Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 ClipGrab-vaihtoehtoa [Free and Premium Options to Save Your Favorite Videos]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 ClipGrab-vaihtoehtoa [Free and Premium Options to Save Your Favorite Videos]

Tiedät, että olet menossa matkalle, jossa matkapuhelimen vastaanotto on hieman epäselvä. Kuinka voit silti katsoa suosikkivideoitasi ilman internetyhteyttä? Helppo vastaus on ladata ne ennen kuin lähdet kotoa käyttämällä ohjelmistoa, kuten ClipGrab. Mitä ClipGrab-vaihtoehtoja saatat kääntyä?

Internet on täynnä ladattavia ohjelmistoja, jotka lupaavat auttaa sinua katsomaan enemmän videosisältöä, mutta sinun on tiedettävä, mihin ohjelmiin voit luottaa.

Sukellaanpa viiteen parhaaseen ClipGrab-vaihtoehtoon, joita voit käyttää tietokoneellasi tänään.

Mikä on ClipGrab?

ClipGrab on videolatausten hallintaohjelma, jonka avulla voit ladata suosikkivideosi useista lähteistä, mukaan lukien:

Tämä videolatausohjelma on saatavilla avoimen lähdekoodin ohjelmistona, joka on lähes kaikkien käytettävissä. Koska se on avoimen lähdekoodin, kuka tahansa voi muokata tai parantaa ohjelman yleistä koodia.

Jos olet tekninen ja haluat tehdä muutoksia, joiden avulla voit ladata videoita helpommin, voit tehdä sen ClipGrab-ohjelmistolla.

Kaikki ClipGrabissa ei kuitenkaan ole positiivista.

Tämä lataus on saatavilla InstallCoren kautta, joka pakkaa ClipGrab-ohjelmiston muiden kolmannen osapuolen ohjelmistojen kanssa, joita et ehkä halua asentaa tietokoneellesi. Joissakin tapauksissa se käyttää mainos- tai vakoiluohjelmia, joita useimmat käyttäjät eivät halua tietokoneelleen.

Onko olemassa ilmaista videonlatausohjelmaa?

ClipGrab itsessään on ilmainen YouTube-videoiden latausohjelma, mutta se ei ole ainoa ohjelma, joka voi suorittaa saman toiminnon. Jos etsit ilmaista mahdollisuutta ladata online-videoita laitteellesi, sinun on varmistettava, että siinä on kaikki etsimäsi ominaisuudet.

Hyvän videolatausohjelman avulla voit pakata tiedostoja, mikä helpottaa niiden tilaamista tietokoneellasi tai niiden lataamista muille asemille. Sen pitäisi sallia sinun tehdä muutoksia resoluutioon ja tulosteen kokoon.

Ohjelmistosta riippuen voit myös tallentaa videosi paitsi tietokoneesi kiintolevylle, myös online-asemille, kuten Google tai Dropbox.

🔥 Empfohlen:  Luovan esittelyn kirjoittaminen [Free Template & Examples]

Parhaat vaihtoehdot ClipGrabille

4K lataus

4K-lataus toimii sekä Windowsissa että Macissa, ja se palvelee lähes samoja toimintoja kuin alkuperäinen ClipGrab. Voit käyttää tätä ilmaista ClipGrab-vaihtoehtoa median lataamiseen 4K-laadulla jopa noin 8K-laatuisena.

Tässä on joitain 4K-latauksen etuja:

 • Lataa videoita matalalla, korkealla ja vakiotarkkuudella
 • Lataa täydellisiä soittolistoja ja videoita tekstitetyillä
 • Käytä videoita Facebookissa, YouTubessa, Dailymotionissa, Vimeossa ja Metacafessa

Monet käyttäjät valitsevat ohjelmiston ilmaisen version, jonka avulla voit ladata jopa viisi videota kanavaa kohden, mutta maksullisella versiolla voit ladata rajattomasti videoita vain 15 dollarilla.

YTD

ClipGrab-vaihtoehtojen joukossa YTD for Mac ja Windows on loistava vaihtoehto, koska se palvelee pitkää luetteloa videosivustoista, mukaan lukien suositut sivustot, kuten YouTube ja Vimeo.

Toisin kuin ClipGrab, joka lataa ylimääräisiä ohjelmistoja ohjelman mukana, YTD antaa sinulle mahdollisuuden valita, haluatko ensin jonkin sen lisäohjelmistosta.

Voit ladata videoita, mutta se toimii myös äänen latausohjelmana, joka muuntaa videon MP4-, 3GP-, MPEG- ja AVI-tiedostoiksi. Sen avulla voit myös ladata videoita useilla resoluutioilla aina 8K:sta 1080p HD:hen.

Jos aiot käyttää tätä ohjelmistoa usein, saatat haluta päivittää YTD Pro -tilaukseen, jonka avulla voit ladata rajoittamattoman määrän videoita. 2 vuoden suunnitelmasta maksat vain 2,99 dollaria kuukaudessa.

Video DownloadHelper

Toinen ClipGrab-vaihtoehto, joka on suunniteltu sekä Macille että Windowsille, on helppokäyttöinen Video DownloadHelper. Se on ladattavissa ilmaiseksi, ja sen käytön oppiminen voi olla melko helppoa. Kun ohjelma on ladattu tietokoneellesi, näet kuvakkeen URL-palkin vieressä.

Videosisältö laukaisee kuvakkeen animoitumaan ja kehottaa sinua lataamaan sisällön. Sitä voidaan käyttää sekä Firefox- että Google Chrome -selaimissa.

Lataa useita videoita kerralla valitsemassasi muodossa.

Päivittämällä premium-versioon (28,50 dollaria) saat käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten:

 • Ladatuissa videoissa ei ole QR-koodia
 • Mahdollisuus muuntaa videoita mp3-tiedostoiksi
 • Tuki muuntamiseen
🔥 Empfohlen:  6 parasta VPN:ää Spotifylle vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

iTube Downloader

iTube Downloader sekä Macille että Windowsille on yksi parhaista ClipGrab-vaihtoehdoista. Jos haluat ilmaisen ohjelman, voit käyttää iTubea, mutta muista, että tällä ilmaisella versiolla on muutamia haittoja:

 • Vesileimat ladatuissa videoissa
 • Matalaresoluutioiset lataukset
 • Tukee vain M4A- ja MP4-muotoja

Tilaukset ovat suhteellisen edullisia, jos pidät siitä, mitä saat ilmaisella kokeiluversiolla. Yksi Mac vuodessa maksaa 24,95 dollaria ja elinikäinen lisenssi 34,95 dollaria. PC-jäsenyyden hinta on hieman halvempi (19 dollaria vuodeksi tai 29 dollaria elinikäiselle lisenssille).

Voit ladata videoita yli 10 000 sivustolta Turbo-tilassa, jotta lataukset ovat kolme kertaa nopeampia. Kuten monet muut ClipGrab-vaihtoehdot, voit myös ladata kokonaisia ​​soittolistoja erälatauksella.

Total Video Downloader

Mac-käyttäjillä on myös toinen vaihtoehto ClipGrab-vaihtoehdoille: Total Video Downloader. Tämä ohjelmisto lataa videoita ja ääniä laajasta valikoimasta korkealaatuisia verkkosivustoja, mukaan lukien sosiaalisen median sivustot, kuten Instagram ja Twitter, sekä tuhansia muita. Siinä on nopeat lataukset samalla kun nautit suosikkisisällöstäsi.

Joitakin etuja ovat:

 • Mahdollisuus valita videon resoluutio ennen lataamista (normaali tai teräväpiirto)
 • Lataa saatavilla olevat tekstitykset
 • Helppo ladata videoita kopioimalla ja liittämällä URL-osoite
 • Nopea asennus
 • Sisäänrakennettu selain, joka kehottaa lataamaan videon tai äänen toiston

Mikä ClipGrab-vaihtoehto sopii sinulle?

Jos harkitset ClipGrab-vaihtoehtoja, harkitse, voisivatko jotkut näistä freemium-palveluista olla oikea valinta sinulle. Suurimmalla osalla tässä luetelluista ohjelmista on ilmainen versio, jota voit testata, tai kokeiluversio niiden maksullisesta tuotteesta.

Video DownloadHelper on halvin päivitys, jossa on eniten ominaisuuksia. Toisin kuin YTD, joka veloittaa vähemmän kuukausittain, voit saada Video Download Helperin elinikäisen version alle 30 dollarilla.

Harkitse, mikä ohjelmisto on yhteensopiva laitteesi ja budjettisi kanssa, jotta voit alkaa ladata lisää videosisältöä, jota voit käyttää milloin tahansa!