Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

37 Uusimmat web-suunnittelutilastot vuodelle 2023: Lopullinen luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 37 Uusimmat web-suunnittelutilastot vuodelle 2023: Lopullinen luettelo

Internetissä on yli 1,8 miljardia verkkosivustoa, joten on tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että verkkosivustosi on hyvin suunniteltu ja tarkoitukseen sopiva.

Verkkosivustojen suunnittelu on tärkeää, ja jos suunnittelet uutta verkkosivustoa, sinun on tiedettävä alan salaisuudet, jotta voit tehdä parhaat suunnittelupäätökset.

Tässä artikkelissa tarkastellaan uusimpia verkkosuunnittelutilastoja, joiden avulla saat lisätietoja verkkosivustojen suunnittelusta ja sen vaikutuksista verkkosivustosi vierailijoihin.

Toimittajan parhaat valinnat – web-suunnittelun tilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme web-suunnittelusta:

  • 59 % ihmisistä selaa mieluummin “kauniita ja hyvin suunniteltuja” sivustoja kuin perussivustoja.
  • 39 % verkon käyttäjistä houkuttelee värejä enemmän kuin mikään muu visuaalinen elementti vieraillessaan verkkosivuilla.
  • Useimmat mobiilikäyttäjät odottavat verkkosivuston latautuvan 3 sekunnissa tai vähemmän.

Yleiset web-suunnittelutilastot

Verkkosivustosi suunnittelulla voi olla valtava vaikutus käyttökokemukseen, myyntiin ja muuhun. Tässä on joitain yleisiä web-suunnittelutilastoja, jotka korostavat hyvän verkkosivuston suunnittelun merkitystä.

1. 59 % ihmisistä selaa mieluummin “kauniita ja hyvin suunniteltuja” sivustoja kuin perussivustoja

On yleinen käsitys, että jos verkkosivusto tekee tehtävänsä, sillä ei ole väliä, miltä se näyttää. Ja vaikka tämä on osittain totta, Adobe huomasi, että monet verkon käyttäjät välittävät jonkin verran verkkosivuston ulkonäöstä. Adoben mukaan web-käyttäjille annetaan 15 minuuttia aikaa selata, mieluummin kaunis ja hyvin suunniteltu verkkosivusto kuin yksinkertainen.

Lähde: Adobe

2. Ensivaikutelma verkkosivuista liittyy 94 % suunnitteluun

Monille yrityksille ensimmäinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on heidän verkkosivustonsa kautta. Research Gatessa julkaistun tutkimuksen mukaan noin 94 % ensivaikutelmista liittyy suunnitteluun. Siksi on niin tärkeää, että yritykset saavat sen oikein web-suunnittelun suhteen.

Lähde: Tutkimusportti

3. Perussivuston suunnittelun keskimääräinen hinta on 3200 dollaria

Vaikka on mahdollista suunnitella oma verkkosivusto käyttämällä teemoja ja työkaluja, monet yritykset haluavat suunnitella verkkosivustonsa ammattimaisesti. Tämä voi auttaa varmistamaan, että mallisi ovat hyvin pyöristettyjä ja toimivat hyvin.

Hyvä uutinen on, että jos haluat edetä ammattimaisesti, se ei riko pankkia. Keskimäärin perussivuston hinta on noin 3200 dollaria, mutta monet web-suunnittelijat veloittavat alle 2000 dollaria.

Lähde: GoodFirms

4. Perusominaisuudet sisältävän verkkosivuston suunnittelu kestää keskimäärin 2 kuukautta

Työskentely web-suunnittelijoiden kanssa on yleensä saumatonta ja vaivatonta. Ideasta toimitukseen useimmat web-suunnitteluprojektit kestävät noin kaksi kuukautta. Joten jos aiot työskennellä ammattilaisen kanssa, keskustele suunnittelijasi kanssa aikatauluista, jotta voit valmistautua riittävästi.

Lähde: GoodFirms

5. Käyttäjiltä kuluu 0,05 sekuntia mielipiteen luomiseen verkkosivustostasi

Kun vierailija saapuu verkkosivustollesi, sinulla on pelottavan pieni ikkuna tehdäksesi hyvän vaikutelman ja kiinnittääksesi heidän huomionsa. Behavior and Information Technologyn tekemä tutkimus osoitti, että kestää vain 50 millisekuntia, ennen kuin käyttäjät muodostavat mielipiteen verkkosivustostasi ja yrityksestäsi.

Ja vaikka suurin osa tästä mielipiteestä perustuu suunnitteluun, myös verkkosivustojen latausajat vaikuttavat. Onneksi nopea verkkosivusto on helpompaa kuin koskaan pilvipalvelualustojen ja CDN-palveluntarjoajien, kuten NitroPack, ansiosta.

Lähde: Käyttäytyminen ja tietotekniikka

6. Noin 50 % internetin käyttäjistä sanoo, että verkkosivuston suunnittelu on ratkaiseva tekijä mielipiteen muodostamisessa brändistä

Ei ole yllättävää, että verkkosivustosi suunnittelulla voi olla suuri vaikutus siihen, mitä ihmiset ajattelevat yrityksestäsi.

PR Newswiren julkaisemassa tutkimuksessa todettiin, että yli puolet internetin käyttäjistä sanoi web-suunnittelun olevan ratkaiseva tekijä mielipiteen muodostamisessa yrityksestä. Joten hyvin suunniteltu verkkosivusto voi todella tehdä ihmeitä yrityksellesi.

Lähde: PR Newswire

7. 39 % verkon käyttäjistä houkuttelee värejä enemmän kuin mikään muu visuaalinen elementti vieraillessaan verkkosivuilla

Kun valitset värin yrityksesi brändille, sen ei pitäisi olla satunnainen päätös. Värillä voi olla suuri vaikutus käyttäjiin, ja eräässä tutkimuksessa havaittiin, että verkkosivustosi vierailijat houkuttelevat väriä enemmän kuin mikään muu verkkosivustosi visuaalinen elementti. Muista siis tehdä tutkimusta väripsykologiasta ennen kuin valitset väriteeman verkkosivustollesi ja tuotemerkkillesi.

Lähde: PR Newswire2

8. Matala tulosprosentti on suurin syy, miksi ihmiset suunnittelevat verkkosivustoja uudelleen

Verkkosivustot tulee rakentaa konversioita varten, ja jos huomaat, että verkkosivustosi ei konvertoidu niin hyvin kuin sen pitäisi olla, se voi johtua verkkosuunnittelustasi. GoodFirmsin tekemässä kyselyssä web-suunnittelijat ilmoittivat, että 80,8 % verkkojen uudelleensuunnitteluprojekteista johtuu huonoista tulosprosenteista.

Lähde: GoodFirms

9. Seitsemän kymmenestä pienyrityssivustosta ei sisällä toimintakehotusta

Tyylikkäät verkkosivuston suunnitteluelementit ovat kaikki hyvin ja hyviä, mutta jos sinulla ei ole toimintakehotusta, verkkosivustosi ei todennäköisesti muutu niin hyvin kuin haluaisit. Toimintakehotukset ovat kuitenkin yksi web-suunnittelun osa, jonka monet yritykset eivät huomaa. Raporttien mukaan 7 kymmenestä pienyrityssivustosta ei sisällä toimintakehotusta.

Lähde: Small Business Trends

10. 84,6 % web-suunnittelijoista sanoi, että ruuhkainen web-suunnittelu oli pienyritysten yleisin virhe

Vaikka on tärkeää varmistaa, että verkkosivustosi on hyvin suunniteltu, sinun tulee yrittää välttää ylikuormitusta. Yli 200 web-suunnittelijalle tehdyssä kyselyssä 86,4 % heistä oli sitä mieltä, että pienten yritysten yleisin web-suunnittelun virhe on ylikuormitettu suunnittelu.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Intian kansallisista pankeista

Lähde: GoodFirms

Mobiiliresponsiivisen web-suunnittelun tilastot

Riippumatta siitä, mihin verkkosivustosi keskittyy, voit olla varma, että suuri osa liikenteestäsi tulee mobiilikäyttäjiltä. Tässä on joitain mobiilisivustojen suunnitteluun liittyviä web-suunnittelutilastoja.

11. 54,8 % Internet-liikenteestä tuli mobiililaitteista vuonna 2021

Vuonna 2021 yli puolet maailman internetliikenteestä tuli matkapuhelimista ja tableteista. Tästä syystä on tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että verkkosivustosi on optimoitu mobiililaitteille. Vaikka näin on, monet yritykset jättävät tämän huomiotta ja käyttävät liikaa aikaa suunnittelunsa optimointiin pöytätietokoneiden käyttäjille.

Lähde: Tilasto1

12. 61 prosentilla internetin käyttäjistä on parempi mielipide yrityksistä, joiden verkkosivut ovat mobiiliystävällisiä…

Kuten yllä olevista verkkosivustojen tilastoista näkyy, ihmiset käyttävät mielellään matkapuhelintaan verkkohakuihin. Tämän lisäksi ihmisillä on paljon odotuksia siitä, kuinka hyvin verkkosivustojen tulisi toimia mobiililaitteissa. WebFX:n mukaan yli puolella verkon käyttäjistä on korkeampi mielipide responsiivisella suunnittelulla varustetuista verkkosivustoista.

Lähde: WebFX

13. …Ja yli 50 % ilmoittaa, että he ovat vähemmän todennäköisemmin tekemisissä sivustoilla, joilla on huono mobiiliystävällinen verkkosivusto

Tämän lisäksi mobiililaitteilla huonosti toimivat verkkosivustot voivat myös aiheuttaa käyttäjien irtautumista. Yli puolet verkon käyttäjistä ilmoitti käyttävänsä vähemmän todennäköisemmin sivustoja, joilla ei ole mobiililaitteisiin sopivaa verkkosivustoa.

Lähde: WebFX

14. Noin ¾ käyttäjistä palaa todennäköisemmin verkkosivustolle, jos se on mobiiliystävällinen…

Yksi tavoite, jonka monet verkkosivustojen omistajat toivovat saavuttavansa, on paluuliikenteen kannustaminen. WebFX:n julkaisemien tilastojen mukaan tämä tavoite on helpompi saavuttaa, jos verkkosivustosi on mobiiliystävällinen. Noin 75 % käyttäjistä ilmoitti palaavansa todennäköisemmin mobiiliystävälliselle verkkosivustolle.

Lähde: WebFX

15. …Ja 67 % sanoo tekevänsä ostoksen todennäköisemmin, jos verkkosivusto on mobiiliystävällinen

Ja jos verkkosivustoasi käytetään myynti- ja markkinointitarkoituksiin, mobiiliystävällisyyden tulisi olla etusijalla. Samassa WebFX:n artikkelissa todettiin, että 67 % verkon käyttäjistä tekee todennäköisemmin ostoksia verkkosivustolta, jos sitä on helppo käyttää mobiililaitteella.

Lähde: WebFX

16. 32 prosentilla pienyrityksistä on jo mobiilisovellus

Jotta digitaalinen sisältö olisi helposti käyttäjien saatavilla, monet pienyritykset luovat sovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteisiin. Jopa 34 prosentilla pk-yrityksistä on jo omat mobiilisovellukset. Koska sekä työpöytä- että mobiiliystävällisen verkkosivuston suunnittelu voi olla haaste, sovelluksen rakentaminen voi joskus olla hyvä vaihtoehto yrityksille.

Lähde: Parhaat suunnitteluyritykset

17. Useimmat mobiilikäyttäjät odottavat verkkosivuston latautuvan 3 sekunnissa tai vähemmän

Mobiilikäyttäjillä on korkeat odotukset verkkosivujen suunnittelun suhteen, eivätkä he ole valmiita tyytymään vähempään vain siksi, että he käyttävät mobiililaitteita. Web Performance Gurun mukaan useimmat mobiilikäyttäjät odottavat verkkosivuston latautuvan täyteen alle 3 sekunnissa.

Lähde: Web Performance Guru

18. Jos verkkosivusto ei toimi heidän mobiililaitteellaan, useimmat käyttäjät yrittävät käyttää verkkosivustoa tai sovellusta vain kahdesti ennen siirtymistään

Tämän lisäksi käyttäjillä on vähän kärsivällisyyttä sellaisten verkkosivustojen suhteen, jotka eivät lataudu helposti heidän mobiililaitteilleen. Itse asiassa useimmat ihmiset ovat valmiita lataamaan reagoimattoman verkkosivuston vain kahdesti, ennen kuin he siirtyvät toiselle verkkosivustolle.

Lähde: Web Performance Guru

Verkkokaupan web-suunnittelutilastot

Verkkokaupoissa myynnin tekemiseen optimoitu web-suunnittelu on todella tärkeää. Tässä on joitain verkkokaupan suunnitteluun liittyviä faktoja ja web-suunnittelutilastoja

19. 90 % ostajista uskoo, että kuvanlaatu on tärkein tekijä verkko-ostoksia tehtäessä

Verkko-ostoksia tehdessään ihmiset haluavat saada hyvän kuvan siitä, mitä he ostavat ennen kuin lisäävät sen ostoskoriin. Meeron mukaan verkko-ostajat haluavat nähdä verkkokaupoissa laadukkaita tuotekuvia. Itse asiassa 90 % ostajista ilmoitti, että tämä on heille tärkein tekijä verkko-ostoksia tehdessään.

Lähde: Meero

20. Suurempien tuotekuvien käyttäminen voi lisätä myyntiä yli 9 %

Jos haluat parantaa myyntilukujasi, yksinkertainen muutos web-suunnitteluun voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Meeron mukaan kuvien koon kasvattaminen voi kasvattaa myyntilukujasi jopa 9 %. Vaikka isompi on parempi, varmista kuitenkin, että kuvan koon lisääminen ei heikennä kuvan laatua.

Lähde: Meero

21. Punaiset ostopainikkeet voivat lisätä myyntiä ja konversiot verkkokauppasivustoilla jopa 34 %

Kaikilla verkkosivustosi osa-alueilla on jonkin verran vaikutusta asiakkaisiisi. Itse asiassa niinkin yksinkertaisilla asioilla kuin ostopainikkeiden värillä voi olla valtava vaikutus myyntiin. CXL:n tutkimus osoitti, että paras väri ostopainikkeille on punainen, ja punaisten ostopainikkeiden käyttö voi lisätä myyntiä jopa 34 %.

Lähde: CXL2

22. 60 % ihmisistä sanoi, että käytettävyys on tärkein web-suunnittelun ominaisuus verkkokaupoissa

Mitä tulee verkkokaupan suunnitteluun, suurin osa asiakkaista haluaa vain, että verkkosivusto on helppokäyttöinen. Statistan mukaan 60 % verkon käyttäjistä pitää käytettävyyttä tärkeimpänä web-suunnittelun ominaisuutena verkkokaupoissa.

Panostamalla voimakkaasti käytettävyyteen voit vähentää vaihtuvuutta ja lisätä asiakkaiden pysyvyyttä.

Lähde: Statista2

Sivun web-suunnittelutilastot

Verkkosuunnittelussa on kyse käyttäjän sivukokemuksesta. Tässä on joitain web-suunnittelutilastoja, jotka kertovat sinulle enemmän siitä, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustojen kanssa, ja voivat auttaa suunnittelupäätöksissäsi.

23. Käyttäjät katselevat logoa noin 6 sekuntia ennen kuin jatkavat eteenpäin

Logosuunnittelu on tärkeä osa yrityksesi brändäystä, eikä se jää verkon käyttäjiltä huomaamatta. Missourin tiede- ja teknologiayliopiston julkaiseman katseenseurantatutkimuksen mukaan käyttäjät viettävät keskimäärin yli 6 sekuntia yritysten logojen katseluun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Googlen 90 miljoonan dollarin sovinto voisi todella auttaa pieniä kehittäjiä

Se on enemmän aikaa kuin he käyttävät verkkosivustosi muiden elementtien katseluun.

Lähde: Missourin tiede- ja teknologiayliopisto

Huomautus: Jos tarvitset apua ammattilogon hankkimisessa, kokeile jotakin näistä online-logovalmistajista.

24. He viettävät myös noin 6 sekuntia navigointipalkin katsomiseen

Logojen jälkeen käyttäjät viettävät toiseksi pisimmän ajan navigointipalkin katseluun. Missourin tiede- ja teknologiayliopiston tutkimuksen mukaan ihmiset viettivät keskimäärin yli 6 sekuntia navigointipalkin katseluun. Joten kun suunnittelet verkkosivustoasi, muista käyttää aikaa tehdäksesi navigointipalkistasi hyödyllisen ja houkuttelevan.

Lähde: Missourin tiede- ja teknologiayliopisto

25. Käyttäjät viettävät 80 % ajastaan ​​sivun vasemmassa reunassa olevien tietojen katseluun

Se, mihin sijoitat tiedot verkkosivustollasi, voi merkitä eroa menestyvän ja epäonnistuneen yrityksen välillä. NNGroupin mukaan ihmiset viettävät jopa 80 % ajastaan ​​verkkosivustollasi katsomalla sivun vasenta reunaa. Tästä syystä on hyvä idea sijoittaa tärkeät tiedot ja kuvat tälle näkyvälle paikalle.

Lähde: NNGryhmä2

26. 95 % käyttäjistä näkee johdantokappaleen kokonaan tai osittain, jos se on lihavoitu

Useimmat kotisivut sisältävät jonkinlaisen otsikon ja johdantotekstin. Jos kuitenkin haluat tämän tekstin kiinnittävän lukijan huomion, on hyvä tehdä siitä suuri ja rohkea. Se voi tuntua itsestään selvältä, mutta lihavoitu teksti toimii, ja 95 % ihmisistä näkee ainakin osan tai koko johdantokappaleen, jos se on lihavoitu.

Lähde: CXL

27. Kuvat kiinnittävät käyttäjän huomion noin ½ sekuntia pidempään kuin teksti…

Haluatko jotain, joka erottuu vierailijoistasi? Yritä esittää se kuvamuodossa. CXL:n mukaan kuvat kiinnittävät lukijan huomion 1/2 sekunnissa kauemmin kuin teksti. Joten jos mahdollista, on hyvä idea käyttää infografiikkaa ja kuvia tekstin sijasta.

Lähde: CXL

28. …Ja suuret korkealaatuiset kuvat ovat houkuttelevimpia

Ja jos aiot käyttää kuvia viestisi välittämiseen, varmista, että ne ovat korkealaatuisia. CXL havaitsi myös, että käyttäjät pitävät korkealaatuisia kuvia houkuttelevampina kuin pieniä tai huonolaatuisia.

Lähde: CXL

29. Sivuston vierailijat viettävät 57 % ajastaan ​​sivun yläpuolella…

Taitto on se näytön osa, jonka ohi käyttäjät eivät näe vierittämättä. NNGroupin tutkimuksen mukaan verkkovierailijat viettävät nyt 57 % ajastaan ​​sivun yläpuolella olevilla verkkosivuilla. Verkkosivuston suunnittelun kannalta tämä tarkoittaa, että on hyvä idea sijoittaa suurin osa tärkeistä tiedoista sivun yläpuolelle.

Kuitenkin menneisyydessä laskos oli paljon tärkeämpi kuin nykyään. Vuonna 2010 käyttäjät viettivät noin 80 % ajastaan ​​sivun yläpuolella. On muutamia syitä, miksi näin voi olla.

Se voi liittyä muuttuvaan teknologiamaisemaan; katsojat käyttävät verkkosivustoja yhä useammin erityyppisillä laitteilla, joilla on erikokoiset näytöt ja erilaiset taitokset.

Saattaa olla, että suunnittelijat paranevat työssään ja kutsuvat käyttäjiä onnistuneesti vierittämään alaspäin. Tai se voi yksinkertaisesti olla niin, että mitä kauemmin käyttäjien on täytynyt tottua Internetissä selaamiseen, sitä ehdollisempia olemme rullaamiseen.

Lähde: NNG-ryhmä

30. … ja 81 % ajastaan ​​kolmen ensimmäisen kuvaruudun katseluun

Vaikka ihmiset ovat halukkaampia vierimään sivun yli nyt kuin vuosikymmen sitten, vierittämisestä aiheutuu silti selvästi vuorovaikutuskustannuksia. Ihmiset haluavat vierittää mahdollisimman vähän, minkä vuoksi 4/5 käyttäjistä ei ohita kolmea ensimmäistä näyttöä.

Lähde: NNG-ryhmä

31. 65 % katseluajasta sivun yläosassa keskittyy katseluportin yläosaan

Toisin sanoen verkkosivuston vierailijat viettävät suurimman osan ajastaan ​​katsomalla sisältöä sivun yläosassa. Siksi on hyvä idea kirjoittaa tärkeimmät tiedot ja sijoittaa toimintakehotus sivun yläosaan ja sivun yläosaan.

Lähde: NNG-ryhmä

32. 88,5 % verkkosivustojen suunnittelijoista uskoo, että hidas latautuminen on tärkein syy, miksi ihmiset jättävät verkkosivuston

Tapa, jolla suunnittelet verkkosivustosi, voi vaikuttaa suuresti latausnopeuksiin. Liian monet suunnitteluelementit, kuvat ja tehosteet voivat saada verkkosivustosi latautumaan liian hitaasti, ja tämä on iso juttu. Google ei ainoastaan ​​rankaise verkkosivustoasi hitaasta latautumisesta, vaan se voi myös saada vierailijat poistumaan verkkosivustostasi kokonaan.

GoodFirmsin tekemän tutkimuksen mukaan 88,5 % verkkosivujen suunnittelijoista uskoo, että hidas latautuminen on tärkein syy, miksi ihmiset poistuvat verkkosivuilta, ja siksi nopean latauksen tulisi olla etusijalla verkkosivustoasi suunniteltaessa.

Lähde: GoodFirms

33. 73,1 % verkkosivustojen suunnittelijoista uskoo, että reagoimattomuus on suurin syy, miksi ihmiset poistuvat verkkosivustolta

Responsiivisuus on myös erittäin tärkeää, kun suunnittelet verkkosivustoasi. Jos painikkeet ja muut elementit eivät reagoi nopeasti, kun käyttäjät napsauttavat niitä, he saattavat poistua verkkosivustostasi ja siirtyä kilpailijan verkkosivustolle. 73,1 % verkkosivujen suunnittelijoista uskoo, että tämä on suurin syy, miksi ihmiset jättävät verkkosivustot.

Lähde: GoodFirms

Verkkosuunnittelun trenditilastot

Verkkosivujen suunnittelussa on tärkeää pysyä ajan tasalla ja trendissä. Tässä on joitain web-suunnittelutilastoja, jotka liittyvät alan nykyisiin ja tuleviin trendeihin

34. Vuoteen 2030 mennessä verkkosivustojen suunnittelijoiden määrä Yhdysvalloissa ylittää 200 000

Vuodesta 2020 lähtien verkkosivustojen suunnittelijoiden määrä Yhdysvalloissa oli noin 179 000. Kuitenkin, kun ala jatkaa kasvuaan ja yhä useammat yritykset ymmärtävät ammattimaisen web-suunnittelun merkityksen, tämän määrän odotetaan kasvavan. Vuoteen 2030 mennessä Statista ennustaa, että Yhdysvalloissa työskentelee verkkosivujen suunnittelijoina noin 205 500 henkilöä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ClickFunnels-vaihtoehdot vuodelle 2023

Lähde: Statista3

35. 88,5 % verkkosivustojen suunnittelijoista ilmoitti, että “tasainen suunnittelu” on tällä hetkellä suosituin suunnittelutrendi

Takana ovat ajat, jolloin verkkosivustojen suunnittelijat yrittivät todistaa asiantuntemuksensa näyttävillä malleilla ja tyylitehosteilla. Nykyään suositumpi on litteä muotoilu, minimalistinen lähestymistapa web-suunnitteluun, jossa hyödynnetään yksinkertaisia ​​visuaalisia tehosteita ja korostaa toimivuutta. 88,5 %:n verkkosivujen suunnittelijoiden mukaan tämä on tällä hetkellä alan suosituin trendi.

Lähde: GoodFirms

36. 61,5 % verkkosivustojen suunnittelijoista sanoi, että he käyttävät tällä hetkellä ilmeikkäää typografiaa suunnittelussaan

Toinen suosittu trendi web-suunnittelualalla tällä hetkellä on ilmeikäs typografia. Tämä tarkoittaa luovien fonttien käyttöä merkityksen korostamiseksi tai tietyn “tunnelman” luomiseksi. GoodFirms-tutkimuksessa 65,1 % verkkosivujen suunnittelijoista sanoi, että tämä oli yksi web-suunnittelutrendeistä, joita he seuraavat tällä hetkellä.

Lähde: GoodFirms

37. 42 % pienyrityksistä aikoo rakentaa mobiilisovelluksia tulevaisuudessa

Koska niin suuri osa verkkohauista tulee mobiililaitteista, yhä useammat yritykset haluavat optimoida mobiilikäyttäjille. Yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä on mobiilisovellusten kautta. Top Design Firmsin mukaan 42 % pienyrityksistä aikoo ottaa askeleen ja kehittää mobiilisovelluksia lähitulevaisuudessa.

Lähde: Parhaat suunnitteluyritykset

Verkkosuunnittelun tilastolähteet

Lopulliset ajatukset

Siinäpä se – 37 mielenkiintoista faktaa ja suunnittelutilastot kertovat meille enemmän web-suunnittelun tilasta.

Verkkosuunnittelun merkitys on iso juttu. Muista siis ottaa nämä tilastot huomioon, kun arvioit lähestymistapaasi web-suunnitteluun.

Mitä seuraavaksi? Jos tarjoat web-suunnittelu- tai kehityspalveluita, suosittelen tutustumaan artikkeliimme verkkosuunnittelijoiden lisätulostrategioista. Nämä strategiat toimivat hyvin sekä freelancereille että toimistoille.

Etsitkö lisää tilastoja? Tutustu näihin artikkeleihin:

Table of Contents