Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 ilmaista SEO-tarkastustyökalua & Ohjelmisto verkkosivustojen analysointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 ilmaista SEO-tarkastustyökalua & Ohjelmisto verkkosivustojen analysointiin

Tämä opas sisältää luettelon ilmaisista SEO-tarkastustyökaluista verkkosivustojen analysointiin.

Alta löydät parhaan ilmaisen SEO-tarkastusohjelmiston saadaksesi selkeän kuvan verkkosivustosi teknisistä ja sisältöön liittyvistä ongelmista, jotta voit optimoida avainelementit, jotka voivat parantaa sivustosi orgaanista sijoitusta ja näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa. , Yahoo ja Bing

Tämän sivun loppuun mennessä sinulla on hyvä luettelo ilmaisista verkkosivustojen tarkastusohjelmistoista, joita voit lisätä hakukoneoptimointikampanjoidesi tehokkuuden arvioimiseksi SEO-työkalupakettiin.

Ilmaiset SEO-tarkastustyökalut ja -ohjelmistot

1. Netpeak Spider

Netpeak Spider on suosittu valinta ilmaisiin SEO-tarkastustyökaluihin verkkosivustojen analysointiin. Kuitenkin toisin kuin muut pilvipohjaiset ohjelmistot, kuten muut tässä luettelossa tarkastelut suosituimmat työkalut, Netpeak Spider edellyttää, että lataat ohjelmiston ja käytät sitä tietokoneeltasi.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että Netpeak Spiderin ilmainen kokeiluversio mahdollistaa vain 500 URL-osoitteen skannauksen 200 säikeessä (säie tarkoittaa erillistä yhteyttä verkkosivustoon). Siksi, jos sivustossasi on yli 500 sivua, ohjelmisto ei voi tarkastaa jokaista URL-osoitetta.

Ilmaisessa Netpeak Spider -työkalussa voit kuitenkin edelleen käyttää lähes kaikkia toimintoja paitsi raporttien vientiä sekä tietojen tallentamista ja kopioimista, jotka tulevat saataville maksullisen tilauksen ostamisen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan tämä on paras työkalu verkkosivustosi laajan indeksoinnin suorittamiseen ilmaiseksi. Muut alustat, kuten Moz tai Semrrush, vaativat maksullisen tilauksen päästäkseen tämän tason tietoihin. Vaikka Netpeak Spideristä puuttuu isompien SEO-tarkastusalustojen tarjoama täydellinen työkaluvalikoima, itse indeksointityökalu toimii loistavasti useimmille bloggaajille, pienyritysten omistajille ja SEO-toimistojen aloittaville yrityksille.

Netpeak Spider tarkastaa sivustosi perusteellisesti kiireellisten ongelmien tai virheiden varalta (merkitty punaisella), varoituksia parannettavista asioista (oranssi) ja huomautuksia (ongelmia, joita voitaisiin parantaa jossain vaiheessa).

Yksi erottuvista ominaisuuksista on sisäinen PageRank-laskenta, jota ei löydy mistään muista ilmaisista SEO-tarkastustyökaluista. Sisäinen PageRank-laskentatyökalu auttaa sinua suorittamaan perusteellisen analyysin sisäisestä linkityksestä saadaksesi syvällisiä käsityksiä Google PageRank -kulusta. Tämä ominaisuus arvioi, kuinka linkin paino jakautuu sivustolle ja mihin se keskittyy eniten. Se paljastaa myös, mitkä merkityksettömät sivut ottavat ylimääräistä linkkipainoa ja mitkä URL-osoitteet ovat umpikujia, jotka polttavat arvokasta saapuvien linkkien painoa SEO:lle.

🔥 Empfohlen:  9 tärkeää askelta saumattomaan verkkosivustojen siirtoon

Voit kokeilla Netpeak Spider -ohjelmaa ilmaiseksi täällä, ja kehotamme sinua tekemään siitä SEO-työkalusarjasi keskeisen osan.

2. Xenu’s Link Sleuth

Xenu’s Link Sleuth on toinen ilmainen SEO-auditointiohjelmisto, jota voit käyttää. Pohjimmiltaan se on kaavintaohjelmisto, joka on suunniteltu tarkistamaan rikkinäiset verkkosivustolinkit, jotta löydät ja korjaat 404-sivuille johtavat URL-osoitteet. Mukana on myös ominaisuus, jonka avulla voit etsiä kuvia, joiden tiedostokoot ovat suurimmat, jotta voit optimoida ne nopeutta varten korvaamalla ne pakatuilla kuvatiedostoilla.

Tosin Xenu’s Link Sleuth ei ole houkuttelevin ohjelmisto verkkosivustojen analysointiin (käyttöliittymä on vähän päivätty), ja se vaatii latauksen vain Windows-yhteensopivuuden kanssa; Kuitenkin ilmainen työkalu, joka toimii nopeasti analysoimaan rikkinäisiä hyperlinkkejä, kannattaa kokeilla. Voit kokeilla Xenu’s Link Sleuthia ilmaiseksi täällä.

3. Mobile Moxie

Mobile Moxie on kokoelma tuotteita, mukaan lukien ilmainen sovellus nimeltä SERPertaor. Tämän työkalun avulla voit tarkistaa verkkosivuston mobiilisijoitukset tietyn osoitteen perusteella, mikä on erittäin hyödyllistä paikallisten hakukoneoptimointistrategioiden tehokkuuden analysoinnissa.

Mobile Moxie tarjoaa myös muita mielenkiintoisia työkaluja, kuten Page-oscope, jonka avulla voit tarkistaa kuinka nopeasti sivu latautuu tietyillä laitteilla.

Tämä ominaisuus on helppo tapa saada selville kaikki mobiilisuorituskykyyn liittyvät ongelmat; Joskus luulet sivun olevan optimoitu mobiililaitteille, mutta se ei näytä hyvältä eri laitteilla. Näin voit varmistaa, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla alustoilla.

Voit myös saada käsityksen siitä, kuinka kauan latautuminen kestää, nähdä, ovatko kuvasi oikean kokoisia ja miltä ponnahdusikkunat tai hälytyspalkit näyttävät mobiilikäyttäjille.

Toinen Mobile Moxien ainutlaatuinen ominaisuus on ilmainen App Rankalyzer, jonka avulla voit seurata mobiilisovellusten sijoituksia Google Playssa ja iTunes Storessa. Jos käytät hakukoneoptimointikampanjoita mobiilisovelluskehittäjälle, tämä on pakollinen työkalu mobiilikauppojen sijoituksen parannusten seuraamiseen.

Voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia ilmaiseksi 3 kertaa päivässä kirjautumatta sisään. Kokeile Mobile Moxiea ilmaiseksi täällä.

🔥 Empfohlen:  Sivun ulkopuolinen SEO: mikä se on & Kuinka sivuston ulkopuolinen optimointi toimii

4. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights on ilmainen verkkosivustojen tarkastustyökalu, jonka avulla voit analysoida, kuinka hyvin verkkosivustosi toimii sivujen latausnopeuksissa.

Aluksi Core Web Vitals -arvioinnit tuntuvat monimutkaisilta keskivertosivuston omistajalle, joka ei ole liian tekninen; Jos kuitenkin käytät aikaa näiden tärkeiden sivun nopeusmittarien ymmärtämiseen, tiedät tarkalleen, mihin keskityt verkkosivuston parantamiseen.

PageSpeed ​​Insights tarjoaa pisteet neljässä kategoriassa: Suorituskyky, Helppokäyttöisyys ja Parhaat käytännöt. Se käyttää värikoodattua numerointijärjestelmää antaakseen sinulle nopean yleiskatsauksen sivustosi hakukoneoptimoinnin toimivuudesta näillä alueilla. Vihreä on hyvä, oranssi kaipaa parannusta ja punainen tarkoittaa vakavaa ongelmaa, joka on korjattava.

Tämä ilmainen työkalu tarjoaa myös luettelon ideoista, joiden avulla voit nopeuttaa verkkosivujesi latautumista (mobiili- ja työpöytälaitteilla erotettuina), kuten kuvien oikea koko, käyttämättömän CSS:n poistaminen, JavaScriptin suoritusajan lyhentäminen, tekstin pakkaamisen mahdollistaminen, lankatyön minimoiminen, jne.

Google Page Speed ​​Insights antaa sinulle myös potentiaalisen ajansäästön jokaiselle ehdotukselle, jolloin on helppo keskittyä parannuksiin, jotka parantavat sivun nopeuksia eniten.

Ilmaiseksi työkaluksi tämä on uskomattoman perusteellinen ja erittäin hyödyllinen paikka aloittaa, jos haluat pidentää verkkosivustosi latausaikoja. Voit käyttää PageSpeed ​​Insightsia ilmaiseksi täällä.

5. Screaming Frog

Screaming Frog on verkkosivuston indeksointirobotti, joka tarjoaa rajoitetun määrän ilmaisia ​​indeksointeja verkkosivustollesi. Kuten yllä suositeltu Netpeak Spider, Screaming Frogin ilmainen versio indeksoi vain 500 URL-osoitetta ennen pysäyttämistä, mikä riittää useimmille käyttäjille ilmoittamaan tärkeimmistä teknisistä ongelmista, jotka on korjattava sivustolla.

Screaming Frog on pakollinen ohjelmisto hakukoneoptimoinnin työkalupakkiisi, koska se voi analysoida sivujen otsikoita ja metatietoja, löytää rikkinäisiä linkkejä ja uudelleenohjauksia, löytää ja merkitä päällekkäistä sisältöä, indeksoida JavaScriptiä ja ajoittaa toistuvia indeksointeja rutiinianalyysiä varten.

Voit myös verrata yhtä indeksointia toiseen hakukoneoptimoinnin tai verkkosivuston parannusten jälkeen nähdäksesi vaikutuksen nopeasti. Voit ladata ja käyttää Screaming Frogia ilmaiseksi täältä.

🔥 Empfohlen:  Facebook-mainosten sijoittelut: 13 mainoksen sijoitteluvaihtoehtoa [Guide]

Lue lisää SEO-tarkastuksesta

Jos haluat oppia lisää hakukoneoptimoinnin auditoinnista ja työkaluista, joita tarvitset verkkosivuston analysointiin, voit käyttää näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Ilmaiset SEO-tarkastustyökalut ja -ohjelmistojen yhteenveto

Toivomme, että pidit tästä oppaasta, jossa on luettelo ilmaisista SEO-tarkastustyökaluista verkkosivustojen analysointiin.

Kuten huomasit, voit lisätä hakukoneoptimoinnin työkalupakkiisi useita ilmaisia ​​SEO-tarkastusohjelmistoja, joista jokainen tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit analysoida ja parantaa verkkosivustosi SEO-strategian suorituskykyä. Vaikka joillakin näistä alustoista on hieman oppimiskäyrää, kannattaa sijoittaa jonkin aikaa ymmärtääksesi, kuinka näitä ilmaisia ​​verkkosivustojen tarkastusohjelmistoja käytetään, varsinkin jos budjettisi on tiukka.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents