Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

4 vaihetta hakukoneoptimoinnin pilarisisältöstrategian luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 4 vaihetta hakukoneoptimoinnin pilarisisältöstrategian luomiseen

Nykymaailmassa hakukoneoptimoinnissa eli SEO:ssa on kyse verkkosivuston rakentamisesta, joka on kattava resurssi asiakkaillesi.

Tehdäksesi tämän tehokkaasti, sinun on ennakoitava, mitä asiakkaidesi on tiedettävä, kun he navigoivat ostajan matkalla. Järjestä sitten kaikki tiedot yhteen helposti löydettävään paikkaan.

Kun toistat tämän prosessin kaikille päätuote- ja palveluluokille, asiakkaidesi ei koskaan tarvitse etsiä vastauksia kysymyksiinsä kaukaa.

Joten miten se pitäisi saada aikaan? Tietysti hakukoneoptimoinnin pilarisisältöstrategialla! Tee se oikein, niin saat lisää liikennettä sivustollesi ja asetat brändisi alan asiantuntijaksi.

Jos tämä kuulostaa juuri siltä, ​​mitä tarvitset brändillesi, tämän oppaan avulla opit käyttämään SEO pilarin sisältöä hyödyksesi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on pilarisisältö SEO:ssa?

Hakukoneoptimoinnin pilarisisällön avulla voit luoda hyödyllistä sisältöä jokaiselle tarjoamallesi tuote- tai palvelukategorialle.

Tämä digitaalisen markkinoinnin lähestymistapa keskittyy pääpilarisivun käyttämiseen perusteellisen yleiskatsauksen tarjoamiseen ja sitten sukeltamiseen jokaiseen osioon tarkemmin klusterin sisällön kautta.

Pyrkimyksesi luoda pilarisisältöä antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää helposti kaikki aihetta koskevat tiedot yhdeltä sivulta.

Jos he haluavat sukeltaa syvemmälle johonkin osioon, heidän täytyy vain seurata sisäisiä linkkejä saadaksesi lisätietoja.

Pääsisältöpilarin sivut

Mitä tulee markkinointiin, kaksi suosituinta SEO-pilarisivutyyppiä ovat:

Selittäjä: Selittäjäpilarin sivulla käydään läpi kaikki perustiedot, ikivihreät tiedot, jotka lukijoiden on tiedettävä aiheesta. Tälle sivulle mahdollisesti johtavat kyselyt ovat “mikä on aloitussivu”, “sähköisten RC-autojen aloittelijaopas” ja “pikaopas ajoittaiseen paastoon”.

Opetusohjelma: Opetuspilarin sivulla käydään läpi vaiheet, joilla voit parhaiten saavuttaa tietyn tavoitteen. Esimerkkikyselyt ovat “manuaalisen auton ajaminen”, “sisältöpilarien luomisen vaiheet” ja “paras tapa järjestää ruokakomero”.

Voit myös yhdistää nämä sivut luodaksesi opaspilarisivun.

Tämän sivun tulisi tarjota laaja yleiskatsaus aiheeseen sekä toimivia vaiheita kyseisen tavoitteen saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  5 askelta onnistuneen verkkosivuston luomiseen

Pilarisisältö vs. klusterisisältö

Pilarisivujen tulisi tarjota laaja yleiskuva, joka vastaa kyselyyn kokonaisuudessaan, mutta jättää tilaa klusterin sisällölle toimiakseen..

Klusterin sisältö tukee pilarisivun tietoja perehtymällä sen ala-aiheisiin entistä tarkemmin.

Lyhyesti sanottuna pilarisisältö aloittaa koulutuspolun, kun taas klusterisisältö on oppimisen seuraava taso.

Kun linkität klusterin sivut pääpilareihin, se luo kerroksia hyödyllistä sisältöä lukijoillesi.

Jos heidän on ymmärrettävä alaosion sisältö paremmin, linkkien napsauttaminen antaa heille mahdollisuuden oppia välittömästi lisää.

4 askelta pilarisisältöstrategian rakentamiseen

Pilarisisältöstrategian luominen saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta itse asiassa on melko helppoa saada tämä älykäs SEO-taktiikka toimimaan.

Seuraa vain näitä neljää helppoa vaihetta saadaksesi pallon pyörimään ja alkaa nähdä tuloksia.

1. Kysy mitä asiakkaasi tarvitsevat

Ymmärrätkö, mitä asiakkaidesi on tiedettävä kulkiessaan ostajan matkaa? Onko sinulla sormeasi, mitä he haluavat brändiltäsi?

Jos ei, sinun on tiedettävä vastaukset näihin kysymyksiin ennen kuin jatkat eteenpäin. Ajattele tuotteitasi ja palveluitasi pidemmälle kysymällä itseltäsi:

  • Mitä ongelmia tuotteeni ja palveluni auttavat ihmisiä ratkaisemaan?
  • Miksi asiakkaat epäröivät ostaa tuotteitani ja palveluitani?
  • Mitä kysymyksiä ihmiset kysyvät ostaessaan tarjoukseni kaltaisia ​​tuotteita?

Jos olet epävarma, harkitse kilpailijoiden tutkimuksen suorittamista tai kysy suoraan asiakkailtasi kyselyn avulla.

Vaihtoehtoisesti voit tarkastella tietoja verkkosivustosi hakupalkista tai käyttää avainsanatutkimustyökalua, kuten Vastaa Yleisöllenähdäksesi, mitä ihmiset haluavat tietää.

2. Valitse pääsisältöpilarit

Astu hetkeksi taaksepäin ja katso kokonaiskuvaa valitaksesi tärkeimmät sisältöpilarit. Aloita valitsemalla vain kolmesta viiteen pääpilaria. Voit mennä vielä pidemmälle, jos päätät skaalata sisällöntuotantoasi.

Saat parhaat tulokset perustamalla nämä pilarit tärkeimpien tuote- tai palveluluokkien ympärille.

Jos sinulla on esimerkiksi autokorjaamo, voit valita huollon, korjaukset, jälkimarkkinapäivitykset ja kalustopalvelut pääpilareiksi.

3. Suorita avainsanatutkimus

Käyttäessäsi asiakastietojasi ja pääaiheitasi oppaana voit suorittaa avainsanatutkimuksen löytääksesi hakutermit ja ilmaukset, joilla haluat sijoittua.

🔥 Empfohlen:  3 Copysmith-vaihtoehtoa upeiden kopioiden luomiseen vuonna 2023

Tutkimuksesi auttaa sinua myös selvittämään, mitä ala-aiheita jokaiselle sisältösivulle tulisi sisällyttää.

Valitse mukava sekoitus lyhyitä ja pitkäpäisiä avainsanoja, jotta voit luoda laajan verkon ja auttaa useimpia ihmisiä löytämään sisältösi.

Käytä myös aiheeseen liittyviä lauseita auttaaksesi hakukoneita ymmärtämään paremmin sivusi tarkoitusta ja asettamaan sen asianmukaisesti.

4. Luo toimituksellinen kalenteri

Toimituksellinen kalenteri auttaa sinua ajoittamaan pilarisivujesi ja klusterin sisällön luomisen.

Luo sisältöseloste kullekin, jotta voit määrittää avainsanat, kehittää linkitysstrategian ja laatia ääriviivat. Lisää ne sitten kalenteriin tiukan määräajan mukaisesti.

Sen jälkeen sinun tarvitsee vain käyttää luonnoksen ala-aiheita klusterin sisällön suunnitteluun. Selaa avainsanaluetteloasi löytääksesi osuvat hakutermit ja luo ääriviivat. Määritä klustereille määräajat ja laita ne myös kalenteriin.

Kun luot jokaista sivua, linkitä klusterin sisältö pilarisivuun vastaavan alaotsikon alla. Etsi sitten paikkoja, joihin voit lisätä osuvia sisäisiä linkkejä klusterin sisältöön, jotta lukijat löytävät kaikki tiedot, joita he tarvitsevat siirtyäkseen ostajan matkalla.

Tarvitsetko apua SEO pilarin sisältöstrategiassasi?

SEO pilarin sisältöstrategiallasi on voima muuttaa brändisi alan johtajaksi, mutta sen saavuttaminen vaatii hieman työtä.

Jos sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa, voit risteillä kohti erinomaisia ​​tuloksia tuomalla lahjakkaita freelancereita auttamaan sinua luomaan strategiaa ja kirjoittamaan voittavaa sisältöä.

Oletko valmis toteuttamaan sen? Ilmoittaudu mukaan 14 päivän ilmainen kokeilujakso WriterAccessilta saadaksesi tarvitsemaasi tukea tällä matkalla.

Table of Contents