Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 laillista tapaa ansaita rahaa Twitterissä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 laillista tapaa ansaita rahaa Twitterissä

Twitteristä on nopeasti tullut ruohonjuuritason tapa tavoittaa muita ihmisiä.

Yhtiön mukaan vuonna 2019 keskimäärin 330 miljoonaa ihmistä käytti Twitteriä kuukaudessa. Ihmiset käyttävät Twitteriä uutisten tarkistamiseen, vuorovaikutukseen ystävien kanssa ja tuotemerkkien seuraamiseen.

Kaikki tämä vuorovaikutus voi myös johtaa mahdollisiin rahantekomahdollisuuksiin. Twitterissä on monia tapoja ansaita rahaa, mutta se vaatii pelisuunnitelman, jos haluat saada palkkaa twiittaamisesta.

Voitko todella saada palkkaa twiittaamisesta?

Twitterillä ei ole niin paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa Facebookin kaltaisilla alustoilla. Ryhmiä, joihin liittyä, ei ole, ja sen mainosjärjestelmä on vähemmän vankka kuin Facebookin.

Tämä ei tarkoita, että et voi ansaita rahaa Twitterissä. Vuonna 2012 Kim Kardashian ansaitsi 10 000 dollaria jokaisesta twiitistä, ja julkkikset ja muut vaikuttajat ansaitsevat jatkuvasti rahaa twiitteillään.[1]

Koska mainoksia on vähemmän kuin muilla alustoilla, ihmiset eivät ole yhtä skeptisiä sponsoroituihin tai myynninedistämiseen tarkoitettuihin twiitteihin. Ja kun mainostajia on vähemmän, sinulla on enemmän tilaa erottua.

Rahan ansaitseminen Twitterissä: Ensimmäiset askeleet

Sinun on ryhdyttävä toimiin valmistaaksesi tilisi rahankeräysyritykseksi satunnaisen tilin sijaan. Käsittele rahan ansaitsemista Twitterissä yritys- tai yrittäjähankkeena. Kokeile erilaisia ​​strategioita ja opi ihmisiltä, ​​jotka tekevät sen onnistuneesti.

1. Rakenna brändiäsi

Jos haluat myydä, sinun on rakennettava itsesi brändinä, ei vain yksilönä.

Vaikka käyttäisit omaa nimeäsi brändinä, sinun täytyy silti ajatella itseäsi yrityksenä, ei vain tavallisena ihmisenä. Yritysten on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä viestiä he lähettävät maailmalle, sekä tietoisesti että alitajuisesti.

Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus siihen, miten muut näkevät brändisi ja kuinka todennäköisesti ihmiset tekevät kauppaa kanssasi.

Osana Twitter-brändiäsi sinun on sisällytettävä Twitter-profiiliisi seuraavat tiedot:

 • Sinun kahvasi
 • Kotisivusi
 • Bio tai kuvaus yrityksestäsi
 • Otsikkokuva

Jos sinulla on jo profiili, ota askel taaksepäin ja katso kaikki nämä tiedot. Näyttävätkö ne ammattilaisilta? Olisitko ylpeä voidessani näyttää tämän jollekulle, jolle yrität myydä? Välittääkö se haluamasi viestin? Näyttääkö kuva rakeiselta vai onko kuvaus suunnattu ystäville seuraajien sijaan?

Vielä parempi, pyydä muutamaa ystävää katsomaan profiiliasi puolestasi ja kysymään heiltä ajatuksiaan. Voit tarkastella brändiäsi yhdellä tavalla, mutta muut ihmiset saattavat nähdä sen eri tavalla, ja tämä on tärkeää tietää.

🔥 Empfohlen:  7 parasta paikkaa lahjakorttien myyntiin

2. Luo seuraaja

Kun olet täydentänyt profiiliasi, seuraava askel rahan ansaitsemiseen Twitterissä on kasvattaa seuraajiasi. Et voi ansaita rahaa Twitterissä, jos kukaan ei kuule viestiäsi.

Tässä on muutamia tapoja saada seuraajia:

 • Jaa muiden twiittejä
 • Ole vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa keskusteluissa
 • Käytä asiaankuuluvia hashtageja (hashtagify on loistava työkalu tähän)
 • Seuraa ihmisiä, jotka ovat omalla markkinaraollasi tai jotka ovat samanlaisia ​​kuin kohdeasiakkaasi

Se auttaa pysymään aktiivisena alustalla. Tweetit eivät kestä kovin kauan, joten usein julkaiseminen tarkoittaa, että pysyt ihmisten syötteissä pidempään. Jos kirjaudut sisään vain kerran viikossa, seuraajien kerääminen on vaikeampaa.

Lataa Twitter-sovellus puhelimeesi pysyäksesi yhteydessä. Käytä satunnaisia ​​hetkiä, kuten kun olet jonossa ruokakaupassa tai kuntosalilla, lähettääksesi twiitin ja aloittaaksesi keskustelun. Jos sinulla ei ole paljon aikaa, voit ajoittaa twiittejä etukäteen, mutta sinun on silti kirjauduttava sisään vastataksesi ja ollaksesi yhteydessä seuraajiisi.

Voit myös vuokrata a virtuaalinen avustaja auttaa sinua.

3. Viljele sitoutumista

Sinun on saatava ihmiset sitoutumaan lähettämiisi twiitteihin. Tämä lisää brändisi näkyvyyttä ja saa ihmiset puhumaan sinusta.

Jotkin keinot ansaita rahaa Twitterissä, kuten maksettujen twiittien myynti, edellyttävät, että sinulla on todistettu kokemus tviittien havaitsemisesta. Kukaan ei halua maksaa sinulle twiittauksesta, jos viestisi ei välity muille ihmisille.

Joitakin tapoja kasvattaa sitoutumista ovat:

 • Twitter-keskustelujen, kilpailujen ja palkintojen pitäminen
 • Kysy yleisöltäsi
 • Jaa mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä artikkeleita
 • Osallistuu kunnioittavasti muiden Twitter-käyttäjien keskusteluihin

Voit käyttää yhtä tai kaikkia näistä aktivoidaksesi Twitterissä. Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset, ole aito ja uskollinen luomasi brändille.

4. Opi myymään

Twitterissä myyminen voi tuntua hölmöltä, jos ei osaa mainostaa tuotteita kuulostamatta palkatulta tiedottajalta. Sinun tulisi yrittää keskittyä tuotteisiin, joita todella käytät, sen sijaan, että myyt kaikkea, mikä tulee tiellesi.

Jos et koskaan käytä esinettä, on vaikeampaa myydä sitä ja olla samalla aito. Siksi ihmiset, jotka mainostavat vain todellisuudessa käyttämiään esineitä, menestyvät parhaiten – koska heidän seuraajansa voivat kertoa heidän olevan aitoja.

Se mikä strategia toimii sinulle parhaiten, riippuu brändistäsi ja myymäsi tuotteen tai palvelun tyypistä.

🔥 Empfohlen:  3 tapaa avata Keyword Gold

Voit lähettää tweettejä säännöllisesti tarkistaaksesi viittauslinkin rakastamaasi tuotteeseen. Jos olet freelance-kirjoittaja tai graafinen suunnittelijavoit jakaa potentiaalisen asiakkaan blogin osoittaaksesi, että olet kiinnostunut.

On myös hyvä idea kokeilla useita strategioita ajan mittaan nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Et koskaan tiedä, mikä yhdistää ihmisiä, ennen kuin yrität.

4 laillista tapaa ansaita rahaa Twitter-tilillä

Rahan ansaitseminen Twitterissä on oppitunti kärsivällisyydestä ja sinnikkyydestä, varsinkin jos olet uusi ansaita rahaa verkossa.

1. Hanki liikennettä omaan blogiisi

Yksi parhaista tavoista ansaita rahaa Twitterissä on lähettää liikennettä verkkosivustollesi, joka tarjoaa tuotteitasi ja palveluitasi. Tällä tavalla käytettynä Twitter toimii mainos- ja markkinointialustana blogillesi.

Päivittäisten blogiisi liittyvien twiittien lähettäminen voi viedä aikaa. Siksi monet bloggaajat käyttävät työkaluja, kuten SmarterQueue, Meet Edgar tai Hootsuite ajoittaakseen twiittejä etukäteen. Näissä työkaluissa on ilmaisia ​​vaihtoehtoja, joten voit kokeilla niitä ennen kuin päätät, sopiiko maksullinen versio sinulle.

2. Myy oma tuotteesi tai palvelusi

Voit myös mainostaa omia tuotteitasi tai palveluitasi suoraan Twitterissä. Siitä on Riley Adams Nuoret ja sijoittaneet teki vahingossa, kun hän twiittasi verokaudesta, uusista verolaeista ja kuinka valmistautua molempiin.

“Näin tehdessäni minuun otti yhteyttä yritys, joka halusi julkaista veroohjelmistojen arvosteluja”, Adams sanoi. “He pitivät CPA-valtuuksiani houkuttelevana elementtinä laajan arvostelun kirjoittamiseen ja siihen liittyvän sisällön seurantapostauksiin. Verkostoitumisen kautta tein ensimmäisen oikean rahan bloggaukseni.”

Adams ansaitsi 850 dollaria näistä kirjoituspalveluista.

“Suosittelisin olemaan aktiivinen sosiaalisessa mediassa, koska et koskaan tiedä, kuka lukee viestejäsi/tviittejäsi ja mahdollisia mahdollisuuksia, joita siitä voi seurata”, hän sanoi.

Et ehkä puhu jostain niin erityisestä kuin verot, mutta et koskaan tiedä, minkä tyyppinen yritys voi ottaa sinuun yhteyttä (ja maksaa) tviitiesi perusteella.

3. Kumppanuus Brandsin kanssa

Voit myös tehdä yhteistyötä brändien kanssa mainostaaksesi heidän tuotteitaan tai palveluitaan brändilähettiläänä.

Tämä on suosittu vaihtoehto julkkiksille, jotka voivat saada tuhansia dollareita twiitistä. On jopa verkostoja, kuten SponsoredTweets ja Adly, joiden avulla voit löytää tuotemerkkejä työskennelläksesi ja myydä heille sponsoroituja twiittejä.

Useimmille ihmisille tämä ei ole varteenotettava tapa ansaita rahaa. Ellet ole megajulkkis tai sinulla on tuhansia seuraajia, useimmat brändit eivät todennäköisesti ole kiinnostuneita yhteistyöstä kanssasi. Saatat löytää enemmän onnea yhteistyöstä brändin kanssa saadaksesi laajemman tuotemerkin sponsorointipaketin, joka sisältää esimerkiksi sponsoroidut viestit, videot ja sosiaalisen median viestit useilla eri alustoilla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Twitteriä liiketoiminnan kasvattamiseen

Paras tapa käyttää tätä reittiä on löytää markkinaraollesi sopivia brändejä ja ottaa yhteyttä suoraan näihin yrityksiin a mediapaketti. Yleisösi on tuotteesi, joten älä koskaan tee mitään vaarantaaksesi heidän luottamuksensa. Suosittele vain tuotteita, jotka todella auttavat heitä maksusta riippumatta.

4. Affiliate-markkinointi

Voit myös ansaita rahaa Twitterissä affiliate-markkinoinnilla, mikä tarkoittaa, että lähetät viittauslinkkejä tuotteisiin ja palveluihin, joista yleisösi saattaa pitää tai joista yleisösi saattaa hyötyä. Saat maksun aina, kun joku ostaa jotain viittauslinkkisi kautta.

Tämä on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa Twitterissä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä kumppaniohjelmaan joko suoraan yrityksen kanssa tai kumppaniverkoston, kuten ShareASale tai FlexOffers.com, kautta.

Saat viittauslinkin, jota voit käyttää jokaiselle mainostamallesi tuotteelle tai palvelulle. Voit myös käyttää palvelua, kuten Pretty Links tai Bitly, lyhentääksesi ja puhdistaaksesi linkkejä, jotta et julkaise pitkää, sekavaa URL-osoitetta. Nämä palvelut ovat ilmaisia, mutta niissä on myös premium-versioita, jotka tarjoavat enemmän päivityksiä.

On tärkeää olla läpinäkyvä, kun tweetat viittauslinkkejä, koska kirjoitat lähinnä mainosta. FTC ei määrää bloggaajille sakkoja, mutta se on silti hyvä käytäntö noudattaa. Tämä tarkoittaa, että kaikissa tviiteissä, joissa on kumppanilinkkejä, on oltava ne tunnistava hashtag, kuten #afflink tai #affiliatemarketing.

Kuinka paljon voit tienata maksetuilla twiiteillä?

Twitter ei ehkä ole jättimäinen rahantekoalusta, jota jotkut muut sivustot ovat. Mutta se ei tarkoita, etteikö twiittaamisesta voi saada palkkaa joko suoraan sponsoroiduilla twiiteillä tai epäsuorasti ohjaamalla ihmisiä sisaryritystuotteisiin ja -palveluihin.

On hyvä mahdollisuus, että yleisösi on Twitterissä, ja voit ansaita rahaa verkossa myymällä heille strategisesti.