Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

42 parasta blogiresurssia aloitteleville bloggaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 42 parasta blogiresurssia aloitteleville bloggaajille

Kun aloitin ensimmäisen blogini, ajattelin, että hakukoneoptimoinnin ymmärtäminen riittää aloittamaan rahan ansaitsemisen välittömästi.

En tiennytkään, että bloggaamisessa on enemmän liikkuvia osia kuin pelkkä sisällön kirjoittaminen.

Kesti yli vuosi nähdäkseni merkittäviä tuloja tuosta blogista. Mutta kun ostin ensimmäisen blogikurssini ja palkkasin apua, tajusin, että sijoitukseni edistäisivät suoraan blogini menestystä.

Jos et halua tai sinulla ei ole varaa sijoittaa aikaa tai rahaa blogiisi, voi olla vaikeaa muuttaa siitä rahaa tuottava yritys. Onneksi on olemassa runsaasti ilmaisia ​​ja edullisia blogiresursseja, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan menestyvän blogin.

Resursseja blogin luomiseen

NameMesh (ilmainen): Verkkotunnusten generaattori, jonka avulla voit valita täydellisen nimen blogillesi. Tarjoaa satoja saatavilla olevia ehdotuksia etsimiesi sanojen perusteella.

NameCheap (ilmainen, maksa verkkotunnuksista): Verkkosivusto, joka myy verkkotunnuksia vain 8,88 dollarilla vuodessa. Koska verkkotunnukset, joissa on yleisiä sanoja, voivat olla kalliita, NameCheap ehdottaa vaihtoehtoja käyttämällä samanlaisia ​​lauseita ja ideoita.

WordPress.org (ilmainen): Paras alusta, jolla voit rakentaa blogisi ilmaiseksi. WordPress.org ja WordPress.com ovat kaksi eri asiaa. .org-version avulla voit hallita verkkosivustoasi paremmin.

HostGator (maksullinen): Edullinen web-hosting-yritys. Tarvitset isännöinnin saadaksesi WordPress.org-verkkosivustosi käyntiin. Voit käyttää meidän vaiheittaiset opetusohjelmat blogin aloittamiseksi HostGatorilla.

ManageWP Worker (ilmainen): Suojauslaajennus, joka suojaa blogisi hakkereilta ja antaa sinun tallentaa sivustojen varmuuskopiot Google Driveen.

Blogin kirjoittaminen laillisesti (artikkeli): Opettaa oikean tavan suojata blogisi oikealla oikeudellisella kielellä ja sivuilla, kuten tietosuojakäytännöillä, käyttöehdoilla sekä oikeudellisilla vastuuvapauslausekkeilla ja ilmoituksilla.

Resursseja blogin suunnitteluun

StudioPress (maksullinen): Premium WordPress-teemat. Nämä teemat eivät ole ilmaisia, mutta ne ovat hakukoneoptimoituja, mobiiliystävällisiä ja näyttävät ammattimaisilta.

Elementor (maksettu): Käyttäjäystävällinen sivunrakennusohjelma, jonka avulla voit suunnitella blogisi makusi mukaan. Ilmainen versio sisältää vedä ja pudota mobiiliresponsiivisen editorin perusmalleineen ja widgeteineen. Saatavilla on myös henkilökohtainen suunnitelma, joka tarjoaa lisäwidgetejä, malleja, rakennusvaihtoehtoja ja paljon muuta.

Elementor Astra -teema (maksettu): Yksi suosituimmista Elementorin kanssa käytettävistä teemoista. Voit käyttää tätä ohjetta määritä Astra-teema.

Canva (ilmainen vaihtoehto): Online-suunnitteluohjelmisto pinsseille, Instagram-viesteille, tulosteille jne. Premium-vaihtoehdon mukana tulee kirjasto ilmaisia ​​kuvakkeita ja arkistokuvia.

🔥 Empfohlen:  8 luovaa tapaa ilmaista asiakasarvostusta

Pexel/Unsplash/Pixabay (ilmainen): Kuvasivustot kaupalliseen käyttöön parantaaksesi blogisi visuaalista suunnittelua. Kuvan luottoa tai maksua ei vaadita.

PowerPoint (tai Keynote/Google Slides) (ilmainen): Vaihtoehto Canvalle visuaalisten kuvien, kuten pinojen ja blogigrafiikan, luomiseen.

Aiheeseen liittyvä: Bloggaaminen Instagramissa: 6 vinkkiä blogisi kasvattamiseen ja liikenteen kasvattamiseen

Blogin kaupallistamisresurssit

Kuinka ansaita rahaa bloggaamalla (artikkeli): Opettaa aloittelijoille, kuinka ansaita rahaa blogista missä tahansa vaiheessa käyttämällä mainontaa, kumppanimarkkinointia, digitaalisia tuotteita tai palveluita.

Parhaat affiliate-markkinointiverkostot (artikkeli): Opettaa bloggaajia ansaitsemaan palkkion suosittelemalla muiden yritysten tuotteita ja palveluita. Sisältää myös verkostot, joihin voit rekisteröityä aloittaaksesi tuotteiden mainostamisen blogissasi jo tänään.

Google AdSense (he maksavat sinulle): Googlen mainosverkosto, joka hyväksyy uudet bloggaajat. On helppo perustaa ja alkaa ansaita käteistä seuraamalla yrityksen ohjeita vaiheittainen opas. Huomaa kuitenkin, että maksu voi olla pieni ja sinun on ansaittava vähintään 100 dollaria ennen maksun vastaanottamista.

Mediavine (he maksavat sinulle): Mainosverkosto, joka hyväksyy bloggaajat, joilla on vähintään 50 000 kuukausittaista käyttäjävuorovaikutusta eli istuntoja Google Analyticsin tallentamana. Yritys maksaa enemmän mainoksen napsautuksesta kuin Google AdSense.

Pro Blogger Bundle (maksullinen kurssi): Kolmen blogikurssin alennettu sarja: Launch Your Blog Biz, Pinterest Traffic Avalanche ja Six-Figure Blogger. Kurssin luojat, Alex ja Lauren Create and Gosta, opettavat kaiken, mitä uusien bloggaajien on tiedettävä, blogin perustamisesta liikenteen kasvattamiseen Pinterestin avulla ja voiton tekemiseen.

Resursseja blogisi markkinointiin ja liikenteen lisäämiseen

Google Analytics (ilmainen): Tarjoaa vierailijoille tietoja blogistasi, kuten sivujen katselukertojen ja istuntojen määrä, kuinka kauan lukijat viipyvät sivulla ja kuinka usein he napsauttavat lisäsivuja. Analytiikka voi auttaa sinua seuraamaan ja parantamaan liikennettäsi.

ConvertKit (ilmainen vaihtoehto): Käyttäjäystävällinen sähköpostimarkkinointityökalu aloittaa sähköpostilistasi ja lähettää sähköpostia tilaajille. Ilmainen sopimus tukee rajoitettua määrää ominaisuuksia ja tilaajia. Jos ylität tilaajarajan, sinun on alettava maksaa kuukausitilauksesta. Premium-pakettien mukana tulee myös mahdollisuus luoda automaattisia sarjoja, myyntisuppiloita, rajoittamattomia raportteja ja paljon muuta.

Pinterest for Businessin käyttäminen (artikkeli): Vinkkejä Pinterest Business -tilin luomiseen ja käyttöön. Pinterest on arvokas liikenteen lähde monille verkkosivustoille ja voi auttaa sinua kasvattamaan lukijakuntaasi nopeasti uutena bloggaajana.

🔥 Empfohlen:  8 parasta Amazon FBA -työkalua myyjille

Kuinka saada liikennettä Pinterestillä (YouTube-video alla): Alex ja Lauren jakavat parhaat vinkkinsä kuinka saada liikennettä blogiisi Pinterestin avulla. He antavat kaikki yksityiskohdat strategioistaan ​​Pinterest Traffic Avalanche -kurssilla.

Myötätuuli (maksullinen): Pinterestin ja Instagramin julkaisujen ajoitusohjelma, jonka avulla voit ajoittaa sisältöä etukäteen. Voit hyödyntää ilmaista kokeiluversiota ja testata heidän palvelujaan ennen kuin kulutat rahaa.

Grow by Mediavine (aiemmin Social Pug) (ilmainen vaihtoehto): WordPress-laajennus, joka upottaa sosiaalisen median jakopainikkeet blogisi sisällön ylä-, ala- tai viereen. Näin lukijoiden on helppo jakaa sisältöäsi muiden kanssa ja se voi auttaa saamaan uusia lukijoita.

Google Keyword Planner (ilmainen): Luo avainsanaluetteloita yksinkertaisten aihehakujen perusteella. Näyttää kunkin avainsanan kuukausittaisen hakumäärän.

KWFinder (maksettu): Hakukoneoptimoinnin (SEO) työkalu löytää avainsanaideoita sijainnin ja kielen perusteella. Jokaisessa haussa näkyy luettelo avainsanoista, jotka sisältävät hakutuloksia ja kuinka vaikeaa avainsana on sijoittua asteikolla 1-100.

Yoast SEO (ilmainen vaihtoehto): WordPress-laajennus, joka arvioi blogitekstejä sivun SEO. Perusversio on ilmainen ja seuraa yhtä pääavainsanaa artikkelia kohden, ja maksullinen versio jopa viittä avainsanaa artikkelia kohti.

8-vaiheinen SEO-strategia (video): 17-minuuttinen video, joka opastaa sinut läpi tärkeimmät hakukoneoptimointistrategiat, joiden avulla voit sijoittaa blogitekstisi Googlen ensimmäiselle sivulle.

Kokoa avainsanasi yhteen (maksullinen): 47 dollarin vaiheittainen strategia löytää avainsanoja, jotka voivat ohjata liikennettä blogiisi käyttämällä vain ilmaisia ​​SEO-työkaluja.

Stupid Simple SEO: SEO Starter Pack (ilmainen): Ilmainen 6 päivän video-SEO-koulutus, joka opastaa bloggaajat hakukoneoptimoinnin perusteet läpi.

Blogin nopeuttaminen (artikkeli): Viisi helppoa asiaa, joiden avulla voit lisätä blogisi nopeutta ilman verkkokehittäjän palkkaamista.

Facebookin blogiryhmät (artikkeli): Ilmaisiin ryhmiin liittyminen voi olla korvaamatonta. Luot yhteyksiä omalla markkinaraollasi ja voit oppia muiden bloggaajien voitoista ja virheistä.

Aiheeseen liittyvä: 20 parasta blogikurssia aloittelijoille ja edistyneille bloggaajille

Työkalut kirjoittamiseen ja sisällön luomiseen

CoSchedule Headline Analyzer (ilmainen): Analysoi blogiviestien otsikot sellaisten elementtien perusteella, kuten merkkien lukumäärä ja sanavalinta, mikä auttaa sinua valitsemaan napsautusarvoisempia otsikoita.

Grammarly (ilmainen): Google Chrome -laajennus, joka seuraa selaimesi kielioppi- ja kirjoitusvirheitä. Premium-versio tarjoaa tehokkaampia muokkausehdotuksia.

🔥 Empfohlen:  6 tärkeää vinkkiä puheenvuorosi hyväksymiseen

4 olennaista elementtiä upean blogikirjoituksen kirjoittamiseen (artikkeli): Ilmainen opas ammattibloggaajalta ja kirjailijalta Jeff Goinsilta, kuinka voit kirjoittaa blogitekstejä, jotka vangitsevat yleisösi, alkaen otsikosta ja päättyen houkuttelevaan toimintakehotukseen.

Osuma Julkaise (maksullinen): Verkkokurssi, joka opettaa yksityiskohdat upean sisällön kirjoittamisesta lyhyemmässä ajassa. Opi kirjoittamaan omaan markkinarakoon paremmin kuin kilpailijat ja sitouta yleisösi hyvin jäsennellyllä viestillä.

Resursseja blogin hallintaan ja järjestämiseen

Asana (ilmainen): Ilmainen projektinhallintaohjelmisto jopa 15 tiimikaverille, jotka voivat ajoittaa jokaisen blogitehtävän suorittamiseen tarvittavat vaiheet alusta loppuun. Premium-vaihtoehto tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten aikajananäkymän projekteista ja yksityisistä projekteista. Vaikka tekisitkin kaiken juuri nyt itse, Asanan kaltainen työkalu voi auttaa pitämään sinut järjestyksessä ja pitämään sinut vastuullisena määräajoin.

löysä: Chat-alusta kommunikoidaksesi helposti tiimisi ihmisten kanssa (kun sinulla on sellainen).

Toggl (ilmainen): Aikaseurantaohjelmisto, jolla on mahdollisuus kytkeä päälle ja pois päältä eri tehtävien välillä. Auttaa pitämään sinut keskittyneenä ja tuottavana. Voit myös seurata urakoitsijoiden aikoja tuntilaskutus- tai ajanhallintatarkoituksiin.

Google Drive (ilmainen): Tarjoaa 15 Gt ilmaista pilvitallennustilaa asiakirjoille, jotka voidaan jakaa reaaliajassa. Kirjaudu sisään Google-tiliisi, jotta pääset käsiksi asiakirjoihin missä tahansa.

Google-kalenteri (ilmainen): Luo aikatauluja henkilökohtaiseen tai tiimikäyttöön. Voit jakaa jokaisen kalenterin eri tiimitovereiden kanssa järjestääksesi vastuut ja projektien aikataulut.

Fiverr (maksa palveluista): Alusta löytää ja palkata edullisia graafisia suunnittelijoita, sisällöntuottajia, teknistä tukea jne. blogin kasvattamiseksi. Jotkut palvelut alkavat jo 5 dollarista.

Dead Link Checker (ilmainen): Tarkista, ettei blogikirjoituksissasi ole rikkinäisiä linkkejä poistettavaksi tai korjattavaksi. Rikkinäiset linkit voivat vahingoittaa käyttökokemusta, joka on a blogin SEO.

Blogiverot aloittelijoille (artikkeli): Opettaa kuinka seurata tulojasi ja menojasi ensimmäisestä päivästä lähtien, jotta vuoden lopun verojen ilmoittaminen on helppoa. Voit myös hyvittää verotettavat tulot laillisilla blogikuluilla (mukaan lukien ostamasi blogiresurssit).

Table of Contents