Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 tapaa kierrättää tietokoneita rahalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 tapaa kierrättää tietokoneita rahalla

Mitä teet vanhalle tietokoneellesi, kun vaihdat sen uuteen? Älä vie sitä vielä roskakoriin.

Harkitse sen sijaan yhtä käytettävissä olevista vaihtoehdoista tietokoneiden ja muiden elektronisten tuotteiden kierrättämiseen käteisellä.

Kuinka kierrättää tietokoneita käteisellä

Jos pudotat vanhan tietokoneesi paikalliseen roskakoriin, et saa siitä rahaa ja he saattavat jopa veloittaa sinua sen hävittämisestä.

Sen sijaan, että maksaisit jollekin toiselle vanhan tietokoneesi tai muun elektronisen laitteesi viemisestä, harkitse jotakin näistä tavoista ansaita rahaa kierrättämällä vanha tietokoneesi tai muut vanhat tietokoneet, joita voit käyttää muilla, kuten alla luetelluilla tavoilla.

Haluatko nopean ja kätevän tavan myydä vanhaa elektroniikkaasi, tutustu Decluttr joka on hyvämaineinen sivusto Trustpilot-pisteillä 4,3/5.

1. Korjaa ja myy tietokoneita

Usein tietokoneet, jotka eivät enää toimi, tarvitsevat yksinkertaisen ja edullisen varaosan tai hyvän puhdistuksen.

Muutama vuosi sitten, kun henkilökohtainen tietokoneemme alkoi hidastua, toimme sen vain roskakoriin ja ostimme uuden.

Kun uusimme alkoi todella vetää alas, toimme sen kuitenkin tietokonekorjaamoon. He käyttivät pari tuntia sen siivoamisessa ja se toimi kuin uusi.

Korjaamolla oli kauppa täynnä muita tietokoneita, joita ihmiset eivät enää halunneet. He korjasivat tai siivosivat nämä tietokoneet ja laittoivat ne myyntiin kauppojen hyllyille alennettuun hintaan.

Jos tiedät vähän tietokoneista, voit tehdä saman asian. Etsi vanhoja tietokoneita tai elektronisia laitteita.

Puhdista ne, vaihda kaikki toimimattomat osat ja myy ne edelleen verkossa Craigslist-sivuston tai muun vaihtoehdon kautta tai mainosta saatavilla olevaa varastoasi perheelle ja ystäville.

Kunnostetut tietokoneet ja kannettavat tietokoneet ovat hyviä myyjiä, koska ne myyvät murto-osalla siitä, mitä he tekivät vähittäiskaupassa.

Saimme kunnostetun kannettavan tietokoneen muutama vuosi sitten, jonka vähittäismyyntihinta oli alun perin 1000 dollaria, ja ostimme sen vain 450 dollarilla. Omistamme edelleen tuon kannettavan tietokoneen ja se toimii edelleen hyvin.

Jos osaat korjata ja kunnostaa käytettyjä tietokoneita, tämä voi olla sinulle loistava sivutulon lähde.

Yhdistä käytettyjä tietokoneen osia luodaksesi “uusia” tietokoneita

Jos löytämiäsi käytöstä poistettuja tietokoneita ei saada toimiviksi muutamalla uusilla varaosilla tai hyvällä puhdistuksella, saatat pystyä tekemään “uuden” käytetyn tietokoneen yhdistämällä eri osia, jotka otat eri hylätyistä tietokoneista.

🔥 Empfohlen:  8 tapaa ansaita rahaa opettamalla englannin verkossa

Uuden tietokoneen rakentaminen on helpompaa kuin luulet pienellä tutkimuksella, ja se voi olla loistava tapa ansaita rahaa käytöstä poistetuista tietokoneista tai kannettavista tietokoneista.

2. Myy tietokoneiden yksittäisiä osia

Monet ihmiset haluavat säästää rahaa tietokoneissa rakentamalla omia tietokoneitaan useista eri osista, joita he voivat ostaa. Jos keräät tarpeettomia tietokoneita useista eri lähteistä, sinulla on pian suuri valikoima tietokoneen osia.

Voit sitten luetella kyseiset osat yksittäiseen myyntiin esimerkiksi sivustoilla eBayjossa tekniikkataitoiset kuluttajat etsivät laitteistoja ja muita sisäisiä osia, joita he voivat käyttää korjatakseen olemassa olevia tietokoneitaan tai rakentaakseen uusia säilyttääkseen tai myydäkseen muille.

3. Myy osasi romutelakoille

Kuten kierrätettyjen alumiinitölkkien ja muiden metallien kohdalla, monet paikalliset romutelakat maksavat sinulle tietyistä elektroniikkatuotteista ja osista, jotka tuot kauppoihinsa.

Tuotteet ja osat, jotka elektroniikkaromut antavat sinun tuoda käteisellä, vaihtelevat.

Tässä on lyhyt lista myytävistä tuotteista:

 • Kännykät
 • Hiiri/näppäimistöt
 • Kiintolevyt
 • Levyasemat
 • Huonolaatuiset levyt
 • Keskitason laudat
 • Korkealaatuiset levyt
 • CPU tornit
 • Virtalähteet
 • Tulostimet
 • Kannettavat tietokoneet
 • Prosessorit
 • Kokonaisia ​​tietokoneita

Jos googletat “elektroniikkaromut lähellä minua”, sinun pitäisi pystyä löytämään muutamia lähelläsi olevia paikkoja, jotka maksavat sinulle elektroniikkaromusta.

Romutelakoille myydyn elektroniikkaromun hinta vaihtelee yksittäisen romuttamon ja myymäsi tuotteen mukaan, mutta tutkimuksessani huomasin, että sinun pitäisi pystyä saamaan mistä tahansa muutamasta dollarista puntaa sellaisista tavaroista kuin emolevyinä 30, 40, 50 dollariin ja enemmän puntaa kohden arvokkaampiin esineisiin, kuten prosessoreihin.

Koska kaikki romuttamot maksavat eri hintoja, on tärkeää selvittää telakan työntekijän kanssa, mitä he maksavat sinulle, ennen kuin suostut palauttamaan elektroniikkaosasi.

Myös useimmat romut maksavat paikan päällä, mutta jos olet tekemisissä telakan kanssa, joka joutuu odottamaan maksua, muista hankkia sovittu määrä elektroniikkaromustasi kirjallisesti ennen kuin lähdet romuttamolta.

Ei haittaa myöskään useiden alueellasi olevien romutusteilojen hintojen tarkistaminen aloittaessasi liiketoimintaa, jotta näet, kuka maksaa parhaan hinnan käytöstä poistetuista tietokoneista tai tietokoneen osista.

Jos päätät tehdä tietokoneiden kierrätyksestä säännöllisen lisätulon lähteen, sinun kannattaa ansaita työstäsi mahdollisimman paljon rahaa, kun tiedät, mikä romuttamo maksaa parhaiten.

🔥 Empfohlen:  Lahjoita plasmaa rahalla: myy plasmaa lähelläsi (jopa 100 dollaria/käynti)

4. Vaihda käytettyjä tietokoneita

Useat kaupat ja verkkosivustot mahdollistavat kaupankäynnin vanhoilla tietokoneilla, kannettavissa tietokoneilla ja muilla elektronisilla laitteilla käteismaksuja tai kaupan lahjakortteja vastaan.

Tämä voi olla loistava tapa ansaita rahaa kierrättämällä tietokoneita. Tässä on joitain suosituimmista vaihtokaupoista ja -sivustoista, joilla ihmiset ansaitsevat rahaa kierrättämällä elektroniikkaa.

Gaselli

Sivustonsa mukaan Gaselli on “johtava jälleenmyyntiyritys, joka ostaa ja myy käytettyä kulutuselektroniikkaa.”

He ostavat käytettyjä pöytätietokoneita, kannettavia tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia ihmisiltä, ​​jotka haluavat ansaita rahaa, ja sitten kunnostavat ja myyvät ne edelleen asiakkaille.

Jos aiot kierrättää tietokoneita Gazellen avulla, lähetät tietokoneet ilmaisella prepaid-lähetystarralla, jonka saat Gazellelta. Kun Gazelle ottaa vastaan ​​kierrätetyt tietokoneesi, he maksavat sinulle Amazon-lahjakortin muodossa, PayPalin kautta tai sekillä.

Amazon

Amazon on vaihto-ohjelma, jonka avulla kuluttajat voivat lähettää vanhat henkilökohtaiset tietokoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit, matkapuhelimet, videopelikonsolit ja paljon muuta. He lähettävät sinulle ennakkoon maksetun lähetystarran tuotteesi lähettämistä varten, eikä niistä peritä maksuja.

Heillä on myös hakukone, joka näyttää, mitä vastaavia tuotteita palautetaan vaihtoon, mikä voi olla hyvä tapa tietää, mitä voit odottaa saavasi ennen kuin lähetät tuotteen.

Kun lähetät tuotteesi, he arvioivat sen arvon ja saat Amazon-lahjakortin vaihtosummalle, ja voit vapaasti käyttää Amazon-lahjakorttia mihin tahansa haluamaasi ostokseen.

Tavoite ja paras osto

Target- ja Best Buy -kaupoissa on Amazon-ohjelman kaltaisia ​​ohjelmia. Paras osto antaa sinun käydä kauppaa henkilökohtaisilla tietokoneilla, kannettavilla tietokoneilla ja monilla muilla tuotteilla aivan kuten Amazon tekee, ja he maksavat sinulle Best Buy -lahjakortin muodossa.

Target hyväksyy tällä hetkellä vain tabletit ja puhelimet vaihtoon, ja he maksavat sinulle Target-lahjakortin muodossa, jolla voit ostaa päivittäistavaroita, vaatteita tai mitä tahansa muuta Targetin myymistä tavaroista.

Tämä Target-verkkosivu auttaa sinua selvittämään, mitkä kaupat osallistuvat elektroniikan kierrätysohjelmaan.

Käteistä elektroniikkaromulle USA

CFES USA ostaa takaisin suuria määriä IT-laitteita ja elektroniikkaromua. Lähetä ensin yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ei-toivotuista teknisistä tuotteistasi.

🔥 Empfohlen:  5 helppoa tapaa kehittää markkinointitiimiäsi etämaailmassa

Seuraavaksi voit saada takaisinostoarvion ja varata ilmaisen noudon. Saat todistuksen siitä, että romusi on asianmukaisesti kierrätetty ja hävitetty kaatopaikkajätteen ja ympäristöhaittojen estämiseksi.

On myös mahdollista desinfioida vanhoja kiintolevyjä turvallisesti, mutta sinun on maksettava tästä palvelusta.

Voit vastaanottaa maksun varmennetulla sekillä tai PayPalilla. PayPal-menetelmästä peritään kuitenkin 2,9 %:n käsittelymaksu.

Tämä takaisinostotoimittaja on CJ Environmental, Inc:n tytäryhtiö. Joitakin muita sivuhaaroja ovat Cash for Gold USA ja Diamonds USA, joilla voit myydä jalometalleja tai jalokiviä lisärahaa vastaan.

Mistä löydän vanhoja tietokoneita ja muita laitteita?

Sinulla ei luultavasti ole kymmeniä vanhoja tietokoneita kellarissasi, mutta on olemassa muita tapoja, joilla voit hankkia käytöstä poistetut tietokoneet ja elektroniset laitteet.

 • Lähetä joukkosähköpostia ja pyydä ystäviltä ja perheenjäseniltä heidän vanhoja, tarpeettomia tietokoneita, tabletteja, puhelimia tai muita laitteita
 • Laita Craigslistiin mainos, jossa tarjoutuu viemään muiden ei-toivottuja tietokoneita ja muita elektronisia laitteita.
 • Jakaa esitteitä lähiöissä, joissa tarjotaan elektroniikan kierrätyspäivää, ja vietä päivä poimimalla tietokoneita, kannettavia tietokoneita ja muita elektronisia laitteita, joita ihmiset jättävät kaduilleen

Kun olet kerännyt tietokoneesi ja muut esineesi, voit ansaita rahaa kierrättämällä ne jollakin näistä neljästä eri tavasta.

Yhteenveto

Alumiinitölkkien kierrätyksestä, puulavojen kierrätyksestä ja elektroniikkaosien kierrätyksestä on tulossa käyttökelpoisia tapoja omistaa ja johtaa vakavaa liiketoimintaa.

Varsinkin kun yhä useammat ihmiset ja organisaatiot ymmärtävät, kuinka tärkeää on suojella ympäristöämme kaatopaikoilta tulvivilta etsimällä tapoja vähentää, käyttää uudelleen ja kierrättää ostamiamme tuotteita.

Jos haluat ansaita lisätuloja, kierrätä tietokoneet ja muut elektroniset tuotteet rahasta.

Se antaa sinulle myös pääsyn ilmaisiin tietokoneisiin ja muuhun elektroniikkaan, joita voit vaihtaa eri organisaatioille käteisellä tai kunnostaa ja myydä edelleen kannattavana sivuyrityksenä.

Table of Contents