Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

38 hienoa esimerkkiä parhaista peliblogeista – 2023-versio

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 38 hienoa esimerkkiä parhaista peliblogeista – 2023-versio

Tiesitkö, että jotkut tässä viestissä luetellut sivustot tienaa yli $200ka kuukaudessa!!?? Hullu vai??

Pelaamisen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen viiden vuoden aikana, varsinkin kun suoratoistopalvelut, kuten Twitch, ovat syntyneet ja omaksuneet peliyhteisön. Pelaajista on tulossa uusia Youtube-tähtiä tai rocktähtiä. Pelisisällön kysyntä on kasvanut niin paljon, että jopa suhteellisen uudet peliblogit keräävät kymmeniä tuhansia kävijöitä viikossa.

Oletko aina halunnut perustaa oman peliblogin?

Ehkä olet elinikäinen pelaaja, joka on aina halunnut jakaa intohimosi pelaamiseen, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tai ehkä olet vasta aloittamassa pelaamista ja haluat saada niin paljon tietoa kuin mahdollista, jotta pääset liikkeelle. Riippumatta tälle sivulle saapumisen syystä, olen melko varma, että saat paljon inspiraatiota tästä huolellisesti kootusta luettelosta parhaista peliblogeista.

Jos haluat perustaa oman blogin ja tulla huippupelibloggaajaksi tai vaikka vain oppia kaiken tietävän tietyntyyppisestä pelistä, tämä lista auttaa sinua tavalla tai toisella.

Parhaat videopelien striimaajat joko pitävät omaa blogiaan, tienaavat rahaa Twitchissä tai käyttävät päivittäin sisältöä parhaista peliblogeista. Miksi ei tehdä samoin?

Olen koonnut upean luettelon parhaista peliblogeista, jotka sinun pitäisi lukea vuonna 2022 ja jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi jommastakummasta:

a) Oman peliblogin perustaminen

b) Antaa sinulle tietoa, jolla voit ehkä parantaa pelitaitojasi tietyissä peleissä

c) Esittele sinut pelien suoratoiston maailmaan Twitchissä

d) Pidä sinut ajan tasalla kaikesta, mitä pelimaailmassa tapahtuu.

Mennään!!!

Wolfin peliblogi

Wolf’s Gaming Blog alkoi vaatimattomasta alusta, kun vain yksi kaveri kirjoitti blogissaan siitä, mistä hän rakastaa eniten….pelaamisesta ja tekniikasta. Hänen nimensä on Baden Ronie. Hänen intohimonsa pelaamiseen aiheutti sen, että sivuston suosio kasvoi ja kasvoi, ja monet suuret peliyhtiöt pyysivät häntä allekirjoittamaan suuria sponsorisopimuksia sivustollaan. Nykyään Wolfin peliblogi on yksi suurimmista verkossa. Tällä sivustolla on aina jotain uutta opittavaa pelaamisesta joka päivä. Ole hyvä ja tarkista se.

Blogin alusta: WordPress

Kotaku

Kotaku on yksi peliblogien isoisistä. Se on ollut olemassa vuodesta 2004, ja sen perusti Brian Crecente. Se tunnetaan laadukkaan ja nokkelan pelisisällön tuottamisesta videopeliarvosteluista päivittäisiin peliuutisiin. Se oli osa Gawker Media -verkkoa vuoteen 2019 asti, jolloin se siirtyi G/O Mediaksi.

Blogin alusta: Ilmaista

Pelin tiedottaja

Game Informer tai kuten nyt tunnetaan, on samannimisen mielettömän suositun lehden digitaalinen jälkeläinen. Se on verkkolehtiversio, joka kattaa kaiken videopeleihin liittyvän.

Pelaajat voivat saada tietoa kaikesta pelistä, kuten Xboxista, PlayStationista, GTA:sta jne.. Voit myös lukea yksityiskohtaisia ​​arvosteluja ja viestejä yleisestä viihteestä.

Blogin alusta: Drupal

Playstation.Blogi

Ei yllätyksiä, mihin tämä peliblogi keskittyy! Tämä on virallinen PlayStation-blogi. Se sisältää kaiken PS-uutisiin liittyvän, mukaan lukien PS4, PS5, PS VR ja paljon muuta.

Blogin alusta: WordPress

Fanipojan hyökkäys

Fanboyn hyökkäys perustettiin vuonna 2010. Se on ylpeä siitä, että se julkaisee laadukkaita ja informatiivisia videopeliuutisia, arvosteluja, oppaita ja videoita monipuoliselle lukijakunnalle ja katsojalle heidän blogissaan ja videoissaan.

Niiden kirjoittajat ja sisällöntuottajat, jotka osallistuvat sivustoon, ovat kaikki innokkaita pelaajia, joilla on intohimo alaan. Ne kattavat myös laajan joukon aiheita videopelien, tekniikan ja viihteen maailmasta.

Blogin alusta: WordPress

Niche-pelaaja

Niche Gamer on unelma Brandon Orselli, pelaaja 5-vuotiaasta lähtien, harrastaja, aktivisti ja pelisuunnittelun opiskelija. Sivusto perustettiin vuonna 2013, kun hän sai inspiraationsa vihdoin perustaa sivuston, joka oli omistettu peleille, joita Brandon rakasti pelata. Nämä pelit olivat vähemmän tunnettuja pelejä, minkä vuoksi blogi on nimeltään “Niche Gamer”. Hän pyrkii ujostelemaan valtavirran pelejä ja keskittyy pelialan vatsaan.

Mikä tahansa esimerkki peleistä, joita he haluavat kattaa, olisi tämä japanilainen maaseutujunamatkasimulaattori nimeltä Nostalgic Train.

🔥 Empfohlen:  Paikalliset SEO-esimerkit: 5 esimerkkiä paikallisesta SEO-optimoinnista

Jos pidät oudoista ja epätavallisista peleistäsi, tämä on blogi, josta saat lisätietoja niistä.

Blogin alusta: WordPress

Playstation Lifestyle

Jos pidät kaikesta Playstationista, tämä blogi on suunnattu kaltaisillesi ihmisille. Se on peliblogi, joka on omistettu puhtaasti PlayStation-faneille.

Sen keskittyminen vain yhteen konsolibrändiin on virkistävää, sillä ne tarjoavat puolueetonta sisältöä vain yhdelle keskittyneelle peliyhteisölle. Pääaiheet, joita ne käsittelevät, ovat PS5, PS4, PS VR ja PSLS alkuperäiset.

Pelin fanaatikot

Game Fanatics on kokoelma nörttitekijöitä monimuotoisessa pelaajayhteisössä. Blogi tuntuu todellakin pieneltä pelikylältä täynnä pelaamiseen intohimoisia hahmoja. Tämä on oikea peliblogi. Rakastan kaikkea siinä retrosta, 80-luvun näköisestä logosta merkkijonoon “Nörttikulttuuri lilmausteella”.

Ne tuottavat huippulaatuisia videopeliarvosteluja, gadget-arvosteluja, elokuvia ja TV-uutisia. Jos pidät cosplaysta ja muotista, keräilyesineistä, leluista, sarjakuvista ja animesta, olet todella löytänyt kotisi!

Blogin alusta: WordPress

Kivipaperihaulikko

Iso-Britanniassa toimiva peliblogi Rock Paper Shotgun sisältää kaikki viimeisimmät uutiset ja oppaat, jotka keskittyvät pääasiassa PC-peleihin. Ne kattavat asioita videosta, simulaatiosta, indiesta ja pöytäkoneista. He myös kirjoittavat uusimmista arvosteluista peleistä ja PC-asetuksista. Se oli itsenäisesti pidetty blogi vuodesta 2007 vuoteen 2017, jolloin Gamer Network osti sen.

Blogin alusta: WordPress

Gnome Stew

Gnome Stew on peliblogi, joka on täynnä pelitietoa fanaattisilta pelifaneilta. Näillä kirjoittajilla on valtava tietämys alasta, joka kirjoittaa mistä tahansa pienistä artikkeleista yksityiskohtaisiin arvosteluihin. Gnome Stew tunnetaan hyvin oivaltavien peliartikkeleiden luomisesta pöytäroolipeleihin.

Heillä on myös vilkas podcast, ja he kutsuvat lukijoita vierailemaan sivuston kirjoittajina.

Blogin alusta: WordPress

VG24/7

on erittäin suosittu videopeliblogi. Sivusto on julkaistu Isossa-Britanniassa, ja sen perusti vuonna 2008 pelitoimittaja Patrick Garratt.

Ne kattavat useita peliaiheita, kuten PlayStation, Nintendo, Xbox, PC, GTA, Pokemon, Animal Crossing, arvostelut ja oppaita.

Blogin alusta: WordPress

Distructoid

on toinen erittäin suosittu peliblogi, jonka kuubalais-amerikkalainen sarjakuvapiirtäjä ja kirjailija Yanier Gonzalez perusti vuonna 2006. Destructoid on nyt osa Enthusiast Gaming -verkostoa ja kattaa laajan valikoiman peliaiheita, kuten PS5, PS4, Xbox, Animal Crossing, Pokemon ja paljon muuta. Heillä on myös vilkas yhteisöfoorumi, johon he voivat osallistua.

Blogin alusta: WordPress

Kosketa Arcade

TouchArcade on peliblogi, joka kattaa uusimmat pelit ja sovellukset Applen iPhonelle ja iPod Touchille. Se on yksi suurimmista pelkästään iPhone- ja iPod Touch -pelaamiseen omistetuista blogeista.

Blogin alusta: WordPress

Euro Gamer

Eurogamer on peliblogi, joka keskittyy videopelijournalismiin. Tämän Isossa-Britanniassa sijaitsevan sivuston omistaa Gamer Network ja se perustettiin jo vuonna 1999. Se on yksi vanhimmista peliblogeista. Sisältö on nokkelaa ja viihdyttävää, kuten voit luultavasti poimia heidän tunnistelinjastaan… “Huonoja sanaleikkejä ja videopelejä vuodesta 1999.”

Blogin alusta: WordPress

Gematsu

Gematsu on suosituin videopeliblogi, joka keskittyy japanilaisiin peleihin. Sen perusti vuonna 2008 Sal Romano, joka johtaa sitä täysin yksin. Se on loistava videopeliuutisten ja -tietojen lähde niille, jotka rakastavat japanilaisia ​​pelipelejä. Gematsu houkuttelee noin 3,6 miljoonaa sivun katselukertaa kuukaudessa.

Gematsu on ylpeä yksinkertaisesta ja yksityiskohtaisesta raportistaan, joka on ansainnut sille maineen japanilaisten videopeliuutisten suosima paikka.

Blogin alusta: WordPress

Tuo videopeliblogi

Yli 20 peliasiantuntijaa kirjoittaa sisältöä päivittäin, joten löydät varmasti jotain mitä pidät TVGB:stä. Tämä on yksi suosituimmista niche-pelisivustoista, joka kattaa aiheita, kuten Xbox, PlayStation, PC-pelit, arvostelut, varusteet ja uutiset.

Blogin alusta: WordPress

Nörtti kulta

Rakastan niche-sivustoja markkinaraon sisällä. Tämä sivusto on suunnattu pelaajatytöille, mikä on melko vähän palvellut pelialalla.

Geeky Sweetie on blogi, joka on täynnä sisältöä, josta tytöt ovat tyypillisesti kiinnostuneita. Siellä on paljon peliarvosteluja sekä sisältöä animesta, mangasta, leluista, vempaimista ja paljon muuta. Kuten he sanovat sivustollaan, “Jos se on nörtti tai kulta, se korostetaan tässä.”

🔥 Empfohlen:  Xiaomi Redmi Note 12 Pro Max 5G Hinta Intiassa 2023, Tekniset tiedot Ominaisuus Kuinka ostaa verkosta?

Blogin alusta: WordPress

Kuudes akseli

The Sixth Axis julkaisee säännöllisesti julkaisuja kaikista pelaamiseen liittyvistä alueista. Ne kattavat uutisia videoista, mobiilipeleistä sekä yksityiskohtaisia ​​oppaita peleistä, kuten Animal Crossing ja Monster Hunter Rise. Heillä on myös runsaasti haastatteluja pelaamisen parissa.

Blogin alusta: WordPress

Indie-peleihin

Tämä blogi on ihanteellinen indie-pelien kehityksestä kiinnostuneille ja hyvin perehtyneille. Löydät sieltä kaiken, mikä liittyy indie-peliteollisuuteen. Täynnä viimeisimmät indie-peliuutiset ja -näkemykset ympäri maailmaa. Tämän sivuston yhteisö on selvästi intohimoinen indie-peleihin, ja heitä kutsutaan usein kirjoittamaan sivustolle.

Blogin alusta: WordPress

Gamespew

Gamespew on peliblogi, jonka perustivat vuonna 2015 kaksi pelaamisesta intohimoista ystävää, jotka eräänä päivänä päättivät perustaa blogin. He halusivat suunnata rakkautensa pelaamiseen johonkin, joka voisi räjähtää ja tehdä heistä omaisuuden. Ja se teki. Tämä blogi on niin suosittu! Se saa kymmeniä tuhansia osumia päivässä ja aivan oikein!

Sisältö on mukaansatempaavaa, hauskaa ja tuoretta.

Blogin alusta: WordPress

PureNintendo

PureNintendo on peliblogi, joka keskittyy vain Nintendo-peleihin. Peliarvosteluista Nintendon pelioppaisiin tunnet hyvin Nintendon maailman päivittäiset tapahtumat. Voit myös lukea hyödyllistä tietoa Wiistä ja 3DS:stä.

Blogin alusta: WordPress

N4G

N4G on peliblogi, joka on osittain käyttäjien luoma. Sen avulla lukija voi luoda viestejä ja osallistua keskusteluihin, mikä tekee siitä loistavan paikan kaikille nouseville bloggaajille, jotka voivat saada luovan kirjoittamisen verkossa. N4G on osa NewsBoiler-verkkoa.

CGM

CGM aloitti toimintansa kanadalaisena painettuna julkaisuna vuonna 2010. Se on sittemmin siirtynyt verkkoon keskittyen pelikulttuuriin, peliuutisiin ja sarjakuviin. Se on käytännössä nörteille ja nörteille turvallinen paikka tutkia rakastamaansa.

Blogin alusta: WordPress

Gamepur

Gamepur perustettiin vuonna 2010. Se oli harrastus-/intohimoblogi kahdelle hardcore-pelifanaatikolle. Eteenpäin tähän päivään, ja se on erittäin suosittu sivusto, jonne pelaajat voivat mennä ja saada tietoa videopelimaailman viimeisimmistä uutisista ja kehityksestä. Siellä on myös asiantuntijaoppaita pelien pelaamiseen.

Blogin alusta: WordPress

Amiga Guru

Yksi suosikkipeliblogeistani ikinä! Tämä sivusto on todellinen rakkauden työ. Tony Aksnes ja Gianluca Girelli ovat hulluja retropelaajia Amiga Gurun takana. He pitävät itseään retropelaajina, jotka keräävät ja pelaavat pelejä vanhempia kuin useimmat ihmiset.

He kirjoittavat klassisista Amiga-peleistä, kuten Lotus Turbo Challenge II:sta ja Jimmy Whiten Whirlwind Snookerista.

Blogin alusta: WordPress

Droid-pelaajat

Droid Gamers on Android Gamingin ykkösresurssi. Tämä blogi käsittelee Android-pelejä, joiden kirjoittajat ovat erittäin intohimoisia kaikesta Androidiin liittyvästä. Lisää sivusto ehdottomasti kirjanmerkkeihin, jos olet innokas Android-käyttäjä, sillä se kattaa kaiken, mitä tarvitset Android-laitteilla pelaamisesta. Siuten sisältötyyppi sisältää peliuutisia, arvosteluja, esikatseluita ja paljon muuta.

Blogin alusta: WordPress

MonsterVine

Monstervine on peliblogi, jonka William Saw ja James Cobb loivat vuonna 2008. Heidän alkuperäinen tavoite luodessaan sivustoa oli tarjota uusimmat peliarvostelut, uutiset, esikatselut, ominaisuudet ja kommentit eri puolilta pelimaailmaa.

Monstervine on loistava itsenäinen videopelisivusto hardcore-pelaajille. Sisällönkirjoittajilla on epätavallinen lähestymistapa pelien kattamiseen, mikä tekee tästä peliblogista jokaisen pelaajan lukulistalle luettava ominaisuus.

Blogin alusta: WordPress

Techrapter

TechRaptor on loistava paikka online-peliuutisille ja peliarvosteluille, ja se tarjoaa oivaltavaa sisältöä kaikilla alustoilla, genreillä ja sekä AAA- että Indie Gaming -peleillä.

Blogin alusta: WordPress

GameSpot

GameSpot on ollut olemassa Internetin alusta lähtien. Se on amerikkalainen videopelisivusto, joka tarjoaa uutisia, arvosteluja, esikatseluita, latauksia ja muuta tietoa videopeleistä. Pete Deemer, Vince Broady ja Jon Epstein lanseerasivat sen vuonna 1996, ja ZDNet osti sen, jonka myöhemmin CNET Networks osti.

Gamespot kattaa laajan valikoiman pelisisältöä, kuten kattavat videopeli- ja viihdetiedot, uutiset, arvostelut, trailerit, esittelyt ja oppaita PS4:lle, PS5:lle ja paljon muuta.

Blogin alusta: WordPress

Pelivirheenkorjaus

Gaming Debugged on videopeliblogi, joka kattaa valtavirran ja indie-pelaamisen, pelien suunnittelun ja kehityksen sekä peliteollisuuden ominaisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Blogin promootiovinkkejä – maksulliset ja ilmaiset menetelmät

Blogin alusta: WordPress

PC Invasion

PC Invasion julkaisee päivittäisiä PC-peliuutisia ja -ominaisuuksia, kuten uutisia, arvosteluja, esikatseluita, haastatteluja ja artikkeleita. Sillä on suuri PC-peliyhteisö, joka on liitetty sivustoon, josta löydät runsaasti tietoa PC-pelaamisesta.

Blogin alusta: WordPress

Nova Crystallis

Nova Crystallis on suosittu niche-peliblogi. Se on paikka uutisille ja yhteisölähteille Square Enix -peleille, kuten Final Fantasy, Kingdom Hearts, Dragon Quest ja paljon muuta.

Blogin alusta: WordPress

Pelipultti

GamingBolt on erikoistunut tarjoamaan ajan tasalla olevaa sisältöä videopelien uusimmasta sisällöstä. He myös järjestävät säännöllisesti kilpailuja palkitakseen uskollisia lukijoitaan sekä kattavat kaikki suuret pelitapahtumat, kuten E3, GDC ja TGS. Heidän tavoitteenaan GamingBoltilla on luoda alusta, jossa pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa, pelata ja nauttia pelaamisesta keskenään.

Blogin alusta: WordPress

Diamond Lobby

DiamondLobby julkaisee pelioppaita ja -arvosteluja keskittyen auttamaan ihmisiä kehittymään moninpelien PvP-peleissä – vaikka ne auttavat sinuakin pääsemään läpi kampanjoista ja muista pelitiloista. Etsitpä sitten upeaa kuormaa tai olet jumissa tehtävässä, DiamondLobbylla on yleensä opas sinua varten.

Blogin alusta: WordPress

GameByte

GameByte on pelaajien tekemä pelaajille. Se on valtava sivusto!!! Sillä on kuuden miljoonan pelaajan yhteisö, ja he ovat Facebookin ainoa pelijulkaisija. Sen omistaa Social Chain Media, jonka kotipaikka on Manchesterissa, Isossa-Britanniassa.

GameBytessä voit lukea tarinoista, tuoreista uutisista, luotettavista peliarvosteluista, pitkäkestoisista ominaisuuksista ja peli-/viihdesisällöstä.

Kaikki GameBytelle kirjoittavat ovat pelaamisen harrastajia ja itse peliyhteisön aktiivisia jäseniä. Et löydä haamukirjoittajia, joilla ei ole intohimoa alaan.

Blogin alusta: WordPress

Monikulmio

Polygon on suosittu peliblogi, joka toimii yhteistyössä Vox Median kanssa. Se on amerikkalainen videopelisivusto, joka julkaisee runsaasti videopeleihin liittyvää sisältöä, kuten arvosteluja, oppaita, videoita ja uutisia.

Blogin alusta: WordPress

Gameogre

GameOgre.com ilmoittaa olevansa Internetin suurin MMORPG-yhteisö. Se on myös ilmainen online-peliyhteisö, jossa on foorumi ja blogi, joka kattaa MMO- ja indie-pelejä sekä isännöi koodipalkintoja ja moninpeliryhmiä.

Heidän foorumillaan on yli 165 000 jäsentä. Se on eloisa ja vilkas paikka pelaajille hengailla. ja täynnä asioita, joista voit nauttia. He ovat arvioineet tuhansia pelejä ja pyrkivät jatkuvasti lisäämään sisältöä.

Blogin alusta: WordPress

Alpha Beta -pelaaja

Yksi mielenkiintoisimmista ja omaperäisimmistä peliblogeista, ABG (Alpha Beta Gamer) on maailman ykkössivusto videopelien alfa/beta-testaukseen. Niissä on tällä hetkellä satoja alfa- ja betatestauksia uusilla lisäyksillä joka päivä. Voit myös lukea kaikista uusimmista indiepeleistä ja arvosteluista.

Blogin alusta: WordPress

Innostuitko perustamaan oman peliblogin?

Jos tämä viesti on inspiroinut sinua rakentamaan oman peliblogin, niin miksi et tutustu seuraaviin ilmaisiin, vaiheittaisiin oppaisiin oman verkkosivuston luomisesta ja blogin perustamisesta. Voit kirjaimellisesti aloittaa oman blogisi kanssa vain 30 minuutissa.

Onnea. Jos olen jäänyt paitsi mahtavista pelisivustoista, ilmoita siitä minulle jättämällä kommentti, niin teen parhaani lisätäkseni ne seuraavassa päivityksessä.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents