Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 erinomaista tapaa monipuolistaa sosiaalisen median päivityksiäsi lisätäksesi liikennettä ja sitoutumista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 erinomaista tapaa monipuolistaa sosiaalisen median päivityksiäsi lisätäksesi liikennettä ja sitoutumista

Sosiaalisen median alustat tarjoavat valtavia mahdollisuuksia kasvattaa liikennettä, löytää asiakkaita ja lisätä bränditietoisuutta.

Mutta voit toteuttaa nämä mahdollisuudet vain, jos otat sosiaalisen median sisältösi vakavasti.

Voit sijoittaa aikaa seuraajien kasvattamiseen ja käyttää rahaa päivitysten huomioimiseen, mutta ellei sinulla ole hienoa sisältöä, et saavuta paljon.

Sosiaalisen median seuraajat ovat täynnä sisältöä: heidän syötteensä ovat täynnä linkkejä, viestejä ja kuvia. Miten erotut joukosta?

Yllätä sosiaalisen median yleisösi käyttämällä erilaisia ​​sisältöresursseja ja monipuolistamalla sosiaalisen median sisältöäsi säännöllisesti.

Näin:

1. Lataa alkuperäisiä videoita

Sosiaalisen median alustat rakastavat, kun isännöit videoita niiden kanssa, eli sen sijaan, että lataat videosi YouTubeen ja jaat linkin päivityksessä, lataa video suoraan sosiaalisen median alustalle.

On olemassa tiettyjä rajoituksia ja vaatimuksia, jotka vaihtelevat alustasta toiseen, joten pidä nämä mielessä:

Facebook-syöte Instagram-syöte Viserrys LinkedIn
Suhde 16:9 – 9:16 1,91:1 – 4:5 1:2,39 – 2,39:1 1:2,4 tai 2,4:1
Maksimi pituus 240 minuuttia 1-120 sekuntia 2 minuuttia 20 sekuntia max 3 sekuntia – 10 minuuttia
Kuvatekstit Suositeltava Suositeltava Suositeltava Suositeltava
Ääni Suositeltava Suositeltava Suositeltava Suositeltava

Videoleap voit koota videoita, joita voidaan käyttää uudelleen useissa muodoissa, jotta yksi ja sama video toimii kaikilla alustoilla.

Sovelluksen avulla voit myös sekoittaa useita videoleikkeitä yhteen, lisätä videotehosteita, lisätä kuvatekstejä ja siirtymiä jne. Siitä on ilmainen versio (jota käytän) ja se on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle.

Jos etsit työpöytäratkaisua, voit luoda muutaman vaihtoehdon vesileimattomia videoita ilmaiseksi.

2. Lataa videosi tarinoita

Instagram Storiesista on tullut yksi suosituimmista sosiaalisen median sisältötyypeistä.

Se auttaa myös, että se on ainoa päivitys Instagramissa, jossa voit lisää klikattavia linkkejä ja näin luoda todellisia napsautuksia Instagramista.

🔥 Empfohlen:  33 luovaa tapaa säästää rahaa juuri nyt!

Tarinoista on tullut niin suosittuja, koska ne tarjoavat lyhytaikaista sisältöä eli sisältöä, joka poistetaan 24 tunnin kuluttua. Tarinat voivat olla mitä tahansa hienoista kuvista hauskoihin kuviin, joten kokeile erilaisia ​​muotoja, esimerkiksi:

  • Julkaise sisäpiirikuvia ja -videoita itsestäsi ja/tai tiimistäsi
  • Uudelleenjulkaisu hienoa asiakkaiden arvostelut ja suosittelut tarinoihin (ja jos mahdollista, merkitse ne asiakkaat, jotka ovat jakaneet kyseisen arvostelun)

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Kuinka saada lisää näyttökertoja Instagram-tarinoihisi.

3. Ajoita viihdyttäviä päivityksiä lomille ja erityispäiville

Viikonloput ja juhlapyhät ovat päiviä, jolloin useimmat merkit ovat yleensä hiljaa. Tämä on tilaisuutesi tulla huomatuksi. Lisäksi sinun ei todellakaan tarvitse olla paikalla postaamassa mitään: Voit ajoittaa nämä päivitykset viikonpäivälle.

Itse asiassa kontrollifriikki minussa suosittelee ajoittamaan nämä päivitykset kuukausia eteenpäin. On hyvä käyttää hitaampaa vuodenaikaa (kuten useimmilla yrityksillä kesää) sosiaalisen median toimituksellisen kalenterin täyttämiseen jopa vuoden eteenpäin. Näin varmistat, että jotain tulee livenä myös silloin, kun olet kiireinen tai vietät aikaa perheesi kanssa.

Wave Video tarjoaa sinulle ilmaisen sosiaalisen kalenterin ja jopa joitain sisältöideoita jokaiselle päivälle. Sen avulla voit juhlia pienempiä ja ammattimaisia ​​pyhiä ja hyödyntää kausiluonteisia hashtageja, kuten #nationalcatday ja #startupsunday:

Useimmat sosiaaliset alustat ovat alkaneet tarjota jonkinlaista aikataulua, mutta on parempi käyttää ajoitusalustaa, jotta voidaan ajoittaa samanaikaisesti useille alustoille.

Agorapulse on loistava vaihtoehto, koska sen mukana tulee myös muita hienoja ominaisuuksia, kuten sosiaalinen kuuntelu ja some-postilaatikko, jotka pitävät kaiken sosiaalisen median markkinointisi saman katon alla:

Alusta tukee Facebookia, Instagramia, Linkedinia ja Twitteriä ja antaa sinun käyttää videoiden natiivilatausta saadaksesi parempia tuloksia videosisällöstäsi.

4. Lainaa (ja merkitse) vaikuttajaa

Sosiaalisen median taggaus on loistava tapa saada niche-vaikuttajan huomio, mutta vain jos teet sen oikein etkä liioittele sitä.

🔥 Empfohlen:  Yksityiskohtainen opas sosiaalisen median analytiikkaan

Satunnainen lainaus, jossa esiintyy vaikuttaja, voittaa lähes aina muutaman voimakkaan tykkäyksen ja jopa jaon. Visuaalisten lainausten käyttäminen on suositeltavaa, koska voit ladata lainauksen Instagramiin. Muista vain merkitä vaikuttajasi!

Facebook Instagram LinkedIn Viserrys
Voit merkitä… Kuka tahansa, joka on julkisuuden henkilö (sivu) tai joka on ystäväsi Kuka tahansa Kuka tahansa Kuka tahansa
Voit merkitä tunnisteen käyttämällä kolmannen osapuolen sovellusta… Ei: Voit merkitä vain natiivisti (eli kun lähetät itse Facebookista) Joo Ei: Voit merkitä vain natiivisti (eli kun lähetät itse Linkedinistä) Joo
Merkitse merkitsemällä… @ ja ala sitten kirjoittaa nimeä valitaksesi henkilön avattavasta valikosta @ ja kirjoita sitten heti heidän Instagram-käyttäjänimensä (ei välilyöntiä @:n jälkeen) @ ja ala sitten kirjoittaa nimeä valitaksesi henkilön avattavasta valikosta @ ja kirjoita sitten heti heidän Twitter-käyttäjänimensä (ei välilyöntiä @:n jälkeen)

Merkitsemisestä tekee niin tehokkaan, että mikä tahansa yllä olevista alustoista lähettää merkitsemällesi henkilölle jonkinlaisen ilmoituksen, mikä tekee päivityksestä lähes mahdotonta ohittaa. Oletuksena (eli ellei kyseinen käyttäjä ole määrittänyt asetuksiaan):

  • Facebookissa he saavat Facebook-ilmoituksen
  • Instagramissa he saavat Instagram-ilmoituksen
  • Linkedinissä he saavat Linkedin-ilmoituksen ja sähköpostin
  • Twitterissä he saavat Twitter-ilmoituksen

Jos merkitset kyseisen henkilön valokuvaan Instagramissa, kuva näkyy (ja todennäköisesti pysyy) Merkitty-välilehdessä.

5. Hyödynnä gallupit

Äänestys on loistava tapa saada yleisösi mukaan ja tutustua siihen paremmin. Useimmat sosiaalisen median alustat antavat sinun luoda natiiviäänestyksiä, jotka eivät edellytä seuraajien kirjautumista minnekään ja antavat heidän osallistua suoraan syötteestään:

Twitterissä:

Äänestykset ovat Twitterissä melko rajallisia, mutta se on täysin järkevää, koska Twitterissä on historiallisesti ollut kyse lyhyydestä ja yksinkertaisuudesta. Voit esittää kysymyksen ja antaa seuraajille mahdollisuuden valita enintään neljästä vaihtoehdosta.

Facebookissa

Facebookissa käyttäjät voivat lisätä natiiviäänestyksiä ryhmiin. Voit lisätä niin monta kysymystä kuin haluat, antaa ihmisten valita useita kysymyksiä ja jopa lisätä omia vaihtoehtoja. Kun on niin monia hienoja vaihtoehtoja, tämä voi olla hieno yhteistyöpäivitys seuraajillesi.

🔥 Empfohlen:  LinkedIn - Facebook työskenteleville ammattilaisille

Voit myös ajastaa äänestykset julkaistavaksi tiettynä päivänä, jos haluat, että äänestykset julkaistaan ​​vapaapäivänä tai viikonloppuna.

Henkilökohtaisilla ja yrityssivuilla voit isännöidä Q&A-tietoja, mikä on hyvä idea saada yleisösi tutustumaan sinuun ja brändiisi paremmin:

LinkedInissä

LinkedInissä voit luoda yksinkertaisen kyselyn, joka sisältää enintään neljä vaihtoehtoa ja määrittää, kuinka kauan haluat kyselyn pysyvän aktiivisena.

Niche-kysymysten tutkimus ja trendien seuranta voivat antaa sinulle mielenkiintoisia ideoita kyselyjen järjestämiseen. Tekstin optimointi tarjoaa hienon kysymystutkimusominaisuuden, jonka avulla voit löytää mielenkiintoisia kysymyksiä keskustellaksesi yleisösi kanssa:

Älä unohda perusasioita

Vaikka yllä olevat vinkit antavat sinulle ideoita pelaamiseen ja kokeiluun, älä unohda tärkeitä sosiaalisen median jakamisen perusteita:

  • Vanha kunnon 80/20 sääntö pätee edelleen – Haluat vähintään 80 % päivityksistä jostain muusta ja vain 20 % (tai vähemmän) itseäsi tai tuotteitasi koskevasta sisällöstä. Näin voit rakentaa todella sitoutuneen yleisön, joka pitää sinusta ja luottaa sinuun tarpeeksi napsauttaakseen linkkejäsi ja jopa ostaakseen sinulta.
  • Älä yliaikaa, sinun on oltava paikalla – Yllä mainitsin päivitysten ajoittamisen yhdeksi vuodeksi, mutta ne ajoitetut päivitykset koskevat enimmäkseen lomia ja viikonloppuja, jolloin et ehkä ole paikalla julkaisemassa mitään. Mikään ei korvaa manuaalista jakamista ja vain paikalla olemista: Koska sinun täytyy olla yhteydessä yleisöösi, vastata kommentteihin, rohkaista lisää päivityksiä, merkitä ihmisiä jne.
  • Pyydä koko tiimisi ideoimaan uusia ideoita – Älä luota vain itseesi tai sosiaaliseen tiimiisi monipuolisen sisällön luomisessa. Pyydä koko tiimiäsi keksimään uusia formaatteja ja ainutlaatuisia kuvakulmia. Käsite yhtenäinen viestintä auttaa sinua luomaan yhteistyörutiinin tämän toteuttamiseksi.
  • Alkuperäinen sisältö voittaa aina – Kuten edellä mainittiin, sosiaalisen median alustat rakastavat sitä, kun luot alkuperäistä sisältöä sen sijaan, että linkität kolmannen osapuolen sisältöön. Joten kun sinulla on aikaa, kirjaudu sisään luodaksesi natiiviäänestyksiä, ladataksesi natiivivideoita, isännöidäksesi kysymyksiä ja vastauksia ja jopa aloittaaksesi livelähetyksen.

Erityyppisen sisällön käyttäminen on loistava idea kaikissa markkinointikanavissasi, mukaan lukien oma sivusto, sosiaalisen median kanavat ja sähköpostimarkkinointi.

Johtopäätös

Sosiaalisen median päivitysten monipuolistamisella on enemmän etuja sitoutumisen ja liikenteen lisäämisen lisäksi. Sen avulla voit löytää lisää myynninedistämismahdollisuuksia, pohtia lisää sisältöideoita sivustollesi, kerätä enemmän sitouttamistietoja käytettäväksi mainosten kohdistamisessa ja ymmärtää paremmin kohdeyleisösi.

Mutta ennen kaikkea se auttaa sinua nauttimaan sosiaalisen median profiilien parissa työskentelemisestä, mikä on tärkein osa!

Table of Contents