Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

42 maailman arvokkainta pipovauvaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 42 maailman arvokkainta pipovauvaa

Pipovauvat olivat ennen kuuluisia leluja. Lapsilla oli emotionaalinen side tämän suloisen täytetyn lelun kanssa. Nykyään niitä on eri luokissa, ja ne on valmistettu korkealaatuisista ja melko pehmeistä materiaaleista. Voit valita useista eri vaihtoehdoista, sillä niitä on nyt saatavana useissa väreissä ja tyyleissä. Vuosien mittaan näistä pipovauvoista on tullut harvinaisia ​​keräilyesineitä, joita monet keräilijät haluavat. Tässä artikkelissa kerromme sinulle arvokkaimmat Beanie Babies ja kalleimmat pipovauvat.

Mitä ovat Beanie Babies?

Pipo vauvat ovat eräänlainen keräilytäytetyt eläimet jotka olivat suosittuja 1990-luvulla. Ne on valmistettu pehmeästä kankaasta, ja niissä on tyypillisesti suuret, pyöreät silmät ja “emotionaalinen” ilme.

Vaikka ne eivät ole enää niin suosittuja kuin ennen, pipovauvoja löytyy edelleen lelukaupoista ja myös verkosta. Ihmiset jatkavat niiden keräämistä ja pitävät niitä nostalgisina muistoina lapsuudestaan.

Pipovauvoista tuli suosittuja 1990-luvulla useista syistä. Yksi syy oli se, että niitä pidettiin usein hyvänä sijoituksena, koska monet uskoivat pipovauvojen arvon nousevan ajan myötä. Monet pipovauvat tuotettiin virheellisesti, mikä teki niistä harvinaisempia ja arvokkaampia.

Toinen syy heidän suosioonsa oli, että ne olivat söpöjä ja halattavia, mikä teki niistä houkuttelevia lapsille ja jopa aikuisille. Ne ovat ihanteellisia lahjatavaroita. Joka tapauksessa pipovauvat voivat olla hauskoja ja palkitsevia.

42 maailman arvokkainta pipovauvaa

Tekniikan kehittyessä digitaaliset lelut alkoivat saada suosittuja, mikä vaikutti Beanie Babiesin tuotantoon. Lapset alkoivat leikkiä kauko-ohjainautoilla ja muilla akkukäyttöisillä leluilla. Se teki Beanie Babiesista harvinaisen. Nämä Beanie-vauvat myydään nyt kovaan hintaan riippuen kunnosta ja harvinaisuudesta. Aloitetaan nyt tämä luettelo maailman kalleimmista pipovauvoista.

1. Baby Bongo the Monkey

Baby Bongo, aiemmin nimeltään Nana apina, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1995. Siitä tuli myöhemmin yksi markkinoiden suosituimmista pipovauvoista. Baby Bongossa on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on apinan kasvot ja banaani selässä. Apinan kädet ja jalat on myös valmistettu banaanin muotoisesta kankaasta. Baby Bongo oli välitön hitti sekä lasten että keräilijöiden keskuudessa, ja nykyään se on yksi markkinoiden arvokkaimmista pipovauvoista. Tämän vauvan pipon saat osoitteesta 2 220 dollaria verkkokaupassa eBay.

2. Prinsessa karhu

Se on yksi kalleimmista Beanie Baby -pipoista ajan mittaan. Tämä pipovauva julkaistiin vuonna 1997 ja jäi eläkkeelle vuonna 1999. Toistaiseksi sitä pidetään osana historiaa ja maksaa 500 000 dollaria eBayssa. Prinsessa karhu on yksi harvinaisimmista pipovauvoista. Hän on myös suosittu, koska hän oli kunnianosoitus prinsessa Dianalle. Tällä pipovauvalla on violettivalkoinen vartalo ja mustat silmät. Hän on 6 tuumaa pitkä ja hänellä on keinulappu, jossa lukee “Prinsessa Diana, 1997”.

3. Lefty the Donkey ja Righty the Elephant

Nämä suloiset yhdistelmäpipovauvat ovat eräitä tunnetuimmista pipovauvoista. Nämä vuonna 2006 julkaistut Beanie Babies -pipot eivät ole mitenkään harvinaisia, koska ne luotiin ainutlaatuisella tyylillä. Combo on hinnoiteltu 50 000 dollaria.

4. Brownie karhu

Brownie the Bear on toinen arvokas pipovauva, joka on koskaan myyty. Välillä joutuu maksamaan 4 000 – 20 000 dollaria tälle harvinaiselle pehmolelulle. Karhu on valmistettu ruskeasta mohairista. Brownie oli ensimmäinen karhuvauva, joka lisättiin pipovauvojen kokoelmaan, ja siitä tuli pian keräilijöiden keskuudessa erittäin kysytty esine.

5. Valentino karhu

Yhtenä suosituimmista pipovauvoista pidetty Valentino the Bear julkaistiin vuonna 1994 ja jäi eläkkeelle vuonna 1998. Karhu on valkoinen, punaisella nenällä ja sen rinnassa on kirjailtu punainen “sydän”. Valentinosta on useita versioita, joista jotkin sisältävät virheitä, kuten väärin kirjoitetut sanat tai virheelliset ompeleet. Nämä harvinaiset versiot maksavat jossain päin 19 000 dollaria.

6. Halo the Bear

Se julkaistiin vuonna 1998 ja jäi eläkkeelle vuonna 1999. Sen arvo on noussut merkittävästi sen jälkeen, kun se jäi eläkkeelle vuonna 1999. Halo, Bear pipo vauva, on harvinainen ja vaikea löytää. Se ei ole korvaamaton vain siksi, että se on harvinaista, vaan myös siksi, että sillä on erityinen merkitys. Halo, karhupipo vauva, luotiin kunnioittamaan syöpään sairastuneita lapsia. Osa näiden pipovauvojen myynnistä lahjoitetaan lasten syöpätutkimuksen tukemiseen. Viime vuosina Halo the Bear -pipovauvoja on myyty yhtä paljon kuin 7 000 dollaria.

7. Claude rapu

Se kuuluu kalleimpien pipovauvojen joukkoon. Sen arvo vaihtelee noin 10 000 dollaria. Claudella, rapulla, on useita värejä, kuten vihreä, violetti-vaaleanpunainen, tummansininen, ruskea jne. Sen rinnassa on tähti ja vasemmassa jalassaan Ty-sydänmerkki. Kun Claude-rapu vapautettiin ensimmäisen kerran, se oli erittäin harvinainen ja vaikea löytää. Nykyään Claude-rapu on yksi halutuimmista pipovauvoista. Sen ainutlaatuinen väriyhdistelmä ja erikoisominaisuudet tekevät siitä erittäin keräilykohteen.

8. Merilevä saukko

Seaweed Beanie Baby on yksi arvokkaimmista Beanie Baby -pipoista. Kun se syntyi vuonna 1996, se oli erittäin harvinaista. Vain kourallinen näitä pipoja on nykyään olemassa, joten ne ovat yksi keräilijöiden halutuimmista esineistä. Tämä pehmeä ja herkkä Beanie Baby on saanut nimensä merieläimestä Saukosta. Nykyään sen arvo vaihtelee välillä 7 000 ja 30 000 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyn innovaatioista tulee maailman paras teknologia

Lue myös: 50 maailman rikkainta YouTube-käyttäjää

9. Maapähkinä elefantti

Yksi suloisimmista Beanie Babies -pipoista on Peanut the Elephant, joka julkaistiin vuonna 1995. Tämä pieni kaveri oli heti keräilijöiden suosikki. Sen suuret korvat ja suloisen violetit ja harmaat kasvot tekevät siitä pakollisen kaikille, jotka rakastavat Beanie Babiesia. Valitettavasti Peanut oli saatavilla vain rajoitetun ajan ja lopetettiin vuonna 1998, mikä on tehnyt siitä erittäin harvinaisen ja keräilykelpoisen. Nykyään Peanut on arvioiden arvoinen 7 000 dollaria.

10. Patti Platypus

Patti the Platypus on yksi markkinoiden suosituimmista pipovauvoista. Se julkaistiin vuonna 1993, ja siitä tuli nopeasti lasten ja keräilijöiden suosikki. Patti on ainutlaatuinen Beanie Babies -pipojen joukossa pitkän, magentanvärisen hoikan vartalon ja nenämäisen nenänsä ansiosta. Se tunnetaan myös siitä, että se on yksi ensimmäisistä Beanie Babies -pipoista, joka on valmistettu TY-tunnisteilla (erityinen ripustuslappu, joka on keräilijöiden erittäin haluttu). Patti on vuosien varrella kasvanut arvokkaammaksi, ja sen myynti on noussut jopa 6 000 dollaria.

11. Pinchers the Lobster

Se julkaistiin vuonna 1997, ja se oli yksi harvinaisimmista Beanie Babiesista ja oli olemassa vain vuoden. Pinchers on hummeri, jossa on punaiset ja valkoiset raidat ja kaksi suurta kynsiä, joista on tehty vain muutama tuhat. siinä on pavun muotoinen runko ja kaksi tupaa päässään. Pinchers the Lobster on yksi kalleimmista Beanie Babies -pipoista, joista osa myydään yli 3 500 dollaria.

12. Kaivaa rapu

Tämä punaisen värinen suosittu pipo vauva julkaistiin vuonna 1994. Se on tunnettu ainutlaatuisesta muotoilustaan, jossa on kaksi suurta kynttä edessä, mustat silmät ja pieni punainen runko. Diggeristä tuli nopeasti keräilijöiden suosikki. Diggerin arvo on noussut merkittävästi vuosien varrella ja on nyt yksi kalleimmista Beanie Babiesista. Viime vuosina sitä on myyty yhtä paljon kuin 3000–3500 dollaria.

13. Karhu työntekijä

Ei voida kiistää, että Employee, Bear, oli yksi yleisimmistä Beanie Babies -pipoista, kun se esiteltiin vuonna 1995, ja siitä tuli nopeasti hitti sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Työntekijä, karhu, on helposti tunnistettavissa ainutlaatuisen violetin värinsä ansiosta, jossa on magenta nauha, vihreä tai punainen nauha.

Sen rinnassa on myös erityinen “Kuukauden työntekijä” -merkki. Vaikka Employee the Bear ei ehkä ole yhtä arvokas kuin jotkin muut tämän listan Beanie Babies -pipovauvat, se on silti tarpeeksi arvokas saadakseen melkoisen pennin jälkimarkkinoilta. Viimeaikaisissa huutokaupoissa tämä pieni kaveri on myyty yli 2000-3000 dollaria!

14. Mystic the Unicorn

Se on yksi kalleimmista Beanie Babiesista. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1993, ja siitä tuli nopeasti lasten ja keräilijöiden suosikki. Sen arvo on vain kasvanut ajan myötä, ja jotkut niistä ovat myyneet yhtä paljon kuin 3 000 dollaria. Mystic on yksisarvinen, jolla on sateenkaaren kimalteleva sarvi ja harja. Hän on todella ainutlaatuinen ja kaunis lelu, minkä vuoksi hän on niin suosittu vielä tänäkin päivänä.

15. Kokki Robuchon

Tämän Beanie Babiesin nimi erottuu muiden yläpuolella: Chef Robuchon. Tämä pieni kaveri on harvinainen, koska se on uskomattoman hyvin tehty, ja siinä on monimutkaiset yksityiskohdat, jotka erottavat sen joukosta.

Tämä beigenvärinen karhu, jolla on mustat silmät ja kaunis univormu, on ihana. Robuchon julkaistiin vuonna 2006 osana ranskalaisen keittiömestarin ravintolan avajaisia ​​New Yorkissa. Jokainen pipovauva luotiin pitämään ruokalista tassuissaan. Nämä pipovauvat vaihtelevat välillä 1500-2500 dollaria näinä päivinä.

16. Peace the Bear

Tämä pieni kaveri esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1997, ja siitä tuli nopeasti fanien suosikki. Peace, Bear on ainutlaatuinen, koska sen vartalossa on solmiovärjäys ja jaloissa rauhan symbolit.

Vaikka Peace, the Bear -versiosta on monia erilaisia ​​versioita, arvokkaimmat ovat ne, joissa on virheitä. Esimerkiksi joissakin Peace the Bear -versioissa on väärin kirjoitetut tunnisteet tai virheelliset ompeleet. Peace the Bear löytyy noin 2 500 dollaria näinä päivinä.

Lue myös: Vuoden 2022 10 rikkainta podcasteria

17. Hoppity, pupu

Hoppity, pupu on yksi kalleimmista koskaan luoduista pipovauvoista. Tämä vauvan vaaleanpunainen suloinen pieni pupu esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1996 ja siitä tuli nopeasti keräilijöiden suosikki. Hoppitysta on sittemmin tullut yksi halutuimmista Beanie Babies -pipoista, ja joitain esimerkkejä on myyty yli yli 2 000 dollaria viime vuosina.

18. Humphrey, kameli

Yksi kuuluisista Beanie Babiesista, Humphrey, the Camel julkaistiin vuonna 1993, ja tämä tumma varjostettu kameli oli olemassa 5 vuotta. Sillä on kyhmy selässä, ja sen kaulassa on punainen merkkilappu, jossa on kello. Humphrey on täynnä papuja, paitsi sen jalkoja. Humphrey the Camel oli yksi ensimmäisistä yhdeksästä pipovauvasta, nyt harvinaisin ja arvokkain 500-1500 dollaria.

19. Jake, sinisorsa

Ty toi Jaken, sinisorsan, Beanie Baby. Inc. vuonna 1998. Se jäi eläkkeelle vuodessa. Jake tunnetaan värikkäästä vartalostaan, keltaisesta nokkastaan ​​ja valkoisesta rinnasta. Sen mukana tulee keinulappu. Jake on yksi alkuperäisestä yhdeksästä pipovauvasta ja yksi harvoista Kiinassa ja Indonesiassa valmistetuista Beanie Babiesista. Varsinainen Jake pipo vauva vaihtelee noin 900 dollaria näinä päivinä.

🔥 Empfohlen:  IPL 2023 katsojamäärä: ennätys

20. Bubbles the Fish

Se on yksi markkinoiden kauneimmista pehmopipovauvoista. Tämän pienen kalan hintalappu on noin 1 000 dollaria. Julkaistu vuonna 1996 osana sarjaa meriaiheisia pipovauvoja ja Nemo kala‘Bubbles’ on yksi tämän sarjan harvinaisimmista pipoista, ja sen seurauksena se on korkea hinta.

Tämä pieni kala on valmistettu pehmeästä keltaisesta ja mustasta kankaasta ja sillä on kimaltelevat mustat silmät. Sen suloinen pieni koko tekee siitä halutun keräilyesineen.

21. Derby, hevonen

Yksi harvinaisimmista ja arvokkaimmista pipovauvoista on Derby, hevonen, sillä niitä luotiin vain muutama tuhat ja sen jälkeen sen tuotanto lopetettiin. He myyvät satoja tai jopa tuhansia dollareita verkossa. Derby on harvinaisin nykyään. Saat tämän suloisen pipovauvan lähistöltä 3 000 dollaria eBayssa.

22. Pirteä koira

Koiran ystävät rakastavat tätä söpöä, yhtä arvokkaimmista pipovauvoista. Spunky on kultainen labradorinnoutaja, jolla on ruskea kuono ja ruskeat korvat. Siinä on punainen kaulus, jossa on sydämenmuotoinen kultalappu. Spunky on yksi harvinaisimmista pipovauvoista lyhyen tuotantonsa vuoksi, koska se jäi eläkkeelle niin aikaisin; siksi Spunkyja on hyvin vähän. Tämän seurauksena tämä pieni lelu on melko kallis ja sen hinnat voivat nousta valtavasti lähitulevaisuudessa. Jotkut Spunkys ovat myyneet yhtä paljon kuin 2 000 dollaria.

23. Lopun karhu

Seuraavaksi tässä kalleimpien pipovauvojen luettelossa on End Bear, joka maksaa noin 2000 dollaria eBayssa. Lyhyen jännevälinsä vuoksi näitä karhuja tuotettiin vain kourallinen, joten ne ovat erittäin harvinaisia ​​ja keräilijöiden haluttuja. End Bear erottuu muista pipovauvoista ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Se on täysin musta, siinä on mustat nappisilmät ja musta nenä. Lisäksi The End Bearin kädet ja jalat ovat keskimääräistä lyhyempiä, mikä antaa sille tympeän ulkonäön. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät The End Bearista yhden keräilijöiden halutuimmista pipovauvoista.

24. Sly Fox

Sly Fox on yksi maailman houkuttelevimmista pipovauvoista; se julkaistiin vuonna 1997. Se on valmistettu mustasta, valkoisesta ja harmaasta turkista. Silmät on valmistettu muovista, ja niissä on pieni musta nenä. Sly Foxin vasemmassa korvassa on tagi, jossa lukee: “Virallinen Beanie Babies -kauppakorttipeli”. Se on yksi harvinaisimmista pipovauvoista, ja vain kourallinen tiedetään olevan olemassa maailmanlaajuisesti. Nykyään Sly Fox -pipovauvoja löytyy ympäriinsä 2000 dollaria eBayssa.

Lue myös: Maailman 50 rikkainta koomikkoa

25. McDonald’s Erin Bear

Se on yksi arvokkaimmista pipovauvoista. Tämä pieni vihreä kaveri oli saatavilla vain rajoitetun ajan McDonald’sin toimipisteissä. Se julkaistiin vuonna 1997, ja siitä lähtien siitä on tullut keräilyesine. Jotkut Erin Bears ovat myyneet yhtä paljon kuin 2 000 dollaria. Nämä pipovauvat ovat korvaamattomia, jos sinulla sattuu olemaan yksi niistä.

26. Signature Bear

Tämä pehmo kullanruskea pipo vauva on yksi halutuimmista pipovauvoista. Se jäi eläkkeelle vain vuotta myöhemmin julkaisunsa jälkeen. Se on klassinen suloinen nallekarhu, jonka keskellä on punaommeltu sydän ja vasemmassa korvassa tarra. Sen arvo on noussut pilviin. Viime aikoina sitä voi löytää ympäriinsä 800 dollaria.

27. Kauha

Scoop on harvinainen pipovauva, joka koostuu harmaasta rungosta ja isosta oranssista nokasta; se on erittäin pehmoinen. Lapset rakastavat sitä, ja aikuisten mielestä se on vain ihana. Sen arvo on ollut noin 2 000 dollaria viime vuosina.

28. Snort, ystävällinen härkä

Vuonna 1990 julkaistu Snort, puna-valkoinen härkä, luotiin California Cheese Companyn mainostuotteeksi ja jaettiin ruokakauppoihin. Valitettavasti yritys lopetti toimintansa pian sen jälkeen, mutta Snortista tuli haluttu pipovauva.

Julkaisunsa jälkeen Snortista on tullut yksi suosituimmista ja arvokkaimmista pipovauvoista ympärillä. Se on keräilijöiden haluttu ja se voi noutaa satoja tai jopa tuhansia dollareita jälkimarkkinoilla. Viime vuosina sen arvo on ollut n 2 500 dollaria.

29. Kihara

https://in.pinterest.com/pin/294915475612093034/

Tämä supersöpö pipo tuli markkinoille vuonna 1993, mutta se poistui vain vuotta myöhemmin, tehden siitä yhden harvinaisimmista pipovauvoista. Kiharapipovauvoja uskotaan olevan vain noin 100, minkä vuoksi sen kysyntä on niin suuri.

Mikä tekee Curlysta niin erityisen? No, osa siitä liittyy sen ainutlaatuiseen ulkonäköön. Curly on karhu, jolla on kihara ruskea turkki, ja sen pää on hieman keskimääräistä suurempi. Lisäksi siinä on Ty-merkki, joka on sidottu sen vasempaan vuoteen. Löydät kihara haluttuun hintaan noin 3 000 dollaria eBayssa.

30. Muste

Se on yksi arvokkaimmista pipovauvoista. Se on vauvan vaaleanpunainen mustekala, jolla on laajat silmät. Lapset rakastavat leikkiä tällä söpöllä pipolla, sillä se on iloinen persoona ja eroaa melkoisesti muista markkinoilla olevista pipoista. Inky saa varmasti kaikki hymyilemään. Inkyn hinta on noin 540 dollaria.

31. Jolly, mursu

Jolly, mursu, on yksi kalleimmista koskaan tehdyistä pipovauvoista. Tämän teoksen alkuperäinen vuoden 1997 versio on noin 5 000 dollaria. Jolly on iso pipo, jonka koko on yli 8 tuumaa. Se on valmistettu harmaasta pehmokankaasta, jossa on pörröiset viikset, niskassa on punainen huivi ja siinä on mustat nappisilmät. Tällä hetkellä löydät Jollyn hinnasta noin 1 200 dollaria eBayssa!

🔥 Empfohlen:  Samsung esittelee maailman pienimmän ja edullisimman microLED-television CES 2023 -messuilla

32. Valentina karhu

Yksi maailman kalleimmista pipovauvoista, Valentina-karhu, oli ty inc:n suunnittelema ylellinen lelu. vuonna 1996 ja on tällä hetkellä arvioiden arvoinen 2 000 dollaria. Valentina-karhu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten mohairista, sametista ja satiinista.

Sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat musta nenä ja mustat napit. Valitettavasti näitä harvinaisia ​​pipovauvoja valmistettiin vain 1 000 kappaletta, mikä tekee niistä erittäin kysytyn keräilyesineen.

Lue myös: Kaikkien aikojen 10 parasta sijoittajaa

33. Haiseva

Yksi tämän päivän markkinoiden halutuimmista pipovauvoista. Tämä karvainen pikkumies on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, ja sen ainutlaatuinen muotoilu miellyttää varmasti kaikkia pipovauvojen keräilijöitä. Stinky on hinnoiteltu noin 900 dollaria eBayssa.

34. Rover

Viimeaikaisten raporttien mukaan maailman kallein pipovauva on Rover. Tämä pieni pentu luotiin vuonna 1998, ja sen tarina alkoi, kun British Phone Company esitteli sen ensimmäisen kerran mainostuotteena. BT. Sen arvo on noussut pilviin johtuen sen rajallisesta saatavuudesta ja haluttavuudesta pipojen keräilijöiden keskuudessa. Tällä hetkellä Rover löytyy osoitteesta 2 995 dollaria eBayssa.

35. Vapaus

Tämä pipo vauva julkaistiin vuonna 1997 ja se on valmistettu valkoisesta minkin turkista. Se on myös täytetty hanhenuntuvalla, mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja pehmoisen. Saatat istua pienellä omaisuudella, jos olet tarpeeksi onnekas omistaaksesi yhden näistä pipovauvoista! Valitettavasti Libearty on niin harvinainen, että niitä on olemassa vain kourallinen, mikä tekee siitä erittäin arvokkaan keräilijöille. Niiden arvo voi olla noin 50 000 – 75 000 dollaria.

36. Huulet, valtameren vaeltaja

Lips, kala, on harvinainen pipovauva, joka julkaistiin vuonna 1997. Sitä pidetään yhtenä maailman kalleimmista pipovauvoista, ja jotkut mallit myyvät jopa jopa 20 000 dollaria eBayssa. Lips on ainutlaatuinen värikäs hauska lelu, jossa on kirkkaan oranssin ja sinisen värinen runko. Sillä on mustat silmät ja punaisen värinen iso huuli.

37. Joustintuki ja Baby Strut

Ne ovat kaksi arvokkainta pipovauvoja, jotka luotiin vuonna 1997 ja on valmistettu erittäin harvinaisista materiaaleista. Nämä pipovauvat ovat värikkäitä kukkoja. Jokainen niistä on ihastuttava, ja keräilijöiden keskuudessa ne ovat erittäin kysyttyjä. Tämän vauvojen piposarjan hinta on 1300 dollaria verkkokaupoissa!

38. Vaahtera, karhu

Maple, the Bear on yksi suloisimmista nallekarhuista, jonka vasemmassa korvassa on Ty-merkki, joka on valmistettu ylellisistä materiaaleista ja monimutkaisista yksityiskohdista, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Se julkaistiin vuonna 1997 ja siitä tuli nopeasti suosittu keräilijöiden keskuudessa. Nykyään Maple on arvioiden arvoinen 2 000 dollariamikä tekee siitä yhden arvokkaimmista pipovauvoista.

39. Goldie kultakala

Tämä kaunis oranssinvärinen kultakala julkaistiin vuonna 2000, ja sen arvo on noussut merkittävästi. Tällä hetkellä tämän pipovauvan hinta on noin 1 000 dollaria eBayssa.

40. Vauvan luut

Jos olet kiinnostunut Beanie Babiesista, tiedät, että Baby Bones on yksi halutuimmista ja kalleimmista. Tämä vaaleanpunainen pieni pentu esiteltiin vuonna 1998, ja niitä luotiin vain 1 000. Seurauksena Baby Bonen hinta nousi ja nykyään se on noin arvoinen 1 200 dollaria verkossa.

Lue myös: 30 maailman kalleinta urheilukorttia

41. Lucky Ladybug

Tämä punainen ja musta värillinen leppäkerttu on yksi markkinoiden söpöimmistä ja arvokkaimmista pipovauvoista, jonka hinnat ovat jopa 1 500 dollaria. Lelu julkaistiin vuonna 1997, ja se oli saatavilla vain rajoitetun ajan, joten se oli keräilijöiden haluttu. Lucky Ladybug on yksi harvinaisimmista pipovauvoista, joten sen kysyntä on suuri keräilijöiden keskuudessa.

42. Ahmarit

Gobbles, eloisan värinen kalkkuna, joka on valmistettu oranssista, keltaisesta ja valkoisesta pehmomateriaalista, on yksi suloisimmista pipovauvoista. Se luotiin vuonna 1997, ja sen arvo on sittemmin noussut pilviin. Nykyään Gobblesin hinta on noin 6600 dollaria verkossa!

Toivomme, että pidit tästä luettelosta arvokkaimmat pipovauvat. Ne ovat täydellinen lahja lapsille. Valittavana on niin monia lajikkeita. Lisäksi on niin monia keräilyvaihtoehtoja karhuista kaneihin, koiriin, kissoihin, kaloihin ja muihin.