Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

35 parasta Etsyssä myytävää digitaalista tuotetta vuonna 2023 (sisältää esimerkkejä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 35 parasta Etsyssä myytävää digitaalista tuotetta vuonna 2023 (sisältää esimerkkejä)

Etsitkö parhaita digitaalisia tuotteita myytäväksi Etsyssä? Olet oikeassa paikassa.

Useimmat ihmiset ajattelevat Etsystä käsintehtyjen tuotteiden ja askartelutarvikkeiden markkinapaikkana, mutta se on myös loistava paikka myydä digitaalisia latauksia.

Itse asiassa digitaalisten latausten myyminen Etsyssä on yleensä paljon tuottoisampaa. Yleiskuluja on hyvin vähän. Ja toisin kuin fyysiset tuotteet, sinun tarvitsee luoda digitaalisia tiedostoja vain kerran, ja voit myydä niitä uudestaan ​​​​ja uudestaan ​​ilman, että sinun tarvitsee huolehtia varastosta.

Ainoa ongelma on löytää digitaalisia tuotteita myytäväksi Etsystä.

Auttaaksemme sinua päätöksenteossa olemme koonneet luettelon parhaista Etsyssä myytävistä digitaalisista tuotteista sekä esimerkkejä menestyneistä Etsy-kaupoista, jotka jo myyvät niitä.

Valmis? Aloitetaan!

Taiteen ja käsityön digitaalisia tuotteita myydään Etsyssä

Jos haluat myydä digitaalisia tuotteita Etsyssä taiteen ja käsityön kategoriassa, tässä on sinulle joitain ehdotuksia sekä esimerkkejä menestyneistä yrityksistä.

Virkatut kuviot

Etsyn kohdemarkkinat ovat ensisijaisesti tekijät ja käsityöläiset, joten on järkevää, että virkkauskuviot olisivat yksi myydyimmistä digitaalisista tuotekategorioista. Jos et vielä tiennyt, virkkaus on eräänlainen neulatyö, jossa kankaiden luomiseen käytetään koukkua ja lankalenkkejä.

Virkkauskuviot ovat ohjeita, jotka osoittavat, kuinka voit luoda tiettyjä malleja, ja sisältävät yleensä kaavioita ja vaiheittaisia ​​oppaita valokuvin kanssa.

Tämä upea kokoelma virkkausvanne-korvakorukuvioita by HappyPattyCrochet näyttää, kuinka tuottoisaa virkkauskuvioiden myynti voi olla. He ovat myyneet lähes 50 000 digitaalista tuotetta tähän mennessä. Ja yli 12 dollaria myyntiä kohden, se on yli puoli miljoonaa dollaria tuloja. Osa tästä menestyksestä johtuu epäilemättä katseenvangittavista listauskuvista ja siitä, että myyjä tarjoaa 6 erilaista kuviota yhdessä paketissa.

Ompelu kuvioita

Ompelukuviot ovat digitaalisia latauksia, jotka osoittavat, kuinka kangasta ompeleet vaatteisiin. Ne sisältävät yleensä asettelumalleja, vaiheittaisia ​​oppaita ja visuaalisia ohjeita. Voit toimittaa ompelukuviosi PDF-muodossa asiakkaiden tulostamista varten kotona.

Tässä on a loistava esimerkki ompelukuviosta myyjä, joka tappaa sen Etsyssä, yli 21 000 myyntiä tähän mennessä. Nämä Daphna-housukuviot ovat uskomattoman suosittuja, ja on selvää miksi – ne näyttävät upeilta ja ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. Opi tästä esimerkistä ja yritä luoda omia ompelukuvioitasi nouseville muotitrendeille.

Värityssivut

Jos luulit värityskirjojen olevan vain lapsille, ajattele uudelleen. Aikuisten värityskirjat ovat muotia nykyään, joten ei ole yllättävää, että tämän muodon digitaaliset tuotteet myyvät yleensä todella hyvin Etsyn kaltaisilla sivustoilla, joissa asiakkaat ovat yleensä taiteellisesti taipuvaisempia.

Tässä on loistava esimerkki tulostettavat värityssivut Etsy-myyjältä MyPrintsCollection. Sarja sisältää yli 200 sivua geometrisilla kuvioilla. Lisäarvon lisäämiseksi myyjä on lisännyt 9 väriliidun Procreate-sivellintä ostajille, jotka haluavat värjätä ne digitaalisesti. Sillä on tuhansia myyntiä.

Käärepaperin kuviot

Kun lomakausi koittaa, ostajat ryntäävät ostamaan käärepaperia. Mutta vähittäiskaupan käärepaperit ovat yleensä ylihinnoiteltuja, minkä vuoksi monet taitavat ostajat ostavat digitaalisia käärepaperikuvioita ja tulostavat ne kotona. Kokeile myydä omia käärepaperikuvioitasi Etsyssä. Luonnollisesti myynti on yleensä huipussaan lomakauden aikoihin.

Katso tämä tulostettava salainen puutarha-aiheinen paperipakkaus kirjoittanut Etsy-myyjä VectoriaDesigns.

Graafisen suunnittelun digitaalisia tuotteita myydään Etsyssä

Jos haluat myydä Etsyn digitaalisia tuotteita graafisen suunnittelun kategoriassa, tässä on sinulle joitain ehdotuksia sekä esimerkkejä menestyneistä yrityksistä.

Lightroomin esiasetukset

Lightroom-esiasetukset ovat pohjimmiltaan mukautettuja suodattimia, jotka voit lisätä valokuviin Adobe Lightroomissa. Koska Instagramissa on niin paljon vaikuttajia ja amatöörivalokuvaajia, Etsyllä on valtava kysyntä laadukkaille lightroom-esiasetuksiin, jotka antavat valokuville ainutlaatuisen esteettisyyden.

Tämä on yksi niistä myydyimmät Lightroom-esiasetukset Etsyssä, jolla on tähän mennessä myyty tuhansia. Sitä markkinoidaan erityisesti vaikuttajille, mikä on keskeinen markkina-alue valmiille myyjille.

Lue lisää Lightroom-esiasetusten tekemisestä ja myymisestä oppaastamme.

Procreate siveltimet

Procreate on suosittu grafiikan muokkaussovellus iPadille. Sen mukana tulee joukko oletussiveltimiä, mutta se ei riitä monille graafisille suunnittelijoille. Sellaisenaan voit ansaita paljon rahaa suunnittelemalla ja myymällä räätälöityjä, käsintehtyjä lisääntymissiveltimiä Etsyssä.

DrifterStudio on myynyt tuhansia Procreate siveltimet Etsyssä. Kuten näette, tämä tuote on keskittynyt erityisesti vesivärisiveltimiin, joilla on suuri kysyntä.

Tulostettava seinätaide

Seinätaide on yksi Etsyn suosituimmista tuotteista. Jos olet lahjakas taiteilija tai suunnittelija, voit luoda taideteoksesta digitaalisia versioita ja myydä niitä seinätaiteena, jotta ihmiset voivat tulostaa itsensä kotona.

Tyylikkäät karttavedokset ovat tällä hetkellä muotia. Ja Etsy-myyjä PaperEmporiumCo on lunastanut hypetyksen myymällä mukautettuja seinätaiteen karttatulosteita mihin tahansa paikkaan.

Photoshopin toiminnot

Photoshop-toiminnot ovat sarja valmiiksi tallennettuja muokkaustehtäviä, jotka voit asentaa ja toistaa missä tahansa tiedostossa ainutlaatuisten tehosteiden luomiseksi. Se tarjoaa suunnittelijoille helpon tavan käyttää tiettyjä tehosteita yhä uudelleen ja uudelleen mihin tahansa valokuvaan ilman, että sitä tarvitsee muokata manuaalisesti. Toimintoja on kaikenlaisille asioille. On esimerkiksi toimintoja, jotka saavat 2D-kuvitukset näyttämään 3D:ltä, ja toimintoja, jotka muuttavat valokuvat luonnoskuviksi.

🔥 Empfohlen:  Luettelo ajoitetuista pankeista Intiassa (2023)

Tämä mahtava PrintableArtDigitalin toimintapaketti muuttaa valokuvasi sarjakuviksi tai vektorikuvaksi.

Leikekuva

Jos olet lahjakas kuvittaja tai graafinen suunnittelija, miksi et luo omaa digitaalista taidettasi ja myy sitä clipartina? ClipArt-kuvia on parasta myydä suurissa kokoelmissa yksittäisen sijaan.

Tämä kokoelma 15 pastellisateenkaariteemaa PNG-tiedostoa on yksi Etsyn suosituimmista ClipArt-sarjoista. Se on myyty kymmeniä tuhansia kertoja.

Fontit

Fontit ovat toinen joukko myytäviä digitaalisia tuotteita, jotka vetoavat Etsyn suunnittelijoihin, tekijöihin ja käsityöläisiin. Voit myydä alustalla kaikentyyppisiä fontteja, kuten komentosarjafontteja, serif-fontteja, sans-serif-fontteja, kokeellisia kirjasimia jne. Mutta yksi myydyimmistä fonttikategorioista on Cricut-fontit – kirjasimet, jotka on suunniteltu erityisesti Cricut-koneille.

Tämä suosittu Etsy-fonttipaketti sisältää 10 kaunista kirjoitusfonttia ja on myyty tuhansia kertoja.

Logot

Jos sinulla on lahjakkuutta graafiseen suunnitteluun, voit ansaita omaisuuksia myymällä räätälöityjä logoja Etsyssä. Se on yksi alustan suurimmista tuotekategorioista, mutta kilpailu on kovaa, joten sinun on hinnoiteltava palvelusi kilpailukykyisesti.

Logolane on yksi Etsyn parhaiten arvioiduista logomyyjistä. Ne tarjoavat edullisia räätälöityjä logosuunnittelupalvelut rajoittamattomilla versioilla ja toimittaa tiedostoja digitaalisesti eri muodoissa.

Videon esittelyt

Oletko taitava videoeditori, joka tuntee Final Cut Pron tai Premiere Pron? Jos on, miksi et tee räätälöityjä videointroja YouTube-käyttäjille ja myy niitä Etsyssä?

Tässä on ammattimainen liikegraafikko, joka tarjoaa mukautettuja videointroja ja outroja. Heillä on kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja erinomaiset arvostelut.

Videotehosteet (VFX)

Voit myös myydä mukautettuja videotehostekokoelmia (VFX) suosikkimuokkausohjelmistollesi (kuten Premiere Pro, After Effects, Filmora jne.).

Tämä BrixGraphicin VFX-kokoelma sisältää valtavan määrän tehosteita, mukaan lukien energiatehosteet, shokkiaaltoefektit, savuefektit ja paljon muuta. Se on myyty satoja kertoja.

Valokuvaus

Etsy on loistava paikka indie-valokuvaajille myydä tulosteitaan. Voit myydä kaikenlaisia ​​valokuvatulosteita: maisemia, muotokuvia… voit jopa myydä jalkakuviasi (kyllä, se on todellinen markkinarako). Valokuvaus on kuitenkin toinen kilpailukykyinen kategoria, joten sinun on oltava hyvä ja löydettävä aukko markkinoilla, jos haluat tehdä myyntiä.

Tämä vuoristomaisemavalokuvatulostus by LotusPrintStudio on loistava esimerkki valokuvien myymisestä Etsyssä.

Älä unohda. Voit halutessasi myydä muilla alustoilla. Katso lisätietoa kuvien myymisestä verkkosivuillamme.

Zoomaa taustat

Viime vuosina kotoa työskentelevien ihmisten määrä on lisääntynyt dramaattisesti, ja monet toimistotapaamiset on korvattu virtuaalisilla Zoom-kokouksilla. Tyylikkäille Zoom-taustalle on siis enemmän kysyntää kuin koskaan. Kokeile myydä omiasi Etsyssä!

Tämä Etsy Zoom tausta korvaa tosielämän taustasi tyylikkäällä toimistoympäristöllä.

Mukautetut muotokuvat

Oletko lahjakas taiteilija? Jos on, voit tarjota palveluitasi Etsyssä ja piirtää asiakkaistasi mukautettuja muotokuvia ja toimittaa ne sitten heille digitaalisina latauksina.

Tämä myyjä tarjoaa henkilökohtaisia ​​akvarelleja häämuotokuvia.

Organisaation digitaalisia tuotteita myydään Etsyssä

Jos haluat myydä Etsyssä digitaalisia tuotteita, jotka auttavat yksilöitä tai yrityksiä järjestäytymään paremmin, tässä on sinulle joitain ehdotuksia sekä esimerkkejä menestyneistä yrityksistä.

Suunnittelijat

Suunnittelijat ovat toinen Etsyn myydyimmistä digitaalisista latauksista. Ne on suunniteltu auttamaan käyttäjiä pysymään järjestyksessä ja pysymään tiellä kohti tavoitteitaan. Voit myydä kahdenlaisia ​​suunnittelijoita: digitaalisia suunnittelijoita ja tulostettavia suunnittelijoita. Tulostettavat suunnittelijat ovat PDF-tiedostoja, jotka ostajat tulostavat kotona ja käyttävät. Digitaaliset suunnittelijat toimivat sovellusten, kuten Goodnotes ja Notability, kanssa.

Tämä on yksi niistä Etsyn myydyimmät digitaaliset suunnittelijasarjat. Se on interaktiivinen malli, jonka avulla voit muokata suunnittelua ja valita 192 muunnelman välillä luodaksesi täydellisen suunnittelijasi.

Työkirjat ja työarkit

Koulutustuotteista puhuttaessa voit myös kokeilla laskentataulukoiden tai työkirjojen myyntiä Etsyssä. Useimmat ihmiset keskittyvät tiettyyn aihealueeseen (esim. matematiikka) tai ikäryhmään (esim. esikoulu) ja myyvät suuren kokoelman laskentataulukoita yhtenä tuotepakettina.

Tämä kokoelma tulostettavat ahdistuksen hallinnan työarkit on yksi myydyimmistä.

Lehden liitteet

Päiväkirjan kirjoittaminen on nykyään erittäin suosittua. Älykkäät ostajat päättävät usein ostaa digitaalisia päiväkirjasivuja Etsyn kaltaisista sivustoista ja tulostaa ne itse kartonkipaperille sen sijaan, että maksaisivat ylihintaa ostaakseen ne vähittäiskaupasta.

Tässä on esimerkki tulostettavat päiväkirjaliitteet myyjältä WorldDigitalPlanet.

Tehtävälistat

Jotkut ostajat eivät tyyty raaputtamaan tehtäväluetteloaan paperinpalalle, minkä vuoksi tulostettavat tehtävälistat ovat yksi Etsyn myydyimmistä digitaalisista tuotteista. Bestsellerit keskittyvät yleensä tietyntyyppisiin tehtäviin, kuten lomasuunnittelun tehtävälistat, hääsuunnittelun tehtävälistat jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Mastodonia vuonna 2023? (Aktiiviset käyttäjät)

Tämä yksinkertainen tehtävälista PlanPrintLandilta on myyty yli 90 kertaa ja määrä kasvaa!

Kalenterit

Kalenterit ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat pysyä järjestyksessä ja aikataulussaan. Mikset suunnittele omaa kalenteriasi ja myy sitä Etsy-kauppasi kautta? Voit joko luoda täysin digitaalisen kalenterin tai myydä sen tulostettavana PDF-tiedostona.

Tässä on loistava esimerkki a minimalistinen PDF-seinäkalenterimyy Etsyssä MoonRubyStudio.

Budjetin seurantalaitteet

Budjettiseuraajat auttavat sinua seuraamaan päivittäisiä menojasi ja tulojasi, jotta voit pysyä tiellä kohti säästötavoitteitasi. Voit myydä budjetin seurantamalleja Etsy-kauppasi kautta.

Tämä kuukausibudjettimalli for Excel on myyty kymmeniä kertoja Etsyssä.

Ansioluettelomallit

Kun haet työtä, se auttaa erottumaan joukosta. Siksi monet ostajat ostavat ammattimaisesti suunniteltuja ansioluettelomalleja Etsyn kaltaisista sivustoista. Mikset kokeilisi valmistaa ja myydä omaasi?

Joskus yksinkertaisimmat mallit ovat myydyimmät, ja tämä puhdas ammattimainen ansioluettelomalli CoResumelta on täydellinen esimerkki siitä. Sitä on myyty tuhansia kappaleita tähän mennessä.

Liiketoimintaan liittyviä digitaalisia tuotteita myydään Etsyssä

Jos haluat keskittyä liiketoimintaan liittyvien digitaalisten tuotteiden myyntiin Etsyssä, tässä on sinulle joitain ehdotuksia sekä esimerkkejä menestyneistä yrityksistä.

E-kirjoja

E-kirjat ovat toinen tuoteluokka, joka myy hyvin Etsyssä. Voit myydä kaikenlaisia ​​e-kirjoja kaunokirjallisista romaaneista tietokirjallisiin oppaisiin ja työkirjoihin. Mutta myydyimmät ovat yleensä informatiivisia e-kirjoja, jotka liittyvät taiteeseen ja käsityöhön, koska tämä on Etsyn kohdeyleisö.

Tämä ladattava PDF-e-kirja, kirjoittanut GoblinsLab opettaa lukijoita veistämään omia peikkojaan. Se on kohtuuhintainen ja sisältää yli 93 sivua vaiheittaiset ohjeet kuvien, valokuvien ja luonnosten ohella. Ei ole yllättävää, että myyjä on myynyt satoja kopioita ja hänellä on satoja 5 tähden arvosteluja.

Brändäyssarjat

Logot eivät ole ainoita brändäyselementtejä, joita yritykset ovat markkinoilla. Voit myös tarjota muita täydentäviä tuotemerkkisarjoja, kuten mukautettuja bannereita, kuvakkeita jne.

Tarkista tämä täydellinen MBEPRINTin brändiidentiteettisarja. Sen mukana tulee logoja, sosiaalisen median kuvia, bannereita ja kuvakkeita, viestimalleja, käyntikortteja ja paljon muuta.

Käyntikortteja

Näyttää siltä, ​​että kaikki ovat nykyään yrittäjiä – minkä vuoksi käyntikorttimarkkinat kukoistavat. Voit saada rahaa markkinoiden kysynnästä luomalla ainutlaatuisia, ainutlaatuisia käyntikorttimalleja ja myymällä niitä tulostettavina digitaalisina latauksina Etsyssä.

Tässä on siistiä käyntikortin malli myyjä FrankandBunnylove. Siinä on minimalistinen muotoilu ja se on täysin muokattavissa.

Verkkosivuston mallit

Jos olet ammattimainen web-suunnittelija, voit ansaita paljon rahaa myymällä digitaalisia verkkosivustojen sivumalleja ja teemoja Etsyssä. Voit maksimoida myyntisi keskittymällä tiettyyn markkinarakoon. Voit esimerkiksi tehdä malleja valokuvaussivustoille tai tietyntyyppisille verkkokaupoille.

Liittyvät: 27+ parasta WordPress-valokuvateemaa vuodelle 2023

Voit myös keskittyä erilaisiin verkkosivustojen rakennusalustoihin. Suosituimpia ovat WordPress, Shopify, Squarespace ja Wix.

Tässä on ihana Shopify-teema, PastelGrid. Se on myyty satoja kertoja ja siinä on boho-teemainen muotoilu.

Laskumallit

Laskujen ei tarvitse olla kuivia ja tylsiä. Voit luoda ammattimaisesti suunniteltuja, silmiinpistäviä laskumalleja ja myydä niitä pienyritysten omistajille Etsyssä.

Tämä muokattava laskumalli Etsyssä saatavana viidessä valmiissa värissä ja se on ostettu kymmeniä kertoja.

Sosiaalisen median mallit

Näyttää siltä, ​​​​että kaikki haluavat nykyään olla sosiaalisen median vaikuttajia, minkä vuoksi sosiaalisen median malleille on runsaasti kysyntää. Puhumme asioista, kuten Instagramin kohokohtien kansista, viestimalleista, Facebookin kansimalleista, YouTube-bannereista, pikkukuvista jne.

Tässä on siistiä sosiaalisen median mallipaketti joka on myyty yli 120 kertaa Etsyssä. Se on suunnattu erityisesti kiinteistöalan yrityksille.

Muita Etsyssä myytäviä digitaalisia tuotteita

Lopuksi, tässä on joitain erilaisia ​​digitaalisia tuotteita, joita voit myydä Etsyssä, sekä esimerkkejä menestyneistä yrityksistä.

Tarrat

Tarrat ovat toinen suosittu Etsyn tuoteluokka. Suosittelemme valitsemaan tarramalleille tietyn teeman (kuten eläimet, avaruus, ajoneuvot jne.) ja myymään niistä digitaalisia latauksia suurissa nipuissa.

Digitarrojen myyminen on helppo tapa ansaita rahaa yksinkertaisella ja helposti toistettavissa olevalla idealla.

Katso nämä boho-vaikutteisia digitaalisia tarroja kirjoittanut Etsy-myyjä Awebo.

Tarrat & tunnisteet

Etsy on täynnä itsenäisiä taiteilijoita, jotka myyvät käsintehtyjä tuotteita, minkä vuoksi se on loistava paikka myydä räätälöityjä tuoteetikettejä ja lahjalappuja.

Katso nämä mukautettavat valmiit tuoteetiketit by Etsy Store PinkFoxLabels. Nämä etiketit on tehty erityisesti kauneus- ja hiustenhoitotuotteille, mutta voit luoda tarroja mihin tahansa tuotevalikoimaan.

Onnittelukortit

Etsyssä voi myydä kaikenlaisia ​​digitaalisia onnittelukortteja syntymäpäiväkorteista kiitoskortteihin, parane pian -kortteja, äitien- ja isänpäiväkortteja jne.

Tämä hauska syntymäpäiväkortti SweetWhispersStudiolta on ostettu tuhansia kertoja. Se vain osoittaa, kuinka huumori myy.

🔥 Empfohlen:  Luodaanko verkkokauppasivustoa? Tässä ovat tarvitsemasi tärkeät ominaisuudet

Flashcards

Pandemian jälkeen kotikoulusta on tullut paljon suositumpaa. Tämän seurauksena koulutusresurssien kysyntä on kasvanut. Se sisältää muistikortteja sekä muita digitaalisia koulutustuotteita, kuten luokkahuonekoristeita, tuntisuunnitelmia jne. Toinen hyvin myyvä flashcard-tyyppi on kieltenoppimiskortit.

Tässä on esimerkki tulostettavat hedelmäkortit kirjoittanut Etsy-myyjä LearningMadeFunStore.

Palapelit ja trivia

Kaikki pitävät hyvästä tietokilpailusta. Kokeile luoda omia pulmia ja triviakysymyksiä ja myydä niitä Etsyssä. Voit maksimoida myyntisi keskittymällä tiettyyn markkinarakoon. Voit keskittyä esimerkiksi elokuva- ja musiikkitriviaan jne.

Tässä on hieno esimerkki a PowerPoint-perheen triviavisa by Etsy Store TopPartyGames.

Tulostettavat hääkutsut

Häät ovat kalliita, joten monet pariskunnat haluavat säästää rahaa luomalla omia tee-se-itse-kutsuja kotona. Sellaisenaan tulostettavat hääkutsut ovat toinen kuuma tuoteluokka Etsyssä. Mutta älä pysähdy kutsuihin – kaikki häihin liittyvä voi olla erittäin tuottoisaa. Voit esimerkiksi myydä häämenumalleja, tulostettavia tervetulokylttejä, morsiussuihkupelejä jne.

Katso tämä lopullinen hääpaketti myyjä EvoPrintables. Se sisältää yli 500 muokattavaa kutsumallia sekä hääsuunnittelijamalleja ja muita herkkuja.

Digitaalisten tuotteiden luominen

Jos haluat myydä digitaalisia tuotteita Etsy-kaupassasi, sinulla on oltava oikeat työkalut niiden valmistamiseen. Vaikka et olisikaan graafinen suunnittelija, aloittelijat, joilla ei ole kokemusta, voivat käyttää monia online-suunnittelutyökaluja.

Tässä on luettelo työkaluista, joita voit käyttää digitaalisten tuotteiden luomiseen:

Visme

Visme on online-grafiikkatyökalu, jonka avulla voit luoda mitä tahansa sosiaalisen median malleista digitaalisiin tulosteisiin.

Se sopii erinomaisesti aloittelijoille vedä ja pudota -editorin ja koko luettelon kuvakkeista ja grafiikoista käytettävissäsi.

Vismellä on myös paljon malleja, joita voit käyttää inspiraationa tai käyttää lähtökohtana omien merkkimalliesi luomiseen digitaalisten tuotteiden myyntiä varten.

Ilmainen paketti on rajoitettu, mutta maksullinen suunnitelma antaa sinulle pääsyn enemmän toimiin.

Lue Visme-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Canva

Canva on online-suunnittelutyökalu, jolla on loistava ilmainen suunnitelma, joten se on loistava valinta niille, joilla on budjetti.

Sillä on yli 250 000 ilmaista mallia, joita voit muokata ja brändätä, sekä 100 miljoonaa ylimääräistä premium-grafiikkaa, kuten kuvakkeita, kuvakkeita ja videoita heidän maksetuissa suunnitelmissaan.

Canvan avulla voit luoda digitaalisia tuotteita helposti sen vedä ja pudota -editorin ja helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla.

Canvalla on ilmainen suunnitelma, maksetut suunnitelmat ovat alkaen 12,99 dollaria kuukaudessa.

Adobe

Adobe Creative Cloud käytössään on yli 16 työkalua, jotka keskittyvät graafiseen suunnitteluun, videoihin, PDF-tiedostoihin ja kuvituksiin. Näitä työkaluja ovat Photoshop, Lightroom ja Illustrator.

Jos aiot myydä digitaalisia tuotteita, kuten lightroom-esiasetuksia, Photoshop-toimintoja ja PDF-tiedostoja, näiden työkalujen avulla voit luoda niitä myytäväksi Etsyssä.

Adoben työkalujen käyttö on tilauspalvelu. Kaikkien 16+ työkalujen käyttö maksaa 54,99 dollaria kuukaudessa, mutta voit käyttää työkaluja yksittäin alkaen 4,99 dollarista kuukaudessa.

Aloita digitaalisten tuotteiden myynti tänään Etsyn kanssa

Etsyn avulla digitaalisten tuotteiden myynti ei ole vain helppoa, vaan myös loistava tapa ansaita passiivisia tuloja, olipa kyseessä sitten sivutoimi tai kokopäivätyö.

Tämä päättää kokoelmamme parhaista Etsyssä myytävistä digitaalisista tuotteista!

Mutta muista: loistavan tuotteen luominen on vain osa yhtälöä. Sinun on myös markkinoitava Etsy-tietojasi. Nämä Etsy SEO -vinkit auttavat sinua saamaan lisää liikennettä alustalta.

Älä unohda, että digitaaliset tuotteesi kannattaa myös myydä suoraan Etsyn listauksen lisäksi. Nämä alustat ovat hyvä lähtökohta auttaa sinua.

Ja digitaaliset tuotteet eivät ole ainoa vaihtoehtosi. On myös syytä harkita räätälöityjen tuotteiden ja muiden tuotteiden luomista.

Voit aloittaa ilman investointeja osakkeisiin tilaustulostusyritysten, kuten Printfulin ja Printifyn, ansiosta. Lue lisää Etsyn myydyimmistä tuotteistamme.

Lopuksi, jos haluat lisätietoja verkkokauppateollisuuden tilasta, muista tutustua verkkokaupan tilastoja ja trendejä käsittelevään viestiimme.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: