Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 Applen kotityötä: mitä sinun tulee tietää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 Applen kotityötä: mitä sinun tulee tietää

Koostuuko kotisi Applen tuotteista, kuten iPadista, iPhonesta, Apple Watchista ja Apple TV:stä? Oletko tekniikkataito? Sitten etätyö Applen kanssa saattaa olla täydellinen sinulle. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää neljästä Applen kotityön päätyypistä.

Kun etsit laillista kotityötä, yrityksen nimi merkitsee paljon, samoin kuin työn tyyppi. Apple palkkaa ihmisiä työskentelemään kotoa useissa eri tehtävissä. Jatka lukemista ja opi heidän tehtävistään, kuinka paljon he maksavat, kuinka hakea ja paljon muuta!

Applen kotityöt

Applen ansiosta sinun ei tarvitse asua lähellä heidän Cupertinonsa Kalifornian pääkonttoriaan tai Apple-myymälää ollaksesi osa heidän tiimiään. Voit työskennellä kotoa käsin ja silti nauttia Applen työntekijän eduista.

Lisäksi Applen palveluksessa työskenteleminen tarjoaa monia etuja, varsinkin jos olet todella kiinnostunut uudesta tekniikasta!

Sen lisäksi, että saat ensimmäisenä kuulla uusista laitteista niiden julkaisun yhteydessä, saat myös alennuksia Applen laitteista!

Applella työskentelevät ihmiset sanovat rakastavansa sitä, koska yritys tarjoaa erinomaista työkoulutusta ja se rakentaa vahvaa ansioluetteloa. On myös hauskaa auttaa ihmisiä oppimaan nauttimaan Applen tuotteista enemmän, varsinkin kun pidät omastasi niin paljon.

Applella on neljä eri tasoa työpaikkoja; kolme ensimmäistä ovat kaikki etärooleja, ja neljännessä vaihtoehdossa on etä-, henkilö- ja hybridirooleja.

  1. At Home Advisors (aloittelijat)
  2. Tiimipäällikkö (keskitaso)
  3. Aluepäällikkö (ylätaso)
  4. Ammattitehtävät (kokenut)

Palkka nousee sitä mukaa, kun nouset, mutta niin kasvavat myös odotukset ja vastuut. Suurin osa ammatillisista tehtävistä edellyttää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa työkokemusta.

1. Apple At Home Advisor

Yleisin Applen kotityö, jonka voit saada, on Apple At Home Advisor. Tämä on henkilö, joka tarjoaa maailmanluokan asiakaspalvelua ja teknistä tukea suoraan asiakkaille. Kyllä, voit tehdä tämän kaiken kotitoimistostasi!

Oletko kiinnostunut työskentelemään Applen palveluksessa kotitoimistostasi? Jatka lukemista ja selvitä, mitä he tekevät ja kuinka hakea.

Mitä he tekevät

Kun ihmiset ottavat yhteyttä Applen asiakastukeen, he ovat yhteydessä Apple At Home Advisoriin. Tämä henkilö on inhimillinen yhteys Appleen. He vastaavat Applen tuotteita ja palveluita koskeviin asiakkaiden ongelmiin. Ne tarjoavat asiakaspalvelua, vianetsintää ja teknistä tukea asiakkaille, jotka soittavat heille puhelimitse, tietokoneen chatin kautta tai sähköpostitse.

He vastaavat kysymyksiin sekä iOS-ohjelmistoista että Applen laitteistotuotteista.

Apple At Home Advisor -palkka

Apple ei lue palkkaa virallisilla verkkosivuillaan.

Heidän virallinen lausuntonsa siitä, kuinka paljon he maksavat, on “Saat lisätietoja palkasta ja eduista rekrytointiprosessin aikana.”

Työntekijät ovat kuitenkin ilmoittaneet palkoistaan ​​Glassdoorille. Aloittelijat kertovat ansaitsevansa keskimäärin 40 000 – 58 000 dollaria vuosittain.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen opas palautusten käsittelyyn kaupassasi

Vähimmäistaidot ja pätevyydet

Koska koko työ vaatii sinulta vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa ja heidän auttamista laitteidensa ongelmien ratkaisemisessa, tarvitset erinomaisia ​​viestintätaitoja. Se auttaa, jos osaat jo käyttää iMacia ja muita Applen tuotteita, mutta jos olet nopea oppija, he opettavat sinulle kaiken tarvitsemasi koulutuksessa.

Sinulla on oltava intohimo ihmisten auttamiseen ja kyky pysyä kylmänä paineen alla. Sinun tulee myös pystyä työskentelemään itsenäisesti ilman henkilökohtaista ohjausta.

Lopuksi sinun on kyettävä työskentelemään ja hallita useita järjestelmiä ja sovelluksia samanaikaisesti.

Edut

Applen palveluksessa työskentely tarjoaa monia mahtavia etuja!

Sekä koko- että osa-aikaiset At Home Advisors saavat a etupaketti joka sisältää tuotealennukset ja palkalliset vapaat. Työntekijät ovat myös ensimmäisiä, jotka kuulevat uusista tuotteista.

Kokopäiväiset työntekijät saavat myös joustavan lääketieteellisen suunnitelman, eläke-etuudet, itsensä kehittämisresurssit ja paljon muuta.

Apple maksaa myös nopean Internet-yhteyspalvelun, jos työskentelet kotoa käsin. heidän verkkosivuillaanhe kuvaavat, kuinka suuren osan Internet-laskustasi he maksavat ilmoittamalla, “Maksamme korvauksia siihen määrään asti, josta keskustelemme rekrytointiprosessin aikana.”

Ne tarjoavat myös iMacin ja kuulokkeet, joita käytät yksinomaan Advisor-työssäsi.

Apple on myös yhtäläisten mahdollisuuksien työnantaja, joka varmistaa, että naiset ansaitsevat yhtä paljon kuin miespuoliset kollegansa.

Koulutus

Apple järjestää noin yhdeksän viikkoa kestävän koulutuksen. Koulutusohjelma on virtuaalinen, ja teet sen live-ohjaajan kanssa. Tässä koulutuksessa opit Applen tuotteista, edistyneestä vianetsinnästä sekä työkohtaisista työkaluista ja prosesseista.

Harjoittelet ja työskentelet kotitoimistostasi käsin – työmatkaa ei tarvita!

Mihin aikoihin he työskentelevät

Apple At-Home Advisors työskentelee normaalisti auttaakseen Applen asiakkaita. Apple-tuki on avoinna joka päivä – myös juhlapyhinä – klo 9–22.30 Keski-Standard Time.

Vuorot vaihtelevat asiakastuen tarpeiden mukaan. Apple kokee suurta asiakkaiden apua suurten lomapäivien aikana, joten heillä on henkilökuntaa, joka työskentelee näinä päivinä.

Kuinka hakea

Jos haluat hakea At Home Advisor -työpaikkaa, etsi avoimia työpaikkoja ja hae suoraan osoitteeseen heidän verkkosivuillaan.

Huomautus: Tätä tehtävää varten sinulla on oltava hiljainen kotitoimistotila, jossa on työpöytä ja ergonominen tuoli. Internetin tulee olla kiinteä, wifi-yhteydet eivät ole sallittuja, ja sen nopeuden on oltava 10 Mbps latauksia varten ja 3 Mbps latauksia varten. Sinun on myös läpäistävä rikostaustatarkastus.

2. Kotona Team Manager

Onko sinulla kokemusta ihmisryhmien johtamisesta tai esimieskokemusta? Sitten tämä voi olla täydellinen sinulle!

Mitä he tekevät

At Home Team Manager johtaa ryhmää neuvonantajia, joita he kouluttavat, valvovat ja valmentavat. Tämä työ vaatii johtajia johtamaan säännöllisiä verkkokokouksia tiiminsä kanssa, joissa he voivat kuulla kipupisteitä ja auttaa tiimiään parantamaan suorituskykyään.

🔥 Empfohlen:  10 parasta valmistusteknologian innovaatiota, jotka sinun pitäisi tietää

Palkka

Glassdoorin mukaan tämä on palkkatyö. Suurin osa johtajista ansaitsi mistä tahansa 73 000 – 117 000 dollaria vuosi.

Muut tiimipäälliköt ilmoittivat saaneensa 25 % alennuksen Applen tuotteista. Tarkka alennussumma jaetaan sinulle, kun sinut palkataan.

Kuinka hakea

Jos haluat hakea tiimipäälliköksi, etsi avoimia työpaikkoja osoitteessa Applen verkkosivusto.

3. Home Area Managerissa

At Home Area Manager on seuraava askel tiimipäälliköiden yläpuolella. Heiltä odotetaan paljon enemmän, mikä tuo mukanaan myös korkeamman palkan.

Huomaa, että nämä työpaikat eivät avaudu kovin usein.

Jos aiot tulla aluepäälliköksi, suosittelen perustamaan a LinkedIn työpaikkailmoitus jotta tiedät, milloin paikka avautuu.

Mitä he tekevät

Aluepäällikkö on esimiesrooli ja valvoo tiimipäälliköitä sekä auttaa heitä saavuttamaan potentiaalinsa Applessa. He tarjoavat myös yritystason konsultointia.

He ovat suoraan vastuussa tiimijohtajiensa menestyksestä. Aluepäälliköiden on autettava aluejohtajia saavuttamaan tiiminsä asiakaspalvelutavoitteet.

Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta teknisen tuen johtamisesta. Heillä tulee myös olla kokemusta tiimipäälliköiden kehittämisestä ja mentoroimisesta nykyisiä ja tulevia liiketoiminnan tarpeita varten.

Palkka

Tämä on listan parhaiten palkattu työ. Mukaan LasioviAluejohtajat ansaitsevat yli 120 000 dollaria vuodessa.

Kuinka hakea

Aluepäällikön työpaikkoja ei avaudu kovin usein. Jatka etsimistä Applen verkkosivustolta nykyiset työpaikkailmoitukset.

4. Ammattimaiset Apple Work From Home -työt

Vaikka useimmat Applen etätyöt ovat puhelinpohjaisia, heillä on tarjolla monia etätyöpaikkoja, jotka eivät liity puhelimitse. He palkkaavat tällä hetkellä kotona työskenteleviä työntekijöitä koneoppimisen ja tekoälyn, laitteiston, ohjelmiston, suunnittelun, harjoittelijoiden, operaatioiden, markkinoinnin ja yritystoimintojen luokkiin. Löydät etäroolin heidän verkkosivuiltaan valitsemalla Sijainti-kohdassa maasi ja valitsemalla Kotitoimisto.

Kuinka löytää Applen kotitöitä

On kaksi tapaa löytää Applen etätyötä. Paras tapa on määrittää hälytys LinkedInissä, jotta olet valmis hakemaan heti, kun pätevä työ tulee saataville.

Voit myös selata työpaikkoja Applen verkkosivuilla ja hakea suoraan. Löydät heidän työpaikkansa vierittämällä Applen alatunnisteeseen (heidän verkkosivustonsa alareunaan) ja napsauttamalla Tietoja Applesta -kohdassa lueteltuja Uramahdollisuudet. Tai klikkaa tätä linkkiäkirjoita sijaintisi ja lisää avainsanasi vasemman sivupalkin hakutuloksiin löytääksesi taitojasi ja koulutustasi vastaavia etätyöpaikkoja.

Ennen kuin alat etsiä Applen kotitöitä, varmista, että sinulla on päivitetty ansioluettelosi.

Onko Applella osa-aikatyötä kotona?

Kyllä, voit tehdä jopa osa-aikatyötä!

He tarjoavat tuotealennuksia ja palkallista poissaoloaikaa myös osa-aikaisille työntekijöille. Kun työskentelet At Home Advisorina – jopa osa-aikaisena – olet liittymässä yritykseen, joka tarjoaa paljon urakehitystä ja arvokasta koulutusta.

🔥 Empfohlen:  Mitä tapahtuu, kun pankki kaatuu?

Jos et tiedä, voitko omistaa kokopäivätyötunteja, voi olla parasta aloittaa osa-aikatyöntekijänä.

Joissakin Glassdoori-arvioissa todetaan, että työntekijät kamppailivat työ- ja perhe-elämän tasapainon kanssa työskennellessään Applella. Kun kiireinen kausi tulee, Apple voi vaihtaa työvuoroja, ja työajat voivat kasvaa.

Jos haluat lisää tunteja (ja ansaita enemmän rahaa), tämä saattaa olla täydellinen sinulle! Mutta jos olet huolissasi siitä, että tunnet olevasi töissä koko ajan, saattaa olla parasta aloittaa osa-aikainen ensin.

Taidot, joita saat tästä työstä

Todennäköisesti yksi parhaista asioista Applella työskentelyssä on kaikki saamasi taidot ja kokemukset. Vaikka et haluaisi tehdä tästä elämäsi uraasi, opit tästä työstä niin paljon, että voit käyttää sitä tulevassa työssäsi.

Apple on tunnustettu alan parhaan asiakastuen tarjoajaksi. At Home Advisorina opit tarjoamaan tätä asiakaspalvelua. Saat myös lisätietoja tekniikasta – sen toiminnasta ja yleisten ongelmien vianmäärityksestä.

He myös kouluttavat sinua itsekuriin ja siihen, miten hallitset aikaasi niin, että olet tehokas ilman henkilökohtaista valvontaa. Saat myös ymmärrystä ja hallintaa teknisistä järjestelmistä.

Jos aloitat työskentelyn neuvonantajana, sinulla on potentiaalia edetä yrityksen läpi. On monia mahdollisuuksia uralla etenemiseen!

Oletko hyvä pari Applen kotityöhön?

Halusitpa sitten jotain osa-aikaista lisätuloa tai etsit uutta uraa, jossa voit työskennellä kotoa käsin, Apple saattaa olla sinulle sopiva yritys!

Tärkeimmät ominaisuudet, joita he etsivät päteviltä hakijoilta, ovat erinomaiset kommunikaatio- ja ajanhallintataidot, kyky pysyä viileänä, rauhallisena ja koossa paineen alla sekä usein kyky tehdä joustava työaikataulu. Jos haluat olla Applen ystävällinen ääni, tutustu heidän At Home Advisor -tehtäviinsä. Sen lisäksi, että saat alennusta Applen tuotteista, saat palkitsevan tunteen auttaessasi muita saamaan kaiken irti laitteistaan.

Jos etsit muita teknologiayrityksiä, jotka työskentelevät kotona, tutustu artikkeleihimme Googlessa ja Facebookissa.

Julkaistu alun perin 14.10.2020. Sisältö päivitetty heinäkuussa 2023.