Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3dcart Makes Inc. 5000 -lista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3dcart Makes Inc. 5000 -lista

3dcartissa filosofiamme on yksinkertainen. Jos asiakkaamme menestyvät, menestymme myös me. Siksi tarjoamme ympärivuorokautista asiakastukea, ilmaisia ​​malleja, kehittyneitä verkkokaupan ominaisuuksia ja, mikä ehkä tärkeintä, aitoa halua auttaa kauppiaita menestymään Verkkokauppa Ocean.

Viimeisten kolmen vuoden aikana yrityksemme liikevaihto on kasvanut 205 %. Olemme laajentaneet työvoimaamme lähes 70 % ja toivottaneet ylpeänä 3dcart-perheeseen tuhansia uusia verkkokaupan omistajia.

Koko tämän laajennuksen aikana emme ole koskaan menettäneet keskittymistä siihen, mikä on todella tärkeää… asiakkaisiimme. Ja tämä “kaikki heidän puolestaan” -mentaliteetti on antanut meille mahdollisuuden saavuttaa menestyneempiä – ja menestyksellä tarkoitamme todella kannattavia – verkkokauppoja kuin monet kilpailijamme. Ennemmin tai myöhemmin tämän tyyppinen kasvu havaitaan, ja olemme vilpittömästi nöyriä voidessamme raportoida seuraavista…

Inc. Magazine julkisti tänään vuosittaisen listauksensa 5000 nopeimmin kasvavaa yritystä Amerikassaja meillä on ilo ilmoittaa, että 3dcart on jälleen mukana.

Tämän vuoden listalla oli kasvua kolmen vuoden ajanjaksolla 2010-2012. Tuona aikana 3dcart koki kaikkien aikojen suurimman kasvupyrähdyksen, mikä on ylpeänä saattanut meidät #1860 kaikista yksityisistä yrityksistä Yhdysvalloissa ja #46 100 parhaan Miami Metro -yrityksen joukosta!

Tämä uskomaton saavutus on osoitus kaikkien työntekijöidemme, asiakkaidemme ja alan kumppaneidemme kovasta työstä ja omistautumisesta. Emme voi kiittää teitä tarpeeksi kaikesta, mitä olet tehnyt – ja teet edelleen – tehdäksesi 3dcarista yhden parhaista verkkokaupan ratkaisuja Marketissa.

Tietoja 3dcarista:

Vuonna 1997 perustettu 3dcart on täydellinen ja kestävä verkkokauppaalusta suunniteltu auttamaan verkkokauppojen omistajia menestymään kilpailluilla markkinoilla. Satojen suoraan ohjelmistoon sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta verkkokauppiaat voivat avata, käyttää ja ylläpitää menestyksekkään verkkokauppasivuston tehokkaasti suhteellisen helposti ja tehokkaasti. 3dcart palvelee tällä hetkellä yli 16 000 maailmanlaajuista kauppiasta, ja sen tukitiimi on aina käytettävissä ilman lisäkustannuksia 24/7/365. 3dcart on Inc. 5000 -yritys, Visa PCI -sertifioitu toimittaja ja edelläkävijä mobiilikauppa ja sosiaalisen median markkinointi. Täysin skaalautuva ja täysin muokattavissa oleva 3dcart on edelleen alan asiantuntijoiden valitsema verkkokaupparatkaisu kaikkialla maailmassa.

🔥 Empfohlen:  Mihin jokaisen verkkokaupan omistajan on keskityttävä joulun jälkeen