Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

35 hakukoneoptimointityökalua SEO-menestykseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 35 hakukoneoptimointityökalua SEO-menestykseen vuonna 2023

Loistavan yrityksen pyörittäminen ja yhteensopivan verkkosivuston rakentaminen on vain osa siitä, mitä tarvitaan menestyäkseen liiketoiminnassa vuonna 2023. Perusteellinen hakukoneoptimointi varmistaa, että sinun kaltaisiasi tuotteita ja palveluita etsivät löytävät sinut valtavasta valikoimasta. siellä näinä päivinä.

Mutta edes kaikkein omistautunein yrityksen omistaja ei todennäköisesti pysty hoitamaan kaikkia huippuluokan SEO-kampanjan näkökohtia yksin.

Oikean hakukoneoptimointityökalun ottaminen käyttöön voi auttaa sinua säästämään aikaaresursseja, järkeäsi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä ovat hakukoneoptimointityökalut?

Jos olet ylläpitänyt verkkosivustoa pitkään, ymmärrät jo todennäköisesti, että hakukoneoptimoinnin edelläkäviminen on jatkuvaa taistelua. Juuri kun olet osunut johonkin toimivaan ja asettunut uraan, Googlen päivitykset sen algoritmi uudelleen, ja se on palannut alkuperäiseen.

Hakukoneoptimointityökalu on ohjelma, ohjelmistopaketti tai muu työkalu, joka on suunniteltu auttamaan yhdessä tai useammassa tehokkaan SEO-kampanjan luomisessa tai ylläpitämisessä.

Tällaiset työkalut voivat olla erityisen hyödyllisiä tehtävien automatisoinnissa, kriittisten tietojen hakemisessa, tärkeiden hakukoneoptimoinnin KPI:iden seurannassa ja monessa muussa.

35 hakukoneoptimointityökalua vuonna 2023

Tietysti yksi asia on tietää, että voit käyttää hyvää hakukoneoptimointityökalua omassa työkalupakkissasi. Eri asia on päättää, mikä lukuisista vaihtoehdoista sopii hyvin.

Vaikka jokainen SEO-ammattilainen on erilainen tarpeidensa ja mieltymystensä suhteen, joillakin vaihtoehdoilla on lähes universaalia arvoa. Esimerkiksi Rock Content SEO -ohjaaja Valentina Giraldo pitää analytiikkatyökalua positiivisena välttämättömänä.

“Olen itse asiassa yksinkertainen hakukoneoptimoinnin ammattilainen”, hän sanoo. “Voisin sanoa, että en voi elää ilman analytiikkatyökalua, minun tapauksessani Google Analytics, kun ymmärrän, että on joitain muita, joita olen jo käyttänyt, kuten samanlainen verkko, joka auttoi minua paljon muissa projekteissa.”

Giraldo mainitsee myös suositut vaihtoehdot, kuten SEMRush, Ubersuggest ja Google Search Console, oleellisiksi työssään. Tässä on tarkempi katsaus joihinkin muihin vaihtoehtoihin, joita voit harkita menestyäksesi vuonna 2023 ja sen jälkeen.

1. Google Analytics

Google Analytics on loistava ilmainen työkalu hakukoneoptimoinnin arvailujen poistamiseen. Vertaa helposti liikenteen lähteitä, seuraa sitoutumismittareita, suodata erilaisia ​​viittausliikenteen lähteitä ja paljon muuta. Voit myös käyttää monikanavakonversioominaisuutta määrittääksesi kaikkien eri kanavien arvon.

2. Google Trends

Pysyminen nykyisten trendien pulssissa on välttämätöntä ilmatiiviin SEO-kampanjan toteuttamiseksi. Google Trends auttaa sinua tekemään tämän ilmaiseksi auttamalla sinua seuraamaan maailmanlaajuisia trendejä, trendaavia aiheita ja paljon muuta reaaliajassa.

3. HubSpot SEO

Jos etsit loistavaa tapaa lisätä sivuston laajuista auktoriteettia, HubSpotin markkinointiohjelmisto on loistava valinta. Kampanjoidesi automatisoidun markkinointiavun lisäksi saat käyttöösi sähköpostiresursseja, analytiikkaa ja liidien hallintaapua.

4. Tarkista Omat linkit

Check My Links on itse asiassa Google Chromen laajennus, joten se ei muutu paljon käyttäjäystävällisemmäksi. Tämä työkalu poistaa myös arvailun tehtävistä, kuten rikkinäisten linkkien etsimisestä ja viemisestä, kriittisten ongelmien automaattisesta korostamisesta ja monesta muusta.

🔥 Empfohlen:  Password Managerin markkinaosuus ja koko vuonna 2023 (Yhdysvallat ja maailma)

5. Mozcast

Jos olet koskaan toivonut, että sinulla on erittäin yksinkertainen tapa seurata Googlen algoritmia reaaliajassa, tulet rakastamaan Mozcastia. Tarkastele tärkeitä tietoja yhdellä silmäyksellä hauskassa, helposti saavutettavissa olevassa muodossa. Seuraa algoritmin käyttäytymistä, verkkotunnusten monimuotoisuutta, big ten -vaikutusta ja paljon muuta.

6. Screaming Frog SEO Spider

Tämä kätevä pieni työkalu on aivan kuin sinulla olisi käytössäsi oma versio jostakin Googlen indeksointirobotista. Sen avulla voit indeksoida omaa verkkosivustoasi etsiessäsi yleisiä SEO-virheitä, kuten HTTP-otsikko-ongelmia, päällekkäistä sisältöä, JavaScript-virheitä ja paljon muuta.

7. SEMRush

Kun on kyse vaihtoehdoista, jotka todella auttavat digitaalisia markkinoijia räjäyttämään kilpailun vedestä, SEMRushia pidetään kultaisena hakukoneoptimointityökaluna, joka voidaan voittaa syystä. Sen lisäksi, että voit seurata sivustosi näkyvyyttä pitkällä aikavälillä, voit myös luoda linkkejä, seurata kilpailijoita ja paljon muuta.

8. GrowthBar

GrowthBar poistaa arvailun kaikkien verkkosivustojen hakukoneoptimoinnin seurannasta, mukaan lukien kilpailijoidesi verkkosivustot. Lisää yksinkertainen Chrome-laajennus ohjelmistoosi ja katso sivustoon liitettyjä arvovaltaisia ​​käänteisiä linkkejä, hanki avainsanaehdotuksia ja paljon muuta.

9. BuzzStream

Käänteisten linkkien luominen on olennainen osa mitä tahansa perusteellista SEO-kampanjaa, mutta siihen liittyvät tiedotustoimet voivat joskus tuntua parhaimmillaan tylsältä ja turhauttavalta. BuzzStream auttaa virtaviivaistamaan prosessia tunnistamalla parhaat hakijat ja helpottamalla oikeiden ihmisten tavoittamista.

10. SEOLyzer

Tässä meillä on toinen loistava hakukoneoptimointityökalu, joka on ihanteellinen lokianalyysiin. Pääset helposti käsiksi sivujen luokitteluresursseihin, reaaliaikaisiin tietoihin, joihin voit luottaa, ja paljon muuta.

11. NinjaOutreach

Tämä on toinen upea hakukoneoptimointityökalu, jonka voit lisätä temppuihisi, jos haluat keskittyä enemmän käänteisten linkkien tavoittamiseen. Siinä on vaikuttavan laaja tietokanta vaihtoehtoja, jotka ovat haettavissa avainsanoilla, mikä helpottaa kampanjaasi sopivien vaihtoehtojen löytämistä (ja tavoittamista).

12. Ubersuggest

Mitä tulee nopeisiin, helppoihin ja käteviin avainsanatutkimustyökaluihin, Neil Patelin Ubersuggest on alan suosikki monista hyvistä syistä. Se ei ole vain käyttäjäystävällinen, vaan myös erittäin luotettava ja helppo oppia.

13. Yoast SEO

Jos sivustosi käyttää WordPressiä, olet todennäköisesti jo kuullut tästä rakastetusta laajennuksesta. Se sopii erinomaisesti tehtäviin, kuten luettavuuden tarkistamiseen, avainsanojen optimointiin, päällekkäisen sisällön estämiseen ja arvokkaiden sisältönäkemysten saamiseen.

14. Poista ne

On monia syitä, miksi saatat joutua tekemisiin huonolaatuisten tai suorastaan ​​myrkyllisten käänteisten linkkien kanssa, mukaan lukien jonkun muun aikoinaan omistaman URL-osoitteen käyttäminen. Remove’em tekee lyhyestä työstä tällaisten linkkien löytämisen lisäksi myös niiden hylkäämisen tai oikeisiin henkilöihin ottamista yhteyttä poistamista varten.

15. RankWatch

Tämä hakukoneoptimointityökalu on itse asiassa koko joukko työkaluja, jotka sisältävät erittäin tehokkaan sijoitusseurantaohjelman. Pääset paikallisiin ja maailmanlaajuisiin tietoihin, jotka liittyvät monenlaisiin hakukoneisiin, Google ja Bing mukaan lukien.

16. SpyFu

Jos käytät tällä hetkellä Google Adsia osana hakukoneoptimointistrategiaasi (tai aiot käyttää sitä pian), SpyFu voi auttaa sinua poistamaan arvailut kilpailijoiden avainsanatutkimuksesta. Lataa esimerkiksi kilpailijoiden PPC- ja SEO-avainsanoja, seuraa sijoitustrendejä ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  6 parasta käytettävää YouTube-MP3-muunninta vuonna 2023

17. Xenu

Xenu oli itse asiassa yksi ensimmäisistä ilmaisista työkaluista, jotka osuivat SEO-skenelle aikoinaan, ja se on edelleen todella tehokas ratkaisu digitaalisille markkinoijille kaikkialla. Käytä sitä indeksoimaan sivustosi rikkinäisten linkkien varalta, suorittamaan pikatarkastuksia ja paljon muuta.

18. Googlen mobiiliystävällisyystesti

Mobiiliystävällisyys on valtava juttu hakukoneoptimoijalle vuonna 2023, ja se tulee olemaan vain enemmän tulevaisuudessa, joten helppo tapa testata se on välttämätön. Googlen mobiiliystävällisyystestin avulla näet milloin tahansa yhdellä silmäyksellä, miten pärjäät.

19. SEOQuake

Tämä on toinen kätevä Chrome-laajennus, joka tekee hakukoneoptimoinnin seurannasta ehdottoman nopean. Tarkista minkä tahansa sivuston SEO-parametrit yhdellä silmäyksellä, tarkista hakukoneoptimointi, analysoi linkkejä ja paljon muuta.

20. Majestic SEO

Täällä meillä on toinen tee-se-all-alusta, joka on loistava nostaa minkä tahansa SEO-kampanjan seuraavalle tasolle. Muiden ominaisuuksien ohella se antaa käyttäjille pääsyn laajoihin linkkihakemistotietokantoihin, käänteisen linkin historian tarkistuksen ja perusteellisen sivuston tutkijan, joka analysoi sivustot yksityiskohtaisesti.

21. Kerboo

Kerboo, joka tunnettiin aiemmin nimellä Link Risk, on toinen hakukoneoptimoinnin työkalupaketti, joka pystyy huolehtimaan useista kampanjasi näkökohdista. Analysoi käänteisiä linkkejä ja seuraa sijoituksia sekä korjaa linkitysongelmia, seuraa linkkien kattavuutta ja paljon muuta.

22. Ahrefs SERP Checker

Kilpailukykyisimpien ja tärkeimpien avainsanojen osalta on hyödyllistä nähdä yhdellä silmäyksellä, kenen kanssa kilpailet. Tämän upean ilmaisen työkalun avulla näet kymmenen suosituinta maailmanlaajuista verkkotunnusta liitettynä mihin tahansa haluamaasi avainsanaan.

23. Linkody

Tässä on toinen loistava työkalupakki niille, jotka haluavat parantaa linkkien luomista. Linkody ilmoittaa sinulle heti, kun saat tai menetät linkkejä, joten et koskaan jää pimeään. Voit myös ryhtyä välittömiin toimiin, saada kilpailijoiden näkemyksiä ja analysoida linkkiprofiiliasi.

24. SERPs

Jos olet etsinyt yritystason hakukoneoptimointityökalua, SERP:t voivat olla yksi kokeilun arvoisia. Se sisältää tehokkaan sijoitusseurantamoottorin, sisäänrakennetun avainsanatutkimustyökalun ja mahdollisuuden seurata sijoituksia sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

25. Content King

Täällä meillä on loistava reaaliaikainen sisällönseurantatyökalu, jonka avulla voit seurata sivustoasi kellon ympäri. Ota selvää ongelmista välittömästi, ne voivat vahingoittaa sijoitustasi. Seuraa muutoksia, tehosta koko kampanjaasi ja visualisoi tiedot myös yhdellä silmäyksellä.

26. SEO Explorer

Tarvitsetko toisen yksinkertaisen avainsanatutkimustyökalun lisätäksesi ohjelmistoasi? Miljoonat markkinoijat luottavat ja käyttävät SEO Exploreria laajasti, ja hyvästä syystä. Se on uskomatonta sekä avainsanojen että linkkien tutkimiseen.

27. Google-yritysprofiili

Jos et ole vielä määrittänyt ilmaista Google-yritysprofiiliasi, haluat todella huolehtia siitä mahdollisimman pian. Se on välttämätön yhteydenpitoon uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin useissa Google-tuotteissa, kuten Mapsissa ja Haussa.

28. SEO Minion

Tarvitsetko toisen Chrome-laajennuksen, joka tekee sivun SEO-analyysistä erittäin yksinkertaista? Hanki SEO Minion ja nauti helposta mahdollisuudesta tarkistaa rikkinäiset linkit, suorittaa SEO-analyysejä, hankkia SERP-esikatseluita ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa verkkoliiketoiminta vuonna 2023

29. SELAUS

Jos olet koskaan ajatellut, että selain, jossa on sisäänrakennetut analytiikkaominaisuudet, olisi uskomatonta, kokeile BROWSEO:ta. Se on SEO-selain, jonka avulla voit esimerkiksi tarkastella sivulla olevien sanojen kokonaismäärää, tarkastella metatietoja, nollata HTML-rakennetta ja paljon muuta.

30. KWFinder

Jos etsit käyttäjäystävällistä, järjetöntä tapaa tunnistaa avainsanat, jotka eivät vain sovi sivustollesi, vaan joiden sijoitus on helppo määrittää, KWFinder on sinua varten. Etsi piilotettuja longtail-avainsanoja, tutki arvokkaita paikallisia avainsanoja, hanki kilpailijoiden avainsanatietoja ja paljon muuta.

31. VastausPublic

AnswerThePublic on itse asiassa haun kuuntelutyökalu, joka seuraa ja toimittaa tietoja kysymyksistä, lauseista, avainsanoista ja muusta, joita ihmiset hakevat useissa eri koneissa. Sen avulla on helppo seurata avainsanatrendejä, tarkastella hakutietoja reaaliajassa ja ideoida sisältökampanjaasi.

32. Avainsana sankari

Hanki arvokasta tietoa hakutarkoituksista tällä kätevällä hakukoneoptimointityökalulla. Kerro ero tavallisen ja merkkiliikenteen välillä, tutustu todellisiin kyselyihin, joita ihmiset käyttävät sivustollesi saapuessaan, liitettyihin tietoihin ja optimoi SERP-asemasi.

33. Seomater

Kokeile tätä kätevää jako-jakotyökalua, jos etsit loistavaa tapaa suorittaa auditointeja, hakukoneoptimointianalyysiä ja paljon muuta. Saat myös yksityiskohtaisia ​​raportteja ja arvokkaita näkemyksiä sivustosi sivun ja sivun hakukoneoptimoinnin tilasta.

34. Bing Webmaster Tools

Google saattaa olla hakukoneiden kuningas, mutta älykkäiden digitaalisten markkinoijien tulisi myös kiinnittää huomiota Bingiin. Bing Webmaster Tools on pakollinen niille, jotka tarvitsevat pääsyn Bingiin liittyviin avainsanaraportteihin, indeksointipäiviin ja niin edelleen.

35. Siteliner

Tässä on toinen loistava, mutta käyttäjäystävällinen työkalu, joka tekee lyhyistä tehtävistä, kuten päällekkäisen sisällön paikantamisesta, XML-sivustokarttojen hankkimisesta ja muista – pakollinen jokaiselle perusteelliselle SEO-ammattilaiselle.

Paketoida

Nyt kun sinulla on takataskussasi tai kaksi mahtavaa uutta hakukoneoptimointityökalua, jotka siirtyvät pidemmälle vuoteen 2023, on aika ottaa seuraava askel.

Ilmoittaudu mukaan a ilmainen WriterAccess by Rock Content -kokeilu Ota yhteyttä jo tänään maailman parhaisiin SEO-kirjoittajiin ja saavuta jatkuva menestys SEO-ponnisteluissasi!