Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

40 hauskaa ja outoa verkkosivustoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 40 hauskaa ja outoa verkkosivustoa vuonna 2023

Jos etsit turhia, merkityksettömiä ja outoja verkkosivustoja, ole valmis saamaan mielesi järkyttymään tämän kurittoman joukon kanssa. Olen täällä tuodakseni sinut maailman hyödyttömimmille ja oudoimmille verkkosivustoille.

Internet on todella upea paikka. Se palvelee kaikkia uteliaisuuksiamme, kiinnostuksen kohteitamme ja tiedonnälkäämme. On olemassa sosiaalisen median verkostoja ja uutissivustoja, joilla pysyt ajan tasalla sekä globaaleista asioista että ystäviesi elämästä. On videosivustoja, joissa voit uppoutua musiikkiin, hauskoihin leikkeisiin, harvinaisiin materiaaliin tai itsenäisiin dokumentteihin.

On olemassa akateemisia sivustoja, yrityssivustoja ja ostossivustoja, joiden avulla on helpompaa kuin koskaan löytää tarvitsemasi tai tarvitsemasi tiedon, tuotteet tai palvelut. Lomasivustot, blogit ja vlogit, jotka tuovat sinut lähemmäksi kuin koskaan ihmisiä ja paikkoja, jotka jakavat kiinnostuksesi. Voit pankkia verkossa, tehdä ostoksia verkossa, työskennellä verkossa, rentoutua verkossa ja oppia verkossa. Ja kissanpennut ja pennut, kuka niitä voisi koskaan unohtaa, internet kuhisee kissanpentuja ja pentuja.

Ota ruusunruskeat lasisi pois hetkeksi, niin huomaat, että internet voi olla niin outo kuin upeakin. Jokainen verkkosivusto alkoi ideana, ja jotkut näistä ideoista olivat rehellisesti sanottuna “outoja”. Haluatko tietää, mitä tarkoitamme oudolla? Valmistaudu vuoristorataan, kun viemme sinut läpi omituisimpien, omituisimpien, turhimpien ja outoimpien verkkosivustojen läpi.

Muista vain laittaa tyyny työpöydällesi, jotta et paina päätäsi liian lujasti ja anna itsellesi aivotärähdystä!

Tässä on luettelo kummallisista verkkosivustoistamme

1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com

Tämän sivuston luonut henkilö on ilmeisesti henkinen, ja tämä on selvä avunhuuto. Auta häntä, jos voit. Turhien verkkosivustojen kuningas!

AmazonDating.co

Ankat ovat parhaita

Jos pidät 1980-luvun laadukkaasta tietokonegrafiikasta sekä epäterveellisestä pakkomielteestä ankkoja kohtaan, tämä sivusto on sinulle.
Jokaisen hiiren värinän myötä ruudulle ilmestyy yhä enemmän ankkoja, kunnes et näe mitään muuta kuin nämä ihanat höyhenkimput.

Aikamoinen paikka

Jos vietät liian paljon aikaa istuessasi pöydän ääressä ja tuijottaen tietokoneen näyttöä, tämä sivusto arvostetaan varmasti. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on painaa välilyöntiä ja lukea. Nauttia.

Stealth-veneet

Sivusto, joka on omistettu varkaiden veneiden kuville. Napsauta linkkiä suurentaaksesi kuvia näistä vaikeasti näkyvistä veneistä. Kyllä, saattaa näyttää siltä, ​​ettei siellä ole mitään, mutta voin vakuuttaa, että ne ovat niin salaperäisiä, että niitä on erittäin vaikea nähdä 😀

Ninja Flex

Toinen turha ja outo verkkosivusto sanoo yksinkertaisesti “Ninja Flex” liian dramatisoidulla äänellä.
Todella outoa, mutta aika hauskaa. Vaikea uskoa, että joku yritti rekisteröidä verkkotunnuksen ja maksaa siitä 20 dollaria vuodessa!!!

🔥 Empfohlen:  Pune Startups | Luettelo Punen parhaista startup-yrityksistä [2023 Exhaustive List]

Loputon hevonen

Yksi oudoimmista sivustoista, joita olen koskaan nähnyt. Hevonen, jolla on loputtomat jalat. Jatka vierittämistä ja saatat päästä sen pohjaan… tai ehkä et.

Tuo Sormi

Antaa sinulle keskisormen, uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan. Täysin turha ja turha outo sivusto parhaimmillaan.

Hauta minut rahoillani

Luonnos

Mahdollisuutesi testata piirustustaitojasi katsomalla, voiko Google arvata tarkalleen, mitä piirrät.

crossdivisions.com

Kauhean hypnoottinen verkkosivusto, joka saa sinut tuntemaan olosi hieman huonovointiseksi. Liikkuvat kaltevuudet, laajenevat tunnelit ja kammottava punainen sävy lisäävät tämän sivuston yleistä outoa ja hyödytöntä.

Siirrä nyt Ajattele myöhemmin

Jättimäinen tammilauta, jossa nappulat liikkuvat itsestään, etkä voi hallita sitä. Loistava esimerkki sivustosta, jonka ei todellakaan tarvitse olla Internetissä.

MehiläisetMehiläisetMehiläiset

Todennäköisesti yksi oudoimmista verkkosivustoista, joita olen nähnyt. En ole varma mistä on kyse, mutta “mehiläiset” näyttävät olevan vahva teema täällä.

Kissan pomppiminen

Kukapa ei rakasta kissoja? Tämä sivusto on tarkoitukseltaan yksinkertainen. Juhlista kissoja antamalla niiden pomppia näytölläsi kuin pieniä karvaisia ​​pomppivia palloja.

Haluatko tehdä oman outo verkkosivustosi? Tarkista, onko ideasi verkkotunnuksesta edelleen saatavilla tällä kätevällä Bluehostin verkkotunnustyökalulla…

koalastothemax.com

Siirrä hiirtä ympyrän päälle, niin se jakautuu kahteen, sitten 4:ään, sitten 8:aan ja niin edelleen, kunnes tulet hulluksi ja haluat repiä hiuksesi irti. Nauttia.

dailyim.com

Pieni motivoiva sivusto, joka antaa sinulle hypejä päivän hustliniin.

He-Man laulaa

Todella koukuttava kello. He-man laulaa monien suosikkikappaleidesi taustakappaleita.

Putoaminen

Tämä sivusto saa minut todella huonovointiseksi. Taustalla oleva musiikki yhdistettynä liikkuvaan grafiikkaan saa itse asiassa tuntemaan, että olet putoamassa äärettömyyteen.

Republique Des Mangues

Vieraile mangotasavallassa ja iloitse taivaalla kelluvasta mangosta. Erittäin outoa, hyvin outoa ja miksi kukaan rakentaisi tällaisen sivuston? Koska he voivat!

RGB

Toinen yksinkertainen ja outo verkkosivusto, joka laulaa sinulle “RGB” tietokoneen kaiuttimista. RGB tarkoittaa punaista, vihreää ja sinistä, jos et vielä tiedä.

partridgegetslucky.com

Alan Partridge on legenda täällä Isossa-Britanniassa, ja tämä pieni silmukka, jossa hän soittaa bassoa Daft Punkin tuuriin, on yksinkertaisesti nero! Siinä ei ole paljon, mutta jotkin parhaista ideoista ovat juuri niin… yksinkertaisia.

Zombo.com

Sivusto, joka lupaa niin paljon, mutta toimittaa hyvin vähän. Erittäin hauska kuitenkin.

ouaismaisbon.ch

Kolme identtistä kaveria, jotka vuorollaan sanovat kolme sanaa, jotka kuulostaa ranskalta. Ei ollenkaan outoa!

🔥 Empfohlen:  Osta Twitterin katselukerrat: 7 parasta sivustoa vuonna 2023 (videot ja twiitit)

HypnoToad

Hypnoottinen rupikonna, jonka taustalla kumiseva ääni on oudon rauhoittava. Voisiko tämä rupikonna hypnotisoida sinut lopettamaan tupakoinnin tai voittamaan fobian? Luultavasti ei.

Mukavin paikka Internetissä

Hyväntuntoinen sivusto, jossa on paljon mukavia ihmisiä, jotka vilkuttavat sinulle. Kaikki erittäin mukavia ja sivistynyttä. Toisin kuin oikeassa elämässä.

Limmy.com – kiroileva ksylofoni

Limmy on koomikko Glasgow’sta, Skotlannista. Hän on myös erittäin taitava digitaalinen suunnittelija ja hän on suunnitellut ja rakentanut erittäin innovatiivisia ja hauskoja digitaalisia / interaktiivisia taideteoksia. Tämä on ksylofoni, joka on erittäin erittäin töykeä! NSFW. Joten kun kuuntelet sitä töissä, varmista, että sinulla on kuulokkeet päässä. Älä myöskään anna lasten leikkiä sillä! LOL!

nohomophobes.com

Tämä sivusto kaappaa Twitteriä ja näyttää kuinka monta kertaa twiitissä on homofobinen sana. Sen tarkoituksena on tuoda esiin homofobisen kielen käyttöä jokapäiväisessä keskustelussa.

MapCrunch

Matkusta ympäri maailmaa kaukaisiin paikkoihin yhdellä hiiren napsautuksella. Kuka tietää missä nämä paikat ovat. Napsauta Go-painiketta, niin sinut ohjataan satunnaisiin katunäkymiin ympäri maailmaa.

nooooooooooooooo.com

Kun jokin menee pahasti pieleen töissä tai jollain muulla elämäsi osa-alueella ja haluat huutaa täydellä äänelläsi, tunne olosi turvalliseksi tietäen, että sinulla on resurssi, jonka avulla voit painaa nappia saadaksesi välitöntä helpotusta. kipusi tai stressisi ilman, että ihmiset ajattelevat, että olet menettänyt juonen kokonaan.
Siirry osoitteeseen nooooooooooooooo.com, aseta kuulokkeet päähän ja paina sinistä painiketta niin monta kertaa kuin tunnet itsesi sopivaksi. Darth Vader huutaa puolestasi.

ilooklikebarackobama.com

Toinen jokeri on perustanut sivuston mainostaakseen sitä, että hän näyttää Barak Obamalta.
“Trevor”-nimellä tunnettu kaveri arvioi, että hän näyttää sylkevän kuvan Amerikan yhdysvaltojen entiseltä presidentiltä.

Tämän verkkosivuston paras osa on, jossa hän selittää erot hänen ja Barakin välillä. Katso. Mies on komedianero. Hyvin tehty, mutta sivustosi on melko outo ja melko hyödytön.

zombiepassions.com

Tämä on hyvin outo verkkosivusto useimmille ihmisille, mutta jos olet zombien rakastaja, zombien selviytyjä, zombien valmistaja tai pelkkä zombifriikki, tulet rakastamaan tätä zombitreffit- ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoa. Kuka tarvitsee johtavia treffisivustoja, kun sinulla on tämä erittäin kapea zombi-rakkausfestivaali vain muutaman klikkauksen päässä!

PleaseLike.com

Tällä sivustolla ei ole mitään muuta kuin hyvin pieni FB-tykkäyspainike. Ja kyllä, yli 300k ihmistä on tykännyt tästä sivusta!!!

corndogoncorndog.com

Mikä olisikaan parempi tapa viettää muutama tunti elämästäsi kuin katsella kahta erittäin viettelevän näköistä maissikoiraa samalla kun kuuntelet likaista 70-luvun aikuisten elokuvamusiikkia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää marihuanaa vuonna 2023? (Pikatilastot)

Electric Boogie Woogie

Erittäin outo verkkosivusto, joka on periaatteessa vain animoitu versio Mondrianin “Broadway Boogie Woogie” -elokuvasta

Ei enempää eikä vähempää.

corgiorgy.com

Vain paljon ja paljon huonosti animoituja corgi-koiria. Mahtava.

wutdafuk.com

Kertoo tavallaan mitä se tekee tinalla!

weirdorconfusing.com

Haluatko ostaa jotain outoa tai hämmentävää? Joo? Napsauta vain “Please-painiketta” ja se vie sinut outoon tuotteeseen, jota voi ostaa eBaysta tai Amazonista.

Tässä on esimerkki tarjonnasta…

whitetrash.nl

Corndog.io

Tämä on toinen corndogiin liittyvä outo verkkosivustomme, joka on lueteltu tässä artikkelissa. Jos corndogs on sinun juttusi, tämä sivusto heilauttaa kytkimiäsi. Se on kirjaimellisesti vain taivaalta putoavaa corndogia.

staggeringbeauty.com

Outo ankeriaantyyppinen olento, joka liikkuu satunnaisesti, kun laitat osoittimen sen päälle. Mukana on myös outoja, psykedeelisiä taustoja, mikä ei ole hienoa, jos kärsit epilepsiasta. Outo taso: 10.

chrismckenzie.com

Hyvin outo verkkosivusto, jossa on hymyilevä vaaleanpunainen kuutio, joka sijoittuu siihen suuntaan, mihin laitat hiiren.

Mitään ehdotuksia?

Onko sinulla ehdotuksia outoille verkkosivustoille? Jätä kommentti, niin lisään sen artikkeliin.

Perusta oma outo verkkosivustosi.

Jos tämä on inspiroinut sinua perustamaan oman oudon verkkosivustosi, siirry minun rakentamaan verkkosivuston opetusohjelmaani ja katso, mitä voit luoda.

Olen myös luonut melko kattavan oppaan parhaista blogisivustoista.

Voit myös tarkistaa, onko verkkotunnuksesi idea ostettavissa tällä Bluehostin verkkotunnuksen tarkistuksella

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.