Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

3dcartin kumppaniohjelma: 3 tapaa, joilla siitä voi olla hyötyä yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3dcartin kumppaniohjelma: 3 tapaa, joilla siitä voi olla hyötyä yrityksellesi

Jos et vieläkään ole soveltanut 3dcartin kumppaniohjelmaa omaan verkkoyritykseesi, menetät paljon.

Olet luultavasti kuullut monista muista yrityksistä, jotka käyttävät tytäryhtiöitä markkinointikampanjoissaan. Sinun pitäisi hyödyntää tämä upea tilaisuus lisätä markkinointitiimiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä heistä työntekijöitäsi.

Toisaalta, ehkä tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulet tällaisesta asiasta. On korkea aika kouluttaa itseäsi affiliate-markkinoinnissa, koska tämä on ensiarvoisen tärkeä online-markkinoinnin tyyppi, joka voi lisätä voittojasi merkittävästi.

3dcartilla on oma kumppaniohjelma, jonka kaltaiset jälleenmyyjät voivat perustaa minuutissa! Tällä tavalla voit rohkaista vierailijoita, asiakkaita, bloggaajia ja freelance-markkinoijia mainostamaan tuotteitasi ja verkkokauppaasi puolestasi.

Ilmainen Ympärivuorokautinen markkinointi
Kun olet määrittänyt 3dcart-kumppanuusohjelman, voit myös ladata jopa kolme erilaista bannerimallia ja -kokoa, joita hyväksytyt yhteistyökumppanisi voivat käyttää myymäläsi mainostamiseen. He voivat julkaista sen omilla verkkosivuillaan tai jakaa sosiaalisessa mediassa. Ja koska voit hankkia markkinoijia ympäri maailmaa, saat nauttia 24/7 markkinoinnista! Vaikka nukut tai lomailet, Internetissä on ihmisiä, jotka suosittelevat tuotteitasi ja erikoistarjouksiasi.

Tytäryhtiöiden käyttäminen on käytännössä ilmaista, koska et todellakaan maksa heidän ponnisteluistaan, vaan jaat vain osan kunkin myynnin voitosta. Sinulla on myös vapaus valita summa tai prosenttiosuus, jonka haluat palkita jokaisesta onnistuneesta myynnistä tytäryhtiön palkkiona.

Lisätty näkyvyys ja mainostaminen
Kumppanuusohjelman käyttäminen lisää varmasti yrityksesi näkyvyyttä ja lisää ilmaista mainontaa äskettäin lanseeratuille tuotteillesi ja erikoistarjouksille. Näin ollen pitkällä aikavälillä voit nauttia paremmasta hakukoneoptimoinnista, mutta myös suuremmista voitoista.

Kun yritystäsi tukee paljon päteviä ja hyviä tytäryhtiöitä, näytät varmasti uskottavammalta ja luotettavammalta alallasi. Tämä houkuttelee lisää potentiaalisia ostajia kauppaasi.

Helppo ohjaus ja hallinta
3dcartin avulla voit helposti hallita ja hallita kumppaniohjelmasi eri osia. Voit esimerkiksi hyväksyä tai hylätä manuaalisesti jokaisen rekisteröityneen tytäryhtiön. Voit myös päättää provisiosta, jonka jokainen tytäryhtiö saa. Sen ei tarvitse olla yhtenäinen kauttaaltaan. Ehkä joskus jotkut saattavat olla pätevämpiä tai jotka ovat jo uskollisia asiakkaitasi, joille haluat laajentaa suuremman osuuden myynnistä.

🔥 Empfohlen:  8 tapaa mainostaa työtäsi Internet-yhteistyön avulla

Lisäksi voit vaivattomasti tarkastella jokaisen tytäryhtiön tilastoja tilausten ja maksujen seuraamiseksi. Voit myös tarkastella ja hallita maksuraportteja kumppaniohjelmasi hallintapaneelista.

Tällaisilla oikeuksilla voit muokata ohjelmaasi haluamallasi tavalla ja mukauttaa niitä erilaisiin tarjouksiin tai jopa omistamiisi myymälöihin. 3dcart on suunnitellut sen hyödyttämään sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sinun tarvitsee vain käyttää sitä ja tarkkailla, kuinka loistavasti se auttaa yritystäsi.