Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 Google Tag Managerin vaihtoehtoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 Google Tag Managerin vaihtoehtoja

Google Tag Manager (GTM) on yksi vakiintuneimmista ja suosituimmista taginhallintaratkaisuista markkinoilla, mutta se ei ole ainoa pelaaja.

Markkinoille on tullut uusia pelaajia, jotka tarjoavat loistavia tunnisteiden hallintaratkaisuja, jotka ovat GTM:n tasoa tai ehkä jopa parempia.

Ennen kuin siirrymme muihin tunnisteiden hallintaratkaisuihin, käydään läpi, mikä taginhallintaratkaisu on, mitä ne tekevät sekä Google Tag Managerin edut ja haitat.

Mikä on tunnisteenhallintaratkaisu?

Tunnisteiden hallintajärjestelmä (TMS) on ohjelmisto, jolla voidaan hallita digitaalisessa markkinoinnissa käytettyjä seurantatunnisteita.

Tunnisteita käytetään sekä verkkosivustosi mittaamiseen että optimointiin.

Mitä tunnisteenhallintaratkaisu tekee?

Tunnisteiden hallintaratkaisu yksinkertaistaa digitaalisen markkinoinnin käyttöönottojen hallintaa ja yhdistää tietolähteet helpottaakseen oikea-aikaista ja yksilöllistä vuorovaikutusta.

Mukaan Googleon helppo käyttää ylimääräisiä tai väärin lisättyjä tunnisteita, mikä voi vääristää mittausta ja johtaa päällekkäisiin kustannuksiin tai puuttuviin tietoihin.

TMS-ratkaisun avulla voit poistaa nämä ongelmat ja suorittaa kampanjoita tarvittaessa.

Mitkä ovat Google GTM:n hyvät ja huonot puolet?

Plussat

 • Google Tag Manager on ilmainen ja helppo ottaa käyttöön. Myös Googlen verkosta, blogeista, sosiaalisesta mediasta jne. löytyviä asiakirjoja, jotka voivat auttaa sinua määrittämään GTM:n.
 • GTM vähentää virheitä koska hallitset tunnisteita yhdessä käyttöliittymässä.
 • Nopea käyttöönotto: GTM:n avulla digitaaliset markkinoijat voivat nopeasti ottaa käyttöön ja päivittää tunnisteita, mikä säästää rahaa ja aikaa ilman, että sinun tarvitsee luottaa kehittäjiin.
 • Voit myös ylläpitää versionhallintaa ja palata aikaisempiin versioihin tarvittaessa ja hallita tunnisteiden eri versioita.
 • Voit tarkistaa virheet esikatselutilassa ja virheenkorjauskonsoli auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmia ennen tunnisteiden käyttöönottoa live-sivustolla.
 • Kolmannen osapuolen integraatiot: GTM integroituu saumattomasti useisiin kolmannen osapuolen työkaluihin ja alustoihin, mikä helpottaa useiden markkinointitunnisteiden hallintaa yhdestä käyttöliittymästä.

Haittoja

 • GTM voi olla hieman tekninen, ja jos sinulla ei ole teknistä taustaa, sen käyttöönotto voi olla vaikeaa. Sen käsitteiden, tietokerroksen toteutuksen ja tunnisteen määrityksen ymmärtäminen vaatii vielä jonkin verran oppimista.
 • GTM käyttää JavaScriptiä; Jos käyttäjä on poistanut JavaScriptin käytöstä, jotkin tagit eivät välttämättä käynnisty oikein.
 • Virheiden mahdollisuus, jos sitä ei ole asetettu oikeinmukaan lukien virheelliset määritykset tai tahattomat tunnisteet, jotka voivat vahingoittaa seurantaa ja tietojen tarkkuutta.
 • Rajoitettu räätälöinti.
🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 7 parasta digitaalisen markkinoinnin ohjelmistovaihtoehtoa, jotka auttavat sinua kasvamaan

Vaihtoehtoiset TMS:t (tunnisteiden hallintaratkaisut)

1. Tealium

Kuvakaappaus Tealiumista, heinäkuu 2023

Tealium on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut tunnisteiden hallintaan ja asiakastietoalustoille (CDP). Se tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla organisaatiot voivat kerätä, hallita ja hyödyntää asiakastietoja eri digitaalisissa kosketuspisteissä.

Pohjimmiltaan Tealium tarjoaa tunnisteiden hallintajärjestelmän (TMS), joka yksinkertaistaa erilaisten markkinointi- ja analytiikkatunnisteiden käyttöönottoa ja hallintaa verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa.

Nämä tunnisteet ovat verkkosivuille upotettuja koodinpätkiä, jotka keräävät tietoja käyttäjien vuorovaikutuksista, kuten sivun katseluista, klikkauksista ja tuloksista.

Tealiumin kaltaisen TMS:n avulla markkinoijat ja analyytikot voivat helposti lisätä, muokata ja poistaa tunnisteita ilman, että kehittäjät tarvitsevat suoraa osallistumista, mikä virtaviivaistaa tunnisteen käyttöönottoprosessia.

2. Adobe Experience Platform Launch

Kuvakaappaus Adobe Experience Platform Launch -julkaisusta heinäkuussa 2023

Adobe Experience -alustan julkaisu, jota usein kutsutaan yksinkertaisesti “Launch”, on Adoben seuraavan sukupolven tunnisteiden hallintajärjestelmä. Sen avulla kehittäjät voivat ottaa käyttöön ja hallita kaikkia verkkosivustojen ja mobiilisovellusten tehostamiseen tarvittavia analytiikka-, markkinointi- ja mainontatunnisteita.

Tunnisteiden hallintajärjestelmä, kuten Adobe Launch, auttaa yrityksiä hallitsemaan näitä koodinpätkiä tehokkaammin ja järjestelmällisemmin.

Adobe Launch on osa Adobe Experience Cloudia, joka on markkinointi-, analytiikka-, mainonta- ja kaupankäyntiratkaisujen sarja. Adobe Experience Platform integroi nämä ratkaisut ja mahdollistaa saumattoman tiedonvaihdon niiden välillä.

Adobe Launchin avulla kehittäjät voivat integroida ja hallita tunnisteita miltä tahansa toimittajalta, ei vain Adobelta. Alusta tukee myös sääntöihin perustuvaa järjestelmää, jonka avulla kehittäjät voivat hallita, milloin ja miten yksittäiset tunnisteet käynnistetään.

3. Selvitä

Kuvakaappaus Ensightenista, heinäkuu 2023

Selvitä on maailmanlaajuinen kyberturvallisuus- ja tietosuojayritys, joka on erikoistunut asiakaspuolen verkkosivustojen turvallisuuteen ja tietosuojan noudattamisen valvontaan. Se tunnetaan parhaiten lippulaivatuotteestaan, Ensighten Privacy -tuotesarjasta, joka tarjoaa kattavan tietosuoja- ja tietoturvaratkaisun.

Tässä on joitain Ensightenin tärkeimmistä tarjouksista:

 • Tunnisteiden hallinta: Ensightenin tunnisteiden hallintajärjestelmä auttaa organisaatioita hallitsemaan ja ottamaan käyttöön analytiikka-, mainonta- ja markkinointitageja verkkosivustoillaan. Tämä parantaa sivuston suorituskykyä ja varmistaa saumattoman käyttökokemuksen.
 • Verkkosivuston turvallisuus: Ensighten tarjoaa tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat verkkosivustoja asiakaspuolen hyökkäyksiltä, ​​kuten formjackingilta, Magecartilta, sivustojen välisiltä komentosarjoilta ja tietojen keräämiseltä.
 • Tietosuojan noudattaminen: Ensighten auttaa organisaatioita täyttämään tietosuojasäännökset, kuten GDPR, CCPA jne. Sen työkalujen avulla yritykset voivat hallita asiakkaiden suostumusta ja ylläpitää kattavaa tietosuojakäytäntöä.
🔥 Empfohlen:  Google päivittää tuotearvostelujen kirjoittamisen parhaat käytännöt

4. Iskusäde

Kuvakaappaus Impact Radius TMS:stä, heinäkuu 2023

Impact Radius TMS on ohjelmistoalusta, joka tarjoaa keskitetyn ratkaisun erilaisten digitaalisissa markkinointikampanjoissa käytettävien seurantatunnisteiden ja pikselien hallintaan ja käyttöönottoon.

Se auttaa mainostajia ja markkinoijia virtaviivaistamaan tunnisteiden hallintaprosessejaan ja parantamaan digitaalisen markkinointinsa tehokkuutta.

TMS-ratkaisut, kuten Impact Radius, yksinkertaistavat seurantatunnisteiden lisäämistä, muokkaamista ja poistamista verkkosivustoilla tai mobiilisovelluksissa ilman manuaalisia koodimuutoksia.

Sen sijaan, että kehittäjät luottaisivat tunnisteiden käyttöönotossa ja päivittämisessä, markkinoijat voivat käyttää TMS-käyttöliittymää tunnisteiden hallintaan, mikä vähentää riippuvuutta teknisistä resursseista ja minimoi virheiden tai viiveiden riskin.

Impact Radius TMS tarjoaa ominaisuuksia, kuten:

 • Tagin käyttöönotto ja hallinta: Sen avulla käyttäjät voivat lisätä, muokata tai poistaa seurantatunnisteita useissa digitaalisissa kanavissa, kuten verkkosivustoissa, mobiilisovelluksissa, sähköpostikampanjoissa ja muissa. Tämä varmistaa tarkan tiedonkeruun ja seurannan markkinointianalytiikkaa ja vaikuttavuutta varten.
 • Sääntöihin perustuva tagin käynnistys: Käyttäjät voivat määrittää säännöt ja ehdot sille, milloin tietyt tunnisteet tulee käynnistää tai käynnistää, mikä mahdollistaa tarkemman kohdistuksen ja seurannan käyttäjien käyttäytymisen tai muiden kriteerien perusteella.
 • Tunnisteen tehokkuuden seuranta: TMS tarjoaa tietoa tagien tehokkuudesta, mukaan lukien tunnisteiden latausajoista, virheistä ja muista mittareista, mikä auttaa käyttäjiä tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti.
 • Myyjien ja tunnisteiden hallinta: Sen avulla käyttäjät voivat hallita ja hallita digitaalisissa omaisuuksissaan käytettyjä myyjiä ja tunnisteita. Tämä auttaa ylläpitämään vaatimustenmukaisuutta, turvallisuutta ja tietosuojastandardeja.
 • Tietosuojan ja suostumuksen hallinta: Tietosuojasäännösten lisääntyessä TMS-ratkaisut sisältävät usein ominaisuuksia, joilla hallinnoidaan käyttäjän suostumusta ja varmistetaan lakien, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Kalifornian kuluttajatietosuojalain (CCPA) noudattaminen.

Kaiken kaikkiaan Impact Radius TMS ja muut vastaavat alustat yksinkertaistavat seurantatunnisteiden hallintaa ja tarjoavat markkinoijille paremman hallinnan, joustavuuden ja tehokkuuden digitaalisissa markkinointikampanjoissaan.

Tunnisteiden hallintaratkaisut ja edut SEO:lle

TMS-ratkaisut voivat olla hyödyllisiä SEO:lle seuraavilla tavoilla.

Verkkosivuston tehokkuuden parantaminen

TMS auttaa optimoimaan verkkosivuston tehokkuutta antamalla sinun hallita ja hallita erilaisten tunnisteiden, kuten seurantakoodien, analytiikkaskriptien, tulospikseleiden ja muiden markkinointitunnisteiden, käyttöönottoa.

Keskittämällä tunnisteiden hallinnan TMS vähentää tunnisteisiin liittyvien virheiden riskiä ja parantaa sivujen latausaikoja, mikä on tärkeä tekijä käyttökokemuksen kannalta ja pieni sijoitustekijä.

Joustava tagin käyttöönotto

TMS:n avulla voit helposti ottaa käyttöön ja päivittää tunnisteita verkkosivustollasi ilman manuaalisia koodimuutoksia.

🔥 Empfohlen:  Käytä TikTokia ilman tiliä: 3 menetelmää, jotka todella toimivat

Tämän joustavuuden avulla voit vastata nopeasti hakukoneoptimoinnin vaatimuksiin, kuten uusien seurantakoodien käyttöönottoon, skeeman merkintöjen lisäämiseen tai sisällönkuvauskenttien optimointiin. Virtaviivaistamalla tunnisteiden käyttöönottoa voit suorittaa tehokkaasti hakukoneoptimointistrategioita ja -kokeita.

Tunnisteiden hallinnan hallinta

TMS tarjoaa keskitetyn alustan, jossa voit hallita ja hallita verkkosivustosi tunnisteita.

Tämä hallinta auttaa varmistamaan, että vain valtuutetut tunnisteet otetaan käyttöön, mikä vähentää luvattomien tai vanhentuneiden tunnisteiden riskiä, ​​jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti hakukoneoptimointiin.

TMS:n avulla voit ylläpitää parempaa tunnisteiden hallintaa, varmistaa hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen noudattamisen ja estää mahdolliset ongelmat, kuten tunnisteiden turpoamisen.

Parannettu tietojen tarkkuus

TMS-ratkaisut tarjoavat yleensä vankkoja tunnistetestaus- ja virheenkorjausominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien avulla voit varmistaa, että tagit käynnistyvät oikein, seuraavat tiedot tarkasti ja keräävät tarvittavat tiedot hakukoneoptimointianalyysiä varten.

Varmistamalla tietojen tarkkuuden TMS antaa sinun tehdä tietoisia SEO-päätöksiä luotettavien tietojen perusteella.

Parannettu käyttökokemus

TMS voi parantaa käyttökokemusta optimoimalla verkkosivuston suorituskykyä, lyhentämällä sivujen latausaikoja ja varmistamalla sujuvan navigoinnin.

Hyvin optimoitu ja nopeasti latautuva verkkosivusto voi parantaa sitoutumismittareita, kuten poistumisprosenttia ja sivustossa käytettyä aikaa, mikä vaikuttaa positiivisesti hakukoneoptimointiin.

Saumaton integrointi SEO-työkalujen kanssa

Monet TMS-ratkaisut integroituvat suosittuihin SEO-työkaluihin, kuten Google Analyticsiin, Google Tag Manageriin ja muihin SEO-alustoihin.

Tämän integroinnin avulla voit hyödyntää sekä TMS- että SEO-työkalujen tehoa, mikä mahdollistaa saumattoman tiedon jakamisen, parannetun raportoinnin ja virtaviivaistetut optimointitoimet.

Käärimistä

Markkinoilla on monia tunnisteenhallintaratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, säästävät aikaa ja joita on helppo hallita, suorittaa ja ottaa käyttöön.

Vaikka TMS-ratkaisut tarjoavat erilaisia ​​etuja SEO:lle, ne ovat vain yksi osa yleistä SEO-strategiaa.

Niitä tulee käyttää yhdessä muiden hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Lisää resursseja:


Table of Contents