Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 tapaa ostaa Amazon-palautuksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 tapaa ostaa Amazon-palautuksia

Tiesitkö, että on olemassa tapoja ostaa Amazon-palautuksia ja tehdä sopimuksia tuotteista yksinkertaisesti siksi, että joku muu palautti ne?

Halusitpa sitten perustaa oman vähittäiskaupan arbitraasiyrityksen tai vain säästää tarvitsemissasi tuotteista, Amazonin palautusten hyödyntäminen voi auttaa.

Tässä on parhaat tavat ostaa Amazon-palautuksia säästääksesi rahaa tai aloittaaksesi oman jälleenmyyntiyrityksesi.

Suosituimmat tavat ostaa Amazon Returns

Parhaat tavat ostaa Amazon-palautuksia auttavat sinua ostamaan palautettuja tuotteita alennettuun hintaan. Se, mitä teet näille kohteille, on sinun päätettävissäsi, pidätkö ne itsellesi vai myytkö ne sovelluksissa, kuten OfferUp.

Harkitse näitä vaihtoehtoja, jos haluat saada Amazonin palautuksia alhaisella hinnalla.

1. Amazon palauttaa kuormalavan

Jos vierailet verkkosivustolla nimeltä Suora selvitystilalöydät upeita tarjouksia Amazon-palautuksista ja muista tuotteista.

Muista, että tämä yritys myy kuormalavoja täynnä palautuksia eri myymälöistä Amazonin lisäksi, mukaan lukien Walmart.

Jokaisessa listauksessa on kuvaus siitä, mitä voit odottaa saavasi lavallasi, lavan sisällön suositushinta ja paljon muuta.

Useimmat listaukset sisältävät myös kuvia lavoissa olevista kohteista. Vaikka kuvat eivät ole kovin kuvaavia, ne antavat sinulle käsityksen siitä, mitä lavalla on.

Voit yleensä valita “osta nyt” -hinnan lavalle, mutta joissakin lavaluetteloissa voit tehdä haluamasi tarjouksen. Tämä on samanlainen kuin eBay ja sen kaltaiset sivustot.

On mahdollista valita luokista, kuten:

 • Elektroniikka
 • Vaatetus
 • Autoteollisuus
 • Vauva
 • Huonekalut
 • Terveys ja kauneus
 • Koti
 • Lemmikkien leluja ja tarvikkeita
 • Urheilu ja kuntoilu
 • Ja enemmän

Voit valita upouusia palautuksia tai testaamattomia palautuksia. Testaamattomat palautukset ovat elektroniikkaa ja vastaavia tuotteita, jotka on palautettu, mutta joiden toimintalaatua ei ole testattu.

Direct Liquidation raportoi, että keskimäärin 75 % testaamattomien laatikoiden tuotteista toimii oikein.

Huomaa, että Direct Liquidationilla on kaksi varastoa, yksi Kentuckyssa ja toinen Indianassa. Voit halutessasi noutaa Amazon-palauksesi varastosta, jossa ne sijaitsevat, tai voit lähettää tuotteet.

Muista, että kun ostat Amazon-palautuskuormalavoja, tarvitset paikan niiden säilyttämiseen. Etsi kodistasi, autotallistasi tai varastorakennuksestasi paikka, joka on puhdas, pysyy kuivana ja pitää tavarat tasaisessa lämpötilassa, joka ei ole liian kuuma tai kylmä.

🔥 Empfohlen:  24 ainutlaatuista ja hauskaa tapaa ansaita rahaa kotoa käsin

2. Amazon Warehouse Deals

Toinen tapa löytää hyviä tarjouksia Amazon-palautuksista on tarkistaa Amazonin varasto tarjouksia. Tämä osasto tarjoaa tarjouksia käytetyistä, käytetyistä tai avoimista laatikoista.

Voit tarkastella tiettyjen luokkien tuotteita tehdessäsi hakuja Amazon Warehouse -tarjousten verkkosivulla.

Nämä sisältävät:

 • Keittiö
 • Elektroniikka
 • Kodinparannus
 • Lemmikkieläinten tarvikkeita
 • Pelaaminen
 • Autoteollisuus
 • Huonekalut
 • Päivittäistavarakauppa
 • Vauva
 • Ja enemmän

Tältä sivulta on mahdollista löytää varastotarjouksia melkein kaikesta, mitä Amazon myy. On myös “kunto”-luokkia, jotka sinun on otettava huomioon, kun päätät ostaa Amazonin varastotarjoukset -sivulla.

Kuntokategoriat

Tässä luetellut käytetyt tavarat on luokiteltu neljällä eri tavalla.

Näitä luokkia ovat:

 • Kuin uusi
 • Oikein hyvä
 • Hyvä
 • Hyväksyttävä

Kuin uusi tuotteiden sanotaan olevan moitteettomassa kunnossa, täysin toimivia ja kaikki alkuperäiset tarvikkeet mukana. Saattaa kuitenkin olla, että laatikko oli vaurioitunut tai pakkaus on avattu.

Oikein hyvä tuotteita on ehkä käytetty rajoitetusti, mutta ne ovat edelleen täysin toimivia. Pieniä kosmeettisia vikoja saattaa olla.

Tavaroista voi myös puuttua joitain ei-välttämättömiä lisävarusteita. Puuttuvat lisävarusteet merkitään listalle.

Hyvä kohteissa saattaa olla kulumaa kohtuullisesta käytöstä, mutta ne ovat edelleen täysin toimivia.

Joitakin lisävarusteita saattaa puuttua, ja sinun on ehkä ostettava kyseiset lisävarusteet, jotta voit käyttää tuotetta. Tarvittavat lisävarusteet mainitaan luettelossa.

Hyväksyttävä tuotteissa saattaa olla hyvin selkeitä käytön jälkiä. Niiden pitäisi edelleen olla toiminnassa päätehtävänsä mukaisesti.

Näistä tuotteista saattaa puuttua arvokkaita osia, eivätkä ne välttämättä toimi ennen kuin komponentit on ostettu.

Menestys Hack

Haluatko maksimoida menestyksesi ostaessasi Amazon Warehousesta? Jos näin on, sinun tulee ensisijaisesti yrittää ostaa tuotteita Very Good -kategoriasta.

Saat suurimmat säästöt ostamalla tästä luokasta (missä tahansa 30 % – 50 % alennus), mikä tarkoittaa, että saat parhaan vastineen rahoillesi kustannusten ja kunnon suhteen.

Koska nämä tuotteet ovat kaikki täysin toimivia, saat niistä parhaan hyödyn ja/tai voit silti myydä ne korkeammalla hinnalla. On myös pienempi riski, että päädyt esineisiin, jotka eivät ole täysin toimivia tai joissa on huomattavan käytön merkkejä.

🔥 Empfohlen:  11 helppoa tapaa alentaa lomasi hintaa

Päinvastoin, Like New -kategorian avulla saat pienempiä alennuksia ja parempaa laatua. Hyvän ja Hyväksyttävän luokkien tuotteiden ostaminen tarjoaa suurimmat kustannussäästöt, mutta huonolaatuisempia tuotteita.

Käytetty-erittäin hyvä -kategoriassa ostaminen tarjoaa hyvän tasapainon riskin ja palkkion suhteen.

3. Hae “likvidointilavat”

Voit käyttää tätä vihjettä ostaaksesi Amazon-palautuksia, mutta et todennäköisesti saa tuloksia, joissa näkyy lavoja ostettavia tuotteita. Saat kuitenkin terveellisen luettelon selvitystilasta tai palautetuista tuotteista, joita voit ostaa irtotavarana.

Esimerkiksi yksi tuote, jonka löysin myytävänä tekemällä haun “likvidaatiolavat” oli 60 suuren miesten t-paidan joukkopaketti hintaan 226,80 dollaria. Tämä vastaa 3,78 dollaria per t-paita.

Voisit melkein varmasti myydä paidat 5 dollarilla kappaleelta, jolloin saat hieman yli 73 dollarin voiton, jos onnistuisit myymään ne kaikki.

Tietenkin tutkimusta tarvitaan, jos ostat Amazon-palautuksia tai selvitystilatuotteita tällä tavalla.

Toisin sanoen haluat olla varma, että voit jälleenmyydä ostamasi tuotolla. Lisäksi haluat tutkia kaikkia tapoja ansaita rahaa Amazonissa.

Etsitkö edelleen todellisia Amazonin likvidaatiolavat? Kokeile verkkosivustoja, kuten BULQ. Suoran likvidoinnin tapaan BULQ myy täydet kuormalavat palautettuja/selvitettyjä tuotteita.

Kun teet ostoksia BULQ:ssa, voit etsiä luokan, kunnon, erän koon, merkin ja muiden perusteella. Voit jopa etsiä myymälöittäin ja löytää vain Amazonin palautuslavat.

On kuitenkin myös muita kauppoja, jotka myyvät BULQ:lle, kuten kodin rautakaupat ja isot myymälät.

Tuoteluokkia ovat:

 • Elektroniikka
 • Vaatteet ja asusteet
 • Lelu ja vauva
 • Koti ja puutarha
 • Ja enemmän

Kolme ehtoa, joista voit valita, ovat uudet, pelastetut ja tarkastamattomat palautukset. Näissä olosuhteissa on “alaehtoja”, kuten Uusi tai käytetty ja toimiva.

4. Käytä Amazon Renewedia

Amazon uusittu on uudempi ominaisuus, joka myy “asiantuntevasti kunnostettuja tuotteita edulliseen hintaan”. Tuotteet, joita voit ostaa Amazon Renewedistä, kuuluvat yhteen kolmesta kategoriasta.

Nämä sisältävät:

 • Käytetty
 • Palannut
 • Näytön malli
🔥 Empfohlen:  9 tapaa alkaa rakastaa kotiasi

Kaikki Amazon Renewedissa myydyt tuotteet tulevat lupauksena, että pätevät toimittajat ovat tarkastaneet, testannut ja puhdistaneet ne ammattimaisesti.

Voit odottaa jopa 60 % alennuksia vähittäishinnoista. Myynnissä on yksi neljästä ehdosta.

Edellytyksiä ovat:

 • Premium: Ei näkyviä vaurioita 12 tuuman etäisyydeltä, akku, jonka kapasiteetti on vähintään 90 %, vuoden tyytyväisyystakuu
 • Erinomainen: Ei näkyviä vaurioita 12 tuuman etäisyydeltä, akku, jonka kapasiteetti on vähintään 80 %, 90 päivän tyytyväisyystakuu
 • Hyvä: Näkyviä pieniä puutteita 12 tuuman etäisyydeltä, akku vähintään 80 % kapasiteetilla ja 90 päivän tyytyväisyystakuu
 • Hyväksyttävä: Selkeät puutteet, jotka ovat usein havaittavissa koskettamalla, akku vähintään 80 % kapasiteetilla ja 90 päivän tyytyväisyystakuu

Kuten olet luultavasti arvannut kuntokuvauksista, suurin osa Amazon Renewedissa myydyistä tuotteista on elektroniikkaa.

Amazon Renewedistä löydät kamerat, puhelimet, tietokoneet, sähkötyökalut, taloustavarat ja paljon muuta. Sivustolla myydään myös pelituotteita ja nurmikko-/puutarhatuotteita.

Kuten Amazon Warehouse Deals -tarjousten kohdalla, saat luultavasti parhaan tarjouksen, jos teet ostoksia “Erinomainen” -kuntokategoriassa, joka on askeleen alle parhaan saatavilla olevan kunnon.

Esimerkiksi, kun tein ostoksia Erinomainen kunto -kategoriassa, löysin JBL Quantum 800 -pelikuulokkeet myynnissä hintaan 93 dollaria. Normaali hinta on 199 dollaria.

Huomaa, että kaikki Renewed-sivuston tiedot sisältävät edelleen uusia tuotearvosteluja. Tämä on hyödyllistä, mutta on myös tärkeää muistaa, että Renewedissä saamasi tuote ei ole uusi.

Yhteenveto

Voit käyttää näitä strategioita ostaaksesi Amazon-palautuksia ja saada loistavia tarjouksia tarvitsemistasi tuotteista. On myös mahdollista löytää jälleenmyytäviä kohteita suosituilta osto-/myyntisivustoilta ja ansaita lisätuloja vähittäiskaupan arbitraasin avulla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kun ostat Amazon-palautuksia irtotavarana, käytät yleensä suuria summia rahaa.

Siksi tutkimus on elintärkeää. Varmista, että ostamasi tuotteet hyödyttävät sinua tavalla, joka on ostamasi hinnan arvoinen.