Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

37 inspiroivaa syytä perustaa blogi (2023) Kuinka oman blogin perustaminen on paras päätös

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 37 inspiroivaa syytä perustaa blogi (2023) Kuinka oman blogin perustaminen on paras päätös

Usein ihmiset eivät ole varmoja, haluavatko he perustaa blogin. Tämä on minusta hieman hämmentävää, sillä bloggaamisesta on monia etuja.

Jotkut eduista voivat todella muuttaa elämää. Löydät noin 37 inspiroivaa syytä perustaa blogi ja hyötyä niistä. Jos nämä 37 syytä eivät innosta sinua perustamaan blogia, en tiedä mikä tekee. Joten aloitetaan se –

37 inspiroivaa syytä perustaa blogi vuonna (2023), miksi blogi on tärkeä

Tässä on joitain loistavia syitä perustaa blogi. Ne ovat kaikki ainutlaatuisia ja inspiroivia, joten aloitetaan!

1. Saa satoja/tuhansia ihmisiä kuuntelemaan sinua

Jos perustat blogin ja kasvatat sitä, saat lopulta tuhannet ihmiset kuuntelemaan, mitä sinulla on sanottavaa. Sinun mielipiteesi, ajatuksesi ja neuvosi. Eikö se olisi yksistään hyvä syy?

Tarkalleen!

Tähän pisteeseen pääseminen kestää yleensä muutaman kuukauden tai joskus vuosia, mutta onko se sen arvoista? Tottakai se on. Edut kestävät ikuisesti.

2. Kirjoita valitsemastasi aiheesta

Voit aloittaa blogin mistä tahansa.

Harrastuksesi, kiinnostuksen kohteesi tai vain ajatuksesi. Sen ei tarvitse olla mitään yleistä. Itse asiassa usein “omituisilla” bloggaajilla menee todella hyvin!

3. Se on erittäin edullinen

Blogin perustamiseksi tarvitset vain isännöinnin. Usein voit aloittaa isännöinnin niinkin alhaisella hinnalla kuin 3–4 dollaria kuukaudessa. Tarkoitan, olet pohjimmiltaan perustamassa yritystä 3-4 dollarilla kuukaudessa.

Älä ymmärrä minua väärin, jos voit sijoittaa rahaa matkan varrella, siitä on suuria etuja. Kuitenkin, vaikka sijoittaisit lisärahoja, lisäetujen tuominen ei yleensä vaadi paljon.

4. Valtava ansaintapotentiaali

Ansaintapotentiaali on valtava. 5-vuotiaan bloggaajan, joka on julkaissut 3 kertaa viikossa, keskipalkka on 100 000–250 000 dollaria. (taloudellinen samurai)

Se on tulotaso, jota useimmat ihmiset eivät saavuta elämänsä aikana. Kyllä, se vie vuosia, mutta se on silti hullu määrä. Näin ollen, jos aloitat bloggaamisen ainoalla syyllä ansaita rahaa, et onnistu. Miksi?

Parhaiten palkatut urheilijat ovat eniten palkattuja urheilijoita, koska he ovat parhaita. He eivät ole parhaita, koska he ovat eniten palkattuja.

Kun keskityt vain rahaan, et koskaan saavuta sitä ajattelutapaa jatkaaksesi kehittymistä ja tullaksesi yhdeksi parhaista. Halusin vain selittää sen pienenä varoituksena, sillä vaikka numerot ovat houkuttelevia, ne eivät voi olla ainoa syy blogin perustamiseen. Jos ne ovat, sinulla on suuri mahdollisuus epäonnistua.

5. Ryhdy paremmaksi kirjailijaksi

Kirjoittaminen on niin hyödyllinen taito. Ja miten kehität tätä taitoa? Harjoittelun kautta.

Bloggaaminen antaa sinulle juuri sen. Kun aloitin blogini, julkaisin paljon sisältöä, yleensä joka päivä. Parin kuukauden kuluttua palasin katsomaan vanhaa sisältöäni ja poistin yli 30 viestiä.

Aluksi luulin, että olin hukannut paljon aikaa. Mutta sitten huomasin, että nuo 30 viestiä auttoivat minua parantamaan kirjoittamistani paljon.

6. Liitännät

Bloggaajana luot hienoja yhteyksiä. Kun olet pelissä parin vuoden ajan, sinulla on vaikuttajien ja yritysten omistajien verkosto. Se voi olla valtava merkitys mille tahansa yritykselle, jonka saatat perustaa tulevaisuudessa.

Luot näitä yhteyksiä esimerkiksi vierailemalla ja tekemällä yhteistyötä muiden kanssa. Ilman blogia et ehkä koskaan saa näitä yhteyksiä.

7. Passiiviset tulot

Bloggaaminen tuo sinulle passiivisia tuloja. Kun nukut tai vain poissa tietokoneelta, blogisi toimii edelleen. Se vetää edelleen liikennettä ja tuottaa tuloja.

Se on mahtavaa. Tietenkin vie aikaa päästä tähän pisteeseen, kuten aiemmin mainitsin. On kuitenkin hämmästyttävää, että sinulla on järjestelmä, joka toimii sinulle 24/7

🔥 Empfohlen:  Magento 2.2.5 julkaistu – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää [27 June, 2018]

8. Täydellinen yritys aloittelijoille

Bloggaaminen on bisnestä oikein tehtynä. Ja siinä on myös matala sisäänpääsyeste. Itse asiassa sillä ei ole sellaista ollenkaan. Tämä tekee siitä täydellisen liiketoimintamallin aloittelijoille, koska he voivat oppia myynnistä, liikenteestä ja muista hyödyllisistä asioista.

9. Rakennat omaisuutta

Rakennat omaisuutta, joka tuottaa jatkuvasti liikennettä. Tiedätkö kuinka arvokasta se on?

Liikenne = rahaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Kuten aiemmin mainitsimme, sinulla on myös yleisösi, jolta voit pyytää apua.

10. Blogit ovat ikivihreitä

Blogit ovat verkkosivustoja. Nettisivut ovat ikivihreitä. Google on edelleen maailman eniten käytetty hakukone yli 87 prosentin markkinaosuudellaan. (luotettavasoftnet.com)

Ja vaikka se muuttuisikin pian (mikä ei muutu), uusi hakukone löytäisi tietysti myös verkkosivustoja. Eli mikään ei voi oikeastaan ​​muuttua. Blogit ovat tulleet jäädäkseen.

11. Se on vähäriskinen

Et riskeeraa tonnia rahaa. Ainoa asia, jonka riskeeraat, on vähän aikaasi.

Onko sinulla Netflix-tilaus?

Se maksaa noin 10 dollaria kuukaudessa. Blogin perustaminen maksaa noin 4 dollaria kuukaudessa. 5 vuotta Netflixiä ei tuo sinulle yhtään rahaa. Itse asiassa menetät 600 dollaria.

Kuten aiemmin sanoimme, keskimääräinen bloggaaja, joka on julkaissut 3 kertaa viikossa jatkuvasti viiden vuoden ajan, on 100 000 – 250 000 dollaria (taloudellinen samurai).

Se on sinun valintasi.

12. Et tarvitse tuotetta

Se on liiketoimintaa, jossa et edes tarvitse tuotetta.

Tarvitset vain vapaa-aikaa kirjoittamiseen ja voit aloittaa. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa tuotteen luomiseen, voit vain aloittaa kirjoittamisen.

Voit myydä muiden ihmisten tuotteita affiliate-markkinoinnin kautta. Tämä on hienoa, koska voit myydä tonnia erilaisia ​​​​tuotteita sen sijaan, että olisit rajoitettu pieneen määrään.

13. Bloggaaminen on saatavilla (melkein) kaikissa maissa

Bloggaaminen on saatavilla (melkein) kaikissa maissa. On olemassa monia menestystarinoita ihmisiltä ympäri maailmaa. Se ei rajoitu vain yhteen maahan.

Voit myös vetää lukijoita kaikkialta maailmasta, mikä tekee siitä myös hienon.

14. Saat maksun arvioinnista

Jostain syystä ihmiset haluavat aina “saada palkkaa arvioinnista”.

Bloggaajana voit tehdä juuri niin. Kun olet kasvattanut yleisöäsi, voit arvostella tuotteita, joista jo pidät, ja linkittää niihin kumppanilinkkien avulla. Tai joskus yritys voi jopa maksaa sinulle suoraan sponsoroidusta arvostelusta.

Aina kun joku yleisöstäsi ostaa kyseisen tuotteen, ansaitset palkkion. Joten sinulle maksetaan tarkistamisesta.

15. Tukijärjestelmä

Blogisi on tukijärjestelmä, joka tukee sinua aina kaikesta huolimatta.

Mitä tahansa elämässäsi tapahtuukin, blogisi on tukenasi. Ei vain rahallisesti. Sinulla on myös aina jotain tekemistä, jota pidät hauskana, sekä yleisöä, jolle puhua.

Se on hieno asia.

16. Yhdistä muiden yritysten kanssa

Voit yhdistää bloggaamisen muihin yrityksiin, kuten tytäryhtiömarkkinointiin tai konsultointiin. Tämä tekee siitä erittäin kannattavaa, kun aloitat kasvamisen.

Et ole rajoittunut vain yhteen tulovirtaan, voit yhdistää sen muihin yrityksiin.

17. Se voi kasvattaa olemassa olevaa liiketoimintaasi

Ehkä sinulla on jo olemassa oleva yritys. Bloggaaminen voi toimia hyvin myös siinä. Sisältömarkkinointi on niin tehokasta, että siksi niin monet yritykset sijoittavat siihen paljon rahaa.

Jos sinulla on olemassa oleva yritys, blogista voi olla valtavia etuja.

18. Suuret yritykset tekevät sitä

Kaikki suuret yritykset tekevät sitä. Coca-cola, Disney, Walmart jne. on paljon suuria yrityksiä, joilla on blogeja.

Vaikka bloggaus voi olla hauskaa, nämä blogia pitävät yritykset osoittavat myös, että se on kannattavaa.

19. Se tekee sinusta luovemman

Bloggaaminen parantaa luovuuttasi. Uusien sisältöideoiden löytäminen ja uusien näkökulmien löytäminen kohdeyleisösi tavoittamiseksi ovat vain 2 tapaa, jolla bloggaaminen parantaa luovuuttasi.

🔥 Empfohlen:  Blogin toimituksellinen kalenterimalli, joka säästää aikaasi

Luovuus on hienoa ja voi usein johtaa suuriin innovaatioihin. Ja bloggaaminen lisää luovuuttasi, joten se on toinen inspiroiva syy aloittaa bloggaus.

20. Luoda auktoriteetti

Bloggaamisen avulla voit luoda auktoriteetin alallasi. Se ei tietenkään ole yhden yön juttu. Et voi vain perustaa blogia ja luoda auktoriteettia välittömästi.

Parin vuoden johdonmukaisuudella vahvistat kuitenkin itsesi auktoriteetiksi alallasi. Näin tapahtuu luonnollisesti, kun olet esitellyt tietosi johdonmukaisesti.

21. 1 %:n sääntö

Internet-kulttuurissa on nyrkkisääntö, joka sanoo 1 % Internetin käyttäjistä tuottaa sisältöä, kun taas 99 % käyttäjistä vain kuluttaa sisältöä. Tuottamalla sisältöä kuulut tuohon 1 %:n haarukkaan.

Vaikka tämä on vain nyrkkisääntö, on melko siistiä kuulua 1 prosenttiin.

22. Se opettaa sinulle johdonmukaisuutta ja menestystä

Menestys vaatii paljon johdonmukaisuutta. Bloggaaminen opettaa sinulle juuri sen. Se opettaa sinua pitämään kiinni jostakin, kunnes onnistut siinä.

Usein ihmiset hyppäävät ideasta ideaan toivoen, että jokin toimisi nopeasti. Todellisuudessa se vaatii paljon johdonmukaisuutta.

Ja bloggaaminen on hyvä paikka oppia se.

23. Opi rakentamaan verkkosivusto

Kun kirjoitat blogia, opit rakentamaan verkkosivustoa. Tämä on hieno taito ja jotain, jota voit aina käyttää. Kun aloitat toisenlaisen liiketoiminnan tulevaisuudessa, tarvitset verkkosivuston.

Jos sinulla on kokemusta bloggaamisesta, tiedät kuinka rakentaa verkkosivusto. Se on vain toinen taito, jonka blogi antaa sinulle.

24. Blogi > Jatka

Blogi osoittaa enemmän tietoa kuin mikään ansioluettelo. Jos sinulla on blogi, jossa jaat tietojasi, se osoittaa palkkaavalle henkilölle enemmän tietoa kuin ansioluettelo.

Sillä ei ole väliä mikä ammattisi on.

25. Ryhdy asiantuntijaksi

Kun luot sisältöä johdonmukaisesti, opit myös johdonmukaisesti. Näin sinusta tulee lopulta oman alasi asiantuntija.

Eikä ole mikään salaisuus, että todelliset asiantuntijat tietävät eniten ja saavat eniten palkkaa.

26. Rakenna sähköpostilista ja opi sähköpostimarkkinointia

Sähköpostimarkkinointi on yksi tehokkaimmista ja tärkeimmistä markkinoinnin tyypeistä. Sähköpostimarkkinointikampanjan keskimääräinen ROI on 42:1 (lakmus)

Muut lähteet raportoivat hieman erilaisia ​​lukuja, mutta ne ovat aina välillä 38:1-50:1. Mutta mitä tekemistä sillä on bloggaamisen kanssa?

No, bloggaajana keräät sähköposteja ja opit sähköpostimarkkinointia. Joten se on toinen hyödyllinen taito, joka hyödyttää sinua ikuisesti.

27. Vapaus / Työ mistä tahansa

Bloggaajana tarvitset vain kannettavan tietokoneen. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä missä tahansa haluat. Saatat matkustaa ympäri maailmaa ja silti luoda sisältöä.

Bloggaaminen antaa sinulle vapauden tehdä niin.

28. Hyödynnä sosiaalinen media

On mahdollista, että tuhlaat paljon aikaa sosiaalisessa mediassa.

Blogin avulla voit hyötyä sosiaalisessa mediassa viettämästäsi ajasta. Voit ohjata lisää liikennettä ja luoda uusia yhteyksiä, jotta voit tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Bloggaaminen voi viedä tuottamattoman aikaasi sosiaalisessa mediassa ja muuttaa sen tuottavaksi ajaksi.

29. Ryhdy järjestäytyneempään

Melkein jokainen bloggaaja on järjestäytynyt, ja heillä on joka päivä tiukka To-Do-lista. He ovat vain järjestäytyneitä ihmisiä. Miksi?

Jotta voit pitää julkaisuaikataulun ja kasvattaa blogia, sinun on oltava järjestelmällinen. Näin bloggaaminen saa sinut järjestäytymään.

30. Ole vaikutusvaltainen muille

Aivan kuten sinuun vaikutetaan juuri nyt blogin perustamisessa, pystyt vaikuttamaan muihin. Se on aika siistiä. Pystyt ottamaan ihmiset ja ohjaamaan heidät oikeaan suuntaan.

Pelkästään se on hyvä syy aloittaa blogi.

31. Paranna Web-näkyvyyttäsi

On vuosi 2020, verkkonäkyvyydelläsi on merkitystä. Blogin avulla voit parantaa sitä. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä työssä, jonka saatat haluta saada tulevaisuudessa.

On mahdollista, että palkkaavat ihmiset kirjoittavat nimesi Googleen. Blogisi näyttää persoonallisuutesi positiivisessa valossa.

32. Opi SEO ja liikenne

Tiedän, että olemme maininneet monia taitoja, mutta nämä ovat viimeisiä. Kun kasvatat blogia, opit hakukoneoptimointia, avainsanatutkimusta ja liikennettä.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT hinta, kuinka paljon on ChatGPT?

Nämä ovat joitain tärkeimmistä taidoista, joita (melkein) kaikissa yrityksissä tarvitaan. Ja sinulla on niitä aina. Jos voit tuottaa korkealaatuista liikennettä, voit tuottaa tuloja.

33. Miksi ei?

Miksi ei? Mitkä ovat tekosyysi?

Se on erittäin halpaa, hauskaa ja hyödyllistä urallesi. Ja en halua kuulla mitään siitä, että se vie liikaa aikaa, Netflix-esimerkki tuhosi tämän tekosyyn aiemmin.

34. Enemmän voittoja kuin rahaa

Bloggaaminen on peli, jossa voit voittaa monella tapaa.

Kyllä, tietysti rahavoittoihin liittyy, mutta myös monia muita. Esimerkiksi kun saat palautetta positiivisista vaikutuksista, joita olet tehnyt jonkun lukijasi elämään. Tai kun omassa markkinarakossasi oleva iso blogi hyväksyy vierasviestisi.

On vain niin monia tapoja, joilla voit voittaa bloggaamisessa, se on uskomatonta.

35. Se on melko helppoa

Vaikka se ei ole maailman helpoin asia, se on melko helppoa ottaen huomioon sen tuomat edut. Kuten aiemmin mainitsimme, sen avulla voit kasvattaa melkein mitä tahansa liiketoimintaa. Tämän huomioon ottaen se on melko helppoa.

Kuvittele, että yrität saada tuhansia ihmisiä kuuntelemaan sinua. Bloggaaminen on luultavasti yksi helpoimmista, ellei helpoimmista tavoista tehdä se.

36. Onnellisuus

Kaikki tuntemani bloggaajat ovat erittäin onnellisia ihmisiä. Varsinkin, jos he ovat pitäneet blogia yli kaksi vuotta.

Päätoimisilla bloggaajilla on paljon vapautta.

Vapauden ja onnen välillä on yhteys. (Kukoile maailmanlaajuisesti)

Lisäksi heillä on aina myös yleisöä, jolle puhua, sekä jotain tekemistä. On vain järkevää, että se tuo onnen tunteen.

37. Luo jotain, josta olet ylpeä

Tulet olemaan ylpeä blogistasi.

Se on jotain, johon panet paljon työtä ja vaivaa. Ja se on myös jotain, jonka loit itse ja jolla on positiivinen vaikutus muiden elämään. Joten miksi et olisi ylpeä siitä?

Kuvan tekijät: Pexelit & Pixabay

Pikalinkit:

Lopullinen tuomio

Toivottavasti nämä 37 inspiroivaa syytä aloittaa blogi riittävät aloittamaan blogimatkasi. Tartu siis kannettavaan tietokoneeseen ja kirjoita asioista, joista haluat keskustella muiden kanssa.

Jos tämä viesti inspiroi sinua ja olet huomannut, että tämä sisältö auttoi sinua, jaa se ystävällisesti Twitterissä, Facebookissa tai LinkedInissä.

Kirjoittaja Bio: Sam Nelson on omistaja fivestarfunnel.comnopeasti kasvava affiliate-markkinointiblogi, joka tarjoaa käytännön vinkkejä lukijoilleen.