Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 Chrome-laajennusta YouTube-videoiden lataamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 Chrome-laajennusta YouTube-videoiden lataamiseen

Vaikka YouTube-sovelluksen avulla voit ladata videoita offline-katselua varten, kaikki videot eivät ole ladattavissa. Lisäksi video pysyy YouTube-sovelluksessa, mikä tarkoittaa, että et voi jakaa tai toistaa sitä missään muualla.

Mutta jos olet kiinnostunut lataamaan YouTube-videoita, jotkin selainlaajennukset voivat auttaa sinua. Alla käsittelemme muutamia niistä.

1. Addoncrop YouTube Video Downloader

Addoncrop YouTube Video Downloader on monipuolinen selainlaajennus, jonka avulla voit ladata YouTube-videoita. Sinun on ladattava Addoncrop Foxified-laajennuksen kautta, jonka avulla voit lisätä Firefox-lisäosia Chromeen.

Kun olet ladannut tämän laajennuksen, näet ylimääräisen palkin aivan YouTube-videon alapuolella, jossa näkyy useita painikkeita. Käyttämällä videokuvake, voit ladata minkä tahansa YouTube-videon. Ennen latauksen aloittamista laajennus pyytää sinua valitsemaan resoluution ja näyttämään kunkin resoluution tiedostokoon.

Ennen kuin lataat minkä tahansa videon, varmista kuitenkin, että ymmärrät, onko YouTube-videon lataaminen laillista ja noudatatko sen ehtoja.

Addoncropin avulla voit myös muuntaa videon MP3-tiedostoksi ja ladata pikkukuvan. Lisäksi on vaihtoehtoja ottaa käyttöön pimeä tila, elokuvatila tai kelluva videosoitin.

Jos tämä kaikki kuitenkin tekee näytöstäsi liian sotkuisen, voit napsauttaa -kuvaketta ylittää -kuvaketta vaihtaaksesi kompaktitilaan. Tämä näyttää yhden ladata vain painiketta.

Voit muuttaa tämän laajennuksen asetuksia laajennusasetuksista. Täältä voit valita, mitkä muodot näytetään ladattaessa, sisällytetäänkö DASH-muotoisia kohteita ja näytetäänkö upotetuissa videoissa latausvaihtoehto.

Videoiden lataamisen lisäksi Addoncropin laajennus tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen avulla voit ottaa kuvakaappauksen videoista napsauttamalla Kamera kuvake. Voit myös piilottaa YouTube-kommentit.

Jos kuuntelet musiikkia tai podcastia, voit ottaa äänitilan käyttöön ja estää videon latautumisen. Ehkä kätevin ominaisuus on se, että voit tehdä hakuja YouTubesta katsoessasi videota. Hakutulokset tulevat näkyviin Aiheeseen liittyvät videot -välilehti.

Kuinka asentaa Addoncropin Downloader

Vieraile Addoncrop-sivustolla ja mene YouTube Video Downloader -sivulle. Klikkaa Lisää Chromeen ja sitten Mennään. Tämä ohjaa sinut Chrome Web Storeen, josta sinun on ensin ladattava Foxified.

🔥 Empfohlen:  Kiehtovia pakollisia dokumentteja yrittäjille – taktiikat, jotka voivat auttaa yritystäsi kasvamaan

Kun Foxified on ladattu, näet uuden välilehden, joka pyytää YouTube Video Downloaderin käyttöoikeuksia. Anna tarvittavat luvat ja YouTube Video Downloader on valmis muutamassa sekunnissa.

ladata: Addoncrop YouTube Video Downloader (Vapaa)

2. Internet Download Manager

Internet Download Manager tai IDM on laajalti käytetty työkalu erityyppisten tiedostojen, ei vain videoiden, lataamiseen. Vaikka voit ladata IDM-laajennuksen Chrome Web Storesta, se toimii vain, jos IDM-ohjelmisto on asennettu tietokoneellesi. Joten sinun on ladattava ohjelmisto laajennuksen mukana. Kun olet tehnyt molemmat, käynnistä selain uudelleen.

Lataa videot YouTubesta avaamalla mikä tahansa video YouTubessa. Huomaat a Lataa tämä video -painiketta IDM logo videosoittimen oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitä ja valitse tiedostomuoto ja videon resoluutio.

Seuraavaksi IDM näyttää valintaikkunan, jossa sinua pyydetään valitsemaan kansio videon ja kuvauksen tallentamista varten (valinnainen). Napsauta lopuksi Aloita lataus -painiketta, ja IDM tallentaa videon määritettyyn kansioon.

Vaikka IDM Integration Module -laajennus itsessään on ilmainen, sinun on ostettava IDM-lisenssi, jotta voit käyttää ohjelmistoa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson jälkeen. Lisenssi maksaa 11,95 dollaria vuodessa ja 24,95 dollaria elinikäisestä käyttöoikeudesta. IDM on yksi Chromen parhaista latausohjaimista, joten se yrittää sitä.

Ladata: Internet Download Manager -ohjelmisto

ladata: IDM-integrointimoduuli Kromi (Ilmainen, vaatii maksetun IDM-lisenssin)

3. Paikallinen YouTube-latausohjelma

Local YouTube Downloader on työkalu, joka tekee täsmälleen sen, mitä tinalla lukee. Sen avulla voit ladata YouTube-videoita paikallisesti laitteellesi. Tätä laajennusta ei kuitenkaan voi ladata Chrome Web Storesta, vaan se on asennettava Tampermonkeyn kautta.

Tampermonkey on tunnettu käyttäjien komentosarjahallinta, joka on saatavilla kaikille suosituille selaimille, mukaan lukien Chrome ja Edge. Tämän käyttäjän komentosarjahallinnan kautta voit ladata käyttäjäskriptejä YouTube-videoiden lataamiseen sen kautta.

Kun olet ladannut Tampermonkeyn ja Local YouTube Downloaderin, sinun tarvitsee vain avata mikä tahansa YouTube-video, jonka haluat ladata. Napsauta videosoittimen alla Lataa korkearesoluutioinen MP4 ladataksesi videon välittömästi.

🔥 Empfohlen:  Parhaat sivustot rojaltivapaiden äänitehosteiden lataamiseen

Lisää resoluutioita ja formaatteja saat napsauttamalla Näytä/piilota linkit. Tässä näet useita linkkejä kahdessa eri sarakkeessa: Stream ja mukautuva. Stream-sarakkeen linkeissä on yhdistetty ääni-video, kun taas oikeanpuoleiset linkit tukevat vain yhtä niistä.

Valitse videosi resoluutio ja muoto ja napsauta sen linkkiä. Sinut ohjataan uudelle välilehdelle, jossa video toistetaan. Täällä voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa Tallenna video nimellä videoiden lataamiseen.

Paikallisen YouTube-latausohjelman asentaminen

Siirry ensin Chrome Web Storeen ja lataa Tampermonkey. Lataa seuraavaksi Local YouTube Downloader -käyttäjän komentosarja GreasyForkista.

ladata: Tampermonkey varten Kromi (Vapaa)

ladata: Paikallinen YouTube-latausohjelma

4. Helppo YouTube Video Downloader

Easy YouTube Video Downloader on Opera-lisäosa, jonka voit lisätä Chromeen CrossPilot-laajennuksen kautta. Kuten nimestä voi päätellä, se on yksinkertainen latausohjelma YouTube-videoille ilman kelloja ja pillejä.

Kun olet asentanut lisäosan, avaa mikä tahansa video YouTubessa. Näet vihreän ladata painikkeena. Napsauta sitä avataksesi pudotusvalikon. Täältä näet käytettävissä olevat muodot ja resoluutiot sekä niiden koot.

Valitse haluamasi muoto ja Easy YouTube Video Downloader aloittaa videon lataamisen.

Kuinka asentaa Easy YouTube Video Downloader

Lataa ensin CrossPilot Chrome Web Storesta. Siirry sitten Easy YouTube Downloader -sivulle ja napsauta Asenna CrossPilotilla. Myönnä laajennuksen latausoikeudet.

ladata: CrossPilot for Kromi (Vapaa)

ladata: Helppo YouTube-videoiden latausohjelma

5. YouTube napsautuksella

YouTube by Clicks on erillinen ohjelmisto, ei selaimen lisäosa. Mutta se toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa laajennus, joten voit ladata videoita suoraan YouTube-sivustolta. Voit ladata YouTube By Click sen verkkosivustolta.

Aina kun katsot minkä tahansa YouTube-videon tämän ohjelmiston asentamisen jälkeen, se havaitsee automaattisesti toistettavan videon ja näyttää pienen ikkunan oikeassa alakulmassa. Täällä sinulla on mahdollisuus lataa video MP4- tai MP3-muodossa.

🔥 Empfohlen:  SEO-oikoluku: Paranna verkkosivustosi sijoitusta & Muunna Lisää

Avaamalla sovelluksen voit muuttaa ladattujen videoiden kansiota, oletusmuotoa ja videon laatua. Oletuksena se havaitsee vain Chromessa toistetut videot. Voit kuitenkin ottaa vaihtoehdon käyttöön muissa selaimissa. Ohjelmisto on saatavilla useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska ja espanja.

ladata: YouTube klikkaamalla Kromi (Vapaa)

Lataa videoita offline-katselua varten

Nämä Chrome-laajennukset tekevät YouTube-videoiden lataamisesta helppoa ja vaivatonta. Näiden lisäosien avulla voit tallentaa videoita myöhempää käyttöä tai offline-katselua varten. Joten jos suunnittelet matkustamista ja haluat katsoa videoita kuluttamatta mobiilidataa, voit ladata YouTube-videoita tai jopa kokonaisia ​​soittolistoja.