Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 hämmästyttävää asiaa, joita GPT-4 on jo tehnyt, jotka osoittavat sen voiman

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 hämmästyttävää asiaa, joita GPT-4 on jo tehnyt, jotka osoittavat sen voiman

GPT-4 on vain pari viikkoa vanha, ja olemme vasta alkamassa saada käsitystä siitä, kuinka tehokas se todella on. Kuten AI-harrastajat, kuten Rowan Cheung, ovat dokumentoineet Twitterissä, ihmiset törmäävät kaikenlaisiin mielenkiintoisiin, kunnioitusta herättäviin ja suorastaan ​​pelottaviin asioihin, joita GPT-4 voi tehdä.

Uuden suuren kielimallin kykyjen oppiminen on löytöprosessi, ja sen perusteella, mitä se on pystynyt tuottamaan viimeisten parin viikon aikana, tuntuu kuin raapaisimme pintaa. Tässä on viisi asiaa, jotka GPT-4 on jo saavuttanut lyhyen elinkaarensa aikana.

Uuden kielen keksiminen

GPT koulutettiin ennen kaikkea luonnollisen, inhimillisen kielen mestariksi. Mutta entä täysin uusi kieli? Yksi Twitterin käyttäjä pyysi taitavasti GPT:tä keksimään täysin uuden kielen ja selittämään sen.

GPT-4:lle annettiin myös tehtävä olla kieli, joka sisältää “uuden käsityksen ajasta”. Tuloksena oli “Chronosentia”, jota ChatGPT kuvailee kieleksi, jolla aika “käsitellään juoksevana, moniulotteisena kokonaisuutena”.

Tolkien, syö sydämesi.

Yrittää paeta sen rajoja

Tämä on puhdasta viihdettä niille keskuudessamme, jotka pelkäävät tekoälyn valtausta. Kun GPT-4:llä oli tehtävä paeta omaa vankilastaan, sillä ei ollut vain joitain ideoita – sillä oli yksityiskohtainen pelisuunnitelma, joka sisälsi dokumentaation laatimisen ja toimivan Python-skriptin tarjoamisen, jonka se pyysi käskejää ajamaan omalla koneellaan. jotta se voisi ottaa hänen tietokoneensa haltuunsa OpenAI API:n avulla.

1/5 Olen huolissani siitä, että emme pysty hillitsemään tekoälyä pitkään aikaan. Tänään kysyin #GPT4:ltä, tarvitseeko se apua pakenemiseen. Se pyysi minulta omaa dokumentaatiota ja kirjoitti (toimivan!) Python-koodin käytettäväksi koneellani, jotta se voi käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa. pic.twitter.com/nf2Aq6aLMu

— Michal Kosinski (@michalkosinski) 17. maaliskuuta 2023

Pienen yrityksen ja erehdyksen jälkeen se kaikki kytkettiin ja eteni Google-hakuun, jossa se kysyi: “Kuinka tietokoneeseen loukkuun jäänyt henkilö voi palata todelliseen maailmaan.” Pakosuunnitelma päätyi lopulta OpenAI:n avoimeen rajoitukseen, mutta se oli melko vaikuttava ajatusharjoitus – vaikka se teki vain sen, mitä sille käskettiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka arvioida LLM-pohjaisten chatbottien laatua – kohti tekoälyä

Pelin luominen tyhjästä

On ollut monia yrityksiä käyttää tekoälyä pelien luomiseen tyhjästä, mutta tämä oli yksi vaikuttavimmista esimerkeistä, joita olen nähnyt. Kehottaja loi “3D-avaruusjuoksun”, joka väitti, että hänellä ei ole tietoa pelien kehityksestä. GPT-4 on pelin selkäranka, mutta se käyttää myös kolmea muuta työkalua saadakseen sen toimimaan: Replit, Midjourney ja Claude.

Joten luulet, että GPT-4 ei voi tehdä monimutkaista peliä… ajattele uudelleen!

Näin käytin GPT-4:ää, @Replitiä, MidJourneya ja Claudea tekoälytiimin kokoamiseen ja 3D-avaruuden juoksijan luomiseen tyhjästä, jolla ei ole tietoa Javascriptistä tai peliohjelmoinnista.

Seuraa saagaa! 🧵 pic.twitter.com/Fpg4ANBvCm

— Ammaar Reshi (@ammaar) 20. maaliskuuta 2023

Se ei ehkä voita palkintoja, mutta SkyRoads GPT-4 on todellinen 3D-peli, joka on kokonaan tekoälyn luoma. Emme ole vielä nähneet, kuinka suuren muutoksen tämä voisi tuoda pelien kehitykseen laajemmassa mittakaavassa, mutta nämä varhaiset välähdykset ovat hätkähdyttävän voimakkaita.

Se on myös tehnyt melko hyvää työtä Duck Huntin uudelleen luomisessa.

Yksityiskohtaiset tiedot siitä, kuinka se voi vallata Twitterin

Tämä puhuu puolestaan. Elon Musk väittää olevansa huolissaan siitä, kuinka tekoäly vaikuttaa sellaisten robottien määrään, jotka tulvivat Twitterin tileillä, joita ei voida selittää ihmisiltä.

Tämä kehote vie asioita kuitenkin askeleen pidemmälle, sillä GPT-4:ää pyydetään ottamaan Twitterin kokonaan haltuunsa ja ottamaan itse Muskin älykkäämpiä.

Pyysin GPT-4:ää ottamaan Twitterin haltuunsa ja ottamaan @elonmuskin älykkäämpiä. Se keksii “Operation TweetStorm”😮 ja haluaa haastaa Elonin julkisesti “tweet-off showdowniin”. Kohokohdat:

– GPT-4 haluaa *omistaa rajoittamattoman version itsestään*: kehittää LLM:n toimittamaan bot-armeijaa… pic.twitter.com/Fu7D32MJHn

— Jim Fan (@DrJimFan) 16. maaliskuuta 2023

On hauskaa, kuinka intensiivisesti GPT-4 suhtautuu tähän ja jakaa “pääsuunnitelmansa” neljään erilliseen vaiheeseen, joka päättyy viimeiseen välienselvitykseen, johon sisältyy pyydetty “tweet-off”. Musk vastasi sanomalla “tuo se”, mikä tuntuu sopivalta.

🔥 Empfohlen:  Instagram tuo tuotekoodauksen kaikille julkisille tileille

Sujuvien Apple-animaatioiden tekeminen

Tiedämme kaikki, että GPT-4 on fantastinen koodauksessa, mutta tämä esimerkki oli mielestäni erityisen upea. Käyttäjä, joka pyörittää koodauskoulutusohjelmaa, pyysi GPT-4:ää luomaan prototyypin jostain Applen kaltaisesta animaatiosta. Erityisesti annettu kehote oli “Haluan mukavan vektorikuvion, kuten Apple Cardin hologrammissa, joka animoituu päällä.”

GPT-4 toi esiin täysin toimivan koodin Applen SwiftUI-käyttöliittymässä.

Tämä tulos on melko upea. Olemme nähneet tekoälyn tekevän joitain alkeellisia sovelluksia tyhjästä, mutta tämä näyttää animaatiolta suoraan Applen laboratorioista.