Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 syytä, miksi on välttämätöntä luoda sähköpostilista blogillesi ja miten pääset alkuun?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 syytä, miksi on välttämätöntä luoda sähköpostilista blogillesi ja miten pääset alkuun?

Kuinka monta kertaa tarkistat sähköpostisi päivässä?

No, jos olet kuten minä, napsautat todennäköisesti puhelimesi pientä kirjekuorikuvaketta tai painat kannettavan tietokoneen päivityspainiketta vähintään kymmenen kertaa päivässä.

Päivittäin lähetettyjen ja vastaanotettujen sähköpostien määrän odotetaan ylittävän 333,2 miljardia vuonna 2022.

Joten jos olet bloggaaja, sähköpostilistan luominen on välttämätöntä yleisösi kasvattamiseksi. Sähköpostilistasta on tullut niin tärkeä osa menestyvän blogin ylläpitämistä, että voit kutsua sitä “uudeksi hakukoneoptimoijaksi”.

Mikä on sähköpostilista?

Sähköpostilista on kokoelma sähköpostiosoitteita, jotka ovat hyväksyneet sähköpostien vastaanottamisen yritykseltäsi tai organisaatioltasi. Tämän luettelon avulla voit lähettää ilmoituksia tai mainosviestejä, jakaa sisältöä ja pitää yhteyttä yleisöösi.

Sähköpostilista on yksi tehokkaimmista tavoista rakentaa uskollisuutta lukijoidesi kanssa.

Miksi on tärkeää luoda sähköpostilista blogillesi?

Blogisi lähtee liikkeelle paljon nopeammin sähköpostilistan avulla. Sen avulla voit olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamastasi tarjouksesta, ja antaa sinulle mahdollisuuden markkinoida suoraan heille.

Tässä on neljä syytä, miksi sinun täytyy perustaa blogisi sähköpostilista tänään:

1. Lisää liikennettä ja kasvattaa yleisöäsi

Liikenne on minkä tahansa blogin elinehto. Ilman liikennettä kukaan ei koskaan lukisi sisältöäsi.

Ihmiset ihmettelevät aina, kuinka lisätä liikennettä orgaanisesti sivustolleen. Yksi tapa, joka usein unohdetaan kuitenkin, on sähköpostilistan rakentaminen.

Kun bloggaajilla on postituslista, he voivat ohjata lukijansa uusimpiin viesteihinsä, mikä lisää liikennettä. Sähköpostimarkkinoinnin tehokkuuden maksimoimiseksi bloggaajien tulee levittää mielenkiintoista sisältöä ja varmistaa, että heidän luettelonsa ovat hyvin ylläpidettyjä.

Suuremman liikenteen ansiosta enemmän ihmisiä vierailee orgaanisesti verkkosivustollasi, mikä johtaa enemmän sähköpostin tilaajiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Kun jatkat sähköpostien lähettämistä listallesi, seuraajasi tutustuvat brändiisi, mikä kasvattaa yleisöä, joka samaistuu sinuun ja seuraa sinua.

2. Rakentaa luottamuksellista suhdetta lukijoihisi

Jos haluat ihmisten ostavan sinulta, sinun on ensin ansaittava heidän luottamuksensa.

🔥 Empfohlen:  Onko VPN sen arvoinen vuonna 2023? (Kovat tosiasiat)

Sähköpostilistan kasvattaminen mahdollistaa sen.

Kun joku kirjautuu listallesi, hän käytännössä antaa sinulle luvan ottaa häneen yhteyttä milloin tahansa tulevaisuudessa.

Sähköpostiosoite tarjoaa sinulle suoran yhteydenpitolinjan. Voit lähettää ilmoituksia, päivityksiä, resursseja, tarjouksia ja muita viestejä suoraan lukijoillesi, mikä antaa sinulle uskomattoman voiman ja hallinnan.

Lisäksi rakennat syvän henkilökohtaisen suhteen yleisöösi kommunikoimalla suoraan heidän kanssaan.

Kun lähetät säännöllisesti sähköpostiviestejä listallesi, annat lukijoillesi mahdollisuuden tuntea sinut paremmin. Tämä voi auttaa sinua rakentamaan luottamusta ja uskollisuutta sekä auttaa sinua myymään tuotteitasi tai palveluitasi.

3. Loistava tapa ansaita enemmän rahaa ja monipuolistaa tulovirtojasi

Kun olet luonut sähköpostiluettelosi, haluat kaupallistaa sen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun on kyse tulojen tuottamisesta sähköpostimarkkinoinnin avulla:

  • Myy digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja, suunnittelijoita, webinaareja, verkkokursseja ja äänitiedostoja yleisöllesi
  • Markkinoi kaikki blogissasi myymäsi fyysiset tuotteet sähköpostilistallesi
  • Luo maksullinen uutiskirje, joka tarjoaa ainutlaatuista premium-sisältöä
  • Myy sähköpostisi mainostilaa yrityksille, jotka haluavat tavoittaa tilaajakuntasi tai pyytää yrityksiä sponsoroimaan uutiskirjettäsi
  • Rekisteröidy kumppaniohjelmiin omalla markkinaraollasi ja sisällytä linkit sähköpostiisi ja blogeihin. Tämä on yksi yksinkertaisimmista (ja tuottoisimmista) tavoista ansaita rahaa luettelostasi, kun ansaitset palkkion jokaisesta myynnistä.
  • Kohdista mainoksia tarkemmin. Kohdistamalla potentiaalisia asiakkaita yritykset voivat luoda henkilökohtaisemman käyttökokemuksen ja lisätä todennäköisyyttä, että he palaavat sivustolle tai ostavat tuotteen.
  • Tarjoa erikoisalennuksia ja -tarjouksia tilaajillesi esimerkiksi Black Fridayna, Naistenpäivänä, Diwalin juhlana ja jouluna – mikä lisää tuloja.

4. Auttaa nostamaan muuntokursseja pilviin

Entä jos kertoisin sinulle, että yritykset ansaitsevat keskimäärin 44 dollaria sähköpostimarkkinoinnista jokaista käytettyä dollaria kohden?

No, se on totta.

Ei ihme, että sähköpostilistat lisäävät myyntiä ja parantavat blogien tulosprosentteja.

Kun potentiaaliset asiakkaat tilaavat sähköpostiluettelosi, voit lähettää heille arvokasta sisältöä ja päivityksiä blogiisi lähettämättä heille roskapostia asiaankuuluvilla mainoksilla.

Tämä auttaa sinua rakentamaan lojaaleja kiinnostuneita lukijoita, jotka todennäköisemmin ostavat tuotteitasi tai kirjautuvat palveluihisi.

🔥 Empfohlen:  Työntekijöiden sitoutumisen edut ja miksi se on tärkeää organisaatiosi menestykselle

Saatat myös nähdä korkeamman ostoprosentin sähköpostitilaajiltasi, koska tavoitat ihmisiä, jotka jo tuntevat sinut ja ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tarjontaasi kohtaan. Nämä ihmiset ostavat sinulta todennäköisemmin kuin ihmiset, jotka eivät ole kuulleet sinusta aiemmin.

Kuinka voit luoda sähköpostilistan blogillesi?

Tässä on kuusi yksinkertaista vaihetta, joiden avulla voit aloittaa sähköpostilistan rakentamisen:

1. Aloita kustannustehokkaalla sähköpostimarkkinointityökalulla

Sinun ei tarvitse kuluttaa sataa dollaria tai enemmän kuukaudessa rakentaaksesi onnistuneen sähköpostilistan. On olemassa monia edullisia sähköpostimarkkinointipalveluita, joiden avulla voit lähettää säännöllisiä sähköposteja tilaajillesi.

Joitakin tunnettuja mutta edullisia työkaluja ovat MailerLite, Sendinblue ja Mailchimp.

Tässä on vaiheittainen opas, jonka avulla voit luoda sähköpostilistan ilmaiseksi Mailchimpilla.

2. Luo kirjautumislomake

Sinulla on oltava rekisteröitymislomake verkkosivustollasi, jos haluat vierailijoiden tilaavan sähköpostisi. Löydät verkosta monia sähköpostin rekisteröitymislomakkeen tarjoajia, jotka tekevät prosessista helppoa ja vaivatonta sinulle.

Tavallinen käytäntö on kerätä vain potentiaalisen tilaajan nimi ja sähköpostiosoite, jotta luettelosi tilaaminen sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Hyödyllinen vinkki: Käytä kaksoisvalintamenetelmää.

Double opt-in tarkoittaa, että käyttäjien on vahvistettava tilauksensa ennen kuin he saavat sisältöä sinulta. Tämä varmistaa, että vain oikeat tilaajat saavat sähköpostisi. Paras tapa toteuttaa tämä on sisällyttää tervetuloviestiin linkki, jonka avulla käyttäjät voivat vahvistaa tilauksensa.

3. Tarjoa vankka kannustin saada ihmiset tilaamaan sähköpostilistasi

On monia tapoja luoda onnistunut sähköpostilista, mutta yksi tehokkaimmista on tarjota ilmaislahja ja sitten pyytää ihmisiä rekisteröitymään. Voit tarjota tietoa sisältävän e-kirjan, bonusraportin tai jopa ilmaisen kokeilujakson, jos tarjoat digitaalista palvelua.

Kannustimien tarjoaminen on erinomainen tapa lisätä tulosprosenttiasi. Ihmiset rakastavat alennuksia, joten miksi et tarjoa heille alennuskoodia tai kuponkikoodia? Tai osallistu ne arvontaan tai kilpailuun!

Ole luova!

4. Anna selkeä toimintakehotus (CTA)

Et voi rakentaa sähköpostilistaasi, jos et opasta vierailijoille, kuinka he voivat rekisteröityä.

🔥 Empfohlen:  AMD Phoenix Point voi tuoda seuraavan tason suorituskykyä ohuisiin pelikannettaviin

Anna selkeä toimintakehotus ja tee selväksi, kuinka lukijasi voivat saada sähköpostisi. Pidä se yksinkertaisena ja täsmällisenä, kuten “Rekisteröidy nyt!”.

5. Ohjaa mahdolliset asiakkaat alas kirjautumissuppilossa

Tarjoa vierailijoille hyödyllistä sisältöä, joka ohjaa heidät alas kirjautumissuppiloon. Tämä voi olla niinkin yksinkertaista kuin sarja blogitekstejä, jotka tekevät sinusta alasi asiantuntijan, tai YouTube-video, joka tarjoaa valtavasti arvoa.

Tämä motivoi lukijoita tilaamaan luettelosi saadakseen lisää sisältöä sinulta.

6. Automatisoi kirjautumissuppilosi

Kun ihmiset ovat rekisteröityneet, jatka laadukkaan sisällön tarjoamista postilaatikossaan bränditietoisuuden lisäämiseksi ja suhteen kehittämiseksi. Muista, että sähköpostiesi ja jakamiesi tietojen tiheys riippuu kohderyhmästäsi ja kohderyhmästäsi.

Suppilon automatisointi on loistava tapa varmistaa johdonmukaisuus ja säästää aikaa ja energiaa.

Muutama viimeinen ajatus

Blogi ilman sähköpostilistaa on kuin vene ilman peräsintä. Se saattaa ajautua päämäärättömästi jonkin aikaa, mutta ei pääse kovin pitkälle.

Postituslistasi on yksi blogisi arvokkaimmista resursseista, mutta on tärkeää muistaa, että sen kehittäminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.

Joten aloita luettelon rakentaminen tänään ja hyödynnä palkintoja myöhemmin.

Annalie Gracias on freelance-sisältöstrategi, joka on erikoistunut blogien luomiseen SaaS-yrityksille. Hänen taustansa kattaa useita kirjoittamiseen liittyviä aloja, kuten journalismia, sisällön muokkaamista ja uutiskirjeiden hallintaa. Löydät hänet vapaa-ajallaan soimassa ukulelea tai käpertyneenä hyvän kirjan pariin.

Annalie Graciasin viimeisimmät viestit (katso kaikki) 7