet edustavat 54,5 % koko käyttäjäkunnasta ja naiset vain 45,5 %.

Tällä on vaikutuksia markkinoijiin, jotka haluavat käyttää WhatsAppia markkinointiviestintäkanavana, ja se voi viitata siihen, että se soveltuu parhaiten yrityksille, jotka kohdistavat ensisijaisesti miehille.

Lähde: Hootsuite/WeAreSocial

7. WhatsAppia käytetään yli 180 maassa

Kuten tämä tilasto osoittaa, WhatsApp on todella globaali alusta. Kehitystiimi päätti keskittyä luomaan luotettavan viestintäpalvelun, joka toimisi nopeasti ja luotettavasti missä päin maailmaa tahansa, ja näyttää onnistuneen. Maapallolla on vain 195 maata, joista 180:ssä on WhatsApp-käyttäjiä.

Lähde: WhatsApp

8. Intiassa on enemmän WhatsApp-käyttäjiä kuin missään muualla maailmassa…

Intiassa on 390 miljoonaa WhatsApp-käyttäjää, mikä tekee siitä maan, jolla on eniten WhatsApp-käyttäjiä. Tarkasteltaessa asiaa voidaan todeta, että Yhdysvalloissa (joka on kolmannella sijalla) on vain 75,1 miljoonaa käyttäjää – alle viidennes Intian käyttäjien määrästä.

Saatat ajatella, että tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Intiassa on paljon suurempi väkiluku kuin Yhdysvalloissa (1,36 miljardia verrattuna 328 miljoonaan), mutta olet väärässä.

🔥 Empfohlen:  Barnes & Noble esittelee edullisen e-kirjanlukijan

Vaikka otamme huomioon väestön eron, WhatsApp näyttää silti olevan paljon suositumpi Intiassa kuin Yhdysvalloissa. Noin 0,29 prosenttia Intian väestöstä käyttää WhatsAppia, kun Yhdysvaltojen väestöstä vain 0,23 prosenttia.

Lähde: Business Insider/Insider Intelligence

9. … seuraa tiiviisti Brasilia, jossa on yli 108 miljoonaa WhatsApp-käyttäjää

Brasilia on toisella sijalla 108,4 miljoonalla WhatsApp-käyttäjällä. Mielenkiintoista kuitenkin, että kun vertaamme tätä väestön kokoon, näyttää siltä, ​​​​että WhatsApp on paljon suositumpi Brasiliassa kuin sekä Intiassa että Yhdysvalloissa.

0,51 % Brasilian koko väestöstä käyttää WhatsAppia, kun vastaava luku Intiassa on vain 0,29 % ja Yhdysvalloissa 0,23 %. Joten mikä on syy tähän eroon alueellisessa markkinaosuudessa?

No, sillä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että maat, kuten Brasilia ja Intia, ovat mobiilimaita. Yhdysvaltoihin verrattuna brasilialaiset viettävät paljon enemmän aikaa mobiililaitteiden kuin pöytätietokoneiden parissa. Siksi on järkevää, että mobiilisovellukset, kuten WhatsApp, olisivat suositumpia.

Lähde: Business Insider/Insider Intelligence

10. Espanjalaiset ihmiset käyttävät WhatsAppia todennäköisemmin kuin mikään muu ryhmä Yhdysvalloissa

Tämä on yksi merkittävimmistä demografisista eroista WhatsAppin käytössä. 46 % latinalaisamerikkalaisista sanoo käyttävänsä WhatsAppia, kun vastaava luku on vain 23 % mustista amerikkalaisista ja 16 % valkoisista amerikkalaisista.

Eli mitä antaa? No, syy WhatsAppin suosioon latinalaisamerikkalaisten käyttäjien keskuudessa on epäselvä, mutta sillä on todennäköisesti jotain tekemistä alustan suosion kanssa Latinalaisen Amerikan maissa.

Latinalaisen Amerikan maissa matkaviestinkustannukset ovat maailman korkeimpien joukossa verkkopalvelujen tarjoajien välisen kilpailun puutteen vuoksi. Koska WhatsApp tarjoaa ilmaisia ​​Wi-Fi-viestejä, niiden maiden asukkaat, joissa matkapuhelinoperaattorin kustannukset ovat korkeat, kääntyvät usein WhatsAppiin välttääkseen korkeita tekstiviestimaksuja.

Lähde: Pew Research Center

Aiheeseen liittyvää luettavaa: 30 uusinta tekstiviestimarkkinointitilastoa, faktaa ja trendiä.

11. 30 % WhatsApp-käyttäjistä on 30–49-vuotiaita

Tämä tekee siitä parhaan ikäryhmän WhatsApp-käyttäjien keskuudessa. Vertailun vuoksi 24 prosenttia 18–29-vuotiaista Yhdysvalloissa sanoo käyttävänsä WhatsAppia, 23 prosenttia 50–64-vuotiaista ja vain 10 prosenttia yli 65-vuotiaista.

Vaikka WhatsApp on hieman vinossa nuoremmille yleisöille, se näyttää vetoavan kaiken ikäisille. Paljon suurempi osa 30–64-vuotiaista käyttää WhatsAppia kuin Snapchatin, Twitterin ja TikTokin kaltaisia ​​alustoja.

Lähde: Pew Research Center

12. WhatsApp oli 13. haetuin Google-kysely vuonna 2020

Se on jälleen melko vaikuttavaa, varsinkin kun olet luullut, että useimmat ihmiset etsivät WhatsAppia mobiilisovelluskaupoista Googlen kaltaisten hakukoneiden sijaan. Se vain osoittaa, kuinka suosittu WhatsApp oli viime vuonna.

Lähde: Hootsuite/WeAreSocial

13. 33 % WhatsApp-käyttäjistä on korkeakoulututkinnon suorittaneita

Tämä on toinen mielenkiintoinen tieto WhatsAppin käyttäjien demografisista tiedoista. Jostain syystä sovellus näyttää olevan paljon suositumpi korkeakoulututkinnon suorittaneiden keskuudessa. Vähintään korkeakoulututkinnon suorittaneista 33 % käyttää sovellusta, kun vastaava luku on 16 % korkeakoulututkinnon suorittaneista ja 20 % korkeakoulututkinnon suorittaneista.

Lähde: Pew Research Center

14. 29 % WhatsApp-käyttäjistä ansaitsee yli 75 000 dollaria vuodessa

Ehkä liittyen yllä olevaan tilastoon, 29 % yhdysvaltalaisista aikuisista, jotka tienaavat yli 75 000 dollaria vuodessa, sanoo käyttävänsä WhatsAppia. Tämä tekee siitä suosituimman tuloluokan WhatsApp-käyttäjien keskuudessa. Vertailun vuoksi vain 23 % alle 30 000 dollaria vuodessa ansaitsevista, 20 % 30 000–49 999 dollaria ansaitsevista ja 10 % 50 000–74 999 dollaria ansaitsevista sanoo käyttävänsä sovellusta.

Lähde: Pew Research Center

15. 50 % WhatsApp-käyttäjistä käyttää alustaa vähintään kerran päivässä

WhatsApp-käyttäjät ovat yleensä erittäin aktiivisia alustalla. Puolet heistä tarkistaa sovelluksen joka ikinen päivä, ja suurin osa (91 %) käyttää sitä vähintään kerran kuukaudessa.

Lähde: Statista2

16. 20 % yhdysvaltalaisista aikuisista käyttää WhatsAppia

Marketing Chartsin tietojen mukaan noin viidennes yhdysvaltalaisista aikuisista käyttää WhatsAppia. Vaikka tämä on varmasti vaikuttavaa, se osoittaa myös, että koska 80 % aikuisväestöstä ei vielä käytä sovellusta, WhatsAppilla on paljon kasvuvaraa jäljellä.

Lähde: Marketing Charts

17. 27 % kaikista selfieistä jaetaan WhatsAppilla

Facebook näyttää olevan ensimmäinen paikka, johon mennä, kun otat selfien, jonka haluat jakaa, mutta WhatsApp on toisella sijalla. Selfien ottajista 27 prosenttia jakaa kuvansa WhatsAppissa ja tekstiviestissä, kun vastaava luku on 48 prosenttia Facebookissa ja vain 8 prosenttia Instagramissa.

Lähde: Visuaalisesti

18. WhatsApp ladattiin 96 miljoonaa kertaa vuonna 2020

Sensor Towerin mukaan WhatsApp ladattiin lähes 100 miljoonaa kertaa vuonna 2020. Tämä tekee siitä toiseksi ladatuimman ei-pelisovelluksen TikTokin jälkeen.

Lähde: Sensor Tower

19. WhatsApp on maailman suosituin viestintäsovellus

Yli 2 miljardilla käyttäjällä WhatsApp on maailman suosituin viestintäsovellus. Toiseksi sijoittuneita ovat Facebook Messenger sekä kiinalaiset viestintäsovellukset WeChat ja QQ.

Lähde: Statista3

WhatsApp-yritystilastot

Seuraavaksi tarkastelemme joitain WhatsApp-yritystilastoja. Nämä tilastot kertovat meille lisää WhatsApp Business -sovelluksesta sekä siitä, kuinka yritysten omistajat voivat käyttää WhatsAppia liiketoimintatarkoituksiin ja miksi he saattavat haluta.

🔥 Empfohlen:  26 Markkinoinnin automatisointitilastot, tosiasiat ja trendit vuodelle 2023

20. WhatsApp Businessilla on yli 50 miljoonaa käyttäjää

WhatsApp Business on sovellus, joka on omistettu yrityksille, jotka haluavat käyttää WhatsAppia pitääkseen yhteyttä asiakkaisiinsa. Se tarjoaa yritysten omistajille viestintätyökaluja, luokitteluvaihtoehtoja ja yritysprofiilin, joita voidaan käyttää WhatsAppin muuttamiseksi lailliseksi yritystyökaluksi. Sovellus on saavuttanut alusta lähtien paljon suosiota, ja sillä on nyt yli 50 miljoonaa käyttäjää.

Lähde: DataReportal

21. Sovellus sijoittuu 17. sijalle yrityssovellusten kategoriassa sovelluskaupassa

WhatsApp Businessista on nopeasti tulossa pakollinen työkalu erityisesti verkkokauppayrityksille. Tänä vuonna se sijoittui Applen sovelluskaupan 20 parhaan yrityssovelluksen joukkoon. Sovellus on lueteltu keskeisten yrityssovellusten, kuten Microsoft Teamsin ja Zoom Cloud -kokousten, joukossa.

Lähde: Apple

22. WhatsApp Businessin käyttäminen voi tehostaa asiakaspalvelua 225 %

Yksi WhatsApp-liiketoiminnan käytön tärkeimmistä eduista on se, kuinka helppoa on kommunikoida asiakkaiden kanssa 1-1-periaatteella. Tyntecin julkaisemien tilastojen mukaan WhatsApp Business nopeuttaa asiakaspalvelua 225 %. Sen on myös raportoitu lisäävän myyntiä 27 % ja parantavan tulosprosentteja 20 %.

Lähde: Tyntec

23. WhatsApp Business API -viestien aukioloprosentti on 99 %

Yksi WhatsApp-liiketoiminnan käytön suurimmista eduista on, että käyttäjät avaavat paljon todennäköisemmin WhatsApp-viestin kuin sähköpostin. Telemedian mukaan WhatsApp API -viestien avausaste on huikeat 99 %, ja mikä vielä parempi, vastausprosentti on vain alle 50 %.

Lähde: Telemedia

24. 40 miljoonaa WhatsApp-käyttäjää katselee yritysluetteloita sovelluksessa kuukausittain

WhatsApp on nopeasti tulossa loistava paikka yrityksille olla vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa. Monet käyttäjät ovat jo tietoisia alustalla saatavilla olevista liiketoimintaan liittyvistä ominaisuuksista. Itse asiassa noin 40 miljoonaa käyttäjää käyttää joka kuukausi yritysluettelon ominaisuuksia löytääkseen tuotteita ja palveluita.

Lähde: Facebook)

25. 175 miljoonaa ihmistä päivittäin käyttää WhatsAppia ottaakseen yhteyttä yrityksiin

WhatsAppin johtajan Will Cathcartin mukaan WhatsApp on yrityksille tärkeä sosiaalisen median kanava. Tammikuussa 2020 julkaistussa twiitissä Cathcart kertoi, että 175 miljoonaa ihmistä päivässä käyttää WhatsAppia ottaakseen yhteyttä yrityksiin, mikä tekee siitä tärkeän asiakaspalvelukanavan, joka kaikkien yritysten tulisi ottaa huomioon.

Lähde: Twitter2

26. Suosituin syy ottaa yhteyttä yrityksiin WhatsAppissa on asiakastuki

Statistassa julkaistujen lukujen mukaan yleisin syy yrityksiin ottaa yhteyttä WhatsAppissa on asiakastuki. Muita syitä ottaa yhteyttä yrityksiin WhatsAppin kautta ovat myyntiä edeltävä tuki, yhteisön sitoutuminen sekä arvonnat ja pelit.

Kuten näette, yhdistämällä myyntiä edeltävän tuen, asiakaspalvelun ja myynnin jälkeisen bränditietoisuuden rakentamisen yritykset voivat käyttää WhatsAppia asiakkaiden tukemiseen myyntisuppilon jokaisessa vaiheessa.

Lähde: Statista4

WhatsAppin kasvu- ja tulotilastot

WhatsAppista on kulunut pitkä aika siitä, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten. Tässä on joitain tilastoja, jotka paljastavat enemmän WhatsAppin kasvusta ja siitä, kuinka paljon sovellus tuottaa tuloja.

27. Facebook osti WhatsAppin noin 19 miljardilla dollarilla vuonna 2014

WhatsAppin suosio kasvoi nopeasti, kun se lanseerattiin vuonna 2009, ja se kiinnitti nopeasti maailman suurimman sosiaalisen median yrityksen Facebookin huomion.

WhatsAppin hankkimiseksi Facebook teki ennätyskaupan perustajien kanssa ja maksoi lähes 20 miljoonaa dollaria vuonna 2014. Hankinnan jälkeen WhatsAppin suosio on kasvanut edelleen, ja Facebook on tehnyt useita muutoksia, mukaan lukien WhatsApp Businessin käyttöönotto. .

Lähde: Forbes1

28. WhatsApp tienasi yli 5 miljardia dollaria vuonna 2020

19 miljardia dollaria näyttää olevan paljon Facebookille käytettäväksi aloittelevaan viestintäsovellukseen, mutta näyttää siltä, ​​​​että heillä oli oikea idea.

Vaikka Facebook ei julkista virallisesti WhatsAppin yksittäisen yrityksen liikevaihtolukuja, yrityksen arvioidaan tuovan noin 5 miljardia dollaria vuonna 2020. Tämä tarkoittaa, että jos luvut pysyvät samana, Facebook on ansainnut takaisin ennätyksellisen sijoituksensa vain neljässä vuodessa. vuotta.

Vaikka 5 miljardia dollaria ei olekaan aivan huima muutos, se ei ole myöskään niin suuri kuin se voisi olla. WhatsAppin tulot eivät ole koskaan täysin vastanneet sen kattavuutta, koska se ei tuota mainostuloja. Facebook etsii uusia mahdollisia tulonlähteitä WhatsAppille, kuten uuden ostoskoriominaisuuden käyttöönottoa.

Lähde: Forbes2

29. Ensimmäinen investointi WhatsAppiin oli vain 250 000 dollaria vuonna 2009

Kaksi entistä Yahoo-työntekijää aloitti WhatsAppin alusta alkaen. Pariskunta halusi päästä mukaan digitaaliseen projektiin, mutta heillä ei ollut aavistustakaan, mihin se voisi johtaa.

Saadakseen heidän projektinsa käyntiin, palkat keräsivät investointeja joiltakin heidän entisiltä työtovereiltaan, jotka sijoittivat yhteensä vain neljännesmiljoona dollaria. Tämä saattaa tuntua suurelta, mutta yritys myi 76 000-kertaisella hinnalla tämä alkuperäinen sijoitus vain 6 vuotta myöhemmin. Ei paha eikö?

Lähde: FeedDough

30. WhatsApp kaupallistaa sovelluksen veloittamalla 0,99 dollarin tilausmaksun

Kun WhatsApp aloitti toimintansa, he eivät olleet varmoja parhaasta tavasta saada alustasta kaikki irti. Tekijät halusivat välttää SMS-palveluntarjoajien käyttämää pay-per-message -mallia. Tämän torjumiseksi tiimi kehitti tilausmallin.

🔥 Empfohlen:  Pienyritysten verkkomarkkinointi: Kaiken kattava opas pienen yrityksen tehokkaaseen markkinoimiseen

Jokaiselta käyttäjältä veloitettiin 0,99 dollaria elinikäisestä käyttöoikeudesta. Maksusta huolimatta ihmiset ottivat nopeasti käyttöön WhatsAppin, koska sen avulla käyttäjät voivat lähettää kuvaviestejä ilmaiseksi, mikä oli tuolloin valtava bonus. Kun Facebook kuitenkin osti yrityksen, malli raavittiin ja sovellus tuli vapaaksi.

Lähde: FeedDough

31. WhatsApp kasvoi kaikista sosiaalisista sovelluksista eniten Covid-19-pandemian aikana

Aikanaan monet yritykset yrittivät epätoivoisesti löytää tapaa toimia uusien rajoitusten vuoksi, monet digitaaliset yritykset menestyivät. Suurin osa sosiaalisista sovelluksista, mukaan lukien Zoom, Skype, TikTok ja muut, latautui valtavasti. Kuitenkin juuri WhatsApp kasvoi tällä hetkellä eniten.

Käyttäjät eivät vain hyödyntäneet WhatsAppin viestitoimintoja, vaan he käyttivät sitä myös puheluiden soittamiseen. Huhtikuussa 2020 käyttäjät soittivat noin 15 miljardia minuuttia WhatsApp-puheluita päivässä.

Lähde: Kantar

32. Käyttö kasvoi 40 % maaliskuussa 2020

Kun kansakunnat eri puolilla maailmaa joutuivat rajoituksiin, ihmiset etsivät tapoja pitää yhteyttä rakkaisiinsa digitaalisesti. Samalla tavalla kuin Zoomin kaltaiset ohjelmat kasvoivat nopeasti tällä hetkellä, samoin WhatsApp. Pandemian huipulla WhatsAppista tuli ihmisten suosikkiviestisovellus maailmanlaajuisesti, ja käyttö kasvoi lähes puoleen.

Lähde: TechCrunch

33. Myös WhatsAppin käyttö verkkokaupan yrityksissä kasvoi 352 %

Samalla tavalla kuin tavalliset käyttäjät kerääntyivät WhatsAppiin pysyäkseen yhteydessä pandemian aikana, samoin kävivät myös verkkokaupan yritykset.

Zendeskin julkaisemien lukujen mukaan sähköisen kaupankäynnin käyttö kasvoi lähes 400 %. WhatsApp Business tarjoaa loistavan vaihtoehdon verkkokauppayrityksille, jotka haluavat tarjota reagoivaa asiakastukea keskivertokuluttajan saatavilla olevalla tavalla. Se on helppokäyttöinen sekä yrityksen että asiakkaan kannalta.

Lähde: Zendesk

34. WhatsApp:n latausten määrä laski 17 % tammikuussa 2021

Tammikuussa 2021 WhatsApp suunnitteli julkaisevansa uuden tietosuojakäytännön, joka aiheutti suurta vastareaktiota käyttäjien keskuudessa. Siirron tarkoituksena oli antaa WhatAppille enemmän vapautta jakaa tietoja Facebookin kanssa ja parantaa lopulta kaupallistamista.

Päivityksen ympärillä oli kuitenkin hämmennystä ja kiistaa, ja WhatsApp joutui pidentämään käyttöönottopäivää, jotta käyttäjät ymmärtäisivät muutokset paremmin. Päivitystä jatkettiin sen sijaan maaliskuuhun 2021.

Lähde: Wall Street Journal

WhatsApp-tilastoresurssit

Lopulliset ajatukset

Nämä ovat kaikki WhatsApp-tilastot, jotka meillä on tänään sinulle. Toivomme, että ne olivat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia!

Haluatko tietää, miten WhatsApp vertautuu muihin suosittuihin sosiaalisiin alustoihin? Tutustu uusimpiin Instagram-, Facebook- ja TikTok-tilastoihin!

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat sosiaalisen median hallintatyökalut säästämään aikaasi.

Table of Contents