Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 parasta Shopifyn kryptomaksuyhdyskäytävää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 parasta Shopifyn kryptomaksuyhdyskäytävää

Oletko aina halunnut hyväksyä kryptomaksuja Shopify-kaupassasi? Meillä on hyviä uutisia.

Voit nyt integroida kryptovaluutan maksuvälineeksi Shopify-kauppaasi, jossa asiakkaasi voivat maksaa tuotteista. Tästä on tulossa maailmanlaajuinen sensaatio ja perusteltu maksutapa, joka jokaisen Shopify-jälleenmyyjän on sisällytettävä liiketoimintaansa tehokkuuden vuoksi.

Vaikka se on hyväksyttävä maksutapa Shopifyssa, joillakin alueilla krypton käytölle on edelleen rajoituksia ja kieltoja, joten varmista, että Kryptovaluuttakauppa on hyväksyttävää alueellasi ennen kuin valitset sen maksutavaksi.

Tässä viestissä opit Shopify Crypto Paymentsista

Miksi sinun pitäisi sisällyttää kryptovaluutta kauppaasi?

Shopifyn kryptomaksujen käyttöönotolla on monia etuja. Tässä muutama niistä.

Alhaiset transaktiomaksut

Maksujen hyväksyminen krypton kautta voi auttaa vähentämään tapahtumakuluja 0–1 prosenttiin. Täysin erilainen tilanne on, jos hyväksyisit maksut perinteisin keinoin, kuten debit- ja luottomaksut, joissa tapahtumapalkkio on enintään 3 %. Suurin osa kryptovaluuttojen tarjoajista veloittaa ja jopa alhaisemman maksun, jos käytät tai hyväksyt maksuja vain Bitcoinilla verrattuna muihin kryptovaluuttoihin. Esimerkiksi vain Bitcoinin IRA:n kanssa asioinnista peritään kiinteä 0,99 %:n maksu.

Lisäksi se parantaa asiakaskokemusta ja alentaa käyttökustannuksia.

Ei takaisinperintöjä

Maksujen hyväksyminen fiat-valuutalla altistaa yrityksesi takaisinperinnöille. Shopify Crypto -maksujen hyödyntäminen vähentää kuitenkin tuskallisten takaisinperintöjen mahdollisuuksia.

Nopea kauppa

Toinen syy kryptomaksujen hyväksymiseen on se, että sen avulla voit käsitellä maksuja paljon nopeammin. Sinun ei tarvitse odottaa päiviä, ennen kuin maksut saapuvat pankkitilillesi. Crypton avulla rahan vastaanottamisessa ei ole viiveitä. Rahat vastaanotetaan, kun ne on lähetetty Crypton kautta, tämä on toinen Crypton etu perinteiseen maksutapaan verrattuna.

Reunaton

Kryptovaluutta on maailmanlaajuinen maksuvaihto, joka ei rajoitu mihinkään alueeseen. Se on monipuolinen ja yleisesti hyväksytty. Maksu voidaan suorittaa missä tahansa, milloin tahansa aikavyöhykkeistä riippumatta, ja se voidaan myös vastaanottaa missä ja milloin tahansa.

🔥 Empfohlen:  Intian 10 parasta napsautuskohtaista (PTC) -verkkosivustoa vuonna 2023

Tarvitset vain Internet-yhteyden hyväksyäksesi maksuja mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi se eliminoi pankin tarpeen, sillä sekä lähettäjä että vastaanottaja voivat lukea ja tarkistaa tapahtumatiedot.

Turvallisuus ja petossuojaus

Toinen syy kryptomaksujen hyväksymiseen on, että se voi olla paljon turvallisempi kuin turvallinen. Sellaisenaan sinun on ryhdyttävä ennakoiviin toimiin suojautuaksesi siltä.

Mietitkö miksi?

Crpto:lla tehdyt kaupat ovat erittäin hienovaraisia, koska henkilökohtaisia ​​tietoja ei tarvita, mikä luo molemmille osapuolille luottamusta.

Lisääntynyt asiakaskokemus

Useiden maksutapojen tarjoaminen asiakkaillesi auttaa parantamaan heidän ostokokemustaan ​​verkkosivustollasi. Useiden menetelmien tarjoaminen erityisesti mobiililaitteillaan ostaville ostajille jättää heidät tyytyväisiksi ja he haluavat luottaa yritykseesi entistä enemmän. Asiakkaiden asioinnin ja maksamisen helpottaminen saa heidät haluamaan ostaa sinulta enemmän.

Maksuvaihtoehtojen parantaminen kryptomaksuyhdyskäytävien avulla

Sähköisen kaupankäynnin kehittyessä erilaisten maksuvaihtoehtojen tarjoaminen asiakkaille on välttämätöntä yritysten menestymiselle. Kryptovaluuttojen kasvavan suosion myötä kryptomaksuyhdyskäytävien integrointi Shopify-kauppaasi voi tarjota kilpailuetua. Nämä yhdyskäytävät eivät ainoastaan ​​tarjoa turvallisia tapahtumia, vaan myös avaavat uusia mahdollisuuksia asiakkaille. Asiakkaat voivat esimerkiksi ostaa Bitcoineja kätevästi luottokortilla, mikä tehostaa ostoprosessia ja mahdollistaa saumattomasti osallistumisen kryptovaluuttamarkkinoille. Tutkitaan neljää parasta Shopifyn kryptomaksuyhdyskäytävää, jotka voivat parantaa myymäläsi maksuvaihtoehtoja ja houkutella laajempaa asiakaskuntaa.

Mitkä kryptomaksuyhdyskäytävät ovat parhaita Shopify-kauppaasi?

Shopifyssa on useita kryptomaksuyhdyskäytäviä. Paras Shopify kryptomaksuratkaisu riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Tässä on 4 parasta, mitä olemme tähän mennessä nähneet:

1.Crypto.com

Vuonna 2014 perustettu, Crypto.com on yksi Shopifyn parhaista ja suosituimmista kryptomaksuratkaisuista. Se on hyväksytyin sovellus ostaa, myydä ja suorittaa maksuja kryptovaluutoilla. Lisäksi Crypto.com kasvaa nopeasti maailmanlaajuisesti ja on saatavilla monilla alueilla. Sitä pidetään myös yhtenä turvallisimmista kryptoalustoista.

Crypto.com hyväksyy tällä hetkellä yli 20 kryptoa, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Dogecoin jne.

Lisäksi Crypto.com palkitsee käyttäjiä bonuksilla alustan käytöstä. Mitä aktiivisempi olet siinä, sitä paremmat mahdollisuutesi saada palkintoja. Saat 5% alennuksen, kun käytät kauppaa kryptovisakortilla, joten miksi et aloittaisi korttisi käyttämisen nauttiaksesi eduista.

🔥 Empfohlen:  11 parasta Bitcoinin ostopaikkaa vuonna 2023

Tämän lisäksi se on helppo asentaa ja voit vastaanottaa minkä tahansa maksuvaihtoehdon joko kryptovaluutoilla tai fiat-valuutoilla.

Kuinka määrittää Crypto.com Payment Gateway

 1. Kirjaudu jälleenmyyjän hallintapaneeliin
 2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta “Kehittäjät” ja sitten “Lisäosat”.
 3. Napsauta Shopify-kohdassa “Hallinnoi”
 4. Kirjoita Shopify-myymälän nimi ja napsauta “asenna ja yhdistä” -painiketta
 5. Napsauta Valtuuta-painiketta asentaaksesi “Crypto.com Pay” haluamaasi kauppaan
 6. Valitse Crypto.com Payn kauppiastilisi valtuuttaaksesi yhteyden myymäläämme
 7. Suorituksen jälkeen sinut ohjataan Shopify Adminiin
 8. Napsauta “Aktivoi Crypto.com Pay” -painiketta.

Kauppiaan myymälän yhteystilaksi vaihtuu “Yhdistetty”, kun Crypto.com-sivusto on asennettu ja yhdistetty.

2. Strike Commerce

Lakko maksu käyttää luomaansa sovellusliittymää maksun aloittamiseen myyjien ja ostajien välillä. Tämä maksutapa vie yrityksesi maailmanlaajuiselle tasolle.

Se yhdistää ostajat ja myyjät ympäri maailmaa.

Striken avulla asiakkaiden maksujen käsittely on vaivatonta ja ilman lisäkustannuksia.

Strike Payment Gatewayn määrittäminen

 1. Luo ensin Strike-tili
 2. Rekisteröidy jonotuslistalle osoitteessa merchants.strike.me saadaksesi API
 3. Kun sinut on hyväksytty Strike Commerceen, siirry osoitteeseen apps.shopify.com/strike ja lisää Strike-sovellus kauppaasi.

Kun olet tehnyt kaikki nämä, olet valmis aloittamaan kryptomaksujen hyväksymisen Striken avulla verkkosivustollasi.

3. CoinBase Commerce

Coinbase

Coinbase-kauppa on yksi käytetyimmistä ja yksinkertaisimmista kryptomaksujärjestelmistä, joka toimii yli 100 maassa. Yhteensä noin 309 miljardia dollaria vaihdetaan neljännesvuosittain alustalla neljännesvuosittain vaihdettu volyymi.

Coinbase tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Ethereum, Bitcoin ja Dogecoin.

Siinä on korkealla suojattu holvi, jota on lähes mahdoton rikkoa, mikä varmistaa, että rahasi ovat aina turvassa.

Tämän lisäksi FDIC-vakuutus kattaa vähintään 250 000 dollarin käteistapahtumat.

Tämä tekee Coinbasesta yhden Shopifyn turvallisimmista kryptomaksuyhdyskäytävistä.

Coinbase Payment Gatewayn määrittäminen

 1. Luo Coinbase Commerce -tili
 2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry paneelin vasempaan reunaan ja valitse API-avaimet-osio.
 3. Napsauta Luo API-avain, sillä tämä luo API-avaimen, jota käytetään yhdistämään tilisi Shopify-kauppaasi.
 4. Seuraavaksi on lisättävä Coinbase Commerce Shopify-kauppaasi. Kirjaudu sisään Shopify-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin, siirry kohtaan asetus ja napsauta sitten Maksupalveluntarjoajat. Valitse Vaihtoehtoinen maksu -kohdassa Coinbase Commerce, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja luotu API-avain ja napsauta Tallenna.
🔥 Empfohlen:  15 parasta Google-sovellusta, joita sinun pitäisi käyttää vuonna 2023

4. BitPay

Shopify kryptomaksu

BitPay on all-in-one-sovellus, jossa voit ostaa, myydä, tallentaa, vaihtaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Sen avulla voit muuntaa kryptokolikot dollareiksi ja päinvastoin.

Mitä eroa BitPaylla on muihin verrattuna? Se on helppo asentaa. Se tarjoaa maksupainikkeet ja uloskirjautumissivun, ja se voi upottaa laskuja verkkosivustoillesi.

BItPay hyväksyy bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja maksuvälineinä, ja niihin liittyy takaisinperintöjä ja korkeita maksuja. Se tekee maksamisesta helppoa ja yksinkertaista.

BitPayn kanssa ei ole ristiriitoja, saat kaiken arvon siitä, mitä veloitat, ja se suojaa sinua kryptovaluuttojen ja Bitcoinin hintainflaatiolta.

BitPay Payment Gatewayn määrittäminen

 1. Luo Bitpay-kauppiastili
 2. Kirjaudu tilillesi luodaksesi API-tunnus
 3. Lisää BitPay Shopify-kauppaasi

Johtopäätös

Kryptomaksujen salliminen verkkosivustollasi tarjoaa lukuisia etuja, kuten olet nähnyt tässä viestissä.

Onneksi sinulla on useita kryptomaksuyhdyskäytäviä, joita voit kokeilla, ja olemme jakaneet niistä neljä parasta.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia muuttaa kävijöitä maksaviksi asiakkaiksi verkkosivustollasi? Adoric voi auttaa.

Adoric sisältää paljon työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla on helppo mainostaa myyntitarjouksiasi ja tallentaa vierailijoiden sähköpostiosoitteet.

Luo ilmainen tili nähdäksesi kuinka Adoric voi auttaa parantamaan myyntiäsi.

Table of Contents