Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 eettistä tapaa käyttää keskimatkaa markkinoinnissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 eettistä tapaa käyttää keskimatkaa markkinoinnissa

Jos vietät paljon aikaa sosiaalisessa mediassa näinä päivinä, on hyvät mahdollisuudet, että sinulla on ainakin pari ystävää, jotka ovat kokeilleet Midjourneya.

Midjourney on “AI-kuvageneraattori tekstistä” -ohjelma, joka pystyy luomaan kauniita, loistavia kuvia moneen tarkoitukseen. Harrastajat rakastavat sitä sen ilmaisukyvyn ja helppokäyttöisyyden vuoksi, kun taas digitaaliset markkinoijat tunnustavat sen potentiaalin suunnittelutyökaluna.

Mutta miten Midjourney tarkalleen ottaen toimii, ja kuinka digitaaliajan markkinoijat voivat varmistaa, että he käyttävät sitä eettisesti? Sukellaanpa siihen, mitä sinun tulee tietää Midjourneyn käyttämisestä markkinointiin ja muuhun.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miten Midjourney toimii?

Tekoälyllä toimivana kuvageneraattorina Keskimatka toimii hyvin samalla tavalla kuin työkalut, kuten DALL-E 2 ja Stable Diffusion.

Käyttäjät pyytävät kuvia kirjoittamalla tekstikomentoja (kutsutaan kehotteiksi), jotka kertovat tekoälylle, mitä luoda. Kehotteet voivat olla lyhyitä ja yksinkertaisia ​​tai pitkiä ja erittäin kuvaavia. Monet vakavat käyttäjät kehittävät oman ainutlaatuisen kehotustyylinsä ajan myötä.

Suurin tekijä, joka erottaa Midjourneyn muusta paketista on kuitenkin se, että se toimii suositun viestintäsovelluksen kautta. Ristiriita. Käyttäjät hyödyntävät Discordin käyttöliittymää ylläpitääkseen dialogia Midjourney-botin kanssa, lähettääkseen sille kehotteita ja vastaanottaakseen tuloksena olevia kuvia.

Jokainen kehote tuottaa neljä kuvaa alkuperäisen pyynnön perusteella. Käyttäjillä on mahdollisuus pyytää muunnelmia mistä tahansa kuvista. He voivat myös eristää ja skaalata minkä tahansa kuvan missä tahansa prosessin vaiheessa. Luomukset julkaistaan ​​jokaisen käyttäjän galleriassa, tai ihmiset voivat halutessaan tallentaa ne omiin laitteisiinsa.

Lisäkomentojen oppiminen antaa Midjourney-käyttäjille mahdollisuuden tehdä vielä enemmän ohjelman kanssa. Esimerkiksi asetusten muuttaminen, kuvasuhteiden säätäminen tai kahden kuvan yhdistäminen uuden luomiseksi.

Tekoälyn luoma taide ja etiikka

Tässä vaiheessa Midjourneyn kaltaiset tekoälymallit ovat olleet laajalti saatavilla alle vuoden, joten pitkän aikavälin vaikutus taidemaailmaan jää nähtäväksi. On myös joitain eettisiä ja oikeudellisia huolenaiheita, jotka on ratkaistava. Tässä on muutamia huomioitavia ongelmia.

🔥 Empfohlen:  10 tapaa olla tuottavampi verkkokehittäjä

Vähentääkö tekoäly ihmisen luovuutta

Monet taiteilijat ja suunnittelijat omaksuvat innokkaasti Midjourneyn ja lisäävät sen työnkulkuihinsa. Toiset ovat kuitenkin ymmärrettävästi huolissaan siitä, että tällaiset ohjelmat aliarvostavat työtä ja vuosien koulutusta ihmisen luoman materiaalin takana.

Esimerkiksi kun a osavaltion messujen sininen nauha koska “digitaalinen taide” meni Midjourneyn luomaan teokseen, tuhannet taiteilijat ottivat yhteyttä Internetiin ilmaistakseen suuttumuksensa.

Samaan aikaan toiset ilmaisivat huolensa siitä, että Midjourneyn kaltaiset ohjelmat voivat maksaa heille työtä, viedä heidän työpaikkansa ja mahdollisesti tehdä niistä vanhentuneita.

Mahdollisia tulevaisuuden juridisia ongelmia

Midjourneyn takana oleva tekoäly oppii käyttämään taikuuttaan tutkimalla valtavia tietojoukkoja, jotka koostuvat monista miljardeista julkisesti saatavilla olevista kuvista.

Se, ovatko tällaiset tietojoukot kopioitujen valokuvien ja taideteosten kohtuullista käyttöä vai eivät, on kuitenkin edelleen määrittelemätön.

Mahdollisesti haitalliset stereotypiat

On myös jonkin verran huolta siitä, ylläpitävätkö Midjourneyn kaltaiset tekoälymallit haitallisia etnisiä, kulttuurisia ja sukupuolistereotypioita.

Esimerkiksi kun tekoälyllä toimiva avatarin luoja soitti Lensa yleistyi viime vuonna, ja monet naiskäyttäjät ja värikkäät ihmiset ilmoittivat saaneensa avatareja, jotka vahvistivat haitallisia väärinkäsityksiä tai olivat liian seksuaalisia.

5 tapaa käyttää keskimatkaa markkinointiin

Vaikka Midjourneylla on ehdottomasti hauska leikkiä sen itsensä vuoksi, sen potentiaalia markkinointityökaluna ei voida kiistää. Tässä on tarkempi katsaus joihinkin tavoihin, joilla voit integroida sen eettisesti yrityksesi lähestymistapaan markkinointiin.

1. Pyydä grafiikkaryhmääsi käyttämään sitä aivoriihiin

Kuten tekstikeskeisten AI-työkalujen, kuten ChatGPT, tapauksessa, Midjourney pystyy varmasti uskomattomiin asioihin. Mutta sen tuotos on tehokkainta yhdistettynä siihen korvaamattomaan omaperäisyyteen, jonka vain ihmiset voivat tuoda pöytään.

Kokeile integroida se graafisen suunnittelutiimin työnkulkuun ideointityökaluna upeiden logojen, kuvioiden ja aidosti omaperäisten kuvien luomiseen.

2. Luo sen avulla ainutlaatuisia kuvia blogikirjoituksiin

Kuten monet digimarkkinoijat jo tietävät, katseenvangitsijat kuvat ovat välttämättömiä, kun sisältösi erottuu joukosta. Mutta arkistokuvia, jotka sopivat laskuun, voi olla vaikea löytää, koska monia parhaista kuvista käytetään laajalti.

🔥 Empfohlen:  Assistant haluaa käyttää kirjautumisavainnippua – parhaat korjaukset

Taitava pikakäsityöläinen tai graafinen suunnittelija voi helposti käyttää Midjourneyn kaltaista työkalua tuottaakseen uskomattomia alkuperäisiä grafiikoita, jotka ovat täydellisesti linjassa brändisi identiteetin ja valitsemiesi aiheiden kanssa.

3. Käytä sitä auttamaan videosisältöäsi pomppaamaan

Midjourney ei vielä pysty luomaan animaatioita tai muita liikkuvia kuvia, mutta kokenut animaattori, kuvittaja tai videosuunnittelija voi helposti ottaa sen tuotoksen ja suorittaa työn loppuun.

Yllä oleva video on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Midjourneyn luomuksista voi tulla upeita alkuperäisiä markkinointivideoita, jotka kääntävät päätä.

4. Lisää visuaalista vetovoimaa sosiaaliseen mediaasi

Kuten blogin pitäminen aina täynnä hienoa materiaalia, jatkuvan yllättävän sosiaalisen median sisällön virran ylläpitäminen voi olla melkoinen haaste – varsinkin kun on kyse asioiden visuaalisesta puolesta.

Kuitenkin työkalujen, kuten Midjourney ja Adobe Firefly, tarjoaminen sosiaalisen median tiimillesi mahdollisina resursseina voi ratkaista ongelman helposti.

5. Virtaviivaista digitaalisen omaisuuden luomista

Digitaaliset resurssit, kuten e-kirjat ja kurssit, voivat olla yritykselle arvokkaita markkinoinnin näkökulmasta. Et voi vain myydä niitä arvokkaina digitaalisina tuotteina, vaan voit tarjota niitä ilmaisina kannustimina uutiskirjeiden tilaamiseen, yhteystietojen jakamiseen tai ystävien suosittelemiseen.

Tekoälyllä toimivat työkalut, kuten Midjourney, voivat nopeuttaa dramaattisesti aivoriihiä, käsitteellistämistä ja tällaisten tuotteiden tuotantoa. Jos sinulla on myös lahjakas sisällöntuottajien tiimi, joka pystyy hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla, sisältötuotantosi voi nousta uusiin korkeuksiin.

Johtopäätös

Tässä vaiheessa AI-ohjelmat, kuten ChatGPT ja Midjourney, ovat muuttaneet digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon maailmaa ikuisesti. He eivät kuitenkaan pysty todellisuudessa korvaamaan ihmisluojia tai luomaan korkealaatuista sisältöä yksinään.

Saat parhaat tulokset tasapainottamalla Midjourney for markkinointia huipputason inhimillisen työn kanssa rekisteröitymällä WriterAccessin kaltaiseen palveluun. Se on luotettava markkinapaikka, joka käyttää tekoälyn voimaa löytääkseen kaltaisiasi brändejä projekteihisi parhaiden kirjoittajien, suunnittelijoiden ja sisällöntuottajien kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Dark Webiä turvallisesti Androidilla vuonna 2023

Rekisteröidy omaan ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään ja astu markkinoinnin tulevaisuuteen, jossa hyödynnetään parasta, mitä ihmisten tekoäly voi yhdessä tuoda pöytään.